Laskeminen talon rakentaminen verkossa laskin

Ilmainen online-laskimia ja rakentaminen laskelmat

Laskeminen nauhan perusta

Laskenta peruslaattaan

Laskelma laituri säätiö

Laskeminen rakennuspalikoita

Laskeminen betonitiilet

Laskeminen keraamisten lohkojen

Laskeminen pent katon

Laskeminen katon pääty

Laskeminen mansardikatto

Laskelma gambrel katto

Laskeminen raskasbetonirakenteiden

Laskeminen kevytbetoni

Laskeminen laasti

Laskettaessa kaapelin poikkipinta-

P Efore etenee suoraan rakentamista, on välttämätöntä suorittaa laskelmat rakennusmateriaalien kustannusten tiettyä rakennetta. Tämä vaihe vältetään tuhoaminen rakentamisen muodonmuutos sen elementtejä ja muita negatiivisia tekijöitä. Lisäksi laatu tuotettujen laskelman riippuu nopeudesta rakennustyöt sekä puuttuminen materiaalista onnistuttu hidastamaan tapauksessa ja hidastaa määräämättömäksi ajaksi, koska että lisämateriaalia on keskellä rakentamisen kausi, se ei ole helppo löytää.

T O helppokäyttöiseksi ja käytännön koulutusta kaikki tarvittavat rakennuksen esitetään erityinen verkkosivusto laskimet, joita käyttämällä on helppo välttää ongelmia ennen ostoa materiaaleja ja vastaavasti seuraa puute jälkimmäisen.

Noin nlayn laskin auttaa tekemään seuraavat laskelmat:

 • kulutus tarvittavat materiaalit rakentamiseen kaikkien tärkeimpien rakennuselementtien;
 • laskennassa tarvittavat mitat ja parametrit elementtejä;
 • laskemalla halutut ominaisuudet rakennusmateriaaleja.

M nogofunktsionalnost verkkopalvelu on kiistaton etu, että sivusto. Rakentamassa verkossa laskin mahdollistaa valtava määrä eri rakennusalan laskelmia poistumatta kotoa. Lisäksi laskelmat eivät ole vain teknisiä, vaan myös taloudellinen, mikä on myönteinen rooli valmisteluvaiheessa rakennustyöt.

Aloittaminen online laskin

L työn aloittamiseen tarvittavat valita luettelosta haluamasi osa sijaitsee vasemmalla laidassa. Kunkin laskennassa on syöttää tarvittavat parametrit ja tiedot, kuten mitat tarkoitettu rakenne vaaditut lujuusominaisuudet, sijaintialue, ja niin edelleen. Laskuista useimmat ehdottaa joitakin haara, joka on lisäksi peruslaskennassa rakennusmateriaalien, on mahdollista, samanaikaisesti laskea koko rakenteen. Kukin laskelma on varustettu viitataan lisäksi materiaaleja, ja myös havainnollisesti tukee piirtämisen.

H tusivu laskelmien avulla voimme laskea ja taloudellinen osa suunniteltujen urakoiden esimerkiksi määrittelemällä kustannukset yhden yksikön materiaalin, laskin laskisi kokonaiskulut tarvittava määrä. Laskenta lisäparametrit suoritetaan merkityn laatikon vastapäätä kiinnostava. "Laske" laskenta tulos näkyy näytöllä heti painamisen jälkeen. Alareunassa tuloksen "Tulosta" -painiketta sijaitsee.

Rakennus laskin tai positiivisia hetkiä sen käytön

P redstavlennye online-laskimia minimoi ongelma pitkiä laskelmia, mikä suuresti säästää aikaa.

By azhdy sivuston osio ja momentin voit:

 • Valitse mahdollisille työpaikkoja
 • laskea tarvittava kustannukset ja materiaalin määrä tarvitaan työtä;
 • Yksityiskohtainen piirros;
 • laskea koko tarvittava määrä hankintaan rakennusmateriaalien;
 • viite materiaali ja suosituksia;
 • print count tuloksia;
 • esittää kysymyksen.

Ll poikkeuksetta kuten laskin olettaa pieni virhe. Tässä yhteydessä alustavien arvioiden olisi koordinoitava alan asiantuntijoille, tai he ovat jo tarkistanut laskelmia.

Kanssa AIT on viimeistelty. Kehitämme jatkuvasti uusia laskimia ja laskelmia. Kaikki viat, ilmoita palautetta.

Laske kustannukset talon rakentamista

Joka kerta tekeillä rakennuksen täytyy tehdä rahoituskulujen laskeminen, riippumatta siitä, onko omiin käsiinsä, joiden avulla naapurit ja ammattirakentajia pystytetty talon. Merkittäviä eroja tulee olemaan ajoitus, työn laatu, mutta tärkeintä - hinta tapahtuman.

Vähentää riskejä ja saada laadukkaita tuloksia mahdollisimman johon Certified Professional urakoitsija. Alustava rakennuskustannukset kotiin voidaan laskea rakentamalla online laskin.

Maksuvaihtoehtoja toteuttamiseen rakennustöiden

Laskelmat rakentaminen yksityiskodeissa voidaan tehdä kolmella tavalla:

 1. Mittaukset hankealueella.
 2. Laskelmat rakennusala.
 3. Määritelmä rakennusoikeus.

Ensimmäiset kaksi tapaa poistua antaa liioiteltu lukuja arvio. Siihen liittyy lisäkustannuksia väitetystä materiaalihukkaa, sallitun arvostusta arvonsa. Siinä otetaan huomioon mahdollisuuden uusiin yllättäviä kustannuksia.

Kolmannessa lähestymistavassa (laskenta todellisen tilavuuden) - tarkemman ja tavoite. Siinä otetaan huomioon työ voidaan suorittaa suoraan. Uskotaan määrä suorituskyky kunkin segmentin rakentamisen. Siksi asiakas vaiheessa budjetoida on mahdollista vaarantamatta hankkeen tekemään pyyntöjä erillisrakenteet (esim, lattiat, katto). Poikkeamat kokonaiskustannuksista ovat mahdollisia 15%.

Jälkimmäisen periaatteen, toisin kuin monet muut resurssit, se toimii ainutlaatuinen matemaattinen laskin rakentaa talon hauset.ru sivustosta.

Algoritmit laskelmat verkossa laskin talon rakentamiseen

Laskelma perustuu yksinkertaisen matematiikan. Toisaalta määrittää tarvittava määrä asettaa leveys, pituus ja korkeus (paksuus) on tietty muotoilu.

Toiseksi, kun otetaan huomioon rakennusmääräyksissä, laajennettavissa erityisiä rakenteita valitaan projektiin.

Kolmanneksi se otetaan huomioon todellinen hinta käytettyjen materiaalien, työkalut, houkutella teknologia, työvoiman asiantuntijoita. On tärkeää, että hinta rakennusmateriaalien meillä on vakaa, ilman äkillisiä hyppyjä. Tämä on mahdollista, koska sen varasto-myymälä materiaaleja.

Neljänneksi laskelmat perustuvat nykyisten ja hyväksyttyjen piirustusten. Siksi suunniteltaessa omakotitalon meidän rakentaminen laskin saat tuloksen, joka liittyy todelliseen loppuun projektin. Pysyvä käytäntö Sopimuksen Työssä otetaan huomioon kaikki pienetkin, käyttökustannuksia. Koska kustannukset rakentamisen ja laskelmat tässä online laskin saada mitä se tulee vastaavia palveluja.

Viides, tarkkuus tuloksia lisäämällä erillisten laskutoimitusten kunkin segmentin rakentamisen talon:

 • luodaan perusta;
 • pystytys seinien ja kattojen
 • katto toimii järjestely savupiipun;
 • Asennus portaat, ikkunat ja ovet;
 • suunnittelu julkisivun.

Voit lisäksi käyttää laskinta laskea kustannukset rakennus- tai korjausta yksittäisten rakentaa talonsa.

Piirteet muodostuminen toimii hintoja eri osien rakentamisen

Ennen alkua tarvittavia laskelmia millainen sen rakentamiseen. Asettamisessa meidän laskinta tällaiset muunnelmat säätiön:

 • nauha puujalat;
 • kaakeloitu monoliitti;
 • monoliitti korkilla;
 • pohjakerroksen.

Suunnittelu valitaan sen ottaen huomioon ennustetaan rakenteen paino ja maaperän ominaisuuksien geologia työmaalla.

Lisälaskelmia tarpeen määrittää haluttuihin mittoihin rakennuksen (leveys, pituus) ja paksuus perusta. Saat kolme numeroa: työn hintaa, materiaalikustannukset, lopulliset kustannukset. Tämä tulos näkyy kussakin vaiheessa.

Järjestely on samanlainen. Valitsemme mitä aiomme rakentaa seinät, ja korkeus lattiasta.

Ehdotamme kiinnittää huomiota:

 • solubetonikappaleet;
 • seinät keraaminen tiilistä;
 • huokoinen keraaminen lohkot.

On hyvä tietää, että laskin pitää talon rakentamiseen lohkojen hieman kalliimpaa kuin tapauksessa tiilimuurauksen. Mutta suosittelemme aluksi valita materiaalin ominaisuuksista eikä hintaa.

laatat erektio on erityisen kiinnostava, koska sen kyky yhdistellä eri vaihtoehtoja. Online laskin rakentamiseen omakotitalon tarjoaa yksilöllisesti valita lattiat kellarissa ja pohjakerroksessa.

Lisäksi huomiota on ero suunnittelu:

 • tai laminoitu puu palkit;
 • betonilaatat tai monoliitin.

Hänen valinta on tärkeää aloittaa yleiset vaatimukset rakentamiselle rakenteilla ja taloudelliset toimintaedellytykset. Asianmukaista valinta Kerrosten voit jopa säästää rahaa. Esimerkiksi välillä kellarissa ja ensimmäisessä kerroksessa on parempi käyttää betonia. Talo on paremmin suojattu kosteudelta tulevat alla, lattiat ja kestävät paljon painoa. Ytimessä ullakkokerroksessa, voit käyttää puuta, betonia vähemmän kestävä mutta halvempaa. Se myös parantaa lämmöneristystä.

Jos maksimi varmuuden kannalta paloturvallisuuden, on parempi kääntyä betonierotinta. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon mahdollisuutta kantavat rakenteet (säätiö, seinät) sen kannalta, että suuri kuormitus.

Ero niiden valikoima on vain hinta ja estetiikkaa. Elementit täysin hoitaa tehtävänsä, hinnasta riippumatta.

Kiinnitä huomiota seuraavanlaisia ​​laatta:

Jälkimmäinen muunnos on tunnettu siitä, että korkein esiintyvyys nykyaikaisessa rakentamisessa. Savupiippu voidaan valita tiilet, keraaminen tai ruostumattomasta teräksestä.

Portaikko - yksi niistä tekijöistä talon, ei määriteltävissä äänenvoimakkuutta. Online laskin laskettaessa talon rakentamiseen hinnat määritellään portaita, pohjalta materiaalin valmistuksen ja kerrosten lukumäärä. Ne voivat olla puuta, metallia, monoliitti (teräsbetonia).

Ainutlaatuinen piirre rakentamisen talon laskin kirjanpito hauset.ru varattuun tilaan ikkuna- ja oviaukot. Kun määrittää määrä ikkunoita ja ovia, kokonaiskustannukset rakentaminen laskin kotona jää pienemmäksi vähentämiseen lasketun määrän materiaalia seiniin.

Ulkopinnat tarvitaan paitsi ulkoa, mutta sen lämpö ja äänieristys rakennusten. Online-laskin määrittää kustannukset talon rakentamiseen näkyy julkisivun vaihtoehdot avulla:

 • keraamiset laatat;
 • julkisivutiiliä;
 • teknologia "märkä julkisivu";
 • tavallinen kipsi.

Viimeksi mainittu vaihtoehto on edullisempi, mutta kipsi on sovellettava seinät, jotka sen paksuus säädetään lämpösuoja.

Käyttää laskinta rakennustyömailla hauset.ru auttaa paitsi esittää töiden kustannuksista, vaan myös kehittää alustava yksityiskohtainen suunnittelu omakotitalon höyrykarkaistun betonin. Tarkkuus on taattu teoreettisten laskelmien todellista kokemusta useita rakennuselementtejä projekteja.

6 syytä PRO EKTIROVAT In Hauset

PROJEKTIT 5000 ruplaa

Suunnittelemaan ja rakentamaan

LASKELMA kantavat rakenteet

kotiin

PROFESSIONALNOE DESIGN Aina halvempaa!

Jotta indvidualnoy PROJECT

 • Säästää rakennusmateriaalien

aina ylittää arvon

suunnittelu

 • todistettu tekninen

  ratkaisut. korkea luotettavuus

  ja kestävyys talon

 • Takuu suoritetuista

  työskennellä jopa 5 vuotta

 • kiinnittyminen

  kaikki termit

 • suunnittelukokemus

  Tarkemmat verkossa laskin

  Meidän manageri sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  © OOO "Etelä-house", 2018

  Kaikki oikeudet pidätetään.

  Sähköposti: [email protected]

  8 (988) 355 99 92

  8 (928) 427 65 70

  Laittoman kopioinnin materiaalia sivuston

  asetetaan syytteeseen lakien mukaan Venäjän federaation

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 2 = 1