Leikkaaminen herukka syksy

Teemme karsimisesta herukka sääntöjen mukaisesti - pantti sato! Miten ja milloin leikata herukoiden

Kasvaa terveellinen Herukka, miellyttävä sato - se on liikaa töitä.

Jokainen lajike tarvitsee erityistä huolenpitoa, erityisesti karsimisesta.

Leikkaaminen herukkapensaita käytetään paitsi muodostumista holkin, mutta myös parantaa valaistuksen, ilmanvaihdon ja saannon parantamiseksi.

Oikea karsimisesta riippuu laadusta sadon hyödyllisiä marjoja. Aloita hoitaa pensaat on välttämätöntä, koska lasku. Vuodesta varhainen hoito riippuu kehittämisestä herukoita ja kasvunopeuteen. Leikkaaminen edistää muodostumista vahva versoja, jotka kypsyvät mukavan suuri marjoja.

Jos leikkaus on tehty oikein ja ajallaan, versot muodostuu heikko, monet kuolevat, ja ei salli satoa.

Herukkapensaita kasvaa ilman leikkaus on mahdotonta. Tämä on haitallista terveydelle kasveja. On alettu soveltaa tuholaisia, erityisesti silmujen punkki. Leikkaaminen on ennaltaehkäisevä toimenpide taistelussa tuholaisia, se auttaa nuorentaa Bush oikealle kehitykselle.

Ajoissa karsimisesta herukat antaa uutta taimiaineistoa, jolla voit laajentaa istutus herukka.

Tietenkin, ei vain tarvitse karsimisesta taimia. Samaan aikaan, käyttö maaperän muokkausta, lannoitus, kastelu ja bioleikkuu. Tämä hoito lisää eloonjääntiprosentin taimet, varmistaa hyvä sato.

Perussäännöt karsimisesta herukoita

Leikkaaminen suoritetaan erilaisia ​​sääntöjä, tarkoituksesta riippuen.

Terveys karsiminen suorittaa poistaa sairaita ja vaurioituneet oksat. Se auttaa ohentua kruunu ja parantaa kattavuutta.

Laudaksi leikata auttaa luomaan oikea pensas. Leikkaa toivottuja versoja.

Nuorentaminen karsiminen auttaa päivittää pensas, päästä eroon ei-laakerin oksat, se stimuloi uusia nuoria versoja.

Puristumiskohtaa suoritetaan poistamiseksi ampua kärki.

Päätavoitteena Tämän karsiminen - saavutetaan parempi saanto. Suorita toimenpide tarvitset, jotta pensaassa oksat olivat eri-ikäisiä. Leikkaa kaikki versot, joilla ei enää kantaa hedelmää ja yli kuusi vuotta.

Viettävät syksy karsiminen vuosittain jälkeen lehdet putoavat pois. Ensimmäisenä vuonna istutuksen jälkeen, leikkaa kaikki versot yläpuolella kolmas munuainen. Trimmauksen jälkeen pensaat koostuu 5-6 oksat.

Toisena vuonna istutuksen jälkeen, poista ylimääräinen nolla pakenee ja jättää enintään 5 kappaletta. Tämä tulevaisuuden luuston oksat pensas. Tiheämpi istutus pensaita, pienempien versoja varaukseen.

Lopussa kolmannen vuoden muodostumista Bush päistä. Säilytetään enintään 5 nolla pakenee, ja loput on leikattu. Yläosien vuosittaisen oksat lyhenee 3 silmuja, ja leikkaa, ja kolmen vuoden versoja.

Jälkeen viidentenä istutus herukkapensaita tarvitse uudistaa. Vanhat oksat poistetaan juuresta. Jäljellä olevat versot leikataan niiden iän mukaan.

Asianmukainen karsiminen herukka syksyllä lisää sen sitkeys. Nuoret oksat kerätä tarpeeksi ravinteita hyvä talvehtiminen.

Miten tehdä karsimisesta herukka kevät

Keväällä käyttäytyminen terveys karsiminen pensas. Laudaksi leikata lykätä syksyllä. Keväthallojen leikata vaurioitunut oksat, kuiva ja kierretty versoista, jotka kasvavat hoikkiin.

Menojen tarvitsevat karsimisesta ennen alkuunsa tauko ja alku mahlan virtauksen. Ilman lämpötila ei saisi laskea alle nollan.

Trim tarvitsevat kaiken stelyaschiesya versot, jotka kasvavat alareunassa Bush, samoin kuin versoja, joka ilmestyi ulos maasta.

Miksi leikata herukat kesällä

Mustaherukka suositeltavaa katkaista kesällä ennen kukintaa. Tämä edistää välilehden enemmän nuput. Heinäkuun alussa kärjet versoja tarvitsevat prischipnut. Tämä tekniikka edistää hyvän sadon, nopea kypsyminen marjat ja hyviä aluevaltaus Bush.

Monet puutarhurit kiinni täysin erilainen lähestymistapa kasvava herukoita. Michurin instituutti tarjoaa muita sääntöjä karsiminen mustista.

1. ensimmäisten viiden vuoden kuluttua istutuksen herukkapensaita ei karsittiin. Korjattu toisena vuonna.

2. kuudetta kasvava leikataan juuri 50% pensaita. Loput pensaiden lähti hedelmiä.

3. seitsemäntenä jäljellä herukkapensaita ja katkaista juuresta. Loput kasvien toteutetaan karsimisesta ja harvennus kruunu.

4. Kun tällainen nuorentaminen viettävät sadon kolmeksi kaudeksi. Lisäksi kaikki pensaat juuriltaan.

Soveltaa viljely teknologia voi olla vain teollisessa mittakaavassa ja laajoja alueita lasku mustaherukka.

Saniteetti- karsiminen mustaherukka

Saniteetti- karsinta suoritetaan vain terävillä työkaluilla ja sahat. Voi rikkoa pois versoja, tämä johtaa tartunnan kasvin sienitaudit.

Kun karsiminen on tarpeen muistaa, että mustaherukka hedelmiä oksat kolmen vuoden aikana kaikki muut versot voidaan turvallisesti poistaa.

Kun poistat ampuu juuresta voi jättää kanto tai pensas rot vaikuttaa.

Ohentua tarvetta suuresti paksuuntuu kruunu. Hämärässä, ja käämin holkki hyökkää tuholaisten, pölytys vähenee, saanto laskee.

Radical karsiminen mustaherukka

Jos herukkapensaita lakkasi miellyttää sato, niin ehdottomasti tarvitsemme radikaalin karsintaa, joka stimuloi uusia versoja. Tämä on halvin ja tehokkain tapa nuorentaa Bush.

Harjoittaa parempaa sadon keväällä tai syksyllä. Katkaista kaikki oksat tasolla 3 cm maanpinnan yläpuolella. Maaperä alla pensaiden hyvin lannoitettu humus. Tämän jälkeen karsimisesta Bush alkavat jälleen kasvaa hyvin ensi kaudella ja ilahduttaa korkea tuotto vuodessa.

Hyödyllisiä vinkkejä karsinta mustaherukan

1. kirjanmerkki sato mustaherukka tapahtuu kahden vuoden oksat. Kun karsiminen voit turvallisesti siivota kaikki oksat yli 4 vuotta. Katkaista heidän tarvitse maahan.

2. Vanhemmat oksat eroavat värin nuorten kuori. Vanhempi paeta, sitä tummempi kuori sitä.

3. Liian paksuuntunut pensaita ohentunut välittömästi, mutta muutaman vuoden kuluttua.

4. saannon parantamiseksi versoja täytyy nipistää kuuden parhaan munuaisten. Joka vuosi, jättäen vain 4 vahva paeta.

5. Kun sato on tarpeen poistaa otplodivshie oksat, tehdä tilaa nuoret versot.

6. hybridilajikkeiden hedelmien voimakkaampi ensimmäisenä vuonna, sinun täytyy säännöllisesti puhdistaa otplodivshie versoja. Perinteisten lajikkeiden herukoita poistaa vain osa ampua. Hedelmiä on versoja kaksi vuotta.

Suorittamaan karsinta mustaherukka on paitsi kun otetaan huomioon ikä versoja, mutta myös keskittyen lajikeominaisuuksien. Lajikkeiden heikko haaroittumista versoja on puristuksiin pois ja lyhentää oksat 1/3 pituudesta.

Saadaan cassis riippuu karsimisesta suoritettu. Saavuttaa runsas hedelmiä ja nuorentaa pensas voidaan hoitavat rutiinia karsimisesta herukoita.

Sap virtaus mustaherukan alkaa aivan maaliskuun alussa jo näkyä nuoret lehdet. Leikkaaminen pensas toteutetaan kahdessa vaiheessa. Useimmat holkki leikataan syksyllä, niin jousi on vain suorittaa terveys karsinta ja oikea tunnistettu puutteita.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Miten leikata herukat syksyllä - askel askeleelta opas aloittelijoille videoita

Urakoiden puutarhassa syksyllä, kuten karsiminen herukat, tunnettu valmistelemalla kasveja talveksi. Oikea ja asiantunteva lähestymistapa on perusta hyvän sadon ensi vuonna. Tämä herättää kysymyksen siitä, miten leikata herukat syksyllä, koska syksy hoito vaatii vakavaa suhdetta, muuten Bushin tämän laitoksen ei ota erinomainen fructification. Kuitenkin kaikki noviisi puutarhurit ottaa huomioon erityistä huolellisuutta herukoita.

Mikä on syksyn karsiminen herukat

Vaatimaton ensisilmäyksellä Herukka alkaa kehittyä nopeasti laskeutumisen jälkeen nuori karannut, puutarhuri ilahdutti sen kasvua ja saada valtaa. Jälkeen muutaman kauden alkaa havaittu lasku saannolla, koska Bush kasveja tuli muodoton ja tilaa vieviä. Tässä suhteessa, lasku karsinta mustaherukka on välttämättömyys, koska vanha kuivattiin oksat tullut este muodostumista kruunu ja uusi hedelmän versoja. Rutiini leikkaus pensas pidentää elinkaarta 4-6 kertaa.On tarpeen:

 • poistaa tuholaisten tai sieni haara;
 • lisätä ja koko marjoja;
 • optimoida toimitusprosessin heikon tai vanhoja versoja eivät houkuttele arvokkaita aineita;
 • muoto pensas.

Jotkut kokeneet puutarhurit käyttää paitsi syksyllä, mutta ja kesällä karsimisesta. Heidän toimintansa yleensä motivoi seuraavat edut:

 • Liika auringonvalo myönteinen vaikutus fotosynteesissä nuoria versoja.
 • Riski kaikenlaisia ​​kasvien sieni-infektioita vähenevät lähes nollaan.
 • Intensiteetti sisemmän oksat herukka kasvu on sama kuin sivuhaarat, niin että lopulta muodostuneet todella kaunis muoto.

Leikkaaminen tapahtuu syksyllä ennen ensimmäistä pakkanen. Tällä hetkellä vielä lunta. Paras aika tähän tehtävään on lokakuun lopussa ja marraskuun alussa. Kasvit tällä kaudella, vähiten sairaita ja hyvin sietää kaikenlaisia ​​häiriöitä. Samalla on muistettava, että nolla-asteen versot ovat prosesseja, jotka ovat kasvaneet ulos maasta - niitä kutsutaan niin koko ensimmäisen elinvuoden. Ne kasvavat haara ensimmäisen, toisen asteen, jne Syksyllä on poistettava:

 • heikko ja ohuita oksia;
 • acarpous oksat;
 • tartunnan tauteja ja tuholaisia ​​vaikuttaa;
 • kutistunut oksat;
 • nuoret versot, kasvi varjostus.

Päästä eroon tarpeettomasta prosesseja, erityisesti ne, jotka ovat koetelleet tuholaisia, tarvitset joukko välttämätön terävien instrumenttien. Väistyä terveoksaista ja muodostavat terve pensas, joka on hyvin kantaa hedelmää, tarvitset:

 • Oksasakset. Sovelletaan oksat eri-ikäisiä ja kokoisia. Voit käyttää yksi- tai kaksipuolista pensasleikkurit.
 • Vannesahan. Erinomainen leikkaus paksumpia oksia, mutta hampaat niiden täytyy olla suhteellisen pieni.
 • Raivaussahat. Leikata sairaita ja ohut oksia. Lisäksi niitä käytetään antamaan haluttuun muotoon holkki.
 • Clippers. Niitä voidaan käyttää leikata oksat mahdollisimman suora.
 • Raivaussakset. Varustettu pitkävartisia, minkä ansiosta karsintaa voidaan tehdä kaukaisissa paikoissa.

Riippumatta karsintaa herukka lajikkeiden talven pitäisi tehdä joka vuosi. Syksy menettely on hyvä, koska se on useita etuja. Tänä aikana kasvi ei ole niin herkkä trimmaustoimenpiteitä, koska ei ole mahla virtaa, eli kasvi ei vapauta mehua. Lisäksi menettely toimii desinfioinnin hyönteisten ja tautien. Ajo syksy menettelyt:

 • On poistettava pohjan kaikki oksat, jotka ovat yli 5 vuotta.
 • Leikkaa nuorten oksat, jotka eivät ole vielä yksi vuosi.
 • Poista versoja varrennuksessa - niillä on taipumus juurtua hyvin ennen talvea.
 • Poista kaikki poikittaiset ja sivusuunnassa oksat, muuten auringonvalo ei saavuttamaan tärkeimmät versoja.
 • Ylimpänä päähaarojen ei saa leikata. Voit poistaa vain, jos ne olivat hämmästyneitä punkit, kirvat, antraknoosi.

Aseistettu terävillä leikkurit ja muut työkalut, katkaisi yläosien taimet ennen istutusta kunkin prosessin. Tässä tapauksessa kussakin haarassa, jättää noin 2-3 silmuja. Kun ensimmäinen kausi, Herukka saavat keskimäärin viisi uutta konttoria. Huomaa, että sinun täytyy istuttaa herukat noin 3 viikkoa ennen pakkasia tule. Toistaiseksi sen asianmukaisesti huomioon hoidosta kasvi, joka vaikuttaa myönteisesti sen muodostumista.

Jokainen vaihe hoidon Herukka vaatii perusteellista lähestymistapaa. Jos etsit epätavallisia keinoja leikata, sitten kiinnittää huomiota siihen, miten Michurin. Se on usein suositellaan aloittelijoille. Hänen ansiostaan ​​voit varmistaa hyvän sadon suurella plantaaseilla. Tätä prosessia suhteellisen yksinkertainen:

 • Jälkeen herukka taimet istutetaan, ne ovat 5-vuotiaita ei pitäisi altistua leikkaus.
 • 5 vuoden jälkeen, on tarpeen katkaista juuressa, noin puolet bush - niissä tulevaisuudessa tarvitse syöttää huolellisesti.
 • Jälkeen vuoden kasvanut ituja täytyy lähteä noin 20, loput ovat poistettava.
 • Vuotta myöhemmin, samanlainen olisi ryhdyttävä jälkipuoliskolla herukoita pensaita.
 • Jälkeen raivaaminen vanhoja tehtaita on laskeutua istuttaa uusia.

Kun karsintaa pensaat, yleensä leikata pois vahingoittuneen ja sairaat oksat, toivottuja versoja. herukkapensaita viljelty ilman asianmukaista huomiota uusi kausi antaa erittäin pienet marjat. Se tapahtuu niin, että se ei ole kovin vanha kasvi yhtäkkiä alkaa kantaa hedelmää kertaluokkaa pienempi kuin tavallisesti. Tällaisessa tilanteessa on suositeltavaa käyttää radikaalisti koristeeksi. Sen ydin on se, että sivuston omistaja haluat poistaa kaikki Pagon kasveilla ennen pohjan 3 cm. Sitten juuristo olisi runsaasti rikastetun lannoitteita ja maaperän kanto piilottaa.

Koska oikea ja pätevä poistamisen oksat, kruunu holkin muodostaa terve ja hyvä hedelmiä. Tehdä työtä oikein, sinun täytyy noudattaa tietyssä järjestyksessä. Aloittaa vaati hygieenistä karsintaa, niin nuorentaminen Bush ja sen myöhemmän ylläpitoon. Yleinen järjestelmä:

 • Laskeutumisen aikana, poista kaikki huiput, jättäen 3-4 silmuja. Lopussa vuoden niiden tilalle tulee olemaan yli 5 versoja.
 • Toisen elinvuoden, laitoksen tulee poistaa kaikki aluskasvillisuus, jolloin enintään 6 vahvoja oksia. Älä jätä poedennye tai joihin eri tautia prosesseja.
 • Kolmannessa ja neljännessä elinvuosia uudelleen poistamalla nuoret versot ja ne, jotka olivat iski hyönteisten tai infektioita. Jätä korkeintaan 5-6 vahva versoja, tärkeintä on läsnäolo 3-4 silmut versoja.
 • Viidennessä ja kuudennessa elinvuosia katkaista kaikki vanhat versot. Tämä nuorentava hoito auttaa lisäämään hedelmällisyyttä herukkapensaita.

Tämä prosessi on tehty suhteellisen yksinkertainen. Aloittaa, sinun täytyy tyhjentää Herukka kuivasta lehdet ja oksat, ja poista kaikki versot, joilla ei ole aikaa kypsyä - jos et, ne silti vymerznut talvella. Muista päästä eroon intertwining oksat, jotka kasvavat päässä keskustasta ja makaa kentällä. Älä unohda poistaa epämuodostuneita ja vaikuttaa prosesseihin.

Elvyttää Herukka lisäämiseksi sen fructification ensin katkaista kaikki oksat yli 5 vuotta, jos se on musta arvosana ja Yli 8-vuotiaat - jos se on punainen ja valkoinen lajikkeet. Etsi vuotuinen ampuu, ja varmasti lyhentää niitä noin kolmanneksella. Lisäksi voit leikata kolmivuotisen versot (Pagon) on jo hyvin muodostettua Herukka. Tämän kasvin nuorentaminen on valmis.

Tämä vaihe on yhtä tärkeä kuin kaksi edellistä. Se suoritetaan useimmiten liiallisesta taimitiheys. Voit tehdä tämän, puhdista keskeinen oksat keventää Bush. Jos määrä hedelmäkasvit Pagon riittää, voit poistaa kaikki versot ovat kasvaneet kuluvan kauden. Vahvasti sumea Bush aiemmin jalostamattomia voimakkaasti ei ole tarpeen ohentua. Muuten hän ei voi selviytyä menetys suuri määrä versoja.

Miten leikata herukat syksyllä: punainen ja valkoinen

Musta, punainen ja valkoinen herukoita, vaikka ovat lähisukulaiset, pensas punaiset ja valkoiset marjat vaatii hieman erilainen kampanja. Leikkaaminen punaherukka syksyllä vaatii vähemmän virtaa, mutta se on ainakin maltillisesti. Tässä yhteydessä liiallinen karsiminen suoritetaan tässä tapauksessa ei ole sen arvoinen. Muuten, kasvit keskisadolla vähenee merkittävästi tai hedelmiä jonkin aikaa poissa. Pidä myös mielessä, että hedelmät silmut on säädetty yläosien askelin. Teknologia karsintaan, punainen ja valkoinen herukoita:

 • Ennen istutusta, trimmaa Bush on samanlainen leikkaus mustista.
 • Syksyllä kasvi Jätä 3-4 tehokkain alkio kuuluva nolla järjestyksessä. Jos holkin kasvaa huonosti (heikko haarautuminen tapahtuu), sitten lyhentää pohjaosa on (lisäys) kolmannen pituuden.
 • Kukin haara punaherukka hedelmiä pystyy jopa 8-10 vuotta, joten oksista laitoksessa täytyy olla eri-ikäisiä. Optimaalinen määrä ampuu - 15-20 kappaletta.

Älä myöskään hävitetä punainen ja valkoinen herukoita vahva versoja. Jos oksat kasvavat voimakkaasti, sitten lyhentää niitä noin kaksi kertaa. Kun leikkaus punainen ja valkoinen herukoita, joka voi tuottaa tulosta noin 15-20 vuotias, älä laiminlyödä seuraavat suositukset:

 • istutus, leikkaa versot ensimmäisen kerran;
 • Nuori ei suositella karsia oksat;
 • leikkaa oksien tummat, koska he eivät kanna hedelmää, kuten ennenkin;
 • oksat yli 7-vuotiaille on poistettava;
 • Poista kaikki poikittaiset prosessit;
 • voiteluun osissa käytetään puutarhan Var;
 • Varmista aina, että laitos ei ole liian paksuuntuu.

Jos puhumme ominaisuuksia leikkaus punainen ja valkoinen herukoita, sopivin aika tämän menettelyn katsotaan olevan aikaisin keväällä tai kesällä, toisin sanoen, päättymisen jälkeen hedelmiä. Muodostumista Bush säännöt pysyvät samana, eli sama kuin mustaherukka, mutta ripaus topit viime vuoden versot pitäisi olla. Älä myöskään tarvitse lyhentää oksat 2-3 hletnego ikää. Käsittely tarpeettomana nuoria versoja, vanhat ja tuholaisia. Kun menettely pitäisi pysyä noin 6-8 luuston oksat.

Miten korjata vanhaa ja laiminlyötyjä Bush

Ilman ajoissa romu herukat pensaat kantaa hedelmää hän lopettaa, ja oksat kasvaa ja vanheta. Lyijy ja käynnissä vanhan laitoksen normaalitilaan kerrallaan ei toimi. Ennakoiden sato tulee olemaan kärsivällinen noin 3 vuotta. Koko tämän ajan se vie suorittamaan karsinta (paras syksyllä). Hyödyllisiä vinkkejä:

 • Millä ampuu sairas tai liian vanha ja kertoa pohjapinta osa laitoksen - hänen ja aloittaa leikkaus. Poista kaikki haarat vaikuttavat sientä ja lasisiipiset, poedennye tuholaisia.
 • Leikkaa pois vanhat ja paksut oksat Herukka pohjakerroksessa, eli aivan maahan. Jätä lopulta kannon 3 senttimetriä, muuten tulee haara-toppeja, joka alkaa kasvaa kasvin sisällä.
 • Tämän seurauksena sinulla on oltava yli 20 konttoria nuorena 2-3,5 vuotta. Vuosittain lyhentää niitä, jättäen noin 3-4 silmuja.

Lisätä Bush kyky muodostaa uusia versoja

Jotta voitaisiin lisätä laitoksen kykyä muodostaa uusia versoja, sinun täytyy rajata latvat. Lyhentää jokainen oksa käyttäen oksasakset noin puoli sen pituudesta tai kolmasosa. Leikkauksen tulee olla 2-3 mm: n korkeudella munuaiset. Erikoisuus tässä prosessissa on, että tarve valita munuaisen, joka on suunnattu ulospäin Herukka, pikemminkin kuin sen sisällä. Tämä suhteellisen yksinkertainen toimenpide edistää kasvua uusien oksia, joilla on myönteinen vaikutus tuottavuuteen herukoita.

Miten ja milloin leikata herukoiden eri lajikkeiden

Joskus tiettyä lajiketta edellyttää yksilöllistä lähestymistapaa, koska yleiset säännöt hoitoa eivät aina optimaalinen. Yleensä hoitavat herukoiden, on erittäin tärkeää, ettei liikaa sitä poistaminen Pagon. Virheellinen käsittely ei vain ei toimi, vaan myös mahdollisuus tuhota kasvi. On erityisen tärkeää leikata vanhoja versoja, joka on jo 6-7 vuotta. Ne on poistettava, koska ne eivät kanna hedelmää. Tuottavuus on alhainen, nämä versot valitaan kaikkia ravinteita nuoret versot.

Hedelmiä Altain lajikkeita ilmaantuu yleensä keskellä ja yläosa ampua. Tässä suhteessa, jos leikkaa ne, kokonaissaanto voi pudota voimakkaasti. Kokeneet puutarhurit suosittelevat leikata vain vanhat oksat, jotka ovat hyvin kummajaisia. Mitä muita terveoksaista, niin niitä ei saa lyhentää. Et unohda poistaa kaikki prosessit, jotka olivat altistuneet tuhohyönteisiä ja erilaisia ​​sairauksia.

Pensaiden aktiivinen versojen

Jos puhumme kasvien lajikkeiden aktiivisella fruiting, nolla-versot oli muodostunut runsaasti lähes joka vuosi. ne kasvavat, pääsääntöisesti juuresta kasvi. Oksat näistä ampuu on suhteellisen heikko, niin monet puutarhurit yksinkertaisesti leikata niitä. Jos nuori ampua saavuttaa 30 cm, se voidaan leikata, leikata samalla kaikki heikko munuaiset.

Passiivisilla versojen

Kuten lajikkeiden passiivisilla versojen, heillä nuoret versot eivät kasva kovin hyvin. Pensaat kasvilajikkeiden hitaasti. Jos päätät tehdä sadon, sitten muistaa, että tässä tapauksessa nuoret oksat ei ole leikattu tai katkaistava hieman. Oksien poistaminen ikä 6 vuotta tai katkaisemalla latvat, annat mahdollisuuden kotoaan karanneet nuoret saavat enemmän ravinteita. Tämä lähestymistapa auttaa tulevaisuudessa saada hyvä kokoelma herukat passiivisen versojen.

Ehdot ja herukka sato järjestelmä syksyllä aloittelijoille

Leikkaaminen herukka syksy aloittelijoille

Herukka, marja suosikki heidän mökillä. Ainakin jokin osa on ainakin yksi Bush. Sillä ei ole väliä, mitä väriä marja häneltä. Kuka tykkää punaisia ​​marjoja, joku ei kehua tarpeeksi helmi tai vaaleanpunainen lajike, joka on hulluna musta tuoksuva kauneutta. Mitä nämä herkut olivat pöydällä, pensaan takaa herukat tarvitsevat ajoissa hoitoa. Oppiminen pitäisi alkaa syksyllä karsimisesta herukoita aloittelijoille. Useimmat puutarhurit mieluummin mustaherukka soseet se osoittautuu herkullinen, hilloa, teetä tehty lehdet on sanoinkuvaamaton maku.

Mitä herukkapensaita vuosittain oksat roikkua omalla sadon marjoja, vaatii jatkuvaa karsimisesta. Oikein karsittiin Bush voi aktiivisesti tuottaa hedelmää jopa 20 vuotta. Hyväksyn Bush on hämmästyttävä. Paras aika tänä syksynä. Sap virtaus kasveissa jäätyy ennen lepotilaan siirtymistä, leikkaamista tapahtuu ilman stressiä Bush.

Trim silti yrittää korjata, ei hetken mielijohteesta. Jätä vuotuinen versot eivät näe sinua niin sato tulevana vuonna. Suoritetaan menoja leikkaamalla huolellisesti. Pensaassa tulisi jättää 10-15 oksat eri-ikäisiä. 3-5 varret vuosittain samanikäisiä voi jättää paloja 6. toukokuuta lunta talvella tauko. Jos talvella ne yleensä ulkoistavat, tarpeeton versoja leikata keväällä. Ei tarvitse ylikuormittaa pensas oksat, älä ahne.

Varoitus! Ylimääräinen versot varjossa pensaassa. Pohjapinta versot lähes hedelmiä, ja pakottaa kasvien siemeniä runsaasti. Leikkaa tämä Bush hyöty menee. Marjoja pensaassa paksuuntunut pieni, maistua hyvältä. Viettää harvennus pensas.

Tarvittavat välineet karsinta

ei tarvitse ostaa fancy työkalu karsimisesta herukkapensaita. Tarvitset leikkurit ja Var ja kaikki. Ainoa neuvo, ota voimakas oksasakset. Ne on helpompi leikata vanhat oksat. Kovettuneet ja kovettunut leikkurit heikot versot kova ja joskus jopa mahdotonta leikata. Kunnossa, leikkurit ymmärretty.

Var miksi sinun pitäisi olla kiinnostunut? Puutarha Var tarve peittelemättä leikkauksia, he eivät kasvaa umpeen. Tämä tehdään estämään, kasvi haavaumat ei ole mitään.

Herukkapensaita karsittiin syksyllä, keväällä ja jopa kesällä. Puutarhurit kokemusta herukoita mieluummin leikata pensaat loppusyksystä. Siten ne välittävät tulevaisuudesta sadon ja marja puita terveyttä. Tuolloin kun se on jo aika kylmä, mutta lunta ei ole vielä laskenut, puutarhurit suorittaa karsimisesta hedelmät ja marjat pensaita.

Raivata pieni pohjapinta versoja, irrota taivutettu ja katkenneita oksia. Sitten alkaa kohdistaa vuotuinen karsimisesta oksat, jättäen 3-4 kappaletta joka vuosi, mutta enintään 10-12 oksat pensaassa. Paksuuntunut istutus tuottaa sadon pienet marjat, ja niiden määrä on vähentynyt huomattavasti. Käsittelemään pensaat tuholaisten ja sadonkorjuun istutus vaikeaa.

Tulisi kiire! Leikkaaminen suoritetaan keväällä, mutta se on tarpeen tehdä tätä menettelyä ennen alkuunsa turvotusta, herukoita, erityisesti musta, on saamassa silmut aikaisin. Lumi kuuluu edelleen Bushin on vaikea saada, joten mustaherukka pensaita leikataan syksyllä. Hieman myöhässä tämän menettelyn keväällä, et voi odottaa hyvää satoa. Tämä marja puita mahla virtaa lähdetään aikaisin, kun viivästetty karsimisesta leikkaukset ylenpalttisesti ja pitkään, "Cry", heikentää kasvi.

Leikkaaminen herukat, ei niin vaikeaselkoista menettelyä. Lue hakuteoksia ja teoksia asiantuntijoiden, yrittäen ymmärtää mystistä luvut ja tullut siihen tulokseen, että et ymmärrä. Ja meidän on tehtävä karsimisesta. Yrittää ymmärtää ikä sivuliikkeen väri kuin se on vanhempi, tummempi. Kerran, kiinnitä huomiota siihen, ymmärrätte ilman työvoimaa leikkaus.

Hankitut nuoret taimet aikana istutus vaatii melko jäykkä koristeeksi. Leikata oksat ja korkeus 5 cm. Yläpuolella taso maaperän, se on tarpeen asianmukaisen kasvin kasvua. Kesällä voit heittää pensaassa 3-4 vahva oksat jopa 45 cm. Autumn karsimisesta pensas ei tarvitse.

Toisena vuonna kasvin muodostunut hedelmiä oksat. Alareunassa juuret nuoret versot näyttävät. Lisää umpeenkasvanut lähteä 3-5 oksat, ja loput leikata, jättäen kanto 3 cm. Jos jätät korkea segmentissä, laukaisee kasvun oksat.

Kolmantena vuonna, joten karsinta pensas, huomaa väri oksat, ne eroavat varjossa. Samanikäisiä on pieni hopea. Dvuhletki jo selkeä vaaleanruskea, kolmen vuoden oksat ruskea.

Pääpaino! Clipping herukka, katso paitsi iässä oksat, mutta myös valtion. Kuinka usein paikalla munuaiset, jos punkki jos on tarpeeksi valoa tartunnan. Tulevaisuuden muokkaamiseen sadon edelleen tärkeä rooli.

On lajikkeiden pensaita suurella ampua. Root alueella on paljon bakteereita, nimeltään spinning toppeja. Nämä versot ovat lähes haarautuminen ja suuri sato ei tuo. Jätä muutama ampuu korvaa vanhan, lyhentää kolmasosaa, mikä edistää muodostumista oksat. Turhien versoja, ei säästämättä.

Ominaisuudet trim valkoinen ja punaherukat

Kaksi sisarta, punainen ja valkoinen herukoita on erilainen muoto Bush, joka on erilainen kuin mustaherukka. Vallitsee muodossa pystyssä oksat. On tarpeen vakavasti seurata tiheys Bush. Nämä lajikkeet herukka sato ei anna, jos ne ovat voimakkaasti paksuuntunut. Punaherukka hedelmät runsaasti on viiden vuoden ja vanhemmat oksat. Nuput muodostuvat paitsi yhden vuoden kasvu, perustuvatko ne oksat oksat 2-3 cm pitkä.

Vanha, ovat lakanneet hedelmää on parempi poistaa oksat. Nämä lajikkeet eivät purista pensaita. Yläosien oksat sijaitsevat hedelmiä silmuja.

Leikata punainen ja valkoinen herukoita, kokeneet puutarhurit kehotetaan aikaisin keväällä ennen silmujen turpoamista. Pensaassa saisi ylittää 15-20 oksat, kappaletta 3 vuodessa. 3 Zero ampuu tarpeeksi, jätä tehokkain.

Tarkastuttaa! Sadonkorjuun jälkeen, poista sairaat oksat, jos yli puolet holkin saastuneen versoja, on parempi sanoa hyvästit hänelle. Paikka, jossa kasvatetaan taimi, on desinfioitava. Jos hän osoittautui onttoja oksat musta, sillä tartunnan vaarallinen tuholainen, se lasisiipiset. Bush välittömästi kaivettiin ja poltettiin.

Nuorena sato herukat

Trim pensaat herukka alkavat jo laskeutumisen aikana. Se on menettely parempaa juurtumista ja terve pensas kasvua. Leikkaus on tehty kulmassa 45˚, edellä munuaisten 5 mm. Kun karsintaa, jätä 3 silmut ja yritä haavan, leikkaamalla pois ylimääräinen osa ampua.

Aikana istutus, taimi herukat haudata maahan syvyyteen 18-20 cm., Jättäen pinnalle 3 nuppuja. Istutus tulisi tehdä yleensä syksyllä, mutta jos sinulla ei ole aikaa, voit tehdä sen keväällä. Kesän aikana jos olet tehnyt kaiken oikein, kasvaa vahva pensas. Syksyllä on tehtävä vain terveys karsimisesta taimi. Poista rikki, sairaat, ja sijaitsee lähellä maanpintaa ituja. Jos taimi tyytyväinen vahva versot voidaan lyhentää. Älä unohda ruokkia nuoria pensas, se vaatii paljon energiaa muodostuu vahva, terve pensas.

Taistelua sato! Leikkaaminen pensaat liittyy suoraan hedelmiä. Vuosittain tehtävä voit kerätä runsaan sadon arvokkaita marjoja. Lannoitus, kastelu, karsimisesta herukat tarvitaan, ne ovat tärkeitä sadon muuten ala kasvaa vain koriste pensas, jotka soveltuvat ainoastaan ​​lehtien aihioita panimo teetä. Mitä voi leikata pensaat mustaherukan:

 • tuottavuuden lisääminen;
 • menee tehostettu kasvua nuorten versot;
 • parantunut hedelmiä laatu ja määrä;
 • kasvoi hedelmiä pensaat.

karsiminen kasvit tulisi suorittaa vuosittain saada näitä ominaisuuksia ja tuottaa sen muodostumista:

 • saanto muodostuminen tapahtuu vanha puu;
 • ensimmäinen sato on nuori taimet istutuksen maahan;
 • seuraavina vuosina, leikata vanhoja, sairaita, rikki ja paksuuntuminen pensas versot;
 • täydellinen muodostumista bush neljäntenä kasvun.

Aikana muotoilu ja leikkaus pensaiden suorittaa sen tarkistamista. Onko kasvi selviä merkkejä sairaudesta ja vahingoittaa runko ja ampua tuhoeläimiä. Jos havaitset oireita, siirtyy välittömästi pensaikkoa hoitoon.

Kasvaa omalla takapihallaan vain terveitä yksilöitä, ostaa kasvilajikkeiden vastustuskykyisiä tautia. Jos oli jonkinlainen hyökkäys pensaat, käytä hyönteismyrkkyjä ja sienitautien. Jälkeen karsimista syksyllä spray pensaita. Se on tehtävä kuivalla säällä. Ennaltaehkäisy kasveja erittäin hyödyllinen menettely, älä ole laiska.

Miten leikata korinttien 2 vuotta

Toisena vuonna kasvun Herukka, poista heikko kasvu on kitukasvuinen ja laiha, alle 15 cm. Oksat. Jätä kappaletta 5 erittäin kehittynyt oksat. Muista lyhentää versoja toinen vuosi 4-6 nuppuja, joten kun kasvaa vihermassaa holkin.

Jos toisena vuonna olit kehittymättömiä pensaat, sitten todennäköisesti, kun lasku kysyit väärän tehtaan kulma. Tuntuu hiukan, ja niin tapahtui seurauksena. Kun istutus, kallistuskulma antaa kasvin kyky muodostaa suuren määrän bakteereita. Kokeile prischipnut ylimpien, ja mikä parasta, elinsiirron taimi toisella kierroksella. Vain sovi tehdä kaikkia sääntöjä.

Muodostamalla sen jälkeen holkin herukka

Tärkein hoito! Myöhemmässä aikana, eli 3, 4, ja edelleen vuotta. Voit vain muodostaa pensas. Leikata pohjapinta versot, jolloin terveyttä leikkaus, poistamalla holkki käyrät, ohut, rikki oksat. Älä unohda ohentua pensas, enemmän auringonvaloa se saa, marjat ovat herkullisia. Haluaisin kiinnittää huomionne yhden vivahteen, ampuu frostbitten topit on myös poistettava.

Tiettyyn aikaan, Bush hankkii pysyvä rakenne, se tapahtuu 5-7 vuoden kasvu. Sen pitäisi koostua 12-15 eri-ikäisten versoja. Vanha, mutta silti hyvä hedelmäsatoon oksat lyhentää hieman, koska ne kasvavat heikko luonnollisen kasvun. Mutta leikattaessa latvat, haara saavat stimuloivan kasvua vauhtia.

Koskaan leikattu kerralla kaikki vanhat oksat, on parempi tehdä se hitaasti. Korvaamalla ne kasvaa pohjapinta versoja. Joka vuosi on tarpeen korvata 5 kpl vanhat oksat vahva nuori teini.

Parasta kaikessa hedelmiä kahden, kolmen ja neljän kesän pohjapinta versoja. 5-6 kesän versot leikataan, hamppu ei saisi olla suurempi kuin 3 cm.

Herukka, marja erittäin hyödyllinen, koska se tekee paljon erilaisia ​​kappaleita. Lehtiä ja marjoja käytetään säilöntää vihanneksia, valmistettu ihana marjahyytelöä, hilloa, marmeladia, soseet, siirappi.

On kuitenkin olemassa parempia herukat tuoreita, niin enemmän lempeä tapa aihioiden jäädyttämistä tuoreita marjoja. Säilyttämiseksi hyödyllisiä ominaisuuksia voi kuivaa ne.

Mielenkiintoista! Suurin määrä vitamiineja läsnä raakoja hedelmiä herukka, niiden 4 kertaa enemmän kuin kypsä Berry. Niin että kun C-vitamiinin puutos juoma puoliksi kypsiä marjoja.

Teetä tehty mustaherukan lehdistä stimuloivat aivojen toimintaa, se voi olla juomakelpoista, paitsi aikuisten lisäksi myös lapsia.

Decoction lehdet herukka ihosairauksien hoitoon, se lisätään vesihauteessa hyväksymismenettelyä. Vain decoction lehdet lisätään liha, kalaruokia ja salaatteja. Lehdet purkitettu, nuori tarjous lehdet pestään ja sijoitetaan purkki tiukasti, täyttö suolainen liuos 1 litraan vettä, 30 g. suolaa. Tällainen lisäys on tärkein ruokia, on erittäin käyttökelpoinen organismin.

Käyttö 100% mehua lisää merkittävästi veren hemoglobiiniin lapsia, mutta ole varovainen mehua voi olla allerginen reaktio.

Herukka kuuluu perheeseen karviainen, joka kasvaa korkeus on 2 metriä. Kukkii toukokuussa ja marjat kypsyvät heinäkuussa ja elokuun alussa. Nopeasti kasvava pensas, hedelmiä alkaa toisena vuonna. Lajikkeet ovat, varhainen, keski ja myöhäinen. Pensas avulias kaikin tavoin, joten opettele oikea karsimisesta herukka syksy aloittelijoille ensisijainen tehtävä.

Video Vinkkejä aloitteleville puutarhurit - Syksy karsiminen herukat

Brugmansia: istutus ja hoito kedolla

Money Tree - lääkinnällisiä ominaisuuksia ja vasta-reseptejä

Mitä muuta tarkistaa?

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

© 2018 Tietoja värejä, kaikkea ja kaikkia · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

31 − = 21