Laske keittiössä verkossa

Laskennassa arvon verkossa keittiö

Mukautetun keittiö laskin arvon "500 keittiöt" voit 5 minuuttia laskea keittiöön verkossa. Kun laskelmassa otetaan huomioon huoneen koko, materiaali ja muoto keittiö, sekä muita laitteita, jotka haluat asentaa.

Tilata ruokaa verkossa laskelma sivustollamme voit täysin ilmaiseksi. Jos sinulla on kysyttävää laskimen käyttöä, ota yhteyttä johtajat yhtiön "500 keittiöt" puhelimitse +7 (495) 241-58-25 tai sähköpostitse [email protected]

Huomaa, että on alustava. Kustannusten täsmällisen keittiön tilauksesta, voit oppia, jossa eritellään hankkeen yksityiskohdista kanssa mittaaja.

Online laskin elintarvikkeiden hinnat pyydettäessä

Laskettaessa ruokaa tilata verkossa

Elintarvikkeiden hintojen koostuu sen koon ja sisällön.

Racschitat ja selvittää suunnilleen ruoan hinta tilauksesta, voit täyttää aloilla verkossa laskin koon ja valitsemalla tarvittavat komponentit.

Online laskin keittiö Se on tarkoitettu vain viitteeksi.

Hinta sisältää ruokaa kokoonpanoon ja normien vahvistamista.

Todellinen arvo voi vaihdella riippuen valitusta kokoonpanosta keittiökalusteiden (ovet, laatikot, korkeus ja lukumäärä hyllyt, kahvat, lasi, jne.) Ja asennus olosuhteissa (seinä, putki, epätasaisuus jne.)

Hinnoittelu keittiökalusteet voivat jo luonnoksia tai sen jälkeen mittaamisen ja keskustella kaikista yksityiskohdista suunnittelijan kanssa.

Laskea tarkka arvo, katso yhtiön "Kodikas talo" toimisto.

Tee ammattimainen suunnitteluprojekti keittiön verkossa (2 luonnos mitat ja visualisointi)

Keittiö verkossa laskin yksilön koot

Design Studio huonekalut "Kodikas talo" elimissä. +7 (8442) 56-38-38

keittiö Suunnittelija

Täällä voit manuaalisesti suorittaa valikoima ruokia koosta muita vaihtoehtoja, ja keittiö configurator visualisoi tuloksen ja antaa mahdollisuuden tehdä muutoksia. Huomaa: lopullinen hinta teidän keittiössä kaikki alennukset sekä kokoonpanon ja merenkulun manageri muodostetaan kuluessa hakemuksen.

1. Valitse tyyppi julkisivun.

2. Valitse väri julkisivun. (Square yläpuolella "huipputason" - valintaan värikeittiö ylin ruutu "alemman tason." - valintaan alaosan keittiön värin.)

3. Valitse pöytälevy sisustus.

4. Valitse julkisivun lasi (seinään kaapit lasi).

5. Valitse "Käytä" -painiketta.

Jää vain odottamaan muutaman sekunnin, ja voit alkaa suunnitella tulevaisuutta keittiössä.

6. Kun olet täysin päättänyt täydellinen astiasto, paina nappia "Lisää koriin" (kuvauksessa paljastaminen järjestyksessä) tai roskakoriin kuvaketta oikeassa yläkulmassa Designer. Kaikki elementit tilauksesi lisätään ostoskoriin, jossa voit jälleen tarkistaa sitä ja poistaa tarpeettomia moduulien tai lisävarusteita (esim työtaso).

Ja joitakin vivahteita käytössä:

A) poistaa moduulin, vedä sitä hiirellä tai sormen (käytettäessä kosketusnäyttö tabletti, tai muu laite) moduulin valinta alan, eli missä saat sitä.

B) Joitakin uusia. elementit (pää ja yhdystankojen, kellarissa) lisätään automaattisesti. Teitä, jos haluat, voit tarkistaa oikean numeron.

B) työtasot ja antoi yksiosainen korkki, ts 3050 mm ja 2780 mm, vastaavasti. Ja kun lisäät työtiloihin ensimmäisen alemman moduulin työtaso ja sokkeli lisätään automaattisesti luetteloon tilatut tuotteet. voit poistaa ne myöhemmin roskakoriin, jos haluat.

2100 * 2120 * 560

2200/2000 * 2350 * 560

2300/1700 * 2320 * 560

3100 * 2120 * 560

2300/1800 * 2320 * 560

1100/1600 * 2320 * 560

Haaveiletko vaihtaa maisemaa keittiössä? Hyödynnä erityistä suunnittelua IT-asiantuntijoita yrityksen. Verkossa käynnistää suunnittelija keittiö. Hakemus jätetään asiakkaalle mahdollisuuden asettaa hintaluokan, merkki ja tyyppi julkisivun värin valitsemalla yksivärinen tai yhdistetty tason työtaso.

Seuraavaksi virtuaalinen suunnittelija sisustus vaihtoehdot tarjoavat ruokaa. Yläkaapit on saatavana useita muunnelmia: lasi, riipus, nurkkaan, avoimia ja suljettuja.

Asiakkaalla on oikeus muuttaa asetuksia ja järjestely huonekaluja, ja heti nähdä todellinen hinta valitun kohteen keittiö sisustus. Laskin laskee kustannukset yhdistelmän, ja tavarat näkyvät koriin.

Käyttämällä online sovellus "Kitchen Clover" voit määrittää ulkonäkö ja tyyppi tuotteiden, ilman osallistumista asiantuntija. Joustava hintapolitiikka keskitytään mukavuudesta tinkimättä laadusta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

54 + = 57