Kutsuja hääkuvia

Ideat Hääkutsut - valokuva

Häät - ylellinen yritys, joka vaatii perusteellista ja huolellista valmistelua. Tämä koskee kaikki pienetkin yksityiskohdat ja mitään ei voida jättää huomiotta: hääpukuja, kulkue, koristeet, kukka, tarvikkeet, valokuvaajat, videographers, viihde-, ja mikä tärkeintä - arvoinen kutsun arvoisat vieraat. On erittäin tärkeää valita oikea ja kaunis tapa virallisen kutsun, joten kannattaa harkita kaikkia mahdollisia ideoita häät kutsut ja valitse yksi - ihanteellisin.

Teemalla häät kutsun tyyliä

Alkuperäinen kutsu häihin koske ainoastaan ​​valita mielenkiintoisia tekstiä, osto häät kortti banaalia: se ei ole viimeinen rooli valitun tyylin kutsut, vaatesuunnittelu, värimaailma, joka on sopusoinnussa yleisen käsite häät, koruja ja asusteita. On paljon mielenkiintoisia ideoita miten kauniisti koristella häät kortti, joten Alla menestynein ja parhaiten sopivat vaihtoehdot asiasta.

Kutsun häät tyyliin rakkaus on

Uppoutua aika lapsuuden ja muistaa kuinka kaikki rakastivat purukumi banaani tai mansikka makua kutsutaan «Love is ...». Hyvin nostalginen ja alkuperäinen idea, joka aiheuttaa vain kaikkein myönteisiä tunteita söpö kun saat tämän kutsun häät. Ja tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten antaa kutsun häät tyyliin rakkaus on:

 • Rekisteröintiä käytä kuuluisa sankareita suosikki purukumi, sijoittamalla ne nimiösivulla postikortit niin, että on selvää, että tämä pari;
 • Anna nimet ja päivämäärä, sarjakuva morsiamen ja sulhasen, rakkaus on käyttää tekstin tyyli;
 • Sisällä sähköpostin kutsuteksti jossa olet virallisesti kutsua lennosta hääjuhlia;
 • Liitetiedostona, kiinni pari ikenet valittua tuotemerkkiä, ympäröidä huomiota rakkaat vieraat, jotka annoitte;
 • Lisävarusteena, käytä punaisia ​​nauhoja, jotka puristavat kaksi sivua kauniita keula solmu.

Tiffany - sinisen värin jousin, hohtavan kiviä, eniten sopeutuu romanttisissa tunnelmissa. Tämä ajatus luo aura hienon maun, aristokratian, koruja työtä. Jos päätät käyttää tätä tyyliä, laatimista häät kutsut, romanttinen juhla tuulella täysin turvattu. Vinkkejä rekisteröintiä:

 1. Making kortti, valitse väri sininen, turkoosi, valkoinen, musta.
 2. Sisustaa, käyttö nauha, tie kumartaa pois, joka on asennettu keskelle sydämessä hohtava kiviä.
 3. Käytä vuosikerta kuviot mainitussa pitsi värejä.

Jos häiden teema tarjoaa meren tyyli, vaikka valinta ideoita kutsun myös syytä tarkastella aihetta. Vieraat heti ymmärtää, mitä kuulu tämän tapahtuma ja missä se tapahtuu. Ideoita meren kutsun häät:

 • Älä valita perinteisen muodon kutsun - kortti. Täällä voit käyttää pullon, joka simuloi viestin haudattu hiekkaan ja todetaan tulevasta tapahtumasta;
 • Toinen hyvä idea olisi kutsun muodossa aarrearkku täynnä, että voit useita herkullisia makeisia, melko veneitä, kuoret, tähdet, meri kiviä, joista on haudattu vierittää tekstin kanssa kutsun;
 • Koriste käyttää kaikki ominaisuudet merihenkisesti: simpukat, hiekka, ankkurit, tähdet, nauhat sininen ja valkoinen raidat, meren köydet, veneitä jne.;
 • Tarkkaile värintoisto meren: syvän sininen, taivaansininen, sininen.

Chicago Style - on käyttää gangsteri teemoja, joka tarjoaa retro elementtejä. Chicago liittyy gangsterit alussa 19th century, aseet, kortit, dollareita, naisten kampaukset nimeltään "kylmä aalto". Ideoita kutsut häät:

 1. Luo kutsun sensaatiomainen kysymys sanomalehden, jonka otsikko häikäisee henkilö häämatkalla sekä ilmoituksen heidän liittonsa.
 2. Toinen alkuperäinen idea - design häät kutsun muodossa karttoja, suljetaan kirjekuoreen ja maalattu tyylin mukaisesti.
 3. Väri ratkaisu on parempi valita mustavalkoinen, valkoinen ja ruskea (seepia), jossa on ripaus vanhaa leima tai rypistynyt paperi.
 4. Koristeelliseen käyttö vintage pitsi, kuviot, langan köyden, keskisuuria helmiä, kenties jäljittelemällä helmiä.

Jos haluat käyttää harvinaisempia ideoita Vieraiden kutsuminen häät, asenna käyttää enemmän liioiteltu vaihtoehtoja, kuten pallot, rullina, magneetteja, syötävä kutsu. Nämä ajatukset ovat yhtä innostuneita edun saajan ja luoda oikea tunnelma hauska ja jännittävä häät.

kutsu sähköisesti

Tänä nykyteknologian saada kutsun häät sähköisessä muodossa olisi jo kauan sitten tavallista tarinaa. Lisäksi tällainen ajatus olisi paras vaihtoehto niille, jotka aikovat tehdä pienen budjetin häät, että jäte ei tarjota lisää varoja valmistukseen kutsun vieraille. Joten voit hyödyntää erinomaisen mahdollisuuden virallisesti kutsua ja kauniisti rakkaat vieraat, maksamatta siitä senttiäkään rahaa. Tässä on, miten tämä voidaan tehdä:

 1. Jos sinulla on tietty ajatus ja osaa järjestää omia, käyttämällä vakio-ominaisuuksia tietokoneeseen, se on realistista luoda mukava mallin hääkutsua.
 2. Koska se on sähköinen versio kutsusta, käyttää digitaalisia lähteitä, josta löytyy valmiita malliin useita ideoita.
 3. Joilla on määritellyt idea ja tuottaa mallin kutsuteksti, sen suunnittelu, varmista, että sinulla on kaikki sähköpostiosoitteet kutsuvierasta, jotka voit lähettää kortin valmiiksi, ja vastaanottaja saa sen kokonaan.
 4. Toinen idea on kaunis kutsu sähköisessä muodossa - on luoda fotoprezentatsii, mikä välttämättä käytä romanttista musiikkia, kauniita sanoja. Tallentaa sen erillisenä tiedostona ja jakaa kaikille sähköpostitse muodossa kirjeen liitteenä.

Selaa - romanttinen sanoma keskiajalla. Tällaiset kirjaimia käytetään Julia, jossa hän kirjoitti hänen intohimoinen rakkaus Romeo, ne peittivät salaisia ​​rakkauskirjeitä kuninkaat ja kuningattaret, herttuoita ja herttuatar. Joten hyödyntää tätä sovelluksen kutsun on hyvin alkuperäinen idea, kehottamaan häät kaikki heidän ystäviään ja sukulaisiaan. Mitä ajatuksia ymmärtäisi tässä tapauksessa:

 1. Ottaa kaunis, ehkä, suunnittelija paperi, joka antaa erilainen muoto, jossa leikkausreunat. Se painetun tekstin kutsun ja on kääritty rullalle. Liimaukseen voit vahan leima nimikirjaimet, tai monivärisiä nauhoja sidottu kumartaa.
 2. Lisäksi suunnittelussa paperille, voit hyödyntää tiheä kudos kuten iho, säkkikangas tai pellavaa, luoda jotain merirosvo tyyliin maalattu kartta paikka häät tapahtuma.
 3. Tee tämä kutsu sisustus erilaisia ​​ideoita, kuten pitsi, tekokukat, helmet, strassit, helmet, strutsin höyhenet jne
 4. Voit ritarin tyyliä ja luoda rulla kaksi puista tikkuja, jotka on liitetty molempiin päihin tai kankaan ja kääri suuntaan toisiaan kohti. Tiiviisti kiinnitä rulla nauha, jonka päälle on kiinnitetty vaha tiivistyksen tunnus sydämen.
 5. Voit jäljitellä antiikin aikoina ja järjestää ilmainen malleja antiikin Kreikassa, Rooma, keinovanhennettu paperia haluttu väri, soveltaa joitakin naarmuja, halkeamia. Syrjäyttää papyrus molemmista päistä saada kaksinkertainen rulla, jonka voit liittää avulla langan köyden.

Kutsun magneetti

Kutsu muodossa magneetin jää vain pala paperia, jolle voit viettää paljon rahaa kutsua ihmiset halusivat, se on muisti Kaikki valoisat jos tulevaa onnellinen perhe. Magneetti kanssa häiden päivämäärä ja nimet nuoripari tulee päivittäin muistutetaan tulevan häät, ja tulee olemaan tuliainen monen vuoden ajan niille, jotka ovat olleet siellä. Ideoita suunnitteluun magneettien kutsun, voit käyttää seuraavia:

 1. Tulostuksessa yhdessä onnellisia ja liimaa se valmiiseen magneetin tai käytä valmista muotokuvan tuotantoon magneettinen pinnoite sitä.
 2. Kyllä, magneetti alueella ei salli käyttää kaunopuheinen tekstiä, niin lisäksi käyttää klassista kortti Hääkutsut jotka ovat upotettu magneetit kirjeessä.
 3. Pienille magneetti ei tarvitse ottaa heidän muotokuvia. Voit tehdä sen ulos taipuisaa muovia, ja pinnalla sarjakuva kuvaavat tarina häiden teema, nimenne ja päivämäärä.
 4. Koristele tämä kutsu eri sydämissä, rusetteja nauhoja, kuvia cupids, kukkien jne
 5. Luoda lomakkeen magneetin eivät rajoita mielikuvitusta ja käyttää sarjakuvan kuvia turpaa, sydämiä, Eiffel-torni, porkkanaa, erilaisia ​​epäsäännöllisiä muotoja mallinnus kaikki piirrokset jne

Toinen alkuperäinen idea kutsu vieraita häissä - se on pallo. Tämä vaihtoehto ja voit esittäminen erittäin mielenkiintoinen beat, tärkeintä - se mitä taiteilija pystyy mielikuvitus. Näyttää siltä, ​​että niin erikoista voit keksiä avulla ilmapallo. On kuitenkin myös paljon mielenkiintoisia ideoita, mikä aiheuttaa alkuperäisen kutsun häät, kuten:

 1. Ota tavallinen kortti, mieluiten humoristinen teema häät, jossa on kirjoittaa tekstiä kiehtova hahmo, kuten: "Rakas perhe Ivanov! Sinut on kutsuttu merkittävä tapahtuma 20 heinäkuu 2017". Toisella sivulla, kiinnitä köysi tai nauha ei ole vielä liioiteltu palloa, ja sitä seuraavan tekstin: "naduy minut ja tiedät miksi voittoon." Kun vieras puhaltaa ilmapallo, sitten helposti lukea toimijoiden tärkein tapahtuma ja paikka sen alkuperästä.
 2. Toinen ajatus aiheesta voisi olla: Tee valmiiksi kuulia muoto sydämet ja kutsuteksti, paisuttaa niitä heliumilla, tie avulla kauniita nauhoja etuoven kahvaan välein majatalo. voi laittaa yllätys, esimerkiksi karkkia pallon sisällä, sydän, jne
 3. Tällainen ajatus on edellä esitetyn perusteella, käytä täytettyä ilmapalloa heliumilla, vain piilottaa sen laatikkoon ja jätetään vieras kynnys. Anna hänen avata tämän paketti, josta kaunis kutsu lentää pallo (pre-fix pallo ruutuun, joten se ei kuulu). Tämä uutinen varmasti vaikutuksen mitään vierailija, jättäen paljon innostusta, tuo hymyn ja hyvää huumoria.

Hyvä idea langeta kaikkien suosikki ystävät, sukulaiset, lähellä herkullisia makeisia, jotka tuovat heille iloista uutista merkittävä tapahtuma elämässäsi. Tämä jättää erityisellä merkillä datamuistiin ihmiset heräävät antaa jotain erityistä häät ja lataa positiivinen mieliala tulevalle juhlapäivä. Useita vaihtoehtoja, miten voit käyttää tätä ajatusta kutsun häät:

 1. Suurenmoinen mahdollisuus näyttää kaikki kulinaarisia taitoja ja paista maukasta evästeet muoto sydämet. Sisällyttää ne kaunis laatikot tekstin ja lähettää kutsun yhdessä messenger kunkin kunnia asiakkaiden. Ja näet kuinka salamannopea lähetetään myönteinen vastaus.
 2. Sen sijaan, että evästeet, voit käyttää ajatusta valmistelun suklaata omin käsin - mikä edelleen yllättää rakkaansa. Tämä näyttää kuinka paljon olet ystävällinen kaikille henkilökohtaisesti ja odotamme jakaa tämän jännittävä tapahtuma elämässäsi, kuten häitä.

Häät kutsut käsillään Video

Häät kutsut, voit aina luoda omia käsiä ja saada suuri ilo samanaikaisesti. Se on niin miellyttävä askareita että tietämättään laittaa sielunsa jokaisen yksityiskohdan ja haluavat tehdä kaiken täydellisesti, tekemään kaikkensa oman. On olemassa paljon vaihtoehtoja tästä aiheesta, katso toimitti videon, jonka avulla voit olla innoittamana mielenkiintoisia ideoita häät kutsut:

Omaperäisimmistä kutsun häihin: valokuvan ajatus häät kutsu

Häät kutsut voivat olla hyvin erilaisia ​​eri tyylejä - viileä ja hauskaa sekä vanhoille ja kutsut häihin.

Valitsemalla häät kutsut riippuu ensisijaisesti toiveitasi, etuja ja makuun.

On erittäin tärkeää, ennen valintaa häät kutsun ideoita, tunnistaa tärkeimmät ja tärkein hetkiä hääjuhlassa.

Tämä häät paikka ja tyyli, jolla aiot pidä juhla sekä mekkoja nuoria, ja monia muita asioita, joista on koko viehätys häät.

On muistettava, että kutsu häät - se on eräänlainen esimakua tärkeimmistä juhlia ja käyntikortti, jonka pitäisi iloisesti kiehtoi jokaiselle vieraalle.

Alkuperäinen häät kutsut on varmasti olla tyyliin koko häät ja harmonisesti täydentää perusidea oman juhlaan.

Usein nuoret suunnittelevat teemalla häät, kun koristeet ja sisustus salin, morsiamen ja sulhasen asuja sekä vieraita, on noudatettava tiettyä tyyliä, kuten häät tyyliin suosikkisarjasi tai suosikki peli.

Nuoret poimia tyyli ja teema häät molempien etujen ja harrastukset, ja tämä on oikein, koska nämä hetket entistäkin yhdistää ja innostaa.

Siksi on oikein valita ideoita hääkutsua samassa ilmakehässä kuin koko häät seremonia, korostaen teemat ja ideana oman hääjuhlassa.

Kaunis kutsun häihin voi tehdä paitsi temaattista myös klassista, jos haluat vuosikerta kutsun häihin tai kutsu-selaa häihin.

Älä unohda, että alkuperäinen kutsu häihin haluaisin ensinnäkin, itse.

Ideoita häät kutsut voi joskus olla hyvin arvaamaton ja odottamaton, joten älä pelkää erottua ja olla alkuperäisiä, valitsemalla kaunis kutsun häihin.

Häät nenä, ja juuri voi löytää alkuperäistä ja kauniita kutsut häihisi?

Olemme koonneet omaperäisimmistä ideoita häät kutsut, valokuvia, näytteitä kutsun häihin esittelee valikoimaan alla olevia kuvia.

Kaunis Hääkutsut: ideoita häät kutsu

Alkuperäinen ja kaunis häät kutsut voidaan tehdä eri tavoin, niiden nostaminen, paitsi muodossa klassinen postikortin, mutta myös muodossa antiikin selaa, häät kutsut henkilökohtainen kuvia nuoripari, palapeli tai kiven kanssa kaiverrus, ja jos sinulla on karkkia häät - muodossa suklaapatukan kaiverrus.

Kuten näette itse, voit kokeilla paljon, tärkeintä löytää idea häät kutsut joka sopii täydellisesti häihisi tarinoita.

Teemalla häät kutsut tyyliin suosikki pelin tai elokuvan

Hyvät ideat häät kutsut tyyliin suosikki pelejä, elokuvia tai tv-sarjoja. Samaa mieltä, se on hyvin epätavallinen ja omaperäinen, kuten ajatus häät kutsut.

Siinä tapauksessa, että pari on monia yhteisiä etuja ja rakastavat samaa elokuvia ja tv-sarjoja, ja siksi sankarit näistä elokuvista, niin miksi ei luoda omia historiaa samaan tyyliin?

Hauska ja kaunis kutsu häät tyyliin "Game of Thrones' suosikki sarjakuvahahmoja tai perustuu suosikkipeleistäsi.

Alkuperäinen kutsu häihin Las Vegasin tyyliin

Hyvin epätavallinen ja kaunis kutsun häihin Las Vegasin tyyliin. Kaikki tietävät sytyttävät osapuolille Las Vegasissa, jossa hauskaa ja viihdettä.

Miksi ei luoda ja häissä sama ilmapiiri, kiehtoi kävijöitä erittäin epätavallisen kutsun häihin Las Vegasin tyyliin?

Kaunis Wedding Kutsut: kutsu häihin vierittää

Alkuperäinen ajatus häät kutsun muodossa selaa, joka näyttää todella hyvältä ja söpö. Vaihtoehdot rullaa voi olla hyvin paljon, ja tarjouspyynnöt, selaa häät, kuten korsetti ja atkzhe alle starovinu valmistettu epätavallinen paperi - vain valinta on sinun.

Häät kutsut muodossa selaa etsimään uutta ja erittäin kaunis. Ja mikä tärkeintä, tehdä kaunis kutsun häät muodossa selaa kädet on hyvin yksinkertainen eikä vaadi erityistä osaamista.

Ideoita häät kutsut: kaunis kutsut häät valokuvista

Suosittu Wedding Kutsut kuvia morsiamen ja sulhasen. Valokuvia voi tehdä mustavalkoinen kutsusta häihin, tai jopa käyttää vauvavalokuva häämatkalla, joka on myös erittäin söpö.

Ideoita häät kutsut valokuvalla erottuu useimmista muista kutsut, koska annat jotain hyvin henkilökohtaista, jotka tekevät häät kutsuja erilaisiin ja arvokasta omalla tavallaan.

Kaikkein alkuperäinen idea kutsun häihin: kaunis kutsuja häävalokuva

Etsitkö ideoita häät kutsu häät muistetaan vieraat ja itse tulevina vuosina?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ideoita häät kutsut, häät kutsut näytteitä, hauskin kutsun häihin, valokuvan, jota voit seurata meidän valinta ...

Häät kutsut: suuntaukset 2018 ja mestarikursseille luoda omiin käsiinsä

Luoda kutsu tulisi suhtautua vastuullisesti, koska ne luovat ensivaikutelman häät

Mukaan tunnettu sanonta, teatteri alkaa ripustin, mutta alussa Hääjuhlien katsotaan kutsut häät. Kuva ja video opetusohjelmat ammattilaisilta auttaa luomaan mini-mestariteoksia. Nämä paperi kutsu - ei hiukan, mutta hieman taustatietoa valoisaan tulevaisuuteen, kasvot tulevaisuuden loma. Voitte varmasti tehdä ja kauniisti viimeistelty näytteitä tulostimesta, mutta kuvitella yllätys ja ilahduttaa kävijöitä löytää leimata postikortteja ja kirjaimia suljetun osa sielua! Tässä artikkelissa kerromme kaikki salaisuudet luomisen kutsun häät ja häät ominaisuuksista.

Hellävarainen kutsun häihin omin käsin kukka koristeet

Toinen vaihtoehto suunnittelu häät kutsun kirjekuoren

Luo kutsun häihin omin käsin - loistava tilaisuus olla luova, ilmaista tunteita ja laittaa sielun tätä ominaisuutta häät

Häät kutsut omin käsin. Mistä aloittaa?

Ensimmäinen, sinun täytyy harkita yleisteemana ja vivahteita. Yleensä joitakin aiheita valitaan kullekin häät, joka määrittelee sisustus, vaatteet ja kutsuja. Jolla on tietyt ajatus pitäisi treenata malleja, jotka auttavat yksinkertaistaa prosessia ja tehdä viestin nopeasti suuri määrä ihmisiä.

Häät kutsut. malleja

Jos sinulla on tavalla graafinen toimitukselle yrittää luoda pilkata kutsun sähköisesti. Tai vain scribble luonnos käsin paperille

Mennään yksinkertaisesta monimutkaiseen: aloita käsintehtyjä kortteja kirjekuoreen. Ostaa joukko kauniita paperia, jotka muodostavat arkki samaa kirjasen, maalattu aihe, kirjoittaa tekstiä sisällä. Jotta olisi helpompi, voit ottaa paksu kumi sienellä, leikkaa läpi tarvittavat kuviot, kastettu tavallinen mustalla musteella ja leimattu samoissa paikoissa joka on eri linjaa (ks. Kuva).

Vihje! Myymälät myyvät paperitavaran valmis kauniita postimerkkejä, joita voi ostaa ja käyttää niitä suunnittelussa kortteja.

Alunperin näyttää signet muotokuvia nuoripari

Tässä tapauksessa parempi valita kontrastin - mustavalkoinen tai valkoinen ja punainen, jne. Tärkeintä - sisältöä; taustaa vasten ulkoisen yksinkertaisuus täytyy voittaa tekstiä.

Toisaalta, tämä sanasto Ellochka-jättiläisakka on "12 tuolia", toisaalta, joskus todella haluavat fantasia. Tällöin kerran elämässä ei haittaa kiteitä, höyhenet, silkkinauha jne Cut, kiinni, kirjoittaa -. Täällä ei tarvitse ajatella hyvin tarkkaan tekstiä, se on silti loistaa kirkkaammin luksusta paistaa ulkona. Melko lyhyt ja tarttuva linjat, jotain "Bob ja Kate kutsuu parhaan häät tanssi luvulle."

Yksinkertaisuus voi olla alkuperäisen - harkita sellaista 3D-version kutsuja.

Luxury kutsun häihin käsillään surround sisustus

Tasainen standardit - tilavuuden

 1. Taika laatikot. Nykyään monet kaupat myyvät erikokoisia talousarvion pelkkää lahja laatikoihin. Se on erinomainen materiaali alussa taika. Jää ostaa satiininauhat, ompelu sarjat eri lukuja - leppäkerttuja, kukkia, sydämiä, ja niin edelleen tarrakalvo .. Pari yötä - ja pino kutsut on valmis; on enää valitun tyypin tietokoneella, tulostaa tai kirjoittaa tekstiä käsin. Leviäminen laatikosta ja antavat vastaanottajille - auttaa meitä, "Venäjän Post", henkilökohtainen kuljetus- tai kuriiripalvelun.

Kutsut voidaan sijoittaa siisti kirjekuoret

Vihje! Jos takaisin kutsusta Venäjän federaation postitse, tee se etukäteen oikaistu mahdollisten viikon mittaisen viiveen. Jos sinulla ei ole varaa kuriiripalvelun voidaan liittää prosessi tuottaa muutamia ystäviä henkilöautoista edellyttäen tiukoin salaisuuden.

Ei ole tarpeen rajoitu yhteen cupcakes. Voit järjestää pysyvän tästä koostumuksesta

Yksi vaihtoehto Candy-muotoilu yllätyksiä avulla aaltopaperista

Vihje! Jos olet ottanut ajatuksen kutsu sydämen palapeli, vie aikaa ja monistaa sen, koska jotkut asiakkaat voivat unohtaa tai menettää kutsun. Kaksoiskappaleet auttaa toteuttamaan ajatusta raskaaksi ilman välikohtauksia.

Vapauta mielikuvitus ja tehdä sinusta todella mestariteos!

Epätavallisen kutsun häihin omin käsin

Nykyaikaiseen kehitykseen eivät ole kadonneet, ja nyt olemme kotoisin eri maista, joissa mielenkiintoisia ajatuksia muodikas nimiä. Haluat tehdä vaikutuksen? Kokeile quilling ja scrapbooking.

Se on taidetta koristelu mitään käyttäen luvut paperisuikaleet. Salaisuus piilee niiden kiertämällä tietyllä tavalla.

 • kaksi arkkia - paksu ja ohut;
 • rivi;
 • sakset;
 • liima;
 • paperitavarat sakset;
 • lyijykynä;
 • värillinen paperi;
 • quilling työkalu;
 • puoli-helmet;
 • satiininauhaa.

Vihje! Se on paljon helpompaa ostaa valmiina asetettu quilling kuin kerätä se itse pala palalta.

Yksi esimerkki esiasetuksen quilling

 1. Leikataan suikaleiksi sama, noin 15 bittiä jokaiselle postikortit. Suljemme heiltä "rullaa" quilling työkalu. Yksi kärki ankkurointi, ja toinen on kierretty työkaluun. Vapaa reuna ankkurointi liimalla.
 2. Samanaikaisesti paperin tarttumisen yksivärinen taustan, ohukainen kukkia -kortin lehdet. Jos olet valmis "roll" litistää molemmin puolin, arkin.
 3. Keskellä kukka kiinnitä helmiä satiininauhaa keula sammutetaan ja myös liimaa. Voit edelleen koristella mieleisekseen ylimääräisiä osia.
 4. On enemmän yksinkertaisia ​​toteuttamiseksi, mutta yhtä kaunis versiota. Arkki maali haara, kehystetty hänen nauha pitkin ääriviivat, kiemura sydämiä, ohukainen ja saada oksa häät sydämet.

Yksi helpoimmista vaihtoehtoja suunnittelun kutsukortti vuonna quilling tekniikoita

Lovers antiikkia ja pyhäinjäännöksiä voi tehdä häät kutsun muodossa ikivanha papyrus rullattu putkeen.

Kutsu-papyrusten näyttää varsin salaperäinen, sillä kääntämällä tehty vanha paperi, jos sivuta jotain ikuista

 • paksu paperi A4;
 • Köysi (mikä liitettiin kakkuja);
 • hautua teetä vahva;
 • tulitikut, kevyempi tai kynttilän.
 1. Vanhaa paperia. Voit tehdä tämän, laitamme kulhoon teetä ja liottaa, kuivataan. Sitten vanha vieläkin, lasku mustetta blots. Kuivaa hiustenkuivaaja.
 2. Kirjoittaminen kirjoitus jäljittelevä vanhoja tyylejä.
 3. Kalsinoidaan saatu arkki kehä.
 4. Top ankkurointi langan kiertämällä putki ja kiinnitä.

Vihje! Muste blots voidaan korvata viini. Tämä tarkoittaa sitä, että kutsut työkappale voidaan yhdistää romanttinen illallinen viinilasillisen.

Nämä häät kutsut tehty omin käsin, näyttävät tyylikkäiltä ja salaperäinen

Scrapbooking - eräänlainen käsitöitä, joka koostuu valmistus ja suunnittelu henkilökohtaiseen tai perheen valokuva-albumi kirjoja. Decoupage - tekniikka koristelu avulla siirron kuvio aiheesta ja kiinnittämällä se lakalla. Menetelmämme yhdistää molempia.

Epätavallisen kutsun ovat hyvin merkityksellisiä ympyrän ystäville korttipelejä

 1. Pahvi taitetaan kahtia tai ottaa valmis kortti, leikata reuna aaltoileva, koristellaan monogrammin kautta valmiin sapluuna. Erikseen, valmistamiseksi paperin, jossa on suuri leikkaus keskellä sydämen.
 2. Sticking jotta front of semi-transparent paper, put it notes, glue päällä top of workpiece with heart jotta että it could see notes. Laatia reunasta punos, koristele tekokukat, helmet ja niin edelleen. Kirjoita teksti.

Muutamia esimerkkejä häät kutsut omin käsin scrapbooking tekniikoita

Lace Wedding Kutsut

Pitsi on aina ajankohtainen häissä, koska se resonoi mekko morsian.

Take pahvi taitetaan kahtia kuten normaali postikortti tulostetaan tuli raskaaksi kutsuteksti, leikkaa reunalla kauniin sakset. Kasvo-osa visuaalisesti jakaa kahteen, yksi osa maalattu sydämiä, kukkia jne, toinen nauha koristella. Me liimaa sisällä meidän viestin. Voit entistä helpommin - mitään maalata ja liittää puolet pitsi ja satiini nauha keula.

Erittäin herkkä vaihtoehdot kutsut häät pitsi motiiveja

Vihje! Vieraat juhlii pikantti idea, jos pitsi kutsusta toistaa maali morsian.

Toinen versio häät kutsun suunnittelu pitsi motiiveja

Valmiit kortit vähitellen pois muodista. Nykyään kunniaksi luovuus ja yksilöllisyys, ja moderni kutsuja häät omin käsin - pieni taideteos. Video- tai valokuvaus ammattilainen hendmeyderov kanssa laajenevia Internetin auttaa selviytymään työn tahansa monimutkaisuus ja yllätys paitsi vieraille, vaan myös itse.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 8 = 1