Liitä lasin matoille

LiveInternetLiveInternet

 • Neulo ilo. (336)
 • Ruoanlaitto ilo. (277)
 • Ompele ilo. (253)
 • Käsillään. (95)
 • Mikä tahansa apuohjelma. (76)
 • Ohjelma. (75)
 • Tekstiili nukke (61)
 • Pussit (60)
 • Kylmä posliini (60)
 • Maalaus (52)
 • Decoupage. (37)
 • Onpa kiinnostavaa. (20)
 • Laatikot kaikenlaista. (18)
 • Vuoteen uudenvuoden. (15)
 • puhdistus temppuja. (15)
 • Runoutta. (11)
 • Luvut (10)
 • Ratista. (10)
 • Onko puutarhassa puutarhassa. (10)
 • kissat (9)
 • Kohokuva. (9)
 • Terveydelle! (9)
 • Musiikkia. (8)
 • Sillä päiväkirja. (8)
 • Pussit (5)
 • Macrame. (4)
 • Muotit. (4)
 • Lasipullo. (3)

-Tilaa sähköpostilla

-yhteisö

Lasi matot KOTONA

Liimautunut lasi kotona

Himmeä kuvioita lasi

Tässä artikkelissa tulemme keskustelemaan kiinnostava aihe: miten tehdä kuvioita huurrelasi ja peilit omasta turvautumatta kalliita palveluja yrityksille.

Ehkä emme ole oppinut oikeuden käsitellä oven vaatekaappi, vaan tehdä peili käytävällä, lasiovi hyllyyn - se on! Ja kuitenkin - matta kuvio pulloa samppanjaa, esimerkiksi lasit, jopa laatat. Matot ovat erittäin hyvännäköinen kuin suuret ja pienet pinnat.

Lasi matot tahna

Matt ja lasia, ja peili, kahdella tavalla. Käyttämällä sauspastaa ja hiekkapuhallus yksikkö. Tarkastellaan ensin lasin matoille tahna.

Työtä, tarvitsemme:

lasi tai peili;

pasta matoille. Tahnat ovat erilaisia, laatu on suunnilleen sama. Osta pasta voi olla taiteellinen salon;

alkoholi, kumi käsineet, kumi lastalla, vesiventtiili ja avaa hengityslaite - tahnat sisältävät happoa, joka on erittäin hyödyllinen ei hengitä voimakkaasti;

Oracal elokuva jotka tekevät sapluuna.

Matting tahna eri valmistajien näkyvät alla olevassa kuvassa.

Edistystä kautta liitä seuraavasti:

keksiä piirustus, vetää se vektoriin ohjelman "Corel drow". Tärkein edellytys - ääriviivojen on oltava kiinni. Tai yksinkertaisesti ladata Internetistä söpö vektoripiirrosohjelma. Skaalataan haluttuun kokoon, ja antaa leikkaus mainonta yritys, jossa on leikkuri. Tai mene suunnittelija ja pyytää häntä tekemään vektorin version kuvasta haluat. Se maksaa 50 dollaria. Tai ostaa itsellesi filmin ja leikata sapluuna veitsellä paperitavarat. Yksinkertaisesti - leikataan ainakin solun raidat Oracal. Ottaa leikata elementtejä;

rasvattomia lasi / peili alkoholi;

käyttämällä kalvoa, joka olet ostanut samassa paikassa ja Oracal (tätä tarkoitusta varten - parempaa matta, ei kovin sitkeä), kiinni sapluuna lasille. Äärimmäistä varovaisuutta, vain kuivaa, ei voi roiskua vettä.

Varmistamaan, että kaikki meni hyvin, ensimmäinen montazhku kiinni näyttöön. Sitten kiinni kaksi elokuva lasi / peili. Tärkeintä on saada suora, ei vinossa. Attached ja tasoitetaan keskeltä ulospäin vetolastalla tai pahimmillaan muovinen kortti. Ei kuplia ei käy, mutta täällä se ei ole kriittinen - puhkaista niitä ja suoristaa. Jos malli on pieni detalyushki - laita päälle pohjapaperi ja hiero vetolasta läpi. Sitten hienoja yksityiskohtia tarkasti liiku. Poista montazhku pitäen sapluuna kiinni ei ota hänen kanssaan.

Käsineitä ja kumilastalla Aiheuta tahna seuraavaksi avata alueille. Älä lankea avoimesta ikkunasta, jos tiputtaa - ottaa heti. Koska matta on epätasaista ja täplikäs;

Nyt lastalla tasaisesti ja nopeasti sotkee ​​pasta lasi. Anna levätä 15 minuuttia peittana. Poista lastalla tahna, työntää sen takaisin purkkiin, sitten käyttää vielä muutaman kerran. Tähteet voidaan poistaa vedellä hanasta tavanomaisella vaahto sienellä.

Pyyhkiä pois, ota reunasta kaavaimen veitsellä ja poista kaikki. On parempi tehdä se heti, kun eräänä päivänä elokuva tarttuu tiukasti, ja repiä pois on hampaita. Lisäksi, jälkiä ei kunnes liima, joka on pitkä repiä pois liuotin. Jos sinulla teollisuuskuivaa-, kuumenna hyvä elokuva. Kuuma, se poistetaan helposti. Repäisi Oracal taas huuhdellaan, pyyhitään, ja voi ihailla. Esimerkiksi, tässä on yksinkertainen piirustus, mutta teknisesti monimutkainen, koska yksinkertainen toteuttamiseksi. Voit tehdä sen hyvin.

Räjäytystyöt lasi kuorrutus

Nyt käsitellä hiekkapuhalluksen ja hiekkapuhallus. Hiekkapuhallus menetelmä sallii prosessoida suuria pinta antaa syvemmän etsaus, matot mahdollistaa eri tiheys ja syvyys sama luku. Mutta se tarvitsee kompressori, ja se on pöly! Niin parvekkeella yhdeksännessä kerroksessa, et voi pitkä bespredelnichat nimissä taidetta. Naapurit ovat pitkään oppinut MOE numero, ja tällä kertaa, että ne hyödyntävät.

Mutta jos asut omakotitalossa tai omistavat vähintään autotallin - ota! monenlaista toimintaa on paljon laajempi. Ei kaukana on aikaa, kun alkaa virrata noro asiakkaita, ja taskussa toisessa noro, rapeaksi. Ja unohdat kuinka paljon maksaa kompressorin.

Joten, tarvitsemme Sandblaster. Valokuvan hänen suunnitelmansa. Monet käsityöläiset taiteilijat oman lähes improvisoitua. Tärkeintä on ymmärtää periaate: hiekka on poiketa suuttimesta haluttuun paineeseen oikeaan suuntaan. On mielenkiintoista huomata, että itsekokoontumisen niin monimutkainen asia, isäntä ostaa varaosia myymälöissä lääketieteellisten laitteiden hammaslääkärien esimerkiksi keraamisia suutin! Jos tarvitset kompressori, voit ottaa yksi, joka on ostettu, kun he päättivät käyttää kaiken elämänsä airbrushing. Muut ruuvi järjestelmään. Mutta voit vain ostaa koko laitteesta kokonaisuutena.

Tämän lisäksi on tarpeen käyttää rahaa hengityssuojainta. Koska ilma, kun prosessi on kuin silloin, kun hiekkamyrsky. Siinä kaikki mitä tarvitset. Mutta unohdimme hiekkaa! Käsityöläiset tai seulotaan joki ura seulan läpi. Ei kovin käsityöläiset ostaa valmiiksi pakattuja hiekkaa.

Jos kaikki tekniset osat ovat valmiina, tekee kaikki valmistelut on suoritettu, kuin ne olisivat pastaa. Tarvitsee vain liitä elokuva eniten tiukasti, koska niihin kohdistuu suuria paineita hiekkaan heikentää tarttui heikosti alueilla, ja kuvio kääntyy pois epäselvä. Tästä syystä ei ole tarpeen leikata kaavain linjat ohuempi kuin viisi millimetriä, ja melyusenkie Circuits, yksinkertaisesti puhaltaa pois. Aroille Käytä tahnaksi.

Suojaa huone, suojata kädet, kasvot, ja erityisesti silmät. Iloita, ennen käsittelyä hiekka lasi ei ole tarpeen pestä, jopa hyödytön. Paina laukaisinta, tarkista paine ja laatu hiekkasuihkun testauskehikkoon palan lasia. Työnnä kumi pumppu tiukasti lasi kaavaimen, ja liikkein, yrittää mennä läpi koko pinnalle tasaisesti. Lasi heti likaantuu, joten älä päästä nähdä mitään. Klikkaa kutakin uchastochku useita kertoja pehmeät liikkeet. Taitoa, kuten kaikessa, tulee kokemuksen. Mitä pidempi aika, syvempi kerros lasihiekkaa knock.

Ajan mittaan tulet tekemään kaksitasoinen lukuja - ensimmäisen hoitokerran jälkeen puhdistaa lasin, liimataan toisen sapluuna, ja sitten toistaa käsittelyn hiekkaa. Niinpä siellä, missä hiekka käveli kahdesti - näytteenotto on syvempi. Joten voit luoda uskomattomia kuvia. No, kuten teemme, kun olemme saattaneet prosessi, sapluuna kuorittu pois lasista, pestä se, pyyhi, ja käyttää muihin tarkoituksiin. Muuten, erittäin hyvä ulkonäkö näytteen lasi hiekkapuhallus, valaistu lopusta. Tämä on valmistella omaa kuvaa.

Ottaa koulutettu pienet kuvat lasi, voit siirtyä peiliin. Tämä on vaativampi teriaalia visuaalisesti kasvatetaan kunkin vika. Ottaa oppinut peili, voit tehdä mitään: peili, jossa on kuva vaatekaapit, lasi pöydät ja taulukoita kuviolla, hyllyt, väliseinät, lasiovet, ikkunat ja kaikki kysyy oikukas asiakkaita. Valon leikkiä peili, joka heijastaa säteet vuotia, on aina elvyttää sisätilojen, joka päivä uudelleen. Siksi tällaista hoitoa ei koskaan mene pois muodista.

Miten saada lasi läpinäkymätön - mini-kurssi kotioloissa

Teollisuusalueilla matta kuvio lasin pinnalle levitetään hiekkapuhallettu, ja miten lasi kuviolla kotona? Tietenkin voit ostaa saman erityinen laite, mutta se on kallista. Edullisempi ja kätevä tapa olisi matirujushchaja lasipastalla tai ruiskulla. Miten oikein soveltaa niitä lopputuloksen sinä tyytyväinen? Vastaus tähän kysymykseen, olemme valmiita jakamaan kanssanne!

Tiivistelmät ennen töiden aloittamista - lyhyesti lasin matoille

Joten, jos kaikki ikkunat voivat olla matta? Lähes kaiken, myös värilliset ja kirkas lasi kaappi, peili, aseta huonekalut, astiat, autojen lasi ja kristalli. Ainoa asia, joka ei voi olla matot - kuumuutta kestävästä lasista, joka on merkitty erityisellä merkki.

Käyttämällä erityisiä liitä

Aerosoli- ja liitä lasin matot ei sisällä syövyttäviä happoja, mutta työskennellä näitä kemiallisia yhdisteitä on välttämättömiä ilmanvaihto, käsineitä ja hengityssuojainta. Lämpötila huoneeseen, jossa lasi matot kulkee, tulee olla välillä 18-30 astetta. Samoissa lämpötila- ja varastoidaan matirujushchaja tahna. Alemmilla indeksit koostumus alkaa kiteytyä. Jos näin tapahtuu, kastamaan hammastahnaa lämmitetty vesi, koska se ei näy.

Matting Paste - neuvoja hakemuksen ja valmistelua

Ennen työpäivän osto: himmeä- tahna, alkoholi, kumi käsineet, kumia tai muovia lastalla luoda mallin kaavain, spray liima, sienet ja pyyhkeet. Valmistella työtaso - rasva lasi alkoholi ja pyyhi se mikrokuituliinalla. Jos laittaa lasin kuvassa etukäteen zagotovte sapluuna. Se voi ostaa kaupasta tai tehdä mallia käyttäen pohjana elokuva Oracal. Kaavaimen Älä aja aikana, käsitellä sitä takana sprayliima. Hän on hyvin lukko nauha ja jätä jälkeäkään, käytä maalarinteippiä tarvittaessa. Turvalliseksi, sovelletaan sapluuna päälle pergamentti paperin ja litistä kaiken uudelleen.

Massalla lasiin

Nyt menemme hyvin matoille. Levitä paksu tahna sapluuna kerros ja jakaa se tasaisesti koko pinnalle, jollei liota 10-15 minuuttia. Vanhentumisajankohtana tällä kertaa tapahtuu lasikaiverrus ja kuvio on painettu sen päälle. Ylempi kerros tahna poistaa ja laittaa se takaisin säiliöön, ja pieni tähteet pestään pois vedellä, ja poistaa kaikki kaavain kuivaa mikrokuitua. Jos et halua hankkia matot tahna myymälässä, voit tehdä sen itse. Ensimmäisen suoritusmuodon ottaa vesilasin ja sekoita se pieneen määrään tislattua vettä ja hyppysellinen hammas jauhe. Luoda värikäs kuva backfill väriaine, kuten mönjä tai ultramariinia.

Toisen suoritusmuodon valmistaa 2 osaa natriumfluoridia tai kalium, ja 1 osa gelatiinia sekoittaa ne 25 osaan tislattua vettä. Saatu massa laitetaan lasi, ja sen jälkeen, kun se kuivuu, kaataa yli 6%: isella kloorivetyhapolla ja asettaa sille kemiallisen reaktion minuutissa. Työskentelemme käsineet ja avoimesta ikkunasta. Seurauksena tällaista vuorovaikutusta, fluorivetyhappo, joka syöpyy lasi. Lopulta, kuten ostoksilla pastaa, huuhtele huolellisesti vedellä lasi.

Aerosoli ja räjäytysmenetelmää - luodaan kihara kaavoja

Sovellettaessa läpinäkymätön kuvioita pienten pintojen, kuten lasi kynttilänjalka, kukka maljakko, lato ikkuna, voit käyttää kuivana aerosoleja. Niitä myydään laaja valikoima eri värejä, joiden avulla voidaan luoda värikkäitä matta piirustuksen juhla tyylillä. Lasinjalostus omiin käsiinsä matta spray tarvitset tuttuja työkaluja.

Lasi Mattoja kautta aerosoli

Ensinnäkin rasvanpoisto pinta alkoholilla, ja sitten laittamalla mallin, ja kaikki lasi alue, jonka haluat suojata maalilla, maalarinteippiä sinetöidä. Ennen kuin teet mitään ravistellaan patruuna ja jakaa sen pinnan yli piirustuksen. Maalata vahvistaa levittää tasaisesti 2-3 kerrosta matot, odottaa täydellinen kuivaus jokainen niistä. Jos teet tämän, sinä tuntua hieman, niin voit hakea matta spray lakka korjata Seurauksena päälle kuvassa. Täysi sen kuivumisaika on 1-2 tuntia.

Sandblaster joita käytetään antamaan sameus lasialan. Nyt voit myös löytää vastaavia laitteita kotikäyttöön. Verrattuna matot tahnat ja suihkeet, ne pystyvät paremmin. Kanssa hiekkapuhallus laite voi luoda kuorrutus eri syvyys ja tiheys, samoin kuin sen käyttöä suurille pinnoille. Mutta kestää jonkin taitoa. Mutta jos olet valmis riskeeraamaan sen, niin Aloitetaanpa.

Joukossa tämän menetelmän haitat olisi huomattava, pienentää lasin paksuus 3 mm työstön jälkeen. Näin ollen, sopiva lasi ei ole pienempi kuin 5 mm, käytettäväksi hiekkapuhallettu.

Liimautunut lasi kotona

Lisäksi tulee käyttää hengityssuojainta, suojalaseja ja käsineitä, avata laaja ikkunat. Myös, ennen hakemuksen laitteen tarkistaa paine erillinen kappale lasia. Tehdä tämän, paina pumppu lasia vasten liikkein ja aloittaa käsittelyn kohdealueen. Samoin, tee ja työtasolle, rasva alue alkoholilla ennen tätä ja kiinnittämään varmasti kaavain. Mitä enemmän käsitellä lasia, syvemmin se tunkeutuu piirustus. Lopussa kaavaimen on poistettu, ja lasi pestään jäännöksestä hienoja hiukkasia.

Asianmukaista hoitoa - miten tallentaa tulos?

Jos olet käytetään himmeä- erityistä liitä, spray tai hakea Sandblaster, kuvasi ei haalistu ajan myötä, mutta se voi menettää houkutteleva ulkonäkö, jos hoidon puute. On huurrelasi jäljet ​​rasva ja lika on aina selvemmin kuin läpinäkyvä.

Sen vuoksi olisi määräajoin kostutetaan pyyhi lasi mikrokuituliina, ja lisää hoidon, teolliseen käyttöön välineet, välttäen puhdistus fluorilla tai silikonia. Yksinkertaisista kotiin korjaustoimenpiteitä voivat neuvoa etikka- tai ammoniakilla. Työskennellessään alkoholin avaa ikkunan sen pistävä haju haihtuneet ja ei kerry huoneeseen.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

lasi matot: tehdä yksinoikeudella tutussa ympäristössä

Kerromme tekniikkaa, joka mahdollistaa edullisesti sisustaa tahansa lasipinnan alkaen ja päättyen lasit ruutuja ja peilit.

voit luoda tyylikästä tunnelmaa sisustus, joka yllättää sen ainutlaatuisuus ja palkita hyväntuulinen tehdystä työstä, joilla on todistettu ja mutkaton tekniikka.

Lasi matot - tekniikka, jonka vaikutus on vastakohta kiillotus. Jos kiillotus antaa lasi kiilto ja läpinäkyvyys, kuorrutus päinvastoin, tekee pinnasta karkea, läpinäkymätön ja matta. Miksi tarvitset lasipinnan kaltainen muutos? Se on yksinkertaista: matta kuvioita sallivat antaa erityistä charmia omaperäisyyttä ja jopa persoonaton esineitä.

lasi matot voidaan valmistaa eri tavoin: mekaanisesti ja kemiallisesti, ja polttamalla menetelmä, jossa käytetään matot maalipäällysteet. Mutta jos teollisessa mittakaavassa kaikki nämä menetelmät sopivat samassa määrin, kotona sopiva harjoitella soveltamista kemiallisten kuorrutus ja matta pinnoitteet. Juuri he antavat eniten laadullinen tulos niistä keskustellaan.

Kemialliset matot suoritetaan käyttämällä erityistä matot tahna. Se mahdollistaa muuttaa sisäistä rakennetta lasipinnan vaikuttamalla sen aggressiivisten kemikaalien ja tuhoaa piin kidehilan oksidi. Päätyttyä lasi prosessi tuottaa silkkinen läpikuultava kuva, joka on niin kestävä käsittely, että he eivät voi jopa poistaa mekaanisesti.

Käyttäen kaavain kalvon, voidaan saada matta piirustukset tahansa koko ja kokoonpano: se voi olla kirjaimia, kuvioita, logoja ja koko koostumuksessa on useita kaavaimia.

Tarvitsemme kemialliseen kuorrutus:

 • rasvanpoisto neste (sprii);
 • Kertakäyttöiset kumi käsineet;
 • lautasliinat;
 • kumi lastalla;
 • spray liimaa sapluuna tarroja (jos käytät sapluuna on tarrakalvo - liimaa ei tarvita);
 • matot liitä;
 • Uudelleenkäytettäviä sapluuna kuviolla ja tietenkin lasin esine, joka aiot koristella.

Alkoholi täytyy tehdä lasin pintaan täysin puhdas. Tämä antaa yhtenäisen kuvion selkeyden ja sameus. Muun tyyppisiä liuottimia voidaan jättää pinnalle lasin kalvon pysyvien kemiallisten yhdisteiden, joten niiden käyttöä tulisi luopua.

Kertakäyttöiset käsineet auttaa pitämään täydellisen puhtauden lasipinnan ja käsien suojaamiseksi altistumiselta aggressiivisia kemiallinen ympäristö (huolimatta siitä, että koostumus matoille tahna pidetään vaarattomia, on parempi erehtyä ja suojella ihmisten käsissä).

Mitä liiman sapluuna tarra: se on parempi ostaa erityistä sumutteita neostavlyayuschie jälkiä lasin pintaan. Niitä voi ostaa kaupasta tai tilata verkossa.

Tärkeimmät komponentit mukana prosessissa, tahna varten matoille. On reseptit itse matot koostumuksesta, mutta viisas vanhusten suositeltavaa käyttää valmiiksi ainesosa, joka voi ostaa erikoisliike.

En halua mainostaa. Hän teki vuonna Yandex matot pastan ja osti ensimmäisen 3. Levitä ehdottomasti mitään pastaa (kokemus on osoittanut, että ne eroavat toisistaan ​​vain haju, ja sitten vain hieman) pidetään 3-15 minuuttia (riippuen valmistajan suositukset), ja tulos on valmis.

Sertifioitu valmistaja hieno tahna reagoi lasipinnan on turvallinen ihmisten terveydelle, ei sisällä voimakkaita happoja ja käytettäessä se voi saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia.

Mitä kaavain, niin ne tehdään perusteella jäykän kalvon, joka tuottaa tuotteita käytetään useaan tarkoitukseen. Joissakin tapauksissa, kaavaimia ovat itseliimautuvat pohja. Varaudu sapluuna haluamasi kuvan kolmella eri tavalla:

 1. Leikkaa itse terävällä ja ohut veitsi.
 2. Ostamalla valmiin tuotteen varastoon.
 3. Tilaa tuotanto kaavaimen erityisessä piirturi. Tämä menetelmä on edullisin, koska piirturi voi tuottaa sablonit piirustukset tahansa monimutkaisuus.

Olemme sitä mieltä, että piirtää, etsii kuvan ja valmistaa sitä leikkaava piirturi. Optimistit voi ostaa erityisen veitsen leikkaamiseksi stensiilit ja käsi, mutta piirturi nopeammin.

Valmistelemaan tarpeelliset ja valitsemalla lasiesine piirtämiseen kuvan, voit aloittaa työskentelyn. Ensimmäinen vaihe on mitata kaavain ja merkitä sen tulevaa asemaa (esim., Käyttämällä liimanauhaa tai pestävä markkeri). Loppujen lopuksi, kun kalvo on liima, suhteessa paikka lasi luku on paljon vaikeampaa.

Merkki pinnan, se tulee pyyhkiä kuivaksi ja käsitellä alkoholilla.

Seuraavassa vaiheessa kaavain on säädetty alaspäin puhtaalle paperille ja peitetään liimalla. Jos kaavain on itseliimautuva pohja, niin tämä ei pitäisi suorittaa menettelyä.

Liima levitetään ohut kerros - in ohjeiden mukaisesti. Sitten kaavain laite on laskettu ennalta määrätyn alueen merkitty-lasipinnan, peitetty puhtaalla paperille, ja tasoitetaan huolellisesti kankaalla tai pyyhkeellä. Paperi auttaa säilyttämään eheyden sapluuna ja anna sen olla uudelleenkäytettäviä.

Ratkaisevaa on, jota edustaa sekvenssi soveltaa matot pasta sapluuna.

Tahnaa levitetään jatkuvan kuvion ja tasaisesti. Kerroksen paksuus on erityistä merkitystä, mutta se on tyypillisesti 4 ... 5 mm.

Kesto matot on vastattava valmistajalle matting tahna (yleensä prosessi kestää 15 minuuttia). Odottelun jälkeen suositeltu aika, voit aloittaa poistamalla sapluuna. Toiminta toteutetaan useassa vaiheessa:

 1. Kerää ylimääräisiä tahna kaavaimen pinnasta takaisin säiliöön. Koska tahna uudelleenkäytettäviä, ne vielä tarpeen.
 2. Pyyhi jäännös kuivalla liinalla.
 3. Poistamatta kaavain, runsaalla vedellä pestä pois jäännökset maton koostumus. Tehokkaimmin pesee pois jäännös juoksevan veden, mutta äärimmäisissä tapauksissa, sopivuus ja täynnä viiden litran pullo.

Siinä kaikki. Voit poistaa sapluuna. Kun olet suorittanut tapahtuman kuva ikuisesti painettu lasin pinnalle.

Matot spraymaali

Spraymaalia matot (kutsutaan myös "spray frost") avulla voit luoda tiivis ja läpinäkymätön lasi kuvia, jotka pitkään ilahduttaa sen kauneutta. Ja tarvittaessa kuva voidaan huuhdella tylsä ​​tavallinen neste maalinpoistoaineita.

Valmistelevia toimenpiteitä ennen liiman aerosolien pakkasen ovat samanlaisia ​​kuin tehty ennen kuin matot tahna: istuva sapluuna rasvanpoisto ikkuna tarra ja tasoittamaan sapluuna.

Ennen liiman aerosolin lasipinnan peruuttamattomasti matot pitäisi olla täysin suljettu tai paperin liimanauhaa. Ympäröivän tilan lasi ei loukkaantunut kattamaan materiaaleja käsillä. Tämä varoitus johtuu siitä, että säde spraymaali aerosoli voi ylittää kaavain.

Maali olisi sovellettava mukaisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti. Kuivauksen jälkeen, maalata sapluuna on helppo poistaa, ja silmäsi tulos työstä.

Tämä menetelmä matot on jonkin verran yksinkertaisempi kuin edellinen. Samalla se on omat etunsa. Niin, aina huono pinnoite voidaan pestä pois ja aiheuttaa uusi piirros.

Luettuaan vain kaksi tapaa kuorrutus, voit valita sopivin. Sillä välin, katsotaanpa katsomaan näytteitä koriste-esineet jäsenet ovat portaaliin matoille tahnaa.

Matting lasi kädet Forumhouse käyttäjää

Lasit, monimutkainen kattokruunut ja matkamuistoja - kaikki tämä voidaan tehdä tavallisilla lasipullot, stensiilit ja matot tahna.

Kuten näette, on hyvä mielikuvitus, se on mahdollista toteuttaa kaikkein odottamattomia ideoita. Tapauksessa pullon Suurin vaikeus on tasaisesti jakaa lasiastiaan kahteen osaan.

Tämä auttaa tavallista lasia leikkuri ja erityinen laite, joka voidaan helposti tehdä omin käsin.

Rakennettaessa laite, ja erehdyksen kautta tulevat mukavin vaihtoehto. Pulloa eri eristä kaikissa sopeuduttava (neliö, kunnes sääntö). Ensimmäisen askel - olet viettänyt ympyrä lasileikkuri, sen on oltava riittävän selkeitä ja yhtenäisiä. Pahempi, kun puristin on heikompi kuin enemmän - todennäköisyys katkaisun prosessissa erottaminen on korkea.

Kirjailija tämän postitse tarjoaa jakamaan pullon kahteen osaan, kuumalla vedellä ja kylmä vesi. Aluksi sauma kohteesta stekloreza kaataa kiehuvaa vettä, ja sitten lisätään typpivirran kylmää vettä. Operaatioiden sarja toistetaan niin kauan kuin pullo ei ole jaettu kahteen osaan (yleensä riittävä erottamaan 4 ... 7 sykliä).

Terävät reunat, jolloin erottamisen jälkeen pullon, sinun täytyy hioa ja kiillottaa.

Siirrymme hiomisprosessissa saatu pintoja. Tätä varten käytämme vedenpitävä hiekkapaperia, aloittaen 80 huonetta. Sitten lisätä välein 100-600 th. Sitten voit siivota numerot 1000-1200 ja kiillottaa kuin mitään (pisin versio, mutta halvin). Olen myös yrittänyt timantti kivet (numero: 200-300-400-600). Sitten, jälleen, 1000-1200 ja kiillotus. Se on nopeampi, mutta kalliimpaa.

Tässä tapauksessa on huomattava, että kaikki timantti hioma-aineita ovat sopivia hoidettaessa tällaisia ​​pintoja.

Diamond Bar täytyy olla joko erityisesti lasia tai metallia tai sahat kivi (kuten graniitti), koska lasi - kiinteä materiaali.

Sen jälkeen, kun terävä reuna on riisuttu ja kiillotettu, on mahdollista aloittaa prosessin matot, ohjaa yksi edellä kuvatuista tekniikoista.

Oppia töiden muutosta lasituotteet saamat käyttäjälle portaalin, pystyt käsittelevään kohtaan. Lisäksi voit lukea artikkelin siitä, miten ulos alkuperäisen puun ja lasi pöydän olohuoneessa (vaikka se koristamaan asiaa käytännön taitoja matoille). Mestarikurssi lasimaalauksia maalaus opit koristella lasiesineitä kirkkain värein.

Suosituimpia videoita

Olemme sosiaalinen. NETWORKS

© 2005-2018 LLC "FORUMHAUS"

Täydellä tai osittainen materiaalien käyttöä vaaditaan aktiivinen loma verkossa suora yhteys.

Sivusto voi olla sisältöä, joka ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 1