kylpyhuoneen suunnittelu

70 ideoita pieni kylpyhuone suunnittelu

 • Pieni kylpyhuone - yleinen ongelma kerrostaloissa. Mutta nämäkin 3-4 m². se on todella tullut keidas mukavuutta ja rentoutumista käyttämällä suunnittelun tekniikoita. Oikean leikata, LVI ja huonekalut, näet, että se ei ollut kapealle alueelle oli kärsimysten aiheuttaja, mutta vain lukutaidottomia sijoittamista asioita. Suosituksemme auttavat korjata vikoja ja tee kylpyhuone mukava ja kodikas!

  Uudelleen suunnittelu pieni kylpyhuone. C käyn?

  Ensimmäinen asia, sinun täytyy päättää tässä vaiheessa - saattaa yhdistetyt tai erillinen wc.

  Poistamalla väliseinän wc ja kylpyhuone voi olla hieman laajentaa aluetta ja säästää viimeistely materiaaleja. Mutta toisaalta, tämä vaatisi erityistä lupaa viranomaisilta; Toiseksi Perestenko voi olla tärkeä viestintä (tai vesiputkia, ilmastointikanavien, sähköjohdot); ja kolmanneksi - suurperhe jaettu kylpyhuone on erittäin hankalaa käytännölliseltä kannalta.

  Mitä tulee erillinen kylpyhuone, tässä sovelluksessa ainoa haittapuoli on se, että molemmissa huoneissa saavat usein hyvin pieni ja wc vain ole tilaa yksi pesuallas. Tällaisessa tapauksessa on mahdollista käyttää kompakti kuori asettamalla sen esimerkiksi nurkassa, yläpuolella wc säiliön.

  Myös vähän ylimääräistä "neliöt" lisätä pieni kylpyhuone voi olla kustannuksella vähentää käytävällä tai käytävällä.

  Viimeistely ja materiaalit kylpyhuoneeseen

  Kylvyn tai suihkun, voidaan havaita, kuinka höyry ja lauhde on muodostettu ilmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että ehdottomasti kaikki materiaalit viimeistelyyn pieni kylpyhuone pitäisi olla vedenpitävä ja kestää lämpötilan muutoksia.

  Ensi silmäyksellä se voi tuntua, että betoniperustus kylpyhuoneessa tarpeeksi oblitsevat laatat ja niiden korjaus on valmis. Mutta tämä ei pidä paikkaansa - alla alkuun koristekerroksen kannattaisi viettää enemmän työtä. Näin järjestelmä "Lämmin lattia" tarjoaa mukavan lämpötilan, ja tiheä kerros vedeneristys jollei vierailu vihainen naapureita tulvimisen tapauksessa.

  Ihanteellinen rakenne näyttäisi: betonilaatta peitetty bitumilla alukkeen siihen kiinnitetty polymeeri vesitiivis kalvo (sen reunat nostetaan seinien korkeus on pienempi kuin 15 cm, ja hitsit on tehtävä päällekkäin ja tiiviisti sulake yhdessä), kaadettiin hieno kvartsihiekka, pinottu lämmitys elementit, ja sitten betonin laattaliima asennettu keraamiset laatat. On toivottavaa, että se oli iso ja valoisa, mutta samaan aikaan - hieman karkea, sillä märkä kiiltävä lasite helppo luistaa ja vahingoittaa.

  Seinät pieni kylpyhuone voi käyttää keraaminen laatta, muovi paneelit, maalaus, tekokivestä tai pestävä tapetti.

  Ensinnäkin on tärkeää kipsi pintaan ja soveltaa laadukas pohjamaali. Voit myös kohdistaa pintaan Akvapanel.

  Koska se on toivottavaa levittää maalin myrkyttömiä vesi-emulsio (akryylisilikoni) ja vesi-hajallaan koostumuksia. Perinteisestä öljy on parempi kieltäytyä - koska he kaipaavat kuivua säteilevät haju asetonia ja nopeasti crack vaikutuksen alaisena lämpötilan.

  Optimaalinen valinta koristelu katon pieni kylpyhuone - jännitetään elokuva peili vaikutus. On täysin vastustuskykyinen vesihöyryä (joskus tarvitsee vain pyyhkiä sienellä) ja toimii vähintään kymmenen vuotta menettämättä alkuperäisen esteettisen ulkonäön. Lisäksi tämä katto auttaa minimoimaan epämiellyttäviä seurauksia tulvia.

  Jos tarvitset korjausta budjetti, voit yöpyä maalausta, mutta se on uusittava vuosittain.

  Toinen hyvä tapa lopettaa kattoon kylpyhuoneessa - peittävällä muovipaneelit (sivuraide). Ruostumattoman teräksen kehys vain metalliprofiili- tulisi käyttää niitä.

  Kylpyamme tai suihku - mitä valita?

  Pienessä kylpyhuone, jossa on vaikea jakaa tilaa tilava kylpyhuone, epäilemättä pitäisi suosia suihkussa. Erityisesti on olemassa malleja, joissa on syvä pannut kylpytynnyri, jotta fanit romanttinen uiminen kynttilät ja ruusun terälehtiä rikoksessa ei jää.

  Lisäksi huomattavat tilaa säästävä kaappi vähentää veden kulutusta. Kasvavien sähkölaskua - se on suuri etu.

  Läsnä ilmanvaihto yli suihku poistaa kosteutta nopeasti ja kondensaation minimoimiseksi pääsemästä viimeistely ulkopuolella.

  Ja jos haluat vielä liota vedessä kaikissa kasvua, omistajat pieneen kylpyhuoneeseen on parempi kiinnittää huomiota kulmat ja kaarevat kylpyamme.

  Järjestely huonekalut, kodinkoneet ja tarvikkeet

  Huolellinen sijoittaminen LVI ja huonekalujen tekee pieninkään kylpyhuoneen kätevä ja käytännöllinen.

  Tilan säästämiseksi, pesuallas, on suotavaa valita ei puoliympyrän muotoinen, ja pieni suorakaiteen tai neliön mutta korkeat laidat. Tämä kuori voidaan rakentaa kaappiin.

  Säiliö wc niin pitkälle kuin mahdollista olisi piilotettu seinään, jättäen vain painikkeen ulkopuolelle valua. Jos tämä ei ole mahdollista, voit ostaa nurkkaan, tai pitkä, kapea astiaan.

  Kompakti pesukone sivuttaistyönnön voidaan upottaa missä tahansa vapaa kapealla: altaan alla, vedenlämmitin, välisessä kulmassa kylvyn ja seinän tai yli wc. On tarpeen varmistaa tiivis ruusukkeen eristetty ja huomaamattomasti piilottaa putken.

  Jotta ei pilata kalliita LVI, valuta likainen vesi on parempi ottaa suoraan viemäriin reikään.

  Varastotilaa pieni kylpyhuone tulisi hyödyntää mahdollisimman vertikaalinen tila - tavoitteet korkealla kaapit, roikkuu hyllyt, pyyhkeiden.

  Shampoot, geelit, vaahdot ja muut hygieniatuotteet puolella kylvyn voidaan varustaa hyllyt, ovet suluissa auki kulmassa 45-60 astetta, tai tehdä kapea vaakasuora hyllyt liukuva näytöt.

  Toinen hyvä idea - liukuvan telineeseen. Se voidaan taittaa puhtaat pyyhkeet, ja ne on hyvin suojattu kosteudelta.

  Pienessä kylpyhuone, voit tehdä yhden tai useamman valonlähteen, mutta tämä ei missään tapauksessa ei tulisi roikkuu kattokruunu.

  On myös syytä luopua perinteiset hehkulamput - ne ovat erittäin käytön aikana ja sen kanssa kosketukseen vesiroiskeiden saattaa rikkoutua. Näissä arviointiperusteissa LED-lamput toimivat parhaiten.

  Luovat romanttisen tunnelman pieni kylpyhuone, voit käyttää neon nauha spotlighting hyllyt ja markkinaraon sekä luminesenssielementtejä lattialle.

  Sisätilojen näytti harmonisesti, ennen korjauksia kylpyhuoneessa täytyy valita tyyli, että useimmat omistajat sielun. Se edistää rentoutumista ja parantaa mielialaa joka kerta aikana vedenkäsittelyssä.

  Pieni kylpyhuone moderniin tyyliin

  Selkeät symmetriset muodot, ettei ylimääräisiä osia, yksivärisen värejä, kromi tai kiiltävä pinnoite luo vaikutelman lyhyys ja täydellisyyden.

  Pieni kylpyhuone klassiseen tyyliin

  Sävyjä norsunluusta, hohtavan posliinia ja hohtavan kullalla kukka koristeena - kuninkaallisen sviitin tosi aristokraattien. Runsaasti valoa ja loisto pärjäävän tehtäväksi tilaan lisäystä.

  Pieni kylpyhuone tyyliin Provence

  Tämä koristelu Ranskan romanssi sidoksissa vapaus ja yksinkertaisuus kylässä. Käytetty pastellivärit - laventeli, vihreä, sininen, vaaleanpunainen. Kuvista sallittu - pienet pehmeät värit. Huonekalut pitäisi olla hieman vintage näyttää esimerkiksi kulumista kirkas maali.

  Parvelle on ominaista paljaat seinät, jäljitelmä kivi tai tiili (edullisesti harmaa-valkoinen), korkea kalkittu katto, ei koristeet. Ihanteellinen riippumattomia taiteilijoita Bohemians, ja ne, jotka halveksivat rutiini ja arvostaa vapautta.

  Pieni kylpyhuone tyyliin minimalismia

  Tilaa säästävä ja kompakti muoto - ihanteellinen ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen. Kaikki mitä tarvitset, kun piilotettu kaapit, luo tunnelmaa keveyttä ja avaruutta.

  Pieni kylpyhuone skandinaaviseen tyyliin

  Lumi-valkoinen väri pieniä laikkuja harmaa ja musta muistuttaa vuoristoinen pohjoisten jokien tai jään peitossa huiput. Tämä tilanne on hyvin virkistävää, ja energisoi. Viimeistely huomaamaton värejä ja ilman silmiinpistävää yksityiskohtia visuaalisesti suurentaa huonetilaan.

  Väri ratkaisu pieni kylpyhuone

  Eheyden varmistamiseksi sisätilojen, viimeistelyyn pieni kylpyhuone tarvetta käyttää enintään kolme väriä vastaavaa aktiivisuutta. Tumma, kontrasti, isoja vaatekappaleita ja piirustukset tulisi jättää jotkut tilavat huoneet ja ulkouima-altaan.

  Tämä on perinteinen väri LVI-laitteet - puhdas, kirkas, mikä eniten valoa. Tällaisessa ympäristössä on helppo rentoutua, ja lisäksi se on yhdistetty muita sävyjä ilman ongelmia.

  Hohtava iridescence muistuttaa puhdas puro ylhäältä kivien välistä. Ympäröivät peilit ja kromattu metalli, vaaleanharmaata auttaa lievittämään stressiä rankan työpäivän aamulla ja palaavat elinvoimaa.

  Varjossa taivaan ja veden - kaikkein rauhoittavan. Se tekee hengittää syvemmin ja jos täyttää tilan tuoretta ilmaa. Se on ihanteellinen valkoiselle kylpyjä ja nieluja. Rikkoa maaginen duetto "pisteitä" muita värejä - todellinen rikos, hyppysellinen, voit lisätä hieman hopea aksentti.

  Kun joki näkyy lehtien, vesi näyttää vihertävä. Samassa paneelissa löytyy sävyjä meren aallot, hohtavan sininen-turkoosi kultaiset häikäisyä syvyyksistä. Tämä muotoilu on pieni kylpyhuone antaa levätä silmäsi ja rentoutua kehon.

  Suunnittele pieni kylpyhuone Hruštšovin

  Neuvostoliiton huoneistoissa usein näkee yhden wc ja sulje kylpyhuone, jonka pinta-ala on enintään 4 neliömetriä Mutta jopa tällaisissa olosuhteissa, voit olla fiksu.

  Esimerkiksi pesuallas voidaan sijoittaa kulmaan kylpyhuoneen - niin se ei häiritse ketään. Capacious kapealla kokoavat yli wc vesisäiliö, se on helppo saada sijoittaa lämminvesivaraajaan.

  Pieneen kylpyhuoneeseen - valokuva

  Näkemään todellisia esimerkkejä pienistä kylpyhuoneet suunnittelu auttavat galleriastamme. Nähtyään kuvan löydät epätavallinen ideoita säästää tilaa ja kylpyhuoneissa, jonka pinta-ala on sama kuin sinun.

  Valokuva esimerkkejä suunnittelu kylpyhuoneen laatat huone: valinta tyyli ja materiaalin, koristelu ideoita

  On vaikea väittää vastaan, mikä on kaunista ja tyylikkäästi sisustettu kylpyhuone on yksi tärkeimmistä koristeet tahansa kodin tai huoneistoon. Johtava rooli suunnittelussa kylpyhuoneen laatat. Hän, samoin kuin ihmisille vaatteet pitäisi olla käytännöllisiä, muodikas ja kaunis. Koska kylpyhuone on ensisijaisesti paikka levätä ja hyödyntämistä, nimittäin laatat - sopivin "vaatteet" sen vuoraukseen. Se on vahva, kiinteä, ei-palava, kestävät raskas paino, suojaa lattioiden ja seinien haitallisilta toiminta kosteuden, lämpötilanvaihtelut ja kemikaaleja. Lisäksi se voi auttaa ymmärtämään kaikkein fantastinen mallit (Alla esimerkkejä valokuvien suunnittelun kylpyhuoneen laatat huone).

  Tyyli kylpyhuoneen sisustukseen ↑

  Kokoelma laatat valitaan tyylistä riippuen. Kylpyhuone voidaan suunnitella moderniin tyyliin, maa, hi-tech, Art Deco, Venäjän tai Itä tyyliin.

  Valitse tyyli määrittelee edelleen valinnan valaistus, saniteettituotteet, laatat.

  Klassisen suuntaan ominainen rauhallinen pastelli laatta, sen geometrisia muotoja, sisustustuotteet avulla vanhan arkkitehtuurin.

  Jos tyyli asunnon - moderni, kylpy täsmälleen sopii monivärinen laatat kirkkaita värejä, jotka luovat todellista lomatunnelmaa.

  Jos malli asunnon tai talon käytetään puuta ja kaapit pitäisi poimia laattojen kanssa vuotiaiden (kuluneet) pinta jäljittelemällä luonnon materiaaleja.

  Viime vuosina se on saamassa suosiota Englanti tyyliin, jossa kylpyhuoneen asunto, ei-standardi ja alkuperäinen.

  Erityyppisiä ja -kokoisia laatat kylpyhuoneen ↑

  Kylpyhuone - ainoa huoneeseen, joka on vuorattu laatat ja lattia ja seinät. Siksi laatat kylpyhuone on kahta tyyppiä - ulkoilma, sekä seiniin.

  Paul altistuu huomattavasti suurempi merkitys kuin seinät. Se asettaa painavia tavaroita - kaapit, kaapit, kylpyamme, joutuvat usein varsin painava asia, ja lopuksi me kävellä sitä. Siksi vessan lattialla on suositeltavaa antaa laatta, on tiivis rakenne, minimaalinen huokoisuus ja vettä imukykyinen ominaisuuksia. Jos jostain syystä vesi roiskuu aiheuttaa mattoon menetä sitä, et tulva naapureita, ja sitä paitsi, hän ei kärsinyt laatat. Erottuva laatu lattialaatat on vaikutusta liukumaton, mikä vähentää liukastumisen märällä kerroksessa.

  Väriä lattialaatat voi olla hieman tummempi kuin seinät, mutta täytyy yhdistää varjossa.

  Seiniin käytetään useimmiten kaakelin, jolla on eri värisävyjä, koristeellinen kuvio, kiiltoa. Muodossa se on useimmiten muodossa neliön tai suorakaiteen, mutta muunnelmia taiteellisen suunnittelun käyttää monimutkaisempia muotoja: laput, kahdeksankulmiot, timantteja ja muita.

  ruudun koko on myös ratkaiseva parametri, ja se on peräisin mosaiikki 70h70sm ja enemmän. On muistettava, että pienikokoiselle laatat vähentää visuaalista tilaa. Suuri yksivärinen laatat luoda visuaalinen vaikutus koko pinnasta. On joitakin vivahteita: pienissä kylpyhuoneissa laatat asetetaan pystysuoraan ja toisaalta, suurissa - vaakasuoraan.

  Näin ollen, käyttämällä suunnittelu- tekniikoita tilan tai tilojen tulee selkeitä rajoja, tai esitetty.

  väri laatat kylvyssä asettaa tuulella huoneen, visuaalisesti suurentaa tai pienentää.

  Se soveltuu parhaiten kylpyhuoneen laatat valon värit: vaaleansininen, beige tai vaalean vihreä sävy.

  Sen lisäksi, että nämä värit ovat viime vuosina siitä on tullut suosittu oranssi, violetti, punainen kukkia. Koskaan menettää suosiotaan puhtaan valkoinen, aurinkoinen keltainen, sininen hiljainen, mukava vihreä laatat. Poikkeuksellisia voi antaa kylpyhuoneen minimalistinen musta.

  Hanki tyylikäs kylpyhuone, jos yhdistää useita värejä (enintään 3). Ei ole välttämätöntä yhdistää valoa ylä- ja tumma pohja, ja voit tehdä päinvastoin - valo alhaalta ja tumma ylhäältä tai järjestämään erilaisia ​​pystysuoran yhdistelmiä.

  Koriste-elementtejä ja lisäyksiä ↑

  Koriste-elementtejä oli tarkoitus luoda värikäs ja viihtyisä tila: koristelu, mosaiikit, friisit, seinämaalauksia, rajoja.

  décors pystyvät elvyttää yksitoikkoista laatta kylpyhuoneessa. Ne asetetaan tietyn etäisyyden päähän toisistaan, jolloin erityinen tunnelmansa yleiseen suunnitteluun kylpyhuoneen. Koristeluita ovat kupera, sileä piirustuksia ja malleja sekä toiminnallinen - hyllyillä, koukut ja seisoo.

  hillitsee Ne toimivat eräänlaisena skirting rivien välissä laatat eri värejä. Avulla raja voi myös erottaa kylpyhuone tilaa vyöhykkeisiin - uimiseen, pesu, paikka peili. Kääntyessään kyniä makasi yleensä nivelissä lattia- ja seinälaatat luoda täydellisen siisti koostumusta.

  paneeli - on yksi iso tai useita pienempiä laattoja kuvaa kuvan tai muotokuva.

  Paneeli on sijoitettu pystysuoraan, vaakasuoraan tai poikittain, ajatukseen ja toive suunnittelija tai talon omistajan.

  Muoti trendi on värjätty kylpyhuoneen laatat muodossa nauhat, koriste lasi, väri, käyttöä kuvan laatat, joiden avulla seinät kylpyhuoneen, voit laittaa suosikki kuvia.

  Valitsemalla laatat kylpyhuoneen suunnittelu on nykyään niin laaja, että on täysin mahdollista toteuttaa kaikkein uskomatonta suunniteltuun ja saada sen seurauksena kaunis ja viihtyisä kylpyhuone, jossa voi rentoutua ja rauhoittua rankan työpäivän.

  Kiinnostuneita jugendtyylinen (valokuva, joka esittää kylpyhuoneen sinisellä). Mutta minulla on muutamia kysymyksiä rekisteröinnistä.

  Joten miten tehdään kierre valoa huoneeseen? Mitä se on suojattu kosteudelta?

  Mitä valkoinen rakenteen takana wc? se on liian iso wc säiliön.

  Mikä materiaali on parempi tehdä työtaso peiliin?

  Retool ja parantaa jotain kylpyhuoneessa unelma kaikille, jopa ne, jotka vain ei sitä korjata. Muutamien uusien materiaalien, houkuttelevampi laatat, kaikki tämä synnyttää uusia ideoita, uusi alku kypsyä epäonnistumisia ja unelmia. Esimerkiksi skannattu vaihtoehdot arviossa, ja muistan esimerkki vuotiaiden (kuluneet) laatat, jäljittelemällä luonnon materiaaleja. Se on mielenkiintoisin esimerkki katsoi, mielestäni. Nyt aion miettiä uuden version suunnittelu meidän kylpyhuoneessa. Kiitos.

  Haluan kertoa, mitä meillä on kylpyhuoneessa meillä on hauskaa päätti tehdä laatta kuva 3D, ikään kuin kylpy tulvi vettä ja keskellä pieni delfiini näyttää, joten se oli hauskaa aluksi tarkkailla reaktio vieraita, ystäväni tuli, huusi ja sulki oven ulkopuolelta . Nyt lähes kaikki käytetty, mutta silti pidän todella äänenvoimakkuuden kuvio laatta.

  Kylpyhuone - paikka rentoutumiseen, huone jossa voit ottaa vettä hoitoja ja spa järjestää viikoittain määrä. Myöskään samassa huoneessa niin tiiviisti sidoksissa toisiinsa toimivuutta ja muotoilua, joka on luoda viihtyisä ja kutsuva ilmapiiri rentoutua samalla otettava huomioon kaikki tarvittavat varastotilaa.

  Moderni kylpyhuone on ominaista pieni alue, läsnäolo saniteetti- laitteiden ja kompakti varastointi. Suunnittelu, kuten he sanovat, on kysymys puhtaasti henkilökohtainen ja yksityinen, ja se annetaan erillinen ja erityistä huomiota, riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä, luoda intiimi ja viihtyisän ympäristön tietyn henkilön.

  Moderni Kylpyhuoneen suunnittelu

  Moderni kylpyhuone suunnittelu mahdollistaa dynaamisen, tiivis, käyttämällä nykyaikaisia ​​materiaaleja, kuten lasi, kromattu metalli ja muovi. Se on tullut perinne käyttää päin laatat, joka tarjoaa absoluuttinen vakautta kosteuden seiniin.

  «Pavel L Valokuva ja video / Shutterstock.com»

  Valmistajat ovat ehdottaneet kymmeniä kokoelmista auttaa kiinteistönomistajien antaa peseytymiselle samaan tyyliin.

  Modernissa kylpyhuoneessa muotoilu erityinen paikka annetaan ulkoiseen LVI mielen varusteet ja vesihanat. Kuoret voivat olla erilaisia ​​muotoja, voidaan varustaa vesiputous hanat, koristelu ja toiminnallisia tarkoituksia varten.

  Huonekalut voidaan valita väliltä tai lähestyä tätä kysymystä mielikuvitusta, järjestää kätevä säilytyspaikka kolikoita, kylpypyyhkeet, kodinkoneet ja muut kodin tarvikkeet.

  Suunnittelu kylpyhuone

  Suihkukaappi kylpyhuoneessa voi täydentää perinteisiä kylpyhuoneeseen tai vaihda se. Kumpi on parempi - kylvyn tai suihkun riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Mutta yleensä, suihkut asennetaan pieniin tiloihin, koska kompakti järjestely LVI voi säästää paljon tilaa.

  Vaihtoehto suihkussa kun keskikoko märkätilojen voi tulla kylpyamme suihku.

  Simuloida suihkukaappi käyttämällä erityistä lasipintoihin. Jos haluat ottaa kylpyhuoneen, mökki voi korvata kuuma telineeseen.

  Kylpyhuone yhdistettynä WC

  Tämä asettelu on hyvin kompakti ja voit laittaa kaikki tarvittavat terveys laitteita, mikä vapauttaa enemmän tilaa.

  Monet omistajat huoneistoissa on erillinen kylpyhuone ja wc yhdistetään ne yhdeksi tilaa, joten kylpyhuone tilavampi ja mukava. Tämä ratkaisu mahdollistaa asentaa kylpyhuoneen sohvalla ja ylimääräisiä huonekaluja, jotka ovat tarpeen varastointia ja virkistäytymiseen.

  Mikä väri sopii parhaiten

  Kylpyhuone, sisustettu valkoinen, erittäin kirkas ja visuaalisesti loistava. Käyttö LED-valaistus ja kattovalaisimet auttaa merkittävästi parantaa tätä vaikutelmaa.

  Sallitut kirkas blomsterdekor, keraaminen koristelu kanssa väriyhdistelmä samaan sävyyn. Hyvä esimerkki olisi eliitin kokoelma Rosa Portugali tiilen Ibero Ceramicas, jacquard Ajanta mistä Kerama MARAZZI Melange ja jade Keramiikka.

  Muista, että käytännön esimerkkejä suunnittelusta voi nähdä harvoin kylpyhuoneen suunnittelun yhdellä värillä, useimmiten käytetään 2 tai 3 väriä.

  Violetti kylpyhuone on erittäin vaativa suhteessa värisävyn. Jos puhumme kyllästetystä väreistä, huoneen täytyy peittää peilit ja saada hyvä valaistus. Tällaiset tekniikat laajentavat tilaa. Huoneen visuaalinen laajentaminen voidaan saavuttaa valkoisella katolla ja kevyellä kerroksella.

  Myös seinille voit valita kokoelman keraamisia laattoja ja lainata lopullisen suunnittelusarjan violetti sävyissä. Mielenkiintoinen vaihtoehto on seuraava laatta Ibero, Azalea Berezaceramica tai Domenico laatta.

  Vihreä, smaragdin, syvä harmaa koriste sisustus on ominaista kylpyhuoneissa tyyliin fuusio. Tämä sisustussuunta merkitsee yhdistelmää tyyleistä, jotka käyttävät syviä ja jaloja sävyjä.

  Kun valitset tumman sävyt laatta, on parempi ostaa supergloss laatta. Riippumattomasta epäkäytännöllisyydestä huolimatta tällainen pinta heijastaa hyvin valoa, mikä antaa huoneelle ylimääräisen tilavuuden.

  Violetti väri edistää serotoniinin kehittymistä kehossa, mikä parantaa huomattavasti mielialaa ja immuniteettia. Tämä väri auttaa normalisoimaan hermoston ja verenkiertojärjestelmän sekä laadun lepoa.

  Mustavalkoinen kylpyhuone on tyylilaji klassikko. Tällaiset sisustukset johtuvat ekspressiivisestä muotoilusta, joka parhaiten näkyy laajemman alueen huoneissa. Kuitenkin, kun ostaa kalliita merkkejä, tilan "kaventaminen" ongelma on osittain loppunut.

  Valmistajat valitsevat varovasti sävyt, piirustukset, koristeet, niin että se näyttää tyylikkäältä ja sopivalta mistä tahansa sisustuksesta. Tällaisia ​​kokoelmia ovat PORCELANOSA SAIGON, Bolero Jade Keramiikka sekä jo mainittu KERAMA MARAZZI Ajanta.

  Ruskea kylpyhuone soveltuu klassikkoa suosiville omistajille. Täysin ruskea kylpyhuone on harvoin tehty, useimmiten yhdessä kevyiden laatatyyppien kanssa. Kylpyhuoneita ruskeissa sävyissä voidaan tehdä puutalossa sekä sisätiloissa, joissa käytetään leikkausta jäljittelemällä puun alla.

  Modernin sisustuksen viimeistelyyn voit valita Bali-laattojen Golden Tile tai Dante Chocolate ja Dante Mix.

  Jos valitset kaikista vaihtoehdoista vihreä kylpyhuone, useimmiten se tehdään vaaleanvihreillä sävyillä. Tämä ei ole pelkästään "kevyt" päätös, vaan myös valkoisten ja vaaleanvihreiden varjojen värien yhdistelmä. Se voi olla Birch Pottery Style -laatta tai Flora Green of Opoczno.

  Vihreä väri vaikuttaa positiivisesti terveyteen ja mielialaan. Lisäksi vihreällä alueella esitetyt kokoelmat vaihtelevat sävyinä, voit valita jopa odottamattomat yhdistelmät, jotka näyttävät luonnollisilta ja alkuperäisiltä.

  Punaiset ja valkoiset laatat kylpyhuoneessa - tämä on varmasti poikkeuksellinen muotoilu kylpyhuoneelle ihmisille, joilla ei ole energiaa ja jotka haluavat herätä aamulla. Punainen väri on jännittävä ja aktivoi kehon energiaprosessit.

  Kauniisti näyttää punaisen trim valkoisella pohjalla. Tässä tapauksessa sisätila ei tuota epämiellyttävää vaikutelmaa.

  On mielenkiintoista katsoa punaisen seinän koristelu kylpyhuoneen tai pesualtaan yläpuolella. Punainen laatta näyttää menestyksekkäästi lattialle ja luo niin sanotun kokoonpanopohjan, ikään kuin sattelee asuntojen omistajia energian sisältä.

  Hieno punainen keramiikka on esitelty monissa italialaisissa kokoelmissa, joiden käyttö sisustussuunnittelussa voittaa paitsi värien lisäksi myös tekstuurin.

  Kuvaamme suosituimpia tyylejä, joita käytetään kylpyhuoneiden koristelemiseen. Jos haluat tehdä jotain alkuperäistä, voit siirtyä standardista tarjoamalla vaihtoehtoisen näkemyksen kylpyhuoneestasi.

  Moderni tyyli kylpyhuoneessa voidaan edustaa erillisiä taidetyylejä, kuten minimalismia, urbanismia ja teollista tyyliä tai niiden yhdistelmää. Jokainen näistä tyyleistä merkitsee erilaisten väriyhdistelmien ja modernien saniteettituotteiden ja huonekalujen käyttöä.

  Moderni kylpyhuone voidaan valmistaa ruskeilla, syväharmailla sävyillä tai kaikissa sävyissä beigistä. Tyypillistä tyyliä ovat jaloteräkset ja neutraalit värit, joita täydentävät huippumoderni lisävarusteet.

  Provence-tyyliä kutsutaan myös kylän tyyliin tai "maalaistalon" tyyliin, mutta tyyliin Provence, kaupunkien huoneistot ovat usein sisustettuja. Tämän tyyliin on ominaista läsnäolo eri kiva sisustus ja tarvikkeet keraamiset jalustat ja koristeet, viimeistely kultaa inserttiä.

  Provence-tyyppinen kylpyhuone on vanhentunut vaaleissa väreissä, usein valkoisissa tai sen rasteroissa. Joissakin tapauksissa, erityisesti yksittäisissä taloissa, tällaiset kylpyhuoneet voidaan osittain asettaa laatikoilla, ja muut seinät ja lattia tehdään usein puupäällysteellä.

  Provencessa on ominaista verhojen, lukuisten hyllyjen, pajusteiden ja huonekalujen käyttö, puulattiat.

  Klassiseen tyyliin valitaan luonnolliset sävyt. Usein tällaisissa kylpyhuoneissa on laattojen käyttö luonnonkiviin. Sisustuksen nykyaikaistaminen voi olla tekijän saniteettituotteiden ja lasin suunnitteluelementtien kustannuksella.

  Klassinen kylpyhuone tehdään usein kaikissa sävyissä beige, mikä antaa sille vanhan ja luotettavan värin.

  Kylpyhuoneessa ei voi tehdä ilman huonekaluja. Kaupoissa on runsaasti erilaisia ​​huonekaluja, mutta nämä ovat kaikki enemmän tai vähemmän vakioratkaisuja. Näiden tuotteiden tärkein ominaisuus - materiaalien kestävyys korkeaan kosteuteen.

  Samalla on aina mahdollista kääntyä huonekalutehtäviin ja tilata käteviä ja toimivia säilytysjärjestelmiä, jotka eivät ainoastaan ​​sisusta sisustusta vaan myös helpottavat sitä.

  Seinäkaappi on luonnollinen kohde tavallisen kylpyhuoneen sisustamiseen. Sillä on useita toimistoja kodinkoneiden ja hygieniatuotteiden varastointiin. Myyntiin on laajalti esitetty roikkuu kaapit ja kaapit peili ja valaistus, jotka ovat täysautomaattinen varastointijärjestelmät standardin kylpyjä.

  Riippuen sisätilasta, kylpyhuoneen peili voi olla erillinen huonekalu tai yhdistetty erityiseen kaappiin ja reunakiviin. Yhdistetty versio on parempi, koska se säästää tilaa.

  Hyvä idea pienille kylvylle on litteä hylly, jonka syvyys on 15-20 cm ja suuri peili etulevyn ovina. Suuri peili voidaan sijoittaa kotelon etuosaan kodinkoneille, pesukoneelle ja pyykkikoriin.

  Pyykkikorin on myös luonnollinen osa kylpyhuoneen sisustusta. Tarjolla on laaja valikoima muovisia, puisia ja paju-malleja sekä erityisiä säilytysjärjestelmiä, joissa pyykkikori on rakennettu erilliseen kaappiin tai kapeaan. Joissakin tapauksissa kynätyyny, jossa on integroitu pyykkikori, voidaan yhdistää silityslaudan kanssa.

  Kylpyhuoneiden valaistus on monimutkainen asia, joka edellyttää erittäin ammattimaista asennusta. Kaikkien valaisimien tulee olla rakennusvaatimusten mukaisia, asennus tapahtuu huomattavan kaukana vesilähteistä.

  Erillinen luokka sisältää pienvirtaiset LED-valaistuslaitteet, jotka ovat turvallisia ja rakennusstandardien mukaisesti.

  Asennettaessa kiinnikkeitä sinun on otettava huomioon valaistuksen taso. Älä sijoita sähkölähteitä 60 cm: n etäisyydelle kylpyhuoneesta. Veden lähteiden lähellä sijaitseviin pistorasioihin käytetään suljettuja pistorasioita ja pienjännitevalaisimia. Kaikkien sähkölaitteiden suojaustason on oltava IP44-IP45: n alueella.

  Kattokruunu voi tulla kylpyhuonekonseptin kohteeksi vain huoneissa, joissa on suuri pinta-ala.

  «Mark Breck ANDRII / Shutterstock.com»

  Joissakin tapauksissa pieni LED-kattokruunu voidaan asentaa pieniin kylpyhuoneisiin, mutta yleensä se korvataan kattovalaisimilla, jotta voidaan luoda valaistus.

  Valitse kylpyhuoneen LED-valaisimet, joissa on suljettu johdotus, jossa on vesitiivis IP44-IP45. On suositeltavaa välttää valonlähteiden asentaminen suoraan kylpyhuoneen yläpuolelle ja suihkutilaan. Erinomainen idea voidaan pitää kristallimallien käytössä, jotka luovat mielenkiintoisen valon pelin huoneessa.

  Sconces käytetään kylpyhuoneissa yleensä paikallisen valaistuksen alueella lähellä peiliä. Tavallisesti niiden asennusta varten käytetään suojattuja piilotettuja johdotuksia ja pienitehoisia LED-laitteita. Suurjännitelamput voidaan asentaa suurissa tiloissa huomattavan matkan veteen.

  Näistä syistä on kiinnitettävä erityistä huomiota kylpyhuoneen suunnitteluun.

  Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia). Kun aloitat korjauksen, on tärkeää ajatella läpi kaikki huoneen sisustuksen hienot yksityiskohdat.

  Katto kulmassa keittiön muotoilu. Useimmissa keittiöissä tavallinen valkoinen katto sopii. . Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia).

  Johtopäätöksenä on, että suunnittelun ja värin ratkaisu riippuu suoraan valitsemastasi tuotteesta. . Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia).

  Suunnittele keittiön olohuone: peruskäytön menetelmät (todellinen valokuva). . Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia).

  Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Näistä syistä on kiinnitettävä erityistä huomiota kylpyhuoneen suunnitteluun.

  Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia). Kun aloitat korjauksen, on tärkeää ajatella läpi kaikki huoneen sisustuksen hienot yksityiskohdat.

  Katto kulmassa keittiön muotoilu. Useimmissa keittiöissä tavallinen valkoinen katto sopii. . Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia).

  Johtopäätöksenä on, että suunnittelun ja värin ratkaisu riippuu suoraan valitsemastasi tuotteesta. . Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia).

  Suunnittele keittiön olohuone: peruskäytön menetelmät (todellinen valokuva). . Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia).

  Suunnittele keittiön olohuone: peruskäytön menetelmät (todellinen valokuva). . Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia).

  11 Olohuoneen suunnittelu (todellinen valokuva). Rekisteröinnin perussäännöt. . Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita kuvagalleria (160 todellisia valokuvia).

  Myös tällaisten verhojen moderni muotoilu mahdollistaa yhdistämisen. Kylpyhuoneen verhojen tulee olla pitkiä ja riittävän tiheitä tai jäykkiä.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  27 − 26 =