Lämmitys autotallissa sähkön

Lämmitys autotalli: taloudellisin tapa, edut ja haitat

Autotalli autoilijoille - se on yksityinen tila suosikkiaan liiketoiminnan. Selvittämisestä tilaa tarpeisiisi, olipa se työpaja tai edes paikka levätä. Sen vuoksi on tärkeää keksiä laadukkaita lämmitys autotalli. Kaikkein kustannustehokkain tapa ja yritämme löytää tässä tarkastelussa. Kun oikea lähestymistapa autotallissa lämmitysjärjestelmä kustannustehokkaita ja turvallisia.

Laatu lämmitys voit luoda viihtyisä ympäristö autotallin

Lämmitys autotalli: taloudellisin tapa valita

Jos ulkorakennus vieressä perusrakenne, se on usein käytetään lämmitys kaasu. Tällöin lämmitysjärjestelmä voidaan kytkeä olemassa olevaan taloon.

Jotta lämmitys autotallin käsillään säästeliäästi, voit käyttää mahdollisuutta lämmöntuotantoon eri versioita kiinteän raaka-aineista. Kuten, voit käyttää puuta, turvetta, hiiltä ja dieselin tuotteita. On mahdollista säästää resursseja, mutta on tärkeää ottaa huomioon raaka-aineiden varastointiin.

Yksinkertainen liesi pysty asianmukaisesti lämmittämään pieneen huoneeseen

Mitä lämmitys on olemassa menetelmiä autotallissa?

Taloudellisin tapa lämmittää autotallin määräytyy monista tekijöistä: saatavuus polttoaineen syötön, taloudelliset mahdollisuudet ja kaukana pääkotelon.

Lämmitys kone Haven voi olla tällaisia ​​laitteita:

 • Matkaviestinlaitteen: tuuletin lämmittimet ja puhaltimet lämmitykseen;

Kuumailmapuhaltajat käytännöllinen tapa lämmitys

Kuumailmapuhaltimella diesel. Se etu, että tällaisten laitteiden pidetään liikkuvuuden. Hehän siirrä missä haluat. Miten valita tietty laite ja kannattaa kiinnittää huomiota lukea artikkeli.

Tällaista laitetta ei levitä ilmaan haitallisia palamistuotteita

 • Sähkökattila suurten rakennusten; paikallaan lämmittimet.

Laatu lämmityslaitteet on tärkeää luoda suotuisa toimintaympäristö tallissa alueella.

Edut lämpöpistoke autotallissa

On suositeltavaa harkita kaikkein taloudellinen tapa lämmittää autotallin sähköä. Hänellä on tällaisia ​​etuja:

 • asennuksen helppous ja sähkön saatavuus;
 • laaja valikoima erilaisia ​​laitteita;
 • Voit valita sopivan tehon;
 • nopea lämmönsiirto.

Koska lämmittimet ovat käytettyjen konvektorien

Haitat Tällaisten laitteiden sisältävät korkeat kustannukset. Muista, että laatu lämmityksen riippuu moitteettoman toiminnan sähköverkon.

Voit käyttää näitä menetelmiä:

 • lämpö aseet ovat edullisia suoritusmuodossa, ne ilmamassan kuumennuksen jälkeen jaetaan vaikutuksen alaisena tuulettimen;
 • Infrapuna laitteet lämmittää pinnan ja kaikenlaisia ​​asioita, ja ne antavat lämpöä. Infrapunasäteitä eivät vahingoita maalaus kone;
 • konvektori lämmittää itseään ja jakaa lämmön ympärille. Lämmin tila on huonompi kuin ase, mutta lämpö pidetään jatkuvasti;
 • kallein vaihtoehdot ovat invertteri split - järjestelmä. Niiden avulla voit säästää sähköä.

Electric mallit lämpöä aseet tarpeeksi nopeasti lämpöä kompakti tila

Jos autotalli on rakennettu kävelymatkan päässä päärakennuksesta, taloudellisin vaihtoehto lämmityksen autotalli viitaten tärkeimmät lämmitysjärjestelmä.

Sinun ei tarvitse asentaa kattilan, mutta täytyy laajentaa putki. Tällaiset variantti johtaa stressiä ja lisätä polttoaineen määrä. Jos käytät erillistä potin, koko kapasiteetti voidaan käyttää tarvittaessa, kun taas muissa tapauksissa laite toimii nimellisellä tasolla.

Veden lämmitys voidaan tehdä ei vain kattilan, mutta myös uunista

Tehokkain kaasun pidetään. Tämä on hyvä ratkaisu silloin, kun kaasuputki kulkee lähellä. Asentaa tällainen lämmönlähde on tarpeen antaa projektidokumentaation ja saada erityistä lupaa. Kaasun käyttö edellyttävät, että kaikkia turvatoimia. Se kiellettiin improvisoitua laitteiden ja liitäntä - mitään laitteita.

kaasu Lämmitysjärjestelmä Variant

Kaasulla, voit luoda täydellisen lämmitysjärjestelmä kattilan ja putket. Myös sitä käytetään eri lämmittimiä.

Kun käytetään nestekaasua, säiliöt varastoidaan metallisten seinien

Kiinteä polttoaine - budjetti vaihtoehto

Kun läsnä on kiinteän polttoaineen voi jopa tehdä rakenne itse tehty lämmitys autotallissa. Ominaisuudet säästää kivihiilen ja puun ovat ylivoimaisia ​​muihin vaihtoehtoihin. Käytettävän polttoaineen eri jätteet, jotka syntyvät, palavan jätteen, ja kasvien jäännökset. Tämä vaihtoehto on riippumaton voimalinjoja.

On valtava valikoima uunit toimivat tämän polttoaineen laji

Kuten lämmitin voidaan tehdä uunissa omin käsin levymateriaalista, tynnyreiden tai varusteet. Tällainen tapa lämmittää palovaaran kuin muut. On välttämätöntä ylläpitää jatkuvasti palamisen. Joissakin laitteissa on alhainen ympäristöystävällisyys.

Näyttää siltä, ​​että tulipesäosa

Liesi eri suoritusmuotoja edustava. Tämän liesi, jatkuva poltto laite rakenteet tiili ja pyrolyysilaite. Uuni sopii pieniin tiloihin ja se kuivattaa ilmaa. Kattilat turvallisempi vaihtoehto. He voivat työskennellä ilman jatkuvaa ihmisen läsnäolo.

Laitteet toimivat treenata

Instrumentit työskentelevät jäteöljyt ovat kustannustehokas vaihtoehto. Niitä käytetään paitsi autotallien, mutta myös lämmitykseen yksityisten autotallit. Näet, miten tehdä lämmittimen lämmittämiseen autotallin kädet video. Voit tehdä tämän, fit metalliputkia, kaikenlaisia ​​säiliöt ja kaasupullojen. Vaikka pohjalta suunnittelun uunin voidaan tehdä lämpöpatterit ja putket.

Toimintaperiaate laitteen toimivat treenata

Muista, että nämä mallit vaativat hyvää huolta. Ne on puhdistettava noen - vähintään kerran viikossa.

Kiinnittää huomiota! Asennukseen uunin vaatii savupiippu, jonka korkeus on noin 4 metriä. Sen asennus on tehty alle tietyn harhaa.

Uunissa työskentelevät pois omiin käsiinsä: piirustuksia, video. lämmityslaite käyttää moottori- öljy - kustannustehokas ja yksinkertainen ratkaisu lämmitys autotallin, työpaja, kasvihuone ja jopa kotona. Miten tehdä se itse, me tarkastelemme tässä artikkelissa.

Selaa suosittuja malleja uunien autotalli

Markkinoilla tarjotaan erilaisia ​​vaihtoehtoja autotallin uuneissa. Niille on ominaista periaate lämmitys- ja rakenteellisia ratkaisuja. Jotkut mallit ovat erityisen huomionarvoisia:

 • Bullerian liesi tehdään toimimaan kiinteiden polttoaineiden. Suunnittelu on mekanismi laadullinen konvektiolämmitysilma massoja, joita liikutetaan putkien läpi;
 • kestävä vaihtoehto - Stavr uunissa. Se on valurautaa, tällainen materiaali kestää korkeita lämpötiloja;
 • Termafor uunin suunnittelu ovat konvektioputket, jotka on järjestetty polttokammioon. Tällaisia ​​malleja lasketaan standardin sekä pyrolyysiä palaminen;
 • uuni Alaska on tyylikäs muotoilu ja hyvä lämmöntuotto. Rakenne varustettu liesi;
 • Buleryana halvempi vaihtoehto on malli kotimaisten tuottajien Breneran. Se pystyy työskentelemään puun ja jätteiden tuottajia.

Joissakin malleissa uunit ovat menossa omaan

Miten saada lämmityksen autotallin käsillään edullisesti ja nopeasti, valitsemalla oikea paikka

Aseta asentamaan laitteita perusteella valittujen paloturvallisuutta. Lämmityslaitteet polttoaineena käytetään kaasua, voidaan käyttää tiloissa, joissa hyvän tuuletuksen. Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon laitteen savupiippu. Valitun laitteen olisi liitetty tärkeimmät seinään. On tärkeää löytää oikea piirustus suorituskykyä. Lämmityslaitteet on tärkeää varmistaa helposti.

Uunit - se ei ole vain laadukkaita lämmitys, mutta myös esteettinen ulkonäkö

Käytön taloudellinen tapa lämmitys mahdollistaa täyden hyödyn autotalliin tahansa aikaan vuodesta.

Edullisin vaihtoehto lämmityksen autotalli (video)

Saatat myös olla kiinnostunut:

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

© 2017 Aquatic-Home.ru. Kaikki oikeudet pidätetään

Internetin tietosanakirja noin apuohjelmia kotona

 • Sivukartta
 • Kysy asiantuntijalta
 • Ehdot ja tekijänoikeus
 • Ota hallinnon

Kopiointi ja materiaalien käyttö on kielletty!

Lämmitys Autotalli Sähkö: edullisimmalla tavalla. Suositukset, neuvonta

Jos olet omistaja autotalli, luultavasti ei ole vain ajatellut miten varmistetaan kustannustehokas tilojen lämmitykseen. Vaihtoehdot voi olla monia, mutta jostain syystä niitä kaikkia voidaan toteuttaa.

Hyväksyttäviä lämmitys voidaan erottaa sähköä. Tällainen järjestelmä on mahdollista järjestää itse. Ilmaisi käsite on riittävän laaja, pinnan alta kaksi tapaa lämmittää organisaation. Autotallin lämmitys järjestelmä esitellään tässä artikkelissa avulla voit tehdä työtä itse. Kuten voidaan erottaa läsnä ensimmäisen välituotteen jäähdytysneste. Järjestelmän on oltava kierrättämään jäähdytysainetta, joka on lämmitetty kattila. Viimeksi toimii sähköllä.

Toinen tarjoaa suoran lämmönsiirron, ja voit käyttää hyvin erilaisia ​​laitteita, joka muuntaa sähköenergiaa lämmöksi. Täällä voimme erottaa, lämpöpuhaltimia ja kiertoilmalämmittimet.

Etuna lämmitys sähköllä

Jos päätät tehdä lämmitys autotalli sähkö, taloudellisin tapa sinun täytyy harkita. Sähköä voit saada paljon etuja, nimittäin, kestävyys ja tehokkuus, helppokäyttöisyys, asennuksen helppous laitteita ja huoltoa. On huomattava, että sähkön käyttö on erilainen turvalaitteet toimivat hiljaa ja ei anna pois pöly. Jokainen niistä on helppo vaihtaa, sekä komponentteja laitteita. Autokorjaamoyrittäjä ei tarvitse hankkia lupia suorittamisesta asennus.

Jos olet kiinnostunut lämmittämään autotallin sähkön kanssa, niin edullisin tapa, josta olet todennäköisesti kiinnostunut. Yksi tämän lähestymistavan tärkeimmistä haitoista on sähkön korkea kustannus. Voit kuitenkin järjestää lämmityksen sähköllä, jos asennat termostaatin, joka sammuttaa järjestelmän silloin, kun ilman lämpötila saavuttaa tietyn tason.

Voit säästää monitariffilaskuria, mikä vähentää yöllä kulutetun energian kustannuksia. Tänä aikana lämpötila on alhaisempi ja tarvitaan lisää lämmitystä. Siksi on erittäin hyödyllistä käyttää alhaista tariffia. Talon lämmin autotalli tänään on erittäin tärkeää. Asiantuntijat suosittelevat perusteellista eristämistä talossa, sitten siellä on mahdollisuus maksaa vähemmän sähköä.

Mitä sinun tarvitsee tietää ennen lämmitysjärjestelmän asennusta

Ainoa este sähkölaitteiden lämmityslaitteiden asennuksessa on pieni sähkölinja. Etukäteen sinun on tehtävä sopivat laskelmat. Keskimäärin kilowattituntia tunnissa kulkee huoneen lämmittämiseen, jonka pinta-ala on 10 neliömetriä. Sähköinen autotalli lämmitys, jonka pinta-ala on 150 neliömetriä, on 150 kilowattia. Lämmitystä autotallissa sähköstä voi olla tarpeen toteuttaa, ja jos puhumme vanhentuneesta voimajohdosta, mainittujen indikaattoreiden kanssa järjestelmä voi epäonnistua. On myös tärkeää ottaa huomioon se, että lämmittimien lisäksi muut tietyn tehon kuluttajat toimivat. Tämä osoittaa, että on tarpeen lisätä noin 5 kilowattia tunnissa määrätyn suunnittelukyvyn mukaan.

Konvektiojärjestelmän asennus

Jos olet kiinnostunut lämmittämään autotallin sähkön kanssa, on ehdottomasti otettava huomioon taloudellisin tapa. Asiantuntijat suosittelevat usein asennettavaksi konvektoreihin perustuvaa järjestelmää. Tämä menetelmä on yksi yleisimmistä nykyään. Laitteet käyttävät ilman konvektiota.

Toiminnan ja laitteen periaate

Kuvatut tyyppiset lämmityslaitteet koostuvat metallikotelosta, johon on rakennettu putkimaisia ​​lämmityselementtejä. Niitä ohjataan termostaatilla. Jokainen lämmityselementti on korkean resistanssin omaava johdin, joka asetetaan keraamiseen kuoriin. Johtimen runko on tiivistetty ja valmistettu teräksestä tai alumiinista. Tämä rakenne mahdollistaa merkittävän nousun vuorovaikutuksen kanssa ilman kanssa lämmityksen aikaansaamiseksi. Elementin lämpötila voi vaihdella 60-100 astetta. Ennen kuumennusta autotallissa kannattaa tutustua konvektorin periaatteeseen. Lämmityselementtien käynnistyksen jälkeen alkaa. Fyysisten lakien mukaan ilman, jonka lämpötila laskee, alkaa laskea. Se kulkee alemman arinan läpi rakenteeseen ja kulkee lämmityselementtien läpi. Näin voit saada jatkuvan ilman virtauksen. Monen lentomatkan prosessi antaa sinulle mahdollisuuden luoda mukava mikroilmasto autotallissa. Tarvittaessa voit käyttää faneja, joiden avulla luonnollista konvektiota nopeutetaan. Jos olet ajatellut, miten tehdä lämmityksen autotallissa, sinun täytyy muistaa, että lämmittimet koska niiden rakenteellisista ominaisuuksista on yksi suuri epäkohta, joka on ilmaistu epäyhtenäinen ilman kuumentaminen. Näin lattian pinnalla oleva lämpötila pysyy pienemmäksi kuin katon yläpuolella oleva lämpötila. On kuitenkin syytä huomata, että tämä haitta on ominaista veden lämmityksessä. Toisena ylimääräisenä haittana voidaan erottaa pölyn nousu, joka esiintyy virtojen kiertämisen aikana. Jotta tämä haitta voitaisiin poistaa mahdollisimman paljon, on tarpeen valita nykyaikaisemmat konvektorit, joilla ei ole näitä ominaisuuksia.

Suositukset valitaan konvektorin tyyppi

Jos päätät toteuttaa autotallin lämmityksen sähköllä, edullisinta on arvioida jopa ennen töiden aloittamista. Asiantuntijat usein suosittelevat usein konvektoreihin perustuvaa järjestelmää. On tärkeää päättää, millaista instrumenttia - seinä tai lattia - valita. Seinärakenteiden korkeus on 45 senttimetriä. Niiden erottuva piirre on kiinnitysmenetelmä. Laite voidaan asentaa suoraan lattialle tai kiinnittää seinään. Lattialaitteet ovat kapeammat ja pidemmät, ne asennetaan alhaisen sävytyslasi-ikkunoihin ja lanteiden alueelle. Huolimatta siitä, että näillä laitteilla on vähemmän virtaa verrattuna seinään asennettaviin analogeihin, ne tarvitsevat vähemmän aikaa huoneen lämmittämiseen. Jos päätät varustaa lämmityksen autotallissa omiin käsiisi, kannattaa harkita, mitkä konvektiomallit valitaan. Kummankin tyyppiset laitteet, jotka on kuvattu edellä, voidaan varustaa sisäänrakennetulla tai ulkoisella termostaatilla. Muun muassa markkinoilla on sellaisia ​​rakenteita, jotka eivät polta happea, eivätkä päästä liikaa ilmaa.

Ennen lämmitysjärjestelmän järjestelyn suorittamista sinun on laskettava tarvittavien laitteiden teho ja lukumäärä. Tällöin on otettava huomioon huoneen tilavuus, jossa laitteita on tarkoitus asentaa. Ensin sinun on määritettävä yhden kuutiometrin lämmitykseen tarvittavan tehon keskiarvo. Lämmitin autotallissa omilla kädilläsi voidaan järjestää vain sen jälkeen, kun olet selvittänyt, onko pinnat hyvin eristetty, onko lattiat eristetty vai onko eristys riittävä. Näin ollen hyvin eristetty autotalli, joka täyttää energiaa säästävät standardit, vaatii 20 wattia kuutiometriä kohden. Jos on lämpöeristetty, ikkunoiden ikkunat vaativat 30 wattia kuutiometriä kohden. Jos eristys on riittämätöntä, on tarpeen lisätä tehoa 40 W / 1 kuutiometriin, kun taas heikko eristys teho nousee 50 W / 1 kuutiometriin. Jos olet tottunut taloudelliseen lämmitykseen, on tärkeää ottaa huomioon edellä mainitut arvot määrittääksesi tehon, joka tarvitaan huoneen lämmittämiseen. Sinun on määritettävä, kuinka monta laitetta tarvitaan.

Vaikka puu-autotallissa onkin, sähkölämmitys on turvallinen, jos laite on asianmukaisesti valittu ja asennettu asiantuntijoiden suositusten mukaisesti. Tämä on tärkeä tekijä lämmitysjärjestelmän järjestelyssä.

Miten lämmittää autotallissa omia käsiäsi

Joillekin henkilöille autotalli on paikka auton säilyttämiselle, mutta muille se tulee keinona ansaita - tässä asiakasliikenne korjataan. Joskus autotalli on myös oma tutkimus, siellä tehdään erilaisia ​​kotitehtäviä ja jopa pieniä miesten kokoontumisia. Tässä tilassa on hyvä lämmitys. Katsotaan, kuinka järjestää autotallin lämmitys omilla kädilläsi ja mitä laitteita voit käyttää näihin tarkoituksiin.

Sähköinen autotalli lämmitys

Helpoin tapa on lämmittää autotalli sähköllä, sillä se on soveltanut sopivaa lämmityslaatikkoa tähän tarkoitukseen, ostettu tai kotitekoinen. Jos tehtaalle ei ole rahaa, se voidaan tehdä itsenäisesti. Yksinkertaisin lämmityslaite on vuohen lämmitin, edullisin mutta myös tehokkain. Se on helppoa ja yksinkertaista - kaikki palamattomat dielektriset aineet otetaan, sen ympärillä oleva nichrome-johto on haavautunut. Seuraavaksi kytketään sähkökaapeli tuotteeseen ja kytketään se pistorasiaan.

Kaikista vaihtoehdoista lämmitys autotalli, tämä vaihtoehto pidetään vaarallisin - sähkön yleensä vitsejä ovat huonoja. Se käyttää paljain nichrome lankaa, ei ole eristys. Käyttäjät saattavat polttaa tai saada sähköiskun, myös tulipalon vaara. Vartioimatta tämä lämmitys on kielletty. Ja yleensä - älä käytä tällaisia ​​käsityöläisiä ja erittäin vaarallisia lämmittimiä.

Autotallin sähkölämmitys voidaan järjestää tehdaslämpöpattereilla:

Ennen kuin aloitat lämmitystavan valitsemisen, kannattaa käydä ainakin autotallin vähintään lämpöeristys. Muutoin lämpö yksinkertaisesti kulkee kadulle.

 • Lämpökanavat - ne ovat erittäin turvallisia ja tarjoavat nopean lämpöpumpun autotalliin. Lämmitettäessä koko äänenvoimakkuus kestää muutaman minuutin, jonka jälkeen huone lämpenee. Miinus - lisääntynyt melutaso;
 • Infrapunalämmittimet - moderni ratkaisu, miellyttävän tehokas. Autotallin infrapunalämmitin ei kuivaa ilmaa eikä vahingoita terveyttä. Täällä käytetään yksinkertaisia ​​IR-lämmittimiä, jotka eivät lämmitä itseään vaan ympäröivät esineet, minkä seurauksena ne alkavat vapauttaa lämpöä;
 • Sähkökäyttöiset konvektorit ovat erinomainen tapa lämmittää autotalli talvella eikä olla monimutkaisten laitteiden asennusta tai valmistusta;
 • Sähkökattilat - tässä tapauksessa autotallissa järjestetään klassinen vedenlämmitys sähkökattilassa. Autotallin kattila valitaan alueensa ja lämpöhäviöiden mukaan keskittyen kaavaan 1 kW lämpöä 10 neliömetriä kohden. neliömetriä.

Autotallin lämmitys voidaan järjestää myös itse valmistetulla kattilalla - tämä vaatii sopivan voiman omaavan sähkölämmittimen, joka on rakennettava tietyn halkaisijan omaavaan metalliputkeen. Seuraavaksi putki hitsataan putkeen, johon on liitetty vesilämmitysjärjestelmä paristoineen. Muuten nämä samat paristot (lämmitysrekisterit) voidaan tehdä itsenäisesti käyttäen putkia, joiden läpimitta on 100 mm.

Kaikkien turvaohjeiden mukaan kaasupullo on sijoitettava kuumennetun tilan ulkopuolelle, mieluiten suljetussa metallikotelossa.

Lämmitä autotalli ilman sähköä ja liesi - enemmän kuin todellista, jos käytät kaasukompressoria tähän. Tämä laite on täysin itsenäinen lämmitin, joka tuottaa lämpöä kaasun suoran palamisen kautta. Tuloksena oleva lämpöenergia haihdutetaan konvektorin avulla järjestämällä voimakasta lämmitystä. Polttotuotteet siirretään lähimpään seinään kaksikerroksisen savupiipun avulla. Vastaavasti polttimen toimintaan tarvittava ilmanotto otetaan käyttöön.

Lämmitys autotalli kaasukonvektiolla tuottaa erinomaisia ​​tuloksia, koska kiertoilmaisu avulla voit lämmittää huoneen koko äänenvoimakkuutta ja kulkee itsensä läpi ilmaa. Tämän lämmityksen ainoa haitta on rajoitettu kattokorkeus, ei saa ylittää 3 metriä. Muussa tapauksessa olisi käytettävä tehokkaampia laitteita.

Garage-lämmitys voidaan järjestää kaasun infrapuna-lämmittimillä. Ne auttavat tekemään autotallin lämpimänä käytännöllisesti missä tahansa ympäristön lämpötilassa. Klassiset mallit vaativat kuitenkin hyvän ilmanvaihdon, koska palamistuotteet vapautuvat suoraan ilmalle. Ainoa poikkeus on katalyyttislämmittimet, jotka kykenevät lämmittämään huoneen polttoaineen hajoamisen kemiallisen reaktion aiheuttaman lämmön vuoksi. Tällainen lämmitys on hyödyllinen paitsi talvella myös keväällä, kun kylmät napsahdukset ja pakkaset ovat mahdollisia.

Lämmitys autotalli talvella auttaa sähkö-, kaasu- ja diesel-lämpö-aseet. Olemme jo kirjoittaneet niistä ensimmäisistä - ne toimivat sähköverkosta ja kuluttavat valtavan määrän sähköä. Kaasu- ja diesel-aseiden avulla voit järjestää melko tehokkaan ja halvemman autotallin lämmityksen, joka sopii erinomaisesti suorituskykyyn. Polttoaineena käytetään nesteytettyä kaasua tai dieselpolttoainetta. Palavan polttoaine muodostaa suuren määrän lämpöä, jota voimakas tuuletin ruiskuttaa huoneeseen.

Kaasu- ja dieselaseiden edut autotallin lämmittämiseen:

Tällainen järjestelmä on kaikkein liikkuvin vaihtoehto lämmitykseen, sitä voidaan siirtää toiseen paikkaan, jossa se voi lämmittää pienen huoneen muutamassa minuutissa.

 • Suuri kapasiteetti - kyky lämmittää suuria huoneita;
 • Helppokäyttöisyys - laitteisto ei aiheuta ongelmia eikä tarvitse huoltoa;
 • Soveltuu lämmityksen järjestämiseen paitsi autotallissa, myös muissa teknisissä tiloissa.
 • Kaasu- ja diesel-lämpö-aseet keskittyvät lämmitys- ja teknisiin huoneisiin, joissa on suuria määriä pieniä rakennuksia, jotka eivät ole sopivia;
 • Työvaiheessa syntyy palamistuotteita, jotka edellyttävät hyvää ilmanvaihtoa;
 • Käyttääksesi kaikenlaisia ​​aseita, tarvitset sähköä - tarvitaan polttimien toimintaan ja puhaltimien pyörimiseen.

Joissakin olosuhteissa puutteet ovat hyvin merkittäviä.

Kiinteän polttoaineen autotalli lämmitys

Talvikauden taloudellinen lämmitys talvella on helpointa järjestää kiinteitä polttoaineita käyttäviä laitteita. Polttopuut ovat melko halpoja, niitä on helppo lämmittää yksinkertaisesti ja suhteellisen turvallisesti. Ja niiden polttamiseen, voit rakentaa kaikenlaista uunia. Jos autotallissa on tarpeen järjestää itsenäinen lämmitys mahdollisimman halvalla ja nopealla, kannattaa kiinnittää huomiota burzhuyka-tyyppiseen uuniin.

Liesi-hampurilainen on yksinkertaisin lämmitysyksikkö. Rakenteellisesti se koostuu kahdesta osasta - polttokammiosta ja savupiipusta. Tuhka-ovi ja lastausovi ovat edessä. Takahuoneesta otetaan savupiippu. Polttimen luominen autotallin lämmityksen järjestämiseksi voi olla monenlaisia ​​materiaaleja:

Yksinkertainen liesi-hampurilainen on yleensä yleisimmin käytetty autotallin lämmitysyksikkö, koska se on vaatimaton ja alhaiset polttoaineen kustannukset.

 • Vanha kaasupullo;
 • Teräskannesta;
 • Vanha tynnyri;
 • Raudasta.

Piirustusten vaihtoehdot - kymmeniä ja jopa satoja, joten ongelmien kokoaminen ei synny.

Taloudellisin tapa järjestää itsenäinen lämmitys autotallissa on käyttää kiinteää polttoaineen uunia nimeltä Bulerjan. Tämä uuni on konvektiivinen, sille on ominaista erittäin suuri kapasiteetti ja sitä voidaan käyttää lämmittämään teknisiä tiloja. Boolerjania voi ostaa valmiiksi tai koota itse. Luomalla autotallilämmitys omalla kädellä muista, että Bulerogans pyrolysoidaan - tämä takaa maksimaalisen lämmöntuotannon ja pitkän polttamisen.

Tee lämmitys autotallissa omilla kädilläsi on helppoa - riittää, että sinulla on käytettävissänne sopivia laitteita tai työkaluja sen valmistukseen. Esimerkiksi voimme koota takan autotalliin. Löytyi piirustuksia, mikään ei estä itse valmistetun Booleryanin valmistusta tai asentamalla takkauunia vesipiirillä - tämä vaihtoehto on hyödyllinen kuumennettaessa suuria alueita.

Jos haluat lämmittää autotallin mahdollisimman taloudellisesti, käytä valmiita tehtaan laitteita - kiinteät polttoaineen kattilat, mukaan lukien pyrolyysit, odottaa sinua täällä. Niiden lisäksi on tarpeen sijoittaa putket ja asentaa akkuja, esimerkiksi lämmitysrekistereitä suurihalkaisijoilta. Lämmitysjärjestelmien tehdaslaitteilla on suurempi tehokkuus, joka vaikuttaa talouteen.

Jäteöljyuuni ei ole vain yksi käyttökelpoisimmista vaihtoehdoista, vaan myös kaikkein syttyvä.

Burzhujkin lisäksi voit käyttää autotallin lämmittämiseen omalla kädellä valmistettua uunia Bubafonia. Se on valmistettu tynnyreistä, joiden tilavuus on 150-200 litraa tai halutusta putkesta. Uunin sisäinen tilavuus on lähes täysin tukossa polttopuuta, mikä johtaa pitkään polttamiseen - se voi kestää jopa 20-24 tuntia ja vielä enemmän.

Bubafone-uunin haitta kuumennettaessa autotalli on, että sytytyshetkellä savu menee suoraan huoneeseen. Siksi etuluukku on avattava, jotta jokin voi hengittää. Kun uuni sytytetään ja savupiippu on asennettu, ovi sulkeutuu, laite alkaa toimia normaalisti. Oman kätensä keräämän vaihtoehdon lisäksi ei ole mitään estettävissä valmiin tehtaan laitteiston hankkimista.

Talon talon lämmitys omalla kädellä voidaan suorittaa nestemäisten lämmityslaitteiden avulla, mukaan lukien itse valmistetut. Arvosteluissamme on jo kuvattu uuneja työskentelyyn, halvemiseen ja joissain tapauksissa ilmaiseen lämmitykseen. Esimerkiksi jos olet mukana moottoriöljyn vaihtamisessa, niin keväällä ja kesällä voit kerätä useita tynnyriä valmiista polttoaineista. Oikein koottu öljyluukku varmistaa suuren lämmöntuotannon, ja se sopii jopa polttamalla ilman soraa ja nokiä.

Melko hyvät tulokset saadaan pyrolyysityyppisistä uuneista, jotka koostuvat useista osista, kuten kuvassa on esitetty. Öljysäiliössä sytytetään tulipalo, joka johtaa öljyhöyryjen ja pyrolyysituotteiden muodostumiseen. Ne poltetaan pystysuorassa putkessa, jossa on reikiä, jolloin muodostuu suuri määrä lämpöä. Säätämällä hapen pääsyä, voit säätää palamisen voimakkuutta.

Kun käytät uunia, on parempi jakaa erillinen kulma sille. Lisäksi sinun on ajateltava viereisten seinien luotettavaa pohjaa ja vuorausta palamattomilla materiaaleilla.

Käyttämällä uunia plasman kulhoon autotallin lämmittämiseksi voit saavuttaa maksimaalisen lämmöntuotannon ja polttoaineen vähimmäiskulutuksen. Öljy liukenee ainesosaansa kiukaan kulhoon, minkä jälkeen se palaa muodostamaan sinisen-valkoisen liekin, joka vastaa plasmaa. Tietenkään tässä ei ole lainkaan plasmaa, koska se muodostuu paljon korkeammissa lämpötiloissa. Nämä uunit ovat ominaisia ​​tuottavimpia.

Nyt tiedät, kuinka järjestää autotallin lämmitys omilla kädilläsi. Korostamme taloudellisimmat ja kiinnostavat vaihtoehdot:

 • Infrapunaiset sähkölämmittimet - sähkölaitteiden luokassa tämä on edullisin vaihtoehto lämmitykseen;
 • Kaasukonvektorit ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita;
 • Bulerians ovat johtajia kiinteän polttoaineen laitteissa.

Viimeisessä paikassa meillä on nestemäisiä aggregaatteja. Ne ovat hyödyllisiä vain niille, joiden hallussa on halpaa tai ilmaista polttoainetta.

Katsotaanpa, miksi on lämmin autotalli, sen hyvät ja huonot puolet. Tärkein etu - tässä voit työskennellä turvallisesti ilman kylmää. Myös autotallissa vähennetään kosteuden tasoa, joka vahingoittaa rakennusten rakenteita ja metallia. Miinusten määrästä - autotallin lämmitys jättää rahat, joissakin tapauksissa suuret. Siksi suosittelemme, että tarkastelet lämmön järjestämisen edullisimpia ja edullisimpia tapoja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 5