Lattia eristys elokuva

sukupuoli, höyry,

Lattia missä tahansa kodissa - monimutkainen monikerroksinen rakenne, joka on tärkeä osa höyrysulun. kerros höyrysulku suojaa eristemateriaali, sekä koko lattian rakenne kokonaisuudessaan, so lattialaudat ja palkit höyryä. Ja koska parhaillaan ihmiselämän millään asuinrakennuksessa aina jotain keitetään, pestään ja puhdistetaan, lattia ilman asianmukaista höyrysulku on vaarassa tulla lähde jatkuvaa kosteutta. Tämä puolestaan ​​johtaa ulkonäön hometta, hometta ja mätää puurakenteiden.

Tämän välttämiseksi, oikea vaatii höyrysulun kerros talossa, joka estää kosteuden tunkeutumisen huoneessa, kostea ja viileä, eivät salli kondenssiveden muodostuminen. Erityistä huomiota tulisi höyryä, puulattia, joka on myös tässä artikkelissa.

Milloin ja miksi sukupuoli höyrysulun?

Olevassa suljetussa tilassa lämpöä höyryn, jolloin sisäilman kosteuden on muodostettu. Muuttuvat sääolosuhteet ja lämpötila vaikuttaa merkittävästi arvo kosteuden huoneessa. Lisäksi jälkeen lämmityskauden, lämmin ilma sekoittuu kylmää, jolloin muodostuu vesihöyryä.

Höyry jonka paine ilmakehän paineen yli, yrittää päästä ulos. Niin lattialla kotona ovat jatkuvasti alttiina kosteuden vesihöyryn muodossa.

lattia höyrysulku on ainutlaatuisen tarpeen suorittaa:

Materiaalin valinta puheenvuoroa höyrysulun

Voidakseen tarjota tällaista suojelua, pinoaminen suoritetaan yksi seuraavista materiaaleista: polyeteenikalvon, polypropeenikalvon, nestemäinen kumi.

On tärkeää huomata, että käyttö kaikentyyppisten elokuvien (ei kalvoja) ehdottaa läsnäolo tuuletusrako!

Yleensä, polyeteenikalvon - tunnetuin ja edullisimmat materiaalia höyrysulun.

Ammattirakentajille jakaa polyetyleenikalvoilla kolmeen ryhmään:

Itse asiassa, lattia höyrysulku voidaan tehdä mitä tahansa muovikalvojen.

Mutta samaan aikaan, ei-rei'itetty polyeteenikalvo tehty käyttää höyrysulun. Rei'itetty muovikalvo - kuten vedenpitäväksi. Polyeteenikalvo, jonka alumiinikerros on edullista käyttää järjestelyä kerroksia kosteilla alueilla.

Suosittuja tuotemerkkejä muovikalvojen:

 1. 1. Polinet - aukoton polyeteeni yksikerroksinen kalvo;
 2. 2. Geotex - aukoton polyeteeni yksikerroksinen kalvo;
 3. 3. TechnoNICOL - kolmikerroksinen polyeteenikalvo vahvistettu, jonka silmäkoko on polypropeenifilamentteja;
 4. 3. TERMOFOL90 - kolmikerroksinen polyeteenikalvo vahvistettu, jonka silmäkoko on polypropeenifilamentteja kanssa alumiinikerros.

Haittapuolena Muovikalvojen on niiden huono kestävyys. Tämä rajoitus edellyttää huolellista materiaalien käsittely tämän asennuksen aikana.

Toisin kuin polyeteeni, polypropeenikalvot ovat korkeammat lujuusominaisuudet. Mutta samaan aikaan ovat alttiimpia tiivistymistä. Ratkaisu on antaa etusija polypropeenikalvot vahvistavalla kerroksella viskoosiselluloosaa.

Täällä valinta on paljon laajempi. On mahdollista suosia mitään merkkejä luokan «B» tai «C» Seuraavat tiettyjä valmistajia:

Höyrydiffuusion kalvo on kolmenlaisia:

 1. 1. Psevdodiffuzionnye - kulkee vähintään 300 grammaa vesihöyryä neliömetriä kohti.
 2. 2. Diffuusio - johdetaan 300-1000 grammaa vesihöyryä neliömetriä kohti.
 3. 3. Superdiffuzionnaya - johdetaan yli 1000 grammaa vesihöyryä neliömetriä kohti.

Täällä se maksaa vain huomata, että kaikenlaiset diffuusiokalvot soveltuvat höyrysulun lattian.

Diffuusion höyrysulku kalvo on kallein, mutta samalla korkealaatuista höyrysulku materiaaleja. Asennettaessa tällaisia ​​kalvoja ei tarvitse tehdä ventzazor, niin rahaa asennuksen kontrobreshetki.

Asennusohjeet kerros höyrysulku

Muuttamisesta ja lattia materiaalia, kuten höyry, maahan riippuu lattiapäällysteen. Tarkastelee erilaisia ​​vaihtoehtoja. Millainen tekniikka sopii lattiat, voit valita.

Kun luot höyrysulku lattiaan talossa tarkoitti erikoistekniikkaa sen laitteita.

Ensimmäinen vaihe - valmistelu pinnan

Ensimmäinen vaihe on valmistaa pinta, poistamalla vanha pinnoite. Jos talo on uusi, pinta pitäisi olla mahdollista yhdenmukaistaa, puhdas ja pölystä ja liasta. Jos lattiat ovat tiettyjä puutteita, lommoja, se olisi sitten kohdista Lattiatasoitteen.

Toinen vaihe - asennus vedeneristys

Seuraava sinun tulee vedeneristys, tarjoillaan lisäsuojaa kosteutta. Itse asiassa se on eräänlainen karkea kerros, mutta erittäin tärkeä. Olennaista sen tyyli riippuu. Jos tämä rullissa tai muun rainamateriaalin, se on tiukasti määritteli limittäin 15-20 cm, ja on edelleen päällekkäin nivelet asettaa erityinen rakenne teipin vedenpitäväksi.

Kolmas vaihe - valmistelu ja asennus viive

Seuraava vaihe - asennus tämän viiveellä. Höyryä lattian alla on korkealaatuista, sinun täytyy tarkasti kohdistaa jokaisen yksittäisen viive, saavuttaa täydellisen vaakasuoraan asentoon. Muuten, että höyry kestää pitkään, jokainen viive välttämättä käsitellä antiseptistä, joka estää homeen pesäkkeistä ja pesäkemuodostuksen sieniä.

Neljäs vaihe - asennus eristys

Seuraavaksi tarvitset lämmitin, joka, kuten vedenpitäväksi, on oltava laadukkaita ja luotettavia. Vain tässä tapauksessa, höyryä talossa pystyy suorittamaan tehtävissään.

eristys laatat on aseteltu tiukasti palkkien väliin vraspor. Tämä eroon kylmäsiltoja, ei katkoksia ei pitäisi olla.

Viides vaihe - asennus höyrysulku

Ja nyt asennettu höyrysulun lattian alle. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja:

Jos käytät kaksipuolisella polypropeenikalvo, niin se sijoitetaan lämmittimen on ehdottomasti sileä puoli ja karkea sisätiloissa.

Yksipuolinen polypropeenikalvot ovat myös sijoitettu sileä puoli lämmittimeen, ja paju - huoneen puolella

Tässä tapauksessa ns metalloidun kalvon (alumiini-kerros), puolella jossa metalli on sijoitettu huoneeseen. Alumiinikerros heijastaa infrapunalämpösäteilylaitteen.

Myös, kuten olemme todenneet, että voidaan käyttää höyrysulun muovikalvoon, tai kalvo, jossa on kolme kerrosta:

 • - on olemassa kaksi ulkokerrosta valostabiloituja kalvo suurtiheyspolyeteeniä;
 • - on järjestetty niiden väliin lujiteverkko polypropeenia.

Tässä tapauksessa se ei ole väliä mihin suuntaan laitat höyrysulku. On tärkeää, ettei unohda jättää tuuletusrako!

On huomattava, että näitä ohjeita valitessaan käsin höyrysulku toimivat useimmissa tapauksissa, mutta ei kaikkia. Esimerkiksi höyry Izospan B sopivat karhea puoli on lämmitin, ja sileä huoneeseen. Siksi suosittelemme aina tutkimaan asennusohjeet.

Tässä kerroksessa, höyry todella valmis. Voit aloittaa tehdyn eristyksen ja viimeistely.

Jos vedenpitäväksi ja höyrynsulun sijoitettiin oikein, mukaisesti tekniikkaa, voit olla varma, että voit paitsi pitää huoneen lämpimänä. Höyrysulku lattian alla ei salli kosteuden tunkeutua huoneeseen ja kostea, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden kotona mikroilmasto, vaikka kylmä talvella tai sateinen syksyllä päivää.

Höyrysulku teräsbetonilattiaa

Mutta höyrysulku on teräsbetonia lattiapinnoite luo hieman erilainen. Lisäksi voidaan käyttää nestemäistä höyrysulku:

Nämä materiaalit levitetään siveltimellä tai menetelmä "abryzgom", ja jos kyseessä on valuasfaltti - manuaalisesti. Kerroksen paksuus riippuu käytetystä materiaalista ja alueella 1-10 mm.

On myös mahdollista käyttää telan höyrysulku:

Rulla tulee höyrysulun kytketty päällekkäisyyttä, ja kaikki saumat tiivistetään kuumasaumaamalla liuottimella tai vedenpitävä liima. Hitsaus on tehokkaampi kuin liima. Eristys on sille viereisen seinän.

Höyrysulku asetetaan uuden sementti-hiekka perän vähintään 40 mm paksu. Lopulta saa pois lattialta välittömästi kuivauksen jälkeen tasoite.

Tämän seurauksena, se onnistuu luomaan jatkuva kerros, vailla jopa minimaalinen vikoja.

Jos tarvitset höyrysulku lattian alle puun, joka takaa 100% suojaa kaikista lattiapäällysteen, suosittelemme kiinnittää huomiota nestemäinen kumi. Tämä on suhteellisen uusi, mutta erittäin tehokas ja luotettava materiaali perusteella bitumin ja polymeerien.

Sitä käytetään usein - ja tarvittaessa vedeneristys, ja kun tarvitset höyrysulun lattian alle, ja joskus kun suorittaa äänieristystä. Kumin, samoin kuin elokuva, se on varsin tehokas ja luotettava, ja se on eri tyyppiä:

 • - sovellettava lattiaan erityisellä tekniikalla - Tämä tekniikka on ihanteellinen suurille pinnoille, kun täytyy käsitellä useita satoja tuhansia neliömetrejä;
 • - voidaan levittää käsin - kun täytyy käsitellä lattiaan omakotitalossa.

Manuaalinen menetelmä on varsin yksinkertainen eikä vaadi erityisiä taitoja ja tietoja. Erityisesti ottaen huomioon, että kalvo levitetään jopa hieman monimutkaisempi kuin nestemäinen kumi.

materiaalin jakautumisen teknologiaa seuraavasti:

 • 1 - valmistetaan lattiapäällysteen, vapautettiin pöly, lika, jne.;
 • 2 - ei kuplakerroksen lisäksi ei voida soveltaa;
 • 3 - kauha on avattu kumi;
 • 4 - sisällön säiliön sekoitetaan perusteellisesti;
 • 5 - avulla harjalla tai lastalla tavallisia rakennuksen renkaat jaettu puun pintaa;
 • 6 - kuivaamisen jälkeen puinen kansi näyttää kiinteältä kumikalvon - ei ole vain höyryä, mutta myös vedenpitäväksi;
 • 7 - päällä lauta ovat suojassa haitallisilta vaikutuksilta kosteutta.

On huomattava, että kulutus on suhteellisen suuri kumin - kutakin neliömetriä vaaditun kilon ja puoli kiloa materiaalia. Eli ämpäri kapasiteetti on 10 litraa kestäisivät vain 10 kerrosneliömetriä. Kuitenkin vaikutus on suurin, kumi kulutus kasvaa vähintään kolme kertaa, että jokainen neliömetri päällysteen kulutetaan noin neljä kiloa materiaalia.

Päälle höyrysulun kumikerros tarvitaan laittaa Valmis lattia.

Jos asut omakotitalossa, ilman laadukas, luotettava höyrysulku sukupuoleen ei voi tehdä. Minkä tyyppinen höyrysulun valita - se on sinun, sen perusteella, mitä lattia. Olemme vakuuttuneita siitä, että vinkkejä ja niksejä, joiden avulla voit luomisessa eristetty ja suojattu kosteudelta, kosteus- ja homevaurioiden lattialle.

Yksikkö lattia höyrysulku: miten asentaa ja mitä materiaaleja valita

On järjestely huonetta, erityisesti korkea kosteus, se on erittäin tärkeää, ettei laiminlyödä annetun höyrysulun.

Oleva ilma vesimolekyylejä, tunkeutuu lattian läpi, kosketukseen kylmemmän rakenteen osista.

Tämä johtaa kondenssiveden muodostumista, mikä vaikuttaa negatiivisesti tilaan sisäisten elementtien rakennuksen ja asunnon esineitä ympäristöön.

Miksi tarvitsemme höyrysulun?

On harhaluulo, että se ei todellakaan ole tarpeen käytettäessä vedeneristyskerros. Kuitenkin, nämä kaksi materiaalia eroavat rakenteeltaan ja suorittaa eri toimintoja:

 • Höyrysulku suojaa eristeen tunkeutumista vastaan ​​lauhteen tuleva ilma ulos huoneesta.
 • Vedenpitäväksi ei anna kosteutta päästä ulkopuolella lämpöä suojaava kerros ja estää myös mahdolliset vuodot vettä alakerrassa.

Luonnehtia ero näiden materiaalien voi olla seuraava:

 • Ja höyry - kiinteä, ei hengittävä ja vettä. Tai mikrohuokoinen osittain ilmaa läpäiseviä.
 • Vedeneristysmateriaalin - on hieno reikiä. Hengittävä, vesi ei kulje.

Kerrokset on järjestetty seuraavasti:

Jos höyrysulku kun makaa lattialla sekaisin kyseessä olevien materiaalien, seuraukset ovat huonommin kuin ei ollenkaan.

 1. Kostea lämmin ilma huoneeseen tulee läpi lattia, vedeneristys ja eristys.
 2. Tapaa tulevaisuudesta polku eristys elokuva, hän ei voi mennä ulos ja tiivistyy lämpöä eristävä kerros.
 3. Ja kun kyllästetty kosteutta saavuttaa rajan, se alkaa toimia lattiapintaa, mikä johtaa siihen, että jo kuvattu seurauksia.

On tärkeää ottaa huomioon yksi asia: höyrysulun estää vesihöyryn vapaasti poistua paikalta, on tarpeen tarjota laadukkaita huoneen ilmanvaihto.

Hänen poissa ollessaan voi olla liiallinen kasvu kosteutta, mikä rikkoisi sisäilmaston ja kosteusvaurioita sen loppuun. Näin ollen, höyrysulku tarvitaan tahansa kerroksessa.

Tyyppisiä höyrynestomateriaalin

Nykytekniikan tarjoamia riittävän laaja valikoima materiaaleja höyrysulun. Asennettaessa lattiapinnoitteet käytetään yleensä seuraavanlaisia:

Edullisin ja suosittu materiaali. Suurin haitta tämän lajin on sen alhainen vastus.

Lattian käyttää tyhjä rei'ittämätön eristys elokuva.

Käyttäen rei'itetty versio on myös hyväksyttävä, mutta tämä vähentää sen eristyskyky.

On kalvot alumiinisella heijastava kerros. Niiden laatu on huomattavasti korkeampi, mutta, vastaavasti, ja raaka-ainekustannusten nousu.

Helppokäyttöinen, ja kestävämpi materiaali kuin polyeteeni analogisia.

Useimmiten se on ylimääräinen selluloosa ja viskoosikuitujen, joka pystyy imemään ja pidättämään kosteutta.

Näin merkittävästi vähentää kondenssiveden muodostumista. Kun vähentää kosteuden ja riittävä ilmanvaihto, joka on imeytetty vesipisarat haihtuvat.

Kaikkein laadukkaan ja "pitkäikäinen" paroizolyator. Sen arvo vastaavasti on myös korkein kaikista materiaaleista.

Sen määrä on riittävä "hengitys" huone, kun kosteus imeytyy eristyksen, ja haihtuu nopeasti.

On lajikkeita, jotka eroavat kerrosten lukumäärä, sekä muita anti-kondensaatio pinnoite.

Suosittu näkymä innovatiivinen höyrysulku kalvot älykkäästi säätelevä paroobmen riippuen kosteuden ja lämpötilan parametrejä.

Tämän bitumi-polymeeri-emulsiota, vesi-pohjainen.

Jähmettymisen jälkeen muodostaa monoliittisen päällysteen täysin läpäisemätön vettä ja ilmaa. Se on lisäksi eristävä ominaisuus ja sitä voidaan käyttää melusuojattua.

Hinnat eri höyrysulkuja on lueteltu taulukossa.

Miten luoda höyrysulku lattialla?

Useimmiten noudattaen, kuten edellä on jo kuvattu: aluslattian, tiivistys, lämpöeristys, höyrysulun ja pinnoitteesta. Kuitenkin joskus paroizolyator sijoitettu molemmille puolille eristeen.

Jos kansi on asennettu hiljattain rakennettu talo, sinun tulee vähemmän ongelmia.

Siinä tapauksessa, että uusii vanha lattia, on tarpeen purkaa sen, poista vanha eriste kerrosten tilan arvioimiseksi rakenneosien ja vaihda kun vaurioituneet.

Molemmissa tapauksissa, jos on tarpeen, on lattia vaakasuunnassa, poistaa epätasaisuudet.

Asennettaessa lattia lämmitysjärjestelmä on myös kaikkein asiantuntijat suosittelevat pino höyrysulku putkien välillä vedenlämmitin ja lattialämmitys.

Säännöt, joissa rulla materiaalit

 1. Sinun täytyy vetää elokuva, muuten se ei tarjoa riittävää suojaa.
 2. Välillä polyeteeniä tai polypropeenia ja lämmittimen aukko on tarpeen jättää aukon 7 ... 15 cm. Täyttäminen tämä ehto ei tarvitse diffundoitua kalvoja.
 3. muuttamisesta ei ole mitään merkitystä.
 4. kalvo pinoaminen puolella on suuri merkitys:
  • Höyry materiaali on levitetty merkki etiketit kuten on oikeana laskemme se riippuu siitä, onko tämä kerros hoitaa tehtävänsä vai ei.
  • Sillä painettujen kalvojen pitäisi noudattaa seuraavia sääntöjä: lämmittimen piilee karkea puolelle ja metalloitu päinvastoin, sen pitäisi olla ulospäin.
  • Yleensä polyeteenikalvon voidaan sijoittaa minkä tahansa osapuolen.
 5. Rainoja sijoitettu limittäin 15 ... 20 cm ja kiinteän välillä nauhan tai erityistä liima.
 6. Pinnalla materiaalin on kiinnitetty nitoja rakenne tai kynnet, sinkitty vasta-kiskot välein 30 ... 50 cm.
 7. Nestemäinen kumi levitetään kahdella tavalla: ruiskuttamalla tietokoneella tai käsin lastalla tai telalla.

Pinta ei vaadi erityistä koulutusta. Poista roskat ja imuroitu.

Jopa epätasainen tai märkä pohja ei tullut este muodostumista korkealaatuisen höyryn eristekerros tukevasti säilyttää pinnalle.

Se voidaan myös turvallisesti suihkuttaa tai päällystää suoraan eristekerros.

Jos se on tehty oikein, höyrysulun kosteutta ei jää eikä sisätiloissa tai lattian alle, joka antaa sinulle terveellistä ilmaa asunnossa ja turvallisuutta kotiympäristössä.

Tilaa päivittää sivustoa VKontakte, Facebook, Odnoklassniki, Google+ tai seurata meitä Twitterissä.

kerros höyrysulku tekniikka, tarkoitus ja lajien

Usein eristys koko talon tapahtuu asettamalla kerros mineraali puuvilla eristys. Lämmittimen ulkoasu menee suunnittelussa seinät, katot, lattiat ja seinät. Kuten eristäminen tehtävänä on suojata lämmittimen ja lattiapäällysteen höyrystä. Jos se on tarkoitettu höyryn kerros, sitä tarvitaan niillä alueilla, jotka sijaitsevat yläpuolella kellarissa tai ovat tuotannossa rakennuksen kellarissa.

Tärkein ominaisuus - se sulje pois mahdollisuutta saada rakenteisiin höyryn alustaansa. Tämä pätee erityisesti siinä tapauksessa, tarvittaessa höyryn lattia puutalossa. Siksi on tarpeen luoda höyrynestomateriaalin jälkeen Ennen lämmittimen asennusta valmiin lattiapinnan.

Joskus kerros lattian rakenne, toinen kerros paroizolyatora, joka sijaitsee eristeen ja osa-kerroksessa. Sitä tarvitaan estämään kosteuden oikealle ulos maasta.

Moderni höyryn eristekerros

Sitä pidetään yleisin muovikalvo. Lisäämiseksi sen tiheys ja luotettavuus on usein vahvistettu metalliverkkoa tai kankaalla. Tämä materiaali toimii esteenä estäen höyryn tiivistyminen. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä oikea yhdistelmä rakennusmateriaalien keskenään ja muiden osien rakennetta. Voit tehdä tämän, käytä erikoistunut yhdistää ja tiivistenauhat jotka suorittavat este toiminto pari. Voidaan käyttää polyeteenistä höyrysulun betonilattialle.

Polyeteenikalvo alumiini erityistä pinnoitteet

Sen tärkeimmät ominaisuudet: korkea lämmöneristys ja höyry. Elokuva kanssa käytetty alumiini niissä huoneissa, joissa se on hyvin kostea ja erittäin kuuma (keittiö, kylpyhuone, kylpyamme tai sauna).

Lisäksi höyrysulku toiminto, se suorittaa spetsmaterial refleksi toiminto. Tämä toiminto on heijastaa ja palauttamaan tietty prosenttiosuus lämmön takaisin huoneeseen.

Jos sitä verrataan polyeteeni, propeenin on paljon vahvempi. Tämä on erityisen totta anti-kondensaatio kalvokerros. Tämä mahdollistaa sen hankkia lisää höyryn sulkuominaisuudet, jotka estävät kondenssiveden muodostumista pinnalle kalvon itse. Asennuksen aikana huolellisesti noudattaa sääntöjä perus kondensoitumista ehkäisevä pinnoite, joka annetun. Kiitos tämän ensimmäisen kerroksen kerroksessa, höyry tehdään oikein.

Membraanikalvo, joilla on alentunut vesihöyryn läpäisevyys ja muuttuja

Se mahdollistaa ohjata prosessia peruuttamisesta ylimääräisen kosteuden huoneessa. Tapauksessa rajoitettu paropronitsemosti raja antama eristävän kalvon. Membraanikalvo, jossa on muuttuva vesihöyryn läpäisevyys kosteuden lisääntyessä voi itsenäisesti lisätä kaistanleveyttä.

Jos et ole varma, mitä valita höyrysulun, käyttää nestemäistä kumia. Tämä polymeeri-bitumi rakennusmateriaali, joka voi muodostaa saumattoman erityinen pinnoite, jolla on riittävän suuri lujuus.

Lisäksi, kuten kumi on lisätoimintoja, kuten zvukovizolyatsiya, eristys ja vedenpitäväksi. Toinen etu kumi voi sisältää sen asennuksen helppous, koska pinnalla sitä voidaan soveltaa käyttämällä tavallisia harjalla. Kuivaamisen jälkeen pinnalla on muodostettu erityinen pinnoitteita, jotka on kiinnitetty lujasti pintaan, ja toistaa helpotus.

Vain sinä voit päättää, mikä on parasta höyryn lattialle, kun otetaan huomioon kaikki ominaisuudet suunnittelun sinun asiassa.

Tyyppisiä höyry- ja erityisesti asennus

On olemassa kaksi päätyyppiä höyrysulun:

 • pinoaminen arkkia;
 • Pinoaminen valssatut paroizolyatora.

Jokainen niistä on oma teknologian käyttöön.

itsenäisesti suorittamaan kaikki toimet on toivottavaa, että annetun tämäntyyppisen höyrysulku tietyssä järjestyksessä:

 1. Rulla rullaa alhaalta ylöspäin.
 2. Paneelit on asennettava vaakasuoraan, käyttäen sälepohja, voit käyttää galvanoitu profiileja.
 3. Vaaditaan aukko on välillä käytössä sisustus ja höyryn hidastava kerros. Rako siten pitäisi olla 4 cm.
 4. Huolellinen valvonta edellyttää vahvistamisesta vahvuus.

Laite on höyrysulku tämä tyyppi on hieman erilainen kuin telan, koska se vaatii asennuksen kehysprofiilin, joka työnnetään sitten levyt. Paroizolyatora kiinnittämiseksi ruuveilla, ja liitokset täytyy myöhemmin obtyanut PVC tai izospanom.

Kumpi puoli laittaa höyrysulun?

Asennettaessa höyrysulku on noudatettava tekniikkaa. Äärimmäisen huolellisesti tulisi antaa sopivaan sijoittamiseen erikoismateriaaleja.

Jos käytät kaksipuolinen elokuva, niin laita se sileä kiukaan kylkeen, ja karkea - ulos.

Polypropeenikalvot, joilla on erityinen pinnoite toisaalta, sileä pinta on sijoitettu eristysainerungon ja kudotut - ulospäin.

Jos ovat valinneet kalvon alumiinin päällysteenä, on välttämätöntä pinota metalli päin, eli suuntaan huoneeseen.

Askel askeleelta asennusohje höyrysulku

Jos et osaa tehdä höyrysulun sukupuoleen, ilman apua asiantuntijat, käytä seuraavaa suunnitelmaa:

 • Valmistelutyötä. Tämä vaihe sisältää oikea valinta paroizolyatora, koulutuksen ja tarvittavat välineet tutkia ominaisuuksia tekniikkaa.

Koskien materiaali, höyry, puinen lattia voidaan suorittaa kalvon kautta kalvo tai nestemäinen kumi, mitä tahansa materiaalia, joka soveltuu betonin tasoitteille.

Prosessin, tarvitset seuraavat välineet: ilmastointiteippiä, nitojalla tai sinkitty kynnet ja vasara.

 • Aluslattian. Ennen kuin laitat höyrysulku lattialle, olet pidetty valmistelutyötä. Nyt, kun läsnä on rakenne-elementtien puuta on toivottavaa käsitellä erityistä antiseptinen. Tämä suojaa lattiarakenne biologisten vaurioita. Jos tämä prosessi suoritetaan betonilattian, antiseptisen hoitoa ei tarvita.

Jos tämä kerros on vielä laittaa jo valmiiksi lattiapäällysteen pinnan aluksella, sekä lämmön ja höyrysulun materiaaleja, jotka täytyy vaihtaa, ei haittaa puretaan. Tämän jälkeen sinun täytyy huolellisesti pölystä ja liasta.

On tarpeen tehdä perusteellinen tarkastus aluslattian läsnä ollessa eri vikoja. Jos tällaisia ​​vikoja ovat paikka, sinun täytyy korjata niitä. Tämän vuoksi on tarpeen oikaista Lattiatasoitteen mahdollisimman tunkeutuminen läpi halkeamia maaperään vesimolekyylejä. Pitäisi miettiä asennusta vedeneristys rakennusmateriaali.

 • Muuttamisesta höyrynestomateriaalin. Valmistuksen jälkeiseen aluslattian, voit mennä asennuksen paroizolyatsinnogo materiaalia. Erityistietoja ja -taitoja sinun ei tarvitse tehdä niin, selvittää varsin miten laittaa spetsmaterial eristyksen.

Höyrynestomateriaalin on sijoitettu tuki- kehyksen, ja se on otettava huomioon se, että kalvorainojen noudattaen tarvitaan päällekkäin, ja päällekkäisyys leveys on noin 15-20 cm. Tämä järjestely eliminoi mahdollisuuden halkeamien muodostumista ja aukkoja, jotka voivat myöhemmin tulla reikä läpikulkua varten kosteushöyryn ja .

Kiinnittämiseen Käytä sinkitty kynnet, istuvuus ja sinkiläpistooli. Kuitenkin monet valmistajat suosittelevat luopua tästä kiinnitysmenetelmää hyväksi erityistä teipillä. Tämä luo pinnoite, joka on täysin vailla eri aikaväleissä.

Kaikki Hankalia kohtia, yhteinen tila tulee hoitaa erikoismateriaaleja pinnoitetta bitumin. Tämä hoito on tarpeen vain, koska se laittaa materiaali näillä alueilla on vaikeaa.

 • Toteuttaa lämpöä eristävästä materiaalista. Aivan höyryn eristekerros olisi säädettävä valittava eriste, jonka paksuus on vähintään 50 mm. Olisi noudattaen päälle elokuva. Olisi huolehdittava, jotta vedettäessä ole rakoja tai halkeamia. Älä pelkää toteuttaa nämä toimet omin käsin.
 • Toistuva höyrysulku. Tämä kerros on este kosteutta höyryn peräisin huoneeseen, ja suojaa siten eristintä kosteudelta. Aseta valitsemasi paroizolyator suoraan palkkeihin niin että reikä välillä paroizolyatorom suoraan lattialle, jota tarvitaan ilmanvaihtoa, on täysin saavutettu. Liittyminen nauhat pitäisi rakentaminen teipillä tai nauha.
 • Lattia valmiin lattiapinnan. Munimisen jälkeen toinen kerros on valmistettu kokonaan höyry kerroksessa. Meidän on nyt rakentaa valmiin lattiapinnan. Koottaessa se ottaa huomioon sen, että pinta höyrysulun materiaalin lattialaudat tai betoni levyt olisi etäisyys on noin 1-2 cm. Tämä mahdollistaa välttää huomattavaa lämpöhukkaa, säilyttäen siten huoneen lämpötila vakiona mukava vaikeissakin pakkasta.

Jos huolellisesti toteutettu lattiaan höyrysulun, ja opetus seurasi, kun noudatetaan kaikkia sääntöjä työtä, ja olet ottanut toimiin suojellakseen eristyksen lahoamista prosessista, homeen ja homeen, voit poistaa mahdollisuuden merkittävän osan lämpöhäviö! Vain näin varmistetaan, että jokainen perheenjäsen mukavan ympäristön sekä merkittävästi pidentää lattian.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 3