kylpyhuoneen valaisimet

Valaistus kylpyhuoneessa, kuva eri vaihtoehtoja

Tuntuisi helpompaa ja ei ole mitään ongelmaa, kuin järjestää valaistus kylpyhuoneessa, kuva, joka kiinnostaa. Kuitenkin tämä lausunto ei ole totta. Onhan syttyä tähän huoneeseen tarpeeksi kirkas pehmeää epäsuoraa valoa, joka luo lämpöä ja mukavuutta, sen on oltava tiettyjä erityisosaamista. Heidän peruskonsepti yritämme välittää tässä artikkelissa.

Useita valonlähteitä kylpyhuoneessa

Mikä määrittää valinnan valaistus kylpyhuoneessa

Kunnolla järjestää valaistusjärjestelmä kylpyhuoneessa, kuva, joka on esimerkkinä muille, on ymmärrettävä, että se riippuu valinnasta seuraavat tärkeät seikat:

 1. Väripaletti sisätiloja ja tyyliä.
 2. Siinä on erittely huoneen osaksi toiminnalliset alueet.
 3. Tasojen määrän sijainnista valaisimen.
 4. Toimivaltainen valikoima lamppuja.
 5. Koosta tilojen korjattavaksi.
 6. Kykysi visuaalisesti muuttaa tilaa valon avulla.

Alkuperäinen kylpy valaistus

Ensin totesi, että miettiä valosisustuksen konkreettisia ratkaisuja paikkoihin on asennettava valonlähde jo ennen korjausta kylpyhuone. Kuvia eri esineitä auttaa määrittämään koko koostumuksesta. Olisi säädettävä kaikille: kaapelin Valaisinkaapelit rakennettu falshbalki kipsilevy ostettu kylpy jolla taustavalo ja suorittaa kaikki muut tarvittavat toimet.

Kattokruunu kylpyhuoneessa on tehtävä kosteutta sulkumateriaalin

Mikä on valaistus kylpyhuoneessa, valokuva vaihtoehtoja, ja kyky asentaa eri katot

Kaikki valaisimet, jotka soveltuvat käytettäväksi kylpyhuoneessa, voidaan luokitella useiden kriteerien mukaan:

 1. Jonka taso Majoitus huoneessa, voit valita seinä-, katto- ja jopa lattiavalaisimet.
 2. Tyypin ulokkeen pinnan yläpuolella, ne voivat olla avoimia ja varustettu.
 3. Työalue, joka kattaa niiden valo, meidän pitäisi mainita ne, jotka on asetettu lähelle peili, oven tai kaappien yläpuolella kylpy.
 4. Mukaan lamput erotetaan: halogeeni, hehkulamppu, loisteputki, LED, metallihalogenidi.
 5. Riippuen käyttötarkoituksesta: tärkein tai yhteisen työpaikan (suunnattu tai erityinen) ja ylimääräisiä koriste.

Yhdistelmä seinä ja katto valaistus

Vinkki! Suunnitteluvaiheessa järjestely valaistus kylpyhuoneessa täytyy esilaske kuormitus virtalähteen, mikä antaa sille tilaa. Koska korkea kosteus kylpyhuoneessa, seisoo haara asentaa erillinen kone, suojaava verkko oikosulku.

Kattokruunu valaisee pesuallas ja peili

Tyypit katot ja niiden valaisimet kylpyhuoneeseen

On olemassa useita vaihtoehtoja kattorakenteisiin jotka rakennettiin aikana korjauksen kylpyhuone. Kuva kuva on aina tietyntyyppinen valaistus. Tavanomaisten maalattu katto voimme todeta suspension-tyypin lamput. Niiden valinta on varsin monipuolista, ja monet erityisesti suunniteltu kylpyhuoneet, koska ne ovat paremman suojan kosteutta.

Asennettu rakenteiden, kuten kipsilevykattoihin muovista paneelit tai levyt usein varustettu sisäänrakennetulla kohdevalaisimissa. Se on kätevä ja esteettisesti miellyttävä, ja samalla turvallinen, koska kaikki johdot piilossa. Valonheittimet käytetään tapauksessa laitteen alakattoon. Jos katto kylpyhuoneessa järjestelmä koostuu useista kerroksista, on mahdollista soveltaa LED-taustavalolla niiden välillä.

Kattokruunut yhdessä alasvalojen

Mitä lampputyypit käytetään valaistukseen kylpyhuoneessa, valokuvan eri kattorakenteisiin kertoo, että nykyään suosituimpia ovat halogeeni ja loisteputket. Samaan aikaan on kuitenkin huomattava määrä lamppujen sekä alkoi ilmestyä LED-valonlähteiden.

Itse asiassa, ei ole niin tärkeää, minkälainen lamppu käytetään valaisimia. Ratkaisevaa on, miten tämä laite täyttää vaatimukset, jotka ovat yleensä läsnä laitteet toimivat tietyssä ympäristössä, kuten kylpyhuoneessa.

Huolellinen monikäyttöinen valaistus kylpyhuoneessa

Mikä on oltava kalusteet kylpyhuoneessa

Koska lähtökohtana kylpyhuone, luonteensa, sillä on korkea kosteuden ja lämpötilan muutoksia, ja vaatimukset käytettävät sähköiset laitteet ovat erityisiä:

 • Valot ei pitäisi pelkää paljastaa ne kosteudelle tai jopa vesisuihkua. Tämä tekee mahdottomaksi käyttää hehkulamppuja ilman suojaavaa lampunvarjostimet, ikään kuin vettä palava lamppu on sen tuhoaminen kanssa leviäminen kuuma roskat, jotka voivat aiheuttaa vammoja ja palovammoja. Aste suojan kosteutta kylpyhuoneessa valaistuksen pitäisi alkaa IP24;

Backlight piilotettu syvennykseen

 • kylpy tai suihku alueella olisi varustettu vain pieni jännite lamppuja, joiden jännite korkeintaan 12 V;
 • lähellä suihkussa tai kylvyssä (lähes 60 cm) ovat sallittuja ainoastaan ​​lamput luokan II Suojaus sähköiskun;

Perus- ja lisävalaistuksen kylpyhuone

 • Tahansa käytetyn lampun kylpyhuoneessa on varustettava suojaavalla kupla, ja sen yksityiskohtia metallien korroosion suoja.

Esimerkki pehmeä leviää valaistus

Vinkki! Älä täytä kylpyhuone laitteet. Liikaa johdotuksen ja valaistuslaitteita ennemmin tai myöhemmin johtaa oikosulun.

Miten pitää valon kylpyhuoneessa kunnolla

Voidaksemme tehdä valaistus kylpyhuoneessa, kuva, joka voi yllättää kaikki ystäväsi, sinun täytyy tietää joitakin sääntöjä ja määräyksiä. Lukumäärä valonlähteiden on erittäin riippuvainen huoneen alueeseen. Standardi amme 4,5 m täysin laadullisesti voidaan valaista yhdellä valaisin on asennettu kattoon, jossa on 2-60 W hehkulamppua kukin.

Samalla, ei estä toista valoa lähellä peili, jos talo on mies. Parranajon jälkeen on hyvä valaistus on paljon kätevämpää. Ja naiset usein haluavat laittaa meikkiä kylpyhuoneessa.

Seinävalaisin sijaitsevat kummallakin puolella suuri peili

Suuri kylpyhuone vaativat kevyen täyttämällä kukin toiminnallinen alueet: uima (jossa kylpyamme tai suihku), pesu ja muut. Pesuvyöhykkeellä valaistuksen tulisi olla yhtenäinen ja luonnonvaloa vuon enintään 600 luksia. Tästä syystä ei ole välttämätöntä asentaa peilin lähellä loisteputket, joka suuresti syventää varjoja ja tehdä henkilö luonnotonta sini-vihreä väri.

Esimerkkejä käyttäen LED-valaisimen

Ei pidä unohtaa vaatimuksia harmonian suorittaessaan korjauksia kylpyhuoneessa. Kuvia lampun täysin noudattaa kaikkia värejä sisätilojen houkuttelevammaksi. Lämmin sävy suunnittelu valkoiset seinät täydellisessä harmoniassa LED-valoja ja hehkulamppuja valkoiset sävyt. Jos seinät ovat keltaisia, se näyttää hyvältä LED-valot, halogeenilamput ja hehkulamppuja, kirkas lasi.

Keltainen-vihreä sisustus edellyttää saman lampun, mutta jonka värilämpötila <3300 K. punainen ja oranssi muotoilu värejä edellyttää enemmän pehmeää valossa samassa lämpötilassa. Kylmä ääniä sopiva LEDit, loistelamput ja metalogalogenovye neutraali valkoinen valo 3000 5000K.

Valonheittimet kattoon kipsilevyn

Yleensä on jonkin verran kerroksellisuus peittoalueella kylpyhuoneen. Kuvia joitakin ratkaisuja on erinomainen esimerkki tästä.

LED nauhat valaisemiseksi katot. Basic majoitusvaihtoehtoja. Hienouksia kuten taustavalon valintamahdollisuudet. Esimerkkejä saattamisen LED nauhat kattoon, sen asennus.

huipputason valaistus pidetään, joka on yli 180 cm lattiasta. Se voi koostua useista valaisimet ja vain yksi. Siksi lennon fancy täällä on loputon: alkaen tähtitaivas ylellinen yhden kattokruunu. Katossa voi olla useita rivejä lamput valaisevat kullakin alueellaan.

Katto valaistus suihkutila

Keskimääräinen taso valaistus ei ole yli ihmisen silmien tasolla. Hänen tehtävänään on valaista peilin vyöhyke. Parranajo vain yksi valaisin yläpuolella peili ja meikit täytyy tehdä lähetyksenä kahdella vastakkaisella puolella.

Vinkki! Kylpyhuone on erittäin hyödyllistä valaista sisätilojen kalusteet. Tämä voi toimia LED nauhat. Sitä voidaan myös käyttää reunojen koristelussa kylvyssä.

Taustavalon Huonekalujen kylpyhuoneissa

Lattiapäällysteen enintään 10 cm lattiasta taso on alhaisempi. Useimmiten se on alempi koristevalaistukseen LED nauhat lamppuja tai tiivistetään.

Näin ollen ei ole niin yksinkertainen asia, ja - valaistus kylpyhuoneessa. Kuvia ja tarjosi meille opastaa sinua sen asianmukaisesta järjestämisestä.

Valaistus kylpyhuoneessa (video)

Katto kylpyhuoneessa: valokuvan vaihtoehtoja, etuja ja haittoja

Alakatto kylpyhuoneessa, valokuva valmis malleja

Valonheittimet katoissa. Photo asennusvaihtoehdot

Hammastanko katto kylpyhuoneessa. Edut ja editointi säännöt

Katto kylpyhuoneessa: mitä valita materiaalia hänen suunnittelu

Vedeneristys lattian kylpyhuoneessa: materiaalit ja menetelmät muninnan

Sähkölaitteet, valaistus, valaistus

Kirkkautta valaisimien ja kokoonpano on riippuvainen kahdesta tekijästä: henkilökohtaisen maun ja kylpyhuone alueella. Joku haaveilee valonheittimet, ja joku kuten tavallinen kannen keskelle kattoa. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten järjestää valaistus kylpyhuoneessa.

Oikeassa paikassa valaistus tuotteiden ja Lamppujen laadun määrittämiseksi valaistus. Standardi kaavio on seuraavanlainen - katto lamppu ja ylimääräiset - tuulettimet tai pisteitä. On huomattava, että valaistuksesta voi hyvinkin olla yhdistetyssä muodossa - katto valo ja muutaman valonheittimet.

Miten järjestää kalusteet

On tärkeää muistaa, että paljon valoa ei tapahdu, vaikka huoneessa on ikkuna-aukko. Ihannetapauksessa, valaistus olisi kolmiportainen:

 • valaistuksesta - pieni koko huone on riittävästi, jotta yksi keski Dome valo, mutta jos budjetti ja koko tämän huoneen mahdollistaa, niin on mahdollista järjestää kattoon ja tähtimäinen.
 • työvalona - työalueella, peili voidaan asettaa kaksi kevyttä, joka on järjestetty rinnakkain sen yläosassa. Hyvä ratkaisu olisi valot joustava suluissa, ne voit säätää valovirtaa oikeaan suuntaan, joten voidaan saavuttaa optimaalinen valaistus kasvot aikana eri hygieeninen ja kosmeettisia menettelyt.
 • alempi kattavuus - Tässä se pelaa enemmän koristeellinen kuin toiminnallista roolia. Alkuperäinen ongelma huone, joka on sovitettu arkkitehtonisia elementtejä, kuten jalustat, vaiheiden tai kapeampiin voidaan rakentaa käyttämällä monivärinen valaistus taskulamppu tai ikkunoita.

 • Välittömästi on huomattava, että sinun ei pitäisi valita malli, jossa värillinen lasi tai muovikotelo, heillä on tämä ominaisuus, koska vääristymän valon. Näin ollen, optimaalinen ratkaisu olisi suljettua tyyppiä kansi läpinäkymätön valkoinen tai läpinäkyvästä materiaalista.

 • Kerrosala ja huonekorkeus määrittää koko telineeseen. Alhainen katto ei salli asentaa roikkuva malli, tässä tapauksessa toimii ihanteellinen vaihtoehto: valonheittimet, seinä ja katto ja valonheittimet. "Razmashistaya9raquo,, tuhlaavainen kattokruunu on varustettu kolmella tai useammalla sävyjä, ei sovi pienelle aukiolle huoneeseen.
 • Valinta olisi perustuttava tyylillisiä päätös huoneeseen. Esimerkiksi kylpyhuone japanilainen tyyli, jossa pääpaino on pehmeä rauhoittava ääniä, metalli lamput tiukan muotoja näyttää hieman naurettavaa.
 • Huoneessa, jossa on erittäin moderni harmonisesti sovi valaisimia puhtaalla linjat muodossa geometrisia muotoja. Täällä, kuvia voi olla metallia, muovia tai kromia.
 • Klassinen merkitsee valaisinten laconic muotoja ilman ylimääräisiä osia ja komponentteja. Voit valita ja malleissa, joissa kirkas tai lasimaalauksia. Jälkimmäinen vaihtoehto luo hämmästyttävä valon leikkiä heijastuksia seinien aiheuttamat.

Miten laskea tarvittavan tehon lamput

Mukavasti on sisällä määrää suurelta osin kirkkautta, koska se vaikuttaa näön ja hermoston yleensä. Siksi on olemassa tiettyjä sääntöjä, joissa määritellään kuinka monta lumenia per neliömetri kylpyhuone.

On huomattava, että kyseisten tuotteiden ostamiseen enemmän huomiota Watts, Yksinkertaisesti sanottuna - kulutetusta energiasta. Mutta kuitenkin se on indikaattori lumenin määrää kirkkaus valovirran tietyn lampun.

Kylpyhuoneisiin ja wc tarpeeksi 200 lumenia per 1 m²:

 • hehkulamppu 25W ̴ 200 lm; 100W ̴ 1350 lumenia;
 • halogeenilamppu (230) 42 W ̴ 625 lumenia; (230) 70 W ̴ 1170 lumenia;
 • loisteputken 40 W 2000 lm ̴; 200W ̴ 1500 lumenia;
 • LEDit 40-80 W ̴ 6000 lm.

Laskettaessa lumenia, on ymmärrettävä, ja väri-aineita, jotka on muodostettu koriste. Jos huone hallitsee kirkkaita värejä, niin on tarpeen noudattaa vähimmäismääriä, tumma viimeistely - maksimi.

Yleensä asuntojen valaistus tuotteiden merkintä IP jälkeen kaksi ja joskus kolme numeroa. Jokainen niistä kuljettaa tärkeitä tietoja suojaavat pölyä, kosteutta ja aste vaikutusta näiden tuotteiden.

 • Ensimmäinen digitaalinen esitys on alueella 0-6 määrää suojan pölyltä ja kiinteiden hiukkasten. Jossa 0 - on ilman mitään suojaa, ja 6 - täydellinen suojaus.
 • Toinen numero - alueella 0-8 osoittaa tason vedenkestävyyden. Jossa 0 - on ilman mitään suojaa, ja 8 - täydellistä suojaa, jopa uppoutua veden alla pitkään.
 • Kolmannen numeron vastaa iskunkestävyys, on alueella 0 10. Tässä, kotelo voi muuttaa muotoaan (crack, lommo, lohkaistaan) mekaanisen iskun jälkeen mitattuna joulea. Mutta kuitenkin, että valaisin on paitsi toiminnan lisäksi täyttämään sähköturvallisuuden, ja säilyttää nykyiset tekijänoikeuksien suoja. Näin ollen - 0 tarkoittaa, ettei suoja, ja 10 (20Dzh) - ilkivaltaa sisätiloissa lamppu.

Yhteenveto edellä mainitut tiedot, voimme määrittää tarvittava lamppu turvakoodi säädetty tähän huoneeseen. Hänellä tulee olla vähimmäissuoja IP 442 ja maksimi on 674 IP.

Joka määrittelee optimaalisen suojan valoa laitteen voi perustua sen sijainti kylpyhuoneessa. Tämä huone on jaettu vyöhykkeisiin, jotka eroavat kosteustaso.

 • Ensimmäisen vyöhykkeen sijaitsee lähellä nieluja, kylpyamme ja suihku sisällä. Saattaa olla asennus 12 wattia valaisimien kanssa merkinnällä IP 674.
 • Toisessa vyöhykkeessä - okolopotolochnoe yläpuolella kylpy kulho, jossa laite on alttiina valon pääsyn, paitsi putoaa, mutta virtaa vettä. Siksi on suositeltavaa valita malli, jonka kapasiteetti on jopa 24 W Suojaindeksi IP 452 tai enemmän.
 • Kolmas vyöhyke sijaitsee vähintään 0,5 metrin etäisyydellä kylvyn tai altaan. Valaistus yksikkö tässä vaiheessa on suojattava vesipisaroita, voidaan asentaa malli leimattiin IP-242.
 • Neljäs vyöhyke sijaitsee etäisyydellä 3 m kylvystä tai upota. Valojen uhkaa vain höyryn tai lauhteen. Paras ratkaisu olisi - malli, jossa indeksi IP 011 tai korkeampi.

Tyyppisissä lampuissa ja niiden edut ja haitat

Laajalti käytetty tuote tämäntyyppisen koska sen edullinen, helppokäyttöisyys ja hetkellinen syttyminen, kun kytkettynä.

Ympäristön lämpötila ei ole juuri lainkaan vaikutusta sen suorituskykyyn.

Haittoja ovat kuitenkin alhainen valovirta ja alhainen elinikä, joka on vain noin 1000 tuntia. Lisäksi nämä lamput erittäin kuuma, joten niitä ei voida käyttää, jos:

 • muovikulho;
 • Sävy on pienoiskoossa ja muodostuu tekstiilimateriaalista.
 • Käytetään pääasiassa paikalla, erottuu korkea valotehokkuus ja pitkä käyttöikä.
 • Alumiini linssi selviytyy lämpösäteilyä, joka mahdollistaa käyttää lamppuja valonheittimet alakattoon eri materiaaleista valmistettuja. Ne ovat käytettävissä, jonka kapasiteetti on 220 V ja 12 V.

Asennus 12 voltin lampuilla on tietty puute - heille se on tarpeen asentaa pienjännitemuuntaja.

 • Se hyvä verrattuna valovirran ja pitkää ikää.
 • Erityyppiset fosforin vastaavat tiettyjä värejä valon, kuten päivänvalo, lämmin valkoinen, viileä luonnonvaloa, ja niin edelleen.
 • Malli putken toimii riippumattomasta lähteestä valaistuksen.

Mutta tällaiset tuotteet ovat "reagiruet9raquo; alentamaan lämpötilaa ja jännitettä, jolloin ne eivät syty. Lisäksi ne eivät eroa äänettömän toiminnan ja on rajoittava voima 150 wattia.

 • Kuten valmistaja, kestää 100000 tuntia, ja kuluttaa hyvin vähän valtaa.
 • Lamput Tämäntyyppisiä käytetään valonheittimet ja nauha, kuten väri - koriste valaistus.

Haitat ovat korkeat kustannukset, sekä tuotteen ja laitteet (muuntajat, ilmanvaihtojärjestelmän) sen vakaan toiminnan.

Muodot ja kiinnitykseen kalusteet

Valtava valikoima valaistus tuotteita voit valita sopivimman mallin, vastaavat kustannukset, tekniset ja ideoita. Kiinnittämällä menetelmä voidaan jakaa 3 ryhmään:

 • upotettu - alasvalot, valonheittimet voi suorittaa perus- tai muita valaistus. Niiden kokoonpano suoritetaan avulla kielekkeet juuressa sisäkaton, jolloin katto sinus ei saa olla pienempi kuin 7 cm halogeenilamppu ja noin 12 cm hehkulampusta;
 • keskeytetty mallit - mnogorozhkovye kattokruunut, yhden lamppu valaisimet on asennettu suoraan metalli koukku tärkein katto. Tässä tapauksessa, koko, paino ja muoto valaistuslaitteen ei ole suurta merkitystä. Niiden pääasiallinen tehtävä - koriste- ja laadukas valaistus, joka riippuu asennettu teho valaisimet;
 • yläpuolella - erityisesti kattoon diffuusorit ovat sopivat minkä tahansa katto emäksenä tai ylimääräinen valonlähde, jos lisätty seinillä. Ne on varustettu metallinen tai muovinen pohja työskentelevät asennusreiät, jossa asennus tapahtuu laitteisto. Tällainen laite poistamista pääasiassa säännöllisen muotoisia, lisäksi se on kompakti ja painaa vähän.

Johdotus kylpyhuoneessa

 • Kylpyhuoneisiin, joissa kosteus, etusija olisi annettava piilossa olevaan sähköjohtoon. Viiraosan - luotettavuus koko järjestelmän on määritelty seuraavalla tavalla: tehoarvojen valaisimia, asentaa sisätiloihin, saatu arvo jaetaan 220 V. Lopputulos - kuormitus kaapeli, jossa se ilmaistaan ​​ampeereina. On huomattava, että kuparilanka 1 mm paksuus, joka kykenee kestämään kuormitusta jopa 2000 wattia.
 • Tyypillisesti kuparikaapeli osa ei saa olla pienempi kuin 2,5 mm², alumiini - 4 mm². Valaistusta optimaalisesti sopivia kahden johtimen kuparilanka, jonka poikkileikkaus on 1,5 mm². Se ei ole suositeltavaa yhdistämään kaksi eri kaapelit koostumus ja käytetään eristysnauha eristysmateriaalia.
 • Aloita korvaaminen johdotus prosessissa seuraa aukolla toimiva kaapelien kytkentärasian. Virtalähteen ajaksi toiminnan voi väliaikaisesti toimia kuljettaa. Avulla indikaattorin sinun täytyy varmistaa, että kaikki sähkölaitteet demagnetisoidaan.
 • Bittikartta poisto edellisen lähettämistä suoritetaan ja terävä taltta vasaralla tai konetyökalu, jossa on suutin, prosessi on hyvin pölyinen ja vaikeaa. Jos et voi määrittää, missä se menee, niin sinun täytyy käyttää erityistä laitetta.
 • Asentamista varten uuden voimalinjoja täytyy tehdä shtroblenie katon ja seinien saattamiseksi vaaditulle kohtaan, jossa haluat asentaa tai toisella laitteella.

 • Kaapeli voidaan vetää käyttämällä aallotukset, että lanka ei kuulu ulos urasta, se on kiinteä joka mittari käyttäen seosta, jossa oli kipsi tai kipsiä. Kiinnitysaineena sopivaa materiaalia ja erityinen kiinnityslaitteet, jotka ovat valmiiksi asennettu Stroebe, ja sitten lisätään ne aallotetun kaapelin.
 • Valmistumisen jälkeen tämän vaiheen liittää kaapelin kytkentärasia ja tarkistaa laatu kaikki yhteydet. Jos kaikki toimii toteutetaan oikein ja tuottamukseen - suorituksen tiiviste leikkaus uria.

Asennus kalusteet kattoon tärkeimmistä

Valitessaan malli tärkein katto on suositeltavaa antaa etusija alemman kuvun levyn tai pallon muotoinen lamppu. Betonilattialle tämä laite on kiinnitetty lanka tuotteita, jotka yleensä mennä valaisimen kanssa. Jos katto on puu, niin asennus suoritetaan Käyttönesteen läpi reikien sopivilla ruuveilla halkaisijaltaan.

 • Tällainen svetoproduktsiya seinälle tarvittaessa voit poimia joukko koostuu seinä ja katto valo yhdessä suunnittelupäätös.
 • Ennen työn aloittamista, virtalähde on kytketty pois päältä, niin kaapeleiden päihin on kuorittu ja kiinnitetty liittimiin kattoon. Kun kiristämällä kiristysruuvien tapahtuu kytketty johtoja.

 • Seuraavaksi pohja on kiinnitetty ja ruuvataan kattovalaisin. On tarpeen kytkeä virta, varmista, että lamppu on päällä ilman vaikeuksia (vilkkua, kipinät). Tarkastuksen jälkeen, voit asentaa pyörän leikata.

Asennus otteluita kipsilevyjä kattoon

Johdotus valopiste tehdään ennen asennusta FCL kylpyhuoneessa. Ei ole tarvetta sähköjohtojen Stroebe katto, mutta on syytä huomata, että on toivottavaa laittaa aaltopahvin putki. Johtojen (ei ole pienempi kuin 20 cm) lähtökohdasta asennuksen valaisimia.

Reikien haluttu halkaisija alle lamppujen levyille voidaan suorittaa sekä ennen että jälkeen asennuksen. Olisi huolehdittava laskea sijainnin kiinnikkeet, jotka asennuksessa ne eivät putoa metallin profiilin. Ajaa reiät voivat olla erityisellä suutin ja pora-lasi.

 • Lamput hehkulamput. Ensinnäkin, sinun täytyy kytkeä sähkökaapeli terminaaliin kalusteet. Lisätä täplät kattoon reikä on tarpeen painaa keskellä metallin välilehdet. Sitten - irrotettavat ja ottaa automaattisesti alkuasentoon ja lukita tukevasti paikallaan valossa. Nyt on mahdollista ruuvata lamppu.
 • Lamput halogeenilamput. Myös tässä kiinnitetty johtimet liittimiin. Seuraavaksi kotelo sähkölaite kanssa jousenpidikettä. Irrotettava patruuna lisätä lampun ja vahvistaa sen asennus ikeen, joka sisältyy pakkaukseen lampun. Kun käsittelet halogeenilamput täytyy käyttää käsineitä.
 • valaistuksesta. Ensinnäkin kiinteän metalliteollisuuden pidikkeen, sitten kytketty johtimiin voimajohtojen värin pääte. Tarkoin poistettu lanka reikään, ja suoritetaan asennus koristeellinen elin. Jos valaisin on merkittävä paino, sitten rakenne paikassa asennus on suositeltavaa vahvistaa kautta jäykisteet.
 • LED kylpyhuoneen valaistus. Valmistelutyön alkaa yhteyden nauhan verkkosovittimen oikein päin. Tätä varten, johdot sijoitetaan oikeaan paikkaan ja kierrä ruuvit. On toivottavaa pidentää nauha pienillä annoksilla juottamalla, LED kokonaispituus ei saa ylittää 15 m. Pinta puhdistetaan ja siitä poistetaan rasva ennen asennusta. Teipillä poistaa suojaavan kalvon ja laittaa pinnalle kevyesti painaen.

Asennus kalusteet on sisäkaton

Kaikki tyypit valaisimia on kiinnitetty telineeseen, joka on ennalta asennettu tärkein kattoon, ja sitten valmiin kankaan tehty reiät valot.

Valitessaan valaisimet ja valaistus on otettava huomioon useita vivahteita:

 • aukot on parannettu erityisillä ies estämällä web repiä, asettaa ja lämmöneristys rengas, jos tarpeen;
 • valinta valaistus tuotteiden suositellut paras vaihtoehto olisi mallina piirtoheitin tyypin kiinnitys;
 • sinun täytyy kiinnittää huomiota valtaa valaisimet: hehkulamppujen pitäisi olla enintään 40 wattia, halogeeni - 35 ti Energiaa säästävät hännystelijät - ihanteellinen ratkaisu kattoon;
 • ei suositella kattokruunut, kannet, jotka muodostavat levy;
 • paras vaihtoehto olisi lamput ulkoisten tyypin kätyreitä sijainti. Mutta tässä tapauksessa kärsii kattoon estetiikasta - katto muotoilu ei voi täysin sulkea eristysrenkaaseen.

Voit riskialttiimpia menetelmiä - suorittavat ylimääräisiä valaistus LED-nauhat on kaapit, yöpöytä, on kehä peilin, suihku tai kylpyamme kulhoon.

Säätämällä intensiteetti taso valoemission, sen suunta ja samalla käyttäen lamput, jotka emittoivat eri värejä valaistus voi saavuttaa hämmästyttäviä tuloksia. Tällaiset tekniikat auttavat luomaan halutun tunnelman. Luo stimuloiva ilmapiiri ja "nousu unesta", jolloin tulevat toimivaan raidan tai lievittää väsymystä kiireinen päivä.

Yleensä valo kylpyhuoneen tulisi olla sekä toiminnallisia ja koriste. Siksi on tärkeää asettaa eri kirkkauden ja suunnittelu valaistus tuotteita.

Esimerkkejä kuvia kylpyhuoneen valaistus

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Valaistus kylpyhuoneessa (kuva 20): katto suunnittelu ja sijainti valaisimia

Comfort talossa - yksi tärkeimmistä edellytyksistä onnistuneen elantonsa. On mahdotonta kuvitella ilman viihtyisä kylpyhuone. Alennuksessa on olemassa erilaisia ​​laitteita, jotka tekevät valaistus talossa ja kylpyhuone mukava, kaunis. Huomattuaan halu tehdä sisätilojen moderni Applied suunnitteluratkaisuja sijoittamisesta valonlähteitä.

Ensi silmäyksellä, ei niin vaikea löytää valaisimeen. On tunnettua, että useimmissa huoneistoissa valaistus kylpyhuoneessa on spesifisyys - lähes täydellinen puuttuminen luonnonvaloa. Siksi - käytä kalusteet ja luoda keinovaloa. Vain yksi lamppu ei tarjoa riittävää mukavuutta kaikki asiat, jotka yleensä esiintyvät kylpyhuoneessa. Parranajo, make-up, pesu- ja vaatii enemmän intensiivistä valoa suunnataan tai paikallista tietyllä alueella.

Miten järjestää valaistus kylpyhuoneessa avulla valaisimia, useimmat oikein valitessaan sijainti? Suunnittelu tarjoaa paljon ratkaisuja, mutta on tärkeää valita yksi, joka täyttää tietyn huoneen. Joten valaistus pieni kylpyhuone aivan erilainen voimakkuus ja sijainti lähteiden kuin se, joka vaatii tilava.

Käytä lamppujen sivustoilla

Tilassa Uuden kylpyhuoneen tulisi olla läsnä kaiken: kauneutta ja mukavuutta mitä ajatuksia sovelletaan. Valinta kalusteet pitäisi tehdä sopivan kokoista. Itsenäisesti huomioon avaruusteollisuuden kylpyhuoneessa, on suositeltavaa jakaa huoneen osiin omilla valoa. Nämä vyöhykkeet ovat suunnilleen:

 • kylpy tai suihku vedenkäsittelyyn;
 • pesuallas ja peili yläpuolella;
 • kaapit, hyllyt;
 • Kodinkoneet: pesukone, ja toiset.

Ei jokainen kylpyhuone on jaettu edellä mainituilla aloilla. Luovuttamisesta Hruštšovin, esimerkiksi ei ole aina mahdollista sijoittaa laitteisiin tai huonekaluja pieneen huoneeseen.

Ensimmäisestä alueen alkuperäistä valaistus voidaan asentaa ympärillä kehä. Kun vaimennettu kirkkaus valaistuksen kattoon tai seinään tärkein valaistus on parempi tehdä kovaa. Käytetyt halogeenilamput, joka sijaitsee välin päässä toisistaan, sekä LED-valaistus. Kattoon (seinä) samalla soveltaa yhden lampun. Ei tarvitse asentaa taustavalo itsesi myydään valmiissa kylpy sisäänrakennetulla hänen pienen lamppuja.

Jos kylpy käytetään Peseytymis-, lapset, mutta ei rentouttavia hoitoja, sinun valaistus kylpyhuoneessa, intensiivistä toimintaa haluamasi vyöhyke. Tämä lampetti, tehokas seinälle tai kattoon valot kyky muuttaa valon suuntaa. Toiminnon avulla voit kääntää telineeseen valaisemaan joidenkin alueilla huoneen.

Jokaisessa kylpyhuoneessa on pesuallas peili yläpuolella. Tämä vyöhyke on ehkä tärkein, riittävästi valoa tarvitaan. Applied valaistus ympärillä peili, esimerkiksi sisäänrakennettuna. Käytä loistelamppujen, LED laitteet. Kun se on mahdollista, että valo häikäisee, luo häikäisyn pohdintoihin. Sopiva valaistus tulee lässähtää naamaasi. Yläpuolella peili ja sivukiinnitteinen valot jäälasi lampetit tai alla varjossa.

Hyllyt, kaapit, pyyhkeet eivät välttämättä edellytä taustavalon, jossa on rajoitettu määrä neliömetriä. LED-valaistus ratkaisu sovelluksen koukut, hyllyt on kaunis muotoilu, selviytyy toimintoja. Kotitalouksissa, lisätään pieni lamppu, joka valvoo prosesseja (pesu, kuivaus), ei yleisesti valoa. Joskus on kylpyhuoneiden kuten käymälöiden tilaa. Lisää sitten toinen vyöhyke ja toimiva valaistus sitä.

Valaistus pieni kylpyhuone - ominaisuudet

Käyttämällä suunnittelun ja tekniikat, poimia väriä seiniin, laitteet, koriste, suunniteltu erityisesti pienille-kokoinen kylpyhuone. Mutta myös koristaa tekee viihtyisä sisustus pienin valaistusolosuhteissa piirien ja laitteiden sitä. Kun pyritään lisäämään tilaa ei voi olla 5 neliötä tehdä 12 neliötä, mutta se voidaan tehdä visuaalisesti. On tärkeämpää riittävän valaistuksen pieneen huoneeseen ei ollut varjossa. Ensinnäkin, se on valinta virran merkkivalo ja lamppu, niin että valo oli kirkas, mutta ei sokaisevia.

Ei vaikea perustaa yksi lamppu, mutta huone ei tasaisesti valaistu. On parempi kunnolla valaisemaan kylpyhuone, käyttäen kattoon tai seinään järjestely useista lähteistä. Valinta- ja ideat tähän voi olla erilainen: LED tai pistevalaistus laitteita, loisteputki ja säännölliset sipulit, halogeenilamput. Kumulatiivinen virtaus saadaan toivottu kirkkaus. Sopivia suositus käyttää liukusäädintä lisätä tai vähentää valaistuksen pienessä kylpyhuoneessa.

Täytäntöönpano aamulla ja iltapuvut peilin vaatii LED tai muu valaistus. Erilaisia ​​ideoita toteutetaan käyttäen paikallisia valaistus LED nauha. Se on toimiva, koriste, tyylikäs, antaa tilaa kaunis, sovelletaan joka vyöhykkeellä. Useita peilit eri muotoja on järjestetty seinien ja kaapit, kylpy kasvaa ja parantaa visuaalinen tila valaistus, heijastaa, valon sironnan.

Lisäksi kirkkaat värit katto kylpyhuone ovat pieniä, voit käyttää heijastavia materiaaleja: kiiltävä, mutta ei aivan peili, joka edistää pienen koon. Heijastaa kykyä kattoseinämälle tulee oikein korosta lähteistä tai käytä kattovalaisin laitteita, useat puhujat. Suurissa Kylpyhuoneessa on myös paljon vaihtoehtoja. Sisustus koristella suuri kattokruunu keskellä, tai muutos katon "halogeeni taivas ja tähdet." Useat kalusteet on käytännöllistä sijoittaa lattialle, asennettu laatta.

Vaatimukset valaisimista laitteiden

Toteuttamalla nämä ajatukset huomioon, mikä edellyttää tiettyä ja ennalta suunniteltu valaistus järjestelmä. Teemme asennus ja liitäntä, sääntöjä noudattavien sitten - tällä hetkellä tarjota käyttöturvallisuutta. Laitteiden valinnassa, tarvikkeiden ostoon tarvitaan perustiedot, joita ilman on mahdotonta tehdä korjauksia tai valaisimista elementtejä. kylpyhuoneen sisustukseen altistetaan olosuhteisiin huomattavan kosteuden. Höyryä tai vapaa-ajan vesipisarat putoa sähkökytkennät oikosulun estämiseksi, sähköisku. Vaarallisin alue - aivan vesihauteessa. Roiskeet ovat mahdollisia läheisyydessä viemäriin.

Tuo johdotus tiettyyn paikkaan, asentaa valaistus ja ruuvaa valaisin voi olla omillaan. Mutta jos sinulla ei ole riittävästi taitoja, se on parasta kuulla sähköalan ammattilaisen.

Riittävä valaistus mahdollisimman mukaviksi kylpyhuoneen ja lisää toimivuutta sen eri alueilla. Edellä esitetyt menetelmät, säännöt, ja esimerkkejä asennus lamppujen avulla päivittää, parantaa sisätilat.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

82 − = 77