Lämmityselementti konvektori

Toimintaperiaate konvektori lämmittimen

Ankara talvi jäätyy "off-season" ylläpitää mukavan lämpötilan tiloissa auttaa muita lämmittimiä - kiertoilmalämmittimet, öljy, infrapuna lämmittimet. Jokaisella lämmittimiä evinces erityisesti toimintaperiaatteet, energiankulutukseen, käytön yksityiskohtia. Konvektiolämmittimet tulla paljon edullisempaa kuin muut lämmityslaitteet. Tehdä oikean valinnan, se on syytä tarkemmin toimintaperiaate Virtauslämmitin.

Perusperiaatteet toiminnan konvektorin

Työ Virtauslämmitin perustuu yksinkertaiseen fysikaalinen ilmiö, joka tunnetaan keskimääräinen henkilö koulusta fysiikan kurssin. Lämmin ilma osoittaa kiinteistön nousevat, viileä - laskeutua. Mukaan luonnollinen ilmanvaihto lämmitys tapahtuu, kun käytetään huoneen tilavuudesta konvektorin lämmittimet.

Ylempi ja alempi kotelo konvektori leikata aukkoja, joiden kautta kylmää ilmaa tulee koteloon, kuuma - ulottuu ulospäin. Kotelo ei ole kosketuksessa kuumennuselementin konvektorin kotelo ei ole lämmitetty paljon kuin kehon öljyä tai vettä patterit.

Elinolosuhteet ovat yleisempiä sähköinen konvektorin lämmittimet. Vedenlämmittimet eivät ole kovin tehokkaita, koska pienet mitat käytettyjen laitteiden, joissa ei ole mahdollisuutta asentaa perinteinen patteri huoneiden lämmittämiseen panoraamaikkunoilla. Kaasu kiertoilmalämmittimet, yksinkertaisuudesta huolimatta asennus- ja talouden oksat, ei levinnyt markkinoilla.

Edut ja haitat konvektori lämmittimet

Se koskee yleisiä lajeja konvektorit - sähkökiukaat. Jos analysoimme mitä eroaa Virtauslämmitin öljyllä täyttö, tärkein etu on sanottu olevan nopea lämpötilan lannan. Öljynjäähdyttimen kuumennetaan ensin lämmönsiirtofluidia, kotelo jälkeen lämmin ilma alkaa. Lämmityselementti lämmittää ilmaa konvektorin.

Koska konvektori kotelo ei saavuta korkeita lämpötiloja, laitteet ovat paljon turvallisempia käyttää. Riski saada poltettiin kuuma elin on minimoitu. Se on erityisen tärkeää silloin, kun talossa asuu pieniä lapsia, lemmikkieläimiä. Alennetussa lämpötilassa kehon se etu konvektorin - kaatumisen ei heikkene, ei syty lattia. Kuitenkin useimpia kotitalouksien sähkökiukaat suojata yksi askel pois lämmityselementti tarjoaa kaatuessa.

Perusperiaate on Virtauslämmitin määrittää suurin haittapuoli - epätasainen lämmitys ilman korkeus. Erotus ilman lämpötila on lähellä lattiaa, korkeudella ihmisen kasvu on 4-9 astetta. Ilmaisin määrittää sijainnin, joka on varustettu välys on pois lämmitetyn ilman. Kun "klassinen" sijainti yläpäässä lämmittimen lämpötilaero on suurempi. Välykset on järjestetty edestä - lämmin ilma jakautuu tasaisemmin.

Yksi ongelma konvektori lämmittimet - pöly poimima kiertävän ilmavirtauksen. On selvää, että jatkuva hengittäminen pölypitoisen ilma ei ole liian hyväksi terveydelle. Kastamalla, pöly laskeutuu lämmityselementin, lopulta johtaa ulkonäön epämiellyttävää hajua kuumennuksen aikana PETN, laski laitteen tehokkuutta. Valitessaan Virtauslämmitin pitäisi suosia nykyiseen malliin, ilma pakoaukon sisältää etuosan.

"Heart" konvektorin - kuumennuselementin

Ominaisuuksista kuumennuselementin (lämmityselementti) on muodostettu Virtauslämmitin luvut:

Jos yksikköhinta on alhainen, on asetettu sisälle primitiivinen lämmityselementti - avoin kierre. Nämä mallit konvektorit tuottaa kotimaisten ja eurooppalaisten valmistajien kanssa. Kodinkoneet järjestetty avoin kierre, pieni IP-suojausluokka ei voida käyttää lämmitykseen, joissa korkea kosteuspitoisuus. Käyttölämpötila kierretty korkea (500 astetta), pöly poltetaan aiheuttaa hajua, hapen polttaminen, pesäpaikka tuleen kuuluvien suurten laitosten on palavasta materiaalista.

Turvallisuus, luotettavuus toiminta konvektiolämmittimet, sähkölämmittimet suljettu. Tans muodostettu teräsputki, jossa hehkulanka on sijoitettu. Käyttölämpötila lämmityselementin mukana alhainen - enintään 100 astetta. Lämmönsiirto on tehokas, teräsputki syötetään alumiininen jäähdytyslevy. Koska suuri alumiinin lämmönjohtavuus, jäähdytin nopeasti lämmittää kiertävän ilman.

Teräs alumiinia jäähdytin lämmittimet nähdä joitakin haittoja. Koska lämpölaajenemiskertoimet eri materiaaleista, kosketuspisteiden tiheys säteilijän ja teräsputken pinnan kanssa aika ei noudateta. Tulokset vähentyneeseen laitteen hyötysuhdetta. Mahdollinen Pahimmillaan - paikallista ylikuumenemista PETN. Johtaa polttamaan lämmityselementin, ulkonäkö palovaaran.

Pisimmällä (kallista) malleja sähkö Virtauslämmitin varustettu yksiosainen. Lämmityselementti, jäähdytin on valettu rakenne. Tans varmatoiminen - tuotteen käyttöikä on jopa 20 vuotta. Lämmitys hehkulanka valettu lämmittimet sijoitettu erityiseen täyte, joka koostuu pieniä kiteitä, kvartsi ja joidenkin muiden aineiden. Valmistukseen käytettävästä kotelosta alumiiniseokset. Esimerkiksi konvektori lämmittimet (Ranska), joka on varustettu brändin Noirot valettu silumiinia TAN.

Tehokkain kuumentamalla vähintään virrankulutus saadaan yhdistettyä mallia, esimerkiksi, konvektio-infrapunalämmitin. Lisäksi lämmityselementti on asennettu infrapunapaneelin. Toisin kuin tyypillinen konvektori yksikkö ulkonäkö - etupaneelin konvektio- infrapunalämmitin varustettu perforoinneilla, infrapunasäteilyn virrata vapaasti valaisee huoneen.

Hallinta, suojaustaso

Yksinkertaisia ​​kotitalouden lämmittämiseen varustettu osajärjestelmän virrankulutus. Kytkentä voi olla kaksivaiheinen (täysi, puoli teho), kolme vaihetta (50, 75, 100% tehon). Mallit konvektori lämmittimet useimmissa varustettu lämmönsäätely vaiheessa. Mahdollisuudet ja hienosäätö halpoja, kalliita lämmittimet ovat täysin erilaiset.

Lämpötilan säätö suoritetaan sähkömekaaninen tai sähköinen termostaatit. On sähkömekaaninen valvontajärjestelmät, lämpötilan valvonta tarkkuus ei ole liian suuri - välillä 1-3 astetta. Irrottaminen laitteesta, kun haluttu lämpötila on tehnyt avulla kaksimetallisen levyn. Elektroninen piiri on muodostettu antureiden yhdistetty ohjausyksikköön, voidaan säätää lämpötila, täsmällisyyden muutaman kymmeniä asteita.

Tietenkin, kustannukset elektroninen ohjausyksikkö, verrattuna sähkömekaaninen, on monta kertaa suurempi. Tarkkoja lämpötilan säätö, tehonkulutusta laitteen elektroninen ohjaus vähenee 4-5%. Toinen säätöpiiri tekee optimaalinen tehonkulutuksen - ajastin. Kellot antaa henkilö halutun lämpötilan ylläpitämiseksi olosuhteissa riippuen vuorokaudenajasta.

Valittaessa paras Virtauslämmitin, kiinnittää huomiota siihen, miten indikaattoreita ja suojan. Passi Virtauslämmitin mainitun luokan suojan kuumennuselementin ulkoisilta vaikutuksilta, korkea kosteus. Kansainvälisesti verrattuna suojausluokka IP merkitty pyökkimetsistä ja lukuja. Jos konvektorin IF24 passi edellä on esitetty, kun laitetta käytetään kosteissa tiloissa.

Konvektoreita on varustettu suoja toimenpiteet, jotka alentavat palovaaran. Lähes kohdetta on varustettu terminen ylikuormitussuoja - jos kuumennuselementti lämpötila ylittää sallitun rajan, konvektori kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Liikkuvassa lämmittimet suojaavat kaatopaikalle. Anturi valvoo pystyasento laitteen tilan. On poikkeama pystysuorasta asennosta kuumennuselementin on kytketty pois päältä.

Verrataan monentyyppisiä lämmittimiä, selvästi määritellä, mikä on parasta - tai Virtauslämmitin, on epätodennäköistä. Erityyppiset lämmittimiä eriarvoiseen toimintaperiaate, virrankulutus, tehokkuutta. Valittaessa lämmittimen perustuu erityisiä tavoitteita ja piirteitä huoneeseen. Tarkoitetaan väliaikainen lämmitin maan talon soveltuu infrapuna ja sähkölämmittimet liikkuvan hyödyllistä työtä "yhdessä" ja lämmitys haara ylimääräisenä lämmittimet.

 • Toimintaperiaate lämmittimen Micatermic
 • Toimintaperiaate on hiililämmitin
 • Toimintaperiaate on infrapunalämmitin
 • Mitä ostaa konvektiokuumenninta

Hei Kerro minulle, kiitos, mitä tehdä kirjaimet A ja M lämmittimen, luvut kuten tietenkin. Kiitos.

Tyyppisiä lämmityselementtien konvektorit

Konvektorin - laitetta käytetään kodin lämmitys. Suunnittelu tarjoaa käyttöön sen oma kuumennuselementin huoneeseen. Näin voit ohittaa sovittelu jäähdytysnestettä, joten Virtauslämmitin varten keskeinen osa yksikön. Siksi järjestelmä ilman vettä tai öljyä kestämään välittäjänä erillisessä luokassa. Moderni konvektori piiri- mahdollistaa tehokkaan toiminnan suhteellisen alhaisessa lämpötilassa lämmitin.

Electric konvektorin (siellä on myös kaasu ja vesi) on suosituin lämmityslaite markkinoilla tänään. Hän sai mainetta paitsi helppokäyttöinen, mutta myös luotettavuutta. Laitteella pystytään tarjoamaan mukavan ympäristön olohuoneessa, ja sisätiloissa yleisissä tiloissa. Tärkein ominaisuus suunnittelun asiantuntijat pitävät ilman välittäjinä lämmönsiirron.

Nykypäivän konvektori jollakin kolmesta vastukset. Se voi olla:

 • neula, nauha, ommel-tyyppinen lämmitin;
 • sähköinen putki tyyppiä kylkiluut alumiinia, sitä kutsutaan Lyhenne lämmitin;
 • monoliitti tyyppi.

Jokaisella on omat erityispiirteensä ja heikkoutensa. Päätös siitä, kumpi valita, sinun täytyy tehdä perustuu ominaisuuksiin lämmitetyssä tilassa.

Kuumennuselementit ovat neula-tyyppinen

Neula lämmittimet (viitataan edelleen hihna) on valmistettu levy dielektrisen materiaalin. Se on asennettu kierre kromi-nikkeli, joka muodostaa silmukan kummallakin puolella. Se on sähköä johtava lämmityselementti ja päällystetään eristävä lakka.

Ominaista, että neulan elementti on korkean lämpötilan lämmitin. Näin ollen, tämä tyyppisiä laitteita on pienin lämpö inertia, mikä tarkoittaa lähes välitön lämmitys ja jäähdytys.

Lämpö konvektoreita käyttäen neulaa jäsen tapahtuu useimmiten kotelon läpi. Heikkouksia voidaan mainita tällaisten laitteiden on käytännössä suojattu kosteudelta lämmitys hehkulanka. Päällystetty eristävällä lakka, se helposti heikkenee vedestä. Tämä seikka tekee neula lämmittimet täysin sopimattomia käytettäväksi kylpyhuoneessa ja kosteissa tiloissa. Houkutteleva näkökohta konvektorin kanssa kuumennuselementti voidaan kutsua neula-tyyppinen hinta: kustannukset tällaisten laitteiden ja puoli kertaa pienempi kuin vastaavat laitteet.

Neula-tyyppinen lämmitin

Kuumennuselementit ovat putkimaisia ​​tyyppi

Putkimainen lämmitin on valmistettu Nichrome hehkulamppuja, integroitu kvartsi putki teräs. Lisäksi rakenne tarjoaa magnesium jälkitäytön ja kiinnitetty siihen alumiinilamellista. Rivat toimivat teploobmenivayuschego elementti.

Useimmiten, muoto ja jakautuminen levyjen rivat erityinen kullekin yritykselle, mutta tämä ei vaikuta toimintaan ripojen. Kehittyneet suunnittelu Tämän alumiinista diffuusori mahdollistaa intensiivinen lämmönsiirto lämmityselementistä ilmamassan ja tehdä prosessista tehokkaamman konvektio.

Intensiteetti näistä elementeistä on paljon pienempi kuin neulan, mutta ne ovat luotettavia ja vaatimaton.

Suurimmaksi osaksi, lämmittimien Tan putkimainen tyyppi on suojattu kosteudelta, jonka avulla voit asentaa ne kylpyhuoneessa. Vaikka se ei ole suositeltavaa asentaa laite lähemmäksi kuin 1 metri vesilähteestä.

Lämmitysputki tyyppi

Kuumennuselementit ovat monoliittinen tyyppi

Lämmityselementit monoliittinen tyyppi käytetään kiertoilmalämmitin kotelointiluokaksi IP 24. Ne asettavat nikromikerroksen filamentti dielektrisellä täyteaineella. Kaikki "täyttäminen" on pakattu valettu alumiinirunko metallinen kylkiluut.

Lämmityksen ja jäähdytyksen aikana kunkin osan yksiosainen kasvaa ja kapenee tilavuus. Tämän ominaisuuden avulla voit välttää kitka ja kehittäminen mikrosäröjen. Hyvä vankka konvektori hiljainen, erittäin luotettava ja kestävä. Monoliittinen elin vähentää lämmön menetys vähintään välissä, ja myös vähentää lämmitys lamellirunkoa.

Lämmitin monoliittinen tyyppi

Jos puhumme millaista lämmitin on parasta valita, vastaus on epäselvä. Kun kaikki selviä etuja, jokainen on omat haittapuolensa. Esimerkiksi putkimainen elin on hyvin pitkä säie. Kun työ, hän voi tehdä napsahdus ja squeaks aiheuttama laajeneminen rakenteen. Puolestaan ​​monoliittinen elementti ehkäisee enemmistö asiakkaista arvokkaita. Kaikki eivät ole halukkaita maksamaan ylihintaa merkittävän suojan ja vähintään lämpöhäviöt.

Useimmiten konsultit suosittelevat saada kaupoissa konvektoreita kanssa monoliittinen elementti tai TAN.

Päätös siitä, miten tehokkaasti konvektori olisi otettu ominaisuuksien perusteella lämmitetty tilaa.

 1. Jos huone ei ole kostea ja lämmin ilma nopeus ei avainasemassa, se on parasta asentaa perinteisen lämmitin.
 2. Jos tilaa on tarpeen jatkuvasti ylläpitämään mukavan ympäristön, on viisasta suosia monoliittinen elementti. Efektiivinen -konvektiojärjestelmä avulla voit säästää rahaa sähköä.
 3. Voit myös kääntää huomionsa malli yhdistää tyyppi, infrapunalämmitin konvektio-toiminto. Tämä laite yhdistää lämmitys- ja infrapuna lämmitys elementti elementiltä, ​​jolloin saadaan nopea lämpenemisaika huone, jossa on pieni sähköenergian.

Asiantuntijat neuvovat kiinnittää huomiota paitsi lämmityselementti. maksimi Työkyvyn, spatiaalinen sijainti, liikkuvuus ja ergonomia kehon myös merkittävästi tehokkuutta. Lue huolellisesti tekniset ominaisuudet laitteen, ja voit valita sopivan sinun konvektorin.

Ranking parhaista lämmittimet lämmittämiseen pienillä alueilla. Öljynjäähdyttimiä niiden tärkeimmät edut ja haitat, tuotemerkit LVI laitevalmistajat kotiin.

Tyyppisiä lämmityselementtien konvektorit

Konvektorin - laitetta käytetään kodin lämmitys. Suunnittelu tarjoaa käyttöön sen oma kuumennuselementin huoneeseen. Näin voit ohittaa sovittelu jäähdytysnestettä, joten Virtauslämmitin varten keskeinen osa yksikön. Siksi järjestelmä ilman vettä tai öljyä välittäjänä kestämään erillisessä luokassa. Moderni konvektori piiri- mahdollistaa tehokkaan toiminnan suhteellisen alhaisessa lämpötilassa lämmitin.

 • 1 tyypit kuumennuselementtien
 • Kuumennuselementit 2 neula-tyyppinen
 • Kuumennuselementit 3 putkimaisten
 • 4 monoliitti vastuksilla
 • 5 Miten valita konvektorin

Kahvi on suosituin konvektorin lämmityslaite markkinoilla tänään. Hän sai mainetta paitsi helppokäyttöinen, mutta myös luotettavuutta. Laitteella pystytään tarjoamaan mukavan ympäristön olohuoneessa, ja sisätiloissa yleisissä tiloissa. Tärkein ominaisuus suunnittelun asiantuntijat pitävät ilman välittäjinä lämmönsiirron.

Nykypäivän konvektori jollakin kolmesta vastukset. Se voi olla:

 • neula, nauha, ommel-tyyppinen lämmitin;
 • sähköinen putki tyyppiä kylkiluut alumiinia, sitä kutsutaan Lyhenne lämmitin;
 • monoliitti tyyppi.

Jokaisella on omat erityispiirteensä ja heikkoutensa. Päätös siitä, kumpi valita, sinun täytyy tehdä perustuu ominaisuuksiin lämmitetyssä tilassa.

Kuumennuselementit ovat neula-tyyppinen

Neula lämmittimet (viitataan edelleen hihna) on levy, joka on valmistettu dielektrisestä materiaalista. Se on asennettu kierre kromi-nikkeli, joka muodostaa silmukan kummallakin puolella. Se on sähköä johtava lämmityselementti ja on peitetty eristävällä lakalla.

Ominaista, että neulan elementti on korkean lämpötilan lämmitin. Näin ollen, tämä tyyppisiä laitteita on pienin lämpö inertia, mikä tarkoittaa lähes välitön lämmitys ja jäähdytys.

Lämpö konvektoreita käyttäen neulaa jäsen tapahtuu useimmiten kotelon läpi. Heikkouksia voidaan mainita tällaisten laitteiden on käytännössä suojattu kosteudelta lämmitys hehkulanka. Päällystetty eristävällä lakka, se helposti heikkenee vedestä. Tämä seikka tekee neula lämmittimet täysin sopimattomia käytettäväksi kylpyhuoneessa ja kosteissa tiloissa. Houkutteleva näkökohta konvektorin kanssa kuumennuselementti voidaan kutsua neula-tyyppinen hinta: kustannukset tällaisten laitteiden ja puoli kertaa pienempi kuin vastaavat laitteet.

Neula-tyyppinen lämmitin

Kuumennuselementit ovat putkimaisia ​​tyyppi

Putkikuumenninta valmistettu nikromikerroksen filamentin integroitu kvartsiputkeen teräksen kanssa. Lisäksi rakenne tarjoaa magnesium täyttämällä kiinnitetty alumiinia. Rivat toimivat teploobmenivayuschego elementti.

Useimmiten, muoto ja jakautuminen levyjen rivat erityinen kullekin yritykselle, mutta tämä ei vaikuta toimintaan ripojen. Kehittyneet suunnittelu Tämän alumiinista diffuusori mahdollistaa intensiivinen lämmönsiirto lämmityselementistä ilmamassan ja tehdä prosessista tehokkaamman konvektio.

Intensiteetti näistä elementeistä on paljon pienempi kuin neulan, mutta ne ovat luotettavia ja vaatimaton.

Suurimmaksi osaksi, lämmittimien Tan putkimainen tyyppi on suojattu kosteudelta, jonka avulla voit asentaa ne kylpyhuoneessa. Vaikka se ei ole suositeltavaa asentaa laite lähemmäksi kuin 1 metri vesilähteestä.

Lämmitysputki tyyppi

Kuumennuselementit ovat monoliittinen tyyppi

Kuumennuselementit käytetään monoliittinen tyyppi konvektori kanssa suojan IP 24. asennettujen nikromikerroksen filamentti dielektrisellä täyteaineella. Kaikki "täyttäminen" on pakattu valettu alumiinirunko metallinen kylkiluut.

Lämmityksen ja jäähdytyksen aikana kunkin osan yksiosainen kasvaa ja kapenee tilavuus. Tämän ominaisuuden avulla voit välttää kitka ja kehittäminen mikrosäröjen. Hyvä vankka konvektori hiljainen, erittäin luotettava ja kestävä. Monoliittinen elin vähentää lämmön menetys vähintään välissä, ja myös vähentää lämmitys lamellirunkoa.

Lämmitin monoliittinen tyyppi

Jos puhumme millaista lämmitin on parasta valita, vastaus on epäselvä. Kun kaikki selviä etuja, jokainen on omat haittapuolensa. Esimerkiksi putkimainen elin on hyvin pitkä säie. Kun työ, hän voi tehdä napsahdus ja squeaks aiheuttama laajeneminen rakenteen. Puolestaan ​​monoliittinen elementti ehkäisee enemmistö asiakkaista arvokkaita. Kaikki eivät ole halukkaita maksamaan ylihintaa merkittävän suojan ja vähintään lämpöhäviöt.

Useimmiten konsultit suosittelevat saada kaupoissa konvektoreita kanssa monoliittinen elementti tai TAN.

Päätös siitä, miten tehokkaasti konvektori olisi otettu ominaisuuksien perusteella lämmitetty tilaa.

 • Jos huone ei ole kostea ja lämmin ilma nopeus ei avainasemassa, se on parasta asentaa perinteisen lämmitin.
 • Jos tilaa on tarpeen jatkuvasti ylläpitämään mukavan ympäristön, on viisasta suosia monoliittinen elementti. Efektiivinen -konvektiojärjestelmä avulla voit säästää rahaa sähköä.
 • Voit myös kiinnittää huomiota yhdistelmätyyppiset mallia infrapunakuumentimella konvektion toiminnolla. Tämä laite yhdistää lämmitys- ja infrapuna lämmitys elementti elementiltä, ​​jolloin saadaan nopea lämpenemisaika huone, jossa on pieni sähköenergian.

  Asiantuntijat neuvovat kiinnittää huomiota paitsi lämmityselementti. Maksimi työkyvyn, spatiaalinen sijainti, liikkuvuus ja ergonomia kehon myös merkittävästi tehokkuutta. Lue huolellisesti tekniset ominaisuudet laitteen, ja voit valita sopivan sinun konvektorin.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 55 = 57