Kumimatot

Kumi liukumaton matot kylpyhuoneeseen - valitse paras

Kylpyhuoneessa on perus - hygieenisen tehtävän lisäksi monia muita lisävarusteita. Samalla se on lepo- ja rentoutumispaikka, kauneushoitola, pyykinpesu, sekä erilaisten ja hyvin välttämättömien asioiden varasto. Siksi on niin tärkeää, että kylpyhuoneessa kaikki on alisteinen mukavuutta ja mukavuutta.

Monissa suhteissa se riippuu saniteettituotteiden ja huonekalujen oikeasta valinnasta, mutta lisävarusteiden roolia ei pidä aliarvioida. Emme toisinaan kiinnitä huomiota näihin hyödyllisiin vihjeisiin, mutta ilman niitä, jotka eivät oleskele kylpyhuoneessa, ei anna meille niin paljon iloa. Loppujen lopuksi ei ole sattumaa, että meillä on joskus vähemmän aikaa valita verho suihku-, saippua- tai pyyhetelineelle kuin vakavampiin yritysostoihin. Yksi tällainen ei ensisijainen, mutta kuitenkin erittäin hyödyllinen elementti kylpyhuoneen sisätiloista on kumisuoja.

Todennäköisesti vaikea löytää kylpyhuone, joka olisi ilman sitä. Sen lisäksi, että jotkut matot ovat todellisia taideteoksia ja voivat koristella huoneen, he tekevät myös useita tärkeitä tehtäviä.

Niiden päätavoite on estää liukastuminen. Kumipohja tarjoaa luotettavan kahvan lattiamatto, joten voit turvallisesti jättää kylpyammeen, eikä pelkää liukua sileään laatoitettuun kerrokseen. Usein kumin matot sijoitetaan kylpy- tai suihkualtaiden pohjaan.

Ei kaikissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys. Mutta on niin mukavaa koskettaa paljaita jalkoja ei kylmissä laatoissa, vaan lämpimistä ja miellyttävästä pinnasta!

Kumipohjainen pehmeä kylpy matto on suunniteltu siten, että jalat tuntuvat lämpimältä ja mukavalta. Lisäksi tekstiilipinta absorboi hyvin kosteutta.

Jotkut kumimatyypit voivat suorittaa jalkahiomakoneen toiminnan aaltopinnan ansiosta. Tällaiset matot yleensä laittaa sekä kylpy tai suihku ja yhdistävät hygieeniset toimenpiteet jalka hieronta.

Lopuksi, kumimatot kylpyhuoneeseen voivat toimia maadoituselementteinä kodinkoneissa. Ne tekevät turvallisemmaksi käyttää kodinkoneita, kuten hiustenkuivaajaa tai elektroepilaattoria, lähellä vettä.

Vaihtoehtoisissa versoissa kylpyhuoneen mattoja lue toinen artikkeli.

Kun valitset kumimaton kylpyhuoneeseen, sinun on keskityttävä vain yksilöllisiin mieltymyksiisi. Haluat varmasti, että se ei vain suorita perustoimintojaan vaan myös sovi sisätilaan huoneeseen. Yritä valita matto niin, että se sekoittuu väreihin huoneen värimaailman kanssa tai päinvastoin luo edullisen kontrastin. Jotta et voi tehdä virheen valinnan, voit ostaa läpinäkyvä matto, se näyttää hyvältä kaikissa kylpyhuoneissa.

On syytä kiinnittää huomiota maton muotoon. Kylpyhuoneessa, sisustettu meri-tyyliin, eniten paikka on matto, joka on cockleshell tai delfiini. Yksinkertaiset geometriset muodot sopivat moderniin sisätilaan. Maton materiaali on myös tärkeä. Suosituimpia materiaaleja ovat kumi- ja silikoni. Ne eivät eroa kovin paljon: kumipeimat ovat hieman liukkaampia ja silikoni - hieman joustavampi. Muille ominaisuuksille ne ovat lähes identtisiä. Kylpyhuoneessa on useita kumitelineita, joista kullakin on sen edut.

Tietenkin voit käyttää tavallista "aikuista" kumimattoa uimaan lapselle. Se on myös tiukasti kiinnitetty kylpyammeen pohjaan ja suojaa tahattomilta putoilta. Mutta kuitenkin matolle, joka on luotu erityisesti lapsille, tietyistä miellyttää lapsesi.

Tällaiset matot ovat hyvin kiinni kylpyhuoneessa, jossa on imukupit, jotka sijaitsevat kumituotteen takana. Lapsi voi tehdä niin paljon kuin tarpeen jalat ja kädet - matto ei vaipu. Kumin maton ulkosivulla on usein hierontapinta - kaikenlaiset helpotuselementit paitsi helppokäyttöinen hieronta, myös hienomekaanisen taitotiedon kehittäminen.

Vauvamatto pystyy viihdyttämään vauvaa uimassa. Yleensä ne ovat hyvin kirkkaita, mielenkiintoisella piirustuksella. Löydät mattoja, joissa on kuvia kuuluisista sadunhahmoista, sarjakuvahahmoista tai sarjakuvista. Joitakin mattoja valmistetaan merenolentoina - kaloina, delfiineinä tai sammakoina. Lapsi näyttää kiinnostuneena tällaiseen mattoon ja ei edes huomaa, miten uimaprosessi niin epämiellyttävä monille lapsille kuluu.

Olemme toistuvasti maininneet joidenkin kylpyhuonemattojen hierontaominaisuudet. Puhutaan niistä tarkemmin.

Tällaiset matot on valmistettu kumista tai silikoni. Ne sijaitsevat kylpyammeen tai suihkun pohjalla. Hierontavaikutus syntyy erityisen kuperan elementin ansiosta - kuplat, viillot jne. Kosketus tukipintaan lisää veren virtausta jalkoihin.

Tällaisella jalkahieronnalla on pieni terapeuttinen vaikutus:

 • estää litteiden jalojen kehittymisen;
 • vahvistaa jalkojen lihaksia;
 • jalkojen tiettyjen kohtien kautta vaikuttaa sisäelimiin.

Tärinänvaimennus pesukoneille

Kylpyhuoneessa näkyy usein pesukone. Ei ole yllättävää, koska huoneissamme ei ole paljon tilaa tämän hyvin pienen yksikön majoittamiseen. Hyvin harvoilla henkilöillä on erityinen pesu-, silitys- ja kuivauspaikka, joten keittiössä tai kylpyhuoneessa on yleensä pesukone.

Monille kodinkoneiden läsnäolo kylpyhuoneessa ei aiheuta epämukavuutta. Mutta jotkut pyykinpesukoneet voivat mennä pyykinpesuun pesemään huoneen keskelle, tuottaen uskomattoman virityksen.

Monet ihmiset löytävät tämän ongelman ratkaisut tärinänvärähtelyjen kumin mattojen käyttöön. Nämä ovat tarpeeksi suuria mattoja, jotka sopivat suoraan pesukoneen alle. Ne ovat pehmeitä ja kohokuvioita, niin että käyttöcentrifugin värähtely imeytyy ja pesukone pysyy paikoillaan. Tällaiset matot pitävät yksikön luotettavasti matkustamisesta kylpyhuoneen läpi, mutta heiluttavat äänet, joita se lähettää työn aikana. Lisäksi kumimatot säästävät lattian pesukoneen alla vaurioilta.

Epätavallinen kumi matot

Luonnonmateriaalien tuulettimet sisustussuunnittelussa arvostavat kylpymattoja, jotka valmistetaan luonnon raaka-aineiden avulla.

Bambu matto - tämä on oikea valinta niille, jotka arvostavat luonnetta yhdessä mukavuuden ja kauneuden kanssa. Bambukuitua pidettiin hiljattain maassamme todellinen eksoottinen. Mutta tänään, ainakin yksi asia, tehty tästä hämmästyttävä materiaali, on varmasti jokaisessa talossa. Bambu-kankaasta valmistetaan lähes kaikkea, sukkia ja päätyä tyynyjen ja patjojen täyteaineiden kanssa. Bambu-asiat juurtuivat kylpyhuoneeseen. Bambuista tehdyt pyyhkeet ja kylpytakit tuotiin ensin eteläisistä maista, ja sitten ne ilmestyivät kauppojen hyllyihin. Bambukuitu näyttää hyvältä, on erittäin pehmeä ja mukava kosketusnäyttöön, ja lisäksi se imee hyvää kosteutta.

Kalkkikivi on toinen mielenkiintoinen ratkaisu. Se näyttää upealta kylpyhuoneessa, joka on sisustettu SPA-salon-tyylin tai merikeskuksen tyyliin. Pyöristetyt kiviä erikokoisina luo hieronta-vaikutelman ja aiheuttavat tunteen kävelyä pitkin rantaa. Ja jos kylpyhuone on lämmitetty lattiat, niin tunne, että olet kävelymatkan auringon lämmitetty merenranta, on vieläkin vahvempi.

Myymälöissä on luonnonkivistä valmistettuja mattoja tai synteettisistä synteettisistä materiaaleista valmistettuja mattoja. Luonnonvalmisteet ovat pääsääntöisesti kalliimpia, mutta tunnelmat ovat täysin erilaiset. Jotta et käytä liikaa rahaa, voit tehdä itsellesi todellisen kivenmittarin.

Miten tehdä matolle kylpyhuone omalla kädelläsi?

Jotta saunan matto kiviä itse tarvitsemme:

 • kiviä, se voidaan kerätä kaupungin rannalle, tuoda loma tai ostettu myymälässä;
 • pala kumikudoksesta, voit käyttää tätä vanhaa linoleumia;
 • hyvä yleiskäyttöinen liima.

Aloitetaan kavioiden valmistelusta. Kivet on pestävä ja kuivattava perusteellisesti. Sitten leikkaa pois kuminauha, jonka käytettävissä on kappaleen sopiva muoto ja koko. Sitten voit aloittaa mallintamisen. Voit järjestää kiviä sotku, ikään kuin se on veistetty pala todellinen meren rannikolla. Tällöin ei tarvita alustavaa valmistelua, vaan laske kiviä satunnaisessa järjestyksessä. Jos aiot ajatella alkuperäisen ornamentin luomista tai päättänyt jopa esittää pikkukuvasta, on parempi piirtää kuvio paperiin ja yrittää sitten luoda se kivestä ilman liimaa.

Liimaamalla kiviä kumi on yksinkertainen: on tarpeen kastella pohjapuolta liimalla ja muutaman sekunnin ajan painaa kumi. Työn päätyttyä annamme matolle päivän, jolloin kiviä kiinnitetään tukevasti.

Toinen tapa, miten tehdä kylpy matto kädet, jossa kivet on kiinnitetty tiivisteellä, voit tarkastella toisessa artikkelissa.

Huollon kumi matto kylpyhuone ei ole vaikeaa jopa lapselle. Yleensä ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten vähäinen hoito kestää useita vuosia.

 • Mattoja täytyy kuivata ajoittain - voit ripustaa sen yöllä kylpyammeen tai kuivaimen kyljessä.
 • Jos matto on kumi, pyyhi se kuivaksi millä tahansa rätillä tai sienellä.
 • Jotkut valmistajat lisäävät antibakteerisia ja antifungaalisia komponentteja niiden mattoihin, mutta yhden tai kaksi kertaa kuukaudessa voit pestä maton saippualla kuumalla vedellä.
 • Jos matolla tekstiilipinnalla, koska se on likaantunut, voit pestä sen pesukoneessa herkästi.

Miten valita paras kylpyhuone matto

Kylmä matto kiviä omilla käsillä

Matot virkattu, kylpyhuoneessa ja wc: ssä

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Sivustoaineiden kopiointi on mahdollista vain, jos asennat aktiivisen linkin sivustoomme.

Miten valita kumimatto kylpyhuoneessa?

Lattia kylpyhuoneessa, yleensä on päällystetty keraamisilla laatoilla. Se on kaunis ja käytännöllinen, mutta laatta - se ei ole miellyttävin pinnan päällä kävelyä paljain jaloin. Lisäksi joutuessaan laatta tilkka vettä, siitä tulee erittäin liukas. Estä laskee ja vammoja auttaa kumimatto liukas kylpyhuoneeseen. Lisäksi tämä lisälaite voi sisustaa huoneen, koska erilaisia ​​mattoja malleja auttaa sinua valitsemaan hyvä vaihtoehto lapsille ja aikuisille.

Viihtyvyys luoda tavaraa, ja kylpyhuone ei ole poikkeus. Mutta koska tämä tila on yleensä pieni kooltaan, kylpyhuoneen tarvikkeet kantamaan kaksinkertaista taakkaa - sisustaa huoneen ja suorittaa tiettyjä toimintoja.

Esimerkiksi, kumi matto suunniteltu kylpyhuone, toisaalta, toimii mukava lisäksi tilannetta, toisaalta - estää liukastumista lattialla. Ja kulutuspinnan paljaat jalat pehmeää kumia matto on paljon mukavampi kuin paljaaseen laatta lattia.

Toiminnallisuutta kumimatot

Siten, kumi matot on suunniteltu kylpyhuone, on useita tehtäviä:

 • "Vastaava" turvallisuuden kylpyhuoneessa, takuuna että liukastumisvaaraa märällä kerroksissa on vähennetty minimiin.
 • Koska kumi on sähköisesti eristävä kumi matot estää onnettomuudet käyttöön liittyvät sähkölaitteet, kuten hiustenkuivaaja tai sähköinen partakone.
 • Tehdä tilaa mukavampaa.

Miksi valita juuri kylpyhuoneen matot? Se, että tämä materiaali tuotteet sopivat erinomaisesti käytettäväksi kylpyhuoneet. Niiden tärkeimmät edut:

 • Erinomainen säilyttävät muotonsa.
 • Helppo puhdistaa ja kuivuu nopeasti.
 • Materiaalin koostumus on sisällytetty antimikrobisia aineita.
 • Kumi kestää vaikutus paitsi vettä, vaan myös saippuat ja muut kosmetiikka, parfyymi tai pesuaineita.

Vihje! Käytännön silikoni matto ei ole huonompi kuin kumi puku kylpyhuoneessa. Tällainen tuote on erinomainen hygieeninen ja liukas.

Lajikkeet kumi kylpy matto

Kaikki erilaisia ​​mattoja mallit voidaan jakaa useisiin ryhmiin:

 • Erityinen lasten malli, varmistaa lasten turvallisuutta kylvyssä. Ne ovat saatavilla makaa lattialla ja kylvyssä.
 • Hieronta malli on varustettu helpotusta. Kun makaa lattialla huoneessa tai suihkussa pannulla ne tarjoavat jalka hieronta. Jos valitset mallin tehdyn kylvyssä, on mahdollista tarjota lisää hierontaa.
 • Liukuesteillä mallia. Aivan kuin lapset, joiden tarkoitus on estää onnettomuuksia. ne poikkeavat mallien suunniteltu lapsille suunnitteluun.
 • Tärinää mallit on suunniteltu asennettavaksi alle pesukone.

Huomioon ominaisuudet tämäntyyppisten mattoja yksityiskohtia.

Valmistajat tarjoavat lasten matot kumista ja silikonista kylpyhuoneeseen, valmistettu laadukkaista materiaaleista. Siksi ne voivat täydellisesti palvella useita vuosia. Matot lapsille on säädetty paitsi lattialle, mutta myös suoraan kylpyyn lapsi pelaa vedessä, en voinut liukua.

Silikoni tai kumi vauva matot ovat värikkäitä ja hauskoja suunnittelun, joten ongelmat uiminen on vähemmän. Lapsi mielellään kylpyyn, jos odottavat suosikki leluja ja söpö lasten matto, tehdä muodossa kalaa tai sammakon hassu.

Vihje! Poimien lapset matto on valmistettu silikonista tai kumista kylpyhuoneessa, se on otettava huomioon lapsen etu, eli valita tuote, jossa on kuva hänen suosikki satuhahmot. Tytöt yleensä haluavat kuvia prinsessoja, keijuja ja merenneitoja. Pojat ovat oman maun laskee tulostaa muodossa autojen, laivojen, tai "merirosvo" teema.

Hieronta mallit on suunniteltu tehdyn suoraan kylvyssä, suihkussa lokeroon ja lattia kylpyhuoneessa. Nämä matot on erityinen helpotus, joka vaikuttaa aktiivinen olevia jalat, joka voi tehokkaasti poistaa väsyneitä jalkoja ja parantaa kehon.

Heidän helpotusta muistuttaa merenpinta kiviä tai kuoret, joten kun kävelet pinnalla se tuntuu kävellä merenrantaa pitkin. Kävely hieronta matto, vahvistetut vessan lattialla tai suoraan kylvyssä, seuraavat vaikutukset:

 • Väsyneitä jalkoja;
 • Tehokas vaikutus refleksi kohtia jaloissa, niin että se on parannus sisäelimissä.
 • Vahvistaminen jalkojen lihakset ja jänteet ja jalka.
 • Ehkäisyyn poliisi.

Liukuesteillä kumimatot, sekä lasten malleja, jotka on suunniteltu tarjoamaan turvallinen uiminen. Hän hiipii ammeeseen tai suihkukaappi pannulla. ne poikkeavat lasten mallia.

Paras vaihtoehto on liukastumista matto luuserit malleissa. Tämä on vain mannaa vanhusten, joka on vaikeampi pitää tasapaino liukkaalla pinnalla.

Ja nuorille, se ei ole turha, koska onnettomuus, valitettavasti kukaan ei ole immuuni. Laita liukumaton matto et voi vain kylvyssä, mutta sen vieressä, koska voit luistaa laattalattia, jos seisoo sen märin jaloin.

Vuonna kylpyhuone, lisäksi putkitarvikkeet, usein asennettu pesukone. Kun laite on louhinta-tilassa on usein ilmeinen tärinää, joka voi johtaa naarmuja lattiapäällysteen ja luoda epämiellyttävää melua. Tämän välttämiseksi kone on laittaa alle kumi tärinänvaimentimia pad, mikä vähentää melutasoa, ei salli auton liukumisen lattialla.

Hoito kumi matot on melko yksinkertainen, se ei vaadi paljon aikaa ja vaivaa. Tässä ovat perussuuntaviivat hoito:

 • Antamisen jälkeen suihku matto on suositeltavaa pyyhkiä kuivalla liinalla tai suspendoidaan niin, että se voi kuivua. Jos et kuivaa säännöllisesti, on olemassa vaara, että se alkaa kasvaa hometta, mikä on erittäin haitallista terveydelle.
 • Tarvittaessa, matto voidaan pestä juoksevan veden alla, voidaan käyttää mitä tahansa pesuaineella ja harjalla. Jälkeen kuten pesu tulee jälleen kuivaa se hyvin.

Katsotaanpa ymmärtää, miten valita kumimatot kylpyhuoneeseen. Ensinnäkin tuotteen on oltava korkealaatuisia. Kiinnitä huomiota tuotteen ulkonäkö ja älä epäröi haistaa. Laatu kumi tarvikkeet ovat hajuttomia.

Myynnissä löytyy maustettu malli, esimerkiksi mansikka tuoksu. Tällaiset mallit eivät ole kannattaa ostaa pienessä huoneessa kylpyhuone maku voi olla liian tunkeileva. Lisäksi, haju voi nopeasti kyllästy ja sitten heittää vielä varsin käyttökelpoinen matto.

Toiseksi on tarpeen määrittää koko. Löytyy myyntiin kumimattoja perusteella, joilla on tietty muoto ja koko, tai rullina. Mikä mahdollisuus valita - sinä päätät. Jos löydät valmiin version, joka on täydellinen kooltaan, tietenkin, se kannattaa ostaa.

Jos valita tuotteen, joka sopii koon, et voi, kannattaa kiinnittää huomiota matot, joita myydään rullina. Rullina voi ostaa mittari, niin täytyy ensin poistaa mittaus on oma kylpyhuone. Muilta, ne eivät poikkea valmiista tuotteesta.

Kolmanneksi, sinun täytyy valita sopiva design kumimatolle perusteella. Sen tulisi ohjata omat mieltymyksensä, samoin kuin koko sisätilan. Loppujen lopuksi, jos ostat väärän vaihtoehdon, se näyttää ulkomaalainen sisämaassa.

Valitse väri matto voidaan kumipohjaisen jotta se sulautuu muuhun ympäristöön tai päinvastoin, se loi suotuisat kontrastia. Jos et voi päättää suunnittelua, pysähtyä yleispätevä ratkaisu - valitse läpinäkyvä, se on täysin sovi mihinkään sisustukseen.

On tarpeen kiinnittää huomiota paitsi väri, mutta myös muotoa pehmuste kumivarsi. Näin ollen klassinen sisustus sopivat täydellisesti malliin suorakulmainen, pyöreä tai soikea.

Kylpyhuone sisätila harmonisesti täydentää tuote monimutkaisia ​​geometrisia muotoja, esimerkiksi muodossa monikulmion. Kylpyhuone on koristeltu merihenkisesti, koristella kumi kylpy matto, joka on valmistettu muodoltaan simpukka.

Valmistajat tarjoavat paitsi käytännöllinen, mutta myös hyvin omaperäinen matot. Esimerkiksi tietyissä olosuhteissa, jotka vaihtaa väriä. Tällaisessa mallissa on rakennettu erityinen terminen ilmaisin, joka laukeaa, kun olosuhteet muuttuvat.

Sijoittamalla matto hauteen pohjaan, veden lämpötila sen arvioidaan muuttamalla pinnoitteen väri. Se on erittäin kätevä uimiseen pienille lapsille, sillä sen avulla voit välttää käyttöä lämpömittarin. Heti kun veden lämpötila kylvyssä on suurempi kuin 37 astetta, pad väri muuttuu.

Toinen alkuperäisen mallin viihdyttää vanhemmat lapset ja aikuiset, varmasti pidä siitä. Tämä tyyny väri muuttuu, jos astui märällä tai kosketa jalka märkä kämmen. Tällaisten matto kylpyhuoneen lattialla muuttavat uiminen osaksi hauska peli, joten lapset mielellään kylpyyn.

Matot epätavallisia materiaaleja

Tietenkin, kumimatot ovat erittäin kätevä, mutta tänään voit saada malleja muilta, joskus hyvin epätavallista materiaalit:

 • Luonnon sammalta. Tämä vaihtoehto valittaa faneille ympäristöystävällisiä materiaaleja. Nämä matot imevät kosteutta hyvin, mutta ei voi sietää pesu ja tarvitsevat päivittäin kuivaus.
 • Bambu ja korkki. Tämä yksinkertainen mutta erittäin tyylikäs malleissa on anti-bakteerien ominaisuuksia.
 • Kivi. Nämä mallit on valmistettu luonnon kiviä, ne näyttävät erittäin tyylikäs, hygieeninen ja otat hierovan ominaisuuksia.

Kuitenkin kaikki nämä epätavallinen matot ovat melko kalliita, joten älä nauti kovin suosittuja. Voit kuitenkin yrittää tehdä yksinoikeudella matto kiviä tai kytkeä itsensä.

Siten, kumi matto, joka leviää kylpyhuone - tämä on erittäin käytännöllinen lisälaite. Samanaikaisesti se suorittaa useita tehtäviä - varmistaa turvallisuuden uimareita, koristaa sisustus, hieronta mallien avulla kylpemiseen jalat saavat hierontaa ja lasten malleja houkutella lapsia sen kirkkaita värejä ja mielenkiintoisia muotoja.

Kommentit on suljettu.

© I Vannoy.ru, 2014-2017 - Kaikki korjaukset kylpyhuoneessa.

Valitse kylpyhuone liukuesteillä matto: 6 tyypit

Tähän mennessä turvallisuuden kylvyssä lapsi antaa vauva matot kylpyammetta valmistettu nykyaikaisten materiaalien Joskus tämä on jo vaikeaa saada lapsi uimaan, hankaloittaa edelleen kyyneleet ja mustelmia kuuluu kylpyhuoneessa (emme puhu enemmän epämiellyttäviä seuraukset), ja sen seurauksena - hemmoteltu mielialan ja vahvistaa negatiivista suhtautumista vesihoidot.

Miten valita kumimatto kylpyhuoneessa

Ongelmia mustelmia ja joskus kyyneleitä, voi tapahtua paitsi lapsuudessa. On tunnettua, että vanhusten on vaikeuksia ottaa suihku takia liukkaalla pinnalla, ja niitä ei jäisi vähemmän tuskallista kuin lapsilla, ja jopa luut eivät ole jo tämä vahvuus. Tällaisissa tapauksissa, apu voi olla hieno keksintö - liukumaton kylpy matto.

Liukuesteillä matot, jotka on erityisesti suunniteltu liukkaita kylpyjä vähentää uhkaa minimiin

Sisätilojen moderni kylpyhuone näyttää jo epätäydellinen ilman kylpy matto lattialla. Tämä näennäisesti pieni yksityiskohta ei vain lisää mukavuutta, mutta myös takaa turvallisuuden auttamalla putoamisenestolaitteiden ja vammoja liukkaan.

Väri ja koostumus matot ovat niin erilaisia, että se voi vain ihmetellä fantasia valmistajat! Siksi valita sopivan vaihtoehdon ei ole vaikeaa.

Lajikkeiden matot kylpyhuoneeseen:

Löydät maton pitävä pohja ja nukkapinnan, että pehmeys, joka on mukava pudottaa jalkoihin.

Nämä matot ovat usein mukana: kylpyhuone ja wc (näyttää hyvin harmoninen).

paalun pituus voi olla erilainen, ja yleensä, mitä suurempi se on, sitä pidempi matto kestää. Yleensä se ei ylitä 20 mm. Mutta tällaista mattoja tarvitsevat erityisen huolellista hoitoa: ennenaikaisen kuivaus, hajua voi esiintyä, vahingossa sai maalata tippa hiukset voi pysyvästi pilata koko näyttää.

Monet haluavat käyttää mattoja imukyky mikrokuitu tai akryyli, jotka ovat miellyttävän tuntuista, ja puhdistaminen ei ole vaikeaa, sillä voit käyttää pesukonetta.

Hyvä lisä "kylpy" tyyli mattotyyppisiä matot. Pidä mielessä, että pitkäaikainen palvelusopimus, se tulisi hoitaa erityisellä aineella kosteudelta (se on tarpeen kiinnittää huomiota).

Ja yksinkertainen mahdollinen suoritusmuoto kumimaton, jossa on tasainen pinta tai eri kuvut hieronta vaikutus. Kumipehmuste helpot puhdistaa, kestävyys kosmeettisia aineita ja palvelujen kestävyyttä. Lisäksi, kumi matto on korkein anti-slip vaikutus.

Miksi tarvitsen kumilla liukastumista matto

Kun valitset pitäisi suosia luistamaton kumimatto pohjaan.

Materiaalina anti-matolla, ja lateksi on yleisesti käytetty

On 2 kumia matot:

Kumi matto voidaan varustaa imukupeilla (lisäsuojaa liukumasta), on antibakteerista vaikutusta, sen reuna ei pitäisi olla terävä ja rosoinen, ja sen pitäisi olla hajuton kumi. Vihdoin kannattaa kiinnittää huomiota ostaessaan, koska voimakas haju kumia puhuu heikkolaatuista.

Huolimatta kaikista eri värejä ja muotoja, päätehtävänä maton - turvallisuuden varmistamiseksi.

Se etu, että matot kumista on ei-johtavuus sähkövirran. Koska suuri määrä perheitä kylpyhuoneessa pesukone, riski sähköiskun aina olemassa. Näin ollen, tämä ominaisuus kumimaton on suuri etu.

Kumimatot - erittäin käytännöllinen vaihtoehto. Ne eivät vaadi huolellista hoitoa, helppo puhdistaa ja kuivuu nopeasti. Ajankohtaista kuivaus, ne voivat kestää pitkään, muuten - kuten muissakin tyyppisiä mattoja voi näkyä sientä.

Lisää mukavuutta, liukumaton matto suihkunurkan on täytettävä tietyt vaatimukset.

Kumimatto suihkussa olisi:

 • Peittävät pohjaan;
 • Olla reiät vapaan jätevesi;
 • Koska imukupilla (ei liiku).

Se voi olla sileä tai on pinnallaan erilaisia ​​kuoppia ja pullistumat, jotka luovat hierovat vaikutus, joka on erittäin hyödyllistä parantaa verenkiertoa. On niitä, jotka muuttavat väriä riippuen veden lämpötilasta.

Suihku matto liukumisen estämiseksi on tehtävä välttämättä hypoallergeenista kumi, koska muut materiaalit veden alla menettävät tätä kykyä.

Hieman erilainen matot suihkut matot pohjalle ammeeseen.

Mat pohjalle ammeen on alun perin luotu mukava ja turvallinen uiminen lapsille. Ja tulevaisuudessa, sitä on käytetty, ja vanhusten ja vammaisten, ja vain niille, jotka haluavat suojella itseään ja perhettään mahdollisista liittyvät häiriöt liukkaan pinnan.

Erityinen anti-slip matto, joka on kiinnitetty sileä pinta lattian tai pohjan kylpy luuserit

Sen toiminnallinen lasten matto ja aikuiset eivät eroa, ero on vain ulkoisessa suunnittelussa.

Jotta uiminen lasta mielenkiintoinen harrastus hänet luomaan mattoja erilaisia ​​värikkäitä kuvia, jotta kunnes vauva oli kiireinen opiskelun ja tutkimalla kirkkaita kuvioita, vanhemmat pystyivät pesemään ilman ongelmia heidän lapsensa.

Erittäin helppo (erityisesti kylpemiseen lapsille) matot lämpötilan indikaattoreita, jotka, kun lämmitetty yli 37 ᵒS, vaihtaa väriä.

Erilaiset mattoja pohjalle ammeen (koko):

 • Joka kattaa koko pohja;
 • Keskikokoinen - voi olla yksinkertainen muoto (ympyrä, ovaali) muodoltaan eläimen, kukka, jne.;
 • Pieni koko - on mini-matot, jotka takertuvat sattumanvaraisesti pohjalle kylpy ja seinälle, harjoittaa lapsen tarkastelemalla eri lukuja.

Toisin kuin matto suihku, kylpyamme matto lattialla ei tarvitse peittää pohjan.

Asianmukainen käyttö kumi kylpy matto

Ennen saattamista maton pohjalle kylvyn, sen pinta on tarpeen valmistella: Pese hyvin ja kuivaa liinalla. Sitten laittaa tyynyn (se olisi myös oltava puhdas ja kuiva), ja vettä voidaan kaataa. Päätyttyä vesihoidot, matto huuhdellaan vedellä ja kuivataan, tai voi muodostaa muotin, joka on haitallisia vaikutuksia terveyteen, ja tuoda sen kovaa.

Moderni markkinat tarjoavat laajan valikoiman liukumaton matot jokaiseen makuun ja väri

Luistamaton kylpy matto - jotakin tarvitaan jokaiseen kotiin. Hänen ansiostaan ​​emme voi huolehtia turvallisuudesta lapsen, leikkisästi hyppää ammeessa, muista eheyden vanhusten ja pelkää tehdä turhia liikkeitä, ei luistaa. Lisäksi se voi olla hyvä lahja rakkaansa, puhumme hoitoa ja huomiota terveyden ja turvallisuuden rakkaat ihmiset.

Tyypit liukuesteillä matot (video)

Kaikkein käytännöllisin, budjetin ja luotettava vaihtoehto - kumimatto, tärkeintä - valita oikea laatu ja tyyli, ja tulos muodossa kiitollisuutta ei kestänyt kauan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 75 = 82