Laskeminen rakennusmateriaalit talon

Ilmainen online-laskimia ja rakentaminen laskelmat

Laskeminen nauhan perusta

Laskenta peruslaattaan

Laskelma laituri säätiö

Laskeminen rakennuspalikoita

Laskeminen betonitiilet

Laskeminen keraamisten lohkojen

Laskeminen pent katon

Laskeminen katon pääty

Laskeminen mansardikatto

Laskelma gambrel katto

Laskeminen raskasbetonirakenteiden

Laskeminen kevytbetoni

Laskeminen laasti

Laskettaessa kaapelin poikkipinta-

P Efore etenee suoraan rakentamista, on välttämätöntä suorittaa laskelmat rakennusmateriaalien kustannusten tiettyä rakennetta. Tämä vaihe vältetään tuhoaminen rakentamisen muodonmuutos sen elementtejä ja muita negatiivisia tekijöitä. Lisäksi laatu tuotettujen laskelman riippuu nopeudesta rakennustyöt sekä puuttuminen materiaalista onnistuttu hidastamaan tapauksessa ja hidastaa määräämättömäksi ajaksi, koska että lisämateriaalia on keskellä rakentamisen kausi, se ei ole helppo löytää.

T O helppokäyttöiseksi ja käytännön koulutusta kaikki tarvittavat rakennuksen esitetään erityinen verkkosivusto laskimet, joita käyttämällä on helppo välttää ongelmia ennen ostoa materiaaleja ja vastaavasti seuraa puute jälkimmäisen.

Noin nlayn laskin auttaa tekemään seuraavat laskelmat:

 • kulutus tarvittavat materiaalit rakentamiseen kaikkien tärkeimpien rakennuselementtien;
 • laskennassa tarvittavat mitat ja parametrit elementtejä;
 • laskemalla halutut ominaisuudet rakennusmateriaaleja.

M nogofunktsionalnost verkkopalvelu on kiistaton etu, että sivusto. Rakentamassa verkossa laskin mahdollistaa valtava määrä eri rakennusalan laskelmia poistumatta kotoa. Lisäksi laskelmat eivät ole vain teknisiä, vaan myös taloudellinen, mikä on myönteinen rooli valmisteluvaiheessa rakennustyöt.

Aloittaminen online laskin

L työn aloittamiseen tarvittavat valita luettelosta haluamasi osa sijaitsee vasemmalla laidassa. Kunkin laskennassa on syöttää tarvittavat parametrit ja tiedot, kuten mitat tarkoitettu rakenne vaaditut lujuusominaisuudet, sijaintialue, ja niin edelleen. Laskuista useimmat ehdottaa joitakin haara, joka on lisäksi peruslaskennassa rakennusmateriaalien, on mahdollista, samanaikaisesti laskea koko rakenteen. Kukin laskelma on varustettu viitataan lisäksi materiaaleja, ja myös havainnollisesti tukee piirtämisen.

H tusivu laskelmien avulla voimme laskea ja taloudellinen osa suunniteltujen urakoiden esimerkiksi määrittelemällä kustannukset yhden yksikön materiaalin, laskin laskisi kokonaiskulut tarvittava määrä. Laskenta lisäparametrit suoritetaan merkityn laatikon vastapäätä kiinnostava. "Laske" laskenta tulos näkyy näytöllä heti painamisen jälkeen. Alareunassa tuloksen "Tulosta" -painiketta sijaitsee.

Rakennus laskin tai positiivisia hetkiä sen käytön

P redstavlennye online-laskimia minimoi ongelma pitkiä laskelmia, mikä suuresti säästää aikaa.

By azhdy sivuston osio ja momentin voit:

 • Valitse mahdollisille työpaikkoja
 • laskea tarvittava kustannukset ja materiaalin määrä tarvitaan työtä;
 • Yksityiskohtainen piirros;
 • laskea koko tarvittava määrä hankintaan rakennusmateriaalien;
 • viite materiaali ja suosituksia;
 • print count tuloksia;
 • esittää kysymyksen.

Ll poikkeuksetta kuten laskin olettaa pieni virhe. Tässä yhteydessä alustavien arvioiden olisi koordinoitava alan asiantuntijoille, tai he ovat jo tarkistanut laskelmia.

Kanssa AIT on viimeistelty. Kehitämme jatkuvasti uusia laskimia ja laskelmia. Kaikki viat, ilmoita palautetta.

Ilmainen rakentaminen laskimet verkossa

Varoitus! Vapaa laskin sarja (t) sivusto voi olla täällä.

Jokainen henkilö, joka ainakin kerran elämässään kohtaamaan rakentamisen yksityiskoteihin ja muiden rakennusten tietää, miten tärkeää on tarkasti ja oikein laatii luonnoksen, suorittaa laskentaa rakennusmateriaalit talon jne Siinä on otettava huomioon useita ominaisuuksia, yksityiskohtien rakennuksen, ilmasto ja muut vivahteet. Onhan joskus jopa hinta pieneen virheeseen rakennusten rakentamiseen voi olla liian korkea.

Mutta älä masennu, vaikka et tiedä kaikkia vivahteita rakennuksen, en muista tai tiedä miten käyttää algebraic kaavoja. Sivuillamme sisältää online-laskimia laskemiseksi talon rakentamiseen, nestemäärän, katon alueella, materiaaleja säätiö tms Kaikki mitä tarvitset on ottaa mittanauha ja mitata useita keskeisiä parametreja, joiden varaan ja toteuta täydellistä laskentaa.

Otetaanpa lyhyt katsaus miten käyttää tiettyä online-laskimia.

 • Vasemmassa sarakkeessa ovat tärkeimmät parametrit tyhjät solut ovat missä sinun täytyy syöttää tietoja.
 • Selvyyden vuoksi perus parametrit täsmennetään piirustuksessa, jotta voit paremmin navigoida missä ja mitä lukuja voidaan syöttää.
 • Kun kaikki asetukset on määritetty, painetaan "Laske" ja keskellä tulee näkyviin, jossa valmiin tuloksia ja dynaaminen piirros, joka ehdottomasti noudattaa projektin ja syötetyt tiedot. Muuttaminen perusparametrien, piirustus automaattisesti mukautuvat kokosi.
 • Lisäksi näkyviin tulee staattinen osa selittävää piirustusta, joka on maalattu yksityiskohtaisesti kunkin muuttujan ja muuta hyödyllistä tietoa.
 • Täydelliset mukavuussyistä, on painikkeet "tallentaaksesi PDF» ja 'Tulosta', joka sijaitsee sivun yläosassa. Tällä voit tulostaa valmiin hankkeen tulostimeen tai tallentaa tietokoneeseen, joka on aina käden ulottuvilla, joka on erittäin kätevä.

Nyt niin monimutkainen rakenne toimii laskennan sahatavaran, kaatamalla perusta, eristys, katonrakennus, laskettaessa aidat, betoni, liittimet ja monet muut materiaalit on sinulle yksinkertainen ja intuitiivinen prosessi. Toinen mukava asia - karkea arvio kustannusarvioita talon rakentamiseen. Lähes jokainen online laskinta sarakkeesta, jossa voit kirjoittaa arvioidut kustannukset rakennusmateriaalien ja töihin. Joissa on piirustus ja master datan saat karkean arvion olevien tiettyjen työstä, jonka avulla voit oikein suunnitella budjettisi ja taloudelliset mahdollisuudet. Lisäksi voit hallita työntekijöiden palkkasi sinut, koska Ei ole harvinaista "hyvässä uskossa" rakentajat yrittävät tehdä heinää materiaalin hankinnan.

Tärkeää! Huolimatta kaikista tarkka laskelmat ja laskelmat otettava huomioon, että 5-7% kaikista rakennusmateriaalien menee hukkaan. Siksi, harkitse kaluston ostaessaan materiaaleja.

Jokainen laskin kulutuksen rakennusmateriaalien ja kustannukset työn sisältää jo kaikki tarvittavat algebrallinen ja geometrinen kaavoja. Sinun täytyy vain oikeus mitata keskeiset parametrit ja kirjaa ne sopivia soluja.

Toivomme palvelu auttaa kaikkia, jotka aikoo rakentaa talon tai muita rakennuksia, joissa on myös omat kätensä ja avulla päteviä ammattilaisia.

8 Comments on "Free rakentaminen laskimet verkossa"

Hyvissä ajoin sutok.Skazhite ota, mikä sisältyy hankkeen kustannuksista? Katto, säätiö ottaa huomioon? Jos on, mitä? Kiitos.

Hyvää iltaa, tänä vuonna rakentaa talon 6: 8. Mihin aikaan tsenki gazoblok Vaahtopala karrelle estää ja keraamisen lohkon M2 tai M3 luulet. päin tiili yhden tai yksi ja puoli tai paneeleja. olet talonrakennusta mukaan avain. olet hinta rakennustyöt avaimet käteen ja on alennuksia. rakentaa chuvakush SNT toivossa.

ja kokoonkutsujana järkevä, hyvin, kuten Venäjällä toteutetaan ryhmässä saisi menettää yhden henkilön kädet vapaana ollut, minä itse harjoittavat monoliitti, nyt tuottaa vuosikerta betonia, on kysymyksiä mielelläni auttaa sinua saamaan vastauksia päteviä ihmisiä! kipinät. sergey suhteen

Ja Happy Holidays RAKENTAJAT SINUA.

Se voi grillage voi jäykän rakenteen sitten mnogopostovoy balastnik hyvin, ja ihmiset kädet raudan luonnossa voi kokata erityisesti asiantuntijoita ei ole tarpeen, jos ei maksa mitään kiinnityksiä

On tarpeen täyttää 1000m3 betonin vahvistettu kuinka paljon ihmisille ajanjaksolla 10 työpäivää.

No se riippuu siitä, miten ammattimaisesti varusteltu joukkue ja ehtojen mukaisesti ja haluamiisi profiileihin. No, monimutkaisuus vahvistaminen, joka on suunnittelun? jos jarrupalojen talon alle niin uskon sinun neljä konetta tarkasti ja valonheittimet yöllä. tarvitsevat tietoa toisivat pysäköinti!

Hei, Victor. Tarkoitatko pohjalaatan?

Rakentaa online-laskimia

World Wide Web - on välttämätön avustaja kaikille, jotka on kaikkea mukana tai kiinnostunut. On mahdollista löytää vastauksia kaikkiin kysymyksiin.

Ja se on erittäin mukavaa, koska monet, aloittaa liiketoimintaa, eivät aina tiedä, mistä löytää neuvoja. Tämä luetteloi neljäntoista (14) rakentamassa verkossa laskin - yrittää tehdä laskelmia. Aloittamisen jälkeen talon rakentamiseen omin käsin, ensin kysyttävä: miten laskea määrän tarvittavat materiaalit riittää koko rakennushankkeen tai hankkia lisää. Tähän kysymykseen meidän päällä on erittäin tärkeä ja kätevä palvelu - online-laskimia.

Online laskimet rakentamiseen teemojen avulla voimme laskea:

voit tehdä tällä sivulla:

Rakennusmateriaalien kulutus laskin perustuksen

Laskea tarvittava määrä materiaalien perustuksien rakentaminen on mainittava seuraavat tiedot: sen ympäryksen koko maanalaisen ja maanpäälliset osat, sen leveys, leima betoni, lopussa laskemalla laskin antaa tietoa, joka osoittaa tarvittava määrä betonin kuutiometriä, jota varten se on tarpeen:

• murskattu kivi tonnilta;

• liittimet metreinä;

• Muottipaneelit metreinä.

Yksikkö- ja tiilikulutelaskuri

Laskettaessa tarvittavaa lohkojen ja tiilien määrää kesämökin rakentamiseen on lisättävä online-laskin: ulkoseinien ulkoreuna, niiden korkeus, seinärakenne, arkkitehtoniset erot:

• Ulkoisten ovien lukumäärä, kpl;

Jos ikkunat ja ovet käytetään eri kokoja, solu "lukumäärä ulko-ovien, kappaletta" merkitty 1 solussa 'leveys yksi ovi' on syötetty kokonaisleveys kaikki ulkoiset ovet solu 'korkeus ovi' - summa korkeuksien kaikki ovet. Sinun pitäisi myös käsitellä ikkunoita, jos ne ovat erikokoisia, asettamalla 1 "ikkunoiden lukumäärän" soluun ja täydellisen leveyden ja korkeuden vastaavissa soluissa online-laskimessa. Napsauttamalla painiketta "laske 9aquo; saadaan tarvittava määrä tiiliä tai lohkojen, ne täytyy lentää jonkin verran liikkumavaraa, koska interaktiivinen laskin laskelma ei ole 100% tarkka, ja ovat luonteeltaan neuvoa-antava.

Laskin kipsilevyn katon materiaalin kulutuksesta

Tämä laskin auttaa laskemaan paitsi arkkeja kipsilevyä tarvitaan, mutta myös tarve materiaalit asentaa: Ankkurit, profiilit, jatkojohdot, ruuvit, ankkureita. Laskelmissa tarvitaan vain katon pinta-ala ja kehä.

Online-maalauslaskimen rakentaminen

Laskettaessa tarvittavaa maalimäärää sinulla on oltava seuraavat tiedot:

Maali lasketaan yhdelle maalikerrokselle.

Lämpöhäviön ja lämmönlaskun laskuri

Yritä laskea huoneen lämpöhäviö ja lämmityslaitteen lämmitysteho. Energian kustannusten nousu tekee rakennusten lämpöeristyskysymyksistä ensiarvoisen tärkeän.

Samalla tärkeimmät lämpöhäviöt liittyvät lämpösäteilyn läpi seinämien läpi (jopa 50%: n häviö), ikkunoiden, lattian ja katon kautta kuluu jopa 20% lämpöä.

Laskin laskujen määrän laskemiseksi

Laskettaessa tarvittavaa taustakuvien määrää online-laskimella vie vähän aikaa ja säästää rahaa ostaessasi niitä. Laskelmassa on tavanomaisia ​​rullien koot, leveys 0,52 metriä ja pituus 10,05 metriä. Sen on asetettava seuraavat parametrit: kattokorkeus, leveys ja huoneen pituus metreinä, ikkunoiden ja ovien lukumäärä.

Kun valitset taustakuvaksi suuren kuvion, on suositeltavaa ostaa 1-2 rullaa enemmän, koska sinun on kiinnitettävä teline.

Rakennuslaskuri laskutapahtumien laskemiseksi juoksumittareissa

Lisälaskuri, joka selventää vaaditun määrän taustakuvia, säästää rahaa ja auttaa välttämään ylimääräisiä rahoituskustannuksia. Laskea tarvittavat tiedot huoneen mukaan, tapetti koot: leveys, rapport kuvio siirretään kuvio lisätään varastossa rinnastuksen klikkaamalla laskea, määrittää, kuinka monta juoksumetriä tapetti.

Laskin laskemalla troolausseoksen määrä

Saumaus hankala ja laskea tarvittava määrä laastia seosta voidaan käyttää online laskin, jos tiedät seuraavat tiedot: tyyppi laskelma, ruudun koko, saumaleveys, pinoaminen alue. Laskuvirhe on 10% kokonaismäärästä.

Lattialaskuri

Laskemiseksi lattiapäällysteen on syötettävä tietoja valitun kattavuus (kaviokuumetta, keraaminen laatta, linoleumin matto ja parketti, lattia board), sekä pituus ja leveys kattavuus, pituus ja leveys lattiatilaa rakenteilla.

Kymmenes laskin! Sallii noin laskea rakentamiseen tarvittavien lokien tilavuuden.

Laskin rakentamisen lokitilavuudesta
11. laskin palkkien lukumäärän laskemiseksi
12. laskin betonin kustannusten laskemiseksi
13. laskin betonin koostumuksen laskemiseksi
14. laastin laskin

Jos pidit laskelmista, kerro sivustosta ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa!

teemme myös lokit

Ilmoitettu M-100-merkkistä, laskin ilmoittaa minulle (2720 kg sementtiä, 12 tonnia hiekkaa ja 18 tonnia raunioita)

Määrätyn merkin M-200 jälkeen saan seuraavaa (3840 kg sementtiä, 11 tonnia hiekkaa ja 18 tonnia hiekkaa)

Osoitettuaan brändin M-300, meillä on tässä laskelma (5120 kg sementtiä, 9 tonnia hiekkaa ja 18 tonnia murskattua kiveä

Ja silti ei ole sementtiä M-400, se on yleisin mielestäni.

Anteeksi anteeksianto, laskimessa on merkintä "betonimerkki", eikä "sementtimerkki", kuten kirjoitin edellisessä kommentissa.

kirjaudu ja kirjoita minulle LS: ssä kuvaile laskimen logiikkaa, mitä syöttötietoja, mitä pitäisi harkita

Nyt se on paljon työtä, mutta yritän löytää aika ja lisätä vastaava laskin, jos ollenkaan, sillä jopa ei ole analogisia verkossa, ja tyhjästä kirjoittaa koodia pitkään. joten en lupa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 23 = 32