kylpy projekti vaahtomuovipalan

Joka kylpy valita projektin vaahtopala - suunnittelusta rakentamiseen

Kylpy asentaa puu yleensä ei kaikkia, koska prosessi niiden rakentaminen on työlästä, ja valmis tukemaan rakentamista ole niin helppoa kunnossa. Siksi viime vuosina, kuluttajat kiinnittävät enemmän huomiota vaihtoehtojen kylpyammeet vaahtopalat - helpompaa toiminnassa ja rakentamisessa. Tässä artikkelissa näytämme, miten rakentaa kylpy vaahtopalat käsillään mukaan standardin malleja sekä kuvata etuja ja haittoja tällaisten laitosten.

Vaahto lohko on suhteellisen uusi materiaali, joka pohjimmiltaan sisältää vaahto tai kevyt solubetoni. Aluksi nämä yksiköt erosivat hygroskooppinen, mutta nykyaikaisia ​​materiaaleja tämä haitta on minimoitu.

On olemassa kolme lajikkeiden vaahtopalat:

 • kevytbetoni (Gazoblok, autoklavoitu kevytbetoni). Se on saatu lisäämällä nestemäistä betonia laasti alumiinijauhetta. Saattamalla koostumus alkaa kiehua ja kupla. Tässä tilassa, aihio syötetään autoklaaviin, jossa betoni on täysin kovettunut. Tällainen materiaali on lähes mahdotonta valmistaa kotona useita syitä. Teollisen tuotannon ansiosta saadaan lohkojen lähes sama koko, mikä vähentää materiaalin kulutusta rakentamisen aikana ja mahdollistaa sen, että liitokset minimaalinen aukkoja.
 • vaahto konkreettisia. tällaista lohkoa tuotanto periaate on samanlainen kuin edellinen laji, mutta ilman lämpövaikutus. Valunut lomakkeiden massan jäähtyy luonnollisesti, joka luo riittävän suurta run-up kokoisia. Kuitenkin, tällainen materiaali voidaan tehdä riippumatta.
 • Silikatobeton. Nämä ovat samoja kevytbetoni lohkot, mutta sen sijaan, että alumiinijauhetta he käyttää kalkkia, antaa materiaalille väri valkoinen. Tällaiset yksiköt ovat löysä rakenne.

Yksi tärkeimmistä eduista näitä materiaaleja on niiden edullisia. Lisäksi, koska suuret mitat ja pieni paino, rakenne etenee nopeasti. Katso myös: "Mitkä ovat rakennusaineita kylpy on parasta käyttää rakentamiseen - arvioimalla materiaaleja."

Joten yksi henkilö täysin pystyy rakentamaan kylvyssä vaahtopalat käsillään -projektit samankaltaisia ​​rakenteita löytyy julkisia internetissä, tai määrätä laitokselle.

On huomattava, että mikä tahansa hanke kylpy talon vaahtopalat tulisi sisältää tietyt pakottavat tilojen - höyrysauna, pesu- ja wc tai pukuhuone. Miten ne sijaitsevat, niiden koko ja toiminnallisuus - määräytyy perustuu henkilökohtaisten mieltymysten asiakkaan ja alkuperäinen rakentamisen parametrit. Sen jälkeen, alle seinät ja väliseinät täytetään mukaan perusta vastaanottamisesta,.

On syytä muistaa, kuitenkin, että jos kylvyssä vaahtopalat lepohuone tullaan käyttämään talvella, pukuhuone sinun täytyy rakentaa pienen eteisen kylmään ei tunkeudu suoraan huoneeseen. Se voi olla sisäinen tai ulkoinen - pyynnöstä omistajille. Katso myös: "Hanke Kylvyn monimutkaisia ​​- miten kaikki oikein suunnitelma."

Meidän pitäisi myös kiinnittää huomiota oviaukkoon ovelle otti kylvyn niin vähän tilaa kuin mahdollista. Kuten uunin, se on valittu perustuu parametrien höyrysauna, sekä huoneen, jossa se lämmittää - se myös on kuumennettava.

Tyypillinen kylpy luonnos lohkojen 5 x 5,5 m

Tämän luonnoksen höyryn ala on noin 6 m2, ja peseytymistiloissa - 5,7 m 2. Molemmat huoneet on varustettu ikkunat ovat tuuletusta Venäjän kylvyssä. Aseta laatikko höyrysauna vastapäätä oven. Korkeus ikkuna on sijoitettu alemmaksi kuin tavallisessa - sen yläreuna pitää olla tasan ovenkamanan.

Pukuhuoneessa haluat sijoittaa eteisessä, jos aiot käyttää kylvyssä talvella. Pyynnöstä se voidaan sijoittaa sisä- tai ulkopuolelle liittää. Vaihtoehtoisesti voit asettaa osio, mutta sitten täytyy siirtää oviaukko toiseen paikkaan (lue: "Kuinka tehdä osion kylvyssä omin käsin - asennusvaihtoehtoja").

kylpy projekti vaahtopala mitat mahdollistaa kompaktisti mahtuu kaikki toiminnalliset alueet mukavuutta ajatellen kävijöitä.

Esimerkiksi alueen yksittäisten huoneiden kylvyn voi olla:

 • rentoutushuone - 11,2 m 2;
 • kastike - 1,7 m 2;
 • pesuosaston ja WC - 7 m 2 ja 1,8 m 2, tässä järjestyksessä;
 • höyry - 5,3 m 2.

Polttoaineen syöttö lieteen on valmistettu oleskelutiloja. Steam on kaksi kerrosta makaa rykmenttiä ja pieni penkki istua.

Suoritusmuotoja kylpy projekteja, jonka mitat ovat 6 x 3 m

Voidaan mainita useita samanlaisia ​​projekteja samankokoisia kylpyamme. Erot niissä on uunissa järjestely ja sijainti polttoaineen kuorman se, koon yksittäisten laitosten ja niiden sijainnista sekä varaston ja täyttö tarvikkeet.

Edut ja haitat modulaariset rakennukset

Yksi positiivisia ominaisuuksia vaahtopalat on niiden alhainen lämmönjohtavuus. Tämä indikaattori, seinä 30 cm: n paksuinen, verrattavissa tiili joukko 1,7 metriä. Niinpä kylvyt gazoblokov eivät vaadi lisäeristys - lukuun ottamatta höyrysauna, joka on lämmitettävä sisäpuolelta.

Kuitenkin, nämä hinnat havaitaan ainoastaan ​​silloin, kun asennus lohkojen erityistä liima nivelet, jonka paksuus on 1 mm. Mutta vedettäessä betonielementeistä sementtilaastin saumat paksuus on 10-12 mm, lämpö poistua huomattavasti nopeammin vain läpi sementti kerroksen.

Siinä olisi myös otettava huomioon se, että liima voidaan asettaa päälle täysin linjassa lohkoja, joiden poikkeama on alle 1 mm. Se olisi pyrittävä tällaisia ​​lohkoja tai liimaa 1 mm: n ei riitä kohdistus näiden poikkeamien. Tästä syystä kaasubetonin Makasin ratkaisu eikä liimaa.

Vaahtopalat ovat tunnettuja siitä, että ne on helppo käyttää. Pienet koot on alhainen paino - vain 10-14 kg. Siksi työtä muurin rakentamista on mahdollista käsitellä itse. Lohkot voivat olla helppoa jopa suipentamattomia leikkaus saha. Ne on helppo tehdä reikiä ja Stroebe.

Jos mahdollista, ostaa lohkojen nastoilla ja urat - niin seinät saadaan mahdollisimman paljon sujuvaa.

Haittapuolena Vaahtobetoniasuintalot katsotaan, että koska sen alhainen tiheys, on vaikea mitään voittaa. Sinun täytyy käyttää erityisiä tulpat. Positiivista laatua pidetään sitä, että valmiin suunnittelun menee helposti, eikä voi kirjanmerkin valtava perusta, ja tämä - merkittävä säästö.

Lisäksi haitat kevytbetoni voidaan katsoa liiallista kosteutta. Siksi talo kylpy vaahtopalat täytyy olla varma saada pois höyryä ja vedeneristys ulkona ja sisällä, ja lohkot jatkokäsitellään erityistä kyllästys, ja järjestää riittävä tuuletus.

Jos kaksi-kerroksinen rakennus kylpy vaahtoa lohkojen valmistettu erittäin ilmasto-alueella, on mahdollista käyttää materiaalia, jonka paksuus on 25-30 cm. Mutta pystytys kylpyammeet pohjoisilla leveysasteilla parempi käyttää lohkoja, jonka paksuus on 35 cm. Kuitenkin lämmönjohtavuus gazoblokov riippuu myös niiden tiheys. Mitä enemmän hauraasta materiaalista, eli se on enemmän huokosia ilman kanssa, sitä vähemmän lämpöä se vapauttaa ulkopuolelle. Kuitenkin sama indikaattori vaikuttaa myös vahvuus rakentamisen seinät.

Usein hankkeen kaksikerroksinen kylpy vaahtoa lohkojen tarjoavat rakentamiseen seinien Kevytbetoni tuotemerkkejä D400 ja D500. Niillä on optimaalinen tasapaino lujuuden ja veden imeytymistä. Paksuus ulkoseinät näiden lohkojen on 30 cm, ja sisäseinien tarpeeksi leveys 15-20 cm.

Jos haluat rakentaa asuntoja kylpy vaahtoa lohkojen, on tarpeen huolehtia jokaisen vahvistavia 3-4 sarja koko rakenne oli vakaampi ja ehjä.

Jotta voit käyttää näitä vahvistamiseen kappaletta 12 mm paksu. Ne sijoitetaan pareittain ennalta leikattu lohkoiksi Stroebe.

Urat prodelyvat tarvitse lähempänä kuin 5 cm reunasta lohko, ja sen syvyys tulisi olla vähintään 12 mm. Ensimmäisen kanavan bitti kaadetaan liuos, jossa on upotettu venttiilin niin, että se ei työnny pinnan yläpuolella. Seuraavaksi liima levitetään ja asennetaan seuraavan rivin lohkoja.

Huomaa kuitenkin, että tarvitaan eristyslohko kylpy riippuu toimintatapa. Jos aiot kylpeä kylpyamme ympäri vuoden, sinun täytyy suorittaa seinän eristys. Mutta kauden erityisesti kesällä, ei ole mitään järkeä, koska kaikki samat ilman protaplivaniya kylvyn lämpötila on pakkasen puolella.

Lisäksi sinun täytyy huolehtia sisäisen eristeen klo protaplivanii uunin talvella, ei tarvitse lämmittää jopa seinät. Toinen tärkeä vaihe on antaa eristys höyrysulun, jotka kuvaavat alla.

Laite höyry ja vedenpitäväksi seinät

Ja Aerocrete ole nopeasti imevät kosteutta, ne voidaan päällystää erityinen impregnointia betoni, johon on lisätty polymeerejä, esimerkiksi, "Penetron". Tätä koostumusta voidaan levittää kylpy seinään kaksi kerrosta ja sen ulkopuolella, niiden suojaamiseksi sateelta. Kuitenkin vain harvoja luotettavia tuuletettu julkisivu, koska ei vain suojaa vettä, mutta myös voit jättää kertynyt materiaalin huokosiin pari.

Mutta pesu- ja höyrysauna täytyy varustaa höyrysulun, joka voi suorittaa toiminnon erityisen materiaalia. Tyypillisesti höyrysauna käyttää Izospan SE, eli folio paperin tai kartongin substraatin, mutta puhdistus on melko hyväksyttävä ja tavanomainen kalvo.

Eristystoimenpiteet höyrysaunassa

On huomattava, että käyttämällä kyllästys lohkon suunnittelu voi maksaa on kallis, koska sen nopeus on 7 litraa kohti 1 m 2. Vaihtoehtoisesti seinät voidaan tehdä Luting myöhempien kyllästys, mutta tämä lähestymistapa lisää työvoimakustannuksia.

Jotkut kylvyt hankkeet vaahtopalat uima-allas tarjoavat vuori laadukkaita ilmanvaihto sisälle huoneeseen, jotta voit tehdä ilman kyllästystä. Katso myös: "Miten rakentaa saunaan vaahtopalaan omin käsin - askel askeleelta opas."

Sisäinen eristys ja seinän eristys höyry koostuu tällaisia ​​kuituja:

 • alkaen kori;
 • eristys - mineraalivilla, jossa on vähintään formaldehydiä, 5 cm: n paksuinen;
 • folio höyrysulun, risteyksessä liimatun Foiled nauha;
 • loppuun sorvaus antaa ilmarako 3-5 cm;
 • seinäpaneelit.

Edellyttäen tuuletettu julkisivu, tämä menetelmä tuottaa korkealaatuisia eristys ja kuiva gazoblokov ulkopuolella. Tärkeintä on höyryä höyryhuoneessa pantiin kanssa päällekkäisiä 10-15 cm luotettavuutta.

Ottaen huomioon projektien kylpyammeet vaahto lohkojen terassi voi havaita toista sulkemista menetelmä, jossa kosteus pidetään sisällä höyry käytetään erityistä kehystä.

Tässä tapauksessa lohko seinät pakattu yhden kerroksen höyrysulun, ja sen päälle on kiinnitetty ja sorvaamalla ommeltiin kuplan seinään. Kun se on täytetty toinen kerros rimat, jossa aukkoja laittaa kerros eristys ja sulkea sen toisen kerroksen höyrysulun. Lisäksi järjestetty korin ihon alle vuori. Huomaa, että tämä menetelmä vähentää tilantarvetta jopa 20 cm: n kummallakin puolella, joka ei ole aina hyväksyttävää.

Jos jokin vaihtoehdoista ulkoseinissä on varustettava kahdella tuuletus ikkunat ovet saavuttaen lämmittimen, joka kuivaa kaikki samaa saat siihen höyryä. Kun huone on lämmitetty, ikkunat lähellä sisälämpötilan laski.

Alaosan sisäseinän korkeus 10-15 cm verhotun keraamisten laattojen suojaamiseksi roiskeilta ja suoraan kosketukseen veden kanssa. Laatat voidaan sijoittaa minkä tahansa koriste materiaalivalinta.

Helpoin ja teknologisesti vedeneristys menetelmä - liittäminen höyryä vaahto lasia. Se on melko kallista, mutta erittäin laadukas ja ei päästä myrkkyjä. Kaikkein laadukkaan vaahtolasi tuotetaan Euroopassa, hieman huonompi - Valko, ja heikoin - Kiinassa. Ihon tarvitsevat erityistä liimaa. Optimaalinen paksuus - 50 mm.

Gidroizotsii pesuprosessi on hieman yksinkertaistettu. Jos päällystää seinät keraamiset laatat, tarvitset vain pienen hoidon aloittamista. Kosteussuojan seinä kipsi, tukkeutumisen huokoset vaahtoa, ja sitten nestekerroksen sementtipohjaisten vedenpitäväksi.

Tällaisen imeytymisen neste on polymeroinnin ominaisuuksia, eli tunkeutumaan betoniin, se luo kidehilan, estää kosteuden tunkeutumisen.

Sama voidaan tehdä kyllästämällä ulkoseinän käsittely. Kuitenkin materiaalin kustannukset ja keinot, jotta se olisi riittävän suuri. Lisäksi tarve viimeistely seinät ulkopuolella, koska ulkonäkö saadaan imeytyksen jälkeen ei ole siisti.

Sisällä kylvyn seinän koristella

Sisustuksessa seinien rakennettuja betonitiilet vaatii erillisen keskustelun. Ei ole epäilystäkään kannalta höyry- tai puhdistus - on optimaaliset materiaalit ja keraamisten laattojen vuoria, vastaavasti.

Se on edelleen avoin kysymys juuri tilaa rentoutumiseen tai odotushuoneeseen ja eteinen. Usein Venäjän kylpyammeet koristelu tilojen etusija annetaan puu - tämä on kaunis, ja näyttää lämmin. Tässä tapauksessa, seinät vaatii asennuksen höyrysulun, jonka päälle on kiinnitetty korin ja laudalla.

Kuitenkin niissä rakennuksissa, joissa ilmanvaihto on kvalitatiivinen, höyrysulku voidaan jättää huomiotta. Voit gazoblokov huokoset voi hengittää ja antaa takaisin kertynyt paria, on välttämätöntä ommella rima, joka purkaa 2-3 cm paksu. Kuitenkin, suunta riman ja liikkumista ilmavirtojen tässä tapauksessa - pysty- ja vaaka-aluksella ommeltu.

Ottaen huomioon toiminnalliset ominaisuudet betonijalat monia kysymyksiä asennus kattorakenteiden kylvyssä. Mitään vaikeaa tai erittäin vaikeaa rakentaa ei onnistu.

Turvata katon ylimmän rivin lohkojen täytyy kaataa vahvistettu hihna, joka koostuu 4 vahvikesauvan kytketty yhden kehyksen, ja täytetty betonilla. Raudoitusta valmistettu harjateräksiä, joiden halkaisija on 8-14 mm, ja poikittainen tuet soveltaa sileä tangot 6-8 mm halkaisijaltaan. Rajat tuet on sijoitettu välein 100-150 mm. Korkeus on raudoituksen saavuttaa 20-30 cm, joka perustuu sääolojen alueen ja odotettu kuorma kattorakenteen.

On olemassa useita tapoja täyttää lujittavan tuntumassa

 • Ensimmäinen, ulkoseiniin muotin täytyy kiinnittää Särmäämätön, pahvia tai OSB-levyt. Ruuvattu pohjaan muotin lohkojen ruuveilla, kun taas ylempi osa on yhdistetty poikkitankoihin luotettavuutta. Osaksi muotti Kaada rastvor Tak een alkaen lyubogo kraya armirovannogo ruho asti Sten on vähintään 5 sm betona.
 • Erityisen vaahto betonitiilet U-muotoinen antaminen voi toimia muotin pysyviä. Tätä tarkoitusta varten, yksi ylempi rivi vahvistettuja kylpyamme seinät. Lohkon sisälle sijoitetaan ensin kerros kosteutta kestävä eristeenä, vahvistaa runko ja kaadettiin betonikerroksen.
 • Samalla tavalla Muurausverkko voidaan valmistaa ohut seinämä lohkoja. Seinälle reunat liima on lisätty lohkoja, jonka mitat ovat 50-60 cm. Sisäpuoli lohko päällystys eristyskerroksen lisätty vahvistaminen ja kaada sementtiä.

Betoniteräksen vyö on 200 asteen M tai suurempi, kaatamalla suoritetaan kerralla. Kerrokseen oli homogeeninen ja se on parannettu lujuus, kaikki ylimääräinen ilma on karkotettu liuos. Jos sinulla on näyte sieppari betonin, voit käyttää niitä.

Muuten, sinun täytyy ottaa venttiilin ja tunkeutuvat ratkaisu eri paikoissa. Kuumalla ilmalla betoni olisi suojaa muovikelmulla. Edetä asennus katon järjestelmä voi olla sen jälkeen, kun vähintään neljä päivää.

korjaus aakkoset

Rakentaa oman kodin perustuksesta kattoon

Kylpy vaahtopalat käsillään. Askel askeleelta ohjeet valokuvista

Askel askeleelta ohjeet rakentaa kylpy vaahtopalat käsillään

Ennen rakentamista kylvyn vaahtopalat suositellaan projekti tulevaisuuden rakentaminen. Tätä tarkoitusta varten, joka perustuu alueen tekijöitä, tehdään kaikki tarvittavat laskelmat ja piirustukset. Paino valmiin rakenteen, riippumatta sen koon on oltava pieni. Siksi tällaisia ​​palveluja riittää pieni paksuus korkki. Rakentamiseen kylvyn vaahtopalat sovi tavallisiin kaistale säätiö, laite, joka tulee tehdä seuraavasti:

 • suorittaa layout maassa avulla tappeja, nauha, lanka rakentaminen ja kartoittamalla välineitä;
 • kaivaa esiin oja. Meidän tapauksessamme, koska kaivannon;
 • perustaa muotti;
 • asettaa kalusteet tai betoniteräsverkko;
 • kokki betonimassan ja kaada se aiemmin asennetun suljin;
 • kovettumisen jälkeen betoni, muotti poistetaan.

Sen jälkeen kun kaistale arvoisesti nukkauslujuuden voi alkaa kaatamalla betoni emäs alle liesi. Tässä vaiheessa, koska se on välttämätöntä suorittaa suunnittelupalveluja. Ne tarvitaan järjestämisestä jätevesihuolto.

Betonin substraatti uunin tulisi ylittää mitat uunin pohja. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä tarvittavat mittaukset ja asenna muotti ja kaada konkreettisia. Myös tässä vaiheessa, tyyny laite koko lattian. Tätä tarkoitusta varten sopivia pieniä sora jakeet.

Loppuvaiheessa rakentamisen kylvyn vaahdon vaakasuoran vedenpitäväksi laite. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää kateaineen. vedeneristyskerros on sijoitettu jalustalle ja ensimmäisellä rivillä annettu vaahto estää.

Askel askeleelta rakentaminen tärkein rakenteellinen elementit kylpy vaahto lohkojen kanssa kädet

Muuttamisesta sisäinen ja ulkoinen seinä vaahtoa lohkoja.

kylpy vaahtopalat käsillään. Askel askeleelta kuvat

rakentaminen kylpy vaahto estää. valokuva raportti

muuttamisesta sukupuoli vaahtoa lohkoja.

Puutuotteiden päällekkäisyys. Tätä tarkoitusta varten, sopiva puu.

sorvaus laitteet ja kattotuolit.

päällystyslaite katto. Tässä tapauksessa väri teräslevy voidaan käyttää. Myös tässä vaiheessa rakenne on tarpeen unohtamatta miten asennetaan harjalle.

Pinnoituksen jälkeen katto, voit siirtyä laitteen lippa. Päällystämiseksi on mahdollista käyttää mitä tahansa katemateriaalin. Rakentaa oli stabiili, se on tarpeen asentaa kahden metalliputken. Visiirin toisella puolella on kiinnitetty ulkoseinään kylpy, ja toisaalta - metalli sauvat.

miten tehdä kylpyyn vaahtopalat käsillään. valokuva

Seuraavaksi voit aloittaa Trim pediments. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää kerrossänky. Yhtäältä olemme antaneet ylimääräisiä päätykolmio oven, ja toisaalta - teki kaksi tuuletusaukot ja aseta ne ventreshetki.

Sovitus ulkona valaistus.

Tuloherkkyyden ovet ja, jos sellainen on saatu hankkeen ikkuna.

laite kuisti. Voit tehdä tämän, sinun täytyy asentaa muotti ja kaada konkreettisia tuloksena tilaa. Kun betoni saavuttaa lujuutta muotti voidaan poistaa. Sen jälkeen, antaa kuisti täydellinen laji tarvitsee oblitsevat sen laatat ulkokäyttöön.

sisustus

Tässä vaiheessa rakennettaessa kylpyyn vaahtopalat on annettava höyrysulku muotoilu. Voit sitten edetä asennus sivuraiteelle.

kylpy vaahtopalat käsillään. Askel askeleelta kuvat

Jotta vältetään lämpöhäviöt, on tarpeen tehdä lämpeneminen ullakko mineraalivillaa. Sen olisi vahvistettava palkkien väliin.

Valmisteltuun paikka etukäteen asennuksessa lämmittimen, johon on tarpeen saattaa savupiippuun.

savupiippu Se on poistettava ulkopuolella katto tietyllä etäisyydellä. Joten se ei saa roskat ja sademäärä, on tarpeen sulje yläkansi.

Asennus ovenkarmit.

Laattojen lattialle.

Höyrystä ympärille uunin suunnittelun täytyy asentaa ristikko valmistettu metallista. Sitten he tehdyn kivet tehdään. Vuonna alempi osa seinää on tarpeen tehdä kaksi tuuletusaukot, joiden halkaisija on noin kymmenen senttimetriä.

rakentaminen kylpy vaahto estää. valokuva raportti

Ja päin höyrysauna käytimme puusta. Myös tässä vaiheessa, puiset vuoteet ja pääntuet on tehty.

Pesussa huoneen vesisäiliö on asennettu.

Kylpy vaahtopalat käsillään. video-ohjeita

Kylpy silikaattijäämille lohkoja käsillään

kylpy voit rakentaa oman tontti silikaatti lohkot. Seuraavaksi käsitellään laitosten rakentamiseen koko 5h5,3 m. Katon korkeus tässä rakenteessa on 2,25 m. Gazosilikata käytettiin seinien rakentamisessa ja ullakon rintamalla. laatta - seinäpaneelit, pestä lahti käytettiin sisustusta loma ja ullakko.

Kaasu silikaatti on seuraavat edut:

 • erektio nopeus. Tämä johtuu siitä, että suuri koko rakennuksen materiaalista;
 • lämmöneristyskyky ominaisuuksia;
 • korkea paloturvallisuutta, koska kaasu silikaatti on ei-palava materiaali;
 • Tämä materiaali ei lahoa;
 • suhteellisen alhaiset kustannukset tämän rakennusmateriaali.

Askel askeleelta ohjeiden pystyttäminen kylpyammeet silikaatin lohkojen

laite jatkuva arvoisesti jossa on kaksi kerrosta vedenpitäväksi kattomateriaalin.

Kylpy silikaattijäämille lohkoja käsillään. valokuva raportti

Sillä muurausharkot sopiva koko 20h30h60 nähdä. Ne on asetettava reunalla. Seinämän paksuus lopulta pitäisi saada 20 cm. Applied sementti-hiekka laasti suhteessa yhdestä kolmeen lohkoa pinoamiseen. Prosessi muurattuihin seiniin seuraavasti: antaa ensimmäisen lohkojen pitäisi aloittaa kulmat. Kerroksen päälle katto huopaa, jota käytettiin vedenpitävyys perusta, se on välttämätöntä laittaa kerros viisi millimetriä paksu liuos. Tee tämä rakentamalla lastalla.

Myöhemmin rivit asennetaan siirtymä 15 cm. Näin ligaatio suorittaa silmukkaa. Vuoden erektio on myös tarpeen määrittää paikka sijainti ikkunoiden ja oviaukot. Siten seinämien muuraus suoritetaan niin kauan kuin rakennuksen korkeus ei saavuta tasoa 2,25 m.

Voit siirtyä laitteeseen pediments ullakkokamari. Korkeus jopa katon harjan pitää olla 1,9 m.

Annetun eristys höyrysauna lämpöä eristävästä materiaalista, höyrysulku ja viimeistely materiaaleja.

Sisustusta. Näihin tarkoituksiin laudalla ja paksuus 20 mm käytettiin, ja 125 mm leveä.

Ensimmäinen vaihe on täyttää seinät rima. Meidän tapauksessa, tätä tarkoitusta varten valittiin teline osassa 5x5 cm. Pystysuora kisko on kiinnitetty ruuveilla.

Edelleen on tarpeen antaa lämpöä eristävää materiaalia. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää mineraalivillaa «Paroc9raquo; 50 mm paksu.

Top eristekerros on vahvistettava höyrynestomateriaalin. Tässä projektissa kahdentyyppisiä rakennusaineet ovat: folio ja elokuva "Metaspan9raquo;. Ennen petimateriaali tulee saapua telineeseen elokuva. Jokainen pala on asetettava toisessa kohdassa "nahlest9raquo;. Riittää, kun 15-20 cm. Päälle elokuva on tarpeen vahvistaa folio. Se on myös luonut kanssa päällekkäisiä. Paikat täytyy liimaliitoksissa materiaaleja folgezirovannym nauha.

Seuraavaksi sinun täytyy rakentaa sorvaus, tehtävää hoitaa asennuksen sivuraiteelle.

Laitteen suojakuoren limakalvon puuta. Kynnet voidaan käyttää kiinnitys- materiaalia.

Pintojen suojaamiseen lahoamista vastaan, voidaan peittää listoilla erityinen öljy, joka antaa puun matta vaikutus.

Pesussa tilaa seinät voidaan käyttää laatat. kestävä laatta paksuus 8 mm, käytettiin tähän projektiin. Muotoilu suoritettiin pakkasen ja vedenkestävä laattaliiman. Paksuus liimakerroksen oli noin 10 mm.

Koristeelliseen seinäpaneelit jäljellä oleva tila on käytetty, on valmistettu haavasta. Rimat kiinnitetty puurunko asetettu aikaisin.

Kylpy silikaattijäämille lohkoja käsillään. valokuva raportti

Huomiosi on projekti "rakentaminen kylpy vaahtopalat 34,6 m2." Tällä alalla on olemassa: katettu terassi grilli, lounge, pesuhuone, kylpyhuone, höyrysauna ja käytävällä. Kokonaispinta-ala kylvyssä on 22,6 neliötä, kokonaispinta-ala kylpy terassi on 34,6 neliömetriä Mitat Centres -. 10,8h4,0 m Tämä rakennus on suuri monikäyttöinen sisustus koko lähialueelle. Kylpy vaahtoa lohkojen rakennettu omin käsin tähän hankkeeseen on suosikki paikka koko perheelle

Piirteet kylpyammeet hankkeita vaahtopalat, valokuvien ja teknologia

Epäilemättä, klassinen puusaunat ylittää muita vaihtoehtoja ympäristön ja hyödyntää sitä organismin. Kuitenkin, puun on kaksi merkittävää ongelmaa: homeelle ja korkeat kustannukset. Tänään selvisi. On rakennusmateriaali, vailla näitä haittoja. Tämä vaahto estää. Moderni yksityinen rakentaminen mahdotonta ilman tätä ihmettä materiaalia. Erityisesti suuri määrä kylpyammeet Hankkeet vaahtopalat, kuvia, jotka voivat toimia mallina yksittäisen hankkeen. Koska sen hygroskooppista vaahtoa ei ole kovin sopiva tähän tarkoitukseen, mutta ansiosta nykyaikaisten vedeneristys materiaalien, käytetään laajalti.

Betonitiilet - erinomainen materiaali rakentamiseen kylpyammeet

Vaahto betoni ja betonielementeistä: edut ja haitat

Jatkuvaa etsimistä uusien rakennusmateriaalien johti ihmiskunnan luoda vaahtoa. Tämä ainutlaatuinen materiaali on luotu kolmella eri tavalla, joka vaikuttaa sen ominaisuuksiin ja ulkonäkö:

 1. Kevytbetoni valmistetaan lisäämällä alumiini jauheen sementti ratkaisu, joka antaa kemiallisen reaktion. Aikana hänen muotti sijoitetaan autoklaaviin, jossa paineen betonin kovettuu, muodostamalla huokoinen massa.
 2. Vaahto valmistettu käyttäen vaahdotusainetta. Tässä tapauksessa, jähmettymistä esiintyy luonnossa.
 3. Silikatobeton velkaa sen valkoinen väri kalkkia lisätään ilmastetun liuoksen nippuja.

Mikä tahansa näistä materiaaleista voi olla perustana rakentamiseen kylpy vaahtoa lohkojen: hankkeet, valokuvat ja piirrokset esineitä voidaan tutkia runsaasti ennen rakentamisen aloittamista.

Kylpy vaahtoa lohkojen vuorattu sivuraide

Vaahto betonitiilet on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita ei löydy luonnon materiaaleja:

 • alhainen ominaispaino ja tiheys: useimmat tuotteet eivät upota veteen, kunnes ne kastua läpi;
 • kätevä mitat: yksi henkilö voi helposti ottaa yksikkö nostaa ja käsitellä niitä vapaasti;
 • Helppo asennus: munivaa tehdä edes kouluttamaton henkilö voi pois lohkojen, oppia perussääntöjä. Jotkut lajit on erityinen lukko, joka edelleen helpottaa prosessia muninnan. Lohkot helposti sahattu rautasaha, jolloin niiden leikkaus missä tahansa kulmassa;
 • edullisia: suuri osa tilavuudesta vaahtopalan - se on ilmaa, joka ei maksa mitään, ja tuotanto on pitkälle automatisoitua.

Järjestelmä pinoaminen seinät kylpy vaahtopalat

Haittana on korkea hygroskooppisuus. Tämä materiaali absorboi vettä, joka on negatiivinen lämpötiloissa tuhooja. Tämä puute määrittelee piirteitä hankkeita kylpyammeet vaahtopalat, valokuva pöytä, joka on aina varustettu vaiheita vedeneristys.

Mikä olisikaan parempi Vaahtopala tai gazoblok: vertailu useita parametreja. Analyysi kaikki parametrit ja niiden asteittainen vertailu. Laatukriteerit vaahtopalat ja Kevytbetoni, merkitys kuluttajan, voimaa, kokoa.

Vaihtoehdot kylpyammeet hankkeita vaahtopalat, valokuvia, ja talotekniikan

Nykyään Bath paitsi suorittaa toiminnon yhtenäisen tilan uimiseen ihmisiä, mutta myös on aiheena, jossa voit rentoutua hälinästä kaupungin. Tässä suhteessa rakentaa kylpy tänään silmällä sitä. Lukuun ottamatta peruspalvelut, kuten höyry- ja pomyvochnaya saattaa olla mukana: takkahuone, terassi, ullakko ja jopa uima-allas.

Hanke kylpyammeet 9,7 x 6,3 m ja terassilta

Hankkeiden joukossa kylpyammeet vaahtopalat, valokuva objekteja lepohuone ovat yleisimpiä. Tällöin dayroom merkitystä enemmän ja pukuhuoneet. Se tekee paljon enemmän muissa huoneissa, koska on sijoitettava pöytä, tuoleja ja muita huonekaluja.

Kaikkein budjetti ja optimaalinen variantti - on rakentaa kylpy mitat 4 x 6 m Tässä tapauksessa koko alue voidaan jakaa puoli väliseinällä, ja yksi puolikkaat puoli tai enemmän suhteessa .. Tuloksena suuri huone, jossa on istuimet huone, ja pieni pomyvochnaya ja höyrysauna.

Vinkki! Rakentamisen aikana kylpyammeet lepohuone on oltava eteinen tai eteisestä suulla kadulta. Se ei salli talvella kylmää ilmaa tunkeutua vapaasti huoneeseen.

Kylpy vaahtoa lohkojen terassi, rapattu (3D-projekti)

Toinen sarja kylpyammeet Hankkeet vaahtopalat, valokuva joka sisältää siro este. Tämä kylpy terassit. Nämä avoimet alueet voidaan varustaa tuoleja ja pöytiä sekä grillit ja uunit grilli. Terassit on yhtenäinen muotoilu kylpyamme ja rakentava perusta.

Jotkut projektit liittyvät rakentaminen toisen kerroksen ullakolla. Useimmiten tämä tapahtuu niille, jotka eivät ole alueella muista asunnoista. Ullakolla voit viettää yön levon jälkeen.

kylpy hanke, jonka yhteydessä on kodinhoitohuone

Lyhyt ohjeet rakentamiseen kylpy vaahtopalat

Ennen tuotannon aloittamista työn tarpeen valita sivuston rakentamiseen. Hänen pitäisi olla alueen, josta kaikki paloturvallisuuden sääntöjä ja SNIP 30/02/97, jotka säätelevät säännöt maankäyttö täytetään.

Sääntöjen mukaan aidan täytyy puolustaa kylpy 1 m päässä naapurin talo on 8 m ja raja heidän "omaisuutensa" on vähintään 5 m. Jos näitä sääntöjä ei noudateta, naapurit voivat valittaa rakennuksen ja laitoksen on suoritettava. Hyvin kentällä pitää olla kuivassa paikassa, kuten betoniharkoista "pidä" vettä.

Kompakti huone, jossa on katos vaahtopalat

Kun olet valinnut sivuston täytyy millainen perusta. Koska vaahtobetonilla on kevyt, massiivinen rakenne nauhan pohjan alla koko rakenne on epäkäytännöllinen. Säästää rahaa, voit tarjota seuraavan kaavion rakentamisen perusta:

 • nauhan pohjan muotoa pitkin parin laitteen ja pomyvochnaya sementti, joka kattaa koko alueen. Syvyys riippuu maaperän ominaisuuksista, ja se voi olla enintään 30 cm;
 • perustukset monoliittinen laite tärkeimmät uuni ja uuni grilli terassi. Korkeus monoliitti on oltava tasainen lattialle;
 • columnar tai tolppaan säätiöiksi lounge ja terassi.

Esimerkkejä hankkeista, joissa on uima-allas

Nauhatalustalle on aina asetettava kerros vedeneristys. Pallot tai pylväät runko on metallikulmasta ääriviivoja pitkin, johon vaahtolohkot asetetaan. Yhdistetyn perustuksen tällainen rakenne merkitsee pääkaupungin olemassaoloa kylpyläosaston päähuoneen ja lepohuoneen välillä, mutta se säästää voimakkaasti betoniin.

Kylpyammeessa voit varustaa uima-altaan

Hyödyllisiä neuvoja! Jotta lohkot eivät olisi kosteat eivätkä romahtaisi, sinun on rakennettava ulkoseinämä ja sisäinen vedeneristys seinille. Ulkopuolella on toivottavaa tehdä tuuletetusta julkisivusta vedeneristys ja eristys.

Mitä tehdä muuraus, voit ymmärtää tutkimalla kylpyläprojekteja vaahto lohkojen. Valokuvien kuvat esittävät yksityiskohtaisesti kaiken tekniikan. Tässä ei ole mitään monimutkaista. Vaahtolohkot pinotaan riveittäin pitkin laidan kehää pitkin tiukasti tasossa. Jokaisen kolmen rivin jälkeen on välttämätöntä laittaa muurausverkko lohkoille. Ikkuna- ja oviaukot ylhäältä läheltä poikittaiskappaleita kulmasta. Koska vaahtolohkot on leikattu hyvin, aukkoja ei tarvitse keksiä. Lohkot leikataan kooltaan.

Mielenkiintoinen hanke, jossa on vaahtopalojen kylpyamme puolipyöreä julkisivu

Hyödyllisiä neuvoja! Sisemmän pääseinämän luotettavuuden lisäämiseksi ulompiin, ne on yhdistetty toisiinsa kulmittaisella ankkurilla. Se asetetaan kaarimaisiin uraseihin, leikataan erityisen shtroborean läpi.

Katon rakentaminen ja vaahtokylän talon sisäinen viimeistely eivät millään tavalla poikkea muiden materiaalien kylpyammeiden rakentamisesta. Se, että kaikki rakentaminen osoittautui laadullisesti, lujasti ja kauniisti, on noudatettava kaikkia suosituksia.

Terassit ja verannat taloon, valokuvahankkeet ja suunnitteluvaihtoehdot

Kylpyläprojekti, jossa on terassi ja grilli: valokuvia rakennustöistä

Vaahtolohkojen tekniset ominaisuudet, koot ja hinnat

Maaseudun maisema-suunnittelu omalla kädellään 10 hehtaaria: esimerkillisten hankkeiden valokuvat

Esikaupunkialueen maisemasuunnittelu: valokuvat ja suositukset viehättävien projektien luomiseksi

Talo, jossa ullakko: valokuvat, projektit, suunnitteluominaisuudet

Ennen kuin päätän kaiken ja aloitan rakennusmateriaalien hankkimisen, luen kaikki kylpyammeiden omistajien arviot vaahtolohkoista. Neuvostoliitot saivat varmasti miljoonalle kaikille mahdollisille aiheille - mistä vaahtoblokin koosta on parempi käyttää, siihen, että puu ei vieläkään korvaa. Tietenkin, olen edelleen tehnyt kaiken omalla tavallaan. Eli olen hyväksynyt kohtuulliset neuvoja, ja ne, jotka tuntuivat outoilta ja merkityksettöminä minulta, pelkäsivät vain. Ja minun on sanottava, että olin erittäin tyytyväinen. Kaikki meni edullisesti, se oli lämmin ja erittäin mukava. Ja itse materiaalista voin vain sanoa, että vaahtolohkot ovat melko ihmisarvoisia tavaroita, vaikka en ole varma, että rakennan talon siitä. Mutta täällä kylvyssä kaikkein eniten.

Vaikka neuvoston jäsenet olivat läpäisseet minut, istuin heti istua katsomaan kylvöiden asteittaisesta rakentamisesta videota vaahtopaloista omin käsin. En ole kertonut kenellekään suunnitelmistani, yritin selvittää itseni. Ja tulin siihen johtopäätökseen, että tämä on paras. Ja kuinka monta ihmistä - niin paljon mielipiteitä. Joku pitää kylpyammeet vaahtolohkoista, ja joku kylpyttää vaahtoblockeja omilla käsiinsä, se näyttää todelliselta perversiolta. No, mitä voin sanoa, kaikilla on oma mielipide ja on parempi käyttää hyväksi todennettuja tietolähteitä kuin tiettyjen ihmisten henkilökohtaisen mielipiteen ohjaama. Ja tässä artikkelissa kaikki neuvoja tapauksesta, joten voit kuunnella.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

40 − 31 =