kylpy hanke 3×4

Disposition kylpy 3x4: hankkeet

Omistajat omakotitalojen ja mökkejä usein kyseenalaistaa rakentamisen kylpyamme pieni tontin. Tämän alueen on oltava tiivis, mutta samalla se olisi täysin varusteltu oleskelutiloja. Optimaalinen koko tätä pidetään kylpy 3 x 4 metrin se voidaan rakentaa itsenäisesti, itsessään yksi yksinkertaisin kaavoista alla.

Ennen rakentamista kylpy on tarpeen määrittää paikka sen sijainti. Sen on oltava vähintään 15 metrin päässä kerrostalossa, tämä etäisyys sanelee turvallisuuden. Onneksi se rakentaisi hänelle lampi tai allas. Bath on rakennettava hiekka ja sora-alue, jos se ei ole, sinun täytyy kaivaa reikä syvyys puoli metriä, ja täyttää sen tarpeessa maata. Mutta joka tapauksessa, täytyy rakentaa rakenteeseen puujalat.

Siinä säädetään läsnäolo kolme huonetta:

Höyryhuoneessa välttämättä järjestetty uuni-liesi, joka suorittaa kaksi toimintoa: se tarjoaa lämpöä ja höyrysauna. Parempi sen asettelussa väliin odotushuoneessa (lounge), ja höyrysauna. Se olisi parasta järjestää sen oven vieressä. Jos, sen asennuksen jälkeen pukuhuoneessa tuntea viileä, on järkevää luoda enemmän ja uuni-burzhujku, erityisesti lämmitykseen. Molemmat uunit toimivat puupolttoainemarkkinoiden.

Turkkilainen sauna - erityinen huone, jos pukuhuoneeseen riittää perustaa pöytä ja mukavat istuimet huonekalut, niin on otettava huomioon kaikki yksityiskohdat. Kumpikaan ei ole täydellinen ilman pari lezhanok - hyllyt tilan säästämiseksi, ja ottaen huomioon myös mieltymyksiä erilaisia ​​ihmisiä, ne on kerrossänky. Niiden pitäisi sopia mies makaa hänen harjakorkeuteen.

Ylähyllyllä ei tulisi sijaita paljon lähelle kattoa, muuten se on epämukava kiivetä alas, se todennäköisesti lyönyt päänsä kattoon. Korkeus hyllyjen täytyy laskea etukäteen väliaikaisesti kylpyyn, jotta voitaisiin laskea oikein sen mitat, paitsi leveys ja pituus, mutta myös korkea. On mielenkiintoista tarkastella, mitä ovat hankkeita kylpyammeet hirsirakenteinen parvi.

Video - 3x4 layout kylpy klassiseen ispolnenii6

Kaupat menevät usein matala ja korkea, viimeinen suunniteltu ystäville kuumaa höyryä alemmassa hyllyt kallistaa aloittelijoille tai jotka eivät kestä korkeita lämpötiloja. Uunia tulee sijaita lähellä hyllyt, käsivarren mitan henkilölle makaa hyllylle, hän ei voinut saada jopa kaataa vettä hiilet luoda terapeuttista höyryä. Laskettaessa pituuden ja hyllyjen lukumäärä johdetaan ottaen huomioon toiveet omistajille kylvyn. Heidän täytyy selvittää etukäteen, kuinka monta ihmistä voi samanaikaisesti höyryksi höyrysauna.

Viereen sijoitettu uunin miehen ja lepohuone auttaa säästämään tilaa höyryä, kun lastaus lämmitin suorittaa ikkunan läpi seinämään, ja puu säilyttää pukuhuoneeseen. Mutta mitä hankkeita hienonnettu kylpyjä, tehty omin käsin voi olla, ja miten ne näyttävät, auttavat ymmärtämään tämän videon.

Esimerkiksi asettelun näkyvän koostuu kaksi huonetta:

Huoneissa on samat mitat 3 x 2 metriä. Mukavuussyistä, lähellä kylvyt tarjotaan kuistilla, voit liittää pienen eteisen, jonka koko on 1 x 1 metri.

Kylpy 3x4 alkaen pukuhuoneeseen ja höyrysauna

Ja sidos ja höyrysauna on 6 m 2. Uunin on asennettu viereiseen seinään, pari aikaan ikkuna tuuletusta varten. On myös mielenkiintoista nähdä, mitä kylpy terassi ja grilli kauneimpia ja suosituimpia.

Tämä suunnitelma tarjoavat monet yritykset osallistuvat rakentamiseen runko taloa ja kylpyjä. Sen koko alueen kehitystä liitetty veranta on 17 m 2. Hyötytilaa huoneen sisällä on 11 m 2.

Kylpy 3x4 alkaen pukuhuoneeseen ja höyrysauna

Se on jaettu kolme huonetta:

Veranta sijaitsee pitkin kapeita puolelle rakennusta, se on leveys yksi metri. Koska on mahdollista päästä odotushuoneessa pituus 2,5-0,8 metriä. Se on oven höyrysauna, tämä huone on noin 5 m 2. Lähelle seinää, joka erottaa ilman suojaa, ja mies on uuni-liesi, ja vastakkaiseen hänen seinälle hyllyt tyyppi.

Näyttämään kylpy baari parvi ja terassi löytyvät tässä artikkelissa.

On myös mielenkiintoista tietää, mitä vaihtoehtoja kylpy layout 6x4 menestynein: http://2gazon.ru/postroiki/bani/6×4-planirovka.html

Saatat myös olla kiinnostunut tietämään, mitä on kylpylä, jossa on uima-allas hankkeita saman katon alla.

Kuten variantti kylpy 3 x 4 m voi olla eri tahdissa. Yhden version mukaan käyttää pukuhuone kuisti, jossa se paikalleen suuri aukko ikkunat kuuro ja eristää sen seinät sopivat telan eristys, jota voidaan käyttää rakentamisessa hirsirakennuksen. Sen sijaan eteinen järjestää pomyvochnaya asetus turhamaisuus ja suihku. Alunperin käyttää tynnyri, joka ajetaan kiinnitetty siihen köysi tai ketju. Saatat myös olla kiinnostunut tietää, että jos et voi rakentaa kylvyssä silikaatin lohkoja.

Video - 3x4 kylpyammeet kolme huonetta:

Niille, jotka haluavat hänen huone on täysin riippumaton rakennuksen, se on hyödyllistä tarkastella järjestelyn wc, joka voidaan ottaa verannalla tiukempi.

Se kylpyhuone on jaettu mielivaltaisesti kahteen huonetta. Ensimmäisessä - odotushuoneessa, asennettu suuri ikkuna ja ovi johtaa pomyvochnaya. Eteinen 3 toistetaan pituus ja leveys 2 metriä. Loput ala jaetaan pomyvochnaya ja höyrysauna.

Neliön huone mahdollistaa tehokkaan tilankäytön kaksinkertaistuu yhdessä nurkassa asettaa uuni, se pystytetään yleensä lähelle seinää vieressä pukuhuone, jotta se voi antaa lämpöä molemmissa huoneissa samanaikaisesti. Vastakkaiselle seinälle hylly täyspitkä tuotettu huoneita, niiden mitat ovat täysin sopivia keskimääräinen henkilö.

Video - kylpy on kaksi huonetta:

Pienessä pomyvochnaya annettu paikkansa suihkussa ja pieni wc väliseinällä. Se voidaan sijoittaa aivan oven höyrysauna. Tässä huoneessa voi olla ja ilmanvaihto, joka voisi tarjota rakennuksen raikasta ilmaa ja päästä eroon liiallinen kosteus, tai korvata sen suuri ikkuna, joskus avata tuuletusta varten. Mutta se näyttää huoneessa kuistilla ja grilli, erittäin yksityiskohtainen, muun muassa valokuvan tässä artikkelissa.

Pieni takapiha alue, jossa on valaistus, sähkö ja vesi jäteveden helposti järjestää kylpy tarvitsee vain määritellä sopiva paikka. Parempi olla sen kukkulalla, sauna mitat 3 x 4 metriä, tietenkin hieman pieni, mutta se on mahdollista kiinnittää alustalle. Kun taas jopa niin pieni koko rakenteita voidaan järjestää oikein oikea lähestymistapa.

  • Lastaus.

Tietoportaalin noin maiseman suunnittelu. Tehtävänä meidän kirjoittajien kertovat yksityiskohtaisesti, valokuvien ja video-ohjeita, kuinka rakentaa sivuston.

Variantteja suunnittelu kylpyhuonetta 3x3, 3x4 ja 3x5

Erittelyssä kylpy koon 3 x 3 metrin

Monet ihmiset ostavat kylpy kesämökin tai talo, yrittää ostaa mahdollisimman paljon kylvyssä - he haluavat kuroa kallista tarve säästää tilaa kaupungissa. Tämän seurauksena he ostavat valtava runko kylpy koko 6x6 metriä. Valitettavasti usein, kun he ovat vakavasti pahoillani tästä päätöksestä. Varsinkin jos päätät rakentaa suuri kaksikerroksinen kylpy.

Loppujen lopuksi, kun ostaa iso hirsihuvila alla kylvyn joutuvat maksamaan huomattavan summan. Esimerkiksi ostaessaan kylvyn 3x4 metrin missä he viettävät vähemmän rahaa. Kuitenkaan ei edes tämä on tärkein syy pahoittelee. Silti ylihintaa kun kymmeniä tuhansia ruplaa - se on sallittua ylellisyyttä. Se on vain paljon lämmittää tilava sauna on polttaa paljon polttoainetta, ja odota muutama tunti, kunnes lämpötila höyrysauna saavuttaa halutun merkin.

Optio-ohjelma kylpy 3 × 4

Siksi kokeneet uimarit jos he eivät aio kutsua suuri joukko vieraita ja järjestää kollektiivisen vaellukselle kylvyssä, haluavat ostaa vaatimattomampi kylpy, esimerkiksi koko 3x3 metriä.

Miten sovittaa kaikki mitä tarvitset pienen kylvyssä

Joten, harkitse pieni kylpyamme, jonka mitat ovat 3x3 metriä. Sen pinta-ala - 9 neliötä.

Näin ollen alkaen laskenta.

Valitse tilava odotushuoneessa, jossa voi istua kylvyn ja kuppi teetä ja puhua elämän, tietenkin, on luovuttava. Jää vain selvittää toiminnallisen merkityksen pukuhuoneeseen puhtaana. Siellä on sijoitettava kattila, eli liesi pitäisi mennä tässä huoneessa ja järjesti sen paremmin perällä etuoven. Lisäksi samassa huoneessa, voit järjestää pukuhuoneessa, jossa on ripustin ja pieni penkki, jotta voit mukavasti vaihtaa vaatteita, ja tarvittaessa - rentoutua jälkeen kuuma höyrysauna.

Kuvan alkuperäinen sisätilojen odotushuone kylvyssä

Kokonaispinta-ala on tilojen kestää yleensä hieman alle puolet koko alueen Bath, noin 4 neliömetriä. tilat Pituus - 3 metriä ja leveys 120-130 senttimetriä. Tämä on aivan riittävä, jos kylvyn tulee osallistumaan samaan aikaan enintään 2-3 henkilöä.

Valtaosin parin oltava kiinnitysyksikön lämmitin ja kuumaa vettä säiliöstä.

Paikannus verhon liian lähelle kiuas ei ole sen arvoinen - istua täällä on silti mahdotonta.

Siksi on parempi valita verhot alue - se miehittää koko nurkkaan vastapäätä nurkassa liesi. Tällä katos voi majoittaa kolme ihmistä. Jos katos, joka on sijoitettu yhdensuuntaisesti liesi on yleensä pituudeltaan lyhyt (noin yksi ja puoli metriä), jälkimmäinen voi olla pitkänomainen - noin 2 metriä.

Alimmassa voi istua muutamia ihmisiä, ja toinen ei ole vain istuu ja pesuun, mutta myös mies. Amatööri kylpy venytetty sen täyteen mittaansa (jalkaa kiuas, ei saada lämpöhalvauksen!) Ja hänen kumppaninsa alkavat ruoskia häntä luuta. Suunnitelma on yksinkertainen, mutta on optimoitu - minimaalisella kylpy alueella, se sopii kaiken tarvittavan.

Tietenkin, huone osu vieraillesi suuri koko kylpyammeet, joka sijaitsee muilla alueilla. Mutta voit olla varma, että huone lämmittää heidän kaksi - kolme tuntia sallien ihanteellinen paikka rentoutua pitkän matkan jälkeen tai kovaa työtä niiden mökillä. Ja tällaiset kylvyt ovat yleensä vain tätä tarkoitusta varten. Lisäksi kylpy lämmittää 3x3 tai 3x4 metriä, on hyvin vähän polttaa kuivaa puuta. Monet omistajat kylpyammeet houkuttelee samanlaisia ​​säästöjä.

Mitä jos paikka ei riitä

Sillä maanmiestemme kylpy se ei koskaan ollut puhtaasti toiminnallinen rakenne. Täällä, ei vain pestä ja höyrytetty, mutta puhui myös eri aiheista - Gossip vakavia neuvotteluja teoksia. Neuvotteluissa ei pariksi ja Kylvyn jälkeen, The samovar kuumaa teetä tai kylmän kvassin piireissä. Siksi monet ihmiset nauttivat ylellinen kylpylä on tilava odotustila, jossa voit järjestää kaiken tarvittavan viihtyisään oleskeluun.

No, tässä tapauksessa sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa rakentaa monumentaalinen rakenne. Kylpy mitat 3x5 metriä on melko pystyy täyttämään kaikki pyynnöt.

Tällaisessa kylvyssä on myös vain kaksi huonetta - pukuhuone, yhdistettynä kattilan ja höyrysauna, joka on myös pestä. Mutta jos saunan mitat ovat samat, odotushuone ala lisääntyy merkittävästi.

Disposition kylpy koko 3-5 metriä

Kun kaikki, kokonaispinta-ala kylpyammeet 4 4 on nyt 16 metriä, ja höyrysauna on vain 5 metriä. Yhteensä - käytettävissänne on noin 10 neliömetriä.

On vapautunut alue on mahdollista laittaa pöydän ja muutamia penkkejä tai tuoleja. Siellä voidaan kerätä samanaikaisesti jopa 5-6 henkilöä, jossa on riittävästi tilaa kaikille.

Tällöin uunin on sijoitettava lähelle etuovi jotta vierailijat ei tarvitse hengittää savua liesi.

Tietenkin, ulkoasu kylvyn täytyy laskea ja tarkistaa etukäteen. Ovi ei ole paras paikka nurkassa amme, mutta jossain lopussa ensimmäisen kolmanneksen pituudesta tai jopa keskellä. uuni tulipesässä on aivan tämän oven. Ja sinulla on lähes koko alueella pukuhuoneeseen. Tämä lienee kylliksi kaikki mitä tarvitset viihtyisään oleskeluun.

On tärkeää, että hänellä on edelleen sama määrä höyryä. Tästä johtuen siitä, että kuumentaa lientä mitat 3x5 metriä, sinun täytyy mennä melko vähän aikaa ja polttoainetta.

Tietenkin, jos aiot pyydetään säännöllisesti käymään iso yritys ja varmasti ajaa heidät uimisesta, on mahdollista suosia kylpyyn koot 5x5, 6x6 tai jopa 7x7 metriä. Mutta jos huone on ensisijaisesti tarkoitettu pienten ja harvinainen perhe vierailee muutamia vieraita, niin tämä huone, varsinkin jos suunnitelma laskettiin ja koottu oikein, voi täysin tarpeisiisi.

Erittäin hyödyllinen artikkelin hetki minulle. Vain suunnitelma ostaa mieheni ja puutarha-alue, samoin, ja ihmisiä, jotka ovat syntyneet hänen kodissaan, haaveilla hänen kylpy. Luettuaan artikkelin, älä epäröi, me rakennamme maasta ylös ja varmistaa, että meillä on höyrysauna ja odotustila, jossa voi istua oman rakkaansa. Ennen kuin luet artikkelin kuin iso kaverit, mutta nyt ymmärrän, että se on hyödytön.

Bath 3-4: lay-in, projektit, valokuvia

Yhä, maanomistajat ajatellut miten rakentaa maitaan puusaunat. Ja hyvästä syystä. Harvat ihmiset olisivat kieltäytyneet hauskaa lämmetä jälkeen väsyttävä päivä, ottaa viileä suihku ja rentoutua raitista ilmaa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi vanha ajatus kylvyn tänään voi jokainen, koska on olemassa paljon erilaisia ​​järjestelmiä kehityksen esikaupunkialueilla.

Vaikka sivustosi ei ole suuri alue, vaikka häntä, voit valita parhaan hankkeen Kylpyammeet palkin koko on 3 x 4 metriä. Se sopii yhtenäistä aluetta järkevällä suunnittelun tilat ja käyttömukavuutta. Koska niiden pienen koon, tämä rakennus sopii tiiviisti pienellä alueella pitkin aidan tai nurkassa pihalla.

Rakentaminen kylpy standardin mukaisesti suunnittelee omin käsin

Jos tutustut hankkeita, jotka tarjoavat modernin arkkitehtuurin ja Koneyrittäjien, joukossa löytyy monia kauniita vaihtoehtoja ylisuuria esineitä. Varmasti joukossa voi löytää itselleen jotain mielenkiintoista omistajat pieniä puutarhanhoito alue, joka sijaitsee lähiöissä. Pääsääntöisesti suunnittelu kylpyjä melko vaatimaton, sillä pieni koko ei salli ne sopivat kaikkiin jotka haluaisivat nähdä omistajalle.

Bani koot 3 x 3 ja 3 x 4 metriä ovat suosittuja asiakkaiden kiitos yksinkertainen rakenne teknologia ja helppous kokoonpano. Hanke asiakirjat on laadittu ottaen huomioon voimassa olevien sääntöjen ja määräysten mukaisesti puurakentamisen ja tarjoaa tarkan arvion materiaalit, joilla on maininta niiden määrästä ja taloudellisia kustannuksia. Vaihtoehtoisesti voit tilata rakentamiseen kylpy yksittäisen hankkeen rakennettavaan mukaan asiakkaan mieltymysten.

Bani mitat 3 x 3 metriä ovat ihanteellisia pieniin tontteja, niin istu täydellisesti maisemaan standardin esikaupunkialueella ar-alue 6. Rakentamisen aikana maalaistalon puutarhurit yrittävät pelastaa kaikesta, niin löytää täältä tilava on erittäin vaikeaa. Näin ollen on loogista, että rentoutuminen huone, sekä Pesuosaston ovat pienikokoisia.

Hanke sisätilojen kylvyn ylimitoitettu pitää jokaista yksityiskohtaa. Oikein valittu materiaalit sisustamiseen luoda kodikas tunnelma ja lämpöä. Pääsääntöisesti käytetään tässä haapa, setri tai kalkkia. Ja vaikka höyrysauna on melko pieni huone, sen pinta-ala on riittävä nopeasti kärjistää paria, joka poistaa liiallinen polttoaineen kulutusta.

Laatimisessa hankkeita kylpyammeet mittaamiseen 3 x 4 metriä aaltopahvia puutavaraa valittu ulkoasu, myös kolme ehdotonta tilat:

Haluttaessa tällaisia ​​esineitä voit poimia mielenkiintoisia projekteja kylpyjä veranta, joka voidaan haapaa panelointi. Kuisti on tervetullut lisä, sillä se auttaa visuaalisesti laajentaa tilaa jo pieni huone. Tämä puolestaan ​​luo mukavan ympäristön virkistäytymiseen.

Kylvyt profiilipalkilla ovat suositumpia, toisin kuin hirsimökkejä. Tämä johtuu siitä, että nämä esineet eivät kuulu kutistuminen, jotta he voivat aloittaa toimintansa päätyttyä rakentamisen.

Miten lasketaan huoneen alueeseen?

Sisäinen rakenne klassisen kylpyammeet palkista ei tarjoa mitään hienouksia ja sisältää kolme ehdotonta tiloissa:

Viimeisessä huoneessa välttämättä korotetussa lämmitin, joka tuottaa höyryä.

Prosessi asennus takan kädet melko monimutkainen, ja siksi tulisi suorittaa ammattitaitoinen stovemaker. Se on sijoitettava siten, että yhdellä sivulla kosketuksessa seinämän kanssa pukuhuoneeseen, samalla suoritetaan lämmityselementti viereisessä huoneessa. Sillä lämmitin on suositeltavaa valita paikka nurkassa jäsenen osaston oven. Jotkut ostajat voidaan asentaa odotushuoneessa lisälämmönlähdettä - metallin burzhujku. Molemmissa tapauksissa, lämmitys uunit käyttää puun polttoainetta.

Mukaan hyväksyttyjen sääntöjen, että parin järjestää hyllyt, valitsemalla heille asennuskorkeus heille Se voisi asettua makuulle täyspitkä, ei loukkaantunut kattoon pään ylös noustessa. Useimmiten tärkein hylly tehdä ei voi irrottaa. Alusta on paikallaan ja kiinnitetty pieni sisennetty suhteessa ylemmän tason kiviä muodostavien lämmitin. Siksi laskettaessa korkeus katto on otettava huomioon taso hyllyiltä.

Luovuttamisesta jotkut kylpyjä voi sisältää laajan penkit johon istua mukavasti jalkansa. Yleensä kaupat on kaksi - korkea ja matala. Laskettaessa optimaalinen alue pariksi sivuliikkeen tulevat luodakseen mukavan edellytykset ihmiset ottavat kylvyn menettelyt. Toisin sanoen, perusohjeena laskettaessa tämä parametri on joukko ihmisiä, jotka ovat samanaikaisesti höyrysauna.

Sijainti jaksossa ja suunnitelma kylpy

Kuten minkä tahansa rakentaminen, pystyttäminen kylpyamme käsillään välttämättä edeltää suorittavat tarvittavat mittaukset ja suorittaa laskelmat. Nämä prosessit on kiinnitettävä erityistä huomiota niihin omistajille, jotka ovat rakentaa saunan pienellä alueella. Sopivin tämä rakenne on korkea sijainti. Tämä mahdollistaa luotava järjestelmä veden virtauksen siten, että ne luonnollisesti johdettu kylvyssä. Alkuvaiheessa rakentamisen kylvyn kädet on rakentaa perusta, mutta ennen kuin se on tarpeen tehdä tarkka kaavio yhteenveto eri viestinnän ja sen mukaan rakentaa perusta kylpy.

Omistajat pieniä yksityisiä alueita tarjoamme majoituksen järjestelmän kylpy, kun hänen tarjonta viestinnän päässä päärakennuksesta. Tämä auttaa säästämään tilaa päällä. Toinen Tämän ratkaisun etuna on siinä, että Voit vähentää kustannuksia osto, kaatamalla tekniikan laitteita:

Vaiheessa sisätila suunnitelma kätensä erittäin tärkeää tehokkaasti hävittää maksimoida hyödyllistä tilaa pukuhuone ja pesuosaston kääntyi riittävän suuri, niiden pinta-ala oli sama ja oli noin 6 sq. m.

Eivät häiritse, aseta suulla pieni eteinen, joka auttaa suojella sisätilojen sateelta ja muita haittoja ympäristölle talvella ja offseason.

Pienuuden kylvyssä on mielekästä jakaa höyryn ala on noin 9 kV. m. Sillä tulisi olla neliön muotoinen ja matala katto, joka nopeuttaa huoneen lämmittämiseksi. On myös suositeltavaa lisätä korkea kynnys suunnitelma vähentää ulosvirtaus höyryn ja lämpöhäviön höyryä. Wall kaveri joka vieressä odotushuoneessa, on suositeltavaa tehdä kauko versiossa. Space pitkin se käytti sijoittaa useita rivejä hyllyjä.

Kuten edellä on mainittu, kulmassa oven pois lämmittimen alle, joka on asetettu järjestelmän, johon liittyy päittäin yksi sivujen seinään odotustilaan. Tämä mahdollistaa molempien lämmön ja viereiseen huoneeseen. Seinään vastapäätä sisäänkäyntiä höyrysauna, kannattaa järjestää ikkunan avaaminen, ja sitä pitkin asennetut puiset penkit luontainen prosessi kylpymukavuudet.

Joskus jotta säästää asettelun pienen kylpy sisältää vain kaksi huonetta - höyrysauna ja odotushuoneessa. Tämän järjestelmän parin suunnitelma toimii pomyvochnaya ja pukuhuone toimii myös sisääntulo, vaatehuone ja rentoutumista huone. Sitten uunin kulkeutuu tuore osaston ja polttoaineen kuorman se suoritetaan suoraan odotustila, joka tässä vaihtoehdossa suunnitelma toimii uunissa.

Sisäänrakennettu ja kaappiin kylpy

Kussakin hanke kylpyamme, voit valita eri vaihtoehtoja sen sijainti. Esimerkiksi, se on mahdollista rakentaa muodossa rakentamista, vieressä päärakennuksessa, ja vapaasti seisova rakenne. Mutta riippumatta valitusta vaihtoehdosta, se aina pieni ja on tyypillisesti mitat 3 x 3 tai 3 x 4 sq. m.

Vaiheessa hankkeen kehittämiseen Vapaasti seisovan kylpyjä, voit sisältää erilaisia ​​lisäosia muodossa veranta, uima-allas. Mutta kaikki nämä ajatukset on aina otettava huomioon viitaten nykyisten vapaata aluetta. Jos se liittyy näkemysten kanssa sivuston omistaja, voimme harkita projektin, jossa sauna ja autotalli sijaitsevat saman katon alla. Useimmiten ostajat osti kylpy parvi malleja, joiden avulla käyttää tässä huoneessa tilaa biljardi, toimisto tai makuuhuoneeseen. Se voi myös suorittaa toimintaa talon vieraille.

Haitat hallussaan vapaasti seisova kylpy pääasiassa voidaan mainita tarve lisäeristys. Mitä rakenteita rakennetaan vieressä päärakennuksessa, tarvitaan niitä menot vain eriste höyrysaunassa. Kaappiin kylpy on tarpeen lämmittää koko, luodaan lämpövallin jokaisessa huoneessa. Poikkeuksena voi olla vain, palamista sillä ehdolla, että se pystytetään ulkopuolelle ulkoseiniin.

Mutta kaikista vaikeuksista huolimatta, jotka syntyvät kehittäessään tämän kylvyn, siinä on yksi selkeä etu - tämä rakenne on täysin paloturvallinen ja ei edusta mitään uhkaa yhteiseen taloon.

Prosessi rakentaminen pieni kylpyamme

Rakentamisen aikana pienten kylpyammeet jäljittää säästöjä lähes joka työvaiheen. Se koskee miten rakentamisen perusta, ja viimeistelytyöt sisätiloissa. Pienelle projekti kylpyjä useammin valitun nauhan alustakerroksen kevyt rakenne. Suuria säästöjä voidaan saavuttaa vaiheessa materiaalien hankinta. Vaikka rakennettu rakennukset ovat ylimitoitettuja, useimmat odotettavista vaikeuksista aikana puhelulokit krs niiden asennus ja sopivien puutavaraa ei synny.

Pieni kylpyammeet antaa selvä etu omistajalle, joka johtuu niiden lämmityksen aikana. Tällaisia ​​rakenteita pienin teho on riittävä, laitetta, joka on paljon halvempaa kuin perinteiset uunit. Toinen mahdollisuus säästää, kun avaat logistiikan kylvyssä. Pääsääntöisesti siellä valitaan alkeellisin ja helppo ajaa vaihtoehto.

Kylpyammeet 3 x 4 metriä on erittäin suosittu monien omistajien kesämökkejä ensinnäkin koska niiden tiiviys. Useimmiten omistajat ajatellut rakentaminen kylvyn, kun kaikki muut valmiiden rakennusten ja kylpy standardimittojen ole tilaa. Höyryn 3 x 4 m Heille se tulee kirjaimellisesti säästää, koska sen avulla voidaan käyttää jäljellä tilaa mahdollisimman tehokkaasti. Vaikka mahdollisuus omistajat suunnittelevat kylvyt ovat rajalliset, mutta niillä on mahdollisuus säästää käyttökustannukset sekä rakentamisen aikana kylpyjä.

kysymyksiin vastasi

lähetä Yhteistyö:

#&400; 2018. Kaikki oikeudet pidätetään

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

7 + 1 =