Kylpyammeen 6×6 muotoilu

Kaikki kylpyläprojektit 6 - 6

Tämä projekti tarjoaa yhden kerroksisen 6 - 6 metrin suosittua kylpyhuonetta, jossa on mansardin kerros, jossa voit järjestää makuuhuoneen ja lepohuoneen.

Pohjakerroksessa on lepohuone, pesuhuone ja höyrysauna. Terassilla on mukavaa rentoutua ystävien kanssa hyvän pariskunnan jälkeen.

Tilavan ullakon ansiosta kylpylä voidaan käyttää guesthousina, joka yhdessä pienikokoisten (6 - 6) kanssa sallii sen sijoittaa pieneen tonttiin ja säästää tilaa. On myös kätevää, että kylvyssä on kylpyhuone, joka mahdollistaa 3 hengen perheen pysyvän oleskelun.

Tämä projekti on helppo toteuttaa, koska se ei käytä monimutkaisia ​​suunnitteluratkaisuja, joten voit helposti löytää rakennusurakoitsijan.

Kaikki tämä tekee projektista erittäin toimivan ja samalla edullisen.

Seinien materiaalina voit käyttää hienonnettuja lokeja, pyöreitä lokeja ja palkkeja. Säätiön on tarkoitus olla nauha, mutta se voidaan korvata ruuveilla.

Kylpyammeen suunnittelu 6 × 6: mitä pitää harkita projektin kehittämisessä?

Bath - se on niin venäläistä, hengellistä, ettemme ole yllättyneitä, kun näemme sen jonkun toisen sivustolla. Miksi yllättää? On tarpeen rakentaa!

Kylpyammeen suunnittelu 6 × 6 alkaa ... Ei, ei ostopalkin tai tiilen kanssa, mutta valmistamalla luudat. He katsovat heitä ja työtä väitetään, ja aika kulkee nopeammin, ja sielu lämmittää höyryhuoneen ajatuksen. Mitä? Halusit jo höyryä?

Jos oli mahdollista jakaa sivusto tulevaan höyryhuoneeseen, on mahdollista järjestää siellä klassinen kylpylä, sauna ja hamam. Vaikka niiden tarkoitus on rentoutua henkilön ruumiissa, lämmetä, poistaa kaikki sairaudet ja vaivat. Ja millaista kylpyamme sinulla on? Ilman ullakkoa tai sen kanssa? Ehkä terassilla, verannalla, uima-altaalla. Tällaisella alueella sinulla on lähes kaikki varaa.

Mistä meidän pitäisi rakentaa kylpylä? Se olisi mitä

Kylpyammeen 6 × 4 asettelua koskevassa artikkelissa paljastettiin yksityiskohtaisesti hirsien, puun, modernin materiaalin rakenteisiin. Jälleen kerran kerron teille materiaaleista, joita rakennustöissä voi tai pitäisi käyttää, ja ne, joiden höyrysaunan käyttö ei todennäköisesti tuota.

Luonnonpuuta on arvokas, ekologinen ja kaikkien rakastama. Tällainen aromi, joka luo puuta, aromaattinen aromi ei voi välittää. Täällä ja kauneutta, käytännöllisyyttä ja aromaterapiaa. Loppujen lopuksi, jos valitset oikean puulajin, kylpylä kestää yli kymmenen vuotta.

Venäjän arkkitehtuurin näyte nykyaikaisella tavalla

Vihje: Minkälaista puuta valitset, varmista, että se on hyvin kuivunut. Muussa tapauksessa vääntyminen on taattu. Ja jos olet suunnitellut kylpyamme 6 × 6 kaksikerroksisella asettelulla, rakenne ei ole vahva johtuen materiaalin tulevasta muodonmuutoksesta.

Kerro meille suosituksia, millaista puuta voit tehdä ja mitä ei saa käyttää.

 • Aspen tekee. Ja puu on tuoksuva.
 • Lime puu. Kuten kalkinhunaja, luuta, puulla on myös parantavia ominaisuuksia.
 • Tammi, pyökki - voimakkaat puut, tiheä puu. Ja tämän joustavuuden takia he eivät sovi. Lisääntynyt kosteus "johtaa" seinät.
 • Männyt, kuusi, lehtikuusi ja muut puut, joissa on neuloja lehtien sijaan, eivät toimi.

Puinen kylpy 6 × 6

Mahdollisuus kaksikerroksiseen kylpyyn terassilla

Voit tavata neuvoja havupuiden seinistä. Sano, että ne ovat halvempia ja vahvempia. Mutta vain siinä tapauksessa, että kylpyamme 6 × 6 muodostaa itselleen therma, jolla on omat seinät. Hyväksy, vaikuttaa mäntypalkin tai hirsi alkaa alkaa "itkeä" hartsi kyyneleitä. Onko se tarpeen?

Muuten, erilaisista materiaaleista puusta. Mikä on parempi - palkki tai loki?

 • Loki tarvitsee kuivua noin kuusi kuukautta. Oletko valmis odottamaan?
 • Kuitenkin hirsimökit näyttävät alkuperäisiltä, ​​vanhan venäläisen perinteen hengessä.
 • Baarien kylpyammeet ovat kuitenkin taloudellisesti kannattavia ja rakennetaan paljon nopeammin.

Kylpy jättää lokin ja materiaalin, ja aika on vähemmän, ja tämä materiaali on paljon halvempaa kuin lokit. Jos loki on ensimmäinen käsitelty puu, palkki on puu. Se kuivataan, kuten pitäisi, ja leikataan 6 m: n preformeiksi.

Kylpy baarista - moderni ja kaunis

Kahden kerroksen kylpyammeisen 1. kerroksen layout

Tiilestä valmistetut kylpylät, jotka on vuorattu kivillä, vaahtoblockit eivät myöskään ole houkuttelevia. Lisäksi niille on tunnusomaista lisääntynyt lujuus.

Muuten kylpyamme 6 × 6, jossa on ullakko (esimerkiksi), voidaan suunnitella yhdessä sisätilojen suunnittelussa.

Kyllä, haluan, että itse höyrysaunassa, lepohuoneessa oli luonnollisen puun tuoksu. Sitten puinen paneeli, puupaneelit auttaa sinua.

Jos kylpy on tarpeen kiireellisesti, voit ostaa valmiin runkorakenteen. Ulkopuolelta, sen pitäisi olla kiven tai tiilen edessä ja koristeltu puusta sisältä. Mutta tässä tapauksessa toisen kerroksen rakentamista ei edes edes ajattele - seinät eivät kestä sitä.

Mitkä materiaalit kylvyn rakentamiseksi eivät edes ole syytä harkita?

 • Synteettiset materiaalit seinille eivät sovi.
 • Muovisia paneeleja ei saa käyttää.
 • Raakapuu. Vaikka itse rikkoisitte lokit, heidän täytyy kuivua luonnollisesti vuoden tai kahden kuluttua.
 • Puun seinämiä ei voi lakata tai maalata. Olifia ei myöskään voida käyttää, riippumatta siitä, kuinka myyjä kertoi sinulle kaupasta. Tämä on jalostamotuote. Näin ollen luonnollisesta vain pankista - eli ei mitään. Ja sen sisältö vahingoittaa terveyttäsi.
 • Materiaalit, jotka sisältävät synteettisiä ainesosia.

Älä epäröi kysyä laatutuotteita ostetuista tuotteista.

Eri tyyppisiä suunnittelupaketteja 6 × 6: parvekkeella ja wc: llä, uima-altaalla, pukuhuoneella, verannalla tai ilman sitä, kannattaa muistaa, että 6 metrin mitat - tämä on rakennuksen ulkoiset muuttujat. Rakennusmateriaalin tyypistä riippuen sisäalue pienenee pienemmäksi tai suuremmaksi.

Esimerkki kylpyammeen suunnittelusta 6 × 6 kerrosta kohti

Kylpy 6 × 6: n muotoilu antaa enemmän vaihtoehtoja kuin 6 × 4 kokoinen fantasia. Mutta niillä on samanlainen asettelu:

Löydät paikan uunin vyöhykkeelle, jossa varastoidaan polttopuuta tai seisontaa minikattiloita, veden lämmitysäiliötä.

Kylpy 6 × 6 ja suuri rentoutushuone

Höyryhuone - kylpyamme

Jos kylpyamme on voimakas, voit heti miettiä kaksikerroksisen kylpyammeen 6 × 6 asettelua. Toisessa kerroksessa varustetaan virkistys- ja biljardihuone ja ensimmäisessä kerroksessa kaikki muut huoneet. Nyt voit vastaanottaa ja viihdyttää paljon suuremman määrän vieraita ja ystäviä.

Ja lopuksi muutamia käytännön suosituksia.

Kylpylä on lämmitettävä ja lämmitettävä.

6 × 6: n kylvyssä on käytännöllistä käyttää kiviuunia. Metallin nopea lämmitys ja jäähtyminen aivan yhtä nopeasti. Siksi sen lämmitys ei riitä kaikissa huoneissa.

Uima-allas on unelma

Jos on toisessa kerroksessa uunista lähtevä putki, se on murskattava hollantilaisena uunina (3 kaivoa).

Uunin lisäksi tarvitaan kattila tai vesisäiliö. Usein halutaan säästää materiaalia, yhdistää kuumavesisäiliö ja liesi - se on erittäin järkevä.

Liesi yhdistettynä säiliöön.

 • Yhdistetty. Liesi lämmittää ja lämmittää vettä. Kuitenkin tämän ja huoneen takia on vähän vähemmän lämpöä;
 • putki. Liesi on erillinen, säiliö on erillinen. Säiliö voi olla kammion yläpuolella olevan huoneen lähempänä savupiippua;
 • Kauko. Ne on varustettu pesuhuoneessa ja vaativat lämmönvaihtimen asennuksen.

Säiliön nostaminen, noin laskea kuinka monta ihmistä samanaikaisesti kylpee kylvyssä. 10 l tarvitaan 1 henkilöä kohti. Ja 6 - vähintään 60-75 litraa.

Jos se on toisessa kerroksessa, siellä on paikka ja biljardipöytä, baaritiski ja pari viihtyisää sohvaa.

Onko asunnossa parveke tai terassi? Ota ulos ja siellä pari nojatuolia pöydällä. Huomaa, että tässä tapauksessa sisäalue pienenee.

6 × 6 - kohtuullinen koko rakennukselle. Mutta kylpy ei saa estää talon sisäänkäyntiä tai välittömästi herättää huomiota itsestään.

On parempi, jos hän seisoo jonkin matkan päässä, joka on piilotettu uteliailta silmiltä pensasaidelta, aidalta. Sitten höyrysaunan vieressä voit laittaa suuren tynnyrin tai varustaa keinotekoisen lampun vastakohtana. Tämä on, jos ei sisällä altaan sisällä.

Alla olevat 6x6-kylpyläasetteluvaihtoehdot kertovat mihin suuntaan liikut. Joko lahjoita pukuhuone, yhdistämällä se pukuhuoneeseen. Tämä mahdollistaa itse höyrysaunan tai altaan lisäämisen. Onko varaa paikka myös keittiölle. Ja sitten saat pienen kerrostalon, jossa on höyryhuoneen ylimääräinen sekoitus. Ja niin, ja niin hyvin.

Top 10 blogiviestiä

25 parasta ohjelmia sisustussuunnittelijoille

20 parasta kirjoja sisustuksesta

20 elokuvaa näkemisen arvoinen ennen sisustusta kotiisi

Puinen seinä makuuhuoneessa: 11 esimerkkiä, jotka tekevät sinulle iloa

Miten tulla sisustussuunnittelija

Pienikokoiset vaatekaapit: 31 valokuvaa

Suunnittelu makuuhuoneessa, jossa pinnasänky

25 seinän muotoiluvaihtoehtoa TV: llä olohuoneessa

Kuinka zonoittaa huone, jossa on osio

Talot viktoriaanisessa tyylissä

Viimeisimmät kommentit

 • Софья к записи Miten tulla sisustussuunnittelija: mistä aloittaa ja mitä minun pitäisi tehdä?
 • Ivan ennätykselliseen Zoning room kanssa osio - ideoita ja tapoja
 • Petr Vasilievich tallentaa Kaapinrakentamisen suunnittelu: 50 muotoilua ideoita, jotka lisäävät tuottavuutta
 • Maria ennätyksestä Miten tulla sisustussuunnittelija: mistä aloittaa ja mitä minun pitäisi tehdä?
 • Natalia Ivanovna tallentaa seinän sisustus TV: llä olohuoneessa: 25 kuvaa

© Design mania, Uusi suunnittelu ja arkkitehtuuri maailmassa

Sivuston materiaalien uusinta on vain, jos on hyperlinkki.

Kylpylä 6x4 -hankkeiden ominaisuudet ja niiden rakentaminen

Useimmat yksityisten asuntojen omistajat unelmoivat kylvyn omalla sivustollaan. Todellinen venäläinen kylpylä 6x4 ei ole pelkästään pesukeskus, vaan myös terveyskylpylä. Poparitsya runsaasti on vertaansa vailla oleva ilo ja mahdollisuus parantaa monia sairauksia.

Rakentaminen osoittautuu laadukkaaksi vain, jos sen perustamisen aikana perinteiset järjestelytavat ja uusimmat nykyaikaiset teknologiat ovat vuosisatojen ajan sovellettuja.

Kun ratkaista vaikea tehtävä - rakentaa itsesi tai tilata - on välttämätöntä luottaa pelkästään taitojasi ja kokemuksiisi. Jos et ole ensimmäistä kertaa tekemässä rakentamista, niin saat melko kykenevän tekemään kylpyläsi 6x4.

Kuitenkin, jos sinulla ei ole aikaa tai olet kaukana rakennuksen sitten voi tilata erinomainen bannuyu avaimet käteen rakentaminen erikoistunut tähän yrityksissä. Kylpy 6x4 maksaa noin 250-300 tuhatta ruplaa.

Etsi rakennushanke ei ole niin vaikeaa - se voi olla velvoittaa arkkitehti tehdä omia tai kopioida Internetistä. Vaikeinta - valita se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. 6x4 kylpy on varsin tilava, se samanaikaisesti voi olla jopa 6 henkilöä. Tämä koko on paras - se ei ole liian suuria, mutta ei pieni - sinun ei tarvitse kyynärpäähän höyrysaunassa tai oleskelutilassa. Eli saavat lepoa ja rentoutumista mahdollisimman mukavasti.

Kylvyssä 6x4 neljä tiloissa:

Plus 6x4 muotoilu kylpyjä, että voit koon muuttamiseksi jokaisessa huoneessa koska olet tottunut. Toisin sanoen, on mahdollista lisätä höyrysauna vähentämällä muualla huoneessa, tai päinvastoin.

rakenteen mukaan projektiin näyttää siisti, melko pienikokoinen ja sopii pienimmätkin alueella. Se voidaan luonnehtia kestävä, edullinen ja eniten toiminnallista rakennetta.

Muista ajatella projektin kautta siten, että se Siitä tulee täydellinen istuvuus ainakin pieni kuisti. Se ei ole vain design elementti, parantaa ulkonäköä, mutta on myös oma tehtävänsä - esimerkiksi sen kanssa voit sukeltaa suoraan lumen vauhdinotto mennen talven goryachonnoy höyryä. Tämä menettely stimuloi verenkiertoa ja antaa vain sanoinkuvaamatonta nautintoa.

Bath 6x4 - rakentaminen ei ole raskas, niin hänen ei tarvitse tehdä suuria perusta. Jotta voidaan valita ihanteellinen perusta, on tarpeen kiinnittää huomiota tekijöihin, kuten:

Ihannetapauksessa säätiö on rakennettava kuivalla ja tukevalle alustalle, mutta se ei ole aina mahdollista. Siksi on tarpeen valita sopivin vaihtoehto ominaisuuksien mukaisesti:

 1. Strip säätiö - asetetut pitkin koko pituudelta perusta on hyvä asettaa kylvyssä tiilestä, on mahdollista asentaa millä tahansa perusteella.
 2. Pier perusta - soveltuu asennettavaksi tiukka, raskas savi, tämän pohjalta rakentaa kevyempiä kylpyjä - baareja, runko, hienonnettu.

Laadittaessa kylpyjä 6x4 on tärkeää paitsi pohtia muotoa perusta, mutta myös sijainti rakennusten päällä. Siten hanke onnistuu paremmin, jos suunniteltu asennettavaksi 6x4 kylpyjä alueella hieman rinteessä - se on tarpeen hyvä vedenpoisto.

Jotta oman kylpylän palveli monta vuotta, on tarpeen valita puu huolella:

 • parempi ostaa talvi puu korjuu;
 • puu on väriltään harmaa (merkki pilaantumista aloitettu), edullisesti ei solmua;
 • Puun pitäisi olla reikiä, merkkinä tappion vikoja, sitä edellytetään polttaa välittömästi.

Projektit kylpyjä 6x4 vaihteli kuitenkin rakentaminen on aina algoritmin mukaisesti:

 • valmis projekti;
 • valittu sijainti;
 • perustettu säätiö;
 • laittaa hirsibunkkeri;
 • setti katto.

Vinkkejä parantaa kylpyammeet hankkeisiin

Bath 6x4 - ei pieni, mutta tilaa ei ole juuri mitään valinnanvaraa tässä suhteessa voidaan tehdä Lisäyksiä projektiin, laajentaa toimintoja ilman viettää ylimääräistä rahaa ja tehdä kylpy mukavampaa:

 1. Se ei ole tarpeen overpay säätiön - tarpeeksi, jotta laituri perusta, ja turvallisuussyistä alla virkaa laittaa hiekkaa tyyny.
 2. Vähentää hihnat on leikattu ikkuna- ja oviaukot eivät ole aikaisemmin kuin vuosi, jolloin kutistuminen pidetään.
 3. Katto- korkeus standardi 6x4 kylpy on 210 cm, katto pienessä huoneessa murskaa, joten on toivottavaa lisätä korkeutta avulla loppuun 1-2 kruunua.
 4. Laatimisessa 6x4 kylpy on toivottavaa lisätä standardin harjanteen (180 cm) ja 250 cm, se mahdollistaa koko laitteiston ullakolle, jossa voi seistä.
 5. lattiatasoite suoritetaan heti kutistuu koska lattialaudat ovat edelleen ssohnutsya.

Miten tehdä oma projektisi

laadintaan on otettava huomioon jokainen yksityiskohta. Sinun täytyy laskea tarkkaan sijainnin rakennukset - rakentaminen olisi asetettava luonnollista tai keinotekoista nousemista. Yhtä tärkeää on tarkastella koko kunkin huoneen, koska tämä riippuu toiminnallisuuden ja laatuominaisuudet kylpylässä. Projektit kylvyt 6x4 pitäisi sisältyä tarkka laskeminen tarvittavat materiaalit rakentamiseen, ja kaikki tarvikkeet. Näin ollen, rakenne viimeistely koostuu seuraavista:

 1. Säätiö.
 2. Viisi seinät log kokoa 6x4.
 3. Ikkunat, ovet.
 4. Kattohuopa ja kattopinnoitteina.
 5. Lattia.

voit sisällyttää lisätietoja hankkeesta haluttaessa:

 • ikkuna puutalo ja päädyt;
 • lisäksi seinä.

On otettava huomioon laadittaessa ja mitä lisäämällä höyrysauna olet maksimoida rakenteen toimivuus kokonaisuutena. Höyrysaunassa pitäisi tehdä laaja hylly, että useat ihmiset voivat nauttia höyryä. Kun valitset paikka uunin tai kattilan, kiinnittää huomiota turvallisuuteen - on tärkeää, että edes vahingossa eivät voineet koskea tulikuuma lämmitin. Tämä estää palovammoja ja viettää aikaa positiivinen ja turvallinen kuin mahdollista.

Ennen kuin aloitat rakentamisen, sinun täytyy harkita hankkeen pienintä yksityiskohtaa myöten. Vain tässä tapauksessa saat todella laadukkaita, kykenevät palvelemaan vuosia, rakennus. Onnea ja helppoa höyryä!

kysymyksiin vastasi

lähetä Yhteistyö:

#&400; 2018. Kaikki oikeudet pidätetään

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 + = 8