kylpyammeet, höyry,

Höyrysulku seinät ja katto Bath

Muinaisista ajoista, meidän isoisät meni kylpyyn, kuten Ymmärrämme pohjimmiltaan näistä hoidoista. Tällä hetkellä lähes joka toinen henkilö on tuuletin käsittelyt Venäjän kylvyssä. Mutta on syytä huomata, että jokaisen ihmisen keho reagoi eri tavoin lämpöä, joka saavutetaan höyrysaunassa. Jotkut ihmiset haluavat periksi puistoon ja luoda hyvin lämmin tunnelma, kun taas toiset viihtyvät ympäristössä Nežárkou. Kylpy voi hyvin ja ne molemmat tarvitse viettää rakentamiseen tällaisen laitoksen laatu höyrysulku.

Höyry johdetaan hauteessa yksi tarkoitus: ylläpitää optimaalinen lämpötila. Luomaan laadukkaita höyrysulku käyttämällä erityistä materiaalia, joka on laajasti edustettuna rakennustekniikan markkinoilla.

Mikä on Steam? Tämä on erityinen höyry höyryä läpäisemätön este kalvon, joka toimii suojan lämmitin, joka sijaitsee seinän ja katon rakenne kylpy. Kalvo suojaa eristeen tunkeutumiselta vesihöyryn, ts Se estää kosteuden, joka on kuuma ilma vuotaa sen läpi.

Tavoitteena ja tarkoituksena höyrysulun kylvyssä

Mitä tahansa rakentaminen voidaan pystyttää vaarassa monista eri tekijöistä, jotka vaikuttavat sen kestävyys ja lujuus. Tekijät, kuten:

 • aggressiivinen ulkoinen ympäristö,
 • seismologiset vaara
 • ominaisuus paikalliseen ilmastoon,

jopa arkkitehtoninen vaiheessa on täysin vähentää tai jopa poistaa. Tämä niin sanottu ulkoisista tekijöistä, mutta ei ole yhtä vaarallisia sisäiset tekijät. Alle sisäiset tekijät vaikuttavat pitkäikäisyys rakennusten, erityisesti kylpyjä, ymmärtää:

Estämään sellaisia ​​asioita, se on erityisesti suunniteltu materiaaleista, jotka luovat höyrysulun kylpyyn. nimittäin laatu höyry kylpyjä avulla suojaamaan lattiat, seinät, jne ennenaikaista vanhenemista ja kulumista. Toisin sanoen, voimme sanoa, että kylvyn altistuu kosteudelle, sekä sisä- että ulkopuolella. Vesi tulee huoneeseen kondensaatti.

On huomattava, että höyrynsulku voi myös toimia energiaa säästävä ja välikerroksen. Jos prosessin suunnittelua ja rakentamista lähestyä kylpy oikein, on mahdollista merkittävästi kasvattaa ns helppo luoda vaaditun lämpötilan avulla kuumennuselementtien koska asianmukainen valinta ja asennus höyrysulun. Tämän lähestymistavan avulla voi vähentää merkittävästi energian ja polttoainekustannukset, jota pitäisi käyttää lämmitykseen tiloissa, eli höyrysauna.

Myös syytä huomata, että asennus korkealaatuisten höyrysulku kylvyssä ei vain säästää, mutta myös luoda erityisiä edellytyksiä, miellyttävä ihmisille. Tämä johtuu siitä, että höyrysulku on tärkeä rooli luotaessa ilmastoon, minkä johdosta kaikki ihmiset ovat niin ihastunut venäläinen sauna.

Moderni materiaalit, jotka tuottavat höyrysulku on myös useita muita ominaisuuksia, kuten hydroprotection ja tuulilasin. Käyttämällä tuulenpitävä kalvojen kaikki höyry kerääntyy yläosassa huoneen, haalistua ulos. Lisäksi se muodostaa esteen kosteuden tunkeutuminen ympäristöstä huoneeseen. Näin ollen, tekninen väliset tilat lattiat ja seinät ovat aina kuiva, täysin vältetään korroosion muodostumiseen, ja merkittävästi pidentää rakentamisen palvelut.

Höyrysulku katto kylpyammeet

Varmasti jokainen tietää, että kuuma ilma aina pyrkii nousemaan ylöspäin - kohti kattoa. tämä on otettava huomioon rakennettaessa kylpyjä, ja etukäteen luoda luotettavan suojan enimmäismäärän höyryn tunkeutuminen.

Viime aikoina on ollut innovaatioiden ja muutokset menetelmissä luoda höyrysulku kattoon huoneessa kylvyssä. Mutta jotkut rakennusalan yritykset ovat jopa nykyajan tekniikkaa mieluummin todistettu tapoja, niin sanotusti, vanhanaikaisiin menetelmiin.

Esimerkiksi log kylpyammeet katot ommeltu lohko, ts levyt esimerkinomainen paksuus 6-7 cm, mutta voidaan myös käyttää ja ohuempi levyt. Höyry suoritetaan käyttämällä alumiinifoliota, joka on kiinnitetty päälle nämä levyt. Lisäksi alumiinifoliota olla käyttö vahattu paperi tai pahvi, joka on esikyllästetty pellavaöljy. Jälkeen vahvistamisesta päällekkäin folio kerros pehmeää savea ja suorittaa sisäkattotiiviste.

On toinen ei vähemmän suosittu tapa luoda höyrysulun katto kylpyjä. Kanssa särmäys levyt päällystää pohja katto palkit, lankut paksuus on noin 5-6 cm. Sivulta parin asennettu Glukharev täsmälleen samalla aluksella. Tämän menetelmän sisäinen sisustus suoritetaan kalkin avulla tai vuori haapa. Ja vuoraukset olisi vahvistettava luomalla ilmarako. Höyryn muodossa kyllästetty pahvi lakka levitetään levyt. Tämän jälkeen päällekkäin kerros pehmeää savea ja matkustaa pitkin eristekerroksen.

On syytä huomata, että viime vuosina on tullut vähemmän käyttää pehmeää savea. Moderni korvaaminen tämän materiaalin olivat polystyreeni levyt, joilla on erinomaiset höyryn sulkuominaisuudet ja menettää ne, kun se altistuu kosteudelle. Lisäksi tällaisten levyjen rakenteessa vältetään lika tuotettu työskenneltäessä savea. Yleensä kehittyneet teknologiat ovat hyödyllisiä.

On huomattava, että luominen höyrysulku enimmäismäärän välttämätön vain höyrysauna, koska muilla alueilla oman kylpy annetaan suoraan asentaa vuori levyt, ilman tehdyn höyryn eristekerros.

Ennen viimeistelyä seinien eli vuori seinät vuori, sinun täytyy huolellisesti lämpöteknisiin, vesi- ja höyrysulku huone. Onhan ilman se on yksinkertaisesti mahdotonta laadullisesti antaa lämpöä kylvyssä. eniten yhteisiä aineita höyrysulun Ne ovat:

 • kattomateriaalin
 • alumiinifolio,
 • glassiinipaperi,
 • polyeteenistä.

Luoda höyrysulku seinät vesihauteesta katemateriaali ja asfaltin ei ole suositeltavaa, koska kuumentamalla nämä materiaalit voivat päästää haitallisia aineita, sekä luoda epämiellyttäviä hajuja. Tyypillisesti käytetään höyryä erikoisfoliosta höyrysulun materiaaleja.

Yleisin tapa luoda höyrysulku seinät höyrysauna, se on menetelmä, joka perustuu käytön polyeteenikalvo. Jolloin tiheys kalvon pitäisi olla pienempi kuin 140 mikronia. yleensä käyttää folio ja voimapaperi on täydellinen pukuhuoneet tai virkistystiloihin Pesuhallin. Yleisin ja halvin tapa eristää huoneen - se on savea päällyste, jossa mukana sahanpuru paksuus 1-2 cm.

Tällä hetkellä suosituin ovat löytäneet tällaisten aineiden höyrynsulkukalvo ja Armiteks Izolteks. Izolteks elokuva tulee asentaa päälle lämpöeristyksen ulkopuolella kylpyammeet ja Armiteks elokuva asettaa ihon alle huoneeseen.

on myös erityinen komposiittimateriaalien, että samanaikaisesti muodostaa höyrysulun ja eristys tilaa. Tämä helppo käyttää materiaaleja, jotka ovat osoittautuneet luotettavuus ja nopea asentaa ja kokoonpano.

Tällaisia ​​materiaaleja kutsutaan teploparoizolyatsionnymi. Yleisin materiaali - polypropeeni SPE kutsutaan Penoterm NPP LF. Tällainen materiaali on erittäin tehokkaasti käyttää pari. Se helposti kestää hyvin kosteissa olosuhteissa, sekä helposti sietää altistuminen korkeille lämpötiloille. Myynti Penoterm NPP LF levyinä, jotka on asennettu seinään tai kattoon kylvyn avulla sinkiläpistooli tai nauloilla.

Koska tällainen laminointi folio levyt estämään kosteuden ja homeen muodostumista ja ei anna lämmitettiin ilma jäähdytetään nopeasti. Rakenteen tällaisia ​​levyjä ovat voimapaperista, joka toiselta puolelta on peitetty foliolla.

on olemassa perinteinen höyrysulku materiaaleja, kuten rulla folio ja lasilevy. Nämä materiaalit ovat samanlaisia ​​niiden ominaisuuksien kanssa penotermom. Avulla lasiruudun, voit luoda höyrysulku ei ole vain seinät, mutta lattia ja katto. Lisäksi lasikuitu, ei sovellu poltto- ja ei pelkää vettä, ja sillä on korkea pakkasen.

Saumat ja liitokset, jotka on muodostettu asentamalla höyrysulun levyt, jotka on suljettu käyttäen folio teipillä. Asennuslevyjä kattoon kylpy suorittaa luomaan aukko 2 cm: n höyryn eristekerros ja viimeistely materiaalia. Näin voit välttää lisääntynyt kosteutta limakalvon kattoja varten.

Asennettaessa höyrysulku on huomattava vain yksi tärkeä asia. On tärkeää tietää, älä yritä piilottaa sen niin syvään kuin mahdollista, kun kiinnität höyrysulun seinälle tai kattoon teidän kylpyamme, yrittää pitää silmällä pitäen vain koriste viimeistely materiaalia. Näin voit huonontaa ominaisuuksia oman höyrysulun. Onnea pyrkimyksiä.

kysymyksiin vastasi

lähetä Yhteistyö:

#&400; 2018. Kaikki oikeudet pidätetään

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Höyrysulku sauna - materiaalivalintoja ja asennus

Tärkeintä varten venäläinen sauna - jotta se mahtuu tietyn ajan, tarvittaessa pareittain päästään optimaaliseen mikroilmaston. Alla on tarkastella, miten valita höyrysulku kylpyyn, sekä järjestelmiä seinien ja katon.

Mikä on höyryn,

Yksinkertainen höyry kalvo on valkoinen tai sininen, joka on yhtenäinen ja lujitekuituja. Materiaali on tiivis rakenne, pinta voi olla joko sileä tai kuvioitu. Eristys saunaan voi olla kalvo, joka on aallotettu pinta, ja profiloitu päällyste.

Erityinen kalvo kylpy tuotettu päällyste kalvoa tai metalloidun mylar.

Miksi käyttää höyrysulku materiaaleja

Luomaan edellytykset höyrysaunassa korkea kosteus ja lämpötila on tehtävä paljon työtä ja osaamista. Erityistä huomiota kiinnitetään suojaava eristekerros liiallisesta kosteudesta. Lämpöeristys kylvyssä, pääsääntöisesti basalttivillarainaan. Kuivissa olosuhteissa, se säilyttää lämpöä hyvin ja ei pelkää korkeita lämpötiloja.

Mutta vaikutuksen alaisena kosteuden sen eristysominaisuudet merkittävästi huonontua - Bath alkaa menettää lämpöä. Ja jos tämä on edelleen eristyksen ja pakkasta vaikutus, se nopeasti romahtaa täysin. Se on tästä syystä ja se on tarpeen säätää höyryn eristekerros kylpy.

Syyt tuhoaminen eristys:

 • Kosteuden vuoksi toimii sisältä. Venäläinen sauna on merkittävä sen suhteellisen korkea kosteus, joten pari yrittää aina saada viereisellä höyrysauna. Lisäksi kadulla, hän menee läpi lämpöeristeenä. Tätä ei tulisi sallia.
 • Koska kosteus, joka johtuu lämpötilan eroja höyrysauna, ulkona ja ullakolla. Tiivistyminen tulee ennen höyryä, kun ilma lämpenee höyrysauna itse.

Miten muotoilla höyrysulun kylvyssä

Asianmukaisen toiminnan sellaisesta materiaalista tarvitaan:

 • maksimaalisen laadun saumojen ja liitosten;
 • väliin järjestyy välys kalvon ja hieno viimeistely.

Absoluuttinen tiivistys eristys liitokset ovat todennäköisesti epäonnistuvat, vaan suuressa määrin vähentää höyryn loksahtavat eristys, on täysin mahdollista. Tarve höyrynsulkukalvon pino kylpy päällekkäin jossain 5-10 cm.

Liitokset täytyy liimata tai kaksipuolinen, tai foiled nauha. Voit ostaa sitä millään rautakaupasta.

Eristys foliolla kylpy ei voi satuttaa. Jossa kalvo on kiinteä palkit näkyvät ja aukot. Minimoida niiden käytölle olisi sinkiläpistooli. Parhaan laadun, että kiinnityskohdat päälle, voit kävellä taas teipillä.

On toinenkin hyvä tapa määrittää paneelit - puinen kiristys baareja. Kynnet ajetaan joka 15-20 cm. Tässä tapauksessa saavutetaan erinomaisen suojan tunkeutumista höyryä.

Luo aukon tuuletusta

Aukko on järjestetty prosessin pinnoitus runko viimeistelyyn. Sen täytyy olla suurempi kuin 2 cm. Kun tangot on valittu, ne naulataan päälle höyrysulun. Lisäksi on jo Puulistoja. Jälleen muistaa, että kalvo on ehdottomasti oltava ehjä.

Tämän seurauksena joitakin höyryä, joka nousee ylös, laskee kondensoitua höyrynsulkukalvo. Muodostettu pisarat ovat sitten podsushivatsya luonnollisen virtauksen ilman välisen tilan eristys ja paneelit. Oikein toteutettu teoksia rappeutuminen voi tulla kysymykseen.

Paras höyrysauna ja vedeneristysmateriaalin folio tahdosta perusteella. Se täydellisesti pitää höyryn ja, samaan aikaan, vähentää tappiot heijastamalla lämmön aallot huoneeseen. On ihmisiä, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että kalvo tai vaikutuksia, ja se on resurssien tuhlausta, mutta käytännössä lähes kaikki rakentamiseen kylpyammeet Käytetyn pinnoitetut materiaalit foiled.

Tietenkin, että vain ohut kalvo, kukaan ei käytä, koska se on hyvin helposti vaurioitunut. Edullinen rakenne folio, jossa on paperisubstraatti.

Voit valita useita kohteita markkinoilla tällaisen aineksen:

 • RufIzol S. Se on kosteutta hylkivä pohja voimapaperia. Sitä voidaan soveltaa lämpötiloissa -60-120 C.
 • Alukraft. Tällainen materiaali on toinen välikerros kalvon ja voimapaperi muodossa polyeteenikalvon.
 • Izospan FB. On kraft-paperi, jossa on kerros metalloitujen mylar. Hän ei pidetä metallia, mikä herättää kysymyksiä asianmukaisuutta sen käyttö höyrysaunassa. Kuitenkin, valmistajan mukaan materiaali, joka kykenee kestämään lämpötiloja 140 C.
 • Megafleks KF. Analogi edellisessä suoritusmuodossa.
 • Yutafol H170 AL. Kalvo, joka koostuu 4 kerroksesta, ja sopii tällaiseen höyrysauna ja kylpy.

On myös höyrysulku höyryhauteella lasikankaalla tausta. Se on suuri lujuus, ja se voi kestää jopa 450 ° C: ssa (lyhyesti 600 ° C), joka on jopa liiallinen määrä. Tällaisten indikaattorien avulla sen käyttö eristämiseen savupiippujen.

Luonnollisesti, kustannukset tällaisen materiaalin olisi huomattavasti suurempi. Hän parantaa lämmöneristyskyky, joten on mahdollista säästää lisäeristys (vähentää kerrokseen).

Varmuuden tehdas, lasi kankaalla eristys on ympäristön puhdas, joten se sopii erinomaisesti viimeistelyyn kylpyjä. Vaikka maksaa siitä on kolme kertaa enemmän kuin tavaraa voimapaperialustan.

Lähes kaikki materiaali on läsnä markkinoilla - Unbranded.

Niistä hyvin tunnettuja tuotemerkkejä ovat:

 • Termofol Alstom - 400 ° C;
 • folio eristävä;
 • Armofol - jopa 150 ° C, on muunnelma itseliimautuva pohja.

Voit silti hyödyntää folio eristys. Menetelmä pinoaminen sama kuin yksinkertaisen eristyksen, joten voit säästää asennusaikaa.

Esittää näitä merkkejä kalvomateriaalista:

Myös syytä huomata, että valitsemalla materiaali, on tärkeää ottaa huomioon suorituskykyä palavuutensa. Parempi, jos se on palamaton tai hieman palavan materiaalin, koska kylvyt ovat palovaarallisiksi tilat, ja tässä tapauksessa on toivottavaa olla turvallisia.

Asennus höyrysulku kattoon

Asennettaessa höyrysulku kylpy kattoon varmista nivelet hänen ympärillään - materiaali on asetettava päällekkäisiä seinälle minimoimiseksi lämpöhäviöt. Kiinnitä materiaali voi olla samassa kaksipuolisella teipillä tai hihnoja pinning häntä. Näin ollen, suurin luotettavuus on varmistettu.

Usein lisäksi ensisijaisen eristyksen ullakon ja laittaa toisen kerroksen kosteutta hylkivää materiaalia. Siellä, on erityisen välttämätöntä, koska sateen jälkeen katon läpi voi vuotaa pisaroita kosteutta. Joka tapauksessa, on turvallista voi satuttaa. Vain tässä tapauksessa se vaatii höyryä läpäisevä vedeneristys - se tunkeutuu eristys pari saada ullakolle ja siellä haihtua.

Tuottaa höyrysulku enimmäismäärän kylvyssä voi olla ja käyttämällä julkisesti saatavilla olevista materiaaleista. Tässä menetelmässä oletetaan, sideaine orret paksu, enemmän kuin 50-60 mm, levyt, joskus särmäys. Ullakolla pöydällä, höyry leviää.

Jos budjetti on loppumassa lainkaan, sen ominaisuudessa lakalla kyllästetty pahvi voidaan käyttää, voipaperi, glassiinipaperi, materiaalia samanlaisia ​​ominaisuuksia. Reunat ja liitokset ovat huolellisesti käsitelty, sitten levitä seos päälle savi tahna. Joskus lisätä oljen tai sahanpuru antaa lopullisen materiaalin lisääntyneen viskositeetin ja koulutusta tulevaisuudessa vähimmäismäärä halkeamia.

Sen jälkeen, kun viimeinen kerros savea on kuiva, tuore sotkee ​​crack muodostettu, ja jälleen odottaa, kunnes materiaali on kuiva. Seuraava siirretään lämpöä eristävä kerros välilehti, ja katto höyrysauna itse ommeltu puupanelointi.

Sisäseinien höyry eristemateriaalin

Höyrysulku höyryn seinillä tapahtuu lähes samaa kaavaa kuin järjestely kattoon. Erona on ainoastaan, että paksuus eristekerroksen (double seinät on pienempi). Tässä tapauksessa se sopii myös folio tai kalvo elokuva, joka antaa muutamassa kattoon (lukea: "Miten saada katto höyrysauna ja viettää savupiipun kautta").

Tarvitset myös höyrysulku prokleivat tilaa telakointeja ovi ja ikkuna-aukot, sekä muita malleja. Parempi saada höyryä, sitä kauemmin kestää bessboyno kylpyamme, ja ei tarvitse ennenaikaisesti korvata tiettyjä osia lämpenemistä.

Asennus höyryn eristekerros pesussa

Kylpy saumattomasti toimi niin kauan kuin on tarpeen saada aikaan höyryä este pesuosaston. Se on myös liiallisen kosteuden ja lämpötilan lukemat ovat paljon alhaisemmat, että kaukana tavanomaisissa olosuhteissa.

Sen vuoksi on tärkeää varmistaa ei vain laadun höyryä höyrysulun, mutta myös pesu. Vaikka tässä tapauksessa materiaali voidaan annostella perusteella folio. Sopii täydellisesti diffuusio kalvon läpi. Ne eivät anna saada pari lämmitin, ja jos kalvo sisäosan kanssa on varustettu hygroskooppisen kerros, joka pitää kosteuden eristys.

Tämä viittaa siihen, että jos karkea pinta kalvon muodostettu pisarat, ne pidetään, kunnes haihtua vaikutuksen alaisena ilman virtaukset. Tällaiseen järjestelmään töihin, sinun täytyy jättää aukon tuuletusta välillä hieno viimeistely ja kerros höyrysulku.

Varmistaa, että höyryn eristekerros on kiinnitetty oikealla puolella pintojen - kalvon ulospäin. Muuten materiaali nopeasti liuennut, ja se on tarpeen suorittaa sen vaihtaminen kokonaan, muuten se on mahdotonta käyttää kylvyssä.

Toteutettavuus höyrysulku asennus muilla aloilla

Vai ei tehdä asennuksen höyrysulku muilla aloilla, on sinun. Samassa pukuhuoneessa kylvyn jälkeen tarvittavat menettelyt ilmankosteus nousee. Jos huone on valmistettu puusta, ja et aio käyttää mitään sen eristettä ulkopuolisista tekijöistä sisältä, on mahdollista eikä laatia höyrysulku - kuivaus tehdään luonnollisella tavalla, sillä puun hengittää, ja se menee läpi parin. Mutta tässä tapauksessa se ei häiritse normaalia asentaa ilmanvaihtojärjestelmän tai aikaan voi myös aiheuttaa ongelmia.

Mutta jos huone on rakennettu tiilistä tai vaahtoa lohkot, on tarpeen antaa höyrysulku sisällä koko kylpy on pakollista. Lisäksi, suunnittelussa ilmanvaihtojärjestelmä, on tarpeen ottaa huomioon, että täytyy kuivattiin paitsi eristekerroksen ja höyry - ja giroizolyatsiyu, mutta seinät, johtuen siitä, että ne on valmistettu imukykyisestä materiaalista.

Näin ollen höyryn eristekerros on täydennetty kosteutta hylkivää materiaalia. On olemassa kaksi tapaa lämpenemisen kylpy tiili, ja ne molemmat liittyy munivien kalvomateriaalista, joka suorittaa toiminnon höyrysulun, ja samaan aikaan, hidastaa lämmön.

Tehdyn katon höyrysulun kylpy

Varmistaa asianmukainen höyrysulun kylvyssä, sinun täytyy asentaa sitä, paitsi seinät ja katto, mutta myös katolla. Tehdä tämän puurunko säädettyihin ullakon höyrysulun kalvo, ja päälle eristys ja vedenpitäväksi. Ja jo se teki asennus kontrobreshetki seurasi kiinnitys kattomateriaalina.

Artikkelissa yllä, me käsitellään yksityiskohtaisesti, miten höyrysulku kylvyssä. Meidän on selvästi ymmärtää ero höyry vedeneristys, ymmärtää niiden ominaisuuksia, on lopussa kaikki teokset eivät ennakoimattomia vivahteita. Jos se on tehty oikein, valmiin huone kestää hyvin pitkään.

Miten tehdä höyrysulun kylpyjä

Kaikki kylpy menettely vaatii paljon höyryä. Tietenkin tämä on hyödyllinen, ja erittäin mukava. Kuitenkin, mitä rakentamisen suunnittelu, höyry on haitallista. Toisaalta razogretaja kosteutta ja uudistaa ihon solujen uusiutumista, toisaalta - lattia, seinät ja katto tehdään koetukselle, mikä johtaa ikääntyminen ja hajoamista materiaalia.

Löytää oikea tapa tämä ei ole yksinkertainen ongelma tulee käyttää erityisiä esteitä suojellakseen suunnittelussa tai saunassa vaaroja. Näitä tarkoituksia varten suorittaa asennuksen erityisten höyrysulun materiaalien, jonka valinta tähän mennessä on melko suuri.

Mitä sinun tarvitse eristää ensimmäinen paikka?

Fysikaalisten ominaisuuksien perusteella ja ominaisuuksista höyryä, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä eristys kattoon ja seiniin. Tyypillisesti nämä elementit päällystää puutavara, jossa on useita aikavälejä, joka edistää pääsyä kosteus ei eristysaineissa. Ei vaikea arvata, että näiden materiaalien ja tarvittavat höyrysulku. Että hän pitää eristeen kuivana, jonka sienimäinen rakenne, joka edistää absorboida valtavat määrät vettä. Parhaassa tapauksessa - menetys hyvä eristys ominaisuuksia, kun taas talvella pakkanen luodaan.

Älä unohda seksistä, joka on myös alttiina kondenssiveden ja vettä, joka edellyttää asianmukaista hoitoa vedeneristys pinnan ja asianmukaisen kuivatuksen.

Suihku huoneen kosteus ja lämpötila on huomattavasti alhaisempi kuin höyrysauna. Kuuma höyry tekee sen läpi oven aukon höyrysauna, mikä aiheuttaa kosteuden tasaus on yhteydessä tiloihin. Tämä tarkoittaa, että höyrysulku on ehdottoman välttämätöntä suorittaa, mutta se on mahdollista käyttää materiaaleja erittäin kriittinen lämpötilan muutoksiin.

Höyrysulku suoritetaan myös yhteiseen huoneeseen. Tässä huoneessa saa myös höyryä, vaikkakin pieninä määrinä, on kuitenkin vielä varsin kuuma ja kostea.

Järjestäminen säännöllisesti höyryn höyrysulun - on luoda eräänlainen "höyrysulun", jonka tärkein tehtävä on luoda huoneen "termospullo vaikutus". Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä mikä höyrynestomateriaalin.

Alumiinifolio - erinomainen materiaali, joka ei pelkää korkeita lämpötiloja, ei kosteutta, ei ulkoista voimaa, jotta se voidaan noudattaen missä tahansa huoneessa. Lisäksi folio ei ole vasta-aiheita ja on täysin vaaraton. Suuri etu on myös se, että kalvo ei lähetä infrapunavaloa, mikä tarkoittaa, että lämmitys höyry on nopeampaa. On suositeltavaa asentaa päällekkäin, jolloin liitokset edelleen vahvistaa lämpöstabiilia nauha.

Voimapaperia. Se edustaa normaalia kartonkia, kyky vähentää kulkua höyryn seinämiin kylvyn (sauna). Materiaalia käytetään alueilla, joilla keskimääräinen kosteus. Sopii koristeluun oleskelutiloja.

Höyry-aineet perustuvat bitumin yms - katemateriaali ja asfaltin, sekä tuotteita, jotka perustuvat puun terva - katto ei suositella käytettäväksi eristävää materiaalia höyryä. Toimittaessa ympäristöissä, joissa korkeat lämpötilat näiden materiaalien kehittää myrkyllisiä aineita, joilla epämiellyttävää hajua. Lisäksi, kattohuopa ja katto voi lopulta irrota, ja tämä ei ole toivottavaa, että kylpy ja sauna. Ne ovat yleensä käytetään viimeistelyyn oleskelutiloja.

Polyetyleenikalvoilla - on yksi edullinen ja helpoimmista höyrysulun. On tarpeeksi materiaalia verhoilla kaikille pinnoille. Kalvo ei salli kosteuden tunkeutumaan eristyksen ja lämmön säilyttämiseksi. Haittapuoli on kyvyttömyys niiden ominaisuudet korkeassa lämpötilassa, ja pitkäkestoinen sitä ei kutsuta. Siksi on suositeltavaa lopettaa hänen suihkutilat ja lepohuone. Tarvittava rako pysyy välillä lämmittimen ja kalvon, koska kondensaatio kääntöpuolella voi imeytyä materiaali, tuhota sen.

Erikseen hyvä kiinnittää huomiota erityisen monikerroksinen kalvo. Koska monikerroksisen rakenteen ja lujiteverkon alumiini perustuvat kalvot ovat kestävämpiä ja luotettava kuin muut materiaalit. Erinomainen suoritusmuoto voi olla folio kalvo, jossa yksipuolinen nukkapinta. Edut Tämän materiaalin ovat seuraavat:

 • - Folio on erinomainen kosteuden eriste;
 • - pehmeä osa lauhde voi viivästyttää, ei antaen sen samalla tunkeutua eriste;
 • - vahvistettu vahvistaminen tekee materiaalista kestävä, vahva ja kestävä äärimmäisille lämpötiloille.

Höyrynsulku viimeistely kattoon

Koska katto kokee maksimiluottoriski korkea lämpötila ja kosteus, se on eristettävä ensisijaisesti ja siten hoitaa erityisiä materiaaleja, jotka kestävät nämä tekijät.

Höyrynestomateriaalin on sijoitettu tasaiselle pinnalle. On suositeltavaa käyttää kalvoa, joka on vähintään 100 mikronia. Jos katto on muodostettu kylpy puutavara, ennen päällystää niiden levyt.

Yhä olemassa keinoja kattoon höyrysulku kylpyjä käyttäen lasikuitu. Tämä innovatiivinen rakenne tuotteita, jotka samanaikaisesti yhdistää ominaisuudet joustavasta materiaalista ja lasi. On tunnettua, että lasi on täysin ei pelkää lämpötilaerot ovat suuret ja kosteus, juuri siksi, että käytetään astiat on tarkoitettu kiehuvaa vettä tai mikroaaltouuneja.

Perusteella maaseudun "hökkeleissä" on seos, sahanpuru ja rasva-savea, joka ei ole sattumaa, koska lämmön ja kosteuden vain kovettua tällaisten pintojen. Esimerkiksi savi maaperä paikka, jossa vesi on riittävän pitkä suhteessa humus tai muita rakenteita. Tällä hetkellä tämä menetelmä on edelleen käytössä, mutta savi korvataan useimmiten tulevat betoniin.

Paras ratkaisu ja viimeistely -sisäkattojärjestelmiin on yhdistelmän käyttö folio (tai lasikuitu) ja savea (tai betoni). Erityisen totta pipetoidusta parketit.

Yksi materiaaleista tyyli vaihtoehtoja:

 1. 1. puinen pohja asennettu foliot (lasikuitu).
 2. 2. Sijoitus nestemäistä massaa, perusteella betoni (savi) ja sahanpurua (joskus lisättiin kuivattuun olki), ei enempää kuin 30 mm.
 3. 3. Käytä glinopeschany nestemäinen koostumus savet ja vermikuliitti.
 4. 4. annetaan aikaa suorittaa kuivaus komponenttien, keskimäärin 2 viikko lämpiminä kuukausina, enintään 2 kuukausi kylmässä.
 5. 5. Kiinnitä lämpöstabiilin polymeerin eristyksen.
 6. 6. Lopussa laasti levitetään vaahdolla pelimerkkejä.

Siinä tapauksessa, jos ullakkotila ei myöhemmin käytetä asuintilaa, niin tämä toimii höyrysulun voidaan pitää täydellisenä. Toisessa tapauksessa viimeistely puulattia parvi aloitteet ovat lisänneet vedeneristys, ja vasta sitten edetä myöhemmin järjestelyyn.

Yksipuolinen lasikuitu folio. Materiaali monipuolinen, joka pystyy samanaikaisesti ja eristää tilaa ja varmistaa korkea laatu höyrysulun, koska se koostuu lasista ja folio, jonka tunnusmerkit on kuvattu aiemmin.

Yleisin materiaali seinien, löytää niiden soveltaminen glassiinipaperi, alumiinifolio ja polyeteenikalvo kuin edullisin ja käytännön materiaaleja. Jos talousarviota ei rajoitu rakentamiseen - on mahdollista katsoa suuntaan korkealaatuisten ja kalliita tuotteita.

Vaahdotettu perustuvat polymeerit folio. Tuote on suunniteltu kahden kerroksen toteutus ja voi koostua polymeeristä vaahtoa, kuten polypropeenia tai penofol, ja alumiinifolio. Alumiini voi vain ansaan kosteutta, vaan myös pohtia infrapunasäteilyä, ylläpitää mukava lämpötila, joka takaa nopean lämpenemisen, kuten kylpylöiden ja saunojen.

Yhdessä tämän laajennetun polymeerin erinomainen suorituskyky lämmöneristysominaisuudet, ja jolla ei ole sivuvaikutuksia, mukaan lukien, kun se altistetaan kosteudelle. Huolimatta siitä, että valmistajat väittävät kyky kestää lämpötilan folio eristys jopa 140 astetta, kokea se raja ei ole tarpeen. Kuten on esitetty, kun kuumennetaan yli 100 astetta alkaa vähitellen hiiletystä ja sulaminen polymeerien kanssa pääsee haitallisia myrkyllisiä aineita, kuitenkin soveltaa tällaisia ​​eristyksen suojaamiseksi kattoon ei ole suositeltavaa.

On erittäin tärkeää saavuttaa jatkuva eristävä kerros - ilman liitoksia. Voit tehdä tämän, käydä läpi kaikki saumat erikoisalumiinista teipillä.

Välillä folio ja vuorauksen täytyy luoda ilmarako vähintään 1 cm. Tämä aukko kondensaatio voi kuivua. Tämä voidaan saavuttaa valitsemalla tangot sopivan paksuinen. Ne olisi kiinnitetty vaakasuoraan ja rimat päinvastoin - pystysuoraan. Tämä järjestely mahdollistaa sen, että vesi liukumaan vuorauksen pinnan pitkin puinen kivikuitujen.

Lopuksi toteamme, että suorittaa höyrysulku ja sijoittaminen asiaan materiaaleja olisi lähestyttävä erittäin huolellisesti ja vastuullisesti, koska ainoa tapa saada luotettavia ja laadukkaita höyrysauna suojata kosteudelta ja sen hävittämistä.

Suosittelemme muita artikkeleita:

Yksi kommentti artikkeliin "Kuinka tehdä höyrysulku kylpyjä"

Outoja tietenkin ihmisiä rakentamaan kylpylä, kasan tarpeetonta ja kallista materiaalia, ja itse asiassa jos tarkastellaan historiassa Venäläinen kylpylä, se on kuitenkin edelleen, ei paljon asioita ei ollut höyryä Jumala varjelkoon! Joten en ymmärrä, miksi tehdä niin, jos se on mahdollista, kaikki on paljon helpompaa ja mikä tärkeintä, paljon halvempaa! Täytyy vain mennä mielen, tärkein kriteeri - rakentavat itse tai jonkun muun setä? Ja kulta voi silti obbit, emissiokurssi ja etuja! Höyryä, ja jossa vastaavien materiaalien on helpompaa, ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen ja johtaa aloittelijoille väärälle polulle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

14 − = 6