Lattia maljakoita sisustus

Sisustamisessa lattian maljakko - 40 kuvaa

Muinaisista ajoista, lattia maljakot ovat täydellinen sisustus. Ensimmäisessä maljakot ilmestyi aikana antiikin sivilisaatioiden, mutta ne luotiin eivät kukkia.

Muinaiset kreikkalaiset luonut tyylikäs sisustus savi maljakot että kunnioittaa talon ja käytetyt Varastointi amphora, kiinteitä aineita ja nesteitä. Keskiajalla, lattia maljakoita tuli pakollisena ominaisuutena sisustus kodeissa aristokraattien ja rikkaiden. Ja tähän päivään niitä käytetään sisustusta asunnot, maa taloa, hotellit, ostoskeskukset, toimistot, ja ovat symboli vaurautta ja hyvinvointia.

Vase - tyylikkäisiin suunnitteluun huoneeseen, ettäOtori korostaa tyyli sisustus. Monet ihmiset aliarvioida maljakoita ja pitävät niitä rihkamaa. Kuitenkin kaunis lattia maljakko voi tehdä sisätilojen enemmän mielenkiintoisia ja kauniita, lisää kuori siihen.

Lattia oletetaan maljakoita korkeus 40-90 cm. Maljakoita korkeus on alle 40 cm on parempi laittaa pöydälle. Lattia maljakoita on valmistettu eri materiaaleista - keramiikka, posliini, keramiikka, lasi, metalli, puu.

Yleisin materiaali on keraaminen ja sen variantit - posliini ja keramiikka. Useimmat antiikki maljakoita tehdyt. Tuotanto posliini lattia maljakoita - melko aikaa vievää työtä. Ne täytyy luoda, maalata, polttaa, lasite, joten hinnat ovat melko korkeat maljakko. Erittäin ylellinen katsomaan antiikkisen keramiikkavaaseja, antiikki tai balilaistyylinen. Yhtä kaunis klassinen maljakko stukkotöillä ja maalattu.

Halvempi, mutta yhtä tyylikäs katsotaan lasilattiana maljakoita. Asia on, että prosessi tuottaa lasimaljakossa tunnettu siitä helposti ja nopeasti. Ne voivat olla hyvin monimutkaisille muotoja, eri värejä ja hassu ilme.

Tänään julkaistaan ​​myös erittäin suosittu puu ja metalli lattia maljakoita. Puu, bambusta ja pronssi versiot ovat menestyksekkäästi tehneet huoneeseen, sisustettu balilaistyylinen. Metalliset maljakot on erinomainen täydennys moderni sisustus hi-tech tyyliin. Sisustus tyyliin minimalismia koristella suppea puulattia maljakoita.

Sisustamisessa lattian maljakko

Lattioiden maljakot täytyy löytää sopiva paikka. Sen ympärillä on oltava riittävästi vapaata tilaa, joten se sopii suuret tilat, mutta pienessä huoneessa täyttyä kalusteet, se on sopimatonta. Aseta maljakko viheralueiden vapaata nurkissa huonetta, välejä huonekalut ja ikkunat. Väri ja tekstuuri maljakko tulisi olla sopusoinnussa yleisen sisätilan huoneen ja muut koristeet.

Lattia maljakko - itsenäinen huonekalu, Siksi ei ole tarpeen, jotain sisustaa sitä. On kuitenkin mahdollista toimittaa elävää tai kukkien luoda sävellyksiä oksista ja kuivattuja kukkia. Noudata mittasuhteet - suuri maljakoita pitäisi olla suuria kimppuja, kapea ja korkea - yksivärisiä ja pitkänomainen koostumus. Lattia maljakoita hyvältä tuoreita kukkia korkealla jalat suuret kukinnot.

Lattia maljakoita sisustus: kaikki vivahteet käyttäen (77 kuvaa)

Joskus, sisustus on jonkinlainen tyhjyyden ja epätäydellisyyden, ovat tyytymättömiä hyvästä, yleensä, suunnittelu huone ja laadukkaita huonekaluja sarjoiksi. Usein lattia maljakko tai mahdollisesti koostumusta maljakoita, voi tuoda odottamattomia miellyttävä ratkaisu tällaisessa tilanteessa tulee tuo "kohokohta" koostumuksen, joka edelleen muuttuu ja muutokset, tuo sielu tavalliseen tilanteeseen.

Lattia maljakko - sisustuselementin komprzitsii sisustusta.

Lue tämä artikkeli, katsomaan kuvia sisätilat, koristeltu lattia maljakoita, ja ehkä löytää ratkaisun, miten tehdä sisätilat, missä asut tai työskennellä, mukava sinulle ja samalla ainutlaatuinen ja elegantti vieraasi tai vierailijoita , ystäviä tai tuttavia, Visitor mahdollisuus valoa.

"Rusina" sisustussuunnittelussa

Lattia maljakko sisustusta voi menestyä sisustuselementtejä, erottamattomana osana täydentävän koostumus näyttää olevan täysin valmiita kanssa huoneeseen.

Sisätila Lisäksi eri mittakaavassa maljakoita

Onnistuneesti sovitettu sisätilojen huoneeseen, he tullut todellinen sielu tilanteen, tuovat huoneeseen osa yksilöllisyyttä ja ainutlaatuinen estetiikka.

Lattialle maljakoita ovat ne, joita niiden koon tulisi olla lattialla tai tarpeeksi lähellä - on erikoistuet kynnykset, syvennyksiin lattialla tasolla ja muita design päätöksiä. Tyypillisesti tämä maljakko koon puoli metriä korkeus, erilaisia ​​leveyksiä. Kun kyseessä on sitoutuminen koko koostumuksesta huoneen sisustus ja koko voi olla pienempi, ja se tapahtuu niin, että mitä suurempi maljakko laittaa pöydälle tai muulle huonekalu - kaikki määritellään suunnittelijan makuun ja yleissuunnitelma, alkuperäistä tarkoitusta koostumuksen, sisätilojen ominaisuuksia.

Lattia maljakoita pöydälle - jalusta

Lattia maljakoita käytetään usein itsenäisenä ulkoasun, siro aksentti, jos ei etukäteen suunnitella osana koostumuksesta sisustus, joka on myös yleisiä, erityisesti - nykyajan taiteellisen suunnittelun.

elegantti aksentti

On olemassa monia erilaisia ​​maljakoita - yksinkertaisista pyöreiden mutkia tai futuristinen abstraktsionistskih muotoja kokonaislukuja veistoksia, toisin kuin klassista tai eksoottisia alkuperäiset kuvat, pintatyypeille, materiaalien ja tyylillisiä ominaisuuksia.

Making sisustus huoneen lattialle maljakoita sinun täytyy ymmärtää joitakin vivahteita, jotka voivat olla vaikea keskiverto eurooppalainen. Esimerkiksi Japanissa, on taiteen Feng Shui, jossa osassa käsitellään nimenomaan Tilojen suunnittelussa mukaisesti elävät syvällä jokaisessa ihmisessä, mutta ei aina koettu hänen mielessään, että tarvitaan täydellinen, harmonisesti toisiinsa luonnon ja maailmankaikkeuden, se objektiivinen ympäristö. He sanovat - mestari Feng Shui ei näe muoto aiheesta ja hänen sielunsa ja aseta kohde niin, että hänen henkensä oli tilassa Ylimmän harmonian.

Sisätilojen maljakoita tyyliin Japanin teeseremonia

Jotkut eurooppalaiset suunnittelijat myös noudattaa näitä periaatteita, luoda todella taiteellinen mestariteoksia näennäisen yksinkertainen ja tavalliset huonekalut, yhtäkkiä laittamalla heidät odottamatonta, näyttäisi siltä, ​​mutta samaan aikaan ainoa oikea, koska tajuat heti näki tapa .

Euroopan fengshui Euroopan tyyliin koostumus useita erilaisia ​​maljakoita

Löytää oikea paikka - se on erittäin tärkeää, että huonekalu, vaan maljakot - ennen kaikkea. Yleensä nämä asiat kuin avaruus, mutta joskus maalaismainen ilme nurkassa lähellä antiikin rinnassa, roikkuu omasta, ikäänkuin unohdettu kuka - että joukko oksia tai jopa sateenvarjoja ja sauvat golfia.

Joskus miehittää keskeinen asema koostumuksen, varsinkin jos se on suuri pyöreä maljakot ihmisen kasvua, tai muu erityinen yksinomainen näytteitä, ne vaativat vapautta - vapauta niitä muille sisustusideoiden, antaa heille enemmän tilaa.

Suuri kiinalainen maljakko Giant maljakko - Akvaario yksinomainen koostumus

Mutta muulloin ne voivat mukavasti asettua kaiteen portaat:

Lattia maljakoita sisätilojen aulassa

Tai pysyä lähellä suurta, matolle, takka:

Koostumus lattian maljakoita takka

Sopivin ilmeen lattia maljakoita tilava sisätilojen suuri huone.

Lattia maljakoita sisätilojen "amerikkalainen tyyli" Mini sävellystä samassa kerroksessa maljakko "amerikkalainen". Maljakoita suunnittelussa alla "Lodge" amerikkalainen

Ns "amerikkalainen" sisätilojen usein suuri ja moderni veistoksellinen maljakko sävellyksiään.

Classic olohuone "amerikkalainen" Making lattia maljakko makuuhuone suunnittelu Harmoninen koostumus värillinen maljakoita

Mutta tilava saleissa museoissa ja antiikin palatseja, pakotti eri mielikuvituksellinen huonekaluja, voi katsoa yhtä aiheellista suurten eurooppalaisten tai kiinalaisen maljakoita joitakin antiikin dynastian.

Aseta alkuperäinen taiteellisesti koristeltu maljakoita avoimessa tilassa kulmiin huoneita saatavilla suuret erot huonekaluja tai ikkunan, ja ne näyttäytyvät suuri siellä.

Paju maljakko olohuoneessa sisustus

Valittaessa maljakoita - niiden väri, pintarakenne on tärkeää ottaa huomioon yhdistelmän ja vuorovaikutus yleissuunnitelman suunnitteluun, sen värit ja linjat - joko periaatteisiin harmonian tai kontrastin tahra, vaan osana harkittu koostumus.

Scarlet lattia maljakko valkoinen sisustus

Lattia maljakoita ja niiden sisältö

Toinen mielenkiintoinen seikka - lisäämällä maljakko kukkia tai muita elementtejä. Kapea, ulottuen maljakko ei ole välttämätöntä käyttää suurten ylellisten kukkakimput, on parempi laittaa pitkä, tyylikäs kukka, yksinäinen oksa, joka ulottuu kaukaisuuteen, tai jopa veistoksellinen koostumus langan tyyliin abstraktin!

Voit varmasti käyttää ja tyhjät maljakoita - tällaisessa päätöksessä täsmällisempiä, ja joskus on tiettyä charmia, tyylistä riippuen maljakoita ja yleisteemana sisustus, josta niitä käytetään.

Lattia maljakoita sisustus voidaan täyttää paitsi leikkokukat tai keinotekoisia koostumukset - erittäin mielenkiintoinen ja joskus hyvin omaperäinen, tarkastellaan kotona täynnä eläviä kasveja, iso maljakot - maljakoita. Voit täydentää niitä kukkia ja huonekasvit tavanomaisten ruukuissa ja muita kohteita sisustus. Joskus voit jopa käyttää maljakko kasveja keskuksena Sisustusarkkitehti koostumuksen - kukka-asetelma, eläintarhojen ostoksia tai koostumusta suurten kotimaisten kasvien olohuoneessa, toimisto, vastaanotto, aula.

Maljakot - maljakoita

Tämä koskee myös yksinomainen maljakoita - jättiläisiä, joskus miehittää useimmat huoneen, ja äkkiä astia jonkun vähän elämää.

Myös ihanan, tyylikäs ja ainutlaatuisuus sisustus hehkuva lattialle maljakoita - lamppuja tai muita ainutlaatuisia maljakoita erilaisia ​​kohokohtia. Ne luovat tunnelmaa charmia ja lämpöä täytti huoneen mysteeri ja romantiikkaa.

Täysin erillinen teema - käytön peilipinnoilla, myös eksoottiset maljakoita eri muotoja.

Peili lattia maljakoita sisätilassa

Yhtäkkiä löydät itsesi täysin uskomatonta, fantastinen maisema muuttuu jatkuvasti värejä ja sävyjä, muotoja, joiden lähes liikkua itse, koska kaikenlaisia ​​modulaatiot ja vuorottelu valon ja varjon. Ja sitten huomaa, että kaikkein fantastinen osista maisema heijastuu maljakoita eksoottiset muodot tyyliin surrealismin. Ja ympäröivä maailma muuttuu edelleen suunnitelmasta päällikön valon ja varjon.

Maljakoita, jotka näkyvät valokeilassa, katoavat varjoihin, yhtäkkiä vzblesnuv sen venytetty loistava lisäke, ikään sekoittaen epävakaassa valonsäde, ja yhtäkkiä puhkeaa kanssa kirkas valo kymmenkunta aurinkoa, kimallus kirkkaan kiiltävä hohtavan valkoinen, kirkas valkoinen ja beleyshego värit ja sitten kuihtuu, jättäen vain heijastus kuvajaistaan ​​erilaisissa seinän peilit.

Hyvin jäsennelty sisätilojen maljakon täydellisessä harmoniassa paitsi elinympäristöön, mutta myös sisätilojen keittiö, parveke tai jopa kylpyhuoneessa.

tiukka tyyli Vihreitä kylpyhuone koostumus maljakot - maljakoita Muotoilu kukkaruukku tiukasti "amerikkalainen" Lattia maljakoita makuuhuoneessa

Käyttämällä erilaisia ​​maljakoita sisustus nostaa sisustus aivan uudelle tasolle.

Nykyaikainen alue, jossa on laaja valikoima materiaaleja maljakoita - perustuvia materiaaleja savea tai kasveja, metalli-, Crystal tai lasi, ja joskus jopa muovia ja muita, vielä enemmän eksoottisia asioita olemme vapaita rajoituksista niiden soveltamisessa. Niin monenlaisia ​​tyyppejä, mikä johtaa erilaisiin tyyliin maljakoita, mahdollistaa uskoa että maljakoita voi koristaa sisustus lähes mihin tahansa huoneeseen. Esimerkiksi tästä Lue lasimaljakossa käsillään: Master Class 1 ja Master Class 2.

Veistoksellinen lattia maljakoita nykymuotoilussa interera

Saman lajikkeen varattuna meille valitessaan muodossa maljakoita tietyn huoneen, yhden tai toisen tyylin, koostumus aiheista.

Lattia maljakko välys takka vyöhyke

Kukin sisustussuunnittelija voi löytää tavoitteensa on mitä hän tarvitsee juuri nyt - tässä tilanteessa. Runsaasti lomakkeet odottaa sinua luettelot ja kaupoissa - pitkulaisia ​​ja neliö, pyöristetty ja kulmikas, kumma kaareva ja tiukasti kartiomainen toppeja, veistoksia ja lieriömäinen; kuten kannut, kulhoja, valaisimia ja jopa kahvipannu tai luku miehen kokonaan kasvuun. Tämä monimuotoisuus joskus on hämmästyttävä eikä salli valita mitä - jotain erityistä.

Veistoksellinen maljakko - taulukon sisätilojen makuuhuone

Kunnolla valita sopivan maljakko, hyvä alku ymmärtää tai tuntea sen suhde yleiseen koostumukseen sisätilojen, sen tyyli ja tarkoitus, jota täydennetään maljakoita, joiden avulla sinä tai suunnittelija sisällyttää ideasi sisätilaan.

romantiikka Aasian tyyli suunnittelu

Mielenkiintoisin on, että samassa huoneessa - asunto, talo tai toimistossa tai jopa pienessä huoneessa voi joskus olla merkitystä monenlaisia ​​tyyppejä maljakoita, jotka eroavat sekä niiden toimintaa ja roolia suunnittelussa ja tarkoitettu käytännön tai pseudo-määrätietoinen käyttö .

Yavaza kerros - lamppu

Maljakko - valaisimet ja maljakot - maljakoita voi olla lähellä, tai jopa, esimerkiksi, olla yhdistettynä yhdeksi esine. Ne voivat olla eri värejä, tyylejä ja muotoja, jos koostumus sisätilan perustuu periaatteeseen sijaan tai päinvastoin - ne on sama väri ja yksityiskohtaisesti muotoilu koko tilanne huone, eroavat niiden lajia, kokoa ja tarkoitukseen. Moderni design pelottomasti kokeilemaan tätä todella hämmästyttävä materiaalilla on kyky luoda sisätilojen täydellisessä harmoniassa tai ennennäkemätöntä omaperäisyyttä ennen.

Maljakoita - kulhot erilaisten kukkia ja muita ruukkukasvit kykenevät muuttamaan sisätilojen joku huonetta puutarhassa tai viherhuone, jossa voit nauttia rentoutumista ja rentoutumista tai muuten järjestää piknik ystävien kanssa suoraan kotoa. Toinen idea luoda kotiin kasvihuone.

puutarha huone

Inhottavasti aura viherkasveja, tunnet myös vaikuttaa viestinnän luontoa oman hetkellisen mielialan ja yleiseen terveydentilaan. Kasvit kyllästää meille elävyys ja rauhaa että tarvitsemme, kuten ilman hapen, nykymaailmassa stressin ja katastrofeja. Lisäksi se on vain varasto miellyttävä tuoksu - jos kaikki on oikein valinta ja paikka. Ja jos olet hyvin onnekas, ja vuonna maaginen joukko kiinalaisia ​​maljakoita, kukkakauppa, joka tuli yksinomaiseen suosituksen kaikkein salaperäinen tuttavat, kasvin siemen saniainen, asettamalla maljakoita kaikkia sääntöjä Feng Shui jonain päivänä näet kukinnan saniainen oikeassa omassa olohuoneessa . Uskokaa minua, se on hyvin kaunis.

Arvo maljakoita sisätilassa on erittäin suuri. Hehän antavat tuntumaa jatkuvasti ympäröi kauneus ja juhlava tunnelma, jopa yksitoikkoisuus jokapäiväistä elämää.

Suunnittele lattia maljakko

Niin kodikas ja hurmaava ne näyttävät missään sisätilassa, että kun käytetään maljakoita suunnittelussa, on vaikea kieltäytyä siitä.

Lattia maljakko piireissä

Lattia maljakoita voi luoda todellinen ihme, täyttö, esimerkiksi tuntui yli tyhjään huoneeseen osio, joka ei riitä trendikäs joukko huonekalujen koosta, juuri käyttöön asunnon tai tyhjyyden talossa, joka ilmestyi kun vanha kaappi oman isoäidin romahti painon alla vuosisatoja.

Muotoilu koostumus lattiasta maljakoita Photowall

He tekevät huoneen viihtyisä ja asui-, kuormittamatta ilmapiiri tarpeettomilla huonekaluelementtien. Ja huone, jonka sisäosa järjestät, tulee välittömästi mukava koti tai mukava toimisto toimisto, ja ehkä jopa huoneen museon ja kirjaston, jossa maailmankuulu nimi.

Lattia maljakko kamod

Muinaisista ajoista ja kaukaisten maiden tuli meidän perinne - pitää kotinsa maljakoita erilaisiin tarkoituksiin, ja nähdä niiden kauneuden, täyttö kotiin.

Ja todellakin - paitsi ennen vanhaan samoin, vaikka meidän aikanamme, ne ovat aina vieressä oikealle henkilölle. Niiden kauneutta muuttaa kodeissa, jalostavaa sisustus, viihdyttävä meidän näkökulmasta, muodostetaan diversiteetti suunnittelussa ja tekee siitä tyylikäs. Maljakoita sisustus symboloi ihmiskunnan sen asukkaiden, hyvinvoinnin ympäristöstään, osoittavat ystävällisyyden omistajat ja heidän hengellinen kauneutta.

Lattia maljakoita sisustus - kaunis sisustus (paljon kuvia)

Lattia maljakoita sisustus

On monia koriste-elementtejä, jotka ovat kirjaimellisesti silmänräpäyksessä voi jopa elvyttää yksinkertaisin sisustus. Seinät voidaan täydentää seinä tarroja, levyt, maalauksia, valokuvakehykset, peilit näyttävä kehyksiä, hieno ruukut, hyllyt, valaisimet, lattialle laittaa tyylikäs lamput, lehtitelineitä sateenvarjotelineet, kukkaruukut, lay matto tai lattian maljakko löytää paikka.

Kuten näette, on tahtoa, ja tekevät tilanteesta vielä mukava ei ole vaikeaa. Tänään katsaus keskittyy tiettyyn koriste-esineet - lattia maljakko, joka tekee sisätilojen muistiinpanoja eksoottisia hienostuneisuutta ja ainutlaatuisuus osuus.

Suositukset suunnittelijat.

 • Kerroksessa mielipiteen pidetään maljakko korkeus on vähintään neljäkymmentä senttiä.
 • Menossa myymälän maljakko, eivät osta ensimmäistä suosikki, sinun on ensin määritellä, missä huoneessa se löytää sen kotiin, harkitse sopivan värimaailman, tyyli, ja lopulta, perustuu koko huoneen, valita sopiva malli.
 • Yrittää poimia harmonisen sävy maljakoita yleistä ilmapiiriä sisustus. Esimerkiksi beige paletti huoneen kuin samaa beige tai ruskea lisäyksiä, musta voidaan täydentää tahansa kirkkaita värejä, mutta erityisen tehokas näyttää punainen tai valkoinen. Vihreä huone on aiheellista katsoa valkoinen, beige tai vaalean salaatti kulhoon.
 • Jos aktiivinen eläimet (kissat, koirat) asuu kotona, varaudu siihen, että maljakko milloin tahansa voi olla rikki. Jotenkin estää tämän olemme varmoja täyttää se jotain raskasta hiekkaa, joki kiviä jne
 • Antiikkiesineet on parempi asentaa erikoistuet on tarpeen estää niiden putoaminen, ja siten vaurioita.
 • Pienet huoneet sopiva läpinäkyvä kappaletta kyseistä tuotetta.
 • Suurikokoiset kulho on parempi laittaa huoneen nurkassa, jossa se ei häiritse ketään ja ei saa rikki hankala liikkeen asukkaiden talon.
 • Maljakko pitäisi seistä seinää vasten, eikä sen keskelle huonetta.
 • Hehkuva ruukut voi toimia yövalo.
 • Suuret lattia maljakoita sisätilojen mukava pelata, joten jos lattia huoneessa on tyhjä, se tarkoittaa, että täytyy laskeutua maljakko. Erinomainen esimerkki on massa tyhjän sali ovet osaksi viereisessä huoneessa, poistamalla mahdollisuus laittaa huonekaluja, mutta maljakko, eikä edes yksi mahtuu.
 • Se näyttää hyvältä pariksi sisustus - kun molemmat osapuolet tuolin tai takan joukko hengen maljakoita.

Keskiajalla tätä ulkona sisustus, ainoastaan ​​talot rikkaita.

Vaikuttaa siltä, ​​että mitä voisi olla eroja tässä kerroksessa aluksen, mutta itse asiassa valita yksinkertaisesti hämmästyttävä, ne voidaan valmistaa metallista, posliini, puuta, lasia, savi, keraamiset, posliini tai muovista. Ja myös olla eri muotoja, on: tasainen, pitkänomainen, litistetty, jäljittelemällä muoto lamppu, muodossa pullojen, purkkien, pullot, kartiomainen, kolmiomainen, neliömäinen ja muunlaisia ​​maljakoita.

Tyytyväinen myös erilaisia ​​ulkoisia suunnittelu: paljetteja sisustus, kiiltävä pinta, jolla on mahdollista jättää liitu kirjoitus, värjätään lasi insertit, tavallinen kiiltävät pinnat, stukko, kukka tulostaa, kirjaillut kuviot, koko maisemat, henkilökohtaiset tavarat, jne.

Täytyykö minun jotain laittaa lattialle maljakko.

Ei välttämättä, sillä tämän lisävarusteen itsessään on jo itsenäinen elementti, mutta jos haluat, voit sen laittaa tuoreita tai tekokukat pitkä varsi, tähkiä, auringonkukka, puun oksia, oksat pensaiden oksia puista, kuivakukka järjestelyjä, bambukepeillä. Joulun ja uudenvuoden vapaapäivät hänen mono laittaa tuoksuva kuusen tai männyn oksia, pajun oksa pääsiäinen, 8. maaliskuuta oksa Mimosa. Maljakko voidaan täyttää avoin koriste kiviä, värillinen läpinäkyvä helmet (koriste maa), kuoret, kuivatut marjat, värjätty suolaa ja jne.

 1. Afrikkalainen tyyli korostaa alus puusta sopivalla säiettä.
 2. Egyptin sisätilat maljakko geometrisia kuvioita tai simuloitu stukko.
 3. High-tech toimeen metalli kromi koriste-esineet.
 4. Klassinen sisustus "mielellään ottaa" keraaminen maljakko sopivalla maalaus.
 5. Resuinen chic on mahdollista korostaa hyvin muodikas viime vuosina alusten kuluneet vaikutuksia.
 6. Vuosikerta suunta alleviivatun lattiaelementit, koristeltu kukka tulostaa.
 7. Retro-suunta voi voittaa maljakoita sanomalehti tulostuksen tai lasista mallia tunnisteilla.
 8. Minimalismi ei pidä paljon tarpeettomia yksityiskohtia, joten tässä on parempi tulla heikko läpinäkyvä maljakko.
 9. Lumoava sisustus auttaa korostavat kirkas malli maljakoita, täydennetty strassit tai "huutaa" kirjoituksia.

Kuinka tehdä kaunis kukkaruukun:

Lattia maljakoita sisustus ovat eräänlainen raitista ilmaa, koska monet meistä ovat täysin unohtaneet kuten näyttäviä lattia sisustus, joten jos sinulla ei ole tällaista sisustuselementti, mennä kauppaan - valitse sopiva suunnittelu huone potin, laita se olohuone, keittiö tai sali, ja saalis ihaillen katseita vieraillesi.

Portaali "Dekorol" tarjoaa lukijoilleen rekisteröityä vastaanottamaan ilmoituksia uusista arvosteluja, jäsenyys voidaan antaa läpi erityisellä lomakkeella sivupalkissa.

2 kommenttia artikkeliin

Elegantti kokoelma kuvia! Vinkkejä valitaan myös erinomainen, vain auttaa valinnassa ja asennus maljakon.

Katsokaa lattialle maljakoita, halua suuria ja kiiltävä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 8