Lämmitä autotalli itseäsi halvalla ja nopeasti

Lämmitys autotalli omalla kädellä

Garage on kulttipaikka miehelle, hänen henkilökohtaiselle tilalleen, joka on suojattu ulkopuolelta. Luonnollisesti sen pitäisi olla mukavin ja varusteltu, sen pitäisi olla lämmin myös vaikeissa pakkasissa. Tässä artikkelissa keskitytään siihen, miten tehdä lämmityksen autotallissa käsillään, koska lämmitysjärjestelmä on oltava mahdollisimman turvallinen, koska tässä huoneessa tallentaa suuria määriä polttoainetta ja voiteluaineita - öljyt ja rasvat, bensiini, pyörät ja renkaat, ja jopa Öljytyt rätit voivat olla katalysaattorin rooli, jos lämmitystä ei ole järjestetty asianmukaisesti tai avotulen sallittu.

Automaattisen lämmityksen optimaalinen muunnos autotallissa on sellaisen järjestelmän valinta, joka estää kaiken lämmityksen työn pienimmän toimintahäiriön tai toimintahäiriön sattuessa. Tämä koskee sekä suoraa palovaaraa että polttoaineen syötön sulkemista. Kaikesta - lisää.

Älä yritä tehdä autotallin halvempaa lämmitystä omilla käsilläsi - loppujen lopuksi halu halukkuudesta voi muuttua vakaviksi ongelmiksi. Lisäksi ei ole niin halpaa kuin taloudelliset vaihtoehdot, jotka mahdollistavat tarvittavan lämpötilajärjestelmän luomisen minimaalisilla energiakustannuksilla.

Järjestettäessä lämmitystä autotallissa on noudatettava seuraavia parametrejä:

 • luotettavuus;
 • vastus äkillisiin ilman lämpötilan muutoksiin;
 • Suhteellinen autonomia, joka mahdollistaa huoneen lämmityksen edelleen sähkön ollessa irti.

On tärkeää täyttää seuraavat edellytykset:

 • mikä takaa lämmönkestävyyden huoneesssa - jos seinät, katto ja portti ovat eristettyjä, lämpöhäviöt ovat vähäiset;
 • luoda hyvin suunniteltu ilmanvaihtojärjestelmä.

Ei tarjoa lämmöneristystä ja asianmukaista ilmanvaihtoa tehokkaan ja harkittun ja taloudellisen lämmitysjärjestelmän luomiseksi!

Autotalliin lämpötilat + 100 ° C ovat riittävät auton huoltoon, moottorin käynnistäminen on helppoa ja normaali kosteus varmistetaan.

Lämmitysmenetelmä riippuu polttoaineesta

Kuumennus autotallissa omiin käsiisi, videonkehitysjärjestelmä on esitetty alla, sinun on ensin määritettävä polttoainetyyppi.

Alkuperäinen tapa lämmittää autotalli - video

Erityisesti se sopii näihin tarkoituksiin:

 • kiinteä (puu, pelimerkit, sahanpuru, pelletit, hiili jne.);
 • neste (polttoöljy ja diesel);
 • kaasu (ihanteellinen);
 • sähkö (kallis vaihtoehto).

Jokaisella polttoainetyypillä on omat ominaisuutensa ja tarvitsee asianmukaisia ​​laitteita. Seuraavassa tarkastellaan yksityiskohtaisemmin kuinka tämä tai tämä lämmitysjärjestelmä luodaan.

Jos haluat luoda autotallin lämmityksen edullisesti ja nopeasti, niin silloin riittää yksinkertaisesti asentaa huoneeseen pieni uuni, kuten hampurilainen, poista savupiippu ja lämmitä se säännöllisesti:

Asenna uuni mahdollisimman kauas palavista materiaaleista ja puulattiat. Ihannetapauksessa paras tapa tehdä tämä on täysin vapaa asioita ja esineitä kulmassa.

Lisäksi burzhuyk ei välttämättä osta. Tee uuni lämmittämään autotallin omiin käsiisi ei ole vaikeaa. Tarvitset metallilevyn tai vanhan, tarpeeton metalliputken. Metallin paksuuden tulisi olla vähintään viisi millimetriä. Levymateriaalista saat kuutiomainen uuni ja tynnyristä pyöristettyinä.

Savupiipun ulostulo on parhaiten luukun yläosassa ja putken koon tulee olla vähintään 12 senttimetriä halkaisijaltaan. Metalliputken paksuuden tulee olla vähintään 3 millimetriä, muutoin korkean lämpötilan vaikutuksesta metallin palaminen nopeasti.

Alaosassa uunin alla on paikka tuhkanpoistolle - siellä voit asentaa metallirunko sinne. Reikien välisen reiän koko riippuu käytettävän polttoaineen tyypistä:

 • jos se on hiiltä tai pieniä siruja, niin 1 senttimetri riittää;
 • jos se on suuri loki - sitten vähintään 4 senttimetriä.

Jotta helpotettaisiin tuhkan puhdistamista, siirtäkää laatikon alla, joka poistetaan. Luonnollisesti se olisi myös tehtävä kiinteästä teräksestä.

Vihje! Jotta tehostettaisiin burzhuyki, sivupaneelit hitsata metallilevyt, joiden paksuus on vähintään 0,5 senttimetriä. Tämä lisää merkittävästi levyn lämmitysaluetta.

Opittavaa yksityiskohtaisesti siitä, miten tehdä burzhujku autotalli vain 1 päivä sinun nähdä "liesi kädet piirustus tehokkain."

Burzhuika - se on helppoa, kannattavaa. Mutta on puutetta - kun puu tai hiili poltetaan, lämpötila alkaa laskea nopeasti.

Kuvassa näkyy järjestelmän lämmitys autotalli

Tällaisen levyn tehokkuutta voidaan parantaa luomalla vesilämmitysjärjestelmä. Omien käsissä olevien autotallin vedenlämmityksen järjestelmä olettaa:

 • lämmitysyksiköiden asennus koko huoneeseen;
 • putken reititys;
 • asennus ylimääräisen paisuntasäiliön yläosaan.

Putkien täyttämiseksi on suositeltavaa käyttää pakkasnestettä, joka estää mahdollisen sulatuksen, jos et käytä autotallia pitkään kylmänä.

Tällainen järjestelmä voi olla kahta tyyppiä:

 • yksiputki - kun täyteaine kulkee kaikkien solmujen läpi;
 • kaksiputkea - kun lämmitetyn täyteaineen tarjonta ja jo jäähtyneen paluu saadaan.

Ensimmäinen menetelmä on edullisempi, mutta putket lämmittävät epätasaisesti. Kuitenkin, jos talossa olisi havaittavissa, niin autotalli on melko siedettävä.

On varmistettava, että lämmitysyksikkö asennetaan putken alle - tämä takaa normaalin veden / pakkasnesteen virran. Täyteaine virtaa korkean lämpötilan vaikutuksen alaisena.

Jos lämmitysyksikköä ei ole asennettu koko järjestelmän alapuolelle, pumpun asentaminen on tarpeen. Veden / pakkasnesteen laajenemisen aiheuttamien mahdollisten riskien välttämiseksi on putkiston korkeimmassa kohdassa oltava paisunta-astia. Samalla järjestelmä muuttuu epävakaaksi.

Jos autotalli ajoittain sammuttaa valon, on järkevää ostaa kiertävä 12 voltin pumppu akulla. Tietoja ominaisuuksista ja asennusmenetelmistä löytyy artikkelista "Missä käytetään kiertävää 12 voltin pumppua".

Kaksoisputkistoa suositellaan asennettavaksi suurille alueille. Muuten, samaan luokkaan pitäisi panna merkille ja niin sanottu "lämmin kerros". Mount se ei ole vaikeaa, mutta se on välttämätöntä suorittaa täydellinen korjaus autotallin, koska kelat on pinottu lattialle ja päälle kaadetaan betonia, joka varmistaa niiden suojaamisen mekaanisia vaurioita.

Kaksiputkijärjestelmällä on merkittävä haittapuoli, sillä se voi leikkautua, jos lämmitystä ei käytetä säännöllisesti ja tavallista vettä käytetään täyteaineena.

Täytä jäätymisenesto skaalauksen välttämiseksi. Auto ei toimi! Erityisiä ratkaisuja on täynnä glyseriiniä ja muita kemikaaleja, jotka takaavat putken pitkän käyttöiän. Tällaisia ​​ratkaisuja käytettäessä on ehdottomasti kiellettyä eristää plexuskudosten nivelet - vain muutaman päivän kuluttua se leviää ja putket virtaavat. Voitele nivelet erityisillä tiivistysaineilla.

Jos ei haluta tehdä burzhujku omissa käsissä tai harjoittaa tehdyn putkia, voi tehdä uunissa treenata (jäteöljyjä), joka mahdollistaa muutaman minuutin lämmetä huoneen, se ei vaadi ostamista kallista polttoainetta.

Tällainen uuni saadaan parhaiten käytetystä kaasusylinteristä, joka on puhdistettava ja huuhdeltava kaasujätteistä.

1. Leikkaa sylinteri 2-reikää 200 ja 400 mm 50 mm: n etäisyydellä. Tämä on polttokammio ja tuhkalaatikko, joka mahdollistaa jopa minkä tahansa kiinteän polttoaineen käytön.

Seuraavaksi erotkaa lämmönvaihdin kammioon, josta leikattiin ympyrä arkista ja laita reikä siihen 100 - 150 mm polttimen alapuolella.

Poltin käyttää putkea, jossa on suuri määrä reikiä.

Kiinnitä se ympyrään ja työnnä koko rakenne sylinteriin.

Höyrystymisestä paksumpi on parhaimmillaan jarrulevystä, vaikka tulenkestävä materiaali sopii.

Videossa näet kuinka tämä uuni toimii

Kaasulla - kaikki hieman helpompaa. Tietenkin heitä on myös valvottava, mutta ei niin tiukasti. Merkittävä haittapuoli on se, että kaasuputki on tarpeen suorittaa autotalliin. Mutta täältä löydät keinon.

Esimerkiksi asentaa kattiloita, jotka kulkevat nesteytetty kaasu, jota pulloissa - täydellinen kuumeneminen autotalli-ala on noin 30 neliömetriä riittää vain 1. sylinterin kuukaudessa.

Tällaiset kattilat tulevat erilaisiin malleihin:

 • asennettu seinään;
 • asennettu suoraan lattialle;
 • avoimella tai suljetulla kameralla.

Mutta kaikilla on samat edut:

 • on varustettu erityisellä turvajärjestelmällä, joka automaattisesti katkaisee kaasun syötön, jos kriittinen lämpötila ylittyy tai jos vetolaite on tukossa;
 • tiiviys;
 • kestävyys;
 • Mahdollisuus asentaa termostaatti, joka mahdollistaa tarvittavan lämpötilan säilyttämisen aina.

Ainoa merkittävänä haittapuolena kattiloiden, joihin kaasupulloihin on kytketty, on pakollinen asentaminen tiukasti autotallin ulkopuolelle. Sisällä myymälä on ehdottomasti kielletty! Suurin mahdollinen turvallisuussyistä kaivetaan sylinterin alapuolella oleva pieni kuoppa huoneen ulkopuolelle, johon se on varastoitava.

Toinen vaihtoehto on konvektori, joka toimii täysin offline-tilassa. Se takaa asetetun lämpötilan ilman ongelmia.

Etuna - ilman nopea kuumentaminen - muuttuu välittömästi haittana - sama nopea lämpötilan lasku sammumisen jälkeen.

Siksi, kun valitset sähkölämmityksen vaihtoehdon, suuntaudu itsekseen sopivaan kattilaan. Tänään on malleja, jotka voivat lämpöä 30 - 600 neliömetriä.

Tällaisten laitteiden tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • korkea luotettavuus;
 • pieni koko;
 • ei tarvitse varustaa savupiippua, jne.

Se on myös täysin automatisoitu, mikä eliminoi ylikuumenemisen. Ja joissakin malleissa ja ohjelmoitavissa - väliaikaisella sähkökatkoksella, kun se ilmestyy, laite kulkee itse ja toimii aiemmin asetetuilla parametreilla. Lisäksi tämä on turvallisin tapa, koska se ei vaadi valvonnan lainkaan.

Kuten näette, on olemassa paljon vaihtoehtoja, miten varmistetaan autotallin ihanteellisen lämpötilan. Osa niistä voi olla täysin tehdä sen itse, jotkut vaativat osto erikoislaitteet. Mutta joka tapauksessa, joukossa esitetyistä vaihtoehdoista, löydät joka sopii sinulle paremmin kuin toiset!

Phoenix Sirius räjähdys. In potstil tilassa minä nopeutettiin 4 litraa tunnissa. SS oli linnoitus.

 • 01.17.2018 »Moonshine Phoenix - Ihmiset, unelma, tyylikäs, mekaniikka ja muut

  I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • Improvisoitua lämmitys autotalli: miten tehdä omin käsin yksinkertaisesti, taloudellisesti ja turvallisesti?

  Talvella lämmittämättömässä autotallissa pitkään on mahdotonta. Automaattinen korjaus tai huolto ovat haastavia, ja kone on jatkuvasti kylmä, vaatii säännöllistä lämmittelyn.

  Miten järjestää lämmitys autotalli käsillään? Miten parempi lämmittää autotallin talvella? Miten saada halpaa Garage lämmin? Yritetään vastata näihin kysymyksiin myöhemmin tässä artikkelissa ja selvittää, miten parhaiten käyttää lämmittimiä.

  Helpoin tapa lämmittää autotalli, joka sijaitsee samassa rakennuksessa kuin kerrostalo tai lähellä sitä. Tässä tapauksessa, rakennus on kaikkein edullista kuumentaa koko järjestelmän. Useimmiten se on vesijärjestelmä kaasukattila.

  Pitkänkin matkan autotallin on lämmittää itsenäisesti. Valitessaan menetelmä lämmitetään auton omistajat usein otettava huomioon polttoaineen tyyppi, kustannusten, turvallisuuden, vaikeus tai helppous asennus lämmityslaitteet.

  Ja niin, miten lämmitys autotallissa käsillään? Lämmitys autotalli käsillään: halpa ja nopea (taloudellisin tapa) - tämä on todellinen?

  kaasu - yksi halvimmista polttoaineiden ja laitteiden lämmittämiseen tarvittavaa autotallin löytyy helposti markkinoilla.

  Maakaasu voi olla pohjana:

  • täydellinen lämmitysjärjestelmä kaasun kanssa kattilan, lämmitys vettä, joka kiertää putkissa;
  • lämmitys kuumailmapuhaltimella, jossa kaasu poltetaan erityinen poltin, ja lämpö jaetaan tuulettimen;
  • käyttäen katalyyttistä tai infrapuna kaasun lämmitin, jossa kaasu poltetaan keraaminen kennosto, ja lämpö jakautuu koko huoneeseen.

  Ensimmäisen suoritusmuodon Sinun on kytkettävä tärkein kaasuputki, joka suoritetaan työntekijät kaasun käyttöön ainoastaan ​​allekirjoittamisen jälkeen useita asiakirjoja ja maksamisen kustannusten kehyksen.

  Tämä kaasu käyttötapaus on vaikein: se vie aikaa laatia asiakirjoja, suunnittelu ja asennus lämmitysjärjestelmä, hankinta ja asennus kattilan. Kustannukset maksetaan takaisin vain tasaisella lämmittäminen runsaasti pääomaa autotalli.

  Toinen ja kolmas vaihtoehtoja helpompi käyttää eivätkä vaadi erityisiä lupia. Niiden toteutus voi käyttää nesteytetyn kaasun sylintereistä.

  Tietenkin on välttämätöntä, kun käytetään tämän tyyppistä lämmitys- investoida erikoislaitteet, mutta vähän ajan, polttoaineen hinta maksaa näitä kustannuksia. Suurin haitta kuumailmapuhallinta ja kaasun kaasupolttimia, että palamistuotteiden pysyvät huoneeseen ja on usein ilmanvaihto.

  Tällainen menetelmä on usein käytetty autokorjaamot, mutta se sopii myös oma autotalli. Lämmitin voidaan tehdä käsin säiliön öljyksi (joka voi olla kaasupullo, jossa on katkaistu yläosa) ja metalliputken noin metrin pituinen.

  Asianmukaisen suunnittelu- polttolaitoksen kaivostoiminnan turvallisempi kotitalouksien kaasuliesi, ja öljyä se palaa kokonaan, jättämättä nokea ja nokea. Käytännössä tällaisia ​​rakenteissa Ne on puhdistettava noki ja karstan vähintään kerran viikossa.

  toinen epäkohta suunnittelu - öljy sytytetään tuhkaluukku avulla taskulampun ja palaa ensimmäistä kertaa ei aina - nopeasti sytyttää takan jäähdytetty kädet on todennäköisesti onnistu.

  Yhteensä polttolaitoksen kaivos- voit tehdä täydellinen järjestelmä, jossa putket ja lämpöpatterit. Tätä tarkoitusta varten, antaa kattilan tulipesään, jolloin saadaan veden tuloputken ja paluuvirtaus, ja putken päällä.

  Kuumentamalla käytetty öljy yksi turvallisimmista (Öljy höyryt poltetaan putken ja ympäröivän sytytyksen kattilan eriä) ja taloudellinen menetelmiä (käytetään polttoaineena pakokaasu ei haluttua tuotetta).

  miinus lämmitetään käytetty öljy on vaikeus uunin asennus - savupiipun pituus on noin 4 m, ja se on perustettu vakio kaltevuus ..

  Kattiloiden kiinteiden polttoaineiden ja kaasuöljyn

  Pieni liesi täydellisesti selviytymään pieni huone, lämmitys ja kuivua samanaikaisesti. Huuhtelu voi olla kivihiiltä, ​​puuta, turvetta briketit, jne.

  Sen sijaan, että hätävara uunit Voit käyttää erityistä potin, mutta sitten kustannusarvioita lisätään summa sen arvon.

  On kattiloiden kiinteiden polttoaineiden ja kaasuöljyn. Ne ovat turvallisia eivätkä vaadi jatkuvaa ihmisen läsnäolo.

  Jotkut auton omistajat asennettu autotallit uunissa tiiliä. Toimintaperiaate on samankaltainen kuin uunin uunit - palava polttoaine lämmittää uunin joka lämmittää sisäilman. Toisin tiili uuni raudan lämmin-up nopeus: tiili kuumennetaan kauemmin, mutta myös säilyttää lämpöä paremmin.

  Käyttö uunien tai tiili uuni soveltuu tilapäiseen lämmitykseen autotallin - automatisoida polttoaineen virtausta ei ole mahdollista, vaan aina luoda puuta tai hiiltä epämukavaksi. Toinen vakava haitta tässä vaihtoehdon - suuren palovaaran. Jopa silloin, kun laitteiden ympärille uuniin Rauta esiliina on syttymisvaaraa polttoaineen, kumia tai muita materiaaleja, jotka ovat aina autotallissa.

  Turvallinen käyttää uuni "Buleryan9raquo;. Lietsoa hänen puuta että antaa kerran 5-10 tuntia. Miinus uunissa sen kustannuksia, monimutkaisuutta järjestely savupiipun - se on eristettävä ja tarvitsevansa säännöllisesti poistamiseen nokea.

  Yhteensä miinus Käytä näitä uunit - tarvitse ostaa polttoaineen sekä säilytystilaa sitä.

  Lisäksi tehdas kattilat ovat kalliita, ja kotitekoisia uunien ja tiili uuneissa voi aiheuttaa tulipalon.

  kiertävällä kuumalla vedellä järjestelmä

  kuuman veden lämmitys - yksi luotettavia ja turvallisia, mutta se sopii paremmin suuri autotalli, jossa lämpötilan säilyttämiseksi useampia tiloja.

  Järjestelmälle laite vaaditaan putki, joka kierrättää kuuma vesi patterit, jotka parantavat lämmönsiirto- ja kattilan: kaasu, sähkö, kiinteän tai nestemäisen polttoaineen. Monimutkaisuus työn ja hankintakustannukset laitteita ei maksa pois, kun sitä käytetään pienessä huoneessa.

  Koska sähköinen kattilan vähemmän ongelmia, vaan täytyy jatkuvasti maksamaan korkeita laskuja sähkön, ja jos sattuu onnettomuus voimajohdot on mahdollista veden jäätymisen järjestelmässä. Vaihtoehto ei sovi alueille, joilla on vallitsevana voimakkaat tuulet ja luminen talvi: nämä ilmiöt voivat rikkoa johdot ja jos ei ole aikaa valua vesi järjestelmästä, on muuttaa purskeen putki.

  Kuumentamalla vesi kattilassa on mahdollista, kuten edellä on mainittu uunin tai poltetaan jäteöljyä tavanomaisessa liesi. Se lämmittää huoneen, tällainen järjestelmä hitaampi kuin kuumailmapuhallinta tai konvektori, mutta säilyttää lämmön pidempään.

  Jos usein tyhjennysvesi rautaputket ja patterit voivat ruostua. Tämä voidaan välttää käyttämällä nykyaikaisia, muovi laitteet. Samasta syystä toivottavaa käyttää vanhaa, aiemmin käytetty patterit - niissä voi kerääntyä pölyä ja ruoste, mikä aiheuttaa tukkeutumista järjestelmän ja häiriön vesikierron.

  hyöty järjestelmä, jossa neste kiertää putkien yhtenäinen lämpeneminen tilaa ja ylläpitää lämpöä useita tunteja sen jälkeen, kun lämmitys.

  miinus - vaikeuksissa ja uudelleensijoittamista kustannuksia, tarvetta tyhjentää veden irtisanomista lämmityksen muutamaksi päiväksi.

  Lämmitys sähköllä - täydellinen tapa lämmittää autotallin, eikä aikaa asennus ja käyttöönotto järjestelmän. Nykyään neljässä vaihtoehtoisessa sähkökiukaat:

  • kylmäpuhalluksella (Halvin vaihtoehto) - kuuman ilman virtaus ulos ja leviää kaikkiin suuntiin tuulettimen läpi sijoitettu laitteen sisällä;
  • infrapunalämmittimet autotallin (edullinen tapa) ei ole lämmitetty ilma, esineiden ja pintojen, jotka emittoivat lämpöä puolestaan. Tämä menetelmä vaatii vähemmän tehoa kuin kuumailmapuhallinta tai konvektorin. Infrapunasäteitä ovat täysin turvallisia ihmisille, mutta se voi vahingoittaa maalia autoja. Mikä parasta, jos palkit ohjautuvat autotallin ovi - tämä lämmittää verhon ja anna lämmetä huoneen enemmän säästeliäästi;
  • kiertoilmalämmitin (Kalliimpi kuin kahdessa ensimmäisessä suoritusmuodossa) kuumennetaan itse ja jakaa lämmön itsensä ympäri. Se lämmittää huoneeseen hitaasti kuin aseen, mutta kuumuus pysäytyksen jälkeen tallentanut hieman kauemmin. Markkinoilla tarjotaan eri malleja konvektorit - varustettu pyörillä liikkua, asentaa samaan paikkaan tai kiinnitetään seinään;
  • invertteri jakojärjestelmät (Ilmastointilaite - kallein menetelmä) mahdollistaa vakiolämpötilan ylläpitämiseksi, säästää energiaa, toimia lämpötiloissa jopa 20 astetta. Suurin haittapuoli - korkeat kustannukset.

  Täällä lukea miten tehdä lattialämmitys.

  Läpikotaisin lämpöpistoke Se on korkeat kustannukset laitteiden ja kuluvien sähkön mahdollisuus ylikuormitettu piirin sähköjohdoissa ja riippuvuus sähkön (keskeytyksestä johdot autotallissa ei ole vain tumma, mutta myös kylmä).

  Video siitä, miten tehdä lämmityksen autotallissa käsillään.

  Lämmitys autotalli käsillään: halpa ja nopea (taloudellisin tapa).

  Valinta lämmitys prosessi riippuu monista tekijöistä: Autotalli koko, rakenteen tyypin - pääoman tai tilapäisiä, tarvitsevat jatkuvasti pitämään lämpötila tai tarvetta pystyä nopeasti lämmetä huoneen jne Vain vastaamalla kaikkiin kysymyksiin, autoilijan pystyy tekemään oikean valinnan, koska jokainen menetelmä on etunsa lämmitys.

  Koska lämmön aseella tai lämmittimen pyörät eivät vaadi asennusta, laite on halvempi uunit kaikki, voit säästää polttoainetta, jäteöljyä otaplivaya autotallissa.

  Tällöin turvallisin vaihtoehdot - tehtaan kuumentamalla kattilat kiinteää polttoainetta tai diesel, ja lämpötila voi tarjota järjestelmä, jossa nestettä kierrätetään putkien läpi, lämmitetty kaasu kattila.

  Katso epätarkkoja, puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä tarinan paremmin?

  Haluatko tarjota julkaista kuvia aiheesta?

  Auta meitä tekemään sivustosta paremmin! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentit - otamme yhteyttä ja yhdessä teemme julkaisun paremmin!

  Kun oli lämmitetty autotalli tajusin, että muutaman tunnin kuluttua tallissa saada läheskään niin kylmä kuin ulkona. Ero pari astetta. Siksi oli kysymys toteuttaa lämmityksen autotallissa. Elämme yksityisellä sektorilla ja meillä on keskuslämmitys. Mutta kannattaa kattilan, voimme hukkua aikana ei lämmityskaudella. Tässä olen käyttänyt sitä. Siitä pidettiin putken autotallissa (autotallin ommellaan kotiin) ja kylmä lämpöä vähän autotallin.

  Tiedän, että monet ystävistäni säästää lämmityskustannuksissa autotallissa tai yksinkertaisesti sivuuttaa niitä. Mielestäni oli virhe, sillä kosteus voi vaurioittaa ja auton. ja työkaluja. Ja sinä itse et myös viettää aikaa autotallissa, yhtäkkiä muodostivat sieni ja sieni on erittäin haitallista keuhkoille, hengitys. Artikkelissa paljastaa hyvin yksityiskohtaisesti kaikkia vivahteita rakentamisen. Haluan lisätä, että olen itse käyttää kuuman veden lämmitykseen ja onnellinen! Ja itken ole niin paljon! Älä paitsi zhzhorove

  Variantteja autotallin lämmitys

  Tahansa huoneeseen talvella syytä ampua, vaikka se on luokiteltu teknisiä. Muuten, kylmällä säällä se kertyy kosteutta voi muuttua jään ja lumen. Ajatelkaapa kuinka nopeasti ja taloudellisesti, jotta lämmitys autotallin käsillään, on tarpeen kesällä. Vain tässä tapauksessa auto kylmällä säällä ei jäässä, ja moottori, joka on jatkuvasti lämpöä, on "tunne" paljon paremmin.

  Miten valita tyypin autotallin lämmitys

  Miten lämmittää autotalli - valinta kunkin vastaanottavan. On välttämätöntä valita parhaiten käytännön kaikkien ehdotettujen menetelmien. Niistä monista tekijöistä, jotka vaikuttavat päätökseen, joista tärkeimmät ovat:

  Esittelyvideo tarkastelu

  Yhtä tärkeää on sijainti autotallin suhteessa asuntola. Jos se on sijoitettu välimatkan päähän siitä, on suositeltavaa miettiä järjestämisestä autonomisen lämmitysjärjestelmä. Niissä tapauksissa, joissa se on lähellä - lämmitysjärjestelmät voidaan yhdistää, tasoittaa putket ja asentamalla jäähdyttimen 1-2.

  Thinking lämmitys autotallissa, monet sidottu ensinnäkin, että se täyttää seuraavat vaatimukset:

  1. Helppokäyttöisyys
  2. Helppo huoltaa
  3. tehokkuuden
  4. saatavuus

  Merkittävä vaikutus valinta on lattiapinta-alaa ja käytettävissä olevien autojen sitä. Pienelle tilaan, et voi varustaa täydellinen lämmitys, pysähtyen heidän huomionsa hieman klassista uunien kotitekoinen kattila tai kuumailmapuhaltimella.

  Yksinkertaisin ja suhteellisen edullinen menetelmä on sähkölämmitys, jotka ostavat niiden varusteet riittää kaikkeen. Monenlaisia ​​vaihtoehtoja, liikkuvuuden ja tiiviyttä - tärkeimmät edut. Kuitenkin kustannukset riippuvat perustamisesta tariffien sähköä.

  Ennen sähkölämmitys järjestely on tarpeen valita sopivin laite:

  1. Electric invertteri
  2. liimapuristinvälineen
  3. kylmäpuhalluksella

  Joukossa lajikkeiden sähkölämmityksen on tehokkain invertteri tai "lämmittimen". Markkinoilla hyvin erilaisia ​​malleja, jotka asennetaan lattialle tai ripustetaan seinälle. Ne ovat melko pienikokoinen, mutta erittäin tuottavia.

  Arvioidut kustannukset sähkö invertteri - 10000 ruplaa.

  Kompakti ja tehokas ratkaisu on asennus IR lämmittimet - riittävän tehokas ja tuottava laite. Kuitenkin kiinnittäen huomiota nopean lämpenemisen huoneen, jossa laajoja alueita niitä selviytymään voi. Kielteisiä puolia ovat myös korkea energian kulutus ja hinnat Toisen laitoksen.

  Keskimääräiset infrapunalämmittimellä - 4000.

  Kompakti, tehokas ja kätevä Kuumailmapuhaltajat pidetään kykeneviä mahdollisimman nopeasti lämmittää, autotalli. Ne koostuvat lämmitin ja sironta ympäristöön lämpöä tuuletin. Kuitenkin, että yhteys näiden laitteiden vaatii yksivaiheinen verkko, jossa on suuri poikkileikkaus reititetään lanka tai 3-vaihe-verkon (jälkimmäinen on edullinen).

  Kustannukset Kuumailmapuhaltajat - 5000 ruplaa.

  kuuman veden lämmitys

  Melko yleinen on vettä autotallin käsillään lämmityksen järjestely, joka ei vaadi suuria investointeja. Riittänee ostaa useita lämpöpatterit, muoviputkia ja rakentaa kattilan.

  Pohtiminen tapa jäähdytevirran putkien läpi, huomiota on pysäytetty pakkokierto. Samalla kerätä tarpeeksi suljetun silmukan, jossa on vain yksi putki noudattaen maata pitkin.

  Tee asennus veden lämmitysjärjestelmä voidaan seuraavien ohjeiden:

  1. Valitse parhaiten sopivia paikkoja Lämpöpatterien tai lämmityksen rekistereistä. On parasta sijoittaa ne sivuilla korkeudella vähintään 15 cm lattiasta
  2. Valitse sopiva asennuspaikka kattilan (tehtaan tai kotitekoisia)
  3. Yhdistä kaikki elementit lämmitysjärjestelmän putket sopivien venttiilien

  Oikein järjestää veden lämmitys autotalli, se on pitkä ja luotettava. On kuitenkin suositeltavaa noudattaa muutamia sääntöjä ja ominaisuuksia:

  • Lämmönsiirtoaineena käytetään jäätymisenestoainetta, esimerkiksi, pakkasnestettä
  • Vaatii säännöllistä lämmittää toimitiloihin jäätymisen estämiseksi putkien alhaisissa lämpötiloissa
  • Jos autotalli jää pitkiksi ajoiksi ilman valvontaa, on suositeltavaa tyhjentää jäähdytysneste, jää tyhjä järjestelmään

  Vaatimusten kanssa kattilan ja asennusmääräyksiä löydät täältä

  Yksinkertainen ja suosittu tapa kuumentaminen autotalli on ilmaa. Voit tehdä tämän, luoda lämmin ilmavirtaus, joka laajasti kiertää huoneen.

  Yksi eduista ilman lämmitys - se antaa sinulle mahdollisuuden samanaikaisesti kuivassa tilassa. Siten, auto ei saa altistaa jatkuvasti hyökkäyksen puolelta ympäröi kertynyt kosteus. Helppo asentaa - yksi hyviä puolia.

  Jos muut jostain syystä eivät sovi, meidän täytyy pysähtyä autotallin lämmitys kiinteistä polttoaineista (polttopuu, briketit, hiilen ja niin edelleen. D.). Lukemattomia vaihtoehtoja, mutta kaikkein yksinkertainen ja kustannuksiltaan edullisempi asennus pidetään pienenä uuneja. Sillä sen toiminta ei ole välttämätöntä syöttää kaasua tai luotettavan sähköisen verkon.

  Huomaa, että porvarillinen lämmityksen kiinteä polttoaine - se on täydellinen ratkaisu pieniin tiloihin. Tilava autotalli sen toiminta on tehotonta. Myös manuaalisesti säännöllisesti pop palotilaan tukkien tai briketeiksi.

  Classic burzhujku voidaan korvata monimutkaisempaa ja kalliimpaa rakentaminen - liesi Buleryan. Sitä pidetään kaikkein luotettavin ja tuottavia, mutta sen rakentaminen omin käsin voi tuottaa paljon vaivaa.

  Opetella tekemään omin käsin buleryan katso tästä

  Hankkiminen kiinteän polttoaineen kattila, on tarpeen noudattaa joitakin sääntöjä ja erityispiirteet sen toiminta:

  1. Ei ole tarpeen kaataa nestemäistä polttoainetta uuniin, muuten se nopeasti paloi
  2. Sytytys palo kannattaa käyttää paperia tai erikoisuus raspalki
  3. Meidän täytyy miettiä järjestelyä kiinnitä hormin eristettävä laadun säännöllinen puhdistus on suositeltavaa suorittaa
  4. Asennus kiinteät kattila olisi yksinomaan monoliittisen
  5. lähellä kattilan pinnat on suojattu mahdollisuus syttyä itsestään

  Video Review buleryana

  Käyttäen kaivos lämmitykseen autotallin

  Laajalle levinnyt lämmitys voidaan kutsua autotallin käyttäen jäteöljyä. Tämä menetelmä on suosituin työpajoissa Autonkorjausta. Lisäksi, että uuniin voidaan helposti konstruoida helposti käytettävissä olevin keinoin.

  Kuitenkin lämmitys autotallin kädet on useita haittoja, kuten alhainen laitteiden luotettavuuden ja turvallisuuden vähimmäistaso. Jatkuvaa kuumentamista varten autotallin tämä menetelmä on vähemmän edullinen, koska kaikki aiemmin pidetty.

  Aiemmin sivuillamme olemme jo säädettyihin yksityiskohtaisen oppaan itse valmistukseen uunissa jäteöljyä, voit tutustua täällä

  Hyvin käytännöllinen ja erittäin taloudellinen käyttö kaasun lämmittämiseen autotallin tiloihin. Yhdessä erityistä lämmönkehittimet työskennellä heidän kanssaan. Siten on mahdollista käyttää metaania, butaania tai propaania, klassinen maakaasu.

  Jotta voidaan rakentaa kaasulämmitys autotalli käsillään, olisi otettava huomioon useita tärkeitä ominaisuuksia työ:

  1. kaasusäiliö Asennus tapahtuu erityisellä turvallisesti eristetty kaappi
  2. Vaikka huone on pieni, on yritettävä ja tekemään tarvittavat laitteet asentaa suojelualue
  3. Jos lämmin autotalli ei usein, kannattaa harkita muita vaihtoehtoja

  Yksi eduista kaasulämmitys - saatavuus laitteen markkinoille ja kustannukset jäähdytysneste, joka on yksi halvimmista polttoaineita.

  Hieman paloturvallisuudesta

  Varustaminen lämmitys autotalli omin käsin, on välttämättä otettava huomioon hyvin tärkeä vaatimus - noudattaa kaikkia turvallisuusmääräyksiä. Kaikki laitteet on palovaaran ja voi aiheuttaa vakavia seurauksia.

  Tärkein vaatimus - luotettavan suojan kaikkien ympäröivien pintojen. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun seinämän läpi kulkevaan tai katolla. Poistamaan kosketuksensa rakennusosat, on suositeltavaa tehdä erityinen hihassa perustuu mineraalivillaa. Puu- tai kipsilevy osat täytyy suojata metallisuojus. Kaikki aukot kompensoidaan asbestia johto.

  Otettava huomioon muita vinkkejä:

  • Jos Lämpökattiloiden, sulje venttiili säätää työntövoiman tarpeen vain niissä tapauksissa, joissa polttoaine on täysin palanut ja dotleet
  • Älä säilytä tulenarkoja materiaaleja autotallissa, varsinkin jos ne sijaitsevat lähellä lämmityslaitteet
  • Muista sijoittaa sammutin huoneeseen tai muilla sammuttamisesta
  • Jos lämmitysjärjestelmä toimii jatkuvasti tai autotallissa sijaitsee välittömässä läheisyydessä talon - tulisi varustaa palohälytin
  • Se ei ole tarpeen kuivua jäähdytin kaiken, erityisesti eri lumput, joka voi ottaa yhteyttä helposti syttyviä nesteitä
  • Varastointi kaasupullojen on sallittu vain pinnan yläpuolelle sen seksuaalisen
  • Yöllä vasemmalle lämmitys ei suositella

  Connecting sähkökiukaat

  Kaikkein huolellisesti ja oikein, pitävät lämmitys sähkökiukaat. Jos niiden teho on liian suuri, johdotus ja laskuri ei pysty käsittelemään kuormaa - täytyy lopettaa omia valintojaan heikommille laitteisto. Voit luoda uuden tapahtuman, mutta tällainen konversio autotallin tulisi liian kalliiksi.

  Harkita joitakin piirteitä yhteyden sähkökiukaat autotalleissa:

  1. Pienin suositeltu johtimen koko - 2,0 mm, jolloin edullinen on kupari on suositeltavaa
  2. Käytä kannettava kaapelia liittämään sähkölämmitin ei ole toivottavaa. Tarvittaessa sen pituus ei saa olla yli 5 metriä
  3. Yksivaiheinen kytkentäongelmien on sähkölämmitin on kestettävä voima jopa 2,5 kW. Rinnankytkentä 2 tai useamman laitteen aiheuttaa alentaa jännite 170 V, joka voi olla hyvin vaarallista

  Rakentaminen lämmitysjärjestelmä tilojen autotallin keskikoko on suunniteltu yhdelle autolle alkaa vaatimaton 5-6000 ja pääsee muutamia kymmeniä. Kukin omistaja on arvioitava tarkastelluista vaihtoehdoista tarpeiden ja toiveiden mukaan.

  Jotta alentaa laitteiden toiminnan pitäisi olla osa rahaa myös seinien ja katon huoneessa. Työsuoritusten olisi tehtävä, muuten eriste voi aiheuttaa tulipalon.

  On huolehdittava siitä, ettei reikiä ja rakoja, joiden kautta vuotaa arvokas lämpöä. Katon eristys on parasta tehdä avulla kevytsorarakeiden, huolehtien luotettavan vedeneristys. Käyttää vaahtoa seinämän paksuus on 10 mm tai palamattomia mineraalivillaa.

  Aurinkokeräin omin käsin - 100% sertifioitua fpic

  Toimintaperiaate lämpöpumppujen - kaaviot ja opas

  Lämpöakku käsillään + järjestelmiin ja asentaminen

  Aurinkokeräin omin käsin - 100% sertifioitua fpic

  Toimintaperiaate lämpöpumppujen - kaaviot ja opas

  Lämpöakku käsillään + järjestelmiin ja asentaminen

  Lämmitysjärjestelmän luonnon kiertoon - niiden asennus

  Aurinkopaneelit lämmittämiseen talon - tehtaan layout, peri-

  Vaihtoehtoiset lämmitys omakotitalot - toteutukset

  AGV lämmitys - valinta, asennus ja asennus kaasukattila

  Lämmitys teollisuuslaitokset ja yritykset - tyypit, jossa

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  6 + 1 =