Kuusen istutus ja hoito

Kuusen - istutus ja hoito

Kuusen - istutus ja hoito. Käsiteltävänä olevassa artikkelissa annamme vinkkejä oikeaan istutus ja hoito puiden männyn perhe - kuusi.

Paikka istutus

Paikka istutus kuusen voi olla kuja. Tässä vaiheessa, on toivottavaa pitää välinen etäisyys puiden 4-5 m. Tämä puu myös istutettu ryhmiä. Tässä tapauksessa prosessi istutus kasvien välillä on säilytettävä etäisyyden 3-3,5 m. Edellä esitetyissä suoritusmuodoissa, tämä kauneutta kestää luoda suojaus. Tässä tapauksessa on toivottavaa säilyttää etäisyys noin 2,5 metriä. Ja kasvi porrastettu. Paikka purkaa näistä vaihtoehdoista on valittava varjossa ja tuuleton puolella.

Mukaan neuvoja monet puutarhurit kuusen pitäisi istuttaa huhtikuussa tai loppukesällä - alkusyksystä. Sen purkaminen tarpeen:

• synkkä sateinen päivä;

• maaperän normaalin kosteus;

Kuvattu prosessi sisältää useita vaiheita:

• Kun 14 päivä ennen istutusta on tarpeen kaivaa reikä 60h60h60 (koko olisi vastattava tilavuus alkio juuristo)

• kaada reikään kauhat 2-3;

• mahdollistaa veden tunkeutua maahan;

• kaivaa pohjaan polshtyka lapiot;

• pannaan syvennykseen 5-6 cm: n kerros tiilimurska tai sora;

• erikseen sekoita 3 kauhat humus, 2 - savea, 1 - hiekka, 1 - turve, 200-300 g nit- ja 10 kg sahanpurua.

• Lisää hiukan tätä seosta kuoppaan.

• Odota, kunnes lasku 14 päivää: se on välttämätöntä, että maa on ratkaistu.

• kasvi taimi kukkulan seoksella: kohdunkaulan kasvien tulisi olla samansuuntainen pinnan osaan;

• Unravel versoa juuret;

• sulkea alkio toisen puoli seoksen ja paina sitä hyvin,

neuvosto kasvi taimi paremmin, kun hän oli 5-10 vuotta, niin se on parempi juurtua.

Asianmukaista hoitoa nuori puu alkio olisi:

• irronnut syvyyteen 10-12 cm;

• maaperään noin varren, ei lähelle juuri kaulus, nuori kuusen ripottele turpeeseen tai sahanpurua. Levityskerros on katettava 50 cm halkaisijaltaan ja välillä 5 ja 10 cm syvyyteen.

Vihje 1: Kun istutus vedestä nauttiville lajikkeiden kuusen, se on kasteltava noin Maaliskuu 2. kerran kaudella, varsinkin kuiva kausi.

Kun istutus tavanomaista erilaisia, lannoite voidaan suorittaa 2 tai 3 vuosi. Kastelu ei ole tarpeen, se riittää luonnollista sademäärä.

Vihje # 2: Talvella taimien päällystettyjen kuiva männyn neulasia ja turvetta.

Vihje 3. ensimmäisten elinvuosien kuusesta on tarpeen kattamaan katkaista oksat havupuu, suojaavat kylmältä keväällä tai kesällä aurinko.

Kun kyseessä on elinsiirtoa tarvitaan:

• kaivaa taimi, vahingoittamatta juuret, on tarpeen tehdä ympyrän ja halkaisijaltaan 30-40 cm;

• muutto uuteen paikkaan;

Kun istuttamisen aikuinen kuusen täytyy valmistautua kasvin vuoden, merkintä ympyrä, jonka halkaisija on noin 30 cm, niin että se on mukautettu uudet parametrit.

• Siirrä puu uuteen paikkaan, on toivottavaa rauhoittumaan.

Tärkeää! Kun siirrät taimet uuteen paikkaan on tarpeen ylläpitää savi tilassa, jonka juuristo.

Männyt ja monet muut kasvit altis eri sairauksiin.

Sillä kuusen tuholaisia ​​ovat:

Torjunnassa tuholaisia ​​listattu voi parhaiten auttaa erikoistyökaluja. Yksi tällainen keino on 20 g per 10 litraa vettä. Ratkaisu auttaa taistelussa kellastumista lehtiä.

Kun kyseessä on kellastumista neuloja puun ja syntyminen sieni on versojen on oltava:

• potilaat leikkaamisen;

• kahva puutarha piki osat;

• polttaa tartunnan saaneet oksat ja neulaset opavshuyu;

• kruunu ripottele Bordeaux 2% liuos.

Muodostumista kruunu on keväällä kausi poistamiseksi kuiva ja rikki oksien. Tämä prosessi tulisi tehdä aikaisin keväällä ennen mehua puunrunko. Männyt perheen kasvullisesti kautta kahva, johon munuainen. Juuristo kasvaa ja kehittyy vähitellen, 8-9 kuukautta, luonnollisesti. Lisääntymisen jälkeen nuoret taimet vaikutuksen alaisena ympäristön kehittyy luonnollinen kruunu.

Grow nuoret taimet 10 vuotta hitaasti, sitten kasvu kiihtyi prosessi.

Sitä paitsi jalostukseen pistokkaat, mäntylajit voi levittävät avulla oksat Oksien luonnollisesti juurtunut, mikä mahdollistaa tuotannon uusia versoja, ja siemenet: tämä edellyttää tuoreita siemeniä.

Maailmassa on useita lajikkeita kuuset: balsamiviinie, balsamiviinie Nana, Siperian, korea, Nordmann (valkoihoinen), mustavalkoinen, valkoinen (valkoihoinen), Hinggan (Pochkocheshuynaya), integrifolia, Fraser, subalpiiniset, Arizona.

Eritellään kaikki mahdolliset, harkitse suosituimpia ovat:

1. ensimmäinen paikka balsami. Tämä puunrunko korkeus on 15-25 metriä. Crohnin keglevidnoy muodostavat tiheitä. Kuori kasvin vaihtelee tuhka-harmaa punertavan ruskea. Oksat on järjestetty kerroksittain. Se on tummanvihreä neuloja ja tumma lila silmuja. Tämä puu on vaatimaton varjo, kosteuden ja ilman lämpötila. Nopeasti kasvava. olohuone: Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa. Erityisen suosittuja Pohjois-Amerikassa.

2. balsamico Nana. Pensas 0,3-0,5 m. Se on tiheä, aromaattinen, lyhyt neuloja.

3. Siperian. Puu korkeus on noin 30 m. Crohnin paksu kartion muotoinen. Tämä kasvi säilyttää neulat tummanvihreä kymmenen vuotta. Alaoksat joskus juurtuneet. Kokkareita 5-8 cm, lieriömäisen ja sininen. Tällainen kuusen on koristeellinen muoto:

- monivärinen neuloja.

olohuone: Siperia.

4. Koreassa. Puiden korkeus on 5-15 m, ja leveys noin 2-3 m. Crohnin kartion muotoinen. Oksat on järjestetty kerroksittain. Crohnin paksu. Kuori on vaaleanharmaa violetti sävy. Neulat Tämän lajin on tummanvihreä väri on valkoinen reunus. Käpyjä violetti. Verotusoikeudet: edullisesti kosteaan paikkaan laskua varten on sijoitettu aurinkoisella paikalla.

On olemassa useita alalajeja kuvata kasvi:

- «Brevif-lia» - kruunu on ympyrän muotoinen;

- «Silberl-cke» - neulojen sini-vihreä väri, joka ympäröi puunrunkoon;

- «Picc-L-» - tasainen leviäminen kruunu;

- «Sininen Standart» - tumma violetti silmuja.

5. subalpiiniset (maasto). Puunrunko korkeus on 15-30 m. Crohnin paksu kartion muotoinen. Neulat vaalean vihreä väri. Kuoppia kasvuprosessin on kirkkaan punainen väri. Esitimme tyyppiä esillä useita alalajeja:

- «glauca» - pitkä harmaa-teräs neuloja;

- «Argentea» - neulojen hopeinen sävyn ja kasvoi jopa 8 m;

- «C-mpacta» - puolikuun sininen neuloja

- «Vihreä GL-on» - kanssa neulasten tummanvihreä väri.

Lueteltuaan viiden parhaan suosittu mäntylajit toteamme, että tässä artikkelissa olemme huomautti joitakin tärkeitä kohtia prosessissa istutus ja hoito kuusen. Lyhyesti tarkoittavat niitä uudelleen:

• nuorten taimien tarvittava istutus maaperän valmistetaan, kosteus varjossa;

• taimi tulee olla 5-10 vuotta vanhoja;

• elinsiirtoa on tarpeen valmistella uusi paikka puun ja tallentaa kotimaahansa hänelle;

• rehun 2-3 vuodessa;

• kastellaan 2-3 kertaa kaudessa, mikäli kuivuus.

Fir: istutus, viljely ja ylläpito

Nautin kuusen? Nyt ne ovat hyvin suosittuja viherrakentamiseen yksityisiä puutarhoja ja puistoja. Tämä ei ole yllättävää. Myynnissä löydät laajan valikoiman kasvilajien kuusta, hyvin pienistä ryhtyvillä ajan todellinen metsän kauneutta. Sen lisäksi, että ne tyypit kuusen, joka aina varttui Venäjällä, nyt on monia koriste muotoja. Tietenkin ennen ostamista taimi, on tarpeen selvittää, mitä on kypsä puu.

Mutta sanokaamme olet valinnut taimi. Miten oikein kasvaa kuusi, mistä aloittaa? Ensinnäkin, kun valitaan paikka puun. Katsotaan, missä ja miten istuttaa kuusen. On olemassa useita vaihtoehtoja sijoittaminen puiden: ensinnäkin kuusi voidaan kasvattaa ryhmissä useaan osaan.

Toiseksi avulla kuuset voidaan antaa avenue johtaa talon tai ajotieltä. Kolmanneksi ne voidaan luoda vihreä hedge.

Lisää artikkeleita Luokat puutarhan puut ja pensaat:

Rakentaminen ja suunnittelu fo ...

Suihkulähteet kategoriasta harvinaisia ​​ja yksinomainen muotoilun yksityiskohdat puutarha on pitkään siirretty listalla lähes pakollinen.

Petunia, ponnistelujen ansiosta jalostajien, vuosi vuodelta yhä enemmän ovat saamassa suosiota fanien keskuudessa koriste.

Lampia - yksi kauneimmista esineitä puutarhan suunnitteluun. Jopa yksinkertainen tyyli maiseman suunnittelu, ne ovat olemassa.

Varsi-Rose (vaahtokarkki) - yhden edustajan perheen Malvaceae (Malvaceae). Rod Marshmallow (Alcea, Althaea) on Bol.

Kokeneille puutarhurit elinsiirron petunian - toiminta ei ole liian monimutkaista. Mutta tulokkaat joutuvat usein siihen, että nousu.

Suvun Dracula (Dracula) perhe Orchidaceae (Orchidaceae) käsittää noin 120 lajia epifyyttiset kasveja kotoisin s.

Sivusto puutarha, mökki ja ruukkukasveja.

Istutus ja kasvava hedelmiä ja vihanneksia, puutarhanhoito, rakentaminen ja korjaus taloja - kaikki omin käsin.

Kasvava kuusen maalla: istutus, hoito ja kauniita lajikkeiden ja lajien

Grow kuusen koristaa puutarha - hoito, muodostumista kruunu ja lisääntymiselle

Jos maassa ja sivusto on ylimääräistä tilaa, joka ei ole käytössä utilitaristinen tarpeisiin, kuten kaunis kasvi koristella kuusen hyvin (kuten silloin pahamaineisin "paikka" ja koko alue kokonaisuudessaan).

Huolimatta siitä, että kuusen ja kuusen Öljy, joka perustuu sen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat johtajia taajuuden käyttöä reseptejä perinteisen lääketieteen, istutus kuusen sivustosta tulee todennäköisesti vain esteettinen nautinto. Hautua hänen neulat keripukki mielestään jokainen tarvitsee nyky-Venäjällä, (kaikkine haittoja lääketieteen alalla) ei tapahtunut, ja kuusen öljy apteekeissa, eikä niin kalliita. Me itse, kun se kosketti sauna nippu eteeristen öljyjen nyt käyttää vain kuusi.

Tärkein plus kuusi käytettäväksi viherrakentamiseen juoni - pitkät falling neuloja, joka ei tullut "ruosteessa", joka ei ole ryzheet. Crohnin kuusen pehmeää ja tiheää, helppo kuljettaminen muodostaen ostoksia.

Kuusen (lat. Aies) kuuluu perheeseen Pine (Pinaceae), suvun käsittää noin 50 lajia jaetaan lauhkean vyöhykkeen pohjoisella pallonpuoliskolla. Useimmin käytetty loma puita Nordmann kuusen, jalo ja balsamico. Kuusen oksat tekevät Jouluseppeleet ja seppeleitä.

Siisti, selkeästi määritelty kruunu, yleensä pieni halkaisijaltaan, paksut oksat sijaitsevat, kiiltävät tummanvihreä neuloja lähes alustasta runko antaa kuusen ja koriste valitus.

Nämä puut ovat jo pitkään käytetty puiston istutuksia, enimmäkseen esikaupunkien, koska kaupungin ilma on huono vaikutus ulkonäköön havupuiden kaunottaret.

Tiukka hyvä kuusen pitkin Grand Avenue. Ne näyttävät hyvältä ryhmässä istutukset omasta tai yhdessä koivu, vaahtera, pihlaja. Kuusen tekevät erinomaista suojauksia reunoilla sivuston. Yhden kuusen voi koristella nurmikon tai lähialueelle. Kääpiö muodot näyttävät hyvältä Rock Gardens.

Istutus kuusen täydellisesti rinnalla muiden suurten havupuu (kuusi, mänty, lehtikuusi), ja niiden kääpiö lomakkeet - alhainen kaverit, maa-kattaa perennoja kukinnan kanerva, Erica, alppiruusut.

Biologiset ominaisuudet ja ominaisuudet

Kuusen - suuri, 10-80 m pitkä havupuut. Crohnin alkaa olennaisesti maahan ja on muodoltaan kartiomainen siisti. Rungon 0,5-4 m halkaisijaltaan, peitetty sileä harmaa kuori, vaikka on lajeja, joiden kuori on karkea, täynnä syvä halkeama. Taproot, suurin kuusen jättää maahan enemmän syvyyttä. Neulat ovat pehmeitä, tasainen, jolla on tyypillisesti pyöristetty kärki. Yläpuolen neulasten tummanvihreä, kiiltävä, alempi - matta, jossa on kaksi valkoista raitaa kummallakin puolella midrib.

Kuusen - yksikotinen kasvit, siitepöly ja siementen käpyjä ovat samalla kappaletta. Siemen kartiot sylinterin muotoinen, pitkänomainen, suunnattu ylöspäin sen sijaan, että alaspäin (kuten, esim., Kuusi) niin saavuttanut hedelmällisessä iässä kuusen ja yksinkertaisia ​​näyttää kuin joulukuusen merkittävä kynttilöitä ylähaarat.

Toinen ominaisuus kuusen käpyjä on, että kypsänä, he hajottaa erillisiin asteikot vapauttaen siemenet, ja keskeinen ydin pysyy oksalla. Siemenet eivät ole suuria, siivekäs, hajotti tuuli.

Yleisimmin käytetty laji ja puutarhansa muotoja.

Balsam (Abies bahamea) - yleisin sukuisia Pohjois-Amerikassa. Enemmän kuin mikään muu kuusen vastustuskykyisiä vettynyt maaperä. Se elää jopa 150-200 vuotta. Se tavoittaa 15-25 metriä korkea.

Juuristo on toisin kuin muut suvun tapahtuu ei ole liian syvä, jotta voimakkaat tuulet voidaan kaataa puut. Hardy, se on melko nopeaa kasvua. Ensimmäisessä kuoppia näkyvät iässä 20-30 vuotta.

Sitä käytetään ryhmän ja yksittäisten istutukset. Tyypin sovi viljelyyn Etelä-alueilla, joilla kärsii puute maaperän kosteutta ja kuivua.

On olemassa erilaisia ​​koriste-muodoissa, mukaan lukien kääpiö (Hudsonia, 'Nana'), sinertävän neuloja (glauca), jossa belookrashennoy päissä neulojen (Argentea '), jossa on keltainen kirjava neuloja (Variegata '), pylväsmäinen ( 'Columnahs), hiipivä (' prostrata).

Korean kuusen (koreanpihta) muodostaa vuoristometsät eteläisillä alueilla Korean niemimaan. Puu 15 m korkea, kasvaa hyvin hitaasti ensimmäisten elinvuosien.

Kartioita ennen kypsyminen tullut kirkas, sininen, joskus hiven violetti, ja niiden muoto on 15-vuotias yksilöitä.

Eri sitkeys ja koristekasvit (ei liian suuri koko, kirkas keilat). On koriste muotoja: tumma lila käpyjä (Blue Standard), hitaasti kasvava, lyhyen neuloja ja pieniä käpyjä (Brevifolia) alamittaisia, jossa pyöristetyt tiheä kruunu ja hopea neulat ( 'Silberzwerg '), kääpiö hajotuksella tasainen kruunun (' piccolo ').

Kuusen valkoihoinen tai Nordmannin (kaukasianpihta), muodostaa puun länsiosassa Kaukasian vuoret ja Turkki. Se saavuttaa korkeus 60 m halkaisijaltaan 2 m runko. Crohnin kapea kartiomainen. Laji on ominaista nopea kasvu ja pitkäikäisyys (elävät jopa 500 vuotta). Talvi sitkeys on alhainen, jopa aikuisiässä, on olemassa useita koriste muotoja ( 'Pendula,' Aurea '' Albo-spicata '' Gtauca ').

Harmaapihta (harmaapihta) on peräisin vuorilla Lounais Yhdysvalloissa ja Pohjois-Meksikossa. Saavuttaa korkeus 40-60 m, neulat on sinertävä sävy. Se kasvaa nopeasti, elää 350 vuotta. Ei pelkää kovassa tuulessa ja ilman savua, hyvin kuivuutta kestävä ja sitkeä. Melko valoa vaativat.

On koriste muotoja: kompakti puu sininen ja valkoinen pitkä neuloja ( 'violacea'), kääpiö, jossa pitkä sininen neuloja ( 'Compacta glauca).

Kuusen vaatimaton. Ne ovat hyvin siedettyjä varjostus, varsinkin ensimmäisten elinvuosien, kun Penumbra on lähes ehdoton edellytys viljelyyn. Grown yksilöt kehittämään parempia täydessä auringonvalossa. Useimmat lajit kuusen on syvä juuristo ja, näin ollen, korkea ilmanvastus.

Kuusen voi sietää kuivaa ilmaa ja savun pilaantumista ja kaasumaisia ​​epäpuhtauksia, joten ne eivät ole kovin usein nähty puistoja.

Laittaa nämä kasvit on paras huhtikuussa ja jälkipuoliskolla elokuu-syyskuu. Se on korkein eloonjäämisaste 5-10-vuotiaan taimia. Raskaan mailla, joiden korkea pohjavesi järjestää salaojitus. Alareunassa lasku kuoppa on lisätty 20 cm kerros soraa tai rikki tiili.

Suositeltu kaivon syvyys (ilman kuivatus) - 60-80 cm, mutta voi olla enemmän riippuen

Koko savi paakku juuret. Kun istutus, olla tietoinen siitä, että juuri kaulus tulisi pysyä tasolla maanpinnan. Leveys kuoppa - ainakin puoli metriä, voi olla hieman enemmän (60-70 cm).

Istutus hyödyllistä valmistella maaperän sekoitetaan koostuu: savi, humus (tai maahan levy), turvetta ja hiekkaa (2: 3: 1: 1), lisätään myös lannoitetta ja raskas mailla, joiden nesteenpoistolaitteeseen - 10 kg sahanpurua. Suositeltu etäisyys kuusien Avenue istutuksia 4-5 m, löysä ryhmissä - 3-3,5 m, tiheä - jopa 2,5 m.

Keväällä havupuista puhdas kruunu poistamalla kuiva ja vakavasti vaurioituneet oksat. Kuusen ole tarkkoja vakava muoto kruunu, mutta jos yhtäkkiä, jostain syystä, se vaatii ylimääräistä muodostumista, se suoritetaan kevättalvella, ennen mahla virtaa. Muodostumista kruunu tarvitsevat jonkin aikaa, ei vain suuret puut, mutta myös kääpiö ja hiipivästä lajikkeilla.

Useimmat lajit ja koristeelliset muodot kuuset onnistuneesti kasvatettu ilman suojaa talven. On kuitenkin syytä muistaa, että nuoret yksilöt ensimmäisenä vuonna istutuksen jälkeen, ovat alttiimpia alhaisissa lämpötiloissa. Yleensä ne on päällystetty kuusen oksat, joka suojaa sekä keväästä matinees, ja auringon, erityisen vahvaa kun lumi sulaa. On hyödyllistä talvella nukkumaan puunrunkoja taimien tai kuiva lehti zamulchirovat turvetta.

Kuusen ei vaadi erityistä hoitoa. Keväällä pitäisi tehdä puunrungot monimutkainen lannoitteiden. Kastelu on tarpeen vain silloin, kun istutus. Kuusen vastaavan huonosti kosteudelta.

Kuusen ja lisääntyvät kasvullisesti: leikkaukset vuoden vanha terminaali silmuja. Juurtuvat tapahtuu hyvin hitaasti 8-9 kuukautta. Saimme kasvullisesti kasveja vähitellen muodostunut luonnollisesti luonnollisen muodon kruunu.

Nuoret yksilöt kasvavat melko hitaasti ensimmäiset 10 vuotta elämästään, niin prosessi nopeutuu. On huomattava, että alaoksien kuusen, makasi maassa, usein root ilman ihmisen puuttumista. Vastaanotetut pistokkaat voidaan käyttää jalostukseen.

Alla muita merkintöjä aiheesta "Mökki ja puutarha - omin käsin"

Mieheni luokkatoveri instituutissa, joka asuu nykyään Krasnoyarskissa postitetaan kolme pientä kuusen korkeus on enintään 30 cm. Tähän mennessä he ovat tulleet, meillä on jo tullut talvi. Mutta menimme maahan ja prikopalis näitä ihania kasveja vierekkäin suoraan routa istuin heidän uusi kausi.

Pieni jousi taimet maalilla pystysuunnassa (yksi oli kuitenkin menetetty), ja me, pelossa vahingoittamatta niitä, jää samassa paikassa, niin että niistä tulee vahvempia.

Joten pihtochki ja kasvoi siellä useita vuosia. Ne kehittyivät normaalisti, mutta saavuttaen korkeus noin 1 m, oli, tietenkin, häiritsevät toisiaan. Ymmärrämme tarpeen siirtoa varten, mutta pelkäsivät, että he eivät tottua uuteen paikkaan, koska mitään kirjallisuutta osoitti, että nämä puut pitäisi välittömästi heittää pois pysyvän paikan. Joten epäilen Ilya Vasilyevich Vorontsovin täysin perusteettomia.

Mutta mieheni ja päätin ottaa riski. Syksyllä 2015 kaksi kuoppia kaivettiin koko 100x100x80 cm, täytti heidät turvetta, sekoitetaan metsämaa, tiivistetään kaiken, lisätä lannoite havupuiden ja istuttaa kuusi suurilla clods maan. Miksi niin suuri reikä? Ja koska meillä on tontti jatkuvaa hiekan ja kuusen pidä hänestä. Lisäksi ne kasvavat melko suuri, ja siksi he tarvitsevat suuria alue juuret. Puut ovat juurtuneet ja nyt miellyttää silmää.

Haluan lisätä, että kuusen - erittäin hyödyllinen puu puutarhassa. Siinä korostetaan paranemista eteerisiä öljyjä, se on sileä kuori, ei vaaka, joten se ei voi talvehtia tuholaisia. Lisäksi kuusen - erittäin kaunis puu, sen neulat eivät piikikäs, pehmeän tuntuista.

Uute männynneulasten voittamaan allergiat

Olin parantunut pitkäaikainen ruoka-allergiat. Minulla oli vain syödä jotain purkitettu, koska heti alkoi kutina ja vetiset silmät, sisäpuolelle kyynärpää oli kuorinta, ja hänen kasvonsa turposivat kuin karhu.

Työskennellä tai rentoutua sellaisessa tilassa oli mahdotonta. Onneksi ongelma ratkesi. Allergia ei ole läpäissyt täysin, mutta selviytymään seurauksista on tullut paljon helpompaa.

Olen kovettunut kuorinta havupuu-sea kylpyjä. Uute männynneulasten ostaa varastoon, mutta puutarhurit voivat helposti tehdä sen itse - yksinkertaisesti keittää kuusesta tai männyn oksat käpyjä. Esiannostellut uutteen merisuolalla, lisää tämä agentti kylpy ja istua sen 20-30 minuuttia. Parin kuukauden kuluttua zashelushilas rupi ja lopulta hän jätti ihon.

Kiviöljy auttaa nivelet

Kyläläiset työskentelevät käytännöllisesti ympäri vuoden puutarhassa ja puutarhassa. Ei ihme, että tuskalliset nivelet usein tuntuvat itsestään. Tällaisissa tapauksissa kylän asukkaat, joissa vanhempani ja isoäitini elävät, käyttävät kuusen öljyä.

Jalkojen lievittämiseksi isoäitini hieroo niitä kuusen öljyllä. Se on erittäin tiivis, sen puhdas muoto ei ole suositeltavaa käyttää, jotta ei aiheuta palovammoja iholla. Siksi isoäiti tekee tällaisesta seoksesta: täyttää puolet lasista kaikkiin vihannesten (auringonkukkaöljy, pellavaöljy) öljyyn, lisää yhden tai kaksi teelusikallista kuusen öljyä, sekoita perusteellisesti. Saatu seos hieroa sairaita polvia, hierovat niitä, kääritään ne kangas, ja päälle lämpimällä villahuivilla. Tämä menettely isoäiti yleensä viettää ennen sänkyä, jättäen pakkauksen aamuun asti. Tällä yksinkertaisella tavalla hän tekee elämästään helpommaksi taudin pahenemiseksi. Jos ennen tätä menettelyä varovasti höyryttää nivelet, että on, saunoa tai kuumaan, öljy tunkeutuu paremmin ihoon ja alueen nivelten, ja vaikutus on voimakkaampi.

Fir-öljy auttaa myös rentoutumaan kehon lihaksia. Käy niin, että koko kehon särky, lihaskipuja, tässä tapauksessa, voidaan täyttää kylpyamme lämmintä vettä, yksi tai kaksi kuppia merisuolaa liuotettiin rkl mäntyöljyä, jäh- suolahauteella, sekoita. Vauhtia 20-30 minuuttia. Huuhtele keho puhtaalla juoksevalla vedellä, mutta älä käytä suihkugeeliä. Toimenpiteen jälkeen kääri itsesi lämpimään peittoon ja rentoudu. Tämä kylpy rentouttaa lihaksia hyvin, lievittää väsymystä ja anestesiaa. Ja merisuola myös poistaa ylimääräisen nesteen kehosta.

Kolme vuotta sitten, keväällä, hän istutti Korean kuusen lähellä kohdetta. Nämä ovat epätavallisen majesteettisia puita, joissa neulaset ovat alkuperäisiä. Ne kasvavat jopa 10-11 metriä. Istutettu puita aidan takana, jolloin myöhemmin ne eivät peitä sivustoa.

Valitsi istuttamalla hieman varjoa pensaita. Vaikka kuusi on nuori, ylimääräinen aurinko vahingoittaa niitä, ja kun pensaat kasvavat, ei auringon säteilystä aiheudu haittaa.

Lohkottu humuslakeilla kuoritut kuopat. Ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa hän ruokki puita laimealla lannalla. Aion tehdä tällaisia ​​lannoitteita 3-4 vuoden välein. Itse asiassa nämä puut ovat vaatimattomia ja tekevät ilman lannoitteita, mutta kuusipuille on tasaisia, tiheästi kauniita neuloja, niitä on vielä syötettävä.

Kun kuusi nuori, 3-4 kertaa lämpimän kauden vettä niitä. Noin kerran viikossa - illalla - ruiskutan letkusta. Ajoittain löysin runkoja ja multaa turpeen. Puut eivät tarvitse muotoiluun. Leikasin vain rikki tai kuivuneet oksat.

Korealaiset elävät yli 100 vuotta. On hienoa ymmärtää, että lapset ja lastenlastensa kykenevät levollani istutettujen kuusien alla. Muuten olen jo rakentanut penkki ja pöytä siellä.

Kiitos, ihmettelen kauan, että haluan istuttaa kuusi - ja kauniit ja neulat hyödyllisinä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

41 + = 49