Kurkut ikkunaan

Kurkut kasvaa ikkunan

Yhä olemme kysyttyjä kysymyksiä miten kasvaa kurkut ikkunan, ja olemme valmiita jakamaan käytännön kokemusta siitä, miten tehdä se. Tämä menetelmä on hyvä niille, joilla ei ole maan päällä, mutta haluaa herkutella oman sadon ja niille, jotka haluavat nopeuttaa prosessia kasvava kotimainen kurkut.

viljelyprosessi on vain näennäinen monimutkaisuus, sillä onnistuminen edellyttää riittävää valoa alapalkissa tai potin syvään laatikkoon ja ajoissa kastelua. Ja tietenkin, hyvin valittujen lajikkeiden kurkkuja, jotka eivät edellytä pölytys esimerkiksi pantenokarpicheskie kurkkua kasvihuoneissa.

Varoittaa vastaus kysymykseen siitä, onko mahdollista kasvattaa kurkkuja talvella ikkunassa, me vastaamme - kyllä! Mutta tässä tapauksessa, ei voi tehdä ilman keinotekoisia korostus.

Miten hoitaa kurkkuja ikkunan ääressä

Ensimmäinen kurkut istutetaan pienissä astioissa josta voimme käyttää tavallista kertakäyttöisten, jonka kapasiteetti on puoli litraa. Kun siemenet itävät, vain antaa heille asianmukaista hoitoa.

Ne voidaan kylvää alkutalvesta, joten heti kun se on tehty ilman keinotekoisia korostus ei ole mitään järkeä. Sitten helmikuussa, vähitellen tulossa aurinkoinen päivä stimuloi kasvin rostu.Peresazhivat heitä syvä potin kapasiteetti on vähintään 10 litraa Pakkauksen tulee olla, kun munasarjoissa näkyvät kaksi ensimmäistä lehtiä.

Jos tällä kertaa ampuu yli laajennettu, niin elinsiirtoa kurkut voivat olla hieman syvemmälle, levyt olivat pohjakerroksessa. Istutetut kurkut ikkunan ison potin pitäisi olla varovainen, ettei vahingoita juuristo.

Helpompi tehdä se maaperään, jossa ne rosli.Polivat kasveja tulisi olla vähintään maaperän kuivumisen, ja kun ensimmäinen lonkeroita rakentaa tukensa. Tämä voi olla pieni säleikkö tai banaali varmuuskopiointi kukkia, jolle tarttuu kurkut.

Seoksen tulee olla lämmin uunissa desinfiointiin. Koska nuoret versot kuten erilaisia ​​hyttysiä, kärpäsiä, jotka ovat läsnä maassa.

Ja koti on aina sulanut, vaikka maa tuoda mukanaan moroza.Esli helpompi ostaa valmiina kentällä varastoon, sitten ottaa universaali tai kurpitsan kasveja. Voi kasvaa kurkut laatikoihin tai yksittäisiin ruukkuihin.

Ruutuun voit laittaa hieman useammin kasveja ja sitten laittaa etelässä ikkunalaudalla. Jälkeen kuukausi tai kaksi joudut herkkä vihreä verho okne.V jalostukseen laatikot 60-70 cm voidaan istuttaa pensaita 5-6. Potti on oltava reikiä ja salaojitus.

Liiallisen kosteuden virtasi vapaasti. Ground kaada säiliöön etukäteen, anna laskeutua, ja kaada runsaasti päivää ennen kylvöä semyan.Odin tapa järjestää pystysuora sukkanauha

Kuiva siemenet kurkut itää 2-3 päivän kuluessa, mutta talven kotona, emme voi istua paljon liikaa, on mahdollista itää siemenet ja kylvää ne maahan peräkkäin jo. Desinfiointia voit pitää hieman vaaleanpunainen margantsovke.Podrobnee valmistella kylvämiseen artikkelissa, joka on nimeltään "ennen kylvöä hoitoa." Muutama mielenkiintoisia tapoja syödä artikkelissa "Miten nopeuttaa itämistä siemeniä."

Voit käyttää pieniä kuppeja tai kylvetään suoraan laatikkoon. Idätettyjä siemeniä tai kuiva noudattaen syvennykseen 1,5 cm märkä maa ja peitetään kosteassa maaperässä. Ennen itäneet lähellä tankit elokuvan tai lasia ja laita lämpimään paikkaan 25? C, ainakin.

Täällä oli versoja, irrota teippi ja aseta kevyt ikkunalaudalla poprohladnee noin 20 ° S.Esli olet kylvi siemenet pieniin säiliöihin, siirtäisivät ne huolellisesti, hauras lehdet kurkkua. Kastella kanisteria ennen elinsiirtoa, Punch joka puolelta, ja nuori kurkku helposti pudota maahan ja juuret koskemattomana.

Tällainen käsittely se siirtää helposti. Sitten sinun täytyy muokata kasvit tuottaa sadon ikkunalaudalla.

Jälkeen neljännen tai viidennen levyn hyppysellinen kasvava pisteen meidän taimia. Anna molemmat kasvaa puolella piiska joka on aina suurempi kuin zelentsov. Sallia 2-3 juoksija jotka puristavat 10. arkki.

Ne alkavat kasvaa ripsiin axils lehtiä. Rakentaa tehtaan, ylikuormittamatta. Loppujen lopuksi maa, meidän täytyy järjestää sukkanauha varten malo.Nuzhno kurkku ripset, joten he saivat enemmän auringonvaloa. Kun kaikki nämä toimet eivät vahingoita lehdet, ne tulee suojata.

Kasvin lehdet tarvitaan oikea ravitsemus. Tarpeettomia lonkeroita voidaan siististi leikattu.

On selvää, että talvella ei toimi ilman niitä kotiin satoa. Käytä orgaaninen lannoite. Talvella voit kastella infuusio käynyttä banaani kuori. Se laimennetaan kymmenen kertaa vedellä.

Kastelu on usein lämpimällä vedellä, mutta on mahdotonta täyttää. Paikka kurkut halutessaan valoa. Etelä sill - sopivin.

Lisätä kasvien valaistus voi olla asentamista peilit, folio, heijastavia materiaaleja on podokonnik.Pod laatikko on toivottavaa laittaa vaahdon tai levy, niin että juuret eivät ole jäätyi. Muistamme, että kurkku on hyvin lämpöä rakastava kasvi.

Myös kaikin tavoin tarpeen lisätä kosteutta noin kurkkuja. Sijoitettu lähelle säiliön vesisuihkulla tai suojakalvon korkea ilmankosteus olentoja!

Ja hieman miellyttävin hetki - sato. Tämä tulisi tehdä joka päivä, vaikka kasvi kasvaa, uusia suolakurkkua, eikä hukata aikaa kypsä. Paljon positiivisia tunteita odottavat kaikki jotka uskaltavat viljelyn kurkut ikkunalaudalla talvella! Nyt videoita kasvaa kurkkua pohjoisikkunaan.Myös Kehotan teitä lukemaan mielenkiintoisia artikkeleita, jos haluat kasvattaa jotain epätavallista:

Kasvava kurkut ikkunalaudallaKasvava kurkut ikkunalaudalla - kiehtova asia, kerron teille. Kun näin nuoren vihreää kurkut roikkuu keittiön ikkunasta, hänen sukulaisensa, ihmetteli ja iloinen.

Tällaisen kauneuden - eikä kesällä, ja talvella, ja keittiössä, mutta katsokaamme perinpohjin kasvava kurkut kotona asunnossa tai parvekkeella !. Ja aloittaa sen kanssa, että jos sinulla ei ole valoisa keinovalossa lisävalaistuksen kasvi, se alkaa kasvaa kurkut talvella talossa pitäisi olla aikaisintaan helmikuun puolivälissä. Kulttuuri huone tämä kasvi ei ole mahdollista lämpötiloissa alle 20-22 astetta päivällä ja yöllä - 18 astetta.

On erittäin tärkeää kasvattaa kurkkuja, valita oikea Siemenlajikkeella tai hybridi. Se vain niin, että yksikään kasvattajien antoi erityisen "sisätiloissa" lajikkeiden kurkkua, jotta tätä tarkoitusta varten on mahdollista mukauttaa ns Partenokarppinen (ei vaadi pölytys) varjoa sietävät hybridit tyyppinen naisten kukinnan suositellaan viljeltäväksi teplitsah.K Näitä ovat hybridit: Dynamite F1 ja Berendey F1, muut voidaan mukauttaa: Masha, CD, Cupid, Näyttelijä tai Diana Hyvä, Balalaika, Korolok tai kiertue.

Kiinnittää huomiota! Ei suositella talvella viljely kurkkujen huoneessa näiden lajikkeiden, jotka näkyvät ulkokäyttöön viljelyä.

Joten, olet ostanut loisteputken tai hehkulamppu laajentaa päiväsaikaan heidän vihreitä ystäviä. Voit aloittaa kylvö siemenet. Tehdään tästä määrästä 10-15 01. Ottaen ajoitus kasvillisuuden, hedelmiä, tässä tapauksessa saamme jossain huhtikuun alussa.

Valmistella maaperä seos: turve maa plus humusta, saman verran. Laskenta 1 ämpäri Tähän seokseen lisätään lasi tuhkaa kuin lannoitteina.

Täytä seos valmistettiin ruukut (halkaisija 8,10 cm), jolloin reunaan asti 2 cm tilaa myöhemmin podsypok. Nyt asettaa ruukut laatikoita.

Joilla on erityinen tehomuokkain ja käsittely siementen Jokaiseen astiaan istutettiin yksi siemen, jonka 1 cm ja poleyte.Mozhno esiohjausyksikkö taimet, minkä jälkeen sparraus nuoren kasvin. Tätä tarkoitusta laatikkoon tai kaada potin maaperän sekoitetaan (saatavilla höyrytetty hake) laskeutuu siemeniä ja peittää lasi- tai muovikalvo.

Jossain 3-4 päivää näyttävät versoja. Kun ne nousevat ylös maasta, huolellisesti siirtäisivät ne ruukkuihin.

Kasvava kurkut parvekkeella

Pino Mobile rasteniyTemperatura ympäristössä itäessä kurkunsiemenet saisi olla alle 20-22 astetta. Kun ensimmäinen versot alkaa syntyä, poista kansi ja siirtää laatikko hyvin valaistu paikka, tai alle lamppu.

Night valaistus, aina irrota, anna lämpötila laskee 18 asteeseen, mutta taimia ei piirretä. Niiden pitäisi levätä. Huone jossa kasvit, säännöllisesti tuulettaa, suojella heitä luonnoksia.

Tehdä tämän, poista laatikoiden ikkunalaudalla ruukuissa tai peitä paperin tai folio. Kurkut eivät pidä luonnoksia! Epäilemättä joukossa lukijat olemassa käsityöläisiä, jotka pystyvät tekemään (tai ostaa) liikkuva hyllyt jossa kasvi laatikot voidaan helposti siirtää huoneesta toiseen, valita kaikkein aurinkoinen paikkoja (suunnilleen kuvassa).

Kaada kurkut lämmintä vettä (22-24 astetta). Kurkut vaativa kosteus - 85-90%. Siksi huoneessa kasveilla, tarkista tai erityisiä ilmankostuttimet, hankittu hozmage tai käyttää ajoittain tavalliseen spray.

Iässä kahden viikon voit alkaa ruokkia kurkut lannoitteita. Älä käytä tähän tarkoitukseen mullein, koska se edistää kehitystä Fusarium (sieni sairaus, joka ilmenee näivettyminen kasvinosat ja kaikki, lopulta).

On parempi käyttää tähän tarkoitukseen liuos, jossa oli 10 g ammoniumnitraattia, 10 g kaksinkertaisen superfosfaatin, ja 8 g magnesiumsulfaattia ämpäriin vettä (10 L). Puutarha- seosta voidaan käyttää (40 g 10 litraan vettä) tai Superagro NPK.Proizvodite merkki dressing 1 kupillinen laskettaessa lannoite liuokseen 5 kasveja. Kuluttua 10 päivä, toista samalla liuoksella, mutta nopeudella 1 kuppi kahteen kasveja.

Taimien pysyvään kapasiteetin

Nyt on syytä sijoittaa kasveja, jotta ne eivät häiritse toisiaan eikä tummennetut. Milloin 3. ja 4. totta lehdet, siirteen taimet suuremmiksi ruukuissa tai muovista kauhat reikiä pohjaan.

Voit tehdä sen laatikoissa mitoiltaan vähintään 20-22 cm. Laita pohjalle maakerroksen 8-10 cm, kasvi pensaita kurkku keskustassa, ripottele maahan jättäen jälleen tilaa entisestään vuodevaatteet syntymässä juuret.

Liitä tappi maaperään, 70-80 cm korkea ja sitoa sen kurkku taimi. Siten valmistettu ruukkuihin tai kasvin laatikot, laita suureen kattilaan tai kulhoon, kaada siihen vettä ja varmista, että se on aina asunut siellä.

Tämä ei ainoastaan ​​auta maaperän kosteus, mutta myös parantaa kosteuden suoraan laitoksen alueella. Kuitenkaan tämä ei sulje pois muita määräajoin kastelua kurkut. Myös suihkuttaa kasveja 2-3 kertaa viikossa aamulla ja illalla.

Kasvava kurkut ikkunalaudalla. Muodostuminen Kustas ulkonäkö 3rd aitolehti pitäisi nipistää pois yhdessä apikaalisella alkuunsa paeta. Tämä stimuloi ulkonäkö sivuversojen, jotka on muodostettu ja naisten kukat ja hedelmät.

Ilmestymisen jälkeen 5-6th lehtien kärkipuolella ampua uudelleen prischipyvaetsya.Esli kasvat kurkut Partenokarppinen hybridejä, sen pitäisi olla tärkein varsi alemman astioiden (4-6) kokonaan poistaa kaikki sivuversojen ja kukkia. Edellä, seuraavassa 4-5 sivusuunnassa versoja prischepnite ylhäältä 1-arkki, sitten - 2 arkkia, jopa korkeampi - 3-4 lista.Esli kasvien sidottu panokset, että yksi windowsill mahtuu enintään 4-5 kasveja.

Mutta voit asentaa vain yksi tehdas, pudottamalla hänen ruoska tuuletin. Toiseen päähän langan sitoa varren alaosasta, ja toiset päät tie nastat ajetaan ikkunan karmiin etäisyydellä 25-30 cm: n päässä toisistaan.

Kasvien hoito kurkku aikana hedelmiä

Kun oksat oman huoneen tulee esikoislahja kurkut, edelleen ruokkia niitä ajoittain 7-10 päivässä. Lannoite koostumus on sama, mutta määrä kasvoi 0,5 litraa per kasvi. Ennen pukeutumista kaada kurkut.

Jos kehitys on ollut hidasta, lisätä lannoite menetelmä makro- ja mikroelementami.Konechno, nämä kurkut paras syödään tuoreena. Ja tässä on kasvanut kesän mökillä, puutarhassa tai ostettava markkinoilta, on parempi säilyttää, kuten Bulgaria, oli vaihtoehto talvella)). Lopuksi Ehdotan katsoa onnistumisia jo todennut viljelijät kasvaa kurkut asunnossa talvella.

Näinkö? Auttaa ystäviä ja oppia siitä! ____________________________________________________________________________________

Kurkut kasvaa ikkunan hauskaa ja helppoa

Kirjoittaja: Deneb | Kommentit 3Download Original] "class =" imagefield imagefield-lightbox2 imagefield-lightbox2-resizeimgpost-500-500 imagefield-field_imgblogpost imagecache imagecache-field_imgblogpost imagecache-resizeimgpost-500-500 imagecache-field_imgblogpost-resizeimgpost-500-500 ">

Kasvava kurkut sisäilmaan - prosessi varsin jännittävä eikä kovin monimutkainen. Koska varjoa sietävät kasvit, kurkut ruutuun tuntuu hyvältä, aktiivinen kukka ja hedelmiä iloksi omistajilleen. Jotta kasvaa hyvän sadon kurkut täytyy tietää joitakin salaisuuksia niiden viljely.

 • Ensinnäkin - suurin valaistus: ruukkukasville ei saisi saattaa pohjoisen puolella - kasvit on heikko ja vetää vverh.Pri ostavat siemeniä on paras ottaa varjoa sietävät itse pölyttävät hybridit. He turvallisesti sietää puute auringonvalo, rajut heilahtelut lämpötiloja, kosteutta ei asunnossa. Hybridi kasveilla on enemmän kukkia naaras tyyppi ja niille on tunnusomaista suuri urozhaynostyu.Dlya lasku ikkunalaudalla on erittäin sopiva hybridit F1: Legend, Claudia, Tatiana, Sergei. Kasvoin pari vuotta Marinda luokan - erinomainen tulos, kaksi pensaiden joka aamu aamiaiseksi riisuttu 2-3 rapeita kurkkua, keskikoko sikiön - 15 sm.Iz suurempia lajikkeita voidaan kasvattaa Zozulya, Ragtime, Babylon, hedelmistä nämä lajikkeet kasvavat merkittävästi nopeampia, niiden koko kasvaa 25 cm Growing kurkut ikkunassa tai parveke kesällä voi käyttää valoa rakastava lajikkeita. Mazzei, Amur 1801 Stella, Peukaloinen. Otin viljelyyn kesällä Pasadena F1 lajikkeita aikaa Pasamonte F1, hedelmät ovat pieniä, kurkut, erittäin tiheä ja herkullinen salaatti ja suolattu.

Kun emakko kurkut? Jos et aio dosvechivat heliumia tai loistelamput - helmikuun lopulla.

Normaalille kehitykselle kasvin riittää istutus se ruukkuihin (voit panoroida tai ämpäri) määrässä 5 litrov.Zemlyu parempi ostaa valmiina tai seka puutarha maa turpeeseen, sahanpurua. Muista lisätä mineraalilannoitteiden: kaliumia, fosforia ja typpeä, vähän tuhkaa - se vähentää happamuutta. Huoneen lämpötilan on oltava riittävän korkea - parempi - 20-22 astetta.

alkaen pussitettu kurkkua tunnetuimpia lajikkeita Rytova ja venäjäksi. Molemmat lajikkeet tarpeeksi saanto, aktiivisesti kasvava pystysuoraan, tikkailla. Korkeus holkin huoneen saavuttaa 1,5-2 m, avoimella alueella -. 2- 2,5 Nämä lajikkeet pereopylyayutsya hyvin.

kylvää kurkut huoneessa lopussa ja helmikuun jälkeen huhtikuun lopussa - toukokuun alussa, lopussa elokuun lopussa oktyabrya.Ya tai kylvää kurkut kerran pysyvä paikka - ämpäriin yhdellä semyachku tai turvautua taimi menetelmä - ensin emakko kukkaruukun pieni kartio koko (10-12 cm). Taimet ruukkuihin saakka kasvavat kunnes jäljellä on 3-4 oikeaa lehteä.

Sen jälkeen neljäntenä tai viidentenä aitolehti hyppysellinen kärki varsi, ja tehdas, jonka multakokkare istuttaa pysyvä paikka ämpäri. Kolme viikkoa lehtihangoista on kaksi poistumistietä, kaksi piiskat.

Nämä ripsien ohjataan keinotekoinen tikkaat korkeus yksi ja puoli tai kaksi metriä. Tikkaat tehdä rautalankaa poikkileikkauksen 5-6 mm, ja ristin ohut alumiini lanka 1-1,5, sekä varsi mm.Kogda antaa 4-5 totta lehdet, tarvitsevat toisen nipping yläosien versoja.

Sitten lehtihangoista kasvaa uusia piiskat, johon hedekukat ensimmäisinä - karu kukkia, ja sitten naiset, joilla on munasarja. Ulkona naisten kukat ovat pölyttävät avulla hyönteisiä. se ei tapahdu ympäristöolosuhteissa.

Se vaatii keinotekoinen pölytys Naaras: on tarpeen häiritä tuore mies kukka, poista se terälehdet ja stamens ponsi kaksinkertainen kierros koskettaa leimautuminen Naaras. Pölytyksen jälkeen Naaras haalistuu, mutta sikiö alkaa razvivatsya.Na yksi kasvi hyvää huolta, voit saada kolme tai neljä tusinaa herkullisia tuoksuva kurkut normaalikokoinen.

He pysyä keräämisestä ja 10 - 12 päivää. Keräämisessä hedelmä voi olla myöhässä, jotta se ei aiheuta ehtyminen kasvien ylikuormitusta ei poisteta hedelmiä.Taimet istutetaan I vanha vuotavat kartio vedro.Pod laittaa sen valua vettä pannulla.

Ne voivat toimia alumiinikattilaan on hieman suurempi kuin pohja vedernogo.Maaperä sisätiloihin kurkkujen pick hedelmällinen.

Sen koostumus on seuraava: kolme neljäsosaa ämpäri turvetta tai puutarhanhoidossa chernozem neljänneksellä ämpäriin humus tai komposti, saman verran (puolen litran purkki) jokisoraa ja puun seulottua tuhkaa. Seos täytettiin ämpäri, I kasvien kasvi keskellä säiliön.

Kaada lämmintä vettä (30-40 ° C). Pidän huonelämpötila yöllä 15-17 °, iltapäivällä - plus 17 - 25 °.I lannoittaa kurkku aikaan hedelmien munasarja vesiliuosta päivittäin infuusion tuhka: polstakana tuhkaa litrassa kuumaa vettä.

Uskon, että lannoite on parempi viettää kahdesti: alussa hedelmiä, ja sitten kuukautta myöhemmin, keskellä hedelmiä. Tuhkaliuosta vettä kasveille jälkeen kastelu tavallista vettä, jotta se ei vahingoita siemenet korni.Na huone kurkut kasvaa maahan.

Tikkaat järjestää poobshirnee, en purista kasvit vain kerran, neljännessä aitolehti. Minä joka varren kahdessa piiskat. Pohjois ajoitus toukokuun lopussa - kesäkuun alussa.

Tyypillisin hedelmä kasvi jättää siementen tarkoituksiin, ja loput kulutetaan ruokaa. Kives vuokrattu asti pakkasta, säilytä lämpimässä huoneessa, jossa hän dozarivaetsya.

Kun kives on tarjous (se tapahtuu loka - marraskuussa), leikkaa se kahtia ja poista siemenet siemenet ja nahat. Sijoitetaan lasipurkkiin on kahden yön käyminen. Pidän purkkiin lämpimässä huoneessa.

Jälkeen massa pestään, siemenet levitetään ohueksi kerrokseksi lasin pinnalle tai vaneria. Kun siemenet ovat kuivia, minä kokoan heidät pesupussiin, ripustaa sen kuivua lämmitys uunissa kuukauden tai kaksi. Tämän ajanjakson kutsutaan aktiivinen kuivaus.

Kuten olen kasvavat kurkut huoneessa? Ikkunalaudalla niiden kehityksen pitää ripset. Sitten kauha portaita lasketaan lattialle, jossa kasvi on vapaasti kehittää loppuun kasvukauden, fluoresoiva svetom.Nado pitää mielessä, että kurkut onnistuvat sisäilmaan ainoastaan, jos on laaja, valoisat ikkunat itään päin, ja se on parempi etelälaidalla .

Sielläkin tarvitaan lisää valoa: talvella päivää, 6-10 tuntia, sitten 15-20 tuntia, ja se on auringossa .. Samea ja sateinen sää, lisävalaistuksen tarvitaan kaikkien den.Na Mielestäni ei edellytä ns "livenä", eli magnetisoitu vettä.

Kastelu vesi saanto ei lisääntynyt. Helpompi käyttö kasteluun lämmintä sadevettä tai lunta.Minä kastella kurkut aamulla, tarvittaessa. Liiallinen kosteus on haitallista kasveille: Ne poistuvat, kellastua ja laho juuret.

Kasvaessaan nämä herkkiä kasveja kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin.

Kasvava kurkut ikkunalaudalla

kasvava kurkut ikkunalaudalla. koti viljely

Kasvava kurkut ikkunalaudalla- prosessi periaatteessa "Voi, miten vaikea" - mikä tahansa rakastaja huonekasvien voi käsitellä-ja vaativampia kasveja kasvatetaan. Lämpötila-tilassa (+21. +24 ° C päivällä ja +18. +19 ° C yöllä) laakatasoissa lähes kunnossa.

Onko jotka ovat vähän painaa pysyvä "asukkaat" kotiin kynnykset ovat mahdollisimman kurkkua rakastaa valoa ja prostor.Vot tärkein vaikeuksia kohdata haluavat kasvattaa kurkkuja sisätiloissa. Valaistus: kuukausina lyhyimmän päivä (marraskuu ja joulukuu) ogurtsevodstvom parempi olla tekemättä.

Ne ovat käytettävissä dosvechivat lähes 15 tuntia päivässä. Mutta tammikuun lopussa, ja kun se päivä koittaa hitaasti, ja aurinko taivaalla näkyy useammin ollut (voi.

Mutta ylimääräisiä Lisävalaistuksen 3-5 tuntia Mr. päivä, varsinkin pilvisinä päivinä, yhä järjestää. hedelmällistä kasvava kurkut ikkunalaudalla On parempi valita erityistä fitolampy (ne ovat tavallisia huonekasveja on hyötyä), mutta voit tehdä yksinkertaisia ​​ja valoisa.

Paikka kurkku kasvit on etelään tai länteen ikkunalaudalla - missä aurinko on läsnä korkeintaan dolgo.Vtoraya trudnost- kosteutta. Keski ilma lämmitys paristokulutuksella, kuten desert. Kurkkujen se on haitallista.

Mutta kuten omatekoista muut kosteutta rakastava huonekasveja! Kuormalavoja märillä soralla, märällä rätillä paristoja, humidifiers ilma- kaikki nämä toimenpiteet lisäävät kosteutta ilmassa, ei vain noin kurkkuja, mutta myös huoneessa kokonaisuutena, ja et povredit.Vyraschivaya kurkut, älä unohda suojata juuret hypotermia.

Erityisen vaarallista on lämpötilan lasku yhdistettynä pysähtyminen kosteus - juuret rot ja kuolevat nopeasti. Joten jos sinulla on kylmä ikkunalaudalle alla astialle lämmöneriste liruyuschy materiaalia (pala aluksella tai jotain polymeeriä, esimerkiksi izolon).

Ja kaada välttämättä hyvä kuivatuskerros astiaan (voi käyttää tiilimurska, keraamiset ruukut fragmentit, kevytsoran). Toinen haitta - kurkut normalno¬go kasvun ja kehityksen vaativat melko suuri kapasiteetti, vähintään 6-8 litraa maaperän per kasvi.

Kuitenkin, jos halutaan, ja se on - ei problema.Itak, tammikuun lopussa - helmikuun alussa, voit avata "lomakauden." Sen jälkeen emakko taimet - kaikki kuten tavallista, pieniin ruukkuihin sisäänvedettävä pohja kaada ravinteiden seos maaperän ja laittaa 2-3 siemenet.

Ja voidaan suoraan kylvetään suuria em¬kosti, mutta sitten kuukauden aikana täytyy ihailla lähes tyhjä "ämpäri maahan" ikkunassa. Kun kasvit kasvavat hieman, jää yksi, tehokkain, toiset hyppysellinen juureen (ei repiminen!).

Kun on kaksi oikeaa lehteä, siirteen valmistus, sekä sänky, jossa koko multakokkare. Kuten vuoteet tässä tapauksessa voi olla suuri muovinen tai keraaminen ruukku (tilavuus 10 litraa), laatikko voi olla kaksinkertainen foliopussi.

Joka tapauksessa pohja on aukot ylimääräisen kosteuden poistamiseksi pannulla. Maaperän seos voidaan valmistaa turve, humus, puutarha maaperän ja hiekan (4: 4: 2: 1) tai SOD maa, humusta ja hiekkaa (4: 5: 1), hiekka voidaan korvata sahanpurua.

Jos et halua käsitellä myöhemmin kastikkeet voi aluksi kehittää ravitsevia maaperän sekoitetaan. Esimerkiksi, puutarha maata, hiekkaa, hienoa sahanpuru, kuivaa pudonneet lehdet, osto (seos taimet (2: 1: 1: 1: 1), lisätään noin 1 kuppi tuhkaa, 1 kuppi jauhettua liitua tai munankuori ja polstakana lintujen jätökset tai 2 kuppia kuivalantaa.

Kaikki komponentit jauhetaan, sekoitetaan hyvin, ja sen jälkeen ulkoasu konttien vuotanut violetti kaliumpermanganaattiliuos. Alkuvaiheessa parantaa valaistusta, voit tehdä pienen heijastava ekranchik- tikku pottiin puoliympyrän ympärillä kehä pala folio auringonvalon menee keskelle.

Kun vaiheessa 5-6 oikeaa lehteä tehdä kudos samankaltaisuus (noin kasvaa kurkut trellis lukea tästä) - keskellä potin kiinni tappi (enintään 1 m korkeus) ja sitoa kasvava 'paeta (on mahdollista sitoa yläreunaan ikkunan). Kurkut ikkunalaudalle täytyy olla varma muodon - puolelle versoja nipistää pois 2-3 lehtiä, tärkein varsi - on huipulle okna.Poliv - päivittäin, mieluiten aamulla, muista lämmin (+27 +29 ° C) supernatantin kaivo.

Mitä enemmän aurinkoa, runsaammin tarve kasteltava, mutta älä aloita "suolla" .Podkormki paras tehdä mukaan "terveys" oman kurkkuja. Jos kasvi on ohut ja kalpea varsi, lehdet ovat pieniä, ja hedelmät eivät halua olla sidottu, sitten aliravitsemuksesta.

Voidaan käyttää monimutkaisia ​​lannoitteita ja orgaanista nestettä (esimerkiksi, "Butsefal", "Radogor" sama "Appin" (enemmän modernia) ja muut), jotka ovat sopivia, koska ne ovat hajuttomia. Keskimääräinen olisi syötetään 1,5kuukausi vanha taimet, ja sitten noin kerran kuukaudessa.

Zelentsy vetäistä muutamia viikon iässä. Useammin poistettava hedelmät, sitä enemmän he muodostivat. Potilaat ja liian kömpelö poistettava. Yksi kasvi voi kehittyä normaalisti antaa sinulle 25-30 maukkaita ja tuoksuva kurkkuja.

Täällä, ehkä, kaikki mitä voidaan sanoa viljelyyn kurkut ikkunalaudalla. Toivottavasti ei tee paljon vaivaa kasvattaa kurkkuja tällä tavalla.

Copyright © 2015 Vinkkejä puutarhuri. kartta

Kasvava kurkut ikkunalaudalla

Monet yritteliäs kaupunkien asukkaat ovat pitkään mukautettu kotiin kynnykset kasvaville vihreät, mutta lasku vihanneksia uskalla kaikille. Jotkut heistä pitävät yrityksen hullun ja epätoivoinen, toiset ovat yksinkertaisesti pelkää vaikeuksia, mutta mitään näistä näkemyksistä on väärä. Sisäilmaan esimerkiksi täysin rapeaa tuoksuva kasvaa kurkut. Ja heistä huolta niin yksinkertainen, että kerätä suuren sadon hätävara vuodetta voi jopa noviisi, joka oli siihen asti tekemistä asioihin dacha. Mutta mitä ilo miellyttää vieraille ja ystäville todellisen vitamiinin salaatteja, kesä-tuoksuva zelentsov! Ja ulkomaiset tuoretta kurkkua mauton ja hajuton let lakastua hyllyille!

Kurkut kasvaa ikkunalaudalla ympäri vuoden, riippumatta kauden. Vakiintunut olosuhteissa he tuntevat olonsa mukavaksi ja hedelmiä ei ole huonompi kuin kasvimaa vuodepaikkaa. Lisäksi saada sato voidaan suunnitella ja ajoittaa tiettyyn päivämäärään. Niin että kasvatettujen kurkkujen uudenvuoden vapaapäivät, kylvö tapahtuu jälkipuoliskolla lokakuun ja kylvetään tammikuussa kurkut podospeyut tarkasti naisten päivää. Koska tulo maa arka vihreitä lehtiä ensimmäistä satoa ulottuu yleensä enintään 45-50 päivää.

Viljelyyn kotona on suositeltavaa valita lajikkeita srednepletistyh ja pensaissa kurkkuja, jotka eivät vaadi pölytys, kuten:

 • Maria - yksi suosituimmista hybridit. Herkullinen rapea Zelentsy kypsyvät nopeasti, ystävällisesti, ja 40 päivän jälkeen on mahdollista poistaa ensimmäistä satoa. Pensaat ovat hyvin vastaamaan hoitoa.
 • Photon - korkea tuottoisia hybridi kulttuuria, hyvin vaatimaton ja vankilaolot. Silnorosly holkki on erittäin vastustuskykyinen tauti ja pitkäaikainen hedelmien, tulee läpi 48-50 päivää itämisen jälkeen. Saanto per kasvi - 40-45 hedelmiä.
 • Rytova huone - itse pölyttävät lajikkeet, koeteltu kotona viljelyä. Se sietää hämärässä ja kuiva ilma, on erittäin vastustuskykyinen tuholaisia ​​ja tauteja. Erinomainen hedelmät, mutta tarvitsee formirovke.
 • Prestige - erittäin kompakti keski-aikaista hybridilajikkeen joka tulee toteutumaan jälkeen 42-45 päivää kuluttua syntymistä. Kurkut ovat sileitä, jossa suuri tubercles ovat sylinterin muotoinen ja paino 65-90 Pituussuunnassa ne kasvavat 8-10 cm.
 • Rohkeus - lupaava hybridi, täydellinen talvi viljelyyn. Tuberculate piikikäs hedelmä kasvaa pituus 15-20 cm ja saavuttaa paino 140-160 grammaa, hyvin siedetty ja kuljetus säilyttää tuoreuden 10-12 päivää.
 • Claudia - Partenokarppinen hybridiä kypsymistä. Itämisestä ensimmäistä satoa tapahtuu 42-48 päivää. Massa tasainen zelentsov päällystetään pienellä määrällä hillocks, vaihtelee 60-100 g

Erittäin hyvä huoneistoja todistettu lajikkeet Shchedryk, Bianca, Marinda, huhti-, Tot, Ant, Stella, Indoor ihme.

Käsittely ja siementen itävyys

Ostettu kun ostaa siemeniä on tehtävä pakollinen tehomuokkain, joka käsittää useita vaiheita:

 • Tarkkailun itävyys - kurkun siemenille kaadettiin dekantterilasiin ja kaada suolavettä (0,5 tl / 200 ml.). Ne tutit, että nousevat pintaan, voidaan heittää pois, ja täysimittainen Bellied suoritettiin seuraava testi.
 • Desinfiointi - 20-30 minuuttia, siirroste liotettiin kaliumpermangaattiliuoksella ja sitten pestiin perusteellisesti suuri määrä puhdasta vettä.
 • Itäneet - jalostetut siemenet kääritty märkä sideharso tai liinalla ja laittamalla sen pastavuoka, vasemmalle lämmetä itämistä.

Aloittaa istutus, kun siemenet naklyunutsya - noin 2-3 päivää.

Hankkia hyvä maaperän sekoitetaan myymälässä nyt ei ole vaikeaa, kun ostat on suositeltavaa antaa etusija valoa ravinteiden seos on tarkoitettu viljelyyn kurkkua taimet. Ja vielä, laittaa itse alustan turvallisempi, koska syy enemmistön sieni-infektioita on usein huonolaatuisia, köyhdytetty jo tartunta maaperään. Sopivin koostumus kurkut ovat seuraavat seos:

 • Ogorodnaya maa, turve, humus (4: 1: 1);
 • humus, turve, puutarha maaperän, käynyttä sahanpuru - tasapuolisesti;
 • matokomposteja, puutarha maaperän (1: 1).

Saatua seosta jälkeen keiton välttämättä steriloida millä tahansa sopivalla tavalla - seistä 40-50 minuuttia vesihauteessa tai kuumaan uuniin, kaada kiehuvaa vettä tai vahva liuos, jossa oli kaliumpermanganaattia. Maan desinfiointi voi estää kehitystä maaperän taudinaiheuttajia, tuhohyönteisiä ja niiden toukkia. Kun menettely, desinfioitu seos levitetään kuuma kupit, kaadettiin se (jos suoritetaan kuiva desinfiointi) ja käytettiin kylvö, sen jälkeen kun se on jäähtynyt.

Jos kaikki valmistelevat toimet toteutetaan täydessä - naklyunulis siemenet, istutus astiat, joissa on kostea kukkamullalla, istutus kurkkujen kotikentällään vie muutamassa minuutissa:

 • Kukin kuppi keskellä maaperään tehdään pieni reikä syvyys on noin 1 cm.
 • Jokaiseen kuoppaan levitettiin 1 idut ja kevyesti ripottele maahan.
 • Lasit viljelykasvien asennettu yhteiseen peltiä ja peitetään lasilla tai muovikelmulla.
 • Ennen syntyminen ruokia itävät siemenet pidetään pimeässä ja lämmin. Varmistaa viljelykasvien pienempi näyttö tarjotin voidaan sijoittaa kuuma pakkaus, saattaa se pyyhe, paksua vaneria tai lehden siemeniin poikaset.

Syntyminen maan ensimmäisen vihreitä versoja tulee signaali, että se on aika poistaa kansi ja laittaa tarjotin taimien hyvin valaistussa ikkunalaudalla.

Nopeaan ja tehokkaaseen kehittämiseen taimien luoda mahdollisimman hyvät olosuhteet:

 • Pintakerroksen maaperän kuivuu versoja kaadettiin lämpimään etukäteen puolusti vettä. Jotta ei hämärtää kasveja, kastelu on suositeltavaa tehdä suihke.
 • Pilvisellä säällä, ja illalla dosvechivayut taimet, joten ne eivät ole vahvasti venytetty. Näitä tarkoituksia varten, pidätettyjen olinpaikasta tulisi varustaa loistelamput tai erityisiä fitolamp.
 • Venytys taimet estää myös alentaa lämpötilaa + 15-17 ° C: ssa päivällä ja + 13-15 ° C: ssa yöllä.
 • Kun ilma kuiviin, joka havaitaan usein talvella lämmityksen johdosta laitteiden työilmaa kasvin ympärille säännöllisesti kostuttaa suihkusta, ja kuuma kosteita pyyhkeitä sulje akun.
 • Jos ikkunalaudalle, valitun sisällön kurkkujen, ei liian lämmintä välttää hypotermia juuristo laatikko taimet on suositeltavaa laittaa pala vaahtoa.

Kehittämällä juuristo taimien alkavat tuntea tarvetta lisätä tarjontaa alueella, joten kun kasvit muodostavat 2-3 oikeaa lehteä, ne repotted tilavuus 4-5 l tai suuri puinen laatikko. Poimii nimitetään viileä pilvinen päivä, joten kasvi on helpompi ulkoistaa stressiä istuttamisen. Menettely suoritetaan seuraavasti:

 • Istutus säiliö puoli on täytetty substraatilla aiemmin pani kuivatus.
 • Runsaan huuhtelun jälkeen maaperässä tekevät syvennykseen.
 • Taimet varovasti uutetaan vanhoja laseja, tuhoamatta savi paakku kastetaan reikään ennen sirkkalehden lehdet ja pakkaa maaperään.

Kun menettely raspikirovat kurkku varten 2-3 päivää pritenyayut ohuen paperin tai kankaan, joka auttaa kasveja sopeutua uuteen paikkaan.

Pussitettu kurkku päätti muodostaa 1-2 piiskat, joten kaikki ylimääräinen sivuoksat jotka kehittävät Keski ampua, sinun pitäisi nipistää. Lisäksi, kasvaa kurkut on kytkettävä - erittäin hyödyllinen tässä suhteessa karkea rakenne mesh venytetty ikkunan, jonka läpi, takertuva köynnökset nousee kurkku ripsien. Tällaisten koneiden "verho" kodin sisustus näyttää raikas ja omaperäinen.

Ennen kukintaa lasku kasteli enintään 2-3 kertaa viikossa, odottamassa kuivaa alkuun maakerros. Heti kun kukkien alkavat kukkia, kastelu suoritetaan useammin ja lisätä osa vedestä. Menettely suoritetaan varhain aamulla tai illalla. Kasteluveden on lämmin - + 28-30 ° C, ja ennen sitä järkevää siirtää sen seistä 1-2 päivää.

Kurkkujen yhtenäinen ja säännöllistä kastelua - elinehto. Vettyminen maaperän on usein syynä vaarallinen sieni taudin, mutta veden puutteesta hedelmiä hankkia epämiellyttävää kitkerän maun.

Ensimmäistä kertaa kotiin kurkut syötetään, kun ne muodostavat ensimmäinen hedelmä munasarjan. Tätä tarkoitusta varten, kuumaa vettä, liuotetaan tuhka (100 g / 1 I) ja kaadettiin yön yli maaperän saatu uute alle laskua.

Myöhempi ruokinta suoritetaan välein 15-20 päivää. Kurkku vastata erityisen hyvin tehdä lintujen ulosteiden ratkaisut (01:25), tai mullein (1:11). Lannoitteiden kasvien ruokavalio käyttökelpoisia, ovat nit- tai 'kristalliinien', joka on laimennettu vedellä (2 h. Lusikka / 3 litraa) ja käytetty kasteluun kurkut, kuluttaa kunkin holkin 1-2 kupillista saatu liuos. Vuoden ensimmäinen merkki ravintoaineiden puute (hitaan kasvun luonnottoman kirkas väri alemman lehdet) annoksen kaksoissyötön.

Taudit ja tuholaiset kotimaisten kurkut

Sieni-infektioita kotimaisia ​​kurkut eivät ole harvinaisia. Syyt niiden kehittämiseen, ovat yleensä häiriöt Machinery - kastelu kylmällä vedellä loppuun istutus maahan, äkillisiä lämpötilan muutoksia. Useimmiten, kurkut kärsivät sairauksista, kuten:

 • Härmä - tauti helppo tunnistaa sizomu lentää, samanlainen jauhot valunut lehdillä. Vaaleita paikkoja vähitellen ruskeiksi, kuivuu lehdet. Taudin kehittymisen edistää kylmää juotto ja jyrkkä lasku ympäristön lämpötilaan.
 • Antraknoosin - sairauden merkkejä ovat haurautta ja hauraus lehdet ja ruskeita pilkkuja pinnalla sekä Haavanmuodostus hedelmä.
 • Juurikäävän - kehitetään tauti voi tunnistaa hidas, kuten riepuja, lehdet, kellastumista ja säröillä varren alaosasta, juuret mätänemään.

Varhaisessa kehitysvaiheessa sienitaudit kasvien suihkutetaan valmisteluun "Barrier", "Speed", "Topaz" ja muut kupari-pohjainen sienitautien. Jos vahva infektio sairastuneesta holkki on poistettava, ja viereisen lasku on, jotta estää käsiteltiin liuoksella, jossa oli kuparisulfaattia tai nesteen Bordeaux. Jos sairaat kasvi kasvoi yleisesti laatikon hyvin alta olisi myös kasteltava 2 L kuparisulfaattia liuosta.

Tuholaisia ​​uhkaavat terveyttä kurkku hyönteisiä loisena vierekkäisissä kasveja, - kirvoja, hämähäkki punkit, ripsiäisten, miinaajakärpästen. Niiden torjumiseksi, kasvit ruiskutetaan "fitoverm" tai "aktellik", mutta ulkonäkö munasarjat käytöstä maatalouskemikaalien tarpeen kieltäytyä ja mene turvallinen folk korjaustoimenpiteitä - otteita Celandine, sipuli kuori, valkosipuli tai kuuma pippuria.

Kypsä kurkut poistaa selektiivisesti, varoen vahingoittamasta piiska. Perederzhivat ne kasvi ei ole toivottavaa: hedelmä kasvaa ja vaikeuttavat kehittää uuden puolueen. Sen lisäksi korkea laatu, sileä zelentsov olla puhdas ja epäonnistuneita tapauksia - käyrät, epäkypsä, pilaantunut, jos niitä on, niin että kasvi ei kuluttanut niiden voimaa ja valtaa.

Kuten kävi ilmi, kasvaa kurkut ikkunalaudalla on helppoa. Kokeile! Sinun täytyy onnistua!

Miten kasvaa kurkut talvella ikkunalaudalla

Kurkut ikkunalaudalla talvella - se ei ole enää myytti vaan todellisuutta, joka järjestetään kotona on innokas puutarhurit. Mutta ehkä se on vain käyttämällä erityistä lajikkeiden viljelyyn kurkut talvella asunnossa ja toteutettaessa kaikkia sääntöjä huolellisesti.

Kiitos intensiivisesti kasvattajien tänään, jokainen puutarhuri voi ostaa siemeniä kurkut, jotka pystyvät kasvamaan ja kantaa hedelmää myös ympäristöolosuhteissa. Näistä kurkut kasvaa talvella ikkunassa, ovat:

 • kurkut, "Rohkeus" - lajike, joka on nopea kypsyminen kertaa (vähintään kypsytys- kun kasvatettiin kasvihuoneessa on 36 päivä), hyvä hedelmiä ja suuri Zelentsy (jopa 15 cm pitkä ja halkaisijaltaan 3 cm);
 • kurkkua lajike "Shchedryk" kypsyvät varten 45 päivä ymppäyksen jälkeen, kukin solmu sen holkki on muodostettu 5-8 zelentsov, pituus, joista kukin on enintään 12 cm; kasvatettuna ympäristön olosuhteissa, kunkin holkin 20 antaa zelentsov;
 • grade "Little Farm" Se on yksi nopeasti kasvavia, ensimmäisenä hedelmät se voidaan kerätä talteen 30 päivä istutuksen jälkeen; Zelentsy tunnettu siitä, että 10 cm: n pituus ja läsnäolo musta painonapit, sekä erinomainen maku;
 • Kurkku lajikkeet "Hrustik" kypsyä melko myöhään - 50 päivä kylvämisen jälkeen, mutta silloinkin kun kasvatetaan ikkunalaudalla kanssa pensas pystyä kerätä jopa 40 hedelmiä, mutta kun kylvö tämän lajikkeen mielessä, että se on vahva kasvava siis vaativat paljon tilaa;
 • "Masha" grade Myös erääntyvien - Ensimmäinen Zelentsy voidaan korjata sen jälkeen 35-40 päivää kylvön jälkeen; pensaiden kasvit ovat muodostaneet tarpeeksi paksu, on muodostettu kunkin ampua 5-7 zelentsov noin 11 cm: n pituisia;
 • kurkut "Prestige" lisäksi sen aikaisuus ja erinomainen maittavuus tunnettu siitä, 8-10 cm pitkä ja erottaa ei-samanaikainen kypsymisen hedelmää, niin että hedelmien voidaan venyttää kuukaudessa.

Kapasiteetti kasvaa kurkut kotiin

Kurkut tuntuu hyvältä, kun kasvatetaan yksittäisissä ruukuissa, ja suurta laatikkoa, jota käytetään yleisesti taimien. Huomioon vain mitä laatikot olla aukko poistumista ylimääräisen kosteuden.

Kun kylvö siemenet laatikoihin, huomioon, että etäisyydellä 70 cm tulisi sijoittaa enintään 5 pensaita kurkkua. Laatikko samalla tulisi olla riittävän laaja, koska tämä kasvi on melko vahva juuristo. Tämä tekee lasku kevyt, ja suojelee nuoria taimia liiallisesta venyttely.

Normaaliin kasvuun kurkkua potin kynnys tilavuus pitäisi olla noin 4 litraa kasvi. Valmistettaessa laatikot ja ruukut, huomaa, että niiden syvyys tulisi olla riittävä lataamiseen pohjaan vedenpoistokerroksen. Koska kuivatus paksuus kurkkujen voi olla jopa 3 cm, kapasitanssi ei pitäisi olla liian matala.

Hyvä kurkkua kasvua voidaan saavuttaa vain, kun ne laskeutuvat pehmeä ja melko hedelmällistä maaperää. Tätä varten voit ostaa maapohja kukkakauppa (istutus kurkut sopivia yleisiä tai erityisesti valmistettu kasvien kasvattamiseen kurpitsa maaperä).

Jos mahdollista, korotti tuotto kurkkujen paremmin valmistautua sekoittamalla yhtä suuret tilavuudet:

 • maaperä pihalta;
 • maaperän metsästä;
 • humus;
 • hiekka (melko suuri, niin maaperä on väljempi ja parempi bude päästä kosteutta);
 • tuhkaa;
 • sahanpurua (edullisesti perepret ja ne oli tullut musta).

Ennen kylvöä siementen valmistettu maahan on tärkeää puhdistamaan, johon se on sijoitettu 20 minuutin ajan uunissa esikuumennettiin +200 ° C: ssa Koska tämä maaperä ei mitään tuholaisten toukkia, tai bakteereja, jotka voivat aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia kurkkua.

Useimmat kurkkua lajikkeet voidaan kylvää kuivana suoraan auki maahan. Kuitenkin tässä tapauksessa ensimmäinen versot näyttävät noin 2-3 päivää, ja sadot itse joutuvat tekemään paksuuntunut, sitten istua alas.

Koska kotona tilaa istuma versot eivät niin paljon, kurkku siemenet itävät suositellaan ensin, mitä voidaan tehdä seuraavasti:

 1. Liota siemenet heikko kaliumpermanganaatin 30 minuuttia, sitten huuhdeltiin lämpimällä vedellä.
 2. Pudota siemen 2-3 tuntia vedessä lämpötilassa ei ole enempää kuin 35? C
 3. Ottaen vielä lämmin kietovat siemeniä säkkikangas liottaa vedessä ja ympäröivät sahanpurua. Tässä muodossa, ne on sijoitettava paikkaan, jossa lämpötilan säätö pidetään 30? C: ssa
 4. 1-2 vuorokauden kuluttua taimet näyttävät. Istuttamalla ne ovat valmiita lähes välittömästi, koska emme voi sallia juurenpituusindeksi kasvoi yli 1 mm. On erittäin tärkeää, ennen istutusta niitä hieman kuiva.

Kylvö siemenet voidaan suorittaa eri aikoina, mutta se on parasta tehdä vaiheittain niin, että talon jatkuvasti kypsytettyä tuoreita Zelentsy. kylvö vaiheissa riippuu nopeaan kasvuun kurkkua ikkunalaudalla.

Jos lajike kypsyy - se voidaan kylvää välein 20 päivää. Kuitenkin pitää muistaa, että vuosina marraskuusta helmikuuhun pensaiden kurkku ei ole tarpeeksi luonnonvaloa, kuten päivinä nämä kuukaudet ovat lyhyitä, ja aurinko ei näytä niin usein.

Kun istutus itävien siementen, niitä ei tulisi upottaa enemmän kuin 1,5 cm maaperän syvyys, ja se on pidettävä kosteana. Kun taas kurkku taimi tulee maanpinnan yläpuolella, jossa se on kyky pitää kalvon alle lämpötilassa, joka ei ole alempi kuin 25? C

Kun luukku maanpinnan yläpuolella ensimmäisen versot, kalvo olisi poistettava ja ruutu, jossa ne järjestetään uudelleen ikkunalaudalle, jossa lämpötila on poprohladnee - noin 20? C

Kylvämistä kurkunsiemenet, on toinen vivahde. Monet puutarhurit kylvää ne taimet yksittäisiksi pieniin ruukkuihin, sitten sukeltaa taimet suuremmiksi säiliöihin.

Tällainen vaihtoehto on hyväksyttävää, mutta aikana istuttamisen pieniä taimia hyvin usein vaurioitunut. Tämän välttämiseksi, aikana istuttamisen on paras käsitellä maaperän kupin yhdessä taimet. Tässä tapauksessa, juuret ja lehdet kasvin säilyy ennallaan.

Luoda edellytykset viljelyyn kurkut kotona

Kurkkua ikkunalaudalla osoittaa hyvää kasvua, ne on sijoitettava vain etelälaidalla, koska tämä kasvi on herkkä paitsi lämpöä myös valoa. Vielä parempi, jos sinulla on lämmitetty parveke etelälaidalla talon, jossa valo tulee kolmelta puolelta.

Tällaisissa olosuhteissa, pensaat kasvavat kurkut varsin vahva, ja niiden lehdet saavat tumman vihreä väri kuin vuodepaikkaa.

Kurkkuja tarpeeksi valoa, ne aina palavat. Voit käyttää erityisiä biolamp tai perinteisiä fluoresoiva valo (ei välttämättä, että ne on sisällytetty koko päivän, yksinkertaisesti laskea, kun ne aktivoidaan siten, että kurkkujen päivänvaloa kesti 15-16 tuntia päivässä). Voimistaa valaisimien voidaan ympärillä kurkku heijastimet - peili tai folio. Älä unohda lankaa pensaita, jonka avulla jokainen ajaa saada mahdollisimman paljon valoa.

Mitä lämpötila viljely kurkku, sitten puhkeamista ensimmäiset taimet, kasvi kannattaa pitää +20? C Jos huoneisto lämpötila on korkeampi, niin kurkut on annettava säännöllistä kastelua kosteuden haihtua ulos pensaiden ei ole liian voimakas.

Huolehtiminen kurkut kotona

Kurkut on sill, viljelyssä ja kunnossapidon vaativiin peräti istutuksen avoimella alueella. On tärkeää järjestää kasvua pensaita niin, että ne eivät ole kireällä, ja jokainen pakenemaan pysyi melko paksu.

Muodostuminen ja sukkanauha kurkkuja pensaita

Kysymys kuuluu: "Miten muodostavat kurkkua ikkunalaudalla?" On erittäin tärkeää, koska se riippuu vahvuus sadon. Sinun täytyy ymmärtää, että vaikka läsnä suuri joukko munasarjat on pensaita, jossa liian tiheä kasvua versoja ja hämärässä he voivat täysin murentua ja eivät anna hedelmää.

Tästä syystä on tärkeää sitoa kurkkuja, antaen jokaiselle mahdollisuuden paeta kasvattaa yksittäisiä liikeradat.

Tässä suhteessa kohde on hyödyllinen varmuuskopiointiin ja kurkkujen ikkunalaudalle, koska carry sukkanauha nauhat ei ole aina kätevää, eikä esteettisesti miellyttävä.

Lisäksi on tärkeää heti päättää nipistää kurkut ikkunalaudalle tarvitse itse. Itse asiassa, se on prosessi, joka auttaa saavuttamaan hyvän tuoton. Prischipnut pensas kurkkua tarvitsee ulkonäköä 4-5 lehtiä, jolloin kasvu tärkeimmistä ampua pysähtyy, mutta kehittyy puolella, joka muodosti suurimman sadon.

Prischipnut mahdollista ja sivusuunnassa versoja, jolloin ne määränä 2-3 yksikköä, sekä lopettamalla niiden kasvua 10 paperiarkille. Kun karsintaa ja sitominen on erittäin tärkeää, ettei vahingoita kasvien lehdet, jotka ovat tärkein ravinnonlähde hänelle. Mutta viikset voidaan poistaa ajoittain.

Kurkut kastellaan säännöllisesti, joka estää maaperää kuivua yli 5 cm, mutta yhtä tärkeä holkki ruiskuttamalla menettely, jolla asunnon kasvaa kosteutta.

Jos kurkut istutettiin erityisesti valmistettu niiden maaperään, niin hedelmöittää se valinnainen. Vain hyvin synkkä talvipäivinä voi tapahtua pensaita infuusio käynyttä nahkojen banaaneja, vain ennalta laimenna sitä, vähentää säilöntäaineena infuusio. Tuen suuruutta sidosten koko kasvukauden kypsymisen kurkku lajikkeiden tulisi olla enintään kaksi.

Katkomaan kypsyneitä Zelentsy pensaiden ikkunalaudalla suositellaan heti niiden kypsymistä. Ensinnäkin, joten et kärsi aiheetonta kiihtyminen hedelmiä, ja toiseksi nopeuttaa kasvua vielä vihreistä zelentsov.

Söi estää laajenemisen kurkut yli 10 cm, hankaa suurella todennäköisyydellä voi kukinta uudelleen (tai ainakin sivuversojen kukkivat), jotka saavat toisen sadon.

On huomionarvoista, että useimmat lajikkeiden kypsymisen kurkkuja ikkunalaudalla sopii paitsi tuoretta kulutukseen, vaan myös suolaus. Kuitenkin tuotot ikkunalaudalla ovat harvoin niin antelias, että se sallii rullaamista tuloksena sadon pankkien.

Mutta silti, luopua mahdollisuuden kasvaa tuoretta kurkkua keskellä talvea aivan ikkunalaudalla ei ole sen arvoinen. On vain tärkeää antaa kasveille riittävästi valoa eikä unohtaa säännöllistä kastelua. Tällä voit saada tuoretta sadon kurkut lähes joka kuukausi.

Erittäin hyödyllinen organismin yrttejä. Olen esimerkiksi kasvattaa ne kotona ja juoda.

Joku jo otti itselleen juuri tällaisen https://www.neoform.su/teplitsy-kremlevskie/lyks/ kasvihuoneessa? Haluan antaa.

Haluan kasvaa neilikka. Ostaa siemeniä tämän kukan voi olla hyvä säilyttää, tässä :.

Miksi Viljanrouhimet Niva ei ole luettelossa? He paras!

paljon biologisten ja geologisten virheitä: esimerkiksi kirjoitti, että savi on tyypillisesti happamaksi, kuitenkin.

 • © 2018 Agronomu.com
 • luottamuksellisuus

Minkä tahansa materiaalien Näillä sivuilla on sallittua viitaten agronomu.com

Toimittajat portaalin voi olla samaa mieltä kirjoittajan omia ei ole vastuussa tekijänoikeuksien alaista materiaalia oikeellisuudesta ja sisällöstä mainonta

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =