Kumi matto pesukone

Tärinää matto alle pesukone

Olet edessään että pesukoneen tärisee? Älä kiirehdi loppuvat ja ostaa sen värähtelynvaimennusvaikutuksen pad, ja se varmasti auttaa tasoittaa tärinää, mutta ensin täytyy tietää syyt sen ilmenemisestä.

Syy tärinän on usein väärin asennettu pesukoneen tai huono pinta, jolle se on asennettu. Siksi sinun on ensin tarkistaa oikean laitteen asennusta.

Tarkista kunnolla, onko pesukoneen

Pesukoneen ei "makkara" pesun aikana ja erityisesti uuttamalla, on välttämätöntä asentaa sen tason. Toteutettava tasolla ja varmistaa tarkalleen, kuinka paljon on pesukone. Jos huomaat siirtymä johonkin suuntaan, on aika säätää asetusta jalat.

Jalat kätevimmin säädetään jakoavaimella, kuten kuvassa yllä, kun kaikki laittaa jalat tasolla, sinun täytyy korjata niitä erityisellä pähkinä.

Tämä menettely on todennäköisesti tarvitaan jokaisen uuden omistajan pesukone, varsinkin jos olet valinnut ja asentanut pesukone todistamaan, koska tasainen lattia maa voi ylpeillä, ei jokainen isäntä.

Kone asettaa sinut tasosta? Jos kyllä, niin sinun pitäisi tarkistaa sen vakautta. Voit tehdä tämän vain yrittää ravistella sitä eri suuntiin. Koneen on pysyttävä lujana eikä taaperrus jalat jalka. Jos et vieläkään stiralka pitäisi ole vakaa, niin pysähtyy "pokoldovat" jalat sekä tarkistaa lattiaan epätasaisilla.

Valitettavasti huoneistoissa maan on usein vähemmän kuin ihanteellinen lattia tasaisuutta ja siksi, että on olemassa samanlaisia ​​ongelmia tärinää. Tietenkin, ihanteellinen on yhdenmukaistaa lattiaan ja asenna se koneeseen. Mutta käytännössä se on varsin aikaa vievä prosessi, ja tehdään vain yhdessä korjaamiseen kylpyhuoneessa tai keittiössä.

Meidän onneksemme jalat säätää erikseen ja mahdollistavat tasoittaa näitä väärinkäytöksiä. Mutta väärinkäytöksistä voi olla sellainen, että jalka itse asetu tasaisesti lattialla, mikä pesukoneessa linkouksen aikana hyppää. Tässä tapauksessa sinun tulee kätevä ja tärinävaimennettu matto alle pesukone.

Mikä on tärinänvaimentimia

Tämä kumi matto, joka voidaan sijoittaa alle pesukone, sillä on useita etuja:

 • Tasoittaa pienet epätasaisuudet lattian, joten jalat painetaan tiukasti pintaan.
 • Mat itsensä se tarttuu lattiaan, joten Pesukone ei "walk" ympäri huonetta linkouksen aikana suurilla nopeuksilla. Vastaavasti, jos olet asentanut sen sujuvasti, älä huoli, että taso voisi mennä harhaan.
 • Vaimentaa tärinää pesukoneen. Jos autosi vaikka oikein asennettu vielä havaittu tärinää, anti-tärinä pad tasoittaa omalta ja kone toimii "pehmeämmin" ja hiljaisempi.

Kuten näette, nämä kumimatot alle pesukone varsin käytännöllinen. Myös Tärinänestokannattimet pesukonetta varten, jonka olemme jo kirjoitettu päällä 2stiralki.ru, he tekevät saman tehtävän.

Jossa ostaa tärinää matot pesukone

Niin paljon kuin se on banaali kuulostaa, mutta niitä voi ostaa kaupoista kodinkoneita. Hyvin usein mattojen sijoitetaan osasto, jossa pesukoneet, t. To. Ovatko ne liittyvät tuotteet. Se tapahtuu niin, että konsultit tuputtaa asiakkaansa, kun nämä ostavat uuden pesukoneen.

Siksi helpoin tapa tulla rautakaupasta ja mene myyntiassistentti asiaa. Hän auttaa sinua valitsemaan ja ostoksen.

Valitettavasti tai onneksi, mutta se edustaa pesukone on kysyntää, kuin matot, se johtuu niiden Bole alhainen hinta. Siksi ne on helpompi löytää kaupoista, kiinnitä huomiota siihen, jos et vieläkään saa ostaa tärinänvaimennusjärjestelmiä pad. Niin, ja vain sanoa, että ne ovat erinomainen korvike jälkimmäisen halvemmalla, ja toimivat samalla tavalla siihen.

Tärinää matot pesukone

Jos Pesukone tärisee liikaa linkouksen aikana, et ole yksin. Tämä ongelma on monissa omistajat kodinkoneet. Samalla kuulet epämiellyttäviä ääniä.

Syynä tähän voi olla väärästä asennuksesta ja liitäntä koneeseen. Myös epätasaisella voi aiheuttaa tätä vaivaa. Jos kone tärisee, niin kiireesti tehdä se. Muuten, liiallisesta vaihtelut voivat heikentyä tankki, vyö ja muita yksityiskohtia.

Jos Pesukone tärisee liikaa eivät vain ostaa tärinänvaimentimia pad ja laittaa sen alle kodinkoneet. Ensinnäkin, sinun täytyy poistaa syyt parannettu tärinä!

Tarkista koneen on asetettu oikein. Sen täytyy seistä vakaalle ja tasaiselle lattialle. Jotta voidaan tarkistaa vakautta kodinkone, suosittelemme poshatatsya kone. Jos se heiluu, vaikka pienellä vaivalla, se tarkoittaa, että lattian alle on epätasainen tai vinossa jalat. Lisätä tai pienentää jalkojen tarvitaan kääntämään niitä yhteen suuntaan tai toiseen.

Voit tehdä tämän, kumartua, saat auton alle koskettaa jalka. Ja kierrä sitä oikeaan suuntaan. Aivan kuten on olemassa malleja. Pituus jalat, joka ei voi säätää. Tässä tapauksessa sinun täytyy kohdistaa lattiaa pesukone. Haluat ehkä tehdä erityinen osa lattian, autojen vain ja kohdista se.

Koko prosessi on oikea asennus pesukone ja sääntelyn jalat näet videon alla:

Jos lattia on OK, jalat oikaistaan ​​ja värähtelyintensiteetin on edelleen korkea, niin siellä auttaa tärinänvaimennusjärjestelmiä pad tehty nimenomaan pesukoneita. Uskotaan, että nämä matot täydellisesti sammuttaa eri tärinää. Että ei ainoastaan ​​käytön kodinkoneiden mukavampaa, mutta myös pidentää sen käyttöikää. Tämä johtuu siitä, että sisäosien kone on vähemmän huojuvat. Jos kertyminen osat voivat joutua kosketuksiin keskenään ja koteloon. Ja lopulta, tällainen kosketus voi vahingoittaa yksittäisiä osia. Vastaavasti mitä pienempi kone värähtelee, sitä vähemmän mahdollisuuksia osien murtumat.

Jotkut ihmiset yrittävät laittaa jalkojen alle koneen eri asioita. Esimerkiksi: sanomalehdet, levyt, pieniä kumia tai vaneria. Mutta tämä menetelmä auttaa myös, jos vain lyhyen aikaa. Loppujen lopuksi, kun kone värähtelee, se vähitellen työntää alta kaikki nämä pikkutavaroille. Jos kustannuksella näistä kohteista haluat linjaa kone, se on selvästi parempi sopeuttaminen säätämällä jalkoja. Ja jos se halusi vähentää tärinää, kaikki samanlaisia, tällaisia ​​menetelmiä ei voida verrata tärinänvaimentimia pad.

Mistä ostaa tärinänvaimennusjärjestelmiä matot?

Nämä matot löytyy samassa paikassa ja ovat saaneet pesukone. Eli eri kaupoissa kodinkoneet. Vain ostaa niitä, voit käyttää Internetiä. Nyt on olemassa suuri joukko verkkokauppoja josta voit ostaa erilaisia ​​laitteita ja niihin liittyvät tuotteet siihen. Mukaan lukien tärinänvaimentimia pesukoneiden. Voit myös etsiä niitä saniteettiposliinin myymälöissä. Siellä he myös esiintyä.

Luoda näitä mattoja käyttää kumia, joka vaimentaa iskuja ja tärinää. Vain jotkut lajit ovat matot ja lisäksi pohjakerroksen, joka myös vähentää tärinää ja toiminta meluntorjuntatarkoituksessa.

Jos valikoima mattoja missä päätät ostaa niitä, se on hyvin suuri, niin yhteyttä myyjään konsultti. Hän neuvoo valitsemaan pad painoon ja laitteen malliin. Älä epäröi kysyä neuvoa ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvä kaupat henkilökunta mielellään neuvoo kaikkia liittyvissä asioissa hankintaan tuotteitaan.

Opastetut tämän artikkelin, voit poimia hyvän maton alle pesukone ja lopettaa huolestuttava, koska tärinä kodinkoneita.

 • Jaa mielipiteesi - jättänyt kommenttia

Kumi matto alle pesukone: 3 syytä valita

Matto alle pesukone voi vaihdella kooltaan ja materiaalin liiallista tärinää esiintyy, kun hyvin monia pesukoneet. Voi olla useita syitä, miksi on tärinää. Tämä voi johtua siitä, että pesukone on asennettu väärin kovalle pinnalle. Lisäksi, se voi johtua epätasaisuus lattiapäällysteen. Varmasti löytää vastaus tähän kysymykseen voi olla, on kuitenkin tarpeen tunnistaa rikkomisesta ja poistaa sen.

Anti-tärinää pad 3 vivahde valinta

Jos et poista rikkomuksen ajoissa, se voi olla hihna vika, säiliö, moottori. Kiitos tärinänvaimentimia pad, voit olla täysin varma, että pesukoneen kestää pitkään ilman ongelmia. Hyvän laitteen vakautta matolla, hänen sisäinen osat kuluvat paljon vähemmän, koska ei ole kosketuksessa kehon kanssa. Se on ehdottomasti kielletty liittää auton tai jääkaapin eri kohteita poistaa tärinää, koska ne voivat vain haittaa. Lisäksi jos vieras esine rikki takuuehdot käytetään.

Ansiosta tärinää tyynyä voidaan merkittävästi vähentää melua pesukoneen

Anti-tärinää matto voidaan muodostaa kumista tai polymeerimateriaaleista. Nämä materiaalit vähentävät tärinän voimakkuuden vaikutuksia ja poistaa värähtelyn pesukone.

Tärinänvaimennusjärjestelmä kangas koneen alle auttaa vähentämään merkittävästi tärylaitteiden aikana. On olemassa erilaisia ​​malleja, jotka eroavat värin, koon ja materiaalin. Kun valitset mallin parametrit tulisi harkita.

Tämän ansiosta matto, lattia tasoitetaan poistamalla pienet epätasaisuudet, siksi kone jalat enemmän sopivat tiukasti pintaan. Erityiset lattiamatot ansiosta se noudattaa tiukasti lattian pinta, siksi kone ei enää liukua pitkin lattiapinnan.

Koska pyöristää tärinän vuoksi käytetyt materiaalit, laite on paljon hiljaisempi ja rauhallisempi. Ennen kuin ostat tärinänvaimentimia pad, sinun täytyy lukea asiakkaiden arviot sekä kuulla asiantuntijoita, koska tämä riippuu pitkälti normaalia toimintaa pesukoneen ja voimassaoloaikana.

Kumi matto pesukone: 3 Syy

Tärinänvaimennusjärjestelmä kangas yksikkö katsotaan olevan erittäin kätevä ja käytännöllinen vaihtoehto niille, jotka ovat ongelmana laitteiden. On kuitenkin syytä muistaa, että kaikkein laadukasta työtä, on tarpeen suorittaa lisätutkimuksia vakautusjalkaa pesukoneen.

Kumi vibrokovrik voidaan sijoittaa pesukone ja sillä on monia etuja, erityisesti:

 • Tasoittaa pienet lattian epätasaisuutta;
 • Tiukka lattialle;
 • Vähentää värähtelyä pesukone.

Ennen ostamista kumimatto, varmista, että sen koostumus ei sisällä haitallisia aineita

Ostaessaan tärinänvaimentimia pad, sinun täytyy kiinnittää huomiota siihen, että sen mitat ovat täysin sovitettu parametrit pesukone. Ne on valmistettu kahden kerroksen yhdistelmä. Pintakerros on kestävää kumia. Johtuen tiettyjen ominaisuuksien käytetystä materiaalista, pintakerros on riittävän kulutusta kestävä, kestävä ja täysin pitää mekaanisia vaurioita.

Se on myös erittäin hyvää työtä lyöntejä ja leikkauksia.

Alempi kerros on vastuussa äänieristyksen toiminto muffling tärinää ja melua. Molemmat näistä kerroksista täysin myrkytön, hypoallergeeninen ominaisuuksia ja ovat täysin turvallisia käyttää, ja myös kestämään huomattavia lämpötilan vaihteluita. Ostaa laadukkaita ja luotettavia tuotteita, anti-tärinää matot tulisi ottaa vain erikoistuneissa myymälöissä.

Valmistajat matot pesukoneiden: Tärinänestojärjestelmät

Jos Pesukone tärisee liikaa, kun pesu- tai linkous, se voi olla erittäin vakava ongelma. Sen syy voi olla virheellinen asennus tai yhteys laitteeseen. Tämän ongelman auttaa Tärinänestojärjestelmät matot. Lisäksi matot, pesukoneiden, on olemassa monia muita lisävarusteita, jotta yksikön työn tuottavuutta.

Nämä lisävarusteet ovat:

 • Antivibration kuormalava;
 • Vedenpehmennin;
 • Työkalut hoitoon mittakaavassa;
 • puhdistusaineet;
 • Letkut.

Ennen ostamista tärinänvaimentimia pad, varmista tutkimaan kaikki hyvät ja huonot puolet kunkin mallin, ja saatavilla erittelyt. Suosituin ja laadukkaat matot pidetään kuten Proflex, Mattix-Vibromats, Lux. Proflex malli on kaksikerroksinen matto, jossa antistaattinen ominaisuudet estämään liiallinen melu ja tärinä. Sille on ominaista korkea laatu, ympäristöystävällisyys ja puute haju.

Niistä eduista mattoja pesukoneiden on syytä huomata, pitkän käyttöiän ja alhaiset kustannukset

Tärkeää! Pinnoite ylempi kerros on tehty joustavasta kumista mekaanisia vaurioita.

Vibromats matto on ominaista suuri kulutuskestävyys, minkä vuoksi se pystyy kestämään suuria lämpötilan vaihteluita. Se on erittäin kevyt, mutta se pystyy kestämään raskaita kuormia ja mekaanisia vaurioita. Käytetyt materiaalit ovat täysin turvalliseksi terveydelle. Lux kumi matto on erittäin hyvä suorituskyky, ja se on tunnettu erinomainen liukastumattomiksi ominaisuudet.

Syy asettaa matto alle pesukone

Huolimatta kaikista eduista Nykyaikaisissa koneissa jopa paras laitteita käytön aikana voi olla tarpeeksi vahva värisemään. Tämä ei ole vain epämiellyttävää tarpeeksi ja antaa paljon vaivaa, mutta voi myös vahingoittaa tuotetta. Liiallisen liikkeen johtaa rikkoutumiseen sisäiset osat pesukone, puhaltaa kehon ja spontaanin liikkeen kylpyhuone yksikkö. Yksi helpoimmista tavoista ratkaista tämä ongelma on ostaa melua vaimentava tärinänvaimennusjärjestelmiä pad.

Värin valinnalla olisi otettava huomioon matolle muotoilu täytti huoneen, jossa pesukone

Pääasialliset syyt värähtely käytön aikana voi olla:

 • Virheellisestä asennuksesta laitteen;
 • Epätasainen pinta kerros;
 • Bele jakautuu epätasaisesti rumpuun.

Aluksi, pesukone tulisi säätää tasolle. Kumi matto suunniteltu erityisesti korkealaatuisten pehmennys käytettävissä lattian epätasaisuutta, mikä tekee pesukone on resistentti liiallinen tärisevä. Tämä johtuu siitä, että kohokuvioidun kerrostettu takaisin maton, tiukasti pitämällä sitä paikallaan mitään liikettä.

Tärinää matto alle pesukone (video)

Asiantuntijat suosittelevat antaa tärinää kankaan samanaikaisesti asennuksen pesukone. Tämä mahdollistaa sen, että oikeus suojella sitä avattaessa ja lisäävät voimassaoloaikana. Asianmukaisesti valittu tärinänvaimennus pad mahdollistaa vähentää tärinää ja melua, joka laajentaa merkittävästi ajan laitteen toiminnan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 80 = 90