Lämmitys omissa käsissä

Vaiheittain Lämmitys- kädet

Yleisesti ottaen päivitys ja lämmitysjärjestelmien asentamiseen - tämä on asia, joka ei vaadi viivettä. Usein kuitenkin kustannukset ovat työ voi olla varsin suuri, mukaan lukien, jos sisällä kustannuksia asennuksen. Paras vaihtoehto tässä tilanteessa on asennuksen lämmitys kädet.

Lämmitys talossa - tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä on mukava ja kodikas oleskelu on hänelle isännät.

Luominen Mallikaavioissa ja lämmitysjärjestelmien asentamiseen omin käsin voi olla varsin aikaa vievää ja monimutkainen prosessi, joka vaatii taiteilijan tietyn määrän erikoistaitoja ja osaamista. Siksi on pieni määrä tietoa, käsissä lämmitysjärjestelmän avulla voidaan koota toimiva ja tehokas lämmitysjärjestelmä.

Ennen asennustöitä tehnyt kaikki tekniset laskelmat, kattila valitaan, jonka jälkeen välittömästi asennuksen.

Nykyään on olemassa erilaisia ​​tapoja lämmitysjärjestelmän, joka useimmissa tapauksissa riippuvat materiaalista kotona. Lämmöntuotto seinät tiili ja puutaloja voi olla erilainen, joten on tarpeen ottaa huomioon suunniteltaessa lämmitysjärjestelmä.

Kannattaa myös kiinnittää huomiota rakennuksen pinta-ala, kerrosten lukumäärä, huoneita, ikkuna- ja oviaukot, korkeus seinien ja perusta.

Ennen suunnittelussa lämmitysjärjestelmä, on tarpeen määritellä päävirtapiirin. Erottaa kaksi täysin erilaista lämmitysjärjestelmät:

Järjestelmä pakotetaan lämmitysjärjestelmä.

 • Pakko - tällaisessa lämmitysjärjestelmä käyttää kiertopumppu kierrättää jäähdytysnesteen järjestelmän kautta lämmittimet;
 • painovoiman - lämmityspiiri niin pumppaus suoritetaan tiheyksien ero on kuuma ja kylmä jäähdytysnesteen. Vesi kierrätetään järjestelmän läpi painovoiman avulla.

Yleisimmin käytetty, koska sen korkea säätö ollut järjestelmä, jossa on pakko-veden virtauksen.

Materiaalivalinnat ja työkaluja keskuslämmityslaitteisto

Tähän mennessä on olemassa useita erilaisia ​​lämmitysputket:

 • kupari - niitä suositellaan asennettavaksi puutaloja. Nämä putket on pitkä käyttöikä ja luotettavuus. Heidän ainoa haittapuoli - kalleus ja monimutkaisuus asennus;
 • teräs - yleisin putkia. Ne helposti kestävät korkeita lämpötiloja, joten on hyvin kestävä. Haitta - tarve hitsaamalla;
 • Polypropeeni - ei vaadi poraamista ylimääräisiä reikiä seiniin. Sitä voidaan käyttää ei vain varustamiseen lämmitys, mutta myös lattialämmitys järjestely (lattialämmitys).

Jotka voivat olla tarpeen asennuksen aikana

Kun asennetaan lämmitysjärjestelmä, suora Asennus lämpöpattereiden ja putkijohtoja vaatia seuraavia työkaluja, riippuen valitusta materiaaleista:

Järjestelmä painovoiman lämmitysjärjestelmä.

 • Ruletti - 5-7 metriä;
 • pihdit (pihdit);
 • Tasolla - lämpöpatterit ja putkistot voidaan asentaa yhdellä tasolla;
 • jakoavaimen (kaasua tai putkipihdeillä) - lajikkeet olivat varsin paljon. Ne eroavat toisistaan ​​numeroilla. Tällöin voit käyttää toinen numero;
 • tavanomainen-avaimet - joukko 8-30 mm;
 • cross-muotoinen (muotoisia) ja ruuvimeisseliä;
 • hiomakone - tällaisia ​​töitä sopivia jauhimia, joiden halkaisija alueella 110-125 mm. Monimutkaisempia toimintoja (purkaminen vanhan lämmityslaitteet) vaativat hiomakone, jossa on ympyrän halkaisija 180 mm;
 • hitsauslaitteen (juottamalla) yhdisteeseen polypropyleeniputkiin - täydellinen suutinlaitteistosta voi pitää lämmitys halkaisijaltaan erikokoisista putkista (20-63 mm) ja leikkuri putki. Hitsaaja voi olla eri kapasiteetin ja kokoonpano, mutta toiminnan periaate niillä on sama;
 • booli (porakone iskumekanismin) - tarvitaan luodaan teknologisen reiät kiviaineisiin seiniin;
 • kaasupoltin - asennettaessa käytetty kupari putkien liitos, kautta juote;
 • leikkuri - mahdollistaa leikkaus messinki ja aallotetun putken;
 • sakset (leikkuri) metalliputkia varten - se auttaa leikata putken, jonka halkaisija enintään 32 mm.

Avulla näiden välineiden tapahtuu yksittäisten Kuumennuskokoonpano prosessi, joka on mielivaltaisesti jakaa useisiin vaiheisiin.

Vaiheissa asennus lämmitysjärjestelmän omin käsin

Lämmitysjärjestelmien asentamiseen ja jäähdyttimet kädet järjestetään seuraavat vaiheet:

Lämmityslaitteet - käynnissä laskea oikein lämmitysjärjestelmä, myös tarvittavan tehon patterit ja niiden suora numero, voit siirtyä niiden asennus ja kokoonpano.

Aluksi se tulisi käsitellä niiden täydellinen, mikä on asentaa Futornyi pähkinöitä, hanat ja pistokkeet kummallakin jäähdytin. Alkuun vuoraus on asennettu oikea jäähdyttimet asennettu nosturi, vasemmalle - tulppa.

Jäljellä kaksi alempaa liner myöhemmin yhdistää paluuputkeen ja tarjontaa lämmityksen. Samalla ne voidaan varustaa sulkuhana (oikealla) ja ohjaus (vasemmalla) hanat.

Olisi tehtävä suora Asennus lämpöpattereiden. Tyypillisesti akut ovat kiinteitä ikkunoiden alle avulla erityistä suluissa.

Tärkeä osa tehokasta akun suorituskyky on oikea valotus tasolla asennusta. Suorittamisesta Asennus lämpöpattereiden omin käsin, pitäisi harkita joitakin pakollisia parametreja:

Asennettaessa jäähdytin, on tarpeen ottaa huomioon useita tekijöitä: etäisyys seinät, korkeus lattiasta, osien lukumäärä, ja niin edelleen ..

 • korkeus lattiasta;
 • optimaalinen etäisyys seiniin
 • tarvittava määrä osia riippuen jäähdyttimen neliömetriä (mukavampaa lämpötila on välttämätöntä käyttää kuutta leikettä joka 11 neliömetriä);
 • PALOTURVALLISUUSTOIMENPITEET.

Tehdyn tärkein lämmitysputket - kun asennus lämmityspatterin on valmis, voit aloittaa prosessin tehdyn pää- putkien ja edelleen yhdistää niitä paristoja. Hanki putkistojen kahdella tavalla: kiinni tai auki.

Yksityinen menetelmä tehdyn putkien liittyy järjestämällä erityisiä leikkaus uria alareunassa seinään tai lattiaan. Universal ja optimaalisin yksi asennus putkistojen on käyttää piilotettu kipsilevy.

Tässä tapauksessa kaikki takana seinän kipsi ja putki olisi välttämättä eristää käyttäen merilona. Tämä auttaa vähentämään lämmönhukkaa ja jättää tilaa lämpölaajenemisen putkista.

Asennus ja avoimesti lämmityslaite suoritetaan helpompaa. Yksi tämän menetelmän haittapuoli on esteettisesti miellyttävä. Tässä tapauksessa putkihan mukaisesti yli lattialle ja huolellisesti kiinnitetty (kiinnitetty) seiniin erityisillä leikkeitä.

Viimeisistä hetkistä toimintaa

Liitäntä - lämmitysjärjestelmien asentamiseen omin käsin loppuvaiheessa liittyy yhteyden nykyisten lämmittimet putkilinjojen.

Tämä työ on paras yhdistetään samanaikaiseen laskemme putkistojen. Yhteyden sähköverkkoon paristot suoritetaan käyttäen tees asennettu oikealla ja vasemmalla puolella lämmittimet.

Vasen tee on liitetty kuuman veden syöttöjohdon, ja oikea - selkärangan paluujohtoon.

Joka tapauksessa, joilla on riittävä määrä tietoja ja taitoja nykyisten lämmitysjärjestelmien, ainakin voit hallita suorittavan organisaation suunnittelu ja asennus lämmitys, sekä enintään - tehdä asennus lämmitysjärjestelmän omin käsin.

Lämmön jakelusta omakotitalossa omin käsin

lämmitysjärjestelmä olettaa, että lämpöhäviöt on minimoitu, ja lämpö maksimoidaan. Sinun on myös otettava huomioon määrä käytettyä materiaalia, malli kattilan ja pariston järjestelmän suunnittelua. Voidakseen toteuttaa tällaisen hankkeen, ei välttämättä koulutettu tarpeeksi tietää joitakin sääntöjä, tee sitä voit menestyksekkäästi kehittää ja toteuttaa asennuksen lämmitys omakotitalon omin käsin.

Ennen ostamista materiaalit ja valmis menemään, ensin määrittää minkälainen lämmitysjärjestelmä voidaan valita sopiva kattilan ja patterit hänen. Kun se on tarpeen, jotta hanke ja vasta sitten edetä hankintaan materiaalien ja asennuksen.

lämmitys virtapiirijohdotus yksityiskodissa

Käytännössä käyttää kahdenlaisia ​​järjestelmiä - piirejä (tai tyypit reititys putket), nimittäin:

Jokainen niistä on omat etunsa, haitat, ja sitä käytetään eri tapauksissa.

Tämäntyyppinen johdotus halvempaa ja helpompaa. Järjestelmä on muodostettu renkaat - kaikki akut on kytketty sarjaan toistensa kanssa, ja kuuma vesi siirtyy yhdestä säteilijästä toiseen, ja sitten laskee jälleen kattilaan.

Kuten kuviosta nähdään, kaikki akut on kytketty sarjaan, ja jäähdytysneste kulkee kukin niistä.

Tämä lämmitys piiri on erittäin edullinen sen suorittamisen, se on helppo asentaa ja muotoilu. Mutta se on yksi haittapuoli. Se on niin voimakas, että monet kieltäytyvät tällaiset johdotus ja haluavat entistä kallis ja monimutkainen - kaksinkertainen putki. Ongelmana on, että kun siirrät jäähdytysneste se vähitellen jäähtyy. Kunnes viime akku vesi virtaa haaleaa. Jos lisäämme kattilan kapasiteettia, ensimmäinen patteri on liian vaikea lämmittämään ilmaa. Tämä epätasainen jakautuminen lämmön ja voimien luopua yksinkertainen ja halpa yksi-putkistoista.

Voit yrittää päästä pois vaikeasta tilanteesta määrää lisäämällä viimeisen osan jäähdyttimen, mutta se ei ole aina tehokasta. Siten voidaan päätellä, että yhden putken asettelua voidaan käyttää tapauksessa, jossa useita akkuja kytketty sarjaan ei ole enemmän kuin kolme.

Jotkut tulevat ulos tilanteesta seuraavasti: kytke pumppu kattilan, mikä aiheuttaa veden liikkumaan väkisin. Neste ei ehdi jäähtyä menee läpi kaikki patterit, lähes menettämättä lämpötilan. Mutta tässä tapauksessa, olet odottanut joitakin hankaluuksia:

 • Pumppu on hintansa arvoinen, ja lisää siten asennuskustannuksia järjestelmän;
 • Se lisää energiankulutusta, koska pumppu on virtalähde;
 • Jos sähkö katkaistaan, ei ole mitään järjestelmän painetta, mikä tarkoittaa, että ei tule lämpöä.

Kuuma vesi johdetaan yhden putken, ja jäähdytettiin - toisessa. Näin ollen lämmön epätasaista jakautumista yli akkuja.

Tällaisia ​​lämmitys johdotus yksityiskodissa on paljon tehokkaampaa ja paremmin yhteen putkeen. Vaikka se on kalliimpi toteuttaa, ja vaikea asentaa, mutta sen avulla voit tasaisesti jakaa lämpöä kaikki akut, jotka auttavat luomaan mukavan ympäristön. Toisin kuin yhden putken, tässä johdotus putki vedellä, kunkin jäähdytin, ja jäähdytetään neste laskeutuu paluulinkin kattilaan. Koska jäähdytysaine syötetään suoraan kaikki akut, ja sitten viimeinen lämpö on yhtä.

Tämä järjestelmä ei ole paljon monimutkaisempi yksi, se on ostaa lisää materiaaleja, kuten summa putki on tarpeen, että jokainen säteilijä.

Kaksiputkijärjestelmässä voidaan käyttää kahdessa järjestelyssä:

Ray-versio vanhempi johtoja. Tässä suoritusmuodossa syöttöaukko on asennettu yläosassa talo, jonka jälkeen putki on johdotus kunkin akun. järjestelmään ja sai nimensä tällaisten rakenteiden - säteilyä.

Ensimmäinen järjestelmä toimii seuraavasti: ullakolla on asennettava jakoputken (erityinen laite, joka koostuu useista putkista), joka jakaa lämmönsiirtoväliaine kuumentamalla putkia. Samassa paikassa on tarpeen asentaa sulkuventtiilit, joka leikkaa ääriviivat. Tämä muotoilu varsin mukava, se helpottaa korjausta koko rivi, ja jopa erillisen jäähdyttimen. Järjestelmä kuitenkin ja turvallinen, mutta se on yksi haittapuoli - monimutkainen kokoonpano monien aineiden (eristysventtiilit, putket, anturit, valvontalaitteet). johdotus lämmitys putki kerääjä piiri on samanlainen kuin säteily, mutta on monimutkaisempi ja tehokas.

Valitsemalla Laitteet lämmityksen omakotitalojen

Paikoissa, joissa on katkoksia tarjonta pääpolttoaineena, on suositeltavaa asentaa universaali lämmityskattiloiden.

Markkinoilla edusti valtava valikoima kattilat. Oli jopa hybridi kattilat, pystyä toimimaan, esimerkiksi, kaasun, ja puu. Joten valinta riippuu puhtaasti mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Tietenkin kalliimpia tahtoa kattilalla on täyden valikoiman automaation ja hybridit. Ensimmäinen kompensoidaan niiden korkea hyötysuhde, ja toinen - monipuolisuutta.

Et voi suositella tiettyä mallia, koska eri laitteissa käytetään eri valtaa. Valitse laite, josta on sopivin ympäristö, mutta yrittää poimia kattilaan niin, että operaatio ei ollut kallis. Jos käytät puuta, se on parasta valita malli, jossa puuta. Jos toimittaa kaasua, niin käytä kaasu malli.

Suorittaa lämmitys omakotitalossa omin käsin, sinun täytyy ehdottomasti projekti. Sen on oltava seuraavassa järjestyksessä:

 1. Tee ensin luonnos talon.
 2. Piirrä kaavoitus talon ja asteen määrittämiseksi mukavasti jokaisessa huoneessa.
 3. Laske lämpöhäviö kaikkiin huoneisiin itsenäisesti.
 4. Sijoittelun suunnittelun akun jokaisessa huoneessa.
 5. Määrittää lohkojen lukumäärän tarvitaan kunkin jäähdytin.
 6. Valitse lämmityspiiri.
 7. Laskea kattilan kapasiteettia, tarvittava määrä materiaalia (putket juoksevuus numero tees, venttiilit, automaatio, jne.).

Ongelmat luonnos talon pitäisi syntyä, niin mene suoraan mukavuusalueen.

Asianmukainen lämpö jakautuu avulla voit paitsi viihtyvät kotona, mutta voi myös säästää rahaa. Joten, mikä on paremmin kestämään lämpötilaa eri huoneissa:

Kunnolla suunnitella lämpöalueelle kodin viihtyisään oleskeluun siinä.

 1. Mukavia lämpötila on välillä 20-24 astetta.
 2. Makuuhuoneen hieman paremmin lämpötilan nostamiseksi sekä vahvistaa sen sisällä 22-25 astetta.
 3. Kylpyhuone, kylpyhuoneet, huoneet, ja missä olet suurimman osan ajasta, lämpötila-alue on 21-24 astetta.
 4. For ruokasali, keittiö, toimisto Työlämpötilan pitäisi vähentää 18-22 astetta.
 5. Eteinen, autotallin sisäänkäynti alue ja voi asettaa rajan 12 astetta.

Laskelmassa voidaan yksinkertaistaa ottamatta huomioon sisäisen lämmönsiirron huoneesta toiseen. Laskettaessa tärkeää määrittää määrän ulkoseinät ja kulmat, jotka on missä ovat suurimmat menetykset. Arvo menetys voidaan laskea ottamalla tietoa alla olevasta taulukosta ja kertomalla ne seinämän paksuus.

Tuoda lämpöhäviö

Spesifinen lämpöhäviöt rakennusosien aidat (1 m 2 sisempi ääriviiva seinät) riippuen keskilämpötila kylmin viikon aikana

Valinta patterit on hyvin tärkeää. Se vaikuttaa paitsi kestävyyttä lämmitysjärjestelmän, vaan myös astetta lämpöä kotiisi. On 4 tyyppisiä akkuja:

Kaksimetallinen säteilijät muodostuvat vahvan teräsputkien ja alumiini takki hyvin luovuttaa lämpöä.

On parasta luovuttaa lämpöä, pitkäaikaisin - valurautapatterit. Mutta niitä on vaikea määrittää, koska suurta painoarvoa. Erinomainen valinta olisi bimetallic akku. Ne ovat kestäviä, hyvin ne luovuttavat lämpöä, mutta kalliimpaa kuin muut vaihtoehdot. Alumiinista ja teräksestä on parempi olla asentaa, koska alumiini on lyhytikäinen, ja siksi ei voi selviytyä sisätilojen lämmitystä on sydäntalvella.

Laskea oikein osiot patterin huoneeseen, sinun täytyy kertoa määrä lämpöhäviö 1,2 (varmuuskerroin), ja jaetaan lämpökapasiteetti akun osiossa. Pyöristä arvo tarvitaan isossa tavalla.

Toimintaperiaatetta "screen" akulle.

Parempi akku asennetaan ikkunan alle. Tällainen siirto on vähentää lämmön menetys ikkunan läpi aukon. Mutta tässä tapauksessa, akku luopua joistakin lämpönsä seinään, et tarvitse. siksi suosittelemme seinän viereen, jossa patteri on asennettu, asenna "näyttö". Se suoritetaan yleensä ja kalvo toimii lämmön heijastin. Lämmin vuon heijastuu ja palautetaan tilaan, jolloin ilman lämmittämiseksi, sen sijaan, että seinään.

Sen jälkeen, kun kaikki laskelmat sinun täytyy valita lämmityspiirin, joka on jo aikaisemmin mainittu. Valintamme on ennallaan - suosittelemme kaksiputkijärjestelmiin.

On syytä huomata, että teho parametri on parempi ottaa pienellä marginaalilla, joten suojautua kylmyys. Lämmitin turvallisesti selviytyä hätätilanteessa.

Tehon laskemiseksi, sinun täytyy lisätä voimaa kaikki patterit (ja mahdollisesti muut laitteet, jotka on powered by kattilan), kerrotaan tämä arvo 1,4 (tämän tekijän huomioon ottaen lämpöhäviö ilmastoinnille). Saatu numero jaetaan käyttökerroin ja kattilan hyötysuhdetta. Valitse kattilan taulukosta parhaiten vastaava vastaanotettu arvo.

Kun kaikki laskelmat tehdään, sinun täytyy mitata etäisyyksiä ostaa oikea määrä putken tees. Ota se kaikki pienellä marginaalilla. Ostaa Kattila, koordinoi kaikki tarvittavat asiakirjat, hankinta lämpöpatterit ja muita tarvikkeita.

Teemme Lämmitysjärjestelmä omakotitalossa

Yksi vaihtoehdoista suunniteltava oikein pannuhuone.

Lämmitysjärjestelmä on asennettu useita vaiheita. Ensimmäinen asia, sinun täytyy varustaa tilaa kattilan. Olisi hyvin tuuletettu, kohdellaan tulenkestävät materiaalit. kattila itsessään ei ole kiinnitetty lähelle seinää, ja hieman sisennys. Katosta lattiaan ja loput seinät on myös vetäytyä. Ripusta laite niin, että se oli helppo päästä.

Asennuksen jälkeen kattilan siirtää pumpun liitäntää (tarvittaessa) ja asennus kerääjä (jos sellainen on). Myös varmistaa kaiken valvonnan ja mittauslaitteet kattilan ympärille. Vasta näiden toimien tulisi edetä järjestely pääputkilinjat. Ei voi tehdä ilman asetta, koska rakentamiseen linjan täytyy rei'ittää seiniin.

Kaavamainen esitys oikea kaltevuus lämmitysjärjestelmän. Vesi syötetään painovoiman avulla patterit painovoiman, ja lähetetään takaisin kattilaan.

Patterit asennettu viimeiseksi. Ennen asentamista tarvetta väliseinä, poraa reiät jossa kiinnikkeen. Kun markup pitää seuraavia etäisyys lattiasta alapuoli akun - ei ole vähemmän kuin 10 cm seinästä takaseinä - vähintään 2 cm, ja kynnys - vähintään 10 cm: n on toivottavaa, että kaikki tulot ja lähdöt akut esittää venttiilit, jotka helpottavat. korvaaminen tai korjaaminen.

Itse asennus lämmitysjärjestelmä yksityiskodissa - ei niin vaikea tehdä. Riittää, kun todetaan kaikkia sääntöjä ja työskennellä ilman kiirettä. Ongelmana on vain ajoitus. Jos sinulla ei ole liikaa aikaa, sitten katsoa työn hintaa, usko, että voit tehdä itse, mutta se on parempi antaa mestareita. Näin säästät aikaa ja rahaa. Ostaa laadukkaita materiaaleja, niin kaikki elementit palvelevat sinua paljon kauemmin. Myös asentaa hyvä patterit, ne ovat parempi tehokkuus, mikä tarkoittaa sitä, että polttoainekustannukset vähenevät.

Lämmitysjärjestelmien asentamiseen omakotitaloalueella omin käsin: järjestelmä

Lämpö kotiisi ei ole niin vaikeaa. Sitä tarvitaan rakentamiseen omakotitalon lämmitysjärjestelmän omin käsin: asennus laitteiden ja viestinnän järjestelmä, tarvittava määrä materiaalia, tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä alla.

Pannuhuone omakotitalossa

Miten järjestää lämmitys omakotitalon omin käsin: kaavioita eri suoritusmuotoja

Jo suunnitteluvaiheessa, tulevien omistajien täytyy valita tyypin lämmitysjärjestelmän maalaistalon, jonka tarkoituksena on lämmittää lämpimän kodin monta vuotta. Se riippuu monista tärkeitä olosuhteista. Tärkein niistä ovat: saatavuus apuohjelmia, jotka toimitetaan rakennuspaikalle, kustannukset resurssi tietyllä paikkakunnalla. Mukaan tyypin lämmönlähteen sijainnista huoneeseen, kaikki vaihtoehdot voidaan jakaa:

 • piste: uunit, lämmittimet, kaasu ja sähkölämmitin;
 • Jaetaan: neste patterit kytketty putkiin.

Esimerkki lämmitysjärjestelmän kaksi

Jos sinulla on tiettyjä tietoja ja taitoja, voit luoda jotakin seuraavista lämmityksen omakotitalojen omin käsin. Kaavio kuvaus löytyy helposti verkossa, ja perus asennus olisi tunnettava hetkiä etukäteen.

Kiinteän polttoaineen lämmönlähteiden

Energiahuollon kaikki lämmittimet voidaan jakaa: kiinteä, nestemäinen polttoaine, kaasu ja sähkö. Kiinteä-puuta uunit ovat klassinen tiili tai metallia. Monissa paikoissa ne ovat edelleen toimivat kunnolla. Nykyään se on edelleen suuri määrä paikkakunnilla ei ole kaasua, joten ihmiset joutuvat tekemään valinnan välillä uunissa ja sähkökattila. Vielä puun ovat halvempia kannalta sähkön neliömetriä kohden lämmitetty tilavuus. Haitat Tämän vaihtoehdon ovat läsnäolo roskat talossa puun, ja tarve kahdesti päivässä lämmittää uunin talvella.

Yhteys yhden ja kahden putken lämmitysjärjestelmä

Vinkki! Jos on mahdotonta järjestää talon nykyaikaisempi lämmitysjärjestelmä, voit optimoida käytön ja uunit. On suositeltavaa hankkia pitkän poltto uunissa ja käyttää sitä tehon keskus jäähdyttimen nesteen lämmitysteho.

Lämmitys talossa avulla lämpimien lattioiden

Maakaasun spot ja sähkölaitteet

Muun muassa on mahdollista järjestää omakotitalon omin käsin lämmitysjärjestelmä, järjestelmää, josta myönnetään pelkästään asentua useita lämmittimiä eri huoneissa. On erilainen johtuen sähkö- tai kaasu lämmittimet. Ne voivat olla konvektio tai infrapuna-tyyppi. Ensimmäinen sisältää suoran leviämisen lämpöä lämmitetty osia laitteiden konvektiolla, ja tämä päästää infrapuna, näkymätön ihmissilmälle sähkömagneettisia aaltoja, jotka voivat aiheuttaa nopeaa liikettä molekyylien ympäröivän esineet, mikä osaltaan synnyttämästä lämmöstä niitä. Nämä laitteet kuluttavat 30% vähemmän energiaa.

Kuuma vesi ja lämmitys omakotitaloalueella

Helpoin tapa luoda tällaista lämmitys omakotitalojen omin käsin. Videovalvontalaitteita ja ohjeet lämmityslaitteet pystyvät ymmärtämään kuhunkin. Tämän tyyppinen asennus laitteita ei ole monimutkaista. Laite laitetaan oikeaan paikkaan ja sisältää verkon. Monimutkaisuus voi esiintyä vain yhteyden kanssa kaasun lämmitin. Kuitenkin tämä laite ei ole kovin suosittu, koska heillä ei ole riittävästi liikkuvuus ja seisoo vain kohdassa, jossa putki lähdön. Lisäksi sillä on takka, joka ei ole turvallinen asuinkäyttöön.

lämmitys järjestelmä, jossa käytetään kaasua kattilan

Vinkki! Lämmittimet, toisin kuin tavanomaisessa sähkölämmitin, kuumaa ilmaa syötetään kuumennuselementit puhaltimella, niin että huone on lämmitetty paljon nopeammin. Niinpä he valitettavasti käyttää suuria määriä sähköä. Tällaisia ​​laitteita suositellaan käytettäväksi mökkiä nopeaan lämmitykseen talvella epäsäännöllisesti.

Lämmitys kotien kiinteää polttoainetta

Kohta lämmönlähteitä ei oteta käyttöön ensisijaisena lämmitys omakotitalon. Hänen kätensä eivät vaikea toistaa järjestelmän tämä malli, mutta se ei täytä kaikkia vaatimuksia kodin lämmitys vaatimuksiin keskileveysasteet.

Täydellinen nestejärjestelmien

Se on suosituin tapa tuottaa lämpöä erilaisiin tiloihin, kuten asuintaloja. Jos kaupunkialueilla huoneistoissa lämmönsiirtonesteen lämmitetään keskeinen kattilan ja pumppu pumpataan kaikissa huoneistoissa, omakotitalossa on tarpeen lämmittää itse. Tämä voidaan tehdä millä tahansa energia sähkö-, tai syntyy polttamalla polttoainetta. Usein se ei ole väliä, miten polttoaine palaa. Tämä voidaan pilkkoa, kuiva briketit, kaasua tai polttoöljyä. Kullekin niistä on oma uunit ja kattilat, joista osa yleensä toimivat eri polttoaineita.

Kaksi putki piirin kanssa pakotetun kierron ja lämpimien lattioiden

Tietenkin voit rakentaa järjestelmä lämmitys omakotitalojen omin käsin. Ajaminen sen asennus on aina suunnilleen sama:

 • uunin tai kattilan asennettava erityiseen huoneeseen tai kylpyhuoneessa. Kattilat voivat olla sähkö- tai kaasu. Edistyksellisiä malleissa on kaksi rataa ja automaattinen valvontajärjestelmä. Kaasuputki varustettu vaihtoehtoja poistua heidän palamistuotteita. Ne tulevat luonnollisen tai pakotettu pakoputkea. Kaikki kattilat vaihtelevat voima, joka määrittää kapasiteetin lämmitys tietyn alueen. Sisällä kaikki kattilat ovat ns arinatangoilla tai ääriviivoja ohuet putket, joissa kiertää lämmönsiirtonesteen. Ne voivat olla vettä, pakkasnestettä tai teknistä öljyä. Kukin piiri on tulo ja lähtö;

Elementit ja komponentit lämmitysjärjestelmän omakotitalon

 • jäähdyttimen, jossa on yhteydet toisiinsa putkien sarjaan tai rinnan. Se on liitetty kattilan piiri. Koska neste on edellyttää lämpölaajeneminen suuressa määrin paisuntasäiliöön on aina läsnä järjestelmä, joka voi olla erillinen elementti tai muodostavat osan kattilan;

Piirijärjestely lämmitys käyttämällä sähkökattilasta

 • ja suurien alueiden lämmittämiseen, tai rakennuksissa, joissa on kaksi tai useampia kerroksia on asennettu keskipakopumpun, joka aiheuttaa nesteen nopeasti kiertää putkien läpi ja jäähdyttimet, tehokkaammin lämmön vaihtamiseksi ympäröivän ilman kanssa.

Tietäen perusperiaatteet, voit luoda lämmitysjärjestelmää omakotitalon omin käsin. Järjestelmä se oli kuvattu edellä, mutta asennuksen löytyy jäljempänä.

Järjestelmä yhdistetty lämmitysjärjestelmä

Ohjeet järjestämisestä omakotitalon lämmitysjärjestelmän omin käsin: kaavio laitteesta

Ennen kuin aloitat asennuksen, sinun täytyy laskea materiaalin vaatimukset. Voit tehdä tämän vain, jos tiedät vaaditun kattilan teho ja normien jakelun kaloreita patterit. Laskea osiot patterissa omakotitalon, sinun täytyy tietää, että 1 m² vaatii 150 wattia tehoa. Tietäen, että keskimääräinen teho vakioakku osio on 15 W, on mahdollista laskea, kuinka monta osiot jokaiseen huoneeseen. Teho kattilan ei saa ylittää 10% lämmitykseen tarvittavasta koko talon. Esimerkiksi, normaalissa toiminnassa kattilan lämmityksen koteihin, 100 m, on välttämätöntä, että teho on suurempi kuin 15 kW.

Esimerkkejä yhden putken lämmitysjärjestelmät ylemmän johdotus ja luonnollisen kierron jäähdytysnesteen

Jatkamme ohjeita rakentamiseen lämmitys omakotitalojen omin käsin. Videovalvontalaitteita ja vivahteita eri versioita tätä prosessia voidaan lukea täällä. Yleisesti ottaen voit myös seurata seuraavaa algoritmia:

 1. Paikka asennuksen kattilan on oltava erillinen huone, varsinkin jos se on kaasu.
 2. Desi asentaa paristoja tarvittava määrä osia.
 3. Laittamalla ne yhteen yhden tai kaksi putkea, riippuen valitusta vaihtoehdosta johdotus. Samalla valvomme tasolla suhteessa horisonttiin.
 4. Paluuputken joukko paisuntasäiliö, keskipakopumppu virtauksen, kun ne eivät ole aivan rakenne kattilan.
 5. Saapuvien ja lähtevien putkien ruuvataan vastaaviin haaraputkille kattilan.
 6. Vesijärjestelmän täyttämiseksi ekspanderin läpi, tai suoraan sähköverkosta, jos tämä on saatavilla suunnittelussa ja suorita kattilan.

Yhdistävät radiaattorit kautta jakoputken

Vinkki! Ylimpänä akkujen on oltava läsnä viemäriin lentoliikenteen vuotoa. Muuten ei voi täyttää koko järjestelmän.

On olemassa monenlaisia ​​lämmitys järjestöjen omakotitalon ja keinoja sen asennuksen. Miten valita, jokainen päättää itse master mukaisesti mieltymysten ja taloudelliset näkökohdat.

omakotitalon omin käsin lämmitysjärjestelmän (video)

Ilmanvaihto puutalo omin käsin. Järjestelmään, laskeminen ja asennus Ilmanvaihtojärjestelmän

Veden lämmitys omakotitalot omin käsin, circuit design

lämmityspiiri 2-kerroksinen omakotitalo: tyypit reititys laskennan ja laitteiden

Saostussäiliö kädet omakotitalon: asennus ja käyttö

Jäteveden omakotitalossa omin käsin: viemärijärjestelmän järjestelmän

Sähkökattila lämmitykseen omakotitalojen hinnat ja tyypit

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

18 − 9 =