Laattoihin vaahdosta

Laattoihin vaahdosta

Vaahto - suosittu nimi suulakepuristettua polystyreeniä, joka sai laajamittainen käyttö rakennusteollisuudessa. Tästä on saatu valtavasti erilaisia ​​rakennusmateriaaleja ja tuotteiden kautta pieni ilman soluja, jotka ovat luonnostaan ​​rakenteeltaan.

Vaahto on seuraavat ominaisuudet:

 • sitoo tehokkaasti lämpöä;
 • mahdollisuudesta muuttaa tuotteen konfiguraatiossa;
 • täydellisesti käsitelty;
 • kevyt rakenne.

Laattoihin vaahtoa on myös useita myönteisiä piirteitä:

 • Se säilyttää lämpöä huoneeseen;
 • Sitä voidaan käyttää, joissa korkea kosteuspitoisuus;
 • ei pelkää homeen ja sienten erilaisia;
 • kemiallisesti stabiili, ei hajoa;
 • kustannukset pienen - budjetti vaihtoehto;
 • kohdistaa vähäisiä pintavikoja;
 • asennusta ei tarvita lisälaitteita;
 • katto voidaan maalata alkuvaiheessa ja käytön aikana useita kertoja.

Haitat laattoihin ovat:

 • Poltettaessa vapautuu myrkyllisiä aineita, kuten laattojen käyttö on kielletty kouluissa ja esikoulujen;
 • Se on alhainen ääntä eristävät ominaisuudet;
 • Asennus näkyvästi laatta yhdiste;
 • alhainen lujuus materiaali - jopa terävä esine katkai- helposti;
 • säilyvyysaika lasketaan kahden vuoden - sen jälkeen keltainen laatta.

Kattolaatan vaahto erotetaan muodossa suorituskyky:

 1. neliö - koko alue - 250 x 250, 300 x 300, 500 x 500 mm;
 2. suorakulmainen (bar) - koko on 1000 x 165 mm, - käytetään pääasiassa korjaa ei-asuintiloissa julkisten rakennusten;
 3. mikä tahansa muu säännöllinen tai epäsäännöllinen geometrinen kokoonpanot - auttavat luomaan ainutlaatuinen sisustus.

Menetelmässä valmistus ja paksuus seuraavista laattoihin:

 • paksuus 7-8 mm, - saatu prosessin puristus- ja lävistetään vaahtomuovi tekninen painamalla;
 • paksuus 14 mm - valmistetaan injektio luomalla tuotteen valumuoteissa;
 • 2,5-3 mm - pieni paksuus, joka on saatu suulakepuristettu.

Mitä muuta tapahtuu kattolevyn

Myös erottaa laatat ja etupinnan. Se voi olla yhtä sileä tai kohokuvioitu, laminoitu tai säännöllinen, kohokuvioitu tai ilman reunus. Useimmissa tapauksissa, katto laatta valmistettu yhtä väriä: valkoinen ja on yksinkertainen hahmo. Kuitenkin jotkut valmistajat tuottavat ja värillisiä laattoja. Päätarkoitus laattoihin: katto verhous, minkä jälkeen päällystämällä laatat vesipohjainen koostumus, joka on täysin imeytynyt.

Laatat kohokuvioitu reunus yleensä valmistajat tarjoavat standardin mitat: 500 x 500 mm. Materiaali on joustava ja taipuisa. asennus tekniikka - saumaton, vaaditaan nopeasti kuivuva liima koostumus.

Tarjoamme joitakin vinkkejä valitsemalla laattoihin.

Joten, kun ostaa laatat katto on tarpeen kiinnittää huomiota seuraaviin kriteereihin:

 • reunat olisi sujuvaa. Jos niitä muokata tai taivuttaa, niin sellainen laatat ei kannata ostaa;
 • reunat eivät saisi murene;
 • Tarkista tasaisuus tiheyden ja rakenteen. Laattaan pitäisi olla mitään lommoja tai erilaisia ​​aaltoja;
 • grafiikan selvyyttä. Piirtäminen laatta ei saa epäselvä;
 • laadun. Sen arvioimiseksi, onko tuotteen laatu, tarpeeksi nostaa rimaa reunan ja hieman ravistella. Reuna tässä tapauksessa saa olla epämuodostunut tai rikkoa.

Kumpi on parempi käyttää liimaa laattoihin? Voit vastata tähän kysymykseen, on välttämätöntä tietää liiman valintakriteerit.

On olemassa useita indikaattoreita laadun liimaa:

 • korkea tunkeutuva kohde;
 • erinomainen viskositeetti;
 • väri liima - valkoinen;
 • monipuolisuus;
 • Koska liuottimet Liiman koostumus;
 • kuivaus liima pitäisi olla nopea.

On olemassa useita luokkia kulutustavarat:

 • Universal perustuvat polymeereihin;
 • polyvinyyliasetaatti;
 • neste kynnet;
 • kitti perustuvat akryyli-.

Tämä liima on useita lajikkeita:

 1. eltitans. Se on suunniteltu liimaukseen betoni, kipsi ja puu. Sovellettaessa se muodosti pehmeän sauma. Haitat: pitkä kuivuu;
 2. titaani. Tuntomerkkejä: vahvuus, laatu liimat metalli, lasi ja muovi, kuivuu nopeasti riittävän;
 3. Master. Koostumuksesta liima ei poikkea titaani kysynnän vuoksi alhainen hinta. On kuitenkin olemassa joitakin kielteisiä ominaisuuksia: pitkä kuiva ja on terävä erityinen haju;
 4. hetki. Tuntomerkit tämän luokan liima on, että hänen pieni kuivumiseen ja tarttuvuus pintoihin. Niistä miinuksia voidaan todeta korkea hinta ja suuri kulutus. Työskenneltäessä liima rakentajat suosittelevat aseen käytön vähentämiseksi liima massakulutuksen.

Ovat suosittuja tuotemerkki liima kuten "otteen", "Lakra", "Dragon" ja muut. Erilaisia ​​ominaisuuksia ja hinnat ovat lähes poissa, joten niitä käytetään myös prosessissa asennus laattoihin.

Tämä liima luokassa on vain 2 lajikkeet:

 • ei epämiellyttävää hajua;
 • työskenneltäessä tällainen koostumus ei vaadi erityistä osaamista;
 • korkea kulutus ja ympäristössä ajan. Tämä johtuu siitä, että käytettäessä liimaa käsiteltävän paitsi laatat, mutta myös kattoon. Tämän jälkeen laatta painuu kattoon asetuksen loppuun saattamiseksi.

Tämäntyyppinen liimaa käytetään paitsi suorituskykyä toimii asennuksen laattoihin, mutta myös saumojen, saumat ja halkeamat. Sen soveltaminen valmistamiseksi paremmin rakennus ase, koska liima levitetään paksu kerros, koska sen tiheys.

Riippuen virtauksen pintaan liima voi vaihdella. Jos pinta on suhteellisen tasainen, se riittää tehdä muutamia täplänä, jos pinta on poikkeama, liima kestää kauemmin.

Kun ostat tämän liima kiinnittää erityistä huomiota väri - sen pitäisi olla valkoinen, ohuen vaahto ovat näkyviä liimaa eri värisävyjä - ja puuttuminen liuotinta.

Ostamalla tämän tyyppistä liimaa, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä sen viskositeetti. Tämä koostumus on myös käytetään vahvistettaessa ohut läpikuultava osa.

Seuraavat kohteet voidaan erottaa päävaiheet viimeistely tekniikoita:

 1. valmistella tarvittavat välineet;
 2. valmistella enimmäismäärä;
 3. suoritus merkintä;
 4. asennus (liimaus) laattoihin;
 5. viimeistely kattoon loppuun.

Täällä voidaan tarvita seuraavia työkaluja ja materiaaleja:

Irrota edellinen viimeistely - sinun täytyy pestä kaunistelemaan katosta tai poistaa taustakuvan lastalla, teräsharjalla. Tapetit on helpompi siirtyä kattoon, jos ennen töiden aloittamista kostuttaa ne vedellä;

Pintakäsitellä alukkeen ohjeiden mukaisesti. Tyypillisesti, aluke sekoitetaan ja kaadetaan lokeroon. Aluke levitetään telalla ohut kerros. Tehdä tämän, ylimäärä painamalla aluketta. Täydellisen kuivumisen jälkeen katon pohjustus tehdä uudestaan.

Etsi keskelle kattoa. Venytys maali johto vinosti, vedetään ja vapautetaan. Tämän jälkeen tulee jälkeäkään köyden kattoon. Samalla tavalla toisen lävistäjä. Leikkauspiste kaksi riviä, ja se on keskellä kattoon.

Ennen kuin aloitat liimata laatat, se on tarpeen poistaa purseet reunoista asennuslevyn veitsellä. Seuraavaksi laita kitti ei ole kattoa, ja on erittäin laatat, jotta ei peitellä markup, ja sotkee ​​koko sen pinnalle. Tämän jälkeen olisi liitettävä elementin sisustus kattoon ja keskustan tehdä par merkintään.

Mutta se on parempi liimata välittömästi neliön muutama laatat ja sitten kohdista sen tasolla. Tämän jälkeen, samalla tavalla seuraavat osat liitetään. Edelleen laatat voidaan leikata veitsellä kokoonpano.

Sen jälkeen, kun levyt tukevasti paikoillaan katolla, se on pohjamaalattu. Seuraava - siisti liikkeet Täytä saumat kitillä.

Maalaus laattoihin - on ensinnäkin:

 1. suojaa kosteuden, lämpötilan muutokset, erilaisia ​​mekaanisia iskuja;
 2. koriste komponentti. Värilliset sisustus näyttää siisti ja tyylikäs muotoilu ratkaisu;
 3. ehkäisy keltainen plakin. Ajan vaahto keltainen, ja maali estää tämän ilmiön.

Kiinnitä huomiota seuraaviin parametreihin, ennen kuin ostat mitään versiota väriaineen:

 • hyvä tiheys;
 • kosteudenkestävyys;
 • kemikaalien kestävyys;
 • vastus väripaletin;
 • Hän ei saatu tuhoon;
 • estetiikka.

Et voi käyttää seuraavia vaihtoehtoja väriaineet:

 • atsetonosoderzhaschie koostumukset;
 • öljy maalit;
 • alkydimaalien.

värivaihtoehtoa. Plussat ja miinukset

Miten maalata kattoon laatta? Asiantuntijat suositeltavaa käyttää Vesidispersiopohjamaalit koostumuksia. Tähän ryhmään kuuluvat vesipohjaisia ​​ja akryyli maalit.

Vesipohjaisia ​​väriaineet on seuraavat ominaisuudet:

 • ympäristöystävällisyyttä;
 • lyhyt kuivumisaika;
 • Helppo levitys;
 • suuri tiheys;
 • kohtuulliseen hintaan;
 • laaja valikoima;
 • hyvä vesihöyryn läpäisevyys;
 • tulenkestävyyden;
 • vastustuskyky mikrobien kasvua.

 • Se soveltuu vain kuiville alueille, pelkää vettä;
 • melkein osuu jo maalatut pinnat;
 • ei sovellu metallipinnoille.

Toisessa suoritusmuodossa on seuraavat väri positiivinen ominaisuudet:

 • vedenkestävyys;
 • korkeiden lämpötilojen kestävyys;
 • joustavuus ja korkea lujuus;
 • kirkkaus;
 • ympäristöystävällisyyttä;
 • helppokäyttöisyys;
 • Hyvä kuivaus nopeus.

Haittana on huono vesihöyryn läpäisynopeus ja liioiteltua.

Huomaa, että erityisen varovainen vaahto kattoon ei tarvita. Tarpeeksi ajoittain kostealla liinalla pölyä. Mutta jos laatta on vahvistetut keittiössä, miten päivittää vanha laatat, jotta se puhdas ja raikas?

Keittiössä voi olla ulkonäkö rasvaa ja eri paikoista. Klo kotiäidit herää kysymys: miten pestä pilaantumista tietoja? Vastaus on yksinkertainen: voit maalaamattomaan kattoon pesuaineita. Jos katto on maalattu, on tarpeen tietää, mitä ominaisuuksia on tämä maali koostumus: jos se ei kupla ja crack puhdistuksen jälkeen.

Lisätietoja siitä, miten vaahto-kaakeli liitetään kattoon, katso seuraava video.

Kuinka kaataa oikein kaakeli

Kattovalaisin kylpyhuoneessa

Kattotiilet laajennetusta polystyreeniä

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Sivustoaineiden kopiointi on mahdollista vain, jos asennat aktiivisen linkin sivustoomme.

Vaipan kattotiilet: lajikkeet, ominaisuudet, ohjeet ja viitteet

Kun kompleksi korjataan, omistajat yrittävät kiinnittää huomiota jopa pieniin yksityiskohtiin. Kun enimmäispinta-alaa koskevat päätökset tehdään, ihmiset yrittävät käyttää erityistä huolenpitoa. Tämän huoneen värien kauneudesta ja merkityksellisyydestä riippuu koko huoneen mukavuus ja kokonaisvaikutelma, joka luodaan sen sisäänpääsyn yhteydessä. Monet suunnittelijat valitsevat kattotiilet viimeistelyaineeksi. Tätä päätöstä sanelee usein sen käytännöllisyys ja yleismaailmallisuus.

Perusmallit kattotiilet

Jos arvioidaan näiden tuotteiden tuotantotapaa, erotetaan seuraavat tyypit:

 • Leimattu laatat. Se tuotetaan komposiittimateriaalien tiivistämisen tekniikalla. Vaahto taitetaan täsmälleen erityisesti suunniteltu muoto, ja erityisen paina puristaa ne, sitten on leimaamalla osia, joten ne samalla ääriviivat. Tällainen kattolevy ei salli monenlaisia ​​koristeita, joten se on yleensä samaa tyyppiä. Se suosii käyttäjille, jotka eivät edellytä erityisiä vaatimuksia koko rakenteen huoneen, eivät pidä kirkkaita muotoja, kuvioita ja värejä, rajoitettu klassiseen tyyliin tai minimalistinen. Tämän tyyppisistä vaahtomuovista tehtyihin kattotiilien liimaus tehdään yleensä polymeerimateriaalien perusteella.

 • Valumuottien kattotiilet, joiden hinta on yli 350 ruplaa pakkausta kohti, on omat erityispiirteensä. Sen vaihtoehtoinen nimi on injektio. Raaka-aine, kuten tavallista, on vaahto. Se kuitenkin sopii muotteihin, ei puristamiseen vaan sintraukseen. Tämän lajikkeen vaahtomuovista valmistetut kattotiilet erottuvat muustakin melko laadusta, mutta ne eivät myöskään poikkea erilaisista muodoista, kuvioista ja sävyistä.

Tämä vaahtomuovin kattolamppu, jonka hinta voi nousta yli 500 ruplaa pakkausta kohden, on yleisimpiä. Tällä lajilla on paljon nimiä, joita käyttäjät tunnistavat paremmin. Usein tätä materiaalia korjausta varten kutsutaan laminoituna tai suulakepuristuksena, joka sopii näihin osiin valmistustekniikan ominaisuuksien vuoksi.

Polystyreeni muunnetaan ensin vaahtoon erityisten aineiden ja lämpötilojen avulla. Laattojen muoto annetaan tyhjiöllä. Tämä on kaunein, kestävä, rikas, mieleenpainuva ja korkealaatuinen sisustus. Se on melko mielenkiintoinen, ja on mahdollista valita sopiva vaihtoehto hyvin pitkään, koska on olemassa mahdollisuus löytää ihanteellinen katto kattaa, sopiva tietyssä sisätiloissa. Joskus tämäntyyppisestä vaahtomuovista tehtyjä kattotiilien liimoja valmistetaan nestekiilojen muotoon.

Arvioidessasi kattolevyn muotoa, voit erottaa tällaiset lajikkeet:

 • Neliö. Tämä on yleisimpi ja kätevä asennusvaihtoehto.
 • Suorakulmainen. Se tuotetaan harvoin eikä kaikkia yrityksiä, mutta joskus sitä erottaa epätavallinen malli, jota korostaa epätavallinen muoto.

Vaahtomuovilevy on usein jaettu ryhmiin ulkonäöstä riippuen. Etupuoli on yleensä päällystetty erityisellä kalvolla, joka samanaikaisesti toimii sekä suojaava ja koristeellinen. Se voidaan maalata minkä tahansa elementin alle. Yleensä väritys muistuttaa puuta, kangasta kuviolla, keramiikalla tai kiveällä.

Viime aikoina on alkanut tuottaa tällaista vaahtomuovista valmistettua kattolevyä, jonka mitat poikkeavat toisistaan, ja voit maalata sen itse oikealla värillä. Toisin sanoen, kun valitaan rakennusmateriaalia, sitä ei tarvitse määrittää tarvittavin sävyin tai kuvioin. Tämän vaihtoehdon avulla voit antaa laatta sopivimman värin, jotta se yhdistettäisiin taitavasti muuhun huoneeseen.

Missä on kattolaatta vaahtomuovista?

Tällaista laattaa pidetään tällä hetkellä yleismaailmallisena rakennusmateriaalina, joten sitä voidaan käyttää katon loppuun missä tahansa huoneessa, jopa kapealla profiililla. Yleensä tällaisia ​​elementtejä käytetään olohuoneeseen, eteiseen, yksityiseen toimistoon tai makuuhuoneeseen. Tämä rakennusmateriaali pystyy visuaalisesti lisäämään katon, siksi se on erityisen sopiva luetelluissa huoneissa.

Vaahdoista valmistetut laatat valitaan usein keittiön katon viimeistelyyn. On erittäin kätevää pestä. Taimitarhassa näyttää hyvältä ja hyötyvät vaahtomuovista valmistetuista laatoista, joissa on äänenvaimennus. Tämä toiminto on säädetty, jos asetetaan äänieristetty materiaali, jonka läsnäolo on määriteltävä tietyn tyyppisen tuotteen ohjeiden mukaan tai suoraan myyjältä. Jos laattoja käytetään kylpyhuoneen tai wc: n viimeistelyyn, valitaan materiaaleja, joissa on sileä tai hieman uritettu pinta.

Vaahtomuovista tehty katto on monia positiivisia ominaisuuksia. He eivät voi arvostaa nykyaikaista käyttäjää. Yleensä he puhuvat eri lämmön- ja ääneneristysominaisuuksista, joita kaikki vaahtomuovista valmistetut kattotiilet ovat. Tällaisten tuotteiden paino on pieni, joten niiden asennus on melko helppoa. Myös materiaali on melko koristeellinen. Jopa yksinkertaistetut näytteet siitä ovat mielenkiintoisia tarkastella ja voivat laimentaa jopa tiukin sisustus.

Tämä viimeistely materiaali edustaa laajaa valinnanvaraa nykypäivän markkinoilla rakennusmateriaalien, joten ei ole vaikea valita optimaalisen laatta, keskittyen paitsi tyyliä, muotoilu ja koko näiden tuotteiden, mutta myös hinnoitteluun.

Jos katto on valmis annetuilla laatta, omistajat voivat olla varmoja, että hän ei periksi prosessien hajoaminen ja homeen peitossa jälkeenkin riittävän pitkän toiminta-ajan. Tällaisella materiaalilla pinnoitettua pintaa ei voida heikentää huoneen kosteuden tai jatkuvan kosteuden vaikutuksesta. Tätä rakennusmateriaalia käytetään menestyksekkäästi kaikkiin rakennuksiin.

Vaahtomuovin katto voi täysin peittää kaikki epäsäännöllisyydet, virheet ja ulkonevat osat, jos kaikki säännöt asettavat sen. Tämä rakennusmateriaali ei ole vain kätevä, vaan myös helppo vuorovaikutus, joten voit viimeistellä maaliin paitsi ammattilainen, myös aloittelija. Jos haluat käsitellä laattaa, aseta se haluttuun leveyteen ja pituuteen, riittää, että sovitetaan tavallinen veitsi. Päällysteen erinomaisen ulkonäön ansiosta henkilö voi jopa ilman taitoja suorittaa korjauksia. Myös tämä materiaali on kohtuuhintainen, mikä vaikuttaa aina lopulliseen päätökseen valittaessa sitä.

Katto ei ole tarpeeksi pitkä. Korjaus on suoritettava säännöllisesti, mutta on syytä muistaa, että optimaalisen käyttöiän aikana, joka tarjoaa vaahtotasolle kattotiilet, materiaalista ei ole valituksia. Se ei vapauta negatiivisia aineita ympäristöön, koska se on asianmukaisesti käsitelty ja suojattu suojapinnoitteella.

Suoran auringonvalon vaikutuksesta laatta muuttuu asteittain keltaiseksi. Suojaa se tästä voi tiheä verhot ikkunat. On vielä parempi järjestää materiaali, jossa auringon säteet eivät pääse pinnalle tai vaikuttavat siihen lyhyeksi ajaksi.

Polyfoamilla ei ole palonkestävyyttä, joten tulipalossa voi olla erittäin vaarallinen. Tämä on valtava miinus tällaisissa tuotteissa, kuten polystyreeni vaahtomuovista. Kun lamppu on kiinnitetty, on muistettava, että valaisinlaitetta ei saa asentaa yli 30 cm: n korkeudelle katosta.

Katsotaanpa, ovatko kattotiilet vaahtomuovia. On muistettava, ettei kaikkia tämän materiaalin lajikkeita voida maalata. Jos pinnoite laminoidaan, yritetään antaa eri sävy siihen useimmissa tapauksissa hyödytön tai älä anna pysyvää positiivista tulosta. Jos laatta on alttiina maalaukselle, on toivottavaa käyttää vesipohjaista tai akryyliseosta. Jos on kysymys, miten maalattava katto kaakeli vaahtoa, on otettava huomioon kaikki alla mainitut indikaattorit.

Maalia valittaessa on otettava huomioon pinnoitteen laatu. Tärkeää on myös samentumisen, kulutuksen, lisäaineiden esiintyminen antiseptisille aineille tai suoja-aineille koostumuksessa. Ikkunasta valmistetaan vaahtomuovista valmistettuja kattotiiltoja. Tehtäessäsi on noudatettava jatkuvasti sujuvia liikkeitä. Jos kaikki tehdään laadullisesti, kattoikkunat näyttävät hienolta ja täydentävät huoneen sisustusta.

Vaipan kattotiilet: niiden tyypit ja asennusominaisuudet

Polystyreenistä valmistetut kattotiilet ovat erinomainen tapa päästä umpikujaan, kun haluat tehdä kauniin korjauksen, ja rahaa sen säästämiseksi. Ne eivät ole kalliita, mutta on helppo löytää oikea väritys ja koostumus. Tämä viimeistelymateriaali on erittäin vaatimaton korjattavan pinnan laadun kannalta ja sopii myös asennukseen. Siksi on välttämätöntä, että alhaisen budjetin korjausvaihtoehtojen laadullinen viimeistely kattaa.

Vaahtomaalojen avulla voit helposti ja nopeasti korostaa kattoa

Vaipan kattotiilet: yleiset tiedot, tyypit ja niiden ominaisuudet

Suulakepuristettu polystyreenivaahto (styropor) ja jokapäiväisessä elämässä polystyreeni on erittäin monipuolinen materiaali. Tästä on valtava määrä erilaisia ​​tuotteita ja rakennusmateriaaleja. Rakenteeltaan miljoonilla pienillä soluilla, jotka on täytetty ilmalla, sillä on erittäin hyvät ominaisuudet materiaalien viimeistelyyn:

 • alhainen lämmönjohtavuus, joka mahdollistaa lämpöä huoneen sisällä, valmis vaahtomuovilla;
 • mahdollisuus antaa tuotteelle minkä tahansa muodon;
 • käsittelyn noudattaminen;
 • uskomaton helppous.

Esimerkkejä kattoluukun suunnittelusta

Vaahtomuovista valmistetut kattotiilet ovat useimmissa malleissa neliön muotoisia. Neliöiden mitat ovat 500X500, 250X250 tai 300X300 mm. Joskus on suorakaiteen muotoisia näytteitä 1000X165 mm, joita kutsutaan paneeleiksi ja joita käytetään yleisten ei-asuinrakennusten viimeistelyyn. On olemassa laattoja ja muita geometrisia muotoja, jopa epäsäännöllisiä. Tästä voit laatia koko eri aineistoja.

Yhdistelmä koristelu katon keittiössä vaahdon laatat ja muut materiaalit

Yksinkertaisin versiot Levyjen tavallista valkoista vaahtoa yksinkertaisella koristeena etupinnalla. Ne on suunniteltu viimeistelyyn kattojen maalaukseen vesipohjaisia ​​muotoiluja. Tästä syystä niillä ei ole kiiltävä pinta, joka tarjoaa hyvän värinabsorptio. tavallinen laatta kustannus on minimaalinen, joten kustannukset sen hankinta ei saa ylittää menojen ylärajan maalaamiseen samanlainen alue.

Laatat vaahtoa kattoon keittiössä

Paksuus vaahdon tahansa laatta ei yli 14 mm, ja useammin on alueella 2,5-8 mm. Tämän vuoksi, ottaen huomioon ominaispaino vaahdon, paino 1 m2 päällysteen ei ylitä 400 g. Että on, huoneessa 20 m2 voidaan päällystää materiaalilla, jonka yleinen 4 kg. Paitsi kaakelialan tuottaa suuren määrän muita tuotteita samaan polystyreenistä: listat, reunalistat, ruusukkeet, sokkeli. Näin voit kiinnittää kattoon valmiiksi ulkonäön suhteen samalla tyylillä.

Värillinen vaahto laatat keittiön kattoon

Vinkki! Ostaessaan laatat polystyreeni 500x500mm tarpeen, sen jälkeen, kun pinta-alan mittaamiseksi on liitetty pinnan pyöristää tuloksen suurempi kokonaislukumonikerta 5. Kun pitkin yhden seinän laattojen on leikattava. Kun asentamisolosuhteissa vinosti haluttu määrä materiaalia on lisättävä 15%.

Vaahto laatat kiiltävä laminointi ruokasalissa

Menetelmiä laatat vaahdon

Nykyään on olemassa 3 tapaa valmistaa kattolaattoihin Polystyreeni.

 1. painamalla ja leimaamalla menetelmässä kiristys ja tiivisteet vaahto suuri levy teollisuuden painamalla. Tällaiset tuotteet on paksuus 0,7-0,8 cm.
 2. Injektio valmistusmenetelmä - valetaan muottiin korkeassa lämpötilassa. Tässä tapauksessa, hyvin paksu tuote, jonka paksuus on noin 1,4 cm.
 3. Saatu ekstrudoimalla laatat on pieni paksuus 2,5-3 mm. Että ne liitetään koristeellinen elokuva pinnoitteet.

Esimerkkejä laminoitu värjätty ja laattoihin

Valmistusprosessin aikana valmistaja käyttää eri valmistustekniikoita, jolloin saatiin edessä laatat vaadittu tyyppi: sileä tai kohokuvioitu, laminoitu tai ei, valkoinen tai värillinen.

Erityisesti on huomattava laattoja, jotka käyttävät saumattomasti pinoaminen teknologiaa. Niillä on vakio mitat 500x500 mm, mutta niiden reunat on varustettu erityisellä kohokuvioitu muoto, ja materiaali on erittäin taipuisa ja pehmeä. Tästä syystä, laatat voidaan yhdistää niin, että sauma ei näy helposti. Tämä laatta vaatii erityistä liimaus tekniikkaa ja erityinen nopeasti kovettuvan liima.

Katto olohuoneessa koristeltu vaahto laatat

Kaikki hyvät ja huonot vaahdon laattoihin

Kuten minkä tahansa materiaalia koristeluun, laatta on ominaisuuksia sekä positiivisia että negatiivisia. Jos puhumme kiistattomasta eduista, se on:

 • eristysominaisuudet;
 • Kestävyys kosteaa ilmaa;
 • kestävyys sieni ja erilaisia ​​multa;
 • kyvyttömyys homeelle;
 • erittäin edulliseen hintaan.

Asennuslevyt sekä vaahdon ripustuskehys

Lisäksi laattoihin vaahtoa onnistuneesti selviytymään peittää epätasaisuudet pinnalla kattoon. Liimaamalla materiaalin katossa ei vaadi erikoistyökaluja, tietoja ja taitoja.

Alakatot kipsilevy: valokuva, design eri huoneissa. Ominaisuudet kipsilevykattoihin laitteen eri tiloissa. Tyypit katto.

Laatta on vakavia haittoja:

 • Syttyvyyttä vaahto laatta ei anna käyttää sitä lasten toimielimissä. Jopa ne tuotteet, jotka on valmistettu erityisestä palo-modernia teknologiaa, joka pystyy sulattamaan vapauttamaan myrkyllisiä haihtuvia aineita.
 • Huono äänieristys laatu polystyreeniä.
 • Läsnäolo merkittävä määrä liitoksia, jotka antavat vaikutelman keskeneräisyyden kattoon. Tämä epäkohta on eliminoitu luomalla saumaton laatta.

Perinteinen väri laattoihin - valkoinen

Vinkki! Vaahto aikana pitkäaikainen altistuminen auringonvalolle alkaa peruuttamattomia prosesseja. Ne kehittyvät vähitellen, mutta johtaa muodonmuutoksia ja tuhoaminen rakennetta. Tästä syystä tämä laatta ei tarvitse liimata viheralueet, terassit, kuistit tai valon.

Tekniikka liimaus polystyreeniä laattoihin

Kuten aiemmin mainittiin, liittämällä katto laattoihin vaahdon ei ole monimutkainen ja high-tech-prosessi. Suorita tämä työ henkilöä riittävän tarkasti, kärsivällisyyttä ja huolenpitoa. Tämä tulisi tehdä erityisiä ohjeita useassa vaiheessa.

 • Valmistelevia töitä ovat täydellinen puhdistus kattopinta vanha pinnoite ja eri epäpuhtauksia. Tässä tapauksessa merkittäviä eroja ja väärinkäytöksiä olisi korjattava. Suorittaa asennuksen sinun täytyy ostaa oikea liima. Se, jota myydään erityisesti tähän laatta, jossa on läpinäkyvä väri, ei kovin hyödyllinen, sillä se on tarkoitettu täysin sileä katto. Laatta sen käyttö on tarpeen voimakkaasti painaa kattoon ja pitkiksi, kunnes liima jaossa. Tämä on erittäin hankalaa, koska pitkään ja väsynyt käsissä. Tällöin tietyn ajan kuluttua laattojen voi myös pudota. Joten ostaa paras valkoinen nopea asennus tai rappaus viimeistely.

Variantteja järjestely laatat kattoon

 • On tarpeen valmistella väline: Paperi veitsi varaterää, hallitsija, ohittaa, mittanauha, kynä ja rätti puhdistaa liimaa.
 • Tuotamme oikea ulkoasu kattoon. Voit tehdä tämän, meillä vetämällä poikittain ja juhlivat risteyksessä. Kytke seuraavaksi segmentit midpoints vastakkaisilla puolilla. Kaikki tuloksena linjojen täytyy leikata yhdessä pisteessä. Se on huoneen keskelle. On pidettävä huolta siitä, että kattokruunu oli täällä, muuten katto näyttää ruma. Keskipisteen kautta maskin johto estää kohtisuorassa linjat, jotka suuntaavat ensimmäinen laattojen rivi.

Vaahto laatat vahvistetut rinnakkain riveihin kattoon

 • Kaksi ensimmäistä laatat vähentää kulmat keskeltä ja johdetaan kulmissa lampun johto. Voit tehdä tämän, voit leikata kulmat laatat. Tämä paikka sulje kristallikruunut. Toinen laatta liimaa spiraalin ympärille kaksi ensimmäistä. Samalla valvotaan tiukasti, jotta kaikki rivit ja sarakkeet ovat yhdensuuntaiset. Seinät laatat veitsellä leikattu, ei pelkää jättää pieni rako, joka myöhemmin voidaan piilottaa sokkeli. Läsnäollessa kuvion laatan päällä, varmista, että se vastaa, jolloin muodostuu haluttu koostumus.
 • tiivistys nivelet tuottaa silikonitiiviste. Tapauksessa täyteaineita, liitokset ovat täynnä itsensä kanssa liimaamalla.

Viimeistely laattoihin laajennetusta polystyreenistä - taloudellinen ja käytännöllinen vaihtoehto

Vinkki! Jos liima on pitkä sarjaa ja pidä kädet väsyvät vaahtoa laattoihin, voit tehdä erityisiä rekvisiitta kuten pitkä moppi. Niiden pituus on ehdottomasti vastattava huonekorkeus vähennettynä paksuus laatat.

Käyttö vaahdon laattoihin koristeluun voit tehdä erittäin edullisia ja laadukkaita huoltotilojen. Antavat sisustus katon houkuttelevampi viimeistelty ilme ja auttaa edelleen elementtien muodossa jalkalistat ja pistorasiat alle kattokruunu. Listat ja pilarit korostavat sen ominaisuuksia.

Miten liimaa kattoon laatta kädet (video)

Katulaattojen sisäseiniin. Tyypit ja ominaisuudet asennus

Muovipaneelit Seinien: kuvia, tyypit ja asennusmenetelmiin

Video PAVING muuttamisesta käsiään: askel askeleelta opas

Vedeneristys kerroksen huoneisto edessä tasoite: tyypit ja osat kokoonpano

PVC-putket: sovelluksen ominaisuuksia ja asennus

Miten jälkivalua laattasaumat kylpyhuoneessa käsillään

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

41 + = 51