Lähetysteho tiedot

Contents

Sähkömittarien lukemiin internetissä: yleiskatsaus online-työkaluja

Tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään, miten siirtää sähköä mittarilukemat Internetin kautta. Teksti data on kuvattu mekanismi poistamiseksi ja erityisesti niiden lähetyksen kautta World Wide Web. Tässä artikkelissa kuvataan etuja ja haittoja tämän menetelmän. Se sisältää perussäännöt ja suositukset asianmukaisesti suorittamaan siirron mittarilukemat etänä.

Avulla internetin voit helposti ja nopeasti siirtää laskuri

Viitteitä sähkömittareiden internetistä: -hotellissa menettely

Organisaatioille, jotka tarjoavat sähköä kuluttajille, samalla palvella useita tilaajia. Siirtämään parametrit ja jälkikäsittelyyn kestää kauan, mikä johtaa kertyminen jonoja lipputulot. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi, on olemassa useita tapoja saada tietoja, joista yksi kuvataan, miten siirtää lukemia Internetin kautta.

online tietojen edestakaisen eliminoi ajanhukkaa suurissa jonot

On muitakin tiedonsiirtomenetelmillä:

 • tilaajan laatikko;
 • vierailun aikana tarkastajan;
 • SMS: n kautta;
 • läpi kaikki pankkijärjestelmän;
 • organisaatiossa omistettu valvontaa maksujen.

Kiinnittää huomiota! Kaikki yritykset eivät salli energiantoimittajamaiden sähkömittarien lukemiin tiedostoon Internetissä, joten sinun täytyy tarkistaa tätä mahdollisuutta tai siirtää dataa yhdestä edellä mainituista menetelmistä.

Indikaatiot-maksu toimii kuluvan kuukauden. Enemmän mukavuutta käyttäjille virtuaalisen tiedonkeruujärjestelmiä olla lisähyötyä. Esimerkiksi, määrittämiseksi sähköisen tehonkulutuksen tason perustuen tallennettuun merkinnän ja kauko-tiedot palvelua SMS-viestit, lähetetään raportoinnin ajan matkapuhelimeen.

Merkintöjen sähkömittari voi lähettää yhdellä useista tavoista

Miten siirtää lukeminen sähkömittari Internetin kautta

On monia palveluja, joiden avulla suorittamaan tiedonsiirto. Siirtää lukemia sähkömittareiden Internetissä tarvetta sähköpostiin. Lähettää viestin voit käyttää mitä tahansa rekisteröityä postilaatikkoon.

Voit käyttää seuraavia palveluita:

Kukin tarjoaa tarkat ohjeet luoda ja aktivoimalla sähköpostilla. Sitä voidaan myös käyttää voimansiirron lukemat henkilökohtaiselle tilille virallisilla internet resurssi tarjoaja. Kukin näistä menetelmät toimivat tietojen mukana etuja ja haittoja.

Tiedonsiirtoon, voit käyttää palveluita Yandex, Google, Yahoo ja muut

Edut etätiedonsiirto Internetin kautta

Ennen lähettämistä lukemia sähkön Internetin kautta, on tarpeen lukea tarkemmin tämän menetelmän eduista:

 1. Käytännöllisyys - tietoja ei tarvitse edes poistua talosta. Tilaaja voi seurata velkansa ja maksut, ja käyttää lukuja pitkäksi aikaa seurata sähkön kustannuksia eri ajanjaksoina.
 2. Ei tarvitse seistä jonossa - todistamaan ei tarvitse pitkään seistä pitkässä jonossa, joka voi merkittävästi säästää aikaa ja vaivaa.
 3. Järkiperäinen aika - koska koko prosessi suoritetaan tilaajan omasta, ei tarvitse odottaa saapumista virkamiehet tai hallintoneuvoston upseeri. tahansa voidaan välittää tietoa.

Kiinnittää huomiota! Siirto teho data on yhtä suuri kuin standardin lähetyksen tekniikoita. Selvittää, miten lähettää energiaa lukemia Internetin kautta, kun tilaaja ei ole vaikeuksia suorittaa edelleen toimintaa.

Etäviestintään lukemat on monia etuja

Haittaa merkintöjen menettelyt siirtää valon Internetin kautta

Mikään tiedonsiirto menetelmää ei voida kutsua universaali, ja täydellinen, koska jokaisella asiakkaalla on oma sähköntarpeesta. Kuten muiden menetelmien tiedonsiirron, lähettää indikaattoreita Internetin kautta sillä on haittoja.

Haitat etälähetystä indikaattorit Internetin kautta, koska tekninen komponentti:

 1. Seuraavat koskevat läsnäolo kannettavan tai tietokonetta ei tarvita. Nojalla sen korkea hinta, ei jokainen perhe on samanlaista tekniikkaa.
 2. Siirtää tietoja etänä tulee Internet.
 3. Internet-palveluntarjoajat voivat olla ajoissa estää pääsyn verkkoon teknisistä tai muista syistä, mikä poistaa mahdollisuuden tiedonsiirron. Samanlainen tilanne toimintahäiriöitä ja vahingoittaa tietokonetta.
 4. Ei jokainen kuluttaja sähkö on luottavainen tietokoneen käyttäjä. Eläkkeellä vakavasti oppia käyttämään ominaisuuksia, joten joissakin tapauksissa voi olla tarpeen auttaa työntekijöitä tai sukulaisia.

Kun otetaan lukemat sähkömittarin ja niiden edelleen kuljetusta pitäisi yrittää olla tekemättä virheitä

Edellä mainituista syistä on aina parempi olla varasuunnitelma siltä varalta, joissa operaation avulla Internet on mahdotonta. Tämä poistaa ylimääräiset kustannukset viive.

Tietojen lähettäminen internetin: miten siirtää mittaustulokset sähköpostitse

Operaatiossa on paitsi olla aktiivinen postilaatikko, mutta myös tietää vastaanottajan osoite. Tällaiset tiedot voivat tarjota yritys harjoittaa Energosbyt. Usein sähköposti osoitteeseen alareunassa sähköntoimittajan kuitit tarkoitettu laskujen maksuun.

Kirjeessä tulisi määritellä seuraavat tiedot:

 • yksityinen huomioon maksajan julkisten palvelujen
 • sähkömittari suorituskyky viime kuussa;
 • maksajan nimi.

Vinkki! Ennen tietojen siirtämistä muista kaksinkertaistaa tarkistaa tärkeitä tietoja, esimerkiksi käyttöaika ja asianmukaista vastaanottajan osoite.

Lähetettäessä tietoja, sinun on määritettävä yksityisen tilin, indikaattorit mittarin ja nimi kuluttajan

Virheitä taas sähköpostiviestien lähettäminen ei voi saada tietoja, joten tariffi laskenta suorittaa erityisesti mainittu tällaisia ​​tapauksia järjestelmään. Kuten tässä tekniset melko epäedullisia kuluttajalle sähköä. Lisäksi on mahdollista, että asiattomat henkilöt voivat saada näitä tietoja ja soveltaa sitä joihinkin omiin tarkoituksiinsa. Siksi on erittäin tärkeää tarkistaa uudelleen ennen kun lähettää kara.

Valtioneuvoston asetus №354 peruutettu vaatimus, että sähkönkuluttajat lähettämään lukemia viimeistään 3 päivää eräpäivästä. Joka kuukausi, tämä ajanjakso leimasi välein 23-26 numeron. Monet veronmaksajat virheellisesti luulevat, että he voivat tehdä omat päätöksensä, ilmoittamaan, onko suorituskyky tänä aikana.

Peruutus velkojen toisaalta poistaa pakotteita kuluttajaa. Toisaalta ehdot sopimuksen energia hankkijayrityksen pysyvät voimassa. Ilman näyttöä maksujen käytetyn keskimääräisen tiedot lasketaan tietojen perusteella viimeisten kuuden kuukauden aikana. Tämän seurauksena kuluttajat ylihintaa.

Maksuun vasta huomioi numerot mustalla taustalla

Molemmat henkilökohtaisen kaappi välittää sähkömittarien lukemiin

Lähettävät lukemat kautta omaan tiliin energiantoimittajamaiden yhtiö Internet-sivusto ei ole vain hyvin yksinkertainen, mutta käytännöllinen. Tätä menetelmää on käytetty melko pitkään, joten sitä voidaan pitää luotettavana.

Jos esiintyy ongelmia, niiden ratkaisemiseen, voit käyttää kuvakaappauksia tietokoneen näytöllä, kuitit ja elektroninen kuitit vahvistavat maksutiedot. Alle kuvakaappauksia näytön viittaa otetuista tehtäessä maksun tai suorituskykyyn. Ainoa tapa vahvistaa hänen asiakirjan versio.

Kiinnittää huomiota! On suositeltavaa tehdä datan kuukausittain viimeistään 25 päivää. Näin vältetään ongelmat maksu.

Käyttöliittymä Petroelectrosbyt sivuston pyydetään henkilökohtaisia ​​kaappi

Sähkön siirto mittarilukemat: henkilökohtainen tili ja sen käyttö

Ottaa hyvät taidot tietokoneen käytössä, voit helposti hallita Tiedonsiirto Internetin kautta. Se näyttää seuraavalta:

 1. Making tietojen käytön. Voit tehdä tämän, sinun täytyy rekisteröityä verkkosivuilla toimittajalle. Tämän seurauksena käyttäjä saa henkilökohtaisen tilin ja käyttää sitä - salasanan ja kirjautuminen. Tämä menettely on hyvin yksinkertainen, ja se voidaan suorittaa millä tahansa perheenjäsen asuu talossa tai huoneisto. Saamiseksi käyttäjätunnuksen ja salasanan on oltava passi soveltaa niiden omistajille. Sopimuksen jälkeen tietojenkäsittelyn organisaation henkilöstö annetaan kaikki tarvittavat.
 2. Rekisteröinti päällä. Vierailun jälkeen organisaation käsissä kuluttajien sähkön tulee arkin sivuston osoite ja kirjautumistiedot. Sivuston osoite on vertailukohta alueelle tai kaupunkiin, jossa maksaja asuu. Menossa ulos Webissä, sinun täytyy valita välilehti "My Account". Näet kentän salasanan syöttämistä ja login. Lisäksi, vaadittu maksaja koodin, joka on myös esitetty levyn.
 3. Lisäämällä suorituskykyä laskurit. Tämän tieto kirjanpito laitteiden olisi sille varattuun kenttään.

Suojellakseen järjestelmän murrosta suositeltavaa säännöllisesti vaihtaa salasanan jäsenten alueella.

Anna sähkömittarien lukemiin omassa tilin

Kiinnittää huomiota! Syntymisen estämiseksi Saatavien lähetyksen suorituskykyyn Internetin kautta, on suositeltavaa lähettää tiedot etukäteen, koska on olemassa useita syitä, jotka voivat vaikuttaa aika tiedot, kuten huono sää tai teknisiä ongelmia.

Miten löydän sähkömittarien lukemiin Internetissä

Edellisen mittarilukemat sekä tietoa velka, voi seurata myös internetissä tilisi sivustoa. Kaikki tämä tieto on tallennettu sivuston käyttäjä voi milloin tahansa käyttää niitä ja tutustuu valtion tilinsä.

Mittarilukema sähkön: siirtää tiedot kätevin tapa

Valinta sopivin menetelmä. Menetelmiä lähettää lukemia, niiden erityisiä etuja ja haittoja.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy toteuttaa useita manipulointia:

 1. Voit rekisteröityä sivuille. Sinun täytyy syöttää puhelinnumeron (mobiili) ja S.postilaatikko joihin sinulla on käyttöoikeus.
 2. Henkilökohtaiset tietonsa, kuten STS, ALV-numero jne
 3. Kirjautua henkilökohtaisen tilin ja saada tarvittavat tiedot: järjestys maksujen ja rahoituksen saatavuutta.

Viimeinen luku punainen laatikko poistamisen merkintöjen ei sisälly

Joissakin tapauksissa asiakkaat voivat ottaa yhteyden palveluun SMS-viestejä. Tämä palvelu vaatii, että asiakas saa ilmoituksen maksamisesta matkapuhelinnumero. Nämä ilmoitukset lähetetään, kun laskun maksamisesta laskujesi sähkön.

Pystyy lähettämään lukemia sähkömittareiden Internetin kautta mukana lukuisia etuja. Maksaja ei tarvitse viettää paljon aikaa pitkällä joutokäynnillä jonoihin, ei tarvitse jatkuvasti puhelin- linjan tarkkailun huomioon, sijaitsee asuinpaikkaansa. Tämä estää kasvun velan, jos ollenkaan, joten tämä menetelmä lähettää lukemia olisi kannattavaa ja kätevä useimmille käyttäjille.

Sähkömittari lukemat: miten poistaa tiedot kirjanpito laitteista

Mittarilukema sähkön: siirtää tiedot kätevin tapa

Mittari joka lähettää lukemia: luonnehdinta kirjanpito laitteiden

Kahden tariffi sähkömittari: edut ja etuja käyttämällä

Mikä on sähkömittari on parempi laittaa huoneistossa: valitse laite

Electric puutarha silppuri ja yrtit: katsaus suosittuja malleja

Miten siirtää mittarilukemat - internetissä tai verkossa video. Oikea lähetys sähkömittarien lukemiin.

Maksu sähkön - velvollisuus jokaisen omistajan asuin- tai laitokseen. On olemassa useita tapoja Toimintoa, joten jokainen aikuinen voi valita sopivan vaihtoehdon. Opi siirtämään mittarilukemat sähkön, välttää viivettä. Self laskuri tiedonsiirto kätevä tapa tallentaa arvokasta aikaa ja hermoja.

Kun raportti viitteitä mittarin

Valtioneuvoston asetuksella poistettu velvoite kansalaisten ottaa lukemat energiamittarit kesäkuuhun 2013 aina kuun 23: nnen ja 25: nnen päivän, lähettää heidät resursosnabzhayuschey organisaatiossa. Tämän vuoksi kuluttajien annettiin oikeus ryhtyä mittarilukemat ja toimittaa ne toteuttajan apuohjelmia. Kuitenkin konkreettisesti sen hallitus ei ole osoittanut, niin taiteilija itse yhtyy asukkaiden, alusta asti kun laskurin siirto.

Nizhny Novgorod vähittäismyyntiyhtiö vastuut muodostavat laskut ennen 1. päivä vie mittarilukemat 26. osallisuutta. Asiakkaat haluavat siirtää sähkömittari lukemia 27. ja myöhemmin ei hyväksytä. Ottaneet dataa metriä ei oteta huomioon kuluvan kuukauden, joten on tärkeää noudattaa maksuehtoja.

Menetelmät siirtämiseksi sähkömittarien lukemiin

Pitkät jonot ja vihainen platezhek vastaanottajiksi valon vähitellen korvattava muilla menetelmillä sähkön maksu. Innovatiivisten teknologioiden avulla voidaan suorittaa operaation nopeasti, mukavasti ja ilman paljon rahaa kustannuksia. Tahansa aikuinen sähkön kuluttaja voi nyt valita maksutavan, joka sopii hänelle erikseen.

Taiteilijat apuohjelmia usein lukemia sähkömittareiden puhelimessa. Asiakas vastaa toimijan tai tietokonetta, pyydetään soittamaan sopimuksen yksityiskohdat ja muut tiedot. Lähettävät lukemat tällä tavalla on kätevä, joten sitä käytetään monia ihmisiä. Kuitenkin maksuajan on usein puhelin on varattu, koska määrä seisoo yksin, mutta monet käyttäjät.

Kätevä tapa, joka on suosittu pysyvästi ammatinharjoittajia. Vaihtoehdot voivat olla erilaisia, mutta jos kyseessä on Energosbyt käyttäjät lähettävät tekstiviestin numeroon "7049". Hän toimii tilaajille matkapuhelinoperaattoreiden nimellä "Tele2", "Beeline", "megafoni" ja "NCC". Tilaajille muiden operaattoreiden käyttää yritys tarjoaa useita 79037676049.

Performing tiedonsiirto laitteen, yksi tariffi tilin, asiakkaan tulee lähettää tekstiviestin näin: "tilinumero", sitten # ja "vasta-arvo". Datan lähettäminen dual-korko ja trehtarifnyh laitteet vaativat lisää SMS edellä todistuksen päivä, yö ja puoli-piikin band (varten trehtarifnogo laite). Menettely ei vie paljon aikaa ja on erittäin kätevä, koska tekstiviesti voidaan lähettää ympäri vuorokauden.

Asukkaat kaupunkien kuitit usein saapumista postitse, mutta joskus ne on otettava, että osastojen energiantoimittajayritysten. Sähkönkuluttajat täytyy täyttää kaikki vaaditut kentät (määritä tilinumero, nimi omistajan oleskelutila, osoite, maksupäivä, tiedot mittarilta määrä KW määrä maksaa) ja sitten ottaa kuitti lähimpään postiin. Specialist hyväksyä korttimaksuja, pitäisi tarkistaa oikeellisuuden täyttö, ottaa maksun ja antaa selkärangan, toiminnon vahvistamisen.

Tiöstä Mosenergosta on monia palvelukeskukset Moskovassa ja alue, jolla laatikot on asetettu vastaanottamaan lukemat metriä. Sinun täytyy käydä yksi niistä, täytä kuitti sarakkeet sähkömittareiden ja pudota se ruutuun. Ihmiset, jotka on vapaa-aikaa, tämä menetelmä tiedonsiirron sähkömittari on sopiva.

Internetin kautta tai sähköpostitse

Ihmiset, jotka käyttävät usein tietokoneita ja jotka haluavat tietää, miten oikein siirtää laskuri sähkön, sinun tulee käyttää tätä menetelmää. Toimet sähkön kuluttaja tässä tapauksessa on suoritettava seuraavassa järjestyksessä:

 1. Ensinnäkin, sinun täytyy mennä verkkosivuilla Energosbyt nsk.elektra.ru, rekisteröidy pystyä avaamaan henkilökohtaisen tilin.
 2. Sitten haluat antaa henkilökohtaisen kaappi Mosenergosbit asiakas, määritä henkilökohtainen huomioon 10 numeroa yläruutuun ja paina "Etsi Account". Tämän jälkeen olisi korostettava ruudulla asiakkaan osoitteeseen.
 3. Viimeisessä vaiheessa sinun täytyy syöttää seuraava rivi laskurin tiedot ja klikkaa "Lähetä".

Seuraavaa menetelmää, joka edellyttää, että läsnä tietokoneen, - siirto sähköpostin tietoja. Ympäri vuorokauden käsitellä [email protected] Voit lähettää kirje, jossa on tietty sisältö. Sinun on määritettävä:

 • S_xxxxxxxxxx - tilinumero;
 • P_xxxxxx - piikin pinta-ala (jos yksi tariffi m);
 • PP_xxxxxx - semipeak alue (jos laskuri trehtarifny);
 • N_xxxxxx - yö vyöhyke.

Huomaa, että kaikki kirjaimet viittasi ristit, on kirjoitettava koneella Latinalaisessa kirjaimia, koska järjestelmä ei läpäise Venäjän kirjaimia. Merkki "_" eikä sitä voi korvata viiva tai viiva, joka on yleinen virhe monia ihmisiä. Pitää kaikki tarkalleen, voit merkittävästi säästää aikaa ja välttää pitkiä jonoja lipunmyynnistä laitosten vastaanottaa laskuja sähkön.

Toimisto palveluntarjoajan organisaatio

Hyvä vanha tapa, joka edellyttää nimittäin jonoja. Sähkönkuluttajat pitäisi tulla työajan kampanjan, siirry kassalle, kassanhoitaja äänidata (joka pyytää ohjain tietoja siirrettäessä puhelimitse). Suurin haittapuoli tässä menetelmässä on, että asiakas on viettää aikaa ja rahaa matkustamiseen, jos palvelun tarjoaja toimisto sijaitsee kaukana asuinpaikastaan.

Video: miten siirtää mittarilukemat kevyelle verkossa

Elät Novgorodissa, pääkaupunki ja olet kiinnostunut kuinka siirtää mittarilukemat sähkön? Tämä video avulla voit opetella tekemään menettelyn pysyä kotona tai toimistossa. Yksityiskohtaiset ohjeet auttavat sinua tulevaisuudessa, älä tuhlaa aikaa ja rahaa matkustaa toimistoon energian toimittaja. Monet ihmiset ovat arvostaneet kaikki verkossa tiedonsiirto sopii, miksi et kokeile tätä tapaa?

Mittarilukema sähkön: siirtää tiedot kätevin tapa

Kevytbetoni lohkot: koko ja hinta per yksikkö, ominaisuudet ja sovelluksen

Ilmankostutin: hyöty ja haitta, mielipiteitä, mielipiteen lääkäreiden käytöstä välineiden

Tässä artikkelissa, voit opetella siirtää mittarilukemat sähkön: lähettämään dataa energiankulutukseen eri tavoilla, jotka kaikki käsitellään tekstissä. Se kuvaa myös ominaisuuksia kunkin tiedonsiirron menetelmää käyttäen laitteen: järjestystä menettelyn, sen edut ja haitat ja suosituksia kuluttajille. Tiedonsiirtojärjestelmä eri tavoin Käyttäen esimerkkinä JSC "Energosbyt Plus".

Siirtää sähköä mittarilukemien useilla tavoilla

 • 1 Meter sähkön: välittää tietoa eri tavoin
  • 1.1 Miten lukemat mittarin
  • 1.2 Kuinka tarkistaa sähkömittari oikeasta käsittelyssä
  • 1.3 Viimeinen vaihe lukemat valo: Tiedonsiirto
 • 2 Miten siirtää mittarilukemat sähkön puhelimitse
  • 2.1 Kuinka läpäisemään valoa lukemia kautta call center
  • 2.2 Kuinka lähettää mittarilukemat sähkön avulla operaattorin
  • 2.3 Miten voin siirtää lukemia sähkömittareiden tekstiviestillä
 • 3 luotettava tapa siirtää lukemat sähkön: toimistossa
  • 3.1 Jos tietojen antamisesta sähkömittarin: katsaus energia myyntiyhtiöt
 • 4 Miten voin lähettää mittarilukemat maksukuitteja
 • 5 Miten siirtää lukemat Energosbyt valoa laatikko datan vastaanottamiseksi
 • 6 Kuinka ilmoittaa valtakirjojen sähkön Internetin kautta
  • 6.1 käyttö sähköpostin ja henkilökohtaiset kaappi
  • 6.2 Internetin käyttö palvelun lähettää lukemia
 • 7 Miten lähettämään mittarilukemat sähkön Energosbyt: esimerkki nykyisen järjestelmän
  • 7.1 Kaavio tiedonsiirto esimerkki "Energosbyt plus"

Mittarilukema sähkön: välittää tietoa eri tavoin

Vuokralaiset asuntoja ja omakotitaloja annetaan mahdollisuus ylläpitää hyvää elinympäristöä, nimittäin veden, sähkön ja kaasun. Tässä tapauksessa velvollisuudesta itse tehdä ajoissa maksu sähkölaskua ja ilmoittamaan havaitsemistaan ​​kirjanpidon laitteita, joka tukee kulutusta.

On monia tapoja lähettää mittarilukemat sähkön. Tilaajat voivat valita oikea vaihtoehto, mikä säästää aikaa ja vaivaa, se ei tarvitse pelätä myöhässä.

Viitteitä kuluttamasta sähköstä tulostaululle laskuri Mercury 201.8S

Miten lukemat mittarin

Tulostaulu tai jonkun kirjanpidon sähköyksikköä näyttää tietoja siitä, kuinka monta kilowattia sähköä kuluu kuluttajalle. Nykyisten asetusten ja sääntöjen velvoittavat tilaajille suorittamaan poisto ja siirto lukemat sähkön kuukausittain.

Menetelmä datan lukemiseksi mittarin:

 • Varustettuna paperiarkki ja kynä.
 • Tarkistaa laskuri huollettavuus ja oikeita lukemia.
 • Korvaa datan näytön aluksella tai paperilla. Tavanomaisten laitteiden kanssa nopeudella, että tiedot ovat vain yksi komponentti. Dual-koinstrumentteihin vaativat poistamista kaksi indikaattoria: määrä kilowattituntia / tuntia viettänyt yötä päivää. Vuonna trehtarifnyh laskurit vastaavasti tarvitaan 3 arvot ovat indikaattoreita kulutetusta sähköstä yöllä, päivällä ja tarkoitettuna aikana on semipeak.
 • Kirjoita alla saatuja tietoja edellisellä laskutuskaudella. Nämä numeeriset arvot ovat suuruudeltaan pienempi kuin nykyinen laskuri indikaattoreita.
 • Laske ero nykyisen ja edellisen merkintöjen.
 • Saatu tulos kerrotaan arvolla 1 kW sähköä nopeudella osoitettu data-alue.
 • Kertaisesti saatu kaikissa tariffit summa maksetaan.

  luetun datan elektroninen vasta vaiheet Elohopea

  Kolmen numeron laskuri (instrumenttien kanssa kohdassa, joka sijaitsee ennen 3 numeroa desimaalipisteen jälkeen - 1) suurin arvo 1000 kW / h. Neljän välineitä (laskurit 4 numeroa ennen desimaalipilkkua) voi näyttää enintään 10000 kW / h. Saavutettuaan kirjanpidollinen arvo laitteiston nollautuu.

  Miten tarkistaa sähkömittari oikeasta käsittelyssä

  Ennen kuin lähetät mittarilukemat sähkön, sinun on varmistettava, että se toimii oikein. Pinnantarkastusmenetelmä on silmämääräisesti laitteen vianmääritys:

 • Numerot Näytön pitäisi näyttää selvästi.
 • Koska vilkkuu elektroninen näyttö.
 • Ei vaurioita ulkopuolella laitteen.
 • Integrity tiivisteen.

  Ensimmäinen numero jälkeen T ilmaisee vyöhykkeen, jossa päivänä tapahtuu mittaus sähköä aikaan katselu (1 - päivässä vyöhyke 2 - yön vyöhykkeen). Toinen numero jälkeen T osoittaa laskuri, jonka haluat siirtää kuitti kun maksat (1 - päivä, 2 - yö)

  Täysi laskuri tarkastus seuraavasti:

 • Tarkastaa kytkentälaite.
 • Tarkasta, onko levyllä mielivaltaisen pyörimisliikkeiden.
 • Counting virheitä mittauksissa.
 • Tarkista aste magnetoinnin.

  Se olisi mainittava, että todentaminen magnetointitasoa laitteilla voi olla jonkin verran vaikeuksia. Elohopea Instruments, Energomera Neva suljettu anti-magneettinen tiivisteet tarroja, jotka muuttavat väriä vaikutuksen alaisena magneetin. Tarkkailun magnetointitasoa tällaisten laitteiden johtaa lopulta sakkoihin, kun työntekijät tulevat mittarin kalibrointia irrottamatta ja nähdä tilan tarroja. Siksi varovaisuutta on noudatettava tähän toimintoon.

  Loppuvaiheessa lukemat valo: Tiedonsiirto

  Sähköenergian kuluttajia tarjotaan monia tapoja siirtää tilitietoja laitteesta. Luettelo sisältää sekä perinteisiä menetelmiä ja moderni, joissa käytetään tietoliikennetekniikka.

  Luvut punainen kehys ei siirry kuitti

  Tilaajat voivat lähettää mittarilukemat sähkön by:

  • inscribing digitaaliset arvot laitteesta saavan tarkoitettu maksun sähköenergian;
  • lähettävät lukemat puhelimitse asiaa organisaation
  • tiedonsiirtoa Internetin kautta (käyttämällä erityistä Internetin resurssin tai käyttäjän henkilökohtaiselle tilille päällä energiantoimittajaksi);
  • Asuntotoimi tai käy yksi toimistoista energiantoimittaja.

  Miten siirtää mittarilukemat sähkön puhelimitse

  Toimittaa tiedot sähkömittarin kautta puhelin voi olla eri tavoin. Tätä tarkoitusta varten, sitä voidaan käyttää:

  ja niillä kaikilla on etunsa ja heikkoutensa kuitenkin sallia ajoissa välittää tietoa seistä jonossa tarpeettomasti.

  Lukemia voidaan siirtää käyttämällä call center operaattori tai SMS-viestejä

  Miten siirtää valoa lukemia kautta call center

  Puhelin viestintä mahdollistaa vaivattoman siirron suorituskykyä määrän sähköä kulutetaan. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa yhteyttä call center. Puhelinkontaktilla, voit yleensä löytää kuittiin. Se sijaitsee sen oikeaa yläkulmaa.

  Soittamalla puhelinnumerosi, käyttäjälle annetaan mahdollisuus kuunnella vastaajaan peräkkäisten suosituksia. Noudattamalla näitä ohjeita ilmiantaja mahdollista siirtää lukemat sähkön puhelimitse. Kesto istunnon pieni - vain muutaman minuutin.

  Tämän numeron, kaikille koko päivän voi ottaa yhteyttä help desk siirtoa henkilötietojen energiankulutuksesta, mikä säästää aikaa ja hermoja.

  Miten siirtää mittarilukemat sähkön avulla operaattorin

  Suorita telineelle tiedot näkyvät mittarin käyttäjä voi käyttää puhelinta. Voit tehdä tämän, ota yhteyttä energia vähittäiskaupan yrityksiä. Se on myös mahdollisuus käyttää numeroita SBC.

  Kuluttajilla on monia eri tapoja tiedonsiirtoon

  Tämä menetelmä, lisäksi selviä etuja, on haittapuolensa. Käytännössä sähkön kuluttajien on vastassaan seuraavat haasteet:

  • Usein asteikkotauluun kestää kauan;
  • pitkä odotus linjalla ennen kuin voit hankkia yhteyden operaattorille;
  • suuri todennäköisyys virheitä ennätykset ääni tiedonsiirron.

  Kustannukset tarkistaa sähkömittareiden:

  Miten siirtää lukemia sähkömittareiden tekstiviestillä

  Nykyään monet kuluttajat ihmettelevät, miten lähettää tekstiviestin Sähkömittareiden lukeminen, koska lähes kaikki energiantoimittajamaiden yritykset tarjoavat tällaisen mahdollisuuden. Se käyttää lyhyitä tekstiviestejä lähetettiin matkapuhelimista.

  Tämä menetelmä käsittää siirto mittaustulokset on henkilökohtainen tili tekstiviestillä. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityinen huone, sekä piiri tietojen syöttämistä varten. Jokaista tariffi tarjoaa toimintatapa, joka on määritetty muistio. Se sisältyy kuitti sähkön.

  Näytä tekstiviestit lähetetään Energosbyt

  Kuluttajat elävät siirtokunnissa sijaitsee kaukana kaupungista, voi lähettää lukemat sähkön henkilökohtaisen tilin tekstiviestillä. Myös tämä menetelmä hyödyttää kansalaisia, jotka eivät pysty muodostamaan Internet-. Julkisia palveluja maksutta.

  Luotettava tapa siirtää lukemat sähkön: toimistossa

  Energiantoimittajamaiden yritykset saavat myös tietoa maailmasta, todistamaan sähköenergian voi olla yksi toimistoissa. Tämä menetelmä lähettää tilitietoja pidetään yhtenä kaikkein luotettavin, koska kuluttaja toimittaa tiedot suoraan organisaation harjoittaa sähkön. Menettelyä voidaan käyttää maksuvälineenä energiakustannukset paitsi edellisen kuukauden, mutta vuosina nimeltään mezhraschetnym.

  Lähettämällä mittarilukemat voi olla toimistossa energiahuoltoa yhtiö

  Joissa tietojen antamisesta sähkömittarin: katsaus energia myyntiyhtiöt

  Jokainen käyttäjä voi lähettää mittaustulokset sähkön jakelun ja myynnin yksi toimistojen yrityksen, jota varten se suojatulla alueella.

  Luettelo energia myyntiyhtiöt:

  Miten voin lähettää mittarilukemat maksukuitteja

  Aiemmin voit hakea siirrettäessä lukemat kevyen tietojen postista. Nykyään nämä menetelmät ovat vanhentuneita, niin posteissa ei käytetä lähettämään tietoja laskennan välineisiin ja maksu ilmoituksia. Sen sijaan, samaan aikaan, kun laskenta suoritetaan sähkön, postin työntekijät syöttää tietoja erityismuotoja automatisoitu tyyppiä.

  Lukemia voidaan lähettää maksukuitteja

  Haltijoille muovikortteja on muitakin tapoja tiedonsiirtoon ympäri maailmaa. laskurien välitetään ATM kun suoritetaan maksu vastaanottamisesta. Tietokone tarjoaa tilaajille johdonmukaisesti selkeästi määriteltyjen ohjeiden mukaan, näytöllä ATM. Prosessissa täyttäminen informatiivinen valtakirjojen sähköstä.

  Etuna tässä menetelmässä on se, että sähkön kuluttajat suorittaa samanaikaisesti kaksi tehtävää vähällä vaivalla soveltamalla: raportteja ja tuntia tehdä maksuja laskujesi ilman komission.

  Miten siirtää lukemat Energosbyt valoa laatikko datan vastaanottamiseksi

  Kuluttajat ottavat huomioon sähkön lukemat toimitettava tiedot, joiden avulla erityisiä laatikot on suunniteltu tähän tarkoitukseen. Laatikot energostavlyayuschim omistamien yhtiöiden ja anna tiedonsiirtoon.

  Käyttää tätä menetelmää, sinun tulee täyttää vastaavaan kenttään paperilomakkeella, tai tehdä laskuri erotussuorituskykyä kantaosa. Tämän jälkeen voit poistaa vain asiakirjan erityinen laatikko.

  Esimerkki muodossa täyte lähettämiseksi mittarilukemia

  Miten voin lähettää käyttäjätiedot sähkön Internetissä

  Moderni teknologia mahdollistaa sähköisesti pitää kirjaa sähkön lukemat, välittää tietoa laskurit tässä tapauksessa useilla tavoilla:

  • sähköpostitse;
  • kautta käyttäjän henkilökohtaiselle tilille Internetissä voimavara energiantoimittaja;
  • avulla erikoistuneita Internet-palveluja.

  Sähköpostin ja henkilökohtaiset kaappi

  Kun lähettävät valoa mittarinluennan henkilökohtainen kaappi, sekä sähköpostin, mahdollistavat sähkön kuluttajat ilmoittamaan energiantuottajat käytetyn kilowattia suoraan kotoa.

  Tiedonsiirtoon, sinun on annettava osoitteesi ja henkilökohtaiselle tilille todistuksen kirjanpitoyksikön

  Siirtää tietoja sähköpostitse, sinun on tiedettävä sähköpostiosoitteen energiantoimittaja. Sen pitäisi lähettää kirje, jossa on seuraavat tiedot:

  • asunnon numero;
  • henkilökohtainen huomioon kuluttajan sähköenergian;
  • todistus kirjanpidon yksikkö.

  Vastaanotettujen viestien sähköpostilla käsitellään automaattisesti. Se käyttää erikoistunut ohjelmisto, joka vaatii käännyttämispäätöksen tarpeeton sanoja, merkkejä ja symboleja. Tästä syystä on välttämätöntä seurata tarkasti oikean tulon lukemat valon, kehyksen tiedot virheen sitten tehdä käsittely mahdotonta.

  Toiminto lähettää mittarilukemat henkilökohtaisen tilin käyttämisen voi hyödyntää kaikki sähkön kuluttaja, joka omistaa taitoja käyttää tietokonetta. Sivullesi virallisen Internetin resurssi sähköyhtiön, voit helposti lähettää dataa. Tämä edellyttää täyttämään kaikki kentät.

  Interface henkilökohtaisen online-toimisto tietojen tallentamiseen

  Käyttäen Internet-palvelun lähettää lukemat

  Automatisoitu tiedonsiirtopalvelut voit lähettää sähköä suorituskykyä ilman kustannuksella aikaa ja henkilökohtainen käynti. Voit tehdä tämän käymällä keskuksen verkkosivuilla.

  Tämän jälkeen käyttäjää pyydetään tekemään seuraavaa:

 • Paina "Lähetä laskuri".
 • Kun vastaavalle sivulle, sinun on annettava asiakkaalle tilinumero (9 numeroa). Se on kirjoitettu oikeassa yläkulmassa maksukuitista. sinun täytyy klikata painiketta, jossa lukee "Paina" siirtyä toteuttamista jatkotoimenpiteistä.
 • Laatikossa näytetään yksi sarakkeen arvot numerot kirjanpito laitetta, joka on sijoitettu vastaanottamisesta. Muista huolehtia siitä, että juuri tällä merkkejä kunnes aukkoja otettiin käyttöön. Tämän jälkeen sinun täytyy vahvistaa syötetyt tiedot painamalla "Kyllä".
 • Ilmestyy näytölle taulukkoon astumiseen lukeminen kirjanpidon yksikkö. Sinun täytyy syöttää sopiva luvut edessä laskurin. Täällä käyttäjä voi tarkastella tietoja, jotka kirjattiin aiemmin.
 • sinun täytyy klikata "Kyllä" Vahvista edellä mainitut toimet. Data lähetetään ja prosessoidaan edelleen.

  Kabinetissa automaattisen palvelun, voit nähdä voiman käyttötiedot edellisiä kausia

  Miten siirtää mittarilukemat sähkön Energosbyt: esimerkki nykyisen järjestelmän

  Lakkauttamisen jälkeen erikoislaatikoihin tiedon välittämiseksi Energosbyt alkoivat kokea vaikeuksia palvella asiakkaita. Päästä eroon uuden järjestelmän säästää kuluttajat aikaa kehitti pitkiä jonoja.

  Tämä prosessi on optimoitu. Tänään, se koostuu useista itsenäisiä kanavia lähetetään lukemat kustannuksia laitteiston sijasta peruutus merkkisten laatikot. Lisäksi uusien tiedonsiirtokanavan, tämä järjestelmä käsittää erottaa prosessin päivämäärät. Näin voit jakaa kuormaa ja tekevät tehokkaan optimoinnin.

  Lähettävät mittarista voi olla mikä tahansa päivä

  Ajo tiedot esimerkki "Energosbyt plus"

  Ehdotetun käyttöaiheen tilat lähetyksen sähkötehon JSC "Energosbyt plus":

 • Informaation siirtoon kautta vastaanottamisen - menetelmä on sijoitettu niin mukavin ja jolla siirretään lukemien maksujen apuohjelma laskut HCS. Menettely on käytettävissä koko kuukauden liittovaltio Unitary Enterprise "Venäjän Post" ja OJSC "Sberbank Venäjän". Voit tehdä tämän, sähkön kuluttaja on loppuun itse todisteita vastaanottamisesta ja lähetä se.
 • Tietojen toimittaminen terminaalin läpi OJSC "Sberbank Venäjän" - terminaalit mahdollistavat laitoksen suorittamaan siirron todisteita, ja ne maksavat kuukaudessa.
 • Siirtoparametrit avulla Internet resurssit - Näihin tarkoituksiin voidaan käyttää henkilökohtaisen käyttäjätilin tai erityisiä palveluja. Palvelu on saatavilla 18 th jokaisen kuukauden-26 saman kuukauden.
 • Tietojen välitys kautta tiedon ja maksupäätteiden tai kioskien - nämä laitteet on asennettu toimistoissa "Energosbyt plus" harjoittavat huolto ja myynti. Toimenpide voidaan suorittaa aikana koko kuukauden.
 • Tietojen lähettäminen tekstiviestit - palvelu on saatavilla kaikille tilaajille matkapuhelinoperaattoreiden. Tätä tarkoitusta varten kuluttajan lyhyitä numeroita.
 • Siirto lukemat puhelimitse - operaatio suoritetaan vuosina 10.-26 kuukaudessa.

  Erilaisia ​​tapoja siirtää lukemia antaa kaikille mahdollisuus valita itselleen parhaiten

  Kaikki mainitut artikkelissa siirtovälineet soveltuvat tiedottamisesta energiantoimittajamaiden yrityksille. Tämä järjestelmä sallii kunkin asunnon omistaja tai omakotitalon valita sopivin tapa siirtää mittarilukemat. Lisäksi tilaaja voi suunnitella aikataulun perustuu ehdotettuun päivinä.

  Sähkömittarien lukemiin internetissä: yleiskatsaus online-työkaluja

  Materiaalit julkaistaan ​​tällä sivulla ovat ainoastaan ​​tiedoksi ja ovat opetustarkoituksiin vain.

  © 2016-2018 koskevat tiedot sivustolla ibuildrussia.ru ole julkinen tarjous.

  Luominen ja edistäminen sivustoja omin käsin.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3 + 3 =