-lämmitin elokuva

Lämmitysjärjestelmät - moderni versio lämmön

Lämmitin elokuva - infrapunalaitteelta luotu nykyaikaisimpia. Hiili kierre - sen perusta. Se on ominaisuuksia, joita käytetään laajasti monilla aloilla tieteen ja teknologian.

Käytössä laitteen ulkonäkö tarkoita vaikea epäillä häntä monimutkaisen organisaatiorakenteen. Ulkoisesti se muistuttaa viehättävä modulaarinen kuva tai värikäs paneeli, niin se on laajasti käytössä suunnittelijat sisustus asuntoja tai toimistoja. Spesifisyys lämmittimen piiri mahdollistaa sen asennuksen tiloissa, joissa ilman kosteus on suuri, ainoa edellytys, joka on välttämättä noudatettava - alkuperäisen lämpötilan ei tulisi olla alle 40 0 ​​C: ssa alle nollan. Harkita yksityiskohtia siitä, miten se toimii.

Toimintaperiaate perustuu kykyyn tahansa ainetta säteilee lämpöä, Tämän on vain infrapuna-aallonpituuksilla tarvitaan. Putki hiilikuituja, jotka on kierretty spiraaliksi - perusteella suorituskykyä. Tällaiset putket voivat olla eri määrä elämää, se riippuu laitteen tehon. Pohja on suljettu alumiini- kotelossa.

Kuumennuselementti tuottaa lämpöä, joka on päällystetty kalvo, jolla on ominaisuuksia. Se on lämmönkestävä, ja lisäksi, on erinomaiset sähköiset eristysominaisuudet. Tehokkuus lämmitin on suurelta osin määräytyy tasaisen lämmityksen koko pinnan. Itse elokuva voidaan esittää kuinka pidät värikkäitä vastaavan kuvan tyyliin huoneen ja sen väri aksentteja.

Lämmitys pohjakalvo lämmitin - hyvin luotettava osa, joka kykenee toimimaan yli 100000 tuntia ..

Asennuksen aikana on välttämätöntä kytkeä järjestelmän virtalähteeseen tehdään keskusyksiköstä. Kun virta saavuttaa keskeinen elementti, se lämpenee ja alkaa päästää infrapunasäteilyn aallonpituus on enintään 15 mikronia. Säteet osuvat pinnan ympärillä olevista esineistä, ne kuumennetaan syvyys 3 cm. Lämpöä esineet siirretään sitten ilman (lisää järjestelmän toiminta - artikkelissa toimintaperiaate lämmittimen infrapuna)

Rakenteellinen sijoittelu Lämmittimen seinän

Epäilemättä joustava seinä lämmitin on yksi uusinta keksintöjen alalla lämmönsiirron. Joukossa sen edut ovat:

 1. Turvallisuus ihmisille - pinta kuumennetaan lämpötilaan, joka ei ole korkeampi kuin 60 0 ° C, ja sen vuoksi sitä ei voida polttaa.
 2. Puuttuessa mahdollinen sytytys - mahdollistaa pintalämpötila lämmittimen lähellä erilaisia ​​esineitä sisustus, mukaan lukien verhot ja puuesineitä.
 3. Tehokkuus - alueen tilojen, joka pystyy lämmittämään lämmittimen jopa 3 metrin säteellä, ja sen paino on alle kilogramma.
 4. Ympäristöystävällisiä - karboksyylihappojen kierre, osa kaavio laitteesta, yleisesti käytetty lääke, jotta laitteen toiminta voidaan kutsua paitsi vaarattomia ihmiskehoon, mutta myös jossain määrin hyödyllisiä.
 5. Tehokkuus - lämpöä laite alkaa tulla ensimmäisen minuutin jälkeen se alkaa, ja koska sähköteho on välittömästi muunnetaan lämpöenergian kulutus laitteen, jossa useita kertoja pienempi kuin tavanomaisen lämmitin.
 6. Tilaa säästävä.
 7. Lasten turvallisuutta yhteydessä mahdollisuus asennus pitempi kuin mies.

Lisäksi näitä etuja, hiili lämmitin on joitakin haittoja:

 1. Tarvitseeko tehdä eristetilassa ennen asennusta lämmittimen.
 2. Jotta laite toimimaan, se vaatii lähde tietty asema sähköä.
 3. Joustava lämmitin ei voi maalata, lakatut tai tapetoitu, joten jos muuttaa väriä huoneeseen väriä tai rakennetta tulisi muuttaa ja lämmitin.
 4. Laitteessa on heijastava pinta, joka varmasti on suljettava, jotta vältetään silmien rasitusta.

Nikaten. Valmistaja laitteiden sähkönkulutus on alhainen. Jos vertaamme tällainen joustava lämmitin minkään muun lämmitin muulle sarja (öljy, konvektori), näyttää siltä, ​​että sähkön määrää ne kulutetaan lähes puolta enemmän.

lämpösäteilyn prosessi alkaa jo ensimmäisen minuutin jälkeen kääntämällä lämmitin. Ja sen jälkeisessä puoliksi täynnä käyttölämpötila on saavutettu.

Energosberezhayuschie asemat on asennettu laitteeseen, eivät salli järjestelmän jäähtyä 2 tunnin sammuttamisen jälkeen. Nikaten soveltuvat kaikkiin tiloihin, terveydelle vaarattomia ja pitää kosteuden vaadittavalla tasolla.

Lämmitin elokuvan sisätilojen

NOIROT. Piirre laitteiden tämän valmistajan - yhdistelmä ominaisuuksia infrapunalähettimen ja lämmittimet. Yhtiö kiinnittää erityistä huomiota pysyä kansainväliselle tasolle, ympäristö- ja laatutekijät. Ansiosta ohjausjärjestelmä, kukin laite on huolellisesti suojattu kosteuden haittavaikutuksia ja turvallinen käytössä.

Ballu. Se on universaali laitteita kotikäyttöön ja teollisiin tarkoituksiin. Jatkuva parantaminen malleista - olennainen ominaisuus yhtiön politiikkaa. Vanhentuneet mallit ovat aina ajan tasalla ja alistettiin innovatiivinen sopeutumista.

Ufo. Tunnettu valmistaja. Se valmistaa korkealaatuisia lämmittimet, terveydelle vaarattomia; eriä löysivät peittoalueella lämmitetään välittömästi. Lisäksi etujen joukossa voidaan erottaa ei hajua käytön aikana, ehkäisy hometta ja homeen suuren kosteuspitoisuuden takia, yhtenäinen lämmityksen aikana.

Joustava lämmitin - nykyaikainen laite, on hyvin suosittu viherrakentamiseen asunnot, talot, toimistot, teollisuusrakennukset ja varastot. Erilaisia ​​välineitä voit valita malli jokaiseen makuun ja budjettiin.

Ranking parhaista lämmittimet lämmittämiseen pienillä alueilla. Öljynjäähdyttimiä niiden tärkeimmät edut ja haitat, tuotemerkit LVI laitevalmistajat kotiin.

-lämmitin elokuva

Lämmitin elokuva - kodinkone kehittämä Venäläisten tutkijoiden pohjalta nykyaikaisimpia. Tämän perusteella lämmitin on ainutlaatuinen materiaali - karboksyyli- tai hiilikuitu, jolla on erinomaiset ominaisuudet siten, että pätee myös lääketieteessä. Ja ulkonäköön että lämmitin on enemmän kuin värikäs paneeli kuin sähköinen lämmityslaite. Tämän vuoksi se voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa ympäristöön - alkaen kaupan lattialle ja päätyen tahansa huoneeseen. Se voi ripustaa myös tiloissa, joissa on erittäin korkea kosteuspitoisuus, tai jolla on hyvin alhainen normaali lämpötila - esim., Kylpyhuoneessa tai parveke (mikä tärkeintä, että alkulämpötila ei ollut alhaisempi kuin -40 astetta). Käyttämällä tätä lämmittimen avulla voit antaa sisätilojen huoneen täysin ainutlaatuisen ilmeen - siksi hän oli heti ryhdytty kuuluisin sisustussuunnittelijat.

Rakentaminen seinämän lämmitysjärjestelmät

Suunnittelun, seinä kalvo lämmitin on lämmityselementti, on päällystetty molemmilta puolilta erityinen elokuva. Tämä kalvo on sekä lämmönkestäviä ja sähköiset eristysominaisuudet. Tarpeetonta järjestely kuumennuselementtien siten, että kuumennus suoritetaan tasaisesti koko alueelle lämmittimen, joka puolestaan ​​parantaa laitteen tehokkuutta, koska se lisää pinta-alaa lämpöä luovuttavan huone.

Kalvo, joka peittää lämmityselementti on kirkas värikäs kuva, joka voidaan tehdä kuka tahansa. Niinpä valittaessa lämmitin voidaan perusteella tyyli, jolla koristeltu koko huone ja valita sen kuvan sinulle ja värimaailman ja sisällön, sopii erinomaisesti valittuun tyyliin sisustus, ei vain korostaen näkyvin kätensä, mutta tulossa täysimittainen ulkoasun.

Samalla periaatteella, ja se teki toisenlaisen lämmittimet, sai melko suuri leviäminen ja ansaita rakkaus suunnittelijat - katto lämmittimet muistuttava ulkonäkö tunnettu laattoihin tai kattoon tapetti kaunis kuvio.

Edut lämmitysjärjestelmät

Wall elokuva - Kiukaat on hyvin erityinen. Ne voi todella kutsua nykyaikaisin lämmityslaitteet, ja esiin joitakin etuja, joita heillä. Tietenkin, edut ovat käytettävissä jokaisessa lämmittimiä valmistajien valmistamien. Mutta samaan aikaan mikään lämmittimen voi ylpeillä niin paljon kiistatta myönteinen eroja, jotka laittaa seinälle lämmitysjärjestelmät hyvin erityinen luokka lämmittimiä.

 • Kun puhutaan ansioita lämmittimen, niin yksi ensimmäisistä, yleensä katsotaan hänen turvallisuutensa. Kuten on tunnettua, mitä tahansa laite on lähde vaara - joitakin lämmittimet voidaan helposti polttaa, kun taas toiset on pidettävä erillään palavista pinnoista, toiset eivät kestä jännitehäviö sähköverkossa. Mitä elokuva lämmittimet, niitä voidaan kutsua turvallisin lämmittimet. Pinta kalvon lämmitystä ei kuumennetaan yli 60-70 astetta, mikä tarkoittaa, että jos koskettaa sitä, että on mahdotonta saada palovammoja. Lisäksi tämä sama seikka ja varmistaa, että lämmitin ei syty, ei pinta, niin kiinni tässä lämmitin voi olla missä tahansa jopa puulevyjä tai verhot.
 • Toinen tärkeä etu, joka erottaa hyvän lämmittimestä ei ole kovin hyvä - se on sen tehokkuus. Tässä elokuva lämmittimet esiintyy myös itse vain parhaimmillaan - joiden kokonaispaino on 0,5 kg lämmitin, ne ovat erinomaisia ​​lämpö tilaa ympärilleen säteellä 3 metriä.
 • On seinä lämmittimet ja arvokkuutta, joka ei voi ylpeillä muita lämmityslaitteen. Tämä on 100% ympäristöystävällinen ja turvallinen ihmisten terveydelle ja ympäristölle. Taata tämä on ainutlaatuinen materiaali, jota käytetään valmistuksessa kalvon lämmittimet - karboksyylihapon lanka, jonka laajuus on melko laaja. Esimerkiksi lääketieteessä sitä käytetään puhdasta verta.
 • Ja tietenkin, puhumattakaan arvokkuutta tällaisen lämmitysjärjestelmät kuten tehokkuutta. Ne alkavat säteillä lämpö ensimmäisen sekunnin yhteyden, joka on energia, että he saavat sähköverkosta välittömästi muunnetaan lämmöksi, ja ei tuhlata kuumentaa itse laitteessa. Kun tämä kalvo lämmitin kuluttaa energiaa on monta kertaa pienempi kuin tavanomainen lämmityslaite (400 W).

Näin ollen kalvo seinä lämmittimet - on täysin uudentyyppinen lämmityslaitteet, on koko paljon etuja ja on kenties vain yksi haittapuoli - nimittäin korkeampi, verrattuna muista lämpöä laitteet, hinta. Mutta jos vertaa hyödyt joka antaa lämmitin ja joka ei ole liian paljon kustannusten eroa, joka erottaa sen tavallista nestettä lämmittimet, käy selväksi, että paras suhde "hinta-laatu" on epätodennäköistä löytää lainkaan halu.

Nykypäivän markkinoilla esittelee monenlaisia ​​lattia lämmittimet erityyppisiä, malleja, valmistajat. On selvää, että tällainen joukko usein herättää monia kysymyksiä valinta "lämmin lattia" tietyn huoneen. Tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään päätyyppiä lämmittimiä, lattia: niiden edut ja haitat.

Käyttö lämmitys asuntoja lattialämmitys tekniikka on jo pitkään osoittautunut tehokkaaksi. Erityiset suosio sai infrapuna ulkona lämmittimet, jotka eivät ole vain ehdottoman turvallisia ihmisten, taloudellinen, mutta myös, lisäksi ne voidaan asentaa missään lattianpäällyste.

Tyypit sähkökattiloiden. Järjestelmä lämmitysjärjestelmä käyttäen sähköllä kattilan. Lisäkomponentteja ja laitevalikoimat asennuksen järjestelmän. Laskeminen kattilan ulostulo. Käynnistäminen järjestelmän. Lämmin Electric kerroksessa.

Miten valita lämmitysjärjestelmät

Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät melko nopeasti voitti muilta lämmityslaitteita huomattava markkinarako kuluttajamarkkinoilla. Ja tämä tilanne on perusteltua hänen tiettyjä ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Kokoonpano: hyvät ja huonot puolet laitteen

Lämmitysjärjestelmät - infrapuna elementit on päällystetty kalvo tuotetaan sähkövirran alaisena säteet, jotka kykenevät lämpöä pinta, jonka kanssa ne tulevat kosketukseen. Suurin ero lämmitysjärjestelmät on, että kuuma ilma suoritetaan, ja rakenne, joka sallii tasaisesti jakaa lämpöä huoneessa, lämmin ilma ei keskittyy päälle. Elokuva lämmittimet voi olla eri valtaa riippuen huoneen vaihtoehdoista ja millainen rooli he hoitavat - pää- tai lisälämmitystä.

Nykyiset mallit eivät eroa toisistaan ​​rakentamisessa, voi vain olla erilaisia ​​teknisiä ominaisuuksia. Kaikki elokuva infrapuna lämmittimet välttämättä sisällä koostumus seuraavista osista:

 1. Lämmitys komponentti on valmistettu hiilestä-materiaaleja. Esimerkiksi, se voi olla hiili tai grafiitti, mutta on myös malleja, joissa lämmitys toiminto suoritetaan rinnakkain järjestetty kierre tai ne, joissa grafiittia sisältö on jaettu koko rainan pinnan.
 2. Ohut kerros folio jälkeen kytkennän avulla jakaa lämpöä tasaisesti.
 3. Molemmin puolin kalvon rakenne on peitetty infrapuna lämmitys.

Nykyaikaisempia, kehittyneempiä malleja voi olla ylimääräinen termostaatit, jolla automaattisesti ylläpitää asetettua lämpötilaa.

Kuten kaikki laitteet, lämmitysjärjestelmät on etunsa ja haittansa, jotka olla suuri merkitys valinnassa lämmittimen. Koska infrapuna lämmitys itse kalvon - materiaalin hauras, se on ylhäältä karbonovoe pinnoite, mikä antaa sille kestävyyttä erilaisia ​​mekaanisia rasituksia. Tämä ei vaikuta joustavuutta elokuvan. Tärkeä etu on paloturvallisuus laitteen. Kalvo infrapunalämmitin, joka kykenee hehkuva pinta 90 ° C, ja tämä lämpötila on jaettava koko huone, aiheuttamatta vahinkoa laitteelle. Myös, laitteet eivät pelkää kosteutta. Kuten lämmittimien hyvitetään paljon sähkön hintaa, hidas jäähdytys jälkeen on kytketty irti verkosta ja laitteen, tietenkin, korkeat kustannukset.

Lajikkeet kalvo lämmittimet

Koska lämmitys kalvo on suhteellisen joustava, lämmittimet voidaan sijoittaa eri pintoihin, mukaan lukien epäsäännöllinen.

Eli riippuen asennuspaikka seuraavanlaisia ​​lämmittimet:

 1. Lattia infrapuna nauha voidaan käyttää lämmitysmattoja, ja se voidaan asentaa missään lattianpäällyste. Ainoa asia, joka tulee ottaa huomioon - alle tekonurmi on suositeltavaa antaa matalan lämpötilan nauha, muuten elokuva ei voi palvella pitkä ja vaivaa.
 2. Seinä Lämmitin suoritusmuodossa pidetään vähemmän tehokas, koska lämmitetty ilma vain nousevat ylös ja ulos, vastaavasti niiden vaikutus on rajoitettu olennaisesti. Tästä seuraa, että tärkein lämmitys seinä elokuva ei käytetä, se sopii paremmin roolissa tytäryhtiö. Ulkoisesti, laite voi olla värikäs kuva (käyrä voidaan vaihdella, ja valinta), jonka pinta-ala vaihtelee 0,6-0,8 m. Teho seinään lämmitysjärjestelmät on 0,4-0,6 kW, joten ne voivat palvella ala jopa 10 neliömetriä. Pääsääntöisesti tämä kangas on sijoitettu seinälle lisätty sisustus, ja ei tarvitse erityistä asennettavia laitteita.
 3. Infrapunakalvolämmittimet, katto - on tyyppi, joka mahdollistaa saada aikaan mahdollisimman tasainen jakautuminen lämpöä huoneeseen. Tärkeä etu tässä laitteessa on, että se on lähes lasten ulottumattomissa. Toimivat kalvon lämmittimet tämän periaatteen mukaisesti: lämpösäteily on suunnattu alaspäin, lattialämmitys ja sisustus, varaamiseen tätä energiaa ympäröivän ilman.
 4. Siten uudenlaisen kalvon pidetään muodossa lattialämmitys. 1 m laitteen voi valua lämpöä 35 wattia.

Tehdä valinnan sopivan tyyppinen lämmitysjärjestelmät, se on oikein. Loppujen lopuksi se vaikuttaa laitteen suorituskykyyn. Asennus sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Ensimmäinen vaihe on antaa materiaalia, joka toimii vedenpitäväksi ja eristys. Ulkoisesti hän folio. Tämä edellyttää penofol, foljista tai jotain podobnoeo. Alustan on oltava tasainen.
 2. Asennuksen jälkeen heijastava näyttö on tarpeen jakaa lämmityselementti. Renkaat välttämättä eristetty yhdistävät osat, jolloin lämmitys kalvo on kiinnitetty alustaan.
 3. Viimeinen vaihe on sähköinen työtä. Eli sinun täytyy liittää termostaatti, joka on reititetty kaapeli, kytke verkkoon. On suositeltavaa turvallisuussyistä piilottaa kaikki kaapelit kanavissa tai alle sokkeli.

Asennuksen jälkeen vain testata laitteen toiminnallisuutta.

Elokuva lämmittimet vaikka ovat suhteellisen uusia, mutta jo nauttivat huomattavaa kysyntää, vaikka huomattavia kustannuksia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

67 + = 76