liesi takka

Miten valita kiukaan mökki tai talo - kuvaus lopputuotteiden tuottajien kanssa ja hinnat

Yleistynyt viime vuosina hankkinut takka uuni, jota käytetään paitsi lämmitykseen, mutta myös korostaa vaikuttava sisustus. Löytää edullinen rauta- tai puulämmitteiset versio laitteesta kuten liesi lämmittämään Villa kylminä vuodenaikoina - ei ole ongelma. Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman lämmityslaitteiden, joista monet on moderni sisustus.

Tämä laite kuuluu luokkaan lämmityslaitteiden, joka useimmissa tapauksissa on esitetty mallia jatkuva polttaminen. Niille on ominaista korkea lämmön tuotantokapasiteetti. Valmistavat yritykset tarjoavat valikoiman metallina (rauta, valurauta), ja puiset laitteita. Niiden tärkein etu on hinta, joka saavutetaan hehku tilassa palamisen. Tänään tilata sopiva vaihtoehto Moskovassa, Pietarissa tai toiseen kaupunkiin voi olla erikoistunut verkkokaupastamme toimitus postitse.

Ennen kuin ostat liesi lämmittää huoneen, tutustu sen toimintaan. Lämmitys uunissa tämäntyyppisen toimii hieman eri tavalla kuin tavallisesti. Polton jälkeen palon ensimmäisessä vaiheessa kääntyä auki läpät, jolloin polttoainetta alkaa polttaa hyvin nopeasti, nopeasti tekee tuloksena lämpöä huoneeseen. Seuraavaksi on toinen polttoaine kirjanmerkin, aseta ja läppä kiinni - polttoainetta alkaa rapistua, pitkä antaen lämpöenergiaa lämmitetty huone. Takka uunissa kotona voi olla:

 • Corner. Tämä muotoilu on asetettu pitkin yhteistä seinää salin ja keittiön, ja takka sijaitsee huoneen kulmassa 45 astetta ja järjestely pidetään kulmaksi.
 • Edessä. Asentaminen tämä vaihtoehto tapahtuu pitkin etuseinän. Asennus on mahdollista talossa ilman selkeää eroa huonetta, eli joiden yhdistetty keittiö-ruokasali.
 • Kamiinatyyppiseen kanava. Tämä lämmityslaite asennetaan tärkein seinän ja takka on asennettu konsoliin.

Uunien ja takkojen lämmittämiseen käytettävästä pienille ja suurille ryhmille, hyvin erilaisia. Joukossa on sekä kompakti laite ja on hyvin yleistä. Ennen ostopäätöksen tekemistä, etsi pitkään uuni, toimivia puupolttoainevoimalassa. Se ei vain täyttää talon lämmin, mutta myös tuoda esteettinen vaikutus. uunin ovi voi olla panoraama, tasomainen, puolisuunnikkaan, puoliympyrän muotoinen, jne. - kiinnittää huomiota kuvan ostaessaan internetissä.

In puulämmitteinen kiuas ja tämä tyyppi ei ole klassinen tuhkaa tuhkaa, koska palamistuotteista käytettäessä tuskin jää. Sen sijaan, se on aukko, jonka läpi lämmittimen syötetään ilmaa. Uunin polttoaineena puuta, mikä tärkeintä, että polttoaineen laatu oli hyvä. Toiminnassa kaasuseos ja jaetaan palamaton tuhka.

Monet nykyaikaiset lämmittimet Tämäntyyppisiä valurautaa. Toisin kuin massiivinen tiili analogit, tällaista vaihtoehtoa ei tarvitse asentaa keskeinen perusta, erityistä huoltoa ja hoitoa. Usein kamiinat on varustettu liesi tai uunit. Valurauta on suuri lämmönjohtavuus ja siten helposti kestää eri lämpötila järjestelmiä pitkään. Muita etuja ovat kompakti, houkutteleva ulkonäkö ja korkea hyötysuhde, joka voi nousta 80-85%.

Kun suunnittelet lämmittämiseksi suuri huone, jossa on uuni tiilestä takka, pitää mielessä, että suunnittelun on yhtenä yksikkönä, joka on asennettu perustuksen pala. Lisäksi se tarjoaa yhteisen kanavan poistamiseksi savua. Tämä suklaapatukan voidaan jopa käyttää ruoanlaittoon. Usein se on asetettu niin, että keittolevyn (jos on) sijaitsi keittiössä. Yleensä palo uunissa on vaikuttava ja pääoman rakentaminen, jolla on suuri massa, mutta se eroaa kokoonpano monimutkaisuus.

Jos olet kiinnostunut liesi-takka puutarhan puu, hiiltä tai jonkin muun tyyppistä polttoainetta, tarkista kanssa malleja, jotka ovat hyvin suosittuja. Harkitse myös mahdollisimman paljon ehdotuksia erikoistuneiden myyntipisteissä. Jotkut kaupat ovat usein ajaa myyntiä ja ilmoitti toimista, joiden kautta ostaa kiinnostuneita modernin mallia voidaan jättää. Myynnissä löytyy seuraavista suosituimmista vaihtoehdoista:

Kun tarkoituksena on asentaa liesi, kiinnittää huomiota mallin Brandenburgin prismaan ylhäältä hormiin. Helppo asentaa ja tehokas uuni ilahduttaa sinua pitkä näkemyksiä ja lämpimän tulen. Tämä malli on valurauta arina, lasi puhdistusjärjestelmä tila ja taloudellinen polttoaineen kulutus. Erikseen voit korostaa läsnäolon keraamisten terien marmoroitu puolella paneelit. Laite on valmistettu rakenneteräksen korkealaatuisia. Yksityiskohtainen kuvaus:

 • Mallin nimi: Brandenburg prisma;
 • Hinta: 27260 ruplaa;
 • ominaisuudet: tilavuus lämmitetty tilojen - 150 m3, mitat - 710x950x550 mm, paino - 150 kg, polttoaine - puu, lämpöteho - 12 kW, savupiipun halkaisija - 150 mm;
 • Plussat: voima, helppokäyttöisyys, koko;
 • Miinukset: ei liesi ruoanlaittoon.

Modernissa Venäjän markkinoilla löytyy hyvä vaihtoehto ekokamina - Bayern nurkkaan. Juuri tämä malli on halvempaa kuin edellinen, mutta se on hieman vähemmän virtaa. Suunnittelu on houkutteleva ulkomuoto, jotta se voi mahtua lähes mihin tahansa sisustukseen. Uuni on valmistettu teräksestä, joka on varustettu arina valurautaa, ja vuorattu fireclay tiiliä. Teräs paksuus muoto on 3 mm. Huone lämpenee nopeasti, kiitos konvektiolämmityksen ja tehokkaan lämmönsiirron. ominaisuudet:

 • Mallin nimi: EkoKamin Bayern Corner;
 • Hinta: 18990 ruplaa;
 • ominaisuudet: mitat - 65x85x52, paino - 125 kg, halkaisija savupiipun - 12 cm, tilavuus - 9 kW, teho - 78% polttoaineen - puu;
 • Plussat: nopeasti lämmittää huoneen, kohtuullisin kustannuksin, on keraaminen liesi, tuhkalaatikko;
 • Miinukset: pieni tulipesä on hankalaa luoda puuhun.

Hyvä hankinta ja ihana sisustus, kiitos klassinen muotoilu, on sähköliesi takka uuni Electrolux EFP / F-110. Asennus Tämän mallin suoritetaan ulkona. Laitteessa on koristeellinen taottu baareja ja skenaarioharjoitteita liekki. Kaikki elementit kuvia, jotka sisältävät puuta, hiiltä, ​​palo - maalattu käsin. Realistisempi simulaatio tulipalon, kuvattua laitetta on säädettävä liekin kirkkautta. Ominaisuudet:

 • Mallin nimi: Electrolux EFP / F-110;
 • hinta: 8300 ruplaa;
 • ominaisuudet: mitat - 54x41,5x28 cm, tilavuus - 1,8 kW, kotelon materiaali - teräs paino - 11,4 kg, on termostaatti;
 • Plussat: kohtuullisin kustannuksin, vaikutus elävän tulen kolme toimintatilaa (900W, 1800W, ilman lämmitystä);
 • Miinukset: vähän virtaa.

Uunit viime vuosina ovat yhä suositumpia. Niistä monimuotoisuus nykyisten hyvä vaihtoehto lämmittämiseen maalaistalon huonetta tai mökkiä ja koristeet voi tulla MBS Hyvää. Tämä tarkoittaa uunin kehyksen tyypin. Se on valurautaa ja taotut ruostumattomasta teräksestä. Yläkansi, tuhkalaatikko, raastaa ja tulipesän luukku on peitetty lämmönkestävällä matta maali. Emalipintoja takaa pitkän käyttöiän ja vastaa estetiikkaa. Ennen ostamista Tutustu ominaisuudet:

 • Mallin nimi: MBS Hyvää;
 • Hinta: 14691 ruplaa;
 • ominaisuudet: mitat - 70x40x40 cm, polttoaine - puu, teho - 6 kW, kuumennettiin tilavuus - 120 m3, paino - 48 kg;
 • Plussat: estetiikka, erinomainen laatu, on laatikko tuhkaa;
 • Miinukset: pituus harkkoja ei saa ylittää 30 cm.

Päättää edullinen suoritusmuoto ulkona sähkö lieskapesään, tarkasti Real-liekki Saturn. Tämä malli on kaappiin liesi kotelon, jossa on musta väri. Klassinen muotoilu takorautaisilla jäljitelmä koristeita - täydellinen niille, jotka jahtaavat omaperäisyys ja yksilöllisyyttä. Kammion on joukko valaisimia, jotka luovat aivan realistinen vaikutus liekin ja tulisia hiiliä. Kuvaus:

 • Mallin nimi: Real-liekki Saturn;
 • hinta: 12450 s.;
 • ominaisuudet: mitat - 60x51x31 cm, kehon materiaali - teräs, teho - 2 kW;
 • ansioita: liekki vaikutus Optiflame, 2 lämmitystilassa;
 • Miinukset: vähän valtaa.

Lämmönvaihdin Tämän laitteen on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, jossa paksuus on 5 mm. Se on suunniteltu siten, että tarjoaa tehokkaan ja nopean lämmityksen jäähdytysnestettä. Jos uuni on liitetty lämmitysjärjestelmään, mutta se ei ole täytetty vedellä, sitten upota se ei voi olla - se vahingoittaa lämmityselementtejä. Suurin alue, jota kuumennetaan vesi- virran saavuttaessa 230 m3 - laskematta lämmitys konvektiolämpöä. Ennen osto huolellisesti lukea sen:

 • Mallin nimi: META Angara Aqua;
 • hinta: 32750 Rue;
 • Ominaisuudet: vesi piiri, toimenpiteet - 104x75x49 cm, kehon materiaali - teräs, teho - 13 kW, polttoaine - puu, halkaisija savupiipun - 15 cm, paino - 150 kg;
 • ammattilaiset: valta, on laatikko tuhkan polttopuut säilytyslokero, kapealla ruoan lämmittämiseen;
 • Miinukset: korkeat kustannukset, paljon painoa.

Kiinnitä huomiota laitteen tehon. Valita optimaalinen variantti tämän kriteerin savupiipun uunissa on lähdettävä siitä laskelma: 1 kW 10 m2, joka on välttämätöntä kuumentaa keskimääräinen korkeus katto - 2,5 m on toivottavaa ostaa laitteena riittämätön kapasiteetti, ja liiallinen .. Ensimmäisessä tapauksessa uuni on kääntää maksimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden toimimaan tilassa, kunnes huoneilmaan on lämmin. Tämän seurauksena ylikuumenemisen laite voi esiintyä, mikä merkitsisi useiden epämiellyttäviä seurauksia.

Päättää välillä rautaa ja terästä malli. ensimmäinen tyyppi laitteessa on korkea lämmönjohtavuus, mutta hieman pidempi lämmitetty. Mene lämpenee nopeasti huone on parempi antaa etusija takka uuni teräslevystä. Tällainen laite lämmitetään lähes välittömästi, mutta rauhoittuu paljon nopeammin rauta "veli." Kun ostat malli valurautaa, kiinnittää huomiota tiheys ja paino materiaalin.

Ostaessaan kiinnostusta tyyppistä polttoainetta, joka sopii niille kiinnostuneita mallissa - valita, mitä on käytettävissä. Kiinnittämään huomiota suunnitteluun - valinta riippuu henkilökohtaiset mieltymykset. Lue varustettu tukeeko tietty pitkän palamisen järjestelmä, jonka kautta se voi toimia jopa 6-8 tuntia polttoaine-välilehti. Oppia kaikkea vuori. Uuneihin, jotka on vuorattu kivi (esimerkiksi, vuolukivi), tai keramiikkaa, kuumennetaan kauemmin, mutta edelleen säteilevät lämpöä, vaikka tuli sammuu laitteessa.

Arviot

Anastasia, 30 vuotias

Mieheni ja minä päätimme ostaa takka uuni todistamaan, koska Usein me tulemme ja pysyä siellä muutaman päivän syksyllä, kun se on jo siistiä. Osti Meta Angara-12 Aqua. Kuten ulkonäkö, koko, läsnäolo tuhkan ja veden piiri. Merkittäviä haittoja ovat suuri laitteen paino ja kustannukset ovat korkeat.

Kävelin useita erikoisliikkeitä ja jonkin pohtiminen valitsi ekokaminu Baijerissa. Laite lämpenee nopeasti, kiitos. Toinen kohokohta hyvää laatua, tehokkuutta, asennuksen helppous. Kuitenkin hankinta tehdään kapea uunissa, mikä on hankalaa. Lisäksi savustettu lasi.

Lämmitykseen kartanotunnelmasta ja esteettinen nautinto määräsi internetissä Ferlux Lawa. Eduista tämän mallin korostavat tyylikäs, suorituskyky, hyvä laatu, pienikokoinen ja läsnäolo keittotason. Haittana on, että uuni lämpenee hitaasti. Lisäksi se vaatii usein huoltoa.

Liesi käsillään

Uunit aina kysyntää rakentamiseen omakotitalojen. Koska on olemassa suuri joukko kompakti analogien kamiinat - lähes jokainen ainakin kerran miettiä rakentamisen tulisijan lämmityksessä taloonsa.

Kun itse, takka on vain vähän hyötyä, ne eivät voi lämmittää kaikki huoneet, joten omistajat valitsevat usein lämmitetään rakennetta. Se laadullisesti lämmittää kaikki huoneet, joten talo on universaali ja toimii lisäksi mekanismi veden lämmittämiseen. On olemassa mekanismeja, jotka mahdollistavat yhteyden kuumennusosuus uunin estetiikkaa takan. Tämä mekanismi kutsutaan takka uuni.

Monitoiminen malleja monia, mutta kaikki eivät sovellu yksityiskoteihin - harkitsemaan lämmitys- alueen ja sijainti talon. Myös epätavallinen suunnittelu: miniatyyri uunit pieniin tiloihin ja jopa sisäänrakennettu penkki.

Liesi penkki

Bulkkimuodossa tällaisessa uunissa ei sovellu kaikkiin rakennuksiin. Miniature mökki on liian pieni täydellisen lämmitysjärjestelmän. Mutta tilava huone - näyttäisi harmoninen. Liesi ja takka voit sulattaa vuorotellen - Yhdistetty versio mahdollistaa sen. Toisaalta, tämä on viihtyisä tila, jossa rätinä takka, ja toisaalta - koko uuni.

Useimmiten, uuni liesi penkki - esikaupunki asetusmahdollisuuksia. Talvella massiivinen uunit lämmittämään talon kokonaisuudessaan: lämpöä seinistä polven lämmin koko yön. Siten ymmärtäen, miksi sitä kutsutaan pitkä uuni. Ja jos on mahdollisuus asentaa kotonaan tämä malli - se pitäisi käyttää.

Toinen muotoilu yhdistettynä uuni - ruotsalainen. Se on kompakti, ja mahdollisuus vaihtoehtoisen käyttää samaa. Jos kosket nimensä on heti selvää, että se on peräisin tuotantomaasta - Ruotsi. Aivan sama Takka lämpenee nopeasti, koska mekanismi lämmönvaihtimen on liesi. Takkakamiina väliin laitetaan eteinen ja keittiö - näin voit nopeasti lämmittää pieneen tilaan. Haittoja ovat kuitenkin hieman jäähdytys, siis, kyvyttömyys säilyttää lämpöä.

Uunin, joka on toisella puolella seinää, seinä kutsutaan. Tämä suoritusmuoto säästää tilaa. Se voidaan rakentaa pieni mökki lämmetä vain kaksi huonetta. Sisäänrakennettu rakenteensa ansiosta käyttää sitä eri tavoin - kuten liesi ja takka esteettinen virkistäytymiseen. Se lämmittää viereisessä huoneessa seinän takana. Haittana Tämän mekanismin - puute sisällyttämällä ruoanlaittoon.

Yhteinen ulkogrilleille haalistumista. Takan voidaan käyttää grilli, ja tässä tapauksessa se jaetaan joko useisiin tasoihin, ja sijoittaa suoraan kadulla, tai se on rakennettu sisään talon seinä, joka tarjoaa yhden yksikön kiinnitetty pergola.

Uunissa grilli viittaa mekanismiin, jota käytetään vuorotellen keittiö ja ulkona takka. Asennettu katu rakenne tai huvimajat puutarhassa tai keittiössä, joka on Hi-Tech.

Minimalismi nyt - se on maanläheisyys ja noudattamista lentokoneita. Ikäinen minimalistisesta - on puute ulokkeita.

Savupiippu minimalistiseen tyyliin on useita etuja: hillitty sisustus ja modernit lämmitysmekanismilla, mikä säästää tilaa, sähköä tai biopolttoaineita, sekä - helppo siirrettävyys yhdestä huoneesta toiseen huoneeseen. By haittoja sisältyy kyvyttömyys yhdistää avotakka sisustus tyyli liittyy käytön mukana takaisin.

Jotta voidaan rakentaa liesi kädet, tarvitset seuraavat materiaalit:

 1. Erityiset tiilet uunien;
 2. palo-ovi rautaseospinnoite;
 3. takka ovi kestävä lasi;
 4. ash-kuoppaan ovelle;
 5. useita prochistiteley savupiippu;
 6. arinatulipesä höyry;
 7. Keittotason polttimia rautaa;
 8. Alue terästä hyllyyn;
 9. teräslevyä 3 mm;
 10. lämmöneristyskerros;
 11. kuumuutta kestävästä metallista kierrettä ovi;
 12. putket ja osat kiinnittämiseksi savupiippu;
 13. Muottiin eristekalvojen ja levyt;
 14. konkreettisia erän perusta;
 15. hiekkaa ja soraa rakennuskohteita;
 16. Mikä tahansa tulenkestävä pinnoite perusta.

Tärkeää: ostaa tiili, sinun täytyy tarkastella ulkopuolella materiaali - ei pitäisi olla kiiltävä paistaa (rikkoo teknologia), ei hauraus ja murenemisesta (merkki puoli-paistetaan materiaalia).

Doing omiin käsiinsä: askel askeleelta opas

Rakentaa universaali liesi, sinun täytyy mennä ja vahvistaa virhearvio "plus miinus" piirustuksissa, valitse kohde, ymmärtää, mitä tarvitaan työkaluja ja materiaaleja suoraan työmaalle, tee asennus säätiön, ja lopulta rakentaa itselleen takka uuni. Siinä kaikki opas aloittelijoille. Nyt, jotta.

Periaate sijainti takka on yksinkertainen: samat säännöt pätevät kun asetat perinteisen lämmitysjärjestelmän. Jos takka vieressä on puinen seinä, välillä tulisi olla vapaa tila on vähintään 40 senttimetriä. On parempi, jos kokoonpano suoritetaan etukäteen pieni näyttö tulenkestävän levyn, levy, ja kipsilevyä.

Kun sijainti on valittu, sinun tulee tehdä piirros muoto ja rakenne tulevaisuudessa. Huomattuaan tulevaisuuden ulkonäkö takka, on mahdollista edetä alustaan: laskea vastukset ja niiden vuorovaikutusta. Täysi piirtäminen on mahdollista tehdä vain mestareita, joten on suositeltavaa perustaa kehittämiseen valmiiksi ruotsalaisen uuni, ja tuoda ideoita ideoita suoraan. Kun teet valinnan, joka on lämmittimet asetettu, katso tarpeitasi.

Laskeminen takan korreloivat koko huoneen. Laskea lämmitys uunissa mahdollisuus, on suositeltavaa käyttää standardia pöytä. Paras leveyden suhde korkeuteen on määritelty 3: 2, mutta syvyys polttoaineen osa otetaan yleensä suhteessa 1: 2, tai 2/3 sen korkeus.

Laatu uunin toiminta riippuu myös luonnosta, joten älä unohda laskea poikkileikkauksen savupiippuun. Sen koon tulisi olla 1:10 neliön tulipesään ikkuna. Indikaattoreita on pyöristetty, ja rakentamisessa käytettyjen kiinteiden tiiliä. Emme saa unohtaa, että pyöristetty savupiippu halkaisija on vähintään 150 millimetriä.

Nämä kuvat ovat järjestelmän yksittäisiä tarkistuksia. Visuaalinen sisältö osoittavat myös kaasun virtaussuunnan ja osa kaikella lämmön.

Alkaen edellä kuvatuista materiaaleista, valitse seuraavat kohdat:

 • vedenpitäväksi pinnoite;
 • kuivaa hiekkaa;
 • sora;
 • mesh vahvistaminen;
 • puu leikata varten muotti;
 • teräs lanka ja kynnet;
 • sementti erä.

Liesi yhdistää kaksi osaa mekanismi, joten se on tarpeen tehdä perusta sekä tarjota luotettava, vakaa lämmön generaattori.

Täytä säännöt ovat samat kuin käytetty kokoonpanoon paikallaan lämmitin. Aluksi - olisi osoitettava perusta piiri ja 100 mm: n sisennyksen takka. Jos asennus tapahtuu huoneessa on parkettilattia - perustan uunin leikata.

 • tehdä reikä 0,5 m 0,7 m;
 • kuumavesisäiliöön pohjan 10 cm hiekasta sulkemista ja irtoaminen se vedellä;
 • hiekka kansi soralla ja tamp se huolellisesti;
 • soraa, klo korkeus 5-7 cm asentaa verkkoon vahvistaminen;
 • perusteella muotin mount (ylempi leikkaus levyt yhdellä tasolla, joka varmistaa kohdistus perusta);
 • sekoittamalla hiekka, sora ja sementtilaastin (3: 1: 4) ja kaada homogeenisen massan perusteella;
 • tiivistetty betoni, ja sitten kohdista hänen sääntö, joka kulkee osien muotti.

Kaatamisen jälkeen on alusta odottaa viikko loppuun asetusta. Älä unohda erottaa betonia annetun vedeneristys, esimerkiksi kattomateriaalina.

Perustamisen jälkeen kuivunut, on mahdollista aloittaa poryadovkoy rakenne. Ensimmäinen rivi on sijoitettu vsploshnuyu. Toinen rivi on järjestetty niin, että se tunnistaa Kaasukanava puhaltaa kammion, ja uunin. Lisäksi, seuraavista piirustuksista, on tarpeen simuloida annetun kammion uuniin, jolloin muodostuu pohja, ja joka edustaa kolmasosaa rivi.

Tehdä päällekkäisyys, on mahdollista soveltaa metalli kulmat - ne toimivat tuen ja peittää oven avaamisen. Tätä ehtoa, sinun täytyy laittaa neljännen ja viidennen rivin. Tätä seuraa useita kerroksia asennusta oven. Ja yhdeksännessä sarjassa aukko on peitetty tiilillä, päällystys muutamia rivejä.

Yhdestoista kerros on tarpeen lisätä keittolevyn, siis ensin antaa tiilet kuiva, mitata pinta-ala levy, ja vasta sen jälkeen suorittaa taitto, yhdessä suunnittelu. Useita rivejä jälkeen - sinun täytyy luoda järjestelmä, vahvistamisesta reikiin lanka.

Tällä kuudestoista rivi, voit alkaa luoda kehon levyn, unohtamatta teräsnauha tukea. Jälkeen simuloida muuraus kaari. Tällä yhdeksästoista kerroksen välinen välys tiilet on nostettava - venttiilien, ja sitten asentaa puhdistusluukku. Seuraavassa joukko muuraus kaistale teräksen pienempiin portille ja kahdeskymmenesensimmäinen sarjan nauhat jo vahvistettu päälle matkatavaroiden - se on pohjan savupiippuun.

Kahdentenakymmenentenä- toisella tasolla muurattu savupiippu alkaa - kanavat pitäisi tehdä jo, ja vähitellen katkaista. Matkatavarat ovat järjestelmän kaksikymmentä kuudennen rivin, jossa yhteinen venttiili on asennettu samasta kulmasta teräs.

Lisäksi on olemassa päällekkäisyys uunin - on seuraavat kaksi riviä, sitten luodaan savupiippu. Se on rakennettu järjestelmä ligaation ja siirtyminen puoli tiilet tietylle korkeudelle.

Päätyttyä - on tarpeen kuivata uuniin ja hitaasti sulaa tulisijan.

Ennen käyttöönottoa uunin täydessä toiminnassa, on mahdollista Revet halunnut materiaalia. Täällä mielikuvitus on rajaton: koristekivet, laatat, kaikenlaisia ​​seoksia. On tärkeää ymmärtää, että vuori on noudatettava koko sisustus huoneen ja edullista katsoa illanistujaisiin takka.

Koristelu on käsiteltävä vähiten - ainutlaatuinen viimeistely. On olemassa erilaisia ​​koriste-elementtejä teräsrakenteiden klassista suunnittelu (Ruotsin uuneissa) tai moderni valaistus alle keittolevy, että olisi hyvä katsoa nykyaikaisempi tyyli sisustus.

Älä unohda myös, että ovien valinnassa ja laaja - raskaasta ulkona malleja yksinkertainen lasimuotojen.

Jos sinulla on jo sisäänrakennettu seinä uuni, voit sen uudestaan ​​alla takka. Jälleenrakentaa on paljon helpompaa - koska olet ollut olemassa tietyssä kehyksessä. Mutta sinun täytyy muistaa: koko uunin olisi nostettava laajentaa savupiippuun ja käyttää lasiovi uunin varten turvallisuutta. Loput rakenteen tulisi säätää samoja sääntöjä.

Epätavallisen että niin sanottu "Venäjän uunissa" voidaan tehdä helposti takka säätää piirustuksia ja muodostaa turvallisen oven.

Mielenkiintoisia ratkaisuja sisustus

Takat, uunit voidaan sovittaa jopa kaikkein ubranisticheskomu suunnittelu, kaikkein ankarissa olosuhteissa sisustus.

Takka - on helppo sovittaa moderni sisustus.

Moderni sama sanelee sen ehdot: on oblitsevat tiili ja antaa sille harmaa sävy. Mutta faneille kokeita, on paljon mielenkiintoisempaa vaihtoehto: sisäänrakennettu lasi takka osio huoneiden välillä.

Mahdollista koristella takka itse, kuten kipsilevy tai päin tiili. Jää lisätä kohteita kerätyistä pyramidi puun, suuria kynttilöitä tai valokuvausta - ja mahdollisuus lisätä mukavuutta monin tavoin.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Liesi, takka: 5 edut

Moderni-uuni sopii koristamaan talo Uunit ovat riittävän houkuttelevia lisäksi sisätilojen maan talon tai kiinteä talo. Kuten mikä tahansa uunin Venäjällä, hän on talon sydän, joka kokoaa hänen ympärillään koko perhe, luo tuulella rakastava ja kuuma, palaavat kaduille. On vaikea olla houkutusta viettää illan nuotion, siemaillen tuoksuva teetä. Kun kova päivä hemmotella itseäsi lämmin ja kodikas tunnelma suuri onni.

Uunien ja takkojen lämmittää talo maassa

Lämmönjohtavuus on hyvä ominaisuuksia, liesi voi auttaa lämmittää huonetta tai talon, paluuta perusasioihin, valmistautuu puuta sytykkeet uunissa, ja myöhemmin ilo katsella liekit kipinöiden, tietäen, että se ei riko ulos uunista. Ja joissakin malleissa, uunit ovat ruoanlaitto pinta on erittäin miellyttävä emäntä.

Liesi mahdollistaa johtuu säteilyenergian nopeasti huoneen lämmitykseen

Mutta ennen kuin valitset liesi, on määrittää sen tapaamisen (lisäksi kotiaresti), se auttaa säästämään rahaa, aikaa ja vaivaa.

Takat, uunit lämmitykseen todistaa tänään johtoon tällaisten laitteiden markkinoilla. Ja yhdistelmä uuni ja takka mahdollistaa laitteen oltava paitsi moderni, mutta myös hyvin käytännöllinen. Sisustus huoneeseen eikä riistää häneltä rusinoita.

Base-arinauuni - uunin, joka voidaan nähdä lasin läpi oven. Tämän ominaisuuden avulla voit ihailla liekit. Uuni on valurautaa, tuotteen materiaali on monipuolisempi: luonnonkivet, laatat, jne Uunit tehokkuus on yli 70%, ja aika, jossa polttoaine poltetaan - 10 tuntia.

Lisätiedot tarpeen uunista, takasta lämmitetty kesämökit:

 • Mahdollisuus tasaisesti ja lyhyessä ajassa huoneen lämmitykseen;
 • Kyky ylläpitää lämpötilaa pitkään;
 • Joissakin malleissa on keittolevy;
 • Helppo asentaa.

se on erittäin tärkeää, pienen omakotitalon pitämään varatusta alueesta ihmisen erilaisten tarpeiden. Näin ollen, kompakti liesi suoriutuu tavalliseen uuniin, kokonsa vuoksi.

Mitä muita hyötyjä-uunien lämmittämiseen kotiisi:

 • Vankka rakenne;
 • Erittäin kestävä konvektiojärjestelmä;
 • On malleja, joissa on vettä piiri, jonka avulla huoneen lämmitykseen, eikä vain lämpöä;
 • Toissijainen jälkipolttoa, ei tarvitse huolehtia puun usein.

Jokainen rakastaja mökkiä ja asukas omakotitalon arvostavat edut Takat ja uunit verrattuna perinteisiin tiili uunissa. Varsinkin lämmityskauden aikana. Ja riippumatta siitä, millaisen talon tai kodin, löydät sopivin vaihtoehto. Valinta on erittäin suuria.

Lämmitykseen talon valita-uuni, jossa on vesikierto. Tämä on oikea päätös, riippumatta suunnitelman kotona, ja jopa kerrosten lukumäärä. Kun uunissa, jos huoneessa on eristetty, lämpöä ei ole tarpeen odottaa, koska lämmitetty ilma nousee, se menee kohti ikkunat, ja sitten, kun jäähdytys, on jätetty pois. Se luo vaikutus luonnoksen, joten älä neuvoa sulkea oven huoneeseen liesi-takka. Se tulee tukea-uuni, jossa on vesikierto. Se on helppo liittää talon lämmitysjärjestelmään (lämmitysjärjestelmään). Lämpö on vettä, ja se, joka toimii akku ikkunan alle, eräänlainen kilpi suojaa huoneen kylmältä ja luonnoksia. Lämmitetty koko talon.

Uuni sisäänrakennettu takka voidaan käyttää lämmitykseen maan talon tai huvilan

 • Alhaisin kustannuksin
 • suorituskyky;
 • Polttoaineesta;
 • ulkonäkö;
 • Ei riippuvuus sähköstä: takka saa virtansa lämmön kiertoon

Mutta älä unohda puutteista. Ei ole automaatio hallinnassa, joka ei ole oikea tapa täysin automatisoida polttoaineensyötön. Valvoa turvallinen käyttö on hyvin monimutkaista. Alhainen tehokkuus. Jos valmistaja nimetä luku on yli 70%, sinun ei pitäisi uskoa tällaisen tuottajan. Venäjällä ei ole kovin yleinen tällaista tulisijojen ja tarkkaa tietoa ko. Tietenkin esteenä kylmä ja luonnoksia, järjestelmä veteen uunit iso plussa, mutta teho ja turvallisuus on merkittävästi menettää muun tyyppisiin tuotteisiin.

Lämmitykseen ja ruoanlaittoon liesi takka: tyypit ja sijoittelu

Tyypit lämmitys ja liedet ovat hyvin erilaisia. Ja ihmisarvoa lämmitykseen ja ruoanlaittoon uuni takka seuraavasti: asennuksen omasta, erilaisia ​​yhdistelmiä yhdessä aineessa, vähentää polttoaineen kulutusta, koska monipuolisuutta.

Monitoiminen uuni yhdistyvät toiminnallisuus lämmönlähteen ja liesi, nauttivat suurta suosiota

Millaisia ​​uunien, takat esitetään ostajalle:

 • Rakentaminen Volkov tiiliä;
 • Lämmitykseen ja ruoanlaittoon liesi takka Filipeva;
 • Yhdistetyt;
 • Takkakamiina;
 • Liesi Potapov;
 • Nurkka suoritusmuodossa kuumennetaan ja Uunin takka;
 • Metalli mini uunissa.

Ainakaan mitä esitettiin uuni, kannattaa harkita sijoittamalla se talon, koska tällainen ei ole niin pieni. Koosta riippuen valitun kodin sijainti uunissa. Jos talo on pieni, on tarpeen laittaa lieden sen keskellä - tämä auttaa lämmetä huoneen tasaisesti. Ja myös säästää polttopuut.

Osio välillä keittiö ja olohuone - täydellinen paikka sijoittaa uuniin.

Liesi pitäisi jäädä huoneeseen, joissa elintarvikkeita valmistetaan, käytetään sen aiottuun tarkoitukseen. Kammio on takka lämmittää makuuhuoneessa tai olohuoneessa, ja koristeena, se näyttää hyvin omaperäinen. Miten ei siistiä, takka olisi suunnattava suuntaan oleskelutilat pääse katoamaan ominaisuuksia palon eli romantiikka salakuuntelua polttaminen tukkien hiljainen ilta.

Pienelle puutarha, mahdollisuus valmistaa ruokaa sitä ja käyttää mini-uuni. Ne ovat kompakteja ja varustettu liesi ja uuni, jopa.

Mini-uuni metallin pystyy lämmittämään loma-asunnon, huoneisto tai asuinkiinteistöjen Yksi huoneista

 • Se ei vie paljon tilaa;
 • En tarvitse savupiippua;
 • Lähtö palamistuotteet voidaan suorittaa avulla seinän aukkoon.

Pieni uuni on valmistettu lujasta metallista. Tee mini uunin valuraudasta, teräksestä. masuunikaasu ei ole niin esteettisesti miellyttävä katsoa, ​​kuten rautaa, mutta halvempaa. Ne eivät ole yhtä kestäviä kuin valurautaa, mutta se on erittäin kevyt.

Vaikutuksen alaisena ulkoiset tekijät ja lämpötilagradienteissa uunin alkoi menettää sen alkuperäisen ulkoasun ja melko lyhytikäisiä.

Valurauta uunien on monia etuja terästä, etenkin pitkäaikaiseen käyttöön. Mutta painavat melko paljon, joten uuni ei vynesesh kesällä kadulla, toisin kuin teräs. Alle valurautakamiina vaatii oman perusta, ei ainoastaan ​​lattian tukee tällaista painoa. Itsenäisesti tehdä tällaisia ​​uunissa on myös hyvin vaikea, koska ominaisuuksien valurautaa. Kalleus tämäntyyppisen pienoisuunit perusteltua niiden kestävyys. Tämä materiaali ei ole hapettunut, ja mielialan vaihtelut säässä valurautaa uunit eivät ole kauhea.

Mutta materiaalista riippumatta miniuuni antaa ympäri vuoden eikä eläviä ihmisiä, ja tulevat vasta lomakauden - se on erinomainen vaihtoehto. Ei tarvitse tehdä savupiippuun. Ei valtavia kustannuksia tiili ja asennus ohjatun tai kirjanmerkki uunissa. Ja mikä tärkeintä, eivät uskalla lähteä liesi talveksi, talon tai kadulla.

Ei ole tarpeen tarkastella uunit vain tilassa. Se on hyvin käytännöllinen. Eri suoritusmuotoja turpeen, puuta tai hiiltä. Riippumatta tyypistä uuniin. Mahdollisuutta yhdistää kahden lämmityslaitteiden ja niiden ominaisuudet, tekee uunit erittäin mukava tiloissa. Läsnäolo tavanomaisen uunin rakenteen ansiosta mielenkiintoinen maisemia. Muotoilu ei rajoitu perinteisen käsityksen. Metalli uunit eivät vaadi vuori ja tiili uuneissa voidaan esittää perinteisen venäläisen koristeena. Ominaisuus takka yksinkertaisesti voit nauttia mukavasti maalaistalon.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 9 = 1