Kuvailevat omin käsin

Opiksi aloittelijoille: kuvan omin käsin

Todennäköisesti monet teistä tuntevat ylivoimainen tunne, joka johtaa halu luoda ja luoda hämmästyttäviä asioita käsillään.

Sellaisina hetkinä, yrität ilmaista itseään, näyttää yksilöllisyyttä ja ainutlaatuisuutta luovuuden. Kuitenkin hyvin usein se pysähtyy ja sammuttaa kaikki luova impulsseja toteutumista ettei taitoja ja kykyjä.

Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle yksinkertaisen mestarikursseilla epätavallinen maalauksia piirustus jolla käsitellä jopa noviisi taiteilija.

Joten, sinun kannattaa olla luova ja ilmaista itseään! Ole luova! Yllätä luovia teoksia ystäviä ja sukulaisia ​​te ihmiset! Ja ehkä, kun varsin lyhyessä ajassa, jotkut teistä on erinomainen taiteilija.

Miten maalata maalarinteipillä?

Ensi silmäyksellä, kuva edessä ammattitaiteilijoiden abstractionist. Todella näin kuvan voit tehdä omin käsin!

Ensinnäkin, sinun täytyy peittää kangas värillisellä maaleilla. Voit tehdä sen satunnaisesti, tai noudattaa minkäänlaista säännöllisyyttä. Joka tapauksessa, tässä se on pelkästään mielikuvitus.

Kun kangas on täysin katettu. Antaa sille aikaa kuivua.

Nyt käyttäen maalarinteippiä, luoda mallin kankaalle. Onteloita ole sinetöity teipillä maalata maalilla erottuvalla värillä. Poista varovasti teippi.

Onneksi olkoon, olet tullut abstraktin maalari!

Miten tehdä kuvan avulla harjakattoisia lautasliinat?

Pidätkö pehmeä ja romanttinen lomakkeita? Käytä sitten useimmat tavalliset harjakattoisia lautasliinoja.

Levitä pyyhkii kankaalle ja piirtää kuvioita lautasliina siveltimellä. Lautasliinat toimii epätavallinen sapluuna.

Valmiit maalaus tulee olemaan suuri lahja!

Miten piirtämään kuva pahvia?

Varmasti on turhaa tyhjä pahvilaatikko, esimerkiksi kenkiä. Leikkaa pieni pala pahvia sen ja töihin.

Kankaalle pursota maali erivärisiä (tehdä erottuva väri track), ja sitten käyttää pahviarkkiin tahra maali kankaalle. Olet ehdottomasti saada epätavallinen kuvio, joka toistaa joku tulee olemaan erittäin vaikeaa.

Koristeena, voit käyttää pentue folio. Harja, sovelletaan kangas nestemäisen liima ja pirskoita hienonnettu folio.

Miten piirtämään kuva kupla?

Muista lapsuuden? Lasten suosikki toimintaa puhaltaa kuplia? Tiesitkö, että puhaltaa saippuakuplia voi maalata uskomattomia kuvia?

Liuota erillisiin säiliöihin guassi, astianpesuaineella ja vedellä.

Saadakseen maaginen piirustuksia, sinun täytyy käyttää olkia puhaltaa kuplia säiliöihin värillinen neste ja levitetään sitten kuplat lumivalkoinen kankaalle. Murtumisesta kuplien jää kankaalle hämmästyttävä kauneus malleja.

Miten tehdä kuvan mustepisarat?

Tämä vaihtoehto on luoda taidemaalaukset helpoin. Et yksinkertaisesti dunks harja haluttuun maali ja sitten jyrkkä liike täytyy päästää suustaan ​​sen kankaalle, jossa se muodostaa pudota.

Tipat on kuivattava hiustenkuivaajalla jäädä ole kaunis raitoja.

Miten piirtää kuvan vahaa kyniä?

Vuoteen kankaalle vahaa väriliidut halutussa järjestyksessä. Sitten käyttäen useimpien tavallisten hiustenkuivaaja, alkaa kuumentamalla vaha värikynät. Vaikutuksen alaisena lämpötilan ne sulavat ja levisi kankaalle, luoden epätavalliset.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Seuraa meitä sosiaalisten verkostojen

Selvitys toisen vaiheen kilpailu "siivin menestys" tiedekunnan Infocomm

Selvitys toisen vaiheen kilpailu "siivin menestys" sivuliikkeen BSUIR "Minsk Radio Engineering College"

Hyvää uutta vuotta 2018, onnitteli johtava studio "Glamour"

Selvitys toisen vaiheen kilpailu "siivin menestys" - näyttely "Age" FEITH

1 joulukuu - Maailman aids-päivä (FEITH osake)

Projektista

kuvaus

Sinun täytyy määrittää accessToken ja ClientID

Mielenkiintoinen kuva omin käsin sisätilojen (15 kuvat)

Maalauksia - toinen komponenteista lämmin ja ainutlaatuinen tunnelma. Ja jos kuvat otetaan omasta, emotionaalinen "vastaus" heiltä on paljon suurempi kuin hankittu. Kuvia sisätilojen luotu omin käsin - kuvan esimerkkejä näet alla - mielenkiinnolla ja suunniteltu rakkaudella ilmentymä on elämässä, on pitkä aika antaa hyvällä tuulella.

Oletetaan sinulla ei ole lahjakkuutta taiteilija ei itse omaa luovaa hohto ja epäile makuun. Älä epäröi. Halu luoda alkuperäisiä maalauksia sisätilojen voit itsenäisesti oppia tekniikoita ja jonkin aikaa ihailla hänen käsialaansa.

Inspiraatio - ailahtelevaa ja arka. Emme odottamaan yli ymmärryksen ja lainat aktiivisesti ideoita tulevaisuuden maalauksia sisätilojen.

Neuvoston. Alussa se ei ole hyödyllistä tarkastella internetin etsimään ideoita. Luota sisäinen vaisto: se on välttämätön minulle, kuinka haluaisin nähdä hänen kuvansa, mieliala, hänen pitäisi tehdä elämässäni ja sisätilojen talon? Kirjoita kaikki tulevat mieleen ajatuksia.

Tiedot kirjoittamalla tarvittava kriittinen massa "ampua" alkuperäistä ajatusta. Ja pääpiirteet otsikko, voit valita sopiva tekniikka luoda maalauksia käsillään sisätilojen ja nähdä valokuvia.

Sykäys luovuus voi palvella mitään Ompeluasusteet ja helmiä perhekuvia ja kirjeitä kotoa arkistosta.

Neuvoston. Mistään äiti koskettavan version sisustus tulee paneeli kollaasi lasten piirustuksia, sovelluksia, ensimmäinen söpö doodles ja muiden korvaamaton teoksia pienet kädet.

Valitessaan miten luoda kuvan sisustusta

Kääntää luovia ideoita todeksi voi olla eri tavoin. Piirtää akvarelli, akryyli, öljymaalauksia kirjoittaa yksikkö, luoden paneelit nahkaa, lanka tai villasta, jotta julisteita valokuvia - valinta on sinun. Kukin maalauksia on mielenkiintoista ja ainutlaatuinen sisustus.

Vaikka taiteilija lahjakkuutta voittaa käsi luoda abstrakteja maalauksia sisätilojen on "söpö ja henkisesti" täysin omassa valta. Tarvitset:

 • maali, öljy, akryyli- tai vesiväri;
 • tabletti tai maalausteline;
 • kangas;
 • harjat;
 • paletti ja lasta;
 • nauha;
 • liuotin.

Tulevaisuudessa kuva, joka sisustamisessa oman asunnon, ensimmäinen piirretään lyijykynällä kankaalle: sisäänrakennettu koostumusta, ja hahmotellaan pääkohdat ja juonteita. Ympäröivän tilan tärkein aihe "hankkii" kohteita, kohteita leikkaavat toisiaan ja päällekkäisyyksiä. Tämä antaa kuvan syvyyttä ja kolmiulotteisuuden.

Antaa kuvan realismia Tasapeli pimentynyt ja valaistuilla alueilla. Aikataulu, missä ja millä kulmassa esineet putoavat valo, joka talon varjossa, osittain varjossa ja häikäisyä.

Jotta voitaisiin valita oikea väri kuvan, sinun täytyy tietää, että:

 • jolloin saatiin haluttu musteen väri sekoittuu paletti, ja sitten myöhemmin levitetään kankaalle;
 • aurinkoisena päivänä, esine väri on kultainen sävyjä, pilvinen - harmahtava;
 • Jos juoni kuvaa - Yön objektit tyydyttyneitä ja tummempi kuin päivällä.

Art piirustus omistettu Suurteosmarkkinat ja 6 vuoden opinnot instituutissa. Muutama maamerkkejä tässä prosessissa voi antaa kotimaan tasolla:

 • Ensimmäinen piirtää yksinkertaisia ​​esineitä;
 • laimenna ja sekoita maali kuvasi varastossa, koska saavuttaa täsmälleen samaa sävyä taas ei toimi;
 • ennen seuraavan kerroksen levittämistä täytyy edellinen kuiva hyvin;
 • kokeilla erilaisia ​​tekniikoita, mutta keskittyy kahteen tai kolmeen että kestätte;
 • kolmen päivän muodostaman kuvan öljy-maaleissa, voidaan säätää korjaamaan ole kokonaan tai osittain poistaa ne.

Neuvoston. Jos tästä hetkestä alkaen olet suunnitellut tontin tyyliin realismia, ja jonka keskellä prosessia mietin abstraktin taiteen, sillä ei ole väliä. Kiireelliset teeskennellä että sinä ja raskaaksi alusta alkaen. Abstrakti luomuksia ystävällinen aloittelijoille virheitä, ja sisustus näyttää vaikuttavilta ja salaperäinen.

Mielenkiintoisia ja kauniita maalauksia, jotka täydentävät sisätilojen keittiön tai makuuhuoneet, saadaan käyttämällä helmiä. Vaivalloisesti, ole nopea, mutta suhteellisen yksinkertainen, ja mikä tärkeintä - hyödyllinen hermostoon.

 • runko tiheä pohja;
 • painettu kuvio;
 • helmiä;
 • lanka tai lanka;
 • superliimalla;
 • hammastikulla.

Alamme luoda mestariteos sisätilojen.

 1. Vapauttaa ikkunakehyksiä.
 2. Perustuen merkki ääriviivat runkoon.
 3. Tikku-ukko, jolle tulee asetella helmiä.
 4. Filamentti tai viiran jäljen kuvio ääriviivat liimaamalla ne alustalle.
 5. Liimaradoilla, levittää sitä lujasti, ole aukkoja. Jos sormi on hankalaa, silloin tulee käyttää hammastikulla. Liimaa levitetään pieniä, eikä antaa sen kuivua.
 6. Antavat kuvan täysin kuiva, sen perustamisesta joskus pystysuoraan. Jos jossain helmiä jumissa huonosti, se putoaa pois ja voit liittää sen uudelleen.
 7. Sovelletaan tuotteiden helmiä kehyksessä, ripustaa sen seinälle ja nauttia transformoidun sisustus.

Kuva varten sisätilojen romun

Toimiakseen kädet, jotka on tarkoitettu sisätilojen kotiin, se osoittautui mielenkiintoista, eivät rajoita mielikuvitustasi joitakin erityisiä tekniikoita. Yhdistä, rikkoa sääntöjä, luoda omia reseptejä.

Vuoden voi mennä eri roduista ja luonnon materiaaleja: nahka, kangas, napit, paljetteja, quilling elementtejä, tapetit, kuivatuista kukista, meri kiviä, kuoret, ja jopa villaa. Maalaus sisätilojen villaa kannattaa harkita tarkemmin.

Villa maalaus - taidetta odottamattoman kulmassa. Täällä voi murehtia taiteellisen kyvyt: piirtäminen luonnos voidaan soveltaa ja alle sapluuna. Lämpöä, syvyys, tilavuus - vain muutamia adjektiiveja tästä tuotteesta. Kuva villaa hengittää ja elää omaa elämäänsä ja tuo sisätilojen erityistä lämpöä.

 • klyaymernaya kehys;
 • Kuitukangasta substraatin tai flanelli;
 • sakset, pinsetit;
 • villaa eri värejä.

Nyt alkaa maalaus kuvaa villaa.

 • Tehdä luonnos perustuu.
 • Aluksi peruskaaviossa villa taustaväri, ja sitten antaa pois muita maalikerros kerroksia. Cast villaa voidaan vetävät lohkon, nyppiminen vuonna "pilvi" vuotamista. Kunkin menetelmän luo toisenlaisen vaikutus: herkkä väri sekoituksia, avoimuus ja rakenne rikkaus, sameus tai tiheä pörröinen kokkareita villaa.
 • Kiinnittää esineitä villa haluttuun muotoon: kupera, kuvioitu, monikerroksinen.

Tärkeää! Joskus sovelletaan koostumusta lasivillaa. Joten arvostat välitulokseen ja pystyy poistamaan puutteet ajoissa.

 • Puhdista lasi alkoholin ja paina kuvaan klyaymerami ja leikata ulkonevat hiuksia.
 • Kiinnitä runko ja nauttia tuloksen.

Kotitekoinen julisteita sisätilojen

Alkuperäinen maalaus keittiöön kädet sisustus julisteet tehdään johon osallistui käsinkirjoitettuja reseptejä äitinsä kulinaarinen muistikirja, esimerkiksi. Käsiala, merkinnät ja lainaukset kulinaarisia teeman ja vain hyödyllistä tietoa kotiäidit voidaan antaa mielekäs laulu ja koristaa hänen keittiö sisustus.

Tyylikäs julisteita voidaan luoda kollaasi perhekuvia. Pääkuva sijaitsee keskellä kollaasi kuvakehys se sopusoinnussa yleisteemana. Kollaasi on kiinnitetty kehykseen lasin alle.

Luo oma mestariteos sisätilojen jokainen voi. Ei aina luomuksesi on halvempi ostettu, mutta se on sen arvoista. Mutta on tahtoa - tulee olemaan varoja.

100 upeita ideoita: maalauksia sisätilojen omin käsin

Alkuperäinen kuva tehty omin käsin, sisätilojen tyyliin maalaismainen

Upea elementti sisustus voidaan luoda omin käsin

Valoisa ja moderni sisustus, jossa on suuri abstraktin maalaustaiteen

Kultainen nuoli laatikossa - yksinkertainen ja alkuperäinen

Kirkas kuva abstrakti aihe voi tulla alkuperäisen sisustuksen aksentti

Tyylikäs sisustus ei välttämättä liittyy valtavia taloudellisia kustannuksia, koska voit koristella sen lisävarusteita, luotu avulla käytettävissä olevan materiaalin ja korvaamaton mielikuvitusta.

Pictures valokuvatulostusta helppoa ja yksinkertaista moderni sisustus koristella

Kirkas kuva valokuvatulostusta täydentää moderni keittiö

Kuvakehys: mistä aloittaa?

Tärkein edellytys luomaan mestariteos - inspiraatio. Parempi ei kopioida jonkun toisen työtä, ja yrittää tuntea tunnelman omassa kotona, kuvitella, mitä puuttuu sisustus, mitä pitäisi korostaa sen etuja. Kaikki ajatukset ja hahmotella paremmin laita ne erilliseen muistikirjan - luomalla maalaus, he voivat tulla kätevä. Mieti, missä roikkua työn tulevaisuudesta - olohuoneessa, keittiö, makuuhuone.

Mielenkiintoisia juliste sisustaa makuuhuoneen skandinaaviseen tyyliin

Yksinkertainen "jälki huulet" - luova sisustus

Kirkas kuva lapsen sisustettu runko, sisustaa hänen huoneeseensa

Sisustus moderniin tyyliin iso kirkas abstrakteja maalauksia, joita voit kirjoittaa oman

Tämä mestariteos luoma käsin, se kaunistaa kotiisi

Päättää tyyli, voit alkaa poimia materiaaleja tulevalle työlle:

 • Maalauksen.
 • Pahvi, suunnittelija paperi, lehtileikkeitä, vanhoja valokuvia.
 • Tekstiili-, nahka-, nauha, nauhat.
 • Lasi tai kiteitä.
 • Painikkeet.
 • Kuivakukat, simpukankuoria.

Vihje! Älä hävitä vanha lasten piirustuksia, tähteet kangasta, aikakauslehtien, korut - kaikki tämä voi tulla osa kuvasta. Tallentaa ne erilliseen laatikkoon, etsii määräajoin ja järjestää niiden välillä.

Näyttävä kuva kuoret on tyylikäs sisustuksessa

Värillinen modulaarinen malli voi onnistuneesti piilottaa TV

Kuva voidaan tulostaa makrofoto

Mikä tahansa esine voi tulla perusta käsintehtyjä mestariteos

Kuva omin käsin: väritystä

Helpoin tapa luoda alkuperäisen maalauksen sisätilojen omin käsin - kirjoittaa sitä. Teema rajoittaa vain mielikuvitus luoja. Jopa mestariteos voi tapahtua ilman taiteellista osaamista: käyttämällä abstrakti tekniikoita, tutkimus työpajoja ja valokuva valmiiden teosten.

Luoda alkuperäinen maalaus vähimmäismäärään maali piirustus taitoja

Abstraktio on aina trendi

Upea väriyhdistelmä kuvasta tulee katseenvangitsija kotitalouksien ja vieraat

Vaatimaton mutta erittäin houkutteleva kuva

Sisätilojen tyyliin fuusio soveltuu pelkkää abstraktio

Öljy, akvarelli, akryyli maalit tulevat uskollisia avustajat luomisessa maalauksia sisätilojen. Perustana voidaan käyttää ammattimaisesti kangas ja raskasta paperia tai pohjustettu savi. Olla innoittajana luonteesta, jos läheisyydessä Talossa on kauniita paikkoja. Jos kumpikaan paikka tai sää ei ole suorittanut, turvallisesti piirtää perheellensä, lemmikit, koostumus hedelmää - mitä tahansa. Fidelity todellisuudesta ei ole väliä, tärkeintä - lähestyä prosessi jolla on sielu.

Tekniikka luoda abstraktia maalausta maaleilla

Tyylikäs sisustus turkoosista suorakulmainen kuva-diptyykki pääväreissä makuuhuoneessa

Muste patruunassa on helposti soveltaa kuvan kautta kaavaimen. Pohjana maalaus on parempi ottaa vaneria tai erittäin paksu pahvia. Maalit tausta pitäisi olla eri väri ja värin vaikutus kuvion. Esimerkiksi alkuperäisen ilmeen värillisiä kuvioita kultaa tai hopeaa kenttään. Voit tehdä muutamia samankokoisen kuvia ja koota ne yhdeksi tuotteeksi tyypin modulaarisen maalauksia, jotka koristavat seiniä olohuoneessa.

Vihje! Paperin sijasta stensiilit, käyttö kuivattuja lehtiä ja ruohoa mielenkiintoista muotoa.

Maalaus, luotu käyttämällä sapluuna. Hauskaa ja iloinen!

Käyttämällä yksinkertaista kukka tai puiden lehdet, voit luoda ainutlaatuinen kangas

Uudet maalaukset tehdään käyttäen "Deer" sapluuna

Erinomainen sapluuna voi osoittautua hankalaksi lautasliinat

Modulaarinen kuvio sisätilassa

Kirkas, luova, modulaarinen kuvio

Moderni olohuone, jossa on suuri kuva modulaarisen

Alkuperäinen maalaus modulaarinen polkupyörän

Jää vain leikata se lohkoiksi ja korjata ne sopivalla tavalla. Paperi voidaan siististi kopioitu pohja vanerin tai kovalevyn ja kankaalle - venytetty puurunko ja kiinnitä takana nitoja.

Vihje! Self-kirjoittaminen malli sisäosan kuva levitetään jo valmistettu modulaarinen segmenttejä. Kankaalle voidaan korvata millä tahansa sopivalla kangasta, maalata värit batiikki. Mukaan paperi tyhjä maalaus paremmin täyttää akryyli- tai vedenpitävä markkereita.

Modulaarinen malli valokuvatulostusta värejä makuuhuoneessa

Modulaarinen maalaus maailmankartalle lastenhuoneessa

Modulaarinen kirkas kuva, jossa on kuva kauniita kukkia sisustaa olohuone

Modulaarinen maalaukset sopivat lähes mihin tahansa huoneeseen, keittiöstä olohuoneeseen, mutta on tärkeää valita oikea kuva. Jos sinulla ei ole aikaa luoda mestariteos omin käsin, meillä on hyviä uutisia - nyt modulaarinen kuva voi ostaa missään erikoisliike tai verkossa.

Tekninen puoli asiasta ottaa itselleen kuvatyöpajoja, joka voidaan tulostaa sopiva kuva lähes millä tahansa perusteella :. Canvas, keramiikka, jne voivat olla tavanomaisia ​​julisteita kuva mielenkiintoisia paikkoja, ihmisiä, koristeet.

Vihje! Juliste ei ole vain kuva, se vastaa jonkinlainen käsitys vastaa sisätilojen, teema-alueet ja luonne isännät.

Tyyliä parvi suosittu Kuvien valokuvatulostusta

Mustavalkoinen valokuva valkoinen kehys, vaihtoehtona maalauksia

Pieni makuuhuone harmaan sävyjä täydentää mustavalkoinen kuva mustalla kehyksellä

Jos suurikokoiset juliste, kuva voidaan jakaa useisiin segmentteihin, ja kun se yhdistetään yhdeksi terä voittamaan nivelissä, mikä näennäisen modulaarinen kuvio.

Jos on lapsi, niin voit skannata hänen piirustuksia, ja löytää sopiva väri, muoto, tehdä niistä kollaasin. Täydentämään tätä juliste on kuva taiteilijan. Vain tulostaa julisteen ja laita se runko, oikea väri ja tyyli sisätilojen lastentarha.

Kollaasi vanhojen ja uusien perhekuvia voidaan ripustaa kuvana makuuhuoneessa tai olohuoneessa, keittiö sopii julisteita kuvan vastaavan attribuutteja, hedelmiä. Lopuksi on syytä huomata, että on suositeltavaa valita julisteita ja paneelit keittiöön mehukas ja kirkas värimaailma, mutta kukaan pysähtyy mennä vastoin sääntöjä ja luoda tyylikkäitä yksivärinen keittiön suunnittelu.

Sisätilat jugend on hyvin suosittu kuva käyttämällä valokuvien tulostamiseen

Saat aurinkoinen makuuhuonetta myös mahtuu pieni musta-valkoinen valokuva kuvia

Ilmakehän modulaarinen maalaus valokuvista

Maalauksia sisustustekstiilit

Eri romuttaa kangasta kaunis koriste, nauha, pitsiä tai pitsi voi omin käsin luoda todellisia mestariteoksia tilkkutäkki. Maalauksia kangas usein tekee tekniikan sovelluksen. Perusteella on tiheä tekstiilien hillitty ja huomaamaton kuvioita (raidat, pisteitä, ja niin edelleen.), Kuten kirkas laastareita leikataan peruselementit.

Kankaiden erivärisiä, voit luoda todellisia mestariteoksia

Kirkas kuva modulaarisen tekstiili lasin alla

Alkuperäisen kankaan seinäsomisteiden kuvat

Useimmiten tekstiiliteoksia koristavat keittiön ja lapsille, koska nämä huoneet on ominaista tietty yksinkertaisuus, tässä hakemuksessa. Huopaa, flanelli ja muita kankaita, jotka säilyttävät muotonsa hyvin, voit leikata hedelmiä, eläimiä, autoja, taloja. Voit helposti yhdistää erilaisia ​​kuvioita ja kuvioita kankaiden koristeluun punos, koriste- johto, painikkeet. Olohuoneeseen, voit tehdä kuvan tekstiili zhatogo silkki abstrakteja kuvioita.

Epätavallinen tekstiili kuvio kirkas kangas lastenhuoneluokassa

Mielenkiintoinen tekstiili modulaarinen kuva sängyn

Kuvia keittiön painikkeiden

Käytä painikkeita kädet, voit luoda alkuperäisiä maalauksia, ompelemalla tai applikaatio. Usein tämän tyyppistä laitteistoa käytetään kuvan puiden lehdet. Painikkeet voivat alkuperäinen tahna sisällä mitään muodon, esimerkiksi, siluetti perhonen tai kissa. Ompelu kaupat löydät osia eri muotoja, värejä ja materiaaleja ja aseta ne kuin mosaiikin ennalta kehitetyn järjestelyn. Lisäurakka painikkeet sopivat täydellisesti keittiöön, mutta ne voidaan käyttää olohuoneessa ja makuuhuoneissa.

Vihje! Painikkeet voidaan liittää kehä kuvan kehyksen, jolloin se persoonallisuus.

Epätavallinen kuvan luotu käyttämällä erilaisia ​​painikkeita

Alkuperäisen maalauksen on kirkas sydän napit

Tapetit ja paneelin omin käsin

Usein kun korjaukset ovat suuria paloja kauniita taustakuvia, joista on hyötyä tehdä epätavallisia sisustus maalauksia.

 • Taustakuva kehyksessä - helpoin vaihtoehto luomista tällaisen paneelin kanssa kädet. Pala leikataan rullan haluttuun muotoon ja sijoitetaan kehykseen. Jolloin koriste voi olla sama kuin kuvion seinillä tai poiketa siitä. Tällaiset elementit voivat mennä sarjassa 2-3 kappaletta.
 • Elvyttää tylsä ​​kankaalle kehystetty kultainen ohje maali ja sapluuna tai pieni musta-valkoinen valokuvia, tyylitelty antiikki. Nämä kuvat taustakuvan sopimaan täydellisesti sisälle olohuoneen.
 • Taimitarhan, keittiön tai eteisen sopiva koriste tapetti kehys sovelluksia tai hauskaa teemalla tarroja.
 • Taustakuvia voi olla perustana modulaarinen malli, varsinkin näyttää hyvältä artikkeleita kuvia taustalla tavallinen seinät. Tapetit ja koriste väri kussakin segmentissä voi poiketa viereisten kuten koko moduuleja.

Herkkä, hieno kuvia kaunis tapetti seiniä koristavat talojen tai julkisten tilojen

Tummansininen ruokailuhuone, koristeltu kuvia taustakuva

Pieni kuva kuviollinen tapetti valolaatikko

Valoisa ja tyylikäs olohuone koristaa kuva kuviollinen tapetti

Epätavallinen koruja kylpyhuoneeseen

Kuvia sisätilojen omin käsin: kirjonta ja kiteet

Kirjonta maalaukset ovat riippuvaisia ​​monet, ja kaupoissa käsitöitä löytyy erilaisia ​​järjestelmiä ja asettaa luoda mestariteoksia. Hänen kätensä voidaan kirjoa tai helmillä kangas kokeilla kätensä laskennassa mosaiikki kuvia. Viimeisen nousun sisään timantti tekniikka, joka on annettu ulos paljetteja. Tämä prosessi on varsin aikaa vievää ja vaatii pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta, mutta tulos ylittää kaikki odotukset. Sitä voidaan käyttää laskenta- tekniikka täysin ja osittain, joissa yksittäiset kiteet päällystetään rainan osia.

Erittäin tyylikäs kuvio kangas tarvikkeet

Alkuperäinen seinän koristeluun Halloween

Kuvia nahkaa, Quilling maalauksia ja kollaaseja

Valokuvista, leikkeitä, kirja ja musiikki sivuja, voit luoda hämmästyttäviä kollaaseja. Kuvasta riippuen teema maalauksia sisustaa olohuone, makuuhuone tai muihin huoneisiin.

Kirkas epätavallinen kuva luotu omin käsin

Voit myös tehdä äänenvoimakkuutta kuva nahasta tai pahvista, käytä decoupage tekniikkaa ja Quilling kuvia, kuvia kahvia, ja jopa käsitöitä pastaa.

Kuva alalla Kvilling koristella lastentarha

Luoda sellainen kuva tarvitsee paljon kärsivällisyyttä ja aikaa

Epätavallinen kuvan puupalkeilla

Sisustus tyyliin fuusio erilaisia ​​pieniä käsintehtyjä maalauksia

Paksu värillinen paperi, tekstiilit ja vaahto voi luoda kerroksittain kuvia luovia kaareva tilaa. Lopuksi on syytä huomata, että valinnassa kehyksen mestariteoksia luotu omin käsin, voit pysyä mahdollisimman yksinkertaisella kehyksiä. Hekin voidaan järjestää oman käytön erilaisten sisustusmateriaalien.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 2 =