Kynttilänjalat alkaen käpyjä

Alkuperäinen kynttilänjalka käpyjä

Kävyt ovat paitsi kauniita koristelu rakastettu puu, mutta myös ihana materiaali luoda kauniita tuotteita. Erityisen suosittuja ovat kotitekoisia kynttilänjalat pois kävyt, koska ne auttavat tuomaan mukavuutta talossa ja talon täynnä upeita kynttilänvalossa.

Useimmiten käsitöitä luonnon materiaaleja käpyjä tehdä tulevan joulun ja uudenvuoden, ja lomien jälkeen yksinkertaisesti poistaa pölyinen ensi vuoteen. Mutta onko sellainen asia kuin kynttilän voi olla hyödyllinen ympäri vuoden. Se kaikki riippuu menetelmä koristelu tuotteita. Jos haet hohtavan paljetteja ja helmiä, The "domik9raquo; kynttilä näyttää juhlava ja talvinen satu. Ja jos esimerkiksi kuoppia yhdistää meri kiviä, kahvipapuja tai jopa kanelitangot, niin kynttilänjalka saavat täysin eri mieltä, rennompaa, mutta samalla romanttinen.

Tärkein vaatimus luomiseen kaikenlaisten kynttilänjalat on niiden tuotannon palamatonta ainetta. Lisäksi ne eivät saisi olla liian raskas, tai ulkonäkö tuotteen ja toimintakykyä häviävät. Mutta tämä koskee vain kannettava kynttilänjalkoja, ja jos ne ovat paikallaan, käytetään suuria kappaleita sallittu.

Jotta voidaan luoda kaunis kynttilänjalka alkaen kuoppia uudenvuoden, ei tarvitse olla taiteilija tai suuri mestari. On vain näyttää hieman mielikuvitusta ja käyttää oikeita materiaaleja. Erittäin mielenkiintoinen idea on tuotannon käsitöitä ilman ylimääräisiä koriste yksityiskohtia. Voit tehdä tämän kartion poraa pieni reikä muodossa kynttilöitä, mutta se pitäisi tehdä huolellisesti niin, että materiaali ei ole mureni. Koristeena, voit käyttää kullan tai hopean maali ja glitter tahansa väri. Voit kynttilänjalka oli tasaista pohjassa käpyjä pitäisi liittää pieni pyöreä kaataa puun. Tämän seurauksena suorittamalla kaikki vaiheet oikein, saamme alkuperäisen kynttilänjalka, kuten kuvassa alla.

Hyvä kynttilänjalan käpyjä, paitsi sen ulkonäköä vaan myös monipuolisuutta. Koska sitä voidaan käyttää yhden kopion, ja muodostavat erilaiset koostumukset. Erittäin suosittu single "svetlyachki9raquo; ukrashivanii Holiday pöydän. Lisätä tällaista kynttilänjalat suurta omaperäisyyttä, ne voidaan maalata eri väreillä ja paljetteja nukahtaa.

Ystäville ainutlaatuisia ja värikkäitä asioita sovi kynttilänjalka kartioita, valmistukseen, joka vaatii koko värivalikoima. Luoda sellainen mestariteos, on tarpeen valmistella paljon kuoppia ja jokainen niistä on maalattu eri värillä. Sitten sinun täytyy ottaa iso lautanen ja alkaa kannattaa hänen silmuja, simuloimalla vuori. Maalatut osat on liimattu siten, että ei ollut nimikilpi tai onteloita kartioiden väliselle. Muodostumisessa kynttiläjalka päällä mäen on muutamia reikiä - ne toimivat kynttilänjalka.

Tällaisessa käsintehdyt artikkeli on parasta etsiä pitkä ja kapea kynttilöitä eri värejä. Vaihtoehtoisesti koostumus voi lisäksi ripotella Glitter lakan tai liitä pieni helmi helmiä. Näin luotiin kynttilänjalka sopii hyvin koristamaan loma pöydän, tai tulee olemaan erinomainen pala sisustus huoneessa kokonaisuutena. Ne, jotka eivät pidä suuria ja tilaa vieviä osia sisustus, ehdotetaan suorittamaan tällaista kynttilänjalka ei ole suuri levy, ja pieni lautanen.

Katsotaanpa, miten tehdä yksinkertaisia ​​kynttilänjalat alkaen käpyjä (mestarikurssi).

Voit tehdä tämän tarvitset näitä materiaaleja:

 • 2 purkit kierrekorkki, korkea kapasiteetti on 1 litra;
 • kuoppia;
 • oksa mänty;
 • klustereita pihlaja;
 • lantion tai muita kirkkaita marjoja;
 • glyseroli;
 • vesi;
 • pieni pyöreä kynttilöitä tina vanteet;
 • vaha;
 • sellofaaniin;
 • pahvi;
 • sakset.

Aloitamme valmistuksen.

 1. Pankit on käännyttävä laittaa käpyjä, nappuloita männyn ja hedelmiä saatavilla.
 2. Glyseriini sekoitetaan veden kanssa suhteessa 1: 1 ja kaataa sisältö tölkkien hieman alle kaulan.
 3. 2 leikattu pahvista ympyrän halkaisija kaulan pankit ja kääri ne sellofaaniin. Sitten ne täytyy laittaa yksi kussakin astiassa niin, että neste ei tihkui reunoilla ympyröitä.
 4. Sulata vaha ja kaada se päälle piireissä asetetun pahvin ja sellofaaniin.
 5. Kannet tölkkien tehdä pieniä reikiä, niin että ne olivat tiukasti kynttilöitä.
 6. Pankit kiristä korkit ja liitä reikiin veistetty kynttilöitä.

Jolloin saadaan hämmästyttävä käsitöitä luonnon materiaalista (kartion) voidaan käyttää paitsi talvella vapaapäiviä, vaan myös arkisin.

Jatkuvat teema käytön kartioita lasipurkkeihin kuten kynttilänjalat, voit luoda toisenlaisen hyödyllisiä asioita. Suositeltava kynttilänjalka kartioita, eikä käyttää niitä koristeluun, erittäin helppo tehdä. Tämä edellyttää:

 • jar;
 • kuoppia;
 • pienet kynttilät;
 • nauhoja tai ohut ruskea köysi;
 • kullan tai hopean maali purkkiin;
 • suola;
 • hopea paljetteja;
 • punainen lanka kiinnittämiseen käpyjä.

 1. Pankki tarvitsee täyttää suuri suola sekoittaa paljetteja. Täytä se noin kolmannes.
 2. Kaula pankkien sitoa köyden tai nauha ja solmio keula.
 3. Pari käpyjä maalattu haluttu väri ja kiinnitä niihin kultainen lanka (kuten joulu lelu).
 4. Kiinnitä kuoppia tölkin kaulan.
 5. Laita kynttilän astiaan.

Tämä kynttilän tekeminen on erittäin helppoa ja yksinkertaista, joten työ voi käsitellä jopa lapsi. Mahdollisesti purkki voidaan edelleen zadekorirovat helmillä tai applique puolikkaat valkoista paperia.

Alkuperäinen kynttilänjalka kartioita tölkit voidaan käyttää paitsi taulukon objekti. Jos lisäät sen pari kohteita, se muuttuu roikkuu kynttilänjalka, joka näyttää hyvältä puun puutarhassa ja talon seinään. Jos teet useita näistä käsitöitä, he voivat hyvin valaista huoneen, luoda romanttisissa tunnelmissa.

Jotta tällaisia ​​muutoksia kynttilänjalan, tarvitset kaunis ja vahva lanka tai nauha. Ne on pysyvästi kiinnitetty tölkin kaulan. Sulkeminen alus ei tarvitse toista kynttilä ei pala.

Joulun kynttilänjalkoja omin käsin. Luominen kynttilänjalat kolhuilta ja lasit

Uusi vuosi - aikaa ihmeitä ja taikuutta. Ennen häntä, olisi toivottavaa erityisellä tavalla sisustaa talon, tee jotain epätavallista ja alkuperäinen. Sellainen, joka auttaisi luoda kodikas tunnelma ja tuo loma. Voit käyttää joulun kynttilä alkuperäiset käsintehdyt kynttilänjalat. Jokainen tietää sanonta, kun kynttilän liekki on oltava aikaa polttaa kaikki vastoinkäymiset ja huonon sään, joka tapahtui vanhan vuoden. Ja uuden vuoden jälkeen tulee päinvastoin toteutuu kaikki tekevät toiveet ja unelmat. Niin kuin sisustus - se ei ole vain koriste, mutta myös symboli hyvän voittaessa pahan.

Kuinka tehdä kynttilän omin käsin?

Valitsemalla kynttilän tulisi lähestyä varovasti ja mieluiten etukäteen. Kynttilänjalan on parasta tehdä omiin käsiinsä. Näin voit sukeltaa ilmakehään luovuuden lisäksi raskaan arjesta. Voit tuntea niiden osallistumista luomiseen juhlava ilmapiiri kodissasi. Lisäksi käsintehdyt kynttilä on aina alkuperäisiä ja ainoa laatuaan. Koristella se voi olla helmiä, villa, leikattu värilliselle paperille hahmoja, ja monet muut.

Valmistukseen kotitekoisten joulun kynttilänjalat on olemassa suuri joukko mielenkiintoisia ja yksinkertaisia ​​ideoita. Materiaalit voidaan improvisoituja tavaraa ja taloustavarat. Useimmiten käyttävät mitä on käsillä: se on eri pankkien ja vanha astiat, ja helmiä, ja lankaa ja kuoret, ja monet muut.

Edes tavallisuudesta puukappaleiden, kuten mielikuvitus, voit luoda alkuperäisen kaunis kynttilänjalka. On vain tarpeen porata pieniä reikiä tehdä hybridejä kynttilöitä. Perustana lampunjalat voidaan ottaa, ja materiaalin, kuten polymeerin savi. Se on helppo ja käytännöllinen. Sitä voidaan käyttää mallinnuksessa koruja tulevia kynttilänjalkoja.

Ajatus kotitekoisia kynttilänjalat

Yksi yleisimmistä uudenvuoden tekemiä käsitöitä omiin käsiinsä, kynttilänjalkoja käyttävät sovellukset. vaikka lapsi voi tehdä sitä! Sinun täytyy leikata pois värilliselle paperille hahmoja erikokoista. Se voi olla hieman joulukuusia, lumiukkoja, enkeleitä, lumihiutaleet, lahjoja. Mukavuussyistä, voit käyttää sapluuna. Niin kaikki, joka on liimattu ulkopuolelle kuppiin tai lasiin. Lisäksi sisällä alareunassa kupin sijoitettu kynttilöitä.

Joulun kynttilä, tehty omin käsin, näyttävät vieläkin alkuperäinen, jos yhdistää ne koostumukseen. Se tarvitsee vain päättää, mitä haluat saada tuloksen. Se voi olla kynttilä, koristeltu joulukoristeita ja osa sävellystä kelluvia kynttilöitä ja metsäaukealla. Ne voidaan koristeltu serpentiinit, värillisiä nauhoja, helmiä, ja sitten laittaa kaiken tasaiselle kiinteälle pinnalle (levy, tarjotin). Noin saatu koostumus voidaan kauniisti hajottaa kuusen oksia tai villaa, jotka toimivat jäljitelmä lumi.

Olisit uudenvuodenaattona mökillä, on tarpeen hyödyntää risuja, kuivia oksia puista tai pensaita. Kaikki tämä toimii pohjana tulevaisuuden koriste kynttilänjalat. Rakentaa nippu ja liitä kynttilöitä. On parempi käyttää pieniä. Ne on vakaampi. Tärkeintä - saavuttaa vakaus, että rakentaminen ei ole rikki. Koristella se voi olla monivärinen nauhoja, leluja, kirkas hedelmiä jne

Helppo toteuttaa, mutta se on elegantti, ovat steklyannyepodsvechniki. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka ovat erittäin kiireinen ja ei ole paljon vapaa-aikaa. Rakentaa tällaisen kynttilän, sinun tarvitse tehdä mitään lasiesineet (maljakko, stemware, lasit) ja kauniisti koota. Sitten laitetaan astiaan kynttilöitä, pre-tiputtaa vaha pohjalle siinä hieman enemmän valtaa. Meidän kynttilä on valmis! Täytyy vain sijoittaa kynttilöitä. Yksinkertaisin vaihtoehto - se on, tietenkin, loma pöytä, jotka ovat kotitekoisia käsitöitä on erittäin hyödyllistä.

Tärkeä näkökohta valmistuksessa kynttilänjalat on niiden vakautta. Sinun täytyy huolehtia siitä, että koostumus ei ole hajonnut, ja kynttilät tiukasti pitää säiliöissä. Jos on olemassa mahdollisuus, että ne voivat pudota, sinun täytyy keksiä lisätukea. Voit sijoittaa ne lähelle toisiaan tai sitoa kirkas nauha. Tämä antaa heille entistä suuremman vakauden.

Siinä tapauksessa, että kynttilä on erittäin korkea ja epävakaa, perusteella on otettava suuria aluksia - maljakoita tai vedä lasit. Jos esimerkiksi päätti järjestää uudenvuodenaattona tyyliin "Alice in Wonderland", voit rakentaa kynttilä kupit. Voit tehdä tämän, laita ne pieneen koriste kiviä, hasselpähkinät, mantelit, pähkinät ja laittaa kynttilän. Plus nämä kynttilänjalat on, että kun kaikki lomat, voit helposti kääntää kaiken takaisin kuppiin.

Voit pystyä paremmin ymmärtämään teknologian tehdä koriste kynttilänjalat, esittelemme teille 2 yksinkertaisia ​​mestarikurssi.

Joulun kynttilänjalat lasit

Mitä minun täytyy tehdä kynttilänjalat:

 1. pahvi
 2. sakset
 3. värilliselle paperille
 4. Iso neula (edullisesti vetopyörän)
 5. Liima lasin tai erityisiä ase
 6. Vanu, vaahto, sokeria tai suolaa (simuloida lunta)
 7. Eri kuvioissa täyttää viinilasit (joulukuusia, tähdet, lumihiutaleet, luvut eläimiä, ja niin edelleen. D.)
 • Aloita ottaa pahvi. Voit käyttää normaalia värin tai kuvion. Laitoimme se ylösalaisin lasi. Edelleen lyijykynän lyijyä ympäri ääriviivat pahville. Tämä paikka on alareunassa meidän kynttilänjalka. Saksia käyttäen, leikata tarpeen työkappaleeseen. Samoin, teemme ympyrä värillinen paperi ja liimaa se tiukasti aluksella.
 • Tyhjille pahvi liima huolella valituista raaka-aineista kaikkien laseja. Seuraavaksi me laitamme lukuja niihin ja merkitse rastilla. Kestää hieman vaahtoa ja saksia käyttäen antaa sille lunta, joka sitten on meidän kuva. Laita lasivillaa tai hienoa suolaa. Kaada tarvitset noin puoli. Villan tai hienoa suolaa voi lisätä paljetteja tai helmiä. Tämä luo välkyntä vaikutus ja loistoa.
 • Edelleen, vetopyörän neulalla tehdä reikiä lumessa leveä parantaa luku. Kaada vähän liimaa ja laittaa ne sisälle. Napakasti ja anna kuivua. On vielä liimaa loput suunnittelusta pahvi.
 • Voitelee työkappaleeseen liiman reunoja. On parempi käyttää "Moment9raquo;. Se on erinomainen lasipinnoille. Liimaa ja jätetään muutaman minuutin aihioiden kahvat ja kuiva. Jälkeen laastin kovettumista, on tarpeen kääntää lasin, heiluta keinolumi ja laittaa lasin pöydälle. Meidän ihana kynttilä jäljellä täydennys kynttilän! On parasta ottaa paksu tilavuus valkoinen. Tämä antaa kynttilänjalka joulua ilmeen. Laita kynttilöitä lasit jalka, alustava ottaa tiputtaa vahaa niitä paremmin liitteenä. Epätavallinen joulun kynttilänjalka on valmis! Jää vain sytyttää kynttilät.

Täyteainetta oman kynttilänjalkoja voi palvella koristetehtävä asia jouluaiheisia: joulupukki, lumihiutaleet ja enemmän. Sama suuntaus tehdä kynttilänjalka, muistuttaa vapaapäiviä. Se voi olla kuoret, hiekka, ja monet muut.

Mietitäänpä toinen vaihtoehto epätavallinen ja yksinkertainen toteutus kynttilänjalat käpyjä.

 1. Ota pahvi leikata pois se pieni ympyrä
 2. On pieni nipin, jossa laitamme kynttilän. Piirrä ääriviivat lyijykynällä pahville.
 3. Nyt meidän täytyy ottaa kiinteä keskikokoiset ja erosi mittakaavoissa.
 4. Levittää saatu hiutaleet noin koteloaihio.
 5. Kaikki myöhemmät piirit on aseteltu ruutukuvio.
 6. Pääsemme haluttuun korkeuteen, aseta aukkoon nipin kynttilä ja sytyttää sen.

Of kynttilänjalat tekemät käsissä, ja hengittää lämpöä ja taikaa. On vaikea kuvitella, uudenvuoden yönä ilman tällaista koristelu. Kynttilöitä lampetit auttaa luomaan erityinen kodikas tunnelma. Valmistuksessa nämä eivät tarvitse kuluttaa paljon rahaa ja aikaa. Lisäksi ne eivät voi vain sisustaa kotisi, mutta toimivat myös suuri lahja ystäville ja perheelle. Samaa mieltä, ei ole mitään mukavampaa kuin saada loma on jotain tehnyt omin käsin!

Anastasia Pletnev, erityisesti Ladyspecial.ru

kotiäiti

Joulun seppele ja kynttilänjalka kolhuilta. mestarikurssi

Luxury seppeleen hopea käpyjä, ja hänelle myös kynttilänjalka! Mitä pidät siitä? Sinulle tänään mestarikurssi. Muuten, tämä lintu voi tehdä seppeleitä tässä MC tai !

1. Leikkaa ympyrän pahvi.

2. Leikkaa pois kartioita ottaa vain puoli yläosan.

3. Liima kuumaliimalla käpyjä valmis pahvi ympyrä kokoon meille.

4. Ready seppeleen maalata maali -spreem hopeaa.

5. kuivui liimaa käpyjä iso punainen helmiä, istuttaa lintu.

1.? S sama pahvi leikattu piireissä sellaisista halkaisijaksi kynttilänjalka, joita tarvitsemme. Se huomaa keskellä ympyrän rajan kynttilöistämme.

2. Ota lohkottu alaosan käyttämätön käpyjä, purkaa ne ja liimaa "terälehtiä" pahviin kuin -chashi kukka.

3. Valmis kukka vain spray maalata -Silver. Liitä ympäri sytytystulppa iso punainen helmiä.

Tuloksena on niin kaunis.

Onnea ja miellyttävä valmistautuminen vapaapäiviä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + = 11