kynttilänjalat

Kynttilänjalat käsillään - Valokuva

Kynttilänjalat käsillään, varmasti antaa kotiisi paljon enemmän mukavuutta kuin kaupasta ostettu kollegansa. Kynttilät on aina pidetty yhtenä romanttisimmista elementtejä koristella, kynttilä ja ratkaiseva rooli. Ennen kynnyksellä sähkön lukemattomia kynttilänjalat kynttilät ja pallot olivat saatavilla vain rikkaat jalo.

Nykyään tyylikäs ja kaunis asennus kynttilät voi sisustaa tahansa kotiin, varsinkin kun luovin tapauksissa kynttilänjalkoja varaa tehdä käsillään - kotona. Se voi olla kynttilän purkit, ja puusta, ja jopa clothespins. Et ole rajoitettu mitään, paitsi mielikuvitus!

Katsotaanpa kuvia 30 monipuolisia ideoita valita kodin sellainen kynttilänjalat, jotka sopivat juuri sinun tyyliin ja lisää erityisen romanttinen tunnelma siihen.

Luonnon kauneutta ja luonnon materiaaleja

Tämä erityinen tyyli aikamme - tehdä jopa kaikkein selvästi kaupunkisuunnitteluun muistiinpanoja luonnonmateriaaleista. Vieressä puuhun kynttilöitä näyttää luonnolliselta, ja tämä virta on oikeastaan ​​sukeltaa meitä ilmakehään kaukaisesta menneisyydestä. Ja se ei ole salaisuus, että aika on automaattisesti havaita useampaa mitattua, salaperäinen ja romanttinen.

Käytössäsi kaikenlaisia ​​ideoita tukee. Suuri kaunis pulma, jossa sinun porata syvennykset alla kynttilät: Sylinteri on koivu kuori, joka on tehty muodossa Aromalamps - reikä muotoinen sydän: Se näyttää hyvältä ja on helpoin vaihtoehto - valjastaa suuren kynttilän pienissä puutikkuja tai kanelitankoa, jotka näyttävät puuta, mutta tihkua tuoksu Intian satu: Hieman vaivaa tarvitaan, jotta muuntua seistä kynttilöitä tavallisten pala puuta. Mutta täällä et viettää liikaa aikaa, varsinkin jos talo siellä poraa erityisellä suutin, poraa suuri reikää: Älä unohda kaikkein yksinkertainen tapauksissa, kun puu lastut, korkki ja jopa lehtiä käytetään koristeena on kaksikerroksinen lasi kynttilänjalkoja, tai liimata lasin improvisoitua kynttilänjalat luoda pehmeän hehkun ohjeeseen: Nastat - toinen puinen pala, alamme kuvasarja, joka näyttää luovan kynttilänjalkoja valmistettu kierrätetyistä vanhoista asioista: Käsittely tavallista ja vanhoja

Tämä on salainen avain moniin ennennäkemättömän ja ainoa laatuaan tuotteiden kaikki mallit, on se sisustukseen tai vaatteita. Katso tarkkaan kuvia, väsymättä hämmästynyt leveys luovan mielikuvituksen! Ja huomata toista tällaista kynttilänjalkoja voi lähes joka kodissa Asiantuntija: Lasipurkkeihin ja laseja palvelevat ruokailu

Entä voittamaan kynttilät ja tuttuja esineitä? Helppoa! Enemmän, että pankit ovat jo pitkään olleet epävirallinen synonyymi "kynttilänjalkoja + helppo käsitöitä": Huomaa kuinka tyylikäs ja tarkoituksenmukaista etsiä eri vaihtoehtoja täyttämällä vakautta suurten ja pitkä kynttilöitä. Munk, hiekka, värikkäitä viipaletta hedelmiä, pienet marjat, herkkä lehdet, kivet, sammalta, käpyjä ja luonnonvaraisia ​​kukkia - kaikki tämä voi hyödyntää, kun etsiä hyviä kulutustavarat heidän seisoo.

Äläkä unohda, että hyöty voi olla kaksiosainen: monet näistä materiaaleista lisää teidän kynttilän koostumusten selvä aromaattinen vaikutus! Pullo - toinen ehtymätön teema kynttilänjalat. Ideoita tarvitaan lasin leikkaus taitoja, mutta tulos on vaivan arvoista, varsinkin kun kyse on rehevän luonnollinen väri pullot - vihreä, ruskea, sininen: Palataan pankit, älä unohda kaikkein yksinkertainen salaisuus pehmeä mykistetty hehku - kuvioita tai laskeuma suolan kiteitä, jotka istutettiin PVA liimaa.

Ja täydellinen sisustus voi olla kaudella. Joten joulun ja uudenvuoden ovat erityisen hyvä valikoima taloja ja joulukuusia, jotka muodostavat itse verkkosukat ja helppoa: Erottuvat kynttilänjalkoja - muistoksi kesän matkoja mereen. Helppo ne käyttää kuori: Kynttilänjalat elintarvikkeista

Viimeinen kuvia tänään lohko, joka avaa sinulle uuden puolen munia, niiden kuoret ja joitakin hedelmiä ja vihanneksia: Oletko ajatellut 30 kuvia ajatuksia kynttilänjalat kädestä. Jotkut näistä vaativat erikoistyökaluja ja tunnin ajan, ja toiset - vain keittiöveitsi ja huolellisuutta 15 minuuttia.

Emme tiedä mitään esimerkkien pidit, mutta toivomme, että jokainen kynttilänjalat tekemät kädet, miellyttää itseäsi ja yllättää vieraat ja kotitalouksien iltamat - viihtyisä ja pehmeä kynttilänvalo.

Miksi kutsutaan koriste seistä muutamia kynttilöitä tai lamppujen?

Tällainen tukee tunnetaan ikimuistoisista ajoista. Back in antiikin kulttuuri etruskien käyttäneet erilaisia kynttelikkö, valmistettu eri materiaaleista ja saattaa yltää puoli metriä. Vuodesta etruskien kynttelikkö otti haltuunsa roomalaiset, jotka loivat kulttuurin tasoihin tai nimi kandelyabrovym. Uskomattoman kaunis kynttilän lasin, ja nyt - hehkulamput, voi olla kolmas ja posh Versaillesin palatsi monimutkainen Ranskassa, luostareissa ja temppeleissä, rikas taloja kaikista aikakausilta.

Kattokruunu - on vastaus.

Jos oli puhe koriste seistä yhden kynttilän, varmasti se oli mahdollista olisi uskoa, että tämä kynttilänjalka. Kuitenkin bukovok sanassa liikaa, joten oletamme, että se on edelleen kattokruunu.

Lapsena tahansa Disneyn piirretyt (kuten "Kaunotar ja hirviö") Kiinnitti huomiota kantaa, ja kysyi vanhempani, mitä se oli. Sana Olen hyvin tyytyväinen, mutta olen jo pitkään opettanut hänelle oikean ääntämisen. Se on todella kaunis asia, joka täydentävät hyvin sisätilojen empiretyylinen, vuosikerta tai "ylellinen vuosikerta". sitä kutsutaan - kattokruunu.

Uskon, että tämä on kynttilänjalka (jos puhutaan seistä kynttilöitä). Lamppu eri juttu miksi -Se paitsi pahamaineinen varjossa, mitään ei tule mieleen. Kattokruunu Myös tietyllä tavalla seistä hehkulamppujen)))

Seistä muutamia kynttilöitä voi olla kynttelikkö)

Kynttilänjalka kynttilät pitkään: 5 mater luokkaa

Haluatko olla romanttinen illallinen, mutta en tiedä miten antaa oikean tunnelman? Rakastan kylpyyn rentoutua hämärässä? Yritetään vihje miehensä himoitun hieronta? No, olet tullut oikeaan paikkaan! Miksi hajottaa kun voit täyttää sen hyödyllistä mestarikurssi tekemään kynttilänjalat käsillään pitkään kynttilöitä.

Tässä artikkelissa löydät 5 työpajoja miten täällä tällainen kynttilänjalka. Puusta, savesta, mistä brusochkov ja jopa sementtiä!

Kaikki on käden ulottuvilla, se voi muuttua erinomainen sisustuksessa! Älä usko minua? Katso kuva kynttilänjalat käsillään pitkiä kynttilöitä ja varmista, että kodin sisustus yksin - se on kirkas, hauska eikä ollenkaan kallista.

Classic puinen kynttilänjalka

Valmistukseen tällaisen kynttilänjalka pituudelle kynttilän tarvitset:

  • Pieni puulevy;
  • 3 puuta ja 3 rautaa tarkoittaa kynttilöitä;
  • Spray maali;
  • hiekkapaperi,
  • Liimat puuseppä.

Hiekkapaperilla hyvä otshlifuem aluksella, jättämättä purseet ja väärinkäytöksiä.

Minkä tahansa sävyinen maali spraymaali hallituksen ja puinen lasinaluset. Huomaa, että rauta teline on pienempi määrä ja anna puuta.

Odota, kunnes maali on kuivunut, ja aseta juotintelineen puuhun. Puuseppä liima liima yhtä kaukana toisistaan ​​ja jättävät kaksinkertainen jalustan kuivua.

Valmis! Voit lisätä kynttilän ja ihailla hänen kättensä!

Voit kokeilla ja tehdä itse ovat erikokoisia ja väri jalustan, poimien kynttilän ne asianmukaisesti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 3