Laattoihin Kylpyhuoneen

Katto-tyyppi 3

Kattopaneelit voivat vaihdella muodoltaan, paksuus ja ulkonäkö tänään, nykyaikainen näkemys asunto on laaja kokoelma erilaisia ​​materiaaleja ja välineitä, jotka liittyvät erottaa ne, minuutin tarkkuudella, ja valtava osa tyyliä, sisustus, altistaa sen suunnitteluun. Ihminen keksi ja keksi yli käytännöllinen, kestävä, muovi- ja lisää, esteettisenä ja vapaamuotoisemman kauneutta, muotoilua ja materiaalia suunnitellussa sisustuksessa kodeistaan. Laattoihin - vain yksi niistä keksinnöistä, jotka tuovat erityisiä sisustus väriä ja makua, ollessaan suhteellisen yksinkertainen rakenteeltaan ja käytössä.

Itse katosta laatat ovat itse eräänlainen rakennusmateriaalia tarkoitettu viimeistelyyn ja kattoa kohti on tehty kaikki tutut vaahto, vaan sen lajikkeet polystyreeniä. Keskikoko nämä laatat on noin puoli metriä. Edelleen tuodaan maailmaan hieno sisustus ja keinot saavuttaa soveltamalla Kattopaneelien - lue!

On katto paneelit jäljittelemällä puu koostumus

Niin, että kattolevy edellä kuvatulla tavalla, se on hyödyllinen ja käytännöllinen materiaali viimeistelyyn, joten se voidaan myös kuvata kustannusten vertailua ja edullinen tapa tehdä tilaa sisustus miellyttävä ja hienostunut.

Ennen kuin voit tunnistaa keskeiset laatuominaisuudet rakennusmateriaali, määrittää sen tyyppiä:

 1. Leimattu katto laatta saadaan puristamalla materiaali, josta se on tehty. Tämä lajike on korkea esiintyvyys, erottuvat taustaa vasten muunlaisia ​​sen saatavuudesta ja alue, mutta on olemassa erilaisia ​​mielipiteitä niiden laadusta, mutta se ei pelota joukko ostajia, jotka haluavat sisustaa kattoon.
 2. Injektio kattolaatan - perusmenetelmä sen tuotanto on lämpökäsitelty korkeassa lämpötilassa, tämä luo vankempi ja paksu verrattuna painetaan laatta materiaalia. Lisäksi se heijastaa kaikki samaa laatua painetaan laattoja (katso jäljempänä), on kuitenkin kertaluokkaa voimakkaampia.
 3. Pursotettu laattoihin - kestävin, vahva ja luotettava kaikista näistä kuitenkin vastaavat laadultaan hintatiedoista.

On myös syytä huomata, että on enemmän erikoistuneita luokitus kattopaneelit, joka käsittää, vaaleana muovinen laatta, ja kestävämpi, kestävämpi metallipaneeleja käyttää seinä-, katto- ja saatavuus.

Tärkeimpiä laatuominaisuuksien kattopaneelit, voidaan erottaa etuja. Ne ovat hyvä tapa sisustaa ja täyttää koko sisustus huoneen, varsinkin olohuoneessa, eteinen, makuuhuone ja jopa kylpyhuoneessa, joka täysin sovi ja sen käytännöllisyys. Tarjoavat merkittäviä äänieristys. Joka kykenee suorittamaan toiminnon eristemateriaalin. Useimmissa tapauksissa, hyödyntämistä ja helppohoitoinen.

Ominaisuudet laattoihin kylpyhuone-

Kylpyhuone - erityinen alue asunnossa, joka vaatii tarkkaa huomiota ja huolellista suunnittelua kaikki yksityiskohdat. Sama koskee valinnan pintakerroksen tilojen, onko katto, lattia tai seinät, koska ei jokainen materiaali voi olla jatkuvasti kestävä ja säilyttävät edeltävät laatua korkealla tasolla, koska kosteuden huoneen sekä äkillisiä lämpötilan muutoksia, ja tämä se voidaan karakterisoida kylpyhuone.

Hyvä ratkaisu on yhdistelmä kattolevyiksi kohdevaloilla

Kattopaneelit tässä tapauksessa täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat antaa tilaa hienostunut ja viehättävä sisustus täydentää sisätilojen, mutta se ei pysy taloudellisen reikä ja tyytyä korkean luotettavuuden ja pitkäikäisyyden käytetystä materiaalista.

Nykyään markkinoilla on kirjaimellisesti täynnä erilaisia ​​paneeleja vuori kattoon, yhdistetään, niin toinen väri spektri säädetty ostajan ja eri ominaisuuksilla, onko se on rei'itetty, teline tai akryylipaneelit, sopii täydellisesti sisätilojen kylpyhuone ja samalla on korostunut luontaisia ​​ominaisuuksia tavanomaisten kattolevyjen.

Kaikki tämä on vahvistettu useilla kattopaneelit luontaiset laatuominaisuudet tällaisiin tiloja oma kylpyhuone, joista merkittävimpiä ovat:

 1. Ensimmäinen, kattolevyt on suuri kosteuden kestävyys, joka on aikaansaatu päällyste, kuten paneelit PVC-kalvo kerros kosteutta läpäisemätön.
 2. Kattopaneelit pystyvät säilyttämään edes merkittävimmät muutokset lämpötilassa, ja enimmäismäärä, joka voi tapahtua heille - tämä on pienin mekaaninen muodonmuutos, joka ei koskaan olla havaittavissa, mutta jonkin ajan kuluttua, kaikki palaavat paikkaa. Tässä tapauksessa, ei ole vaaraa halkeilua tai muutoksen kattorakenteeseen.
 3. Paneelit ovat erittäin epäsuotuisan ympäristön lisääntyminen ja kehitys sienet ja muut bakteerit, jotka usein voidaan nähdä, esimerkiksi kuumalla levyllä.

Toinen piirre laadun kattopaneelit on, että ne koostuvat pääasiallisesti ympäristöystävällisen materiaalia. Tällaiset paneelit ovat, verrattuna useimpiin materiaalien, edullisinta ja taloudelliset tavoitteet.

Mitä etuja PVC katto kylpyhuoneessa

Katto on valmistettu paneelit polyvinyylikloridista (PVC), paitsi on kaikki samat ominaisuudet on kuvattu edellä, mutta lisäksi on ainutlaatuisia ominaisuuksia jopa enemmän sovi tällaiseen monimutkainen suunnittelun lähtökohtana huoneen, kuten kylpyhuoneessa.

Niistä eduista PVC katto kylpyhuoneessa syytä huomata alhainen hinta ja hyvä ulkonäkö

Kaikki nämä ominaisuudet ovat mukana erityisessä PVC-ainesta, jonka käyttö ei ole ainoastaan ​​täydentää kokonaiskuvaa tehokkuutta ja käytännöllisyyttä käyttämällä materiaalia, mutta ei sisustusratkaisuiltaan ihmisarvoa laattoihin.

Myös huomionarvoista huollon helppous sellaisesta materiaalista, koska kaikki mitä tarvitaan puhdistusta ja niin harvinaisia ​​pölyä tai lento pyyhitään liinalla pesuaineella tai vettä. Päälaatuluokkien ominaisuus valmistetut kattolevyt polyvinyylikloridi, tunnettu siitä etuja.

 1. Toisin kuin useimmat perinteiset katto, paneeli ei turmele ja pysyy vahvana, säilyttää laatu erilaisissa ympäristöissä kylpyhuone.
 2. Jälleen, tehokkuutta, kuten levyjen, kuten verrattuna, esimerkiksi metalli.
 3. Riittävän pitkä käyttöikä materiaali on keskimäärin enintään 40 vuosi käytön ilman tuhoisia ilmenemismuotoja.

Erityisesti laatu PVC paneelit on niiden asennuksen helppous sekä myöhemmin estetiikka tulos, koska erityinen muotoilu itse levyt eliminoi lähes täysin aukkoja ja luoda visuaalisesti yhdessä tasossa, joka edistää myös kuvio etupuolella tällaisten levyjen.

Piirteet metalliseinillä kattoon

Metalli paneelit katto - on myös erinomainen valinta koristamaan ja täydentää moderni sisustus, on omat erityispiirteensä ja erinomaista piirrettä. Useimmissa tapauksissa, ottaen metallin katto, se on kysymys ns alakattoon valmistettu säleet-paneelit etupuolella, jotka metalliset sisäkkeet on järjestetty, yleensä sinkin tai alumiinin.

Johtuen metallipaneeleihin heijastavalla vaikutus, voit visuaalisesti suurentaa huone

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut tämäntyyppisen kattoon:

 1. Tietysti tällainen materiaali on suhteellisen korkeat kustannukset, mutta tätä taustaa vasten, se on suuri joukko ominaisuuksista markkinoilla.
 2. Tämä materiaali on myös ominaisuuksia perinteisen paneelikatto ja sopii viimeistely se kylpyhuoneessa.
 3. Kattopaneelit on valmistettu metallista, on erittäin korkea suhteessa sen tutkijoille luotettavuuden ja vakauden.

Koska etupuolelle metallia käytetään, on mahdollista päätellä, että korkea valoa heijastavat potentiaalia, joka voidaan katsoa ansioita, vieläkin vapauttaa luova sielu. Tällaiset paneelit voivat olla matta tai kiiltävä pinta.

Perustuu kuvattu, on mahdollista vetää johtopäätös siitä, mikä katto on vielä parempia ja tehokkaampia käyttää tietyssä tilanteessa. Täytä, laajentaa ja tehdä sisustusta rikas ja moderni käyttämällä kattolevyiksi! Onnea!

Kattopaneelit muovia Kylpyhuoneen: valokuvan, koko, miten vahvistaa

Koska muodissa jousirakenteet, kattopaneelit muovia on tullut merkittävin ja suosittu tapa viimeistely kylpyhuoneen. Nykyaikaiset rakennusmateriaalien valmistajat ovat oppineet tuottamaan ympäristöystävällisiä tuotteita, joten huoli terveydestä perheen ilman syytä.

Katto-: materiaalin ominaisuuksien

Polyvinyylikloridi - täysin turvallinen materiaali. Lisäksi se tuli perusteella kattopaneelit. Todiste turvallisuus on se, että PVC: tä käytetään myös tuotannossa joidenkin astioita.

Älä sekoita kattoon seinämaalauksia. Ensimmäinen paino on paljon helpompaa, ja tämä vaikuttaa mekaanisen lujuuden. Siksi sen seinät ei saa käyttää. Kuten kattoon, ne ovat täysin vastaavat kuorman, joka on niille, ja helppo kiinnittää pinnoille.

Jos seinäpaneelit on liimattu kattoon, on olemassa vaara, että liima koostumus voi pitää paneelin ilman, että asianmukaista liittimet, ne vain pudota pois. Kattopaneelit muovia, katsotaan muoto keskeytetty, koska on kiinnitetty runkoon. Opasta voi käyttää sälepohja tai alumiiniprofiileista.

Valinta kattolevyiksi kylpyhuone-

Suosio viimeistely kattopinnat kylpyhuoneissa kasvaa vuosi vuodelta. Tällöin käytetään erilaisia ​​malleja ja materiaaleja. Tärkein syy tähän on pidetty lainkaan kiireellinen tarve kohdistaa kattoon. Tämä säästää paitsi aikaa korjata, mutta rahaa ostaa rakennusmateriaaleja.

Lisäksi koristeellinen katto paneelit muovista näyttää vaikuttavilta, esteettisesti miellyttävä. Helppo ylläpitää, on pitkä käyttöikä. Asennus suoritetaan päivällä. Mutta tärkeintä - älä eksy materiaalin valinta.

Erilaisia ​​paneelit katto

Kattopaneelit muovia Kylpyhuoneen eroavat:

 • asennusmenetelmä;
 • luokat;
 • valmistusmateriaalit;
 • mitat ja kiinnittimet;

Valinnan pitäisi aloittaa määrittelemällä liitteen tyyppi: te yksinkertaisesti liimata kattoon tai rakentaa runkoon. On toivottavaa tehdä alustava laskelma tarvittava määrä kattopaneelit.

Epäilemättä yksi kaikkein taloudellisin materiaalien viimeistelyyn kylpyhuoneen kattopaneelit katsotaan muovia. Miten vahvistaa rainan pintaan? Mallista riippuen siitä, minkä tyyppisiä asennuksen, ne voivat olla:

 • For kasettikatto. Se on tuotettu useimmiten vakio koko 600 600 mm. Ne sijoitettu runkorakenteeseen pystytetty.
 • Raznogabaritnye kattopaneelit ovat muovia. Kuva tietyntyyppisiä ovat edustettuina materiaaliin. Muodossa voi olla joko suorakulmainen tai neliö.
 • Kiskoissa telineeseen kattoon. Melko pitkä laatta telineeseen. Valmistetaan alumiinista tai muovista. Liitetty toisiinsa ja runkorakenteeseen.
 • Ponttiliitokseen - moderni kattopaneelit ovat muovia. Mitat maalaukset ovat erilaisia, ovat alueella 300-400 mm. Voidaan kiinnittää sekä runkorakenteen, ja suoraan kattoon.

Materiaalin valinta riippuu siitä, mitä haluat nähdä kattoon ulkonäöltään ja rakentavan ratkaisun.

Miten saada kattoon kylpyhuoneessa käyttäen muovilevyn

Mukava ja erittäin esteettinen ilme kattopaneelit muovia. Kuva alla - selkeä vahvistus. Eduista näiden kankaiden edellä. Mieti, kuinka asentaa ne. Kuin rakennustyöt aloitetaan valmistautuminen. Asennus kattopaneelit myös useita alustavia toimia.

Valmisteleva työ sisältää useita vaiheita:

 • Materiaalin valinta: kangas, profiili, ja laitteisto.
 • Mittaukset rainojen ja kattopintaan.
 • Valinta kiinnitysmenetelmää: Runko tai tahmea.
 • Yksityiskohtainen laskelma haluttua materiaalia.

Mitä asennustyö, tarvitset:

 • Profiileja tai sälepohja.
 • Sami muovikelmuun.
 • Pora reikien poraamiseen.
 • Ruuvimeisseli vahvistamisesta.
 • Saha materiaalia.
 • Asennus veitsi.
 • Akryylinaulat.

Sekvenssi töiden toteuttamista:

 1. Pinnan esikäsittely.
 2. Merkintä häkki.
 3. rima telineeseen.
 4. Asennus kaapelikanavat.
 5. Kiinnitys alkaen profiileja.
 6. Leikkaaminen kankaan kokoa.
 7. Sijoittaminen paneelit.
 8. Laite reikien kalusteet, suunnitelman mukaisesti.
 9. Asennus lamppuja tai kattokruunut.

Miksi kylpyhuoneissa pitäisi asentaa paneelit muovia: hyödyt

Tämän huoneen kattoon muovi, kenties - oikean päätöksen. Useita positiivisia ominaisuuksia - selkeät todisteet siitä:

 • Kosteudenkesto ja äärilämpötiloja.
 • Älä turvota verrattuna joitakin lajeja.
 • Hygieenisesti ja ympäristöystävällinen materiaali.
 • Erinomainen heijastavuus on: Kirkastaa ja suurentaa tilaa.
 • Pinnan alla voit piilottaa viestintää ja sähköjohtoja.
 • Pinta valmiin katon ihanteellisesti yhtä suuri.

Vaihtelut muovia katto kylpyhuoneessa

Tuotanto PVC-elementtejä käytetään joko polystyreeniä tai polykarbonaattia. Molemmat materiaalit ovat riittävän iskunkestävä.

 • Johtuen väripaletti, jossa ne on tehty, voit luoda minkä tahansa koostumuksen. On jopa mahdollista saattaa pinnat.
 • Peilikattoineen paneelit, muovia, tarjoavat erinomaisen visuaalisia tehosteita, turvallisempi vaihtoehto perinteiselle peilipinnoite. Kestävä, eivät kerry lauhde, hämmästyttävä näyttää.
 • Koska materiaali on uskomatonta joustavuutta, sitä voidaan käyttää luomaan malleja ehdottomasti kaikki monimutkaisuus, mukaan lukien yhden ja kahden tason.
 • Voidaan yhdistää muihin materiaaleihin. Esimerkiksi, jännitystä kiiltävä.

Miten määritellä laadun kattomaalaukset

Oletko tehnyt laadullisesti asennus paneelit muovista, voidaan määrittää seuraavat kriteerit:

 • Paina alas pinnalla, jos se on hieman deformoitua tai se ei tapahdu - kestävä kangas. Mikäli halkeama - materiaali huonolaatuisia.
 • Tarkista taivutus. Tämä vaatii useita kertoja laatta mutka hieman yhteen paikkaan (noin 5 kertaa). Jos sen jälkeen tämä testi, muovi ei ole menetetty eheyttä (ei halkeillut) - se kestää pitkään.

Tässä on näitä yksinkertaisia ​​mutkaton "testami9raquo; voit määrittää, miten hyvin materiaali tarjoat ostaa kaupasta.

Alakaton kylpyhuoneessa muovisen paneelit - edullinen ja nopea tapa lopettaa. Tällöin saat luonnollisen, tyylikäs täysin sileä katot ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, täydellinen suojelu katon pinnan vaikutuspiiristä haittatekijöiden. Paneelit muoviset katot, lisäksi kaunis ulkonäkö ja ainutlaatuinen suorituskyky - edullisin materiaalia tähän luokkaan. Kustannukset paneelit käytettävissä srednestatisticheskmu ostajalle. Ja vastaukset, jotka ovat niitä asennetaan heidän kylpyhuoneet, kun taas vain positiivisia. Tehdä havaintoja itse - mitä ostat kattoon.

Laattoihin kylpyhuoneeseen: materiaalien valinta ja asennustekniikka

Kylpyhuoneen asunnossa tai omakotitalossa - paikka täysin puhdas, raikas ja hienostunut estetiikka. Tässä huoneessa on tärkeää kaikille lattiat, seinät, katto mutta se tekee tyylikäs ja ainutlaatuinen. Asianmukaista valinta ja asennus kattopaneelit kylpyhuoneisiin pystyvät välittää mukavuutta ja lämmin tunnelma, lisäksi erityinen rooli tässä, tietenkin soittaa ovisilmä.

Saumaton PVC paneelit

On olemassa monenlaisia ​​materiaaleja käytetään viimeistelyyn katto kylpyhuoneen:

 • alakatot
 • Alaslasketut katot Armstrong, joka käyttää rei'itetty paneeli tai lasia
 • Venytys katot PVC kiiltävä
 • Kasetti alumiini enimmäismäärät
 • peilattu katot

Kuitenkin kaikkein saatavilla ja laaja viimeistelyyn katto kylpyhuoneet ovat PVC kattopaneelit on valmistettu PVC. Tämä materiaali on paljon liikkumavaraa positiivisia ominaisuuksia.

Saumauspinnan PVC

Hän on ennen kaikkea ympäristöystävällinen ja kestävät kosteutta. Kattopaneelit tehdään kuva jalo kivi tai hieno puu.

Johtuen erityisiä lisäaineita, jotka lisätään sen tuotanto, se ei ole palavaa ja jäykästi pitää mekaanista rasitusta vaikutuksia ja taivutuslujuus. PVC tuotantoteknologiaa paneeli kattoon kylpyhuoneessa mahdollistaa tuottaa kevyempiä solurakenteelleen, mikä helpottaa niiden asennusta.

PVC kattopaneelit voidaan asentaa lähes mihin tahansa kylpyhuoneessa muutamaksi tunniksi. Tarvitset vähintään työkaluja ja perustaidot. Noviisi Masters riittävän yksityiskohtaisesti tutustua materiaaliin artikkelin.

Metallirunko kattoon kylpyhuoneessa

Asennus PVC paneelit kattoon kylpyhuone

PVC kattopaneelit kylpyhuone ovat toisaalta piikki, ja muita paikka. Tämä pätee luotettava kytkentä vierekkäisten levyjen yhteen. On olemassa kahdenlaisia ​​kattopaneelit kylpyhuoneeseen:

Niille on ominaista rakenteen paneelien. Ensimmäisessä toista helpotus puinen punkkaa tai elementtitalo. Nivelten paneelien välissä on tallennettu nivelissä tai mutkia profiili. Toisessa suoritusmuodossa, nivelet ovat lähes näkymättömiä, koska tarkka istuvuus uriin nastojen vierekkäisten paneelien.

Suora suspensio kipsilevy katto

Paneelien kylpyhuoneeseen kattoon asennettu runkoon asennettu nykyisen ylärajan soffit. Tässä tapauksessa, jos hakemus koskee sulautettuja laitteita kohtaan valaistus, kehyksen korkeus alenee vähintään 10-12 cm katosta.

Hyvä tietää! Pre pinta vanhan katto-katto kylpyhuoneessa on oltava puhdas ja erittäin tunkeutuva progruntoavt sitovat aineet (alukkeet, vesiliuokset PVA liimaa).

PVC-paneelit kattoon kylpyhuoneessa

Sen jälkeen kun pohjamaali on tehty asennus johdotus valaistus ja merkintä paikkoja kiinnitys valonheittimet kattoon tai suljetaan.

Jos käytetään pääasiallisena valaistus lasku katto, katto voidaan laskea korkeus 3 cm nykyisen ylärajan.

Säännöt asennuksen PVC paneelit kattoon kylpyhuoneessa

asennustyöt teknologia tarjoaa täytäntöönpanon hyvin määriteltyjä vaiheita:

 • Merkintä tulevaisuus enimmäismäärää ja rungon osia
 • Asentaminen kehys seinälle ja nykyisen ylärajan
 • Asennus ohjauskiinnittimessä.
 • Asentaminen PVC kattopaneelit

Asennus laattoihin kylpyhuoneessa vaatisi minimiin työkaluja. Luultavasti, kukin on sähkövasaraporalle poralla tai lävistin 6 mm betoniin. Vasara ristin ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli, terävällä veitsellä ja vannesahan, mittari hallitsija ja kynä, jossa on nauha.

Rail asennuskiinnike profiiliin

suositeltava laser tasolla ja maskin muste lanka (johto metyleenisinisellä per laatikko) ja tarkempi merkintä vaakatason alapuolella kattopaneelit kylpyhuoneessa. Näiden työkalujen (taso voi vuokrata), saatte ulkoasun virheittä.

Kylpyhuone, jossa on korkea kosteuspitoisuus, joten käytä puupalikkaa runkoon sisäkaton alla kylpyhuoneessa paneelien ei suositella. Näihin tarkoituksiin ihanteellinen galvanoidusta profiili ja U-muotoinen ripustimet Kipsilevy katot.

Tässä paikassa laittaa kattolevy PVC

Kiinnityskehys jäseniä seinät ja katto on tehty ruuveilla ja vaarnojen (suositeltu koko on 6 x 40 mm). runko profiilit ja ripustimet on yhdistetty toisiinsa sinkitty ruuvit 12 mm.

Merkitsemiseksi laser tason laite on kiinnitetty tapeilla seinään, vetäytyvät halutulle etäisyydelle katosta. Kupla taso asennettu laitetta, laita horisonttiin.

Päälle kytkemisen jälkeen lasersäde tukeutuu seinät kylpyhuoneen vaakasuora viiva kehä huoneen. Käytössä se laittaa lyijykynän merkki ja liittää ne sivellin säiettä. Kattoon avulla linja 1 ja ruletti m (suositeltavaa käyttää lyhyitä alumiinikerros) välein 600 mm levitetään samansuuntaista linjaa kaksi pitkää seinät.

On line seinät kiinnitetään seinään kiinnitetty profiili UD-27. Tapaan katon 600 mm on kiinnitetty kattoon U-muotoinen riipuksia. Nämä ruuvit on kiinnitetty oikealle korkeus katto profiili CD-60.

Työn helpottamiseksi asennuksen CD-profiili 60 samassa vaakatasossa kahden vastakkaisen seinän 2-3 vetoköysi yhtä kaukana toisistaan, niiden korjaamiseen seinään-liitteenä profiili.

Sillä lähes seinäprofiilin ruuvit kiinnittävät kehä oppaan kulmassa PVC. Se on ura, johon on työnnetty kattopaneelit. Vuorostaan, PVC paneelit on kielen ja uran varten liitokset toisiinsa.

Kiinnittäminen jalustan ohjauskulman

Kattolevyt kylvyssä paneeli on leikattu vannesahan. Sokkelin työnnetään ohjausuran muovin kiinnike seinään piikki. Jälkeen piikki ja uran seinä paneeli itsekiertyvä pressshayboy on kiinnitetty metallirunkoon.

Toinen paneeli on uraan ensimmäisen ja painuvat tiiviisti poistamiseksi eroa niiden välillä. Toimenpide toistetaan, kunnes viime paneeliasennukseen. Yleensä se on tarpeen leikata leveyssuunnassa. Kun asennetaan kylpyhuoneeseen kattopaneelit, kiinnitetty kattoon listat. Tätä tarkoitusta varten on-line leikata PVC on piikki, ja sokkelin syvennys. Se on lujasti painettuna poistaa kuilu kattolevy ja sokkelin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

71 − = 68