Kuulokkeet tietokone

Kuulokkeet PC - kuulokemikrofoni, joka on parempi, tyypit ja hinta

Tarvikkeet kuten kuulokkeita tietokoneita, erilaisia ​​rakenteita, liittimet ja tekniset parametrit, valitsevat joka olisi otettava huomioon, mihin tarkoitukseen niitä käytetään: musiikki, chat tai pelata. Oikea valinta - se on käyttömukavuutta ja kunnon äänentoiston. Opi tekemään ja mitä malleja ovat ansainneet suosiota, säilyttäen kuulokkeet maksaa optimaalisella tasolla!

Kuulokkeet ja mikrofoni PC

Malli on sopiva viestinnän skype. Voit ostaa kuulokemikrofoni tietokoneen säästää hankkimaan ylimääräiseen lisävarusteena. Kytkemällä mono, kädet ovat vapaat, joka on hyödyllinen pelien. HF-mikrofoni tietokone on kätevä, koska ei ole kiinnityksen kiinteään laitteeseen. Plus - ääni lähetetään tasaisesti, mutta ajettaessa lähellä työpöydän lisälaite tilavuus on epätasainen, koska eri asteita etäisyydestä kaiuttimen.

Mieti huippumalli:

 • Nimi: Urbanears Plattan.
 • Hinta: 4290 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Täysikokoinen kuulokkeet suljettujen tietokone; muovi panta, pehmeät kupit, 1,2 metrin johto.
 • Edut: laajalla taajuusalueella 20 20000 Hz; suuri mono kaiuttimet äänen siirtämiseen kirkkaampi.
 • Miinukset: Kaiken mallin kustannuksella kupit 40 mm.

Toinen esimerkki erilaisia ​​lisävarusteita vahvana pysyy Xiaomi. Se on nuori yritys, mutta ei ole pystynyt vakiinnuttamaan asemansa luotettava valmistaja:

 • Nimi: Xiaomi Piston.
 • Hinta kuulokkeiden 700-2700 r.
 • Ominaisuudet: insertit vahvistamatta, on kytketty johtimeen 3,5 mm koko liitin.
 • Plussat: Kompakti; muotoilu luo korkea kynnys eristys ympäristöstä; Mukana kantolaukku ja irrotettavat pehmusteet.
 • Haittoja: pieni halkaisija ääntä ei lähetä koko musiikin väri.

Kiistaton suosikki nuorten on Apple. Lisäksi yhtiö tarjoaa erinomaisen mallin:

 • Nimi: Apple airpods.
 • Hinta: 14200 ruplaa.
 • Tekniset tiedot: Malli-kanavan langattoman tarvikkeet; ne on integroitu prosessoriin ja kiihtyvyysanturi anturit, jolloin liitetty laite poistamisen jälkeen latauksen.
 • Plussat: ilman johtoja; high-tech-kuulokkeet tietokoneen.
 • Miinukset: korkeat kustannukset.

Langattomat kuulokkeet PC

Malli on kätevä ansiosta tasaisen liikkeen. Voit katsella elokuvaa kun makaa sohvalla, tai kuunnella musiikkia oleskellessaan viereisessä huoneessa. Wireless Headset PC antaa sinulle liikkumisvapauden alalla toiminnan radioaaltojen lähetettyjen sensorin asemat, jotka sisältävät tietokoneen kuuloke. Puute kaapeli säästää tilaa työpaikoilla. Suosittu tietokonemallit ovat seuraavat:

 • Nimi: Philips SHC1300.
 • Hinta: alkaen 1970 r.
 • Ominaisuudet: rahtikirja suljettu malli akun käyttöikä on jopa 30 tuntia; säde 7 m, virtansa AAA.
 • Plussat: halpa täysikokoinen; leveä kaiuttimet saatiin haluttu eristyksen.
 • Miinukset: etsiä läsnäolo akun lataus, pieni toimintasäde.

Sony brändi on pitkään pidetty johtoon. Se erottuu laatua, puolivälissä hinta segmentti ja tuotesuunnitteluun. Kuulokkeet esimerkiksi joka pitäisi ostaa:

 • Nimi: Sony MDR-RF811RK.
 • Hinta: 3710 s.
 • Ominaisuudet: täysikokoinen korvamonitorit aidatulla kuulokkeet tietokoneen peittää korvan, pitämällä kevyesti keula panta, työskentelee noin 100 metrin päässä asemalta.
 • Edut: korkea korkeuden signaalin siirtoa; irrotettavat pehmusteet mukana.
 • Haittoja: äänen laadun huononeminen johtuen ilman välityksellä (vivahde kaikki tietokone kuulokkeet ilman johtoja).

Kallein malleja luokitus on Sennheiser kuulokkeet. Ne erottuvat erinomainen ääni (langattomalle tarvikkeet):

 • Nimi: Sennheiser RS ​​110-II.
 • Hinta: 4310 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Open-tyyppi yläpuolella kuulo- herkkyys on 106 dB, äänenvoimakkuuden asetus ja säde on 100 m.
 • Edut: täydellinen saatavuus tuloille sovittimia 3,5 ja 6,3 mm.
 • Miinukset: puute täysi äänieristys, kuten mallissa suljettua tyyppiä.

Tämä suoritusmuoto on hyvä äänen lähetyksen parametrit. Laadullisia kuulokkeet USB-liitäntä tietokoneet ovat sisäänrakennettu äänikortti ja toistaa 5- ja 7-kanavan signaalit ilman vääristymää. Tämä pätee pelejä, pelaajille täytyy korvan määrittää suunnan laukausta ja ääniä. Sinut mukana täysimittainen akustiikka. Parhaat mallit tähän luokkaan tietokonetarvikkeita käsitellään seuraavassa:

 • Nimi: Oklick ZEUS HS-L400G.
 • Hinta: 940 ruplaa.
 • Ominaisuudet: halpa korvamonitorit Suojattu päät halkaisija on 50 mm ja joiden herkkyys on 105 dB.
 • Ammattilaiset: kyky kytkeä valinta ja korkea melun vähentäminen.
 • Miinukset: suuri koko.

Kingston tarjoaa laajan valikoiman "korvat". Tämän hintaluokan voi vaihdella huomattavasti:

 • Nimi: Kingston HyperX Cloud I.
 • Hinta: 7560-10560 ruplaa.
 • Ominaisuudet: täysikokoinen malli suljetun korkean suorituskyvyn äänentoisto, taajuusalueella 15-25000 Hz.
 • Plussat: karu lasku pään tyyppi; tasapainoinen ääni; yhteensopivuus mobiililaitteisiin.
 • Miinukset: mikrofonin asentamiseksi pyykkipoika.

Keskihinta segmentti esitetään Logitech malli. Tavallaan nämä kuulokkeet ovat erinomaisia ​​tuloksia ääni:

 • Nimi: Logitech PC 960 USB.
 • Hinta 1250 ruplaa.
 • Ominaisuudet: rahtikirja PC-kuulokkeet, joka käyttää kiinnittämiseksi panta, joka on langan pituus on 2,4 m on äänenvoimakkuuden säädin, on mikrofoni ja mahdollisuus sammuttaa.
 • Ammattilaiset: kevyt ja herkkä mikrofoni.
 • Haittoja: riittämätön lujuus ansatsi päällystysmateriaalia.

Miten valita kuulokkeet tietokoneeseen

Millainen laite ennen kuin nostat, se on otettava huomioon hankintoja maaliin. Jos tarvitset liikkuvuutta, on parempi valita langattoman yhteyden. Kuitenkin, koska radio laatu on menetetty. Tietokone HF kaapeli suorituskykyä välittää kaikki värikäs sävyt. Valitsemalla kuulokkeet tietokoneen tapahtuu teknisistä ominaisuuksista. Sähkövastus ja liitin on valittu laitteen, joka toimii lisävaruste. Kuulo Ihmisen erottaa taajuus 22-18000 Hz, joten on tärkeää, että väline pystyy lisääntymään niitä.

Oikea valinta kuulokkeet tietokoneen toteuttavan kustannus, samastua tyyppi:

 • Vaipat ovat pienikokoisia, on korkea eristys, mutta pieni koko poistoaukon voi maksimaalisesti lähettää äänitehosteita;
 • vaihtelu suljettua tyyppiä antaa surround-ääni, mutta yläpuolella korvan valvoo Kaiken;
 • Avoin tyyppi pienimmät vaikutukset kuulo, mutta ei kokonaan irti ympäristöstä.

Video: pelikuulokkeet tietokoneen

Heti Päätin, että se on parasta ostaa verkkokaupasta voimakas kuulokkeet tietokoneen, joka kestää pitkään kuin käyttää rahaa kyseenalainen malliin. Sitä paitsi, olen musiikin ystävä ja mieluummin koko äänen. Suljettu Sankakuulokkeet antaa täyden upottamalla musiikin euforia. Valitsin Kingston - loistava malli, tyytyväinen kaikkeen. Kehotan teitä!

Valitsen kuuloke, joka parhaiten käytettäväksi kannettavan, joten langattomat kuulokkeet Philips on tullut paras vaihtoehto. Minun Wi-Fi ja voin liikkua asunnon kuulokkeilla. Cool tuntuu "hellyyttä." Photo Internetissä, päätin katalogista kuulokkeen punainen väri alla kannettavan. Valinta miellyttää.

Ennen tilaat langallisia kuulokkeita kaupassa minulle oli tärkeää määrittää malliin. Mukava korva tiiviisti suljettuna, jotta ei saa häiritä ulkopuolisen ääniä nauttia suosikki kappaleita. Olen valinnut versio "temppeleitä", joka on hyvin pidetty ulkotarhassa ja liikuntaa kuntosalilla.

Miten valita oikea tietokone kuulokkeet?

Tietokone kuulokkeet - tämä lisälaite ei ole olennaiseen, vaan myös sellainen asia sinun täytyy valita viisaasti, jottei heittää hukkaan heitettyä rahaa, huomattavan. Yritetään selvittää muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä valitsemalla "ushey9raquo; Olkaamme tutkia joitakin vivahteita, ja jotka auttavat saamaan, jos ei ole täydellinen, niin laatu laite tarkasti.

Yleensä tietokonepelien kuulokkeet - tämä ei ole aivan oikea nimi, ja spesifikaation mukaan on oikein kutsua niitä tietokoneen kuuloke, koska lähes kaikki enemmän tai vähemmän pysyvän malleissa on mikrofoni viestintään. Pelaajat ja erityisesti nauha-aseman, kuulokkeita ei tarvitse pelkästään elokuvien katseluun ja musiikin kuunteluun, ja kommunikoida video- ja audio-muodossa.

Nyt voit nähdä paljon vaihtoehtoja ja muuttujia näiden tai muiden kuulokkeita. Jotta voitaisiin jotenkin löytää tiensä, jaamme ne tyypit ja erilaisia. Kaikki tyypit kuulokkeet on ominaista niiden muotoilu, yhteensä neljä erilaista.

Toisessa kyseinen tietokone kuulokkeet kutsutaan "tabletkami9raquo;. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksia ja etuja tämän HF pidetään helppoa: se ei juuri vie tilaa päähäsi. Insertit on helppo asentaa korvissa, ei pilata hiukset, ja ne voivat olla kuluneet alle korkki.

Tämä tyyppi on hyvin yleinen sarjaa mp3-soittimet, matkapuhelimet ja muut pieni koko aparaatti. Mutta jos puhumme puutteita, ne ovat, ja tärkein - on poissa ainakin joidenkin eristys. Siksi lisäksi musiikkia, et varmasti kuule muita ääniä, kuten toimivat lähellä televisiota tai keskusteluun ohikulkijoille.

Koska tällainen tietokone kuulokkeet ovat varsin sopivia: kotona, emme istu heidän hattuja ja kaunis kampaus ei kulumista, ja taustamelu on myös raskas haitta, koska heidän asuntonsa on enemmän kuin tarpeeksi.

Niitä kutsutaan myös "zatychkami9raquo; koska ominaisuuksista. Nämä mallit ovat enemmän tai vähemmän sopivaksi meidän tietokone pyyntöjä, ja, aivan kuten edellinen tapauksissa ne ovat näkymättömiä, helppo käyttää, mutta joissakin on useita etuja vaipat.

Tämäntyyppinen sopisi paremmin korvaan, ja siksi ei lennä pois yhtä nopeasti kuin "tabletki9raquo;. Heillä on paljon parempi äänieristys, jotka pystyvät kilpailemaan ääniä maanalainen, mutta kaikki hyviä tärvelee on aina. Äänenlaatu ulostulo keskinkertainen, koska pieni koko kalvon halkaisija. Siksi jos tarvitset hyvän tietokoneen kuulokemikrofoni korkealaatuista ääntä, se on parempi lopettaa seuraaviin kahteen.

Latinalaisen versio, nämä mallit voivat kuulostaa Supraaural. Niiden tärkein etu - se on iso kalvo, jonka läpi ääni tuotos on paljon parempi, eikä kahdessa edellisessä edustajaa.

Vaikka merkittävä koko (verrattuna "zatychkami9raquo;), jolla on rakenne on yksinkertainen ja näyttää varsin kompakti. Se erottaa ne joukosta ja että Sankakuulokkeet on paljon variantin kiinnikkeet makuun, korvat ja pyyntöjä, mikä tekee niistä monipuolinen vaihtoehto.

Kauppa latinankielinen nimi - joka kiertää. Tämän tyyppisessä suoritusmuodossa pidetään ihanteellinen ennen kaikkea, koska sillä on suurin koko kalvon ja monimutkainen rakenne, jonka avulla on mahdollista tuntea ääntä kaikissa väreissä.

Tietokone kuulokkeet tällainen suunnitelma täyttä pehmusteet kattaa korvat, ja voit uppoutua pää on suosikki asia, oli se sitten pelejä, videoita tai musiikkia. Tekninen ja muotoilu ominaisuudet tekevät tästä kuulokkeen täydellinen tietokone viihdettä, mutta on yksi hyvin erityinen haitta - hinta. Joskus ammatillinen kuulokkeet seurata tyyppiä kuin suosittu tuotemerkki sopivat kustannukset kohtuulliset keskusyksikkö.

Hyvin usein, tietokone kuulokemikrofoni se alkaa vaikuttaa, kuten tukihenkilöt, hätäkeskuksen "Skayp9raquo; .. Ja niin olen varma kaikki eivät tiedä, että on kuulokemikrofoni, joka toisaalta on kuulokkeen, ja toinen - vain Irtolevyn sen avulla voit kuulla neuvottelukumppani ja heidän läheisilleen.

Nämä kuulokkeet ovat myös kysyntää joukossa joitakin pelaajille, jotka haluavat kuulla tietokoneen ääniä, sekä mitä ympärillänne tapahtuu ilman hajamielinen pelistä.

Headset pelaamiseen voivat erota toisistaan ​​yhteyden tyypin. Valinta riippuu siitä ympäristöstä ja laajuus kuulokkeen. Vain kahdentyyppisiä yhteyksiä voidaan nimetä - langaton ja langallinen. Molemmat otsikot puhuvat puolestaan, mutta yrittää ymmärtää kunkin tarkemmin.

Tietokone "ushi9raquo; tällainen suunnitelma on tarpeen niissä tapauksissa, kun haluat vapaus liikkua talossa tai toimistossa. Ydin viestintä on melko yksinkertainen: on tukiaseman, joka on kytketty tietokoneeseen ja sitten läpi erityisen lähettimen signaali menee HF.

Tärkein etu tämän tyyppinen - ilman johtoja, ja liikkumisvapaus, mutta on merkittäviä haittoja. Suurin haitta tämän tyyppisen kuulokkeen - se on äänen laatu: se on huomattavasti pienempi kuin kiinteä malleja johtuu signaalin muuntaminen. Muun muassa nämä kuulokkeet on kytketty, mikä tarkoittaa sitä, että ilman hyviä ladattavia paristoja ei voi tehdä, että lisää automaattisesti viikottain (ja usein käyttää päivittäin) menoerän.

Toinen tärkeä negatiivinen langattomat kuulokkeet - se on paino. Laite sisältää paristot painaa paljon enemmän langallisen kollegansa, joten ennen ostamista on otettava huomioon kaikki hyvät ja huonot puolet tällaisia ​​kuulokkeita.

Tämä on Kysytyimpien kuuloketta, jossa äänen laatu pysyy korkealla tasolla. Tämä voi olla myös suhteellisen alhainen paino, luotettavuus johtuen rakenteen yksinkertaisuuden ja hinta, jos korreloi samat ominaisuudet langattomia kuulokkeita.

Useimpien kotona, pelaaminen ja toimistotehtävissä riittää rautalankamallien, ja ostaa langaton vaihtoehto vain, jos tarvitsee, joten jos todella tarvitsevat vapautta, ja olet valmis sietämään jatkuvaa paristonvaihto yhdistettynä ylipaino päätään.

Kaikki voidaan kutsua kahta perustyyppiä liityntärajapinnalle että sinun täytyy valita - mini-jack (3,5 mm) ja standardi liitin YUSB.

Minipistoke eniten tuttu useimmille käyttäjille pöytätietokoneissa. Se on pieni 3,5 mm: n liitin, joka soveltuu paitsi PC, mutta myös muita laitteita, kuten soittimen, television tai kotiteatterin. Tämä laji on monipuolisin ja laajimmin suosittuja pelaajille.

Käyttäen HF kautta YUSB portin avulla on sisäänrakennettu äänikortti kuulokkeet, jotta ne voidaan turvallisesti liittää kannettavat tietokoneet tai muut laitteet, jotka eivät ole ääntä.

Paras kuulokkeet PC asiakkaiden arviot

Tietokone kuulokkeet eroavat normaalista niiden ulkonäköä. Yleensä se on väärä tai jopa täysikokoinen, täysin kattaa korvan tuotteita. Tietenkin voit liittää tietokoneeseen ja tulpat. Mutta se tulee olemaan mukava? Myös kuulokkeet tietokoneella eroavat paksu kaapeli, joka on hyvin vaikea vaurioita. Tämän seurauksena tällaiset laitteet ovat paljon pidempiä kuin kuulokkeet, joita käytetään parina, jossa on älypuhelin. Ja paras tietokone HF ei toimi lähes ikuisesti!

Kuulokkeet tietokoneen valita mikä yritys

Et edes voi kuvitella, miten monet yritykset harjoittavat tuotantoa äänentoistolaitteiden. Monille yrityksille se on parempi olla tietämättä, koska ne ovat Kiinassa, ja niiden tuotteet eivät aiheuta paljon jännitystä. Jos me puhua erityisesti tietokone kuulokkeet, se on parasta katsoa tuotteet seuraavien yritysten (aakkosjärjestyksessä):

Muista kuitenkin, että Kiinan rakastavat väärennettyjä tuotteita tunnettuja tuotemerkkejä. Joten älä osta "Bitza" jonnekin kirpputorilta tai eivät kunnioitusta verkkokaupasta. Käytäntö osoittaa, että helpoimmin lisensoidun tuotteen merkin saatavilla Applen myymälöissä ( "Apple" jättiläinen muutama vuosi sitten ostaa pois tuotemerkin). Fake kiinalaisia ​​ja tuotteet muiden yritysten - varo!

Paras tietokone kuulokkeet pintatyypin

Kuulokkeiden laaja värikirjo. Suurin kysyntä mallia musta väri, mutta jos haluat tehdä ostoksia, voit helposti selvittää laitteen punaisen, sinisen tai valkoisen kuppeja. Tämä malli kuuluu molempiin yläpuolella ja täyspitkä tyyppiä. Se, että jotkut ihmiset pehmusteet tulevat peittää korvat. Se kaikki riippuu koosta korvat.

Monet kilpailijat, nämä kuulokkeet on pieni vastus. Tämä mahdollistaa käyttää niitä rinnakkain paitsi tietokone, mutta myös älypuhelimeen. Toisessa tapauksessa, voit jopa käyttää sisäänrakennettua mikrofonia. Sisällöntuottajat voivat myös kehua käytettävien materiaalien kuin runko. Muovi on miellyttävän tuntuista, mutta silti se on erittäin vahva. Monet ostajat kuulokkeet eivät pudonneet vain pois pöydästä - heiltä mitään niin ei tapahtunut.

 • On mikrofoni;
 • Hyvin pieni impedanssi;
 • Suhteellisen alhainen paino (165 g);
 • Lähes maksimikantavuus lähtötaajuudet;
 • Kunnollinen herkkyys;
 • Kullatut liittimet;
 • Lanka osoittautui melko paksua;
 • Hyvin kunnollinen äänenlaatu.
 • Ei erillistä pistoke mikrofonitulossa;
 • Kaapeli on kytketty sekä kupit;
 • Ei kovin pitkä johto (1,2 m).

Nämä kuulokkeet ovat myös hyvin kauniita. Jollain tavalla, jopa ainutlaatuinen. Mutta niiden suunnittelu voidaan tuskin kutsua luotettavia. Tässä yhteydessä Marshall Major II ei suositella käytettäväksi älypuhelimen. Tästä on osoituksena impedanssi on 64 ohmia - raja yhteyden kannettaviin laitteisiin, joissa ei ole vahvistinta. On parasta käyttää kuulokkeita pariutumaan pöytätietokoneen tai kannettavan.

Lanka on liitetty vasemman kupin. Tämä helpottaa suuresti asettaa laitteen alas. Ja mitä pienempi kaapelin, sitä pienempi todennäköisyys vahingossa heille jotain kiinni ja pudota kuulokkeita lattialle. Mutta tärkeintä on, että tarvittaessa, lanka voidaan katkaista. Tämä on erityisen totta, jos säännöllisesti käytä kuulokkeita jonnekin kannettavan tietokoneen. Helpottaa liikenteen ja taitettava muotoilu. Sisällä kukin kuppi on yksi 40 mm: n kalvo. Äänilaite on hieno - vain harvat huomautti hieman ylivoima korkeilla taajuuksilla.

 • Houkutteleva ulkonäkö;
 • "Jack" on läsnä vääntymättömään johdot;
 • Kuljetettaessa irrotettu kaapeli;
 • Liittämällä johtimet vain yhden kupin;
 • Laatu kokoonpano;
 • Voit liittää toisen kuuloke (perheen kuuntelu);
 • Hyvä herkkyys;
 • Pakki laitetaan 6,3 mm: n sovitin;
 • On mikrofoni;
 • Johto on kierretty rakenne.
 • Liian tiukka hänen korvansa;
 • Suhteellisen korkeat kustannukset.

Lisää joitakin kuulokkeet, jotka ovat lähellä täyspitkän tyyppiä. Ne on valmistettu siten, että monien ihmisten korvat peitossa pehmusteet. Mutta vaikka ne eivät sovi sisällä, ulkona melun todellakaan ei kuulu. Tämä edistää paitsi suunnittelun kupit, mutta myös suuri määrä musiikin antamien perustanut tänne 40-millimetrin kaiuttimista.

Kuten monet muutkin Sankakuulokkeet, tämä malli on taitettava. Mutta tämä on harvinainen tapaus, kun taitettava rakenne luottamus on 100%. Rikkoa Denon AH-MM400 on mahdollista, mutta vain tarkoituksella. Mutta tämä ratkaisu on yksi haittapuoli - paino laite oli 310 g, mutta se on ainoa vakava haitta. Loput tuottajan on kiitettävä. Esimerkiksi hän tarjosi luominen irrotettava kaapeli, liittimet, jotka ovat kullattu. Mielenkiintoista on, että pakkaus voidaan löytää vain kaksi johto - normaali ja laajennettu mikrofoni "jack".

 • Maksimiteho on 1000 MW;
 • Puhuja käyttää neodyymimagneetit;
 • Sisältyvät esillä olevan sovittimen 6,3 mm ja kannen;
 • Kaapeli on irrotettu, ulottuu vain yksi "korva";
 • Ostaja antaa kaksi eri kaapelia;
 • Kaikki liittimet ovat kultaus;
 • Erinomainen herkkyys;
 • Alhainen resistanssi;
 • Luojat ole unohtaneet mikrofoni;
 • Laadukkaan tilaäänen.
 • Suuri Sankakuulokkeet paino;
 • Hintalappu säikyttää useimmat PC omistajat;
 • Mikrofoni osoittautui ole korkealaatuisia.

Paras tietokone kuulokkeet täysikokoinen tyyppinen

On turvallista sanoa, että nämä kuulokkeet sopivat moniin ammattimuusikoita. Se on heille, ne luotiin ensiksi. Vaikka hintalappu ei voi sanoa tästä - et voi sanoa, että tämä malli on osoittautunut erittäin kalliiksi. Mutta puhua tarkoitus suorituskykyä. Ne sisältävät tuki taajuusalueella 35000 Hz ja herkkyys 96 dB. Teho on 100 mW, harmoninen suhde ei ylitä 0,2%.

Käyttää Beyerdynamic DT 770 Pro pariksi tietokoneen tarvitsee hyvän äänikortin. Ensinnäkin, vain sen avulla voit kuulla koko äänen kuva. Toiseksi oletus vanhempi kortissa ei ole riittävästi tehoa toimittaa käyttäjälle äänen kokonaan. Se, että impedanssi on 250 ohmia. Terrible arvoa. Miten yhdistää nämä kuulokkeet puhelimeen, voi ei tarvitse huolehtia. Kuitenkin, faneille kannettavien laitteiden, on erillinen versio näistä kuulokkeet, jolla on oikeus kaapelin pituus ja alhaisella vastuksella.

 • Kierretty kolme metriä kaapelia;
 • Hyvin monenlaisia ​​lähtötaajuudet;
 • Johto on kiinnitetty kupin;
 • Kullattu liitin;
 • Mukana on adapteri 6,3 mm jack;
 • Ihanteellinen harmoninen kerroin;
 • Paino (270 g), ei voida pitää yli rajan;
 • Puhdas ääni, joka ei ole valittamista.
 • Ei mikrofoni;
 • Ei ole mitään järkeä käyttää ilman vahvistinta tai äänikortti,
 • Hinta on edelleen hyvin korkea.

Enemmän jotkut kuulokkeet ilman sisäänrakennettua mikrofonia. Mutta tämä ongelma on helppo ratkaista nyt ostaa ulkoisen mikrofonin tai laadukkaan webcam. Paljon tärkeämpää on, että nämä kuulokkeet kuulostavat hyvältä. Joskus on jopa vaikutelman, että olet saattanut paljon kalliimpia kuulokkeet on suunniteltu muusikoille. Tietenkin kaikki tämä riippuu saatavuudesta tahansa äänikortti. Vaikka laite voidaan myös liittää suoraan. Lisäksi nämä kuulokkeet voidaan jopa käyttää älypuhelimen, apunaan alhaisen vierintävastuksen.

Sisällä kukin kuppi sijaitsee 40 millimetrin dynaaminen. Pelkkä kuuloke rakenne on valmistettu tyypiltään taitettava. Vaikka on vaikea uskoa, että joku on Audio-Technica ATH-M40X kuluvat jonnekin hänen kanssaan. Erityisesti on huomioitava kaksi kaapelia mukana. Yksi on kierretty rakenne, ja toinen on suora. Molemmat - hyvin pitkä. Olen iloinen, että lisäksi ei tarvitse ostaa mitään.

 • Resistance - yhteensä 35 ohmia;
 • Se tavoittaa maksimiteho 1600 mW;
 • Pieni täysikokoinen kuulokkeet paino (240 g);
 • Yksipuolinen kaapeli kiinnitys;
 • Johto poistetaan, jos tarpeen;
 • Mukana on myös suora ja kierretty lanka;
 • Äänenlaadun.

Meidän luokitus voinut tehdä ilman täysikokoinen kuuloke ja sisäinen mikrofoni. Ne toimivat Ultrasone Performance 860. Tämä malli on jolla tuella S-Logic Plus, joiden avulla mikä surround toteutuu. Lisäksi luojat ovat merkittävästi vähentäneet magneettista säteilyä, joka on myös joku näyttää hyödyllistä. On mahdotonta olla huomata kaunis ulkonäkö kuulokkeet - ne vain muistaa joku vieras. Ja kuultuani musiikkia hän haluaa ostaa samanlaisen kuulokkeet!

Mukana tässä mallissa on kaksi kaapelia. Yksi on kolmen metrin pituus, ja toinen - paljon lyhyempi, mutta se on täydennetty mikrofoni. Käytä kuulokkeita, et voi vain tietokoneen, mutta myös yhdistää niitä älypuhelimen. Kuitenkin jopa hyvin pienellä vastuksella ei ole mahdollista käyttää puhelinta paljastaa täydellisen äänen valikoiman kuulokkeet. Paras laatu voidaan saavuttaa vain liitettynä kallis äänikortti tai hyvä paikallaan äänilaitteita.

 • Kaksi johdot mukana;
 • Kaikki liittimet ovat kullattu;
 • On mikrofoni;
 • Erinomainen herkkyys;
 • Matala impedanssi, jonka avulla voit liittää kuulokkeet puhelimeen;
 • Yksipuolinen kaapeli kiinnitys;
 • Mieleenpainuva ulkonäkö;
 • Laadukkaan tilaäänen;
 • Ruutuun löydät sovitin 6,3 mm.
 • Monet kuulokkeet tuntuvat hyvin kallista;
 • Sisäänvedettävä keula panta joku näyttää epämukavalta.

Mitä kuulokkeet valita tietokoneeseen

Itse asiassa termi "tietokone kuulokkeet" - hyvin väljä. Se voi sisältää ehdottomasti mitään mallia, paitsi ehkä vaipat ja piloja. Siksi nykyinen kokoelma on saanut pari malleja suunniteltu ensisijaisesti muusikoille. Mutta ne säännöllisesti töissä tietokonetta, pitää se teidän kappaleita eri ääniraitoja!

Valitsemalla kuulokkeet Tietokoneen voi tuntua vaikea tehtävä. Ja tämä on totta. On sääli, että kaupat eivät useinkaan anna kuulla, miten se kuulostaa kopion, johon laitat silmä. Siksi on tarpeen keskittyä teknisten ominaisuuksien ja meidän luokitus. Ja tietenkin, on hintalappu, joka on ehkä vahvin vaikutus äänenlaatuun.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

64 − = 57