Leikkaus neulepuikoilla aloittelijoille

Neulominen neulomalla neuloja patchwork-tekniikalla

Neulominen tässä tekniikassa voi olla jopa aloitteleva neule, riittää kyettävä ommella etu- ja takasilmukat

Joten, neulomalla tarvitsemme langan, voit ottaa loput: erilaiset glomeruli, vain niiden värien mukaan, joita ne poimivat ja neulepuseroista.

Yhdestä neliöstä keräämme 22 silmukkaa, 11 kahdelta puolelta.

Ensimmäinen rivi: Ompelemme 10 silmukkaa ympäri kasvot, 11 ja 12 silmukat ympäri kasvot ja neulo neulomista rivin loppuun.

Tärkeää! Ensimmäinen silmukka sidotaan aina etuosaan, ja viimeinen on poistettu ulos (lanka ennen töitä), ei sitomista!

Tämä on välttämätöntä, jos neulotaan värillisellä nauhalla, niin että ensimmäinen silmukka ei liiku rivillä värillään.

Ensimmäinen sarja neulottua kasvojen kanssa, älä unohda - ensimmäistä silmukkaa ommellaan edessä, viimeinen, jonka poistamme ilman sidontatyötä, kierre ennen töitä.

Seuraavaksi kumpaankin kasviriviin ommellaan keskimmäiset kolme silmukkaa yhteen, kunnes puoli on jäljellä yksi silmukka.

Pieni neliö on kytketty.

Katsotaan nyt, kuinka puolet suuresta neliöstä neulee.

Hänelle on kerättävä 44 silmukkaa.

Meillä neulo 1 rivi 10 kasvojen, kaksi kasvojen, 20 kasvojen, kaksi kasvojen, kasvoista sarjan loppuun. Älä unohda - viimeinen silmukka on poistettu ulkona. Rypytysrivit on neulottu kasvojen kanssa. Seuraavaksi kaikissa kasvojen riveissä sitomme kolme silmukkaa, joista ensimmäisessä rivissä neulomme yhdessä.

Samalla periaatteella viimeinen kappale on neulottu, kolme neliömetriä.

Hänelle kirjoittaa 66 silmukkaa.

Ensimmäinen rivi: 10 kasvot, kaksi kasvot kasvot, 20 kasvot, 2 kasvot, 20 kasvot, 2 kasvot yhteen, kasvojen loppupuolella. Viimeinen silmukka poistetaan ulos.

Tämä on kolme pääelementtiä, kun neulotaan leikkaustyötä neulomalla. Niistä on tehty kaikki kuvioita. Seuraavaksi näytän, miten ne liittyvät yhteen.

Joten, alkaisimme yhdistää kappaleemme yhteen kankaaseen.

Kahden neliön reunasta nosta 22 silmukkaa - 11 yhdestä ja 11 toisesta. Ja neurisemme kolmas neliö sekä edelliset.

Jos haluat sitoa neliön sivulle, ja meillä on vain yksi reuna, nosta sitten silmukat reunasta (11 silmukkaa) ja 11 silmukkaa neuletietokoneesta.

Niinpä neuloa oikean kokoinen kangas.

Muut elementit liitetään kankaaseen samalla periaatteella.

Voit yhdistää eri kokoisia elementtejä, järjestää eri järjestyksessä - kaikki on vain mielikuvitustasi.

Jotta työskentelyn helpottaminen olisi helppoa, suosittelen ensin tekemään paperiradan kuvio ja piirrä kaavion kappaleesi järjestelyyn.

Ja vielä yksi muunnelma neulosta.

Neulomalla neulomalla tehty messinki koostuu useimmiten neliökuvioista.

Ensimmäinen vaihtoehto - neuletakit neulovat motiiveja ja muodostavat sitten vain tuotteita, jotka eivät käytä mitään järjestelmiä.

Toinen vaihtoehto - neliöt eivät ole ommeltuina, mutta ne liitetään neulomisprosessiin. Tee neulominen tässä tekniikassa, neulaajan pitäisi pystyä tekemään joukko silmukoita, neuloa kasvojen silmukoita ja vähentää.

1. Ensin sinun on valittava lanka. On parasta, että lanka on eräänlainen. Lankavärin määrä valitaan harkintasi mukaan.

2. Tyypin 21 neulotut neulotut neulotut ompeleet: kasvot ja kukkaro rivit - kasvot. n. reuna neliöiden muodostamiseksi kyhmyjä, tämän alussa sarjan poistaa reunan silmukka, ei provyazyvaya, lanka työn, reuna silmukan lopussa rivin neuloa edessä.

3. Kutakin 2. krs: aa vähennä, sitoudu yhteen kolme keskeistä silmukkaa (vaihda toinen ja ensimmäinen silmukka, toinen silmukka yläosasta, sitota sitten 3 s).

4. Poista neliön viimeisellä rivillä kolme jäljellä olevaa silmukkaa yhteen, katkaise lanka ja kiinnitä se.

5. Jatka sitten toisen neliön neulomista. Tee näin ensimmäisellä neliön reuna-reunalla 11 s. Kiinnitä puhuja 10 kertaa lisää puomilla (käytä ilmaa kierteellä pujotettavien ilmansilmukoiden päälle).

6. Ompele neuleen ompeleet, tee joka 2. krs: n rivillä, kuten ensimmäisessä neliössä.

7. Leikkaa jäljellä olevat 3 ompeleet yhteen, katkaise lanka ja kiinnitä se.

8. Kolmas neliö kirjoitetaan ja neulotaan toisena.

9. Ensimmäinen rivi neliöistä neuloa haluttuun leveyteen, kirjoita ja laske silmukoita, kuten toisessa neliössä on esitetty.

10. Kun olet kiinnittänyt ensimmäisen neliön riviin, mene toisen neliön riviin. Voit tehdä tämän valitsemalla 10 silmukkaa puomilla (kierrä neulan ilmansilmukat työkierteellä), 1 tuumaa. Nurkasta ja 10 s., Kirjoita ensimmäisen neliön yläosaan.

11. Neulo neulottuja ompeleita ja vähennä niitä, kuten aiemmissa laatikoissa on ilmoitettu. Nurjan viimeisessä rivissä irrota jäljellä olevat kolme silmukkaa, katkaise lanka ja kiinnitä se.

12. Neuloa toisen rivin toinen neliö toisen rivin ensimmäisen neliön sivureunaa pitkin, kirjoita 10 puoleen, nurkasta 1 pisteestä ja ensimmäisen rivin toisen neliön yläreunasta, kirjoita neulojen 10 n päälle.

13. Sitten kaikki jäljellä olevat neliöt kirjoitetaan ja vähennetään, kuten toisen rivin toinen neliö.

14. Seuraavaksi 3., 4., 5., 6. jne. Neliöt riviä neulotaan toisen neliön rivin periaatteen mukaan.

Neulomalla neulomalla neulomalla klassikko

Master-luokka neulomalla patchwork neulomalla neuloja ja vaiheittainen kuvaus aloittelijoille.

Tilkkutäkki - tällaista käsitöitä, jossa tuotteet kerätään pohjalta mosaiikki neulosta eriväriset laastareita, nimeltään motiiveja.

Ensimmäinen vaihtoehto - neuletakit neulovat motiiveja ja muodostavat sitten vain tuotteita, jotka eivät käytä mitään järjestelmiä.

Toinen vaihtoehto - neliöt eivät ole ommeltuina, mutta ne liitetään neulomisprosessiin. Tee neulominen tässä tekniikassa, neulaajan pitäisi pystyä tekemään joukko silmukoita, neuloa kasvojen silmukoita ja vähentää.

Yksinkertaiset neulotekniikat leikkaustyyliin ja yksityiskohtaisiin järjestelmiin

Viime aikoina yhä suosittu patchwork-tekniikka ei ole vähemmän erilaista kuin muut ompelutavat.

Yksi vaihtoehdoista kirkkaiden, viehättävien ja alkuperäisten asioiden luomiseen leikkaustyyleissä on neulomalla neliöitä tai muita geometrisia muotoja.

Kuinka vaikeaa on tehdä neulominen patch-tyyliin, ja myös malleja, jotka on valittava neulomiseen, löydämme yhdessä.

Tikkaus neuloa jopa aloittelijan avulla, koska tämä tekniikka suoritetaan hyvin yksinkertaisilla järjestelmillä. Sinun tarvitsee vain määrittää geometrinen kuva - ja yhdistää useita elementtejä tällaisista muodoista, jotka myöhemmin liittävät toisiinsa.

On olemassa kaksi vaihtoehtoa neulomisen tilkkutyövaiheille vaihe vaiheelta aloittelijoille:

  • Ensimmäinen menetelmä käsittää erillisten neliön, romboidisten, monikulmioiden ja muiden elementtien muodostamisen. ne on ommeltu yhteen valmistumisen jälkeen neulonta;

Neliön elementeistä valmistettu rintaneula on yleisin muunnelma luomaan neulotut esineet tässä tyylissä: ruudullinen, päiväpeitteet, viitat. Ennen kuin neulotaan ruudut neulomalla neuloja neliöistä tai luodaan toinen esine taloon, on tärkeää ymmärtää, miten sitoa tämä luku.

Yksinkertainen tilkkutyötapa neulepuikoille aloittelijoille alkaa sarjalla tarvittava määrä silmukoita neulomalla neulaa. Jos haluat luoda neliön, jonka leveys on 15 silmukkaa, meidän on luotava sarja 31. (15 + 1 + 15). On selvää, että yksi silmukka luo tulevan neliön kulman.

Saranat on sidottava kummallekin puolelle.

Tee toinen rivi tekemällä pienennys: etureunan sijasta sitoja kolme silmukkaa keskellä. Jotta kuvion reunassa olisi solmuja, irrota ensimmäinen silmukka neulonpuoleisesta neulasta ja sitota etuosa. Kun kolme silmukkaa on vähennetty, leikkaa ja kiinnitä lanka vetämällä sitä reunasilmukan läpi.

Seuraava askel neulomalla neulomalla neulomalla on luoda toinen geometrinen elementti. Perinteisesti sinun täytyy string neula 15 uutta silmukkaa ja vielä 16 reunalla neliön on jo muodostettu, Tuo neula reunan yli ja vedä silmukka. Luodessasi tätä elementtiä, vähennä keskilenkit kussakin toisessa rivissä, kuten ensimmäisen neliön muodostamisessa.

Kaikki rivissä olevat jäljellä olevat neliöt ovat sidoksissa jo luotuihin. Tämä master-laastari neulotut luokka-leikkaustyöt neulot sopivat lapsille ja aikuisille tarkoitettujen standardilevyjen luomiseen, sillä jokainen uusi ruutu neliöitä on tasainen.

Seuraavassa vaiheessa neulomalla ruudut neulomalla neuloja neliöille aloittelijoille jatkamme toisen ja seuraavien neliörivien luomista. Yläreunassa kirjoita 15 silmukkaa ja lisää 16 ilmansilmukkaa päihin. Elementti itsessään on neulottu samalla tavoin kuin edellinen: silmukat luodaan kasvojen kohdalla, ja kolmelle keskukselle tehdään vähennyksiä.

Näiden rivien toinen neliö on tehty pohjasta ja puolelta. Kierrä 15 silmukkaa ensimmäisen rivin reunaa pitkin, toinen nurkasta ja loput 15 - vieressä olevan neliön reunaa pitkin. Suorita neulottu huopa neulomalla neuloja neliöistä samalla tavalla.

Valmiit ruudulliset neliöt leikkaustyyliin

Olemme selvittäneet yksinkertaisimmalla tekniikalla, miten neuloa lasten huopa tai aikuisten huopa tilkkutyypissä. Mutta joskus on tarpeen yhdistää geometriset fragmentit eri tavoin.

Voit monipuolistaa tätä prosessia lisäämällä eri sävyjä. On tärkeää, että neulottujen neliöiden ruudut, joilla on pinnat, oli harmoninen värimaailma.

Jos et ole aikaisemmin tehnyt tällaista työtä, on parempi sitoa ruudullinen neulepuikot neliöiltä aloittelijoille pääistutkimuksen masteroinnin jälkeen.

Sinun on ymmärrettävä vähintään seuraavat seikat:

  • laastareiden yhdistelmänä sitomalla;

Harva käytäntö - ja hallitset kaikki tärkeät vivahteet. Ja sitten neulominen prosessi leikkaustyyli näyttää sinulle helppo ja mielenkiintoinen ammatti.

Neliöiden neulominen neulepuikoilla on hyvä, koska sen ansiosta voit luoda monia hyödyllisiä asioita. Ja jos nämä ovat vaatekappaleita, kuten sukat tai tossut, teet työtä melko nopeasti.

Jos haluat tehdä tossut neliöistä neulepuikoilla, valmistele tasaisen paksuuden ja tekstuurin lanka useissa väreissä.

Sukat patchwork neulonta, valokuva

Siirry nyt yksityiskohtaiseen kaavioon ja kuvaustapahtumat tossut neulomalla neuloja. Ensin tehdään neliönäyte, jonka läpimitta on puolet jalan pituudesta. Valmistele 35 silmukkaa puoleille.

Taskut-spiked on patchwork tekniikka: vaiheet neulonta

Tämän jälkeen on tarpeen vähentää silmukoita keskellä: eli 16 kasvojen 3 jälkeen seuraavat vähennetään, ja loput 16 tehdään myös kasvojen kanssa. Tämä toimenpide toistuu tulevaisuudessa, kunnes jäljellä on vain 9 silmukkaa.

Sitten edetä mittausta mitat jalka - ja vertaa parametrit saatu diagonaalinen tyhjä. Jos ne sopivat yhteen, neulo tossut, muuten neliö on liityttävä uudelleen samasta langasta, jolloin sadonkorjuu enemmän tai vähemmän tiheää.

Luomaan toinen elementti lenkkarit neliöt soittaa neuloja vapaasta pinnojen 13 silmukoita vasemman reunan - ja niiden neuloa kasvojen silmukka. Sääntö 13 silmukkaa neulottu samoin. Eli lopulta meidän täytyy saada 35 silmukkaa puikoilla. Ne vastaavat kasvojen.

Tällaiset tekniikat käyttävät pitkiä kunnes saamme silmukka. Tämän jälkeen lanka on katkaistu ja koukussa käyttivät 34 silmukoita on erilainen värimaailma. Jälleen toista kaikki manipulaatioita ja tuottaa yhden silmukan. Saimme puolella meidän lenkkarit. Toinen puoli on neulottu samalla tavalla.

Nyt voit taas ottaa ensimmäisen tyypin lanka muodostaa kantapää. Tämä tekniikka mahdollistaa voit luoda paitsi tossut, vaan myös sukat ja jopa puhui Sledkov tilkkutäkki. Dial 34 silmukoita reunan - ja suorittaa vähennyslaskun yhdeksän. Soita numeroon 13 Wales - ja tehdä eturivissä: niin saat sekä vasemmalla että oikealla puolella.

Jatka sammuta saranat - ja dovyazhite jäljellä neliö loppuun.

Seuraavassa vaiheessa neulominen tossut neliöiden kehä pinnoja. Neljä pinnoja dial reuna silmukka - ja aloittaa pyöröneuletta raidallinen jälkipistojen ja kasvojen sarja. Joten voit pitää ennalta määrätyn mallin. Bates kaaria taittuu.

Jälkeen provyazyvaniya kahdeksan riviä, sulje silmukka. Nyt kokeilla tossut jälleen nähdä hyvin valittu parametrit. Sukat tilkkutäkki neulottu kasvu rivien Kirjansidontasektorin.

Samanlaista tekniikkaa käytetään luomaan tilkkutäkki lapaset neuloja, mutta tässä tapauksessa se on tarpeen lisätä peruselementin peukalon.

Melko yleinen on käytäntö, tilkkutäkki puseroita, mekkoja, takkeja ja muita vaatteita kohteita. Koska tekniikka luoda näistä vaatekappaleista on samanlainen monessa suhteessa, annamme esimerkki yhdestä master luokan tilkkutäkki neuloja.

Kaikki nämä kuvaukset on suunniteltu luomaan pinnoja pusero tilkkutäkki neliöiden koko 36. Jos tarvitset muita vaihtoehtoja, sinun pitäisi lisätä tai vähentää määrä silmukoita peräkkäin.

Neulepuserot tilkkutäkki neuloja voidaan suorittaa useilla kuvioita. Ensimmäinen tapa - luominen "net" kuvio vaatteita. Luoda useita silmukoita, jotka on jaettu neljään + 1 ja 2 reuna.

Etuosa on tehty yhdistämällä reunan silmukoiden ja toista. Tee kaksi silmukkaa pitkin edessä ristissä, sc kaksittain yhdessä kasvot. Kaksi viimeistä silmukka on pinnan ja reunan.

Iznanka tehty reunasta, nurin silmukoita ja toista seuraavassa kaaviossa: Väärä silmukka sc + (. PHI) + Väärä kahdesti, helmi.

Saat villapaita tai villatakki neuloja hajanainen lähestymistapa ja malli "sylkeä". Dial 20 silmukkaa ja kaksi reunan neula. Katso kaavio neulomista tuotteen etupuolella.

Luoda kääntöpuolella piirustuksen do nakida Väärä. Toista mallia ensimmäisestä kymmenenteen riville.

Laske kuvio tiheys rakenteessa. Tapauksessa fragmentin 10 silmäkoko 10 cm sisältää silmukat 18 ja 24 sarjan. Jos käyttää järjestelmää "Spit" kuvio näytteen kanssa samat parametrit tulisi asettaa 20 silmukkaa + kaksi reuna ja 24 sarja.

Luotaessa kuvioita jakaa edessä ja takana. Vasta sitten ne sidotaan toisiinsa. Kaaviossa, suuntaan nuolten voidaan nähdä pariutumisen. Sen mukaisesti jokainen edessä ja takana neulottu kahdesti.

Askel askeleelta ohjeet luomiseen neulepaidat tekniikassa tilkkutäkki:

  • harmaa lanka alkaa sitovaa fragmenttia A. Aseta puolaan 39 silmukoita - ja aloittaa pariutumisen silmukkakuvio jopa 24 cm (58 riviä);

Kokoonpano liittyvien neuleet alkaa olkanivelet (13 cm kaksi puolta). Keskustassa 22 cm pysyy auki välilehtiä, jotka on tarkoitettu kaulan.

Ompele hihat alustaan, joka yhdistää liitokset kaikki tekijät - ja voit kokeilla tuotetta.

Tee tilkkutäkki mekkoja ja takkeja, neuletakit, liivit, viitat voi olla samanlainen.

Huolimatta ilmeinen teknologian monimutkaisuus, voit melko nopeasti oppia kaikki vivahteet: tärkeintä - hieman käytäntö.

Modulaarinen neulominen kuten myös aloittelijoille, niin nopeasti muistiin ja ei aiheuta mitään ongelmia. Ja jos annetaan ehdot, joka on mielestäsi liian monimutkaista - katso video puhui käsillään neulominen tilkkutäkki - ja niin et tee virheitä prosessissa.

Käytännöllinen ja mukavat vaatteet lasten kanssa kätensä: miten sitoa pinnoja puku vastasyntynyt 0-3 kuukautta

Virkkaa patalaput kuvauksen ja kaaviot: yksinkertainen ja mielenkiintoisia ratkaisuja kotiisi

Me sisustaa talon käsitöitä: neulominen matot järjestelmän johtokoukkua

On hienoa, että löysin sayt.Davno ihastunut sekamelska ja ei edes usko, että voit myös neuloa tämän stile.A sinulle kerran halunnut niin paljon idey.Ochen viltti lapsen ja sukat ovat värikkäitä ja kauniita, hyvin aurinkoinen, on nyt myös sellainen Statement hochu.Budut minut lämpimänä talvella ja miellyttää kaikkia semyu.Teper tietävät, että minä annan ystävillesi.

Kovasti tämän tyylin neulomisesta, koska he saavat uskomattoman kauniita asioita. Ennen kaikkea haluan tehdä huopia, fleece peittoja ja matot samalla tavalla. Kuitenkin olen yleensä neuloa "kanssa marginaali", toiminnan kautta jokainen elementti. Minusta näyttää siltä, ​​että niin paljon helpompaa nyt kokeilla sitä "työssä", ehkä se säästää minun aikaa) Kiitos mielenkiintoinen artikkeli ja yksityiskohtainen kuvaus neulepaidat)

Kiitos niin paljon tietoa. Ollakseni rehellinen, en edes tiedä, että tämä tilkkutäkki. Vuosi sitten toisella foorumilla nähnyt MK, päätin kokeilla. Tytöt neulominen suuri ruudullinen neliöt. Vain yksi neliö tehtiin eri tekniikoita eri malleja ja virkkaa. Minulla oli 30 kappaletta ja ei ole minun Peitot dovyazano. Nyt ajattelen ehkä käynnistämään uudelleen))

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 54 = 64