Liitä vedenlämmitin

asennuksesta ja vedenlämmitin teknologia maassa

Kodinkone veden lämmitys on asennettu huoneiston, maa talon tai yksityisessä mökissä. Valinta ja asennus lämminvesivaraaja on liitetty elävien ihmisten määrä alueella.

Puhumattakaan prosessin asennus- ja yksinkertainen, mutta ilman kokemusta vaikea suorittaa asennuksen laatu. Siksi on parempi lukea ohjeet, lukea neuvoja ja suosituksia.

Yleistynyt työsuunnitelman kytkemisestä lämminvesivaraajan

 1. Valita sopivin paikka koosta ja sijainnista. On tarpeen mitata kaikki koneen kanssa marginaali lämminvesivaraajaan.
 2. Selvittää tarkan määrän vesihana. Se tarkoittaa, että kylpyhuone, lavuaarit, suihkut ja enemmän. Pisteiden määrää vallan riippuu monimutkaisuudesta yhteyden prosessin.
 3. Tiedonsiirtokaapelit. Paremmin tunnettu osa kaapelin, suurimpaan kuormaansa. Se, että laiminlyönti sähkön kotona voi aiheuttaa onnettomuuden. Selvyyden kutsua sähkömies kuulemista ja selvittää tarkasti, kuinka yhdistää lämminvesivaraaja on mahdollista kytkeä ilmoitettu kapasiteetti on lämmittimen. Jos asiantuntija sanoo, että stressi on heikko, on välttämätöntä "heittää" uusi johto yksitellen.
 4. Laatu syöttöneste. Saapuva vesi kattilan säiliöiden on mieluiten suodatetaan pois. Jos veden laatu on alhainen, järjestelmä on parempi asentaa suodattimet alkuelementtiä säilyttää työpintojen lämmittimen.
 5. Samoin selvittää itse, millaisia ​​lämmitin on parempi: rahastoiva järjestelmä tai käynnissä. Lisäksi koko ja valmistaja on myös osansa.
 6. Sinun täytyy valita paitsi mallien välillä, laitteen tyyppi on myös aiheuttaa pohtimaan valintaa. Se on määritettävä seinän, lattian, pysty- tai vaaka-tyyppi.
 7. Laite pitäisi olla mahdollisimman tiukasti kiinni pintaan. Oikein, jos se ei liiku, kun kosketat, ja se siirretään eri suuntiin on ehdottomasti kielletty turvallisuuden.
 8. veden lämmitysjärjestelmä on täysin suljettu.
 9. Liner ei ole suositeltavaa käyttää huonolaatuisia letkuja. Optimaalinen materiaali tällaisten elementtien - terästä, kuparia, muovia tai metallia ja muovia.
 10. Ensimmäinen laukaisu ja jatkokäyttö on tiukasti, että nestemäisen veden läsnäolon putken tai nousuputken.

Miten asettaa varaava lämmitin

Niille, jotka ovat päättäneet tehdä tällaista työtä omasta neuvoja! Missään ongelmatilanteet eivät asenna laitetta pystyasennossa vaakasuoraan asentoon, ja päinvastoin!

Liittäminen lämminvesivaraaja on kätevämpää ja oikein tehdä seuraavasti:

 1. Alustava arvio paikka asennuksen.
 2. Huone on pieni alue, pääsääntöisesti ei ole paljon tilaa laitteille. Liittäminen vedenlämmitin asunnossa, tässä tapauksessa toteutetaan piilossa osastoja tai terveys kaapit.
 3. Laitteet, joiden tilavuus on enintään 200 litraa, voidaan saranoitu tyyppi. Tarkkaan lattialle asennettavat laitteet, joilla on suuri tilavuus, muuten väistämätön rikkoutuminen.
 4. Vedenlämmitin 50-100 litraa on paras varmistaa laakeri seinään. Kiinnittämiseen, käyttää ankkuripultin. Tällaiset kiinnittimet välttämätöntä ostaa enempää, koska täydellistä ne eivät tapahdu. Säästä kalliita laitteita tapauksessa mahdotonta. Enemmän kiinteiden kiinnikkeiden lämmittimen, luotettavamman toiminnan prosessin vuodesta toiseen. Liitin tyyppi kuviot 100 litraa tai enemmän, on oltava vähintään 4 haaraa.
 5. Jos päätät laittaa laitteen syrjäinen paikka, palvelu mietitty etukäteen. heikkolaatuinen malli on usein korjata, ja se ei ole mukava tehdä ahtaissa paikoissa.

Varoventtiili on asennettu tarpeen. Se pitää järjestelmä mekaanisilta vaurioilta ja liiallisen paineen. Periaate on yksinkertainen - ylimääräinen vesi poistetaan korotetussa paineessa. Toisin sanoen, vesi poistetaan järjestelmän käyttöpaine.

Miten päälle lämmitin on jo asennettu

Joten, on tarpeen käyttää lämminvesivaraaja. Seuraavat ovat vaiheet:

 1. Sammuta kuumaa vettä venttiili, joka on kiinnitetty nousuputkeen. Jos näin ei tehdä, vesi käsitelty laite menee yleiseen vedenjakelujärjestelmän. Sulkemalla venttiili, kuulet tietyn äänen, joka vahvistaa lukko.
 2. Seuraavaksi avaa venttiilit sylinterissä. Ensimmäinen on kylmällä vedellä, sitten avaa hanan, matarvattnet viemäriin.
 3. Jälkeen datan manipulointia sisällyttää verkon laitteen. Suosituista malleista lämmityskattiloiden ja lämminvesivaraajien käynnistyy automaattisesti toimivat oikein vesihuollon.

Sekvenssi kaaviossa:

Kyseenalainen toiminta tai aukko hanat ohjeiden mukaisesti on parempi olla tehdä, jos olet epävarma tai on kodinkone ensimmäistä kertaa. Joskus se on halvempaa soittaa master, jopa sisällyttäminen 3 nostureiden ja käynnistämällä laite, kuin maksaa korjaukset kuluessa vuodon.

Kuinka yhdistää Vedenlämmittimen mökillä

Jossa maa liittyy lämmityselementtejä vesijärjestelmän kanssa alhaisessa paineessa. Valitettavasti, ilman paine on muutaman ilmakehän mahdotonta suorittaa yhteyden ja toiminta vedenlämmitin klassinen menetelmä. On pätevä lähestymistapa tähän tilanteeseen.

Kattilan säiliöt on täytetty vedellä, koska kapasiteetti, joka on jo asennettu erillään lämmitin. Käyttämällä takaiskuventtiili tällaiseen järjestelmään on mahdotonta.

Lisäkapasiteettia valitaan tilavuuden mukaan. Sen pitäisi olla useita kertoja säiliön tilavuus tai lämmitinsäiliössä. Kyky tuottaa paineen ei pitäisi olla suljettu (tyhjiö). Yksinkertaisesti sanottuna, se on tarpeen porata reikiä.

Käytännön aikaansaada sellainen kontti tai säiliö ratkaista float venttiili veden taso.

Yhteyden säiliöstä kattilan on varustettu hana tai venttiili.

Säiliö, joka luo paineita, usein asennettu ullakolle. Tärkein edellytys toiminnan järjestelmän ylimääräisiä säiliö - säiliön järjestely paine on suurempi kuin 2 metriä kattilasta.

Asentaminen vesi lämmityselementti mökillä tai kotona määräajoin asuinpaikka, ennen kylmää täytyy tyhjentää nestettä tankista!

Kytkentäkaaviota vedenlämmitin verkkoon

Kaikki vedenlämmitin sähköverkkoon vaativia johtavuus. Puhumme kaapelin osa, nimittäin kuparijohdin lanka. Sen paksuus pitäisi alkaa 2.5 millimetriä.

Hyvälaatuista yhteyttä verkkoon ei ole mahdollista ilman, että suojusta tai turvalaitetta. Mikä tahansa malli tulisi koostua lämmityslaitteeseen RCD (vikavirtasuoja).

Klassinen tapa yhdistää verkkoon - sisällyttäminen läheiseen pistorasiaan. On tärkeää luoda maahan. Tätä tarkoitusta varten threepole pistorasiaan vedenpitävä toiminto.

Klassinen menetelmä soveltuu vedenlämmitin, jossa on pieni kapasiteetti. Voimanpesämme ei ole suunniteltu tätä menetelmää. Ne, jotka sisältävät vähintään lämmön pistorasiaan.

Systemaattinen lämmitys pistorasiat heikentää kontakteja ja ulkonäkö kipinän. Spark välähtää muoviholkista, jakautuminen lämmityselementin, tulipalo virtalähde.

On parempi huolehtia turvallisuudesta etukäteen. Tehdä tämän, ottaa haluttu sähkökaapelin osa erikseen. Tässä tapauksessa sähköjohdot on asennettu kattilan ilman muita pistorasioita tai haaroituksia.

Ilman pistokkeet ja pistorasiat pois on mahdollista vain automaatiolaitteen. Vaikka päätehtävä Koneen - turvallisuutta ja turvallista käyttöä lämmittimen.

Jos sulake ei toimiteta, sinun täytyy ostaa laitteen lasketun herkkyyden. Jos sulake, jolla on alhainen herkkyys, pysyvä sulkeminen kattilan ei ole aiheetonta välttää.

Suuritehoisille vedenlämmitin aiheuttaa sulakkeet 16 ampeeria.

Katso video siitä, miten asentaa lämmittimen kädet:

Prosessissa hankkia tarvittavat lämminvesivaraaja määritetään parhaiten etukäteen entisestään asennus. Kun asennat omin käsin missään tapauksessa on mahdotonta sivuuttaa turvallisuutta. Epävarmoissa tapauksissa on parempi olla pelastaa, ja syy kokeneita ammattilaisia.

Ominaisuudet Lämmittimen kytkentäkaavio veteen

Jotta poissaoloajalta peräisin kuumavesihanaan pystyä käydä suihkussa tai tiskatessani mukavasti keittiössä, monet ihmiset asentaa lämminvesivaraajan asunnossa. Kaupoissa, ne tarjoavat erilaisia ​​malleja eri valmistajilta. Asennusprosessi ei ole iso ongelma, joten kaikki vuokranantaja voi omin käsin asentaa tähän laitteeseen.

Kun asennustyöt tärkeintä - tarjota oikea liitosputki. Lisäksi on tarpeen valita paras paikka asentaa lämminvesivaraajaan. Sinun tulisi myös suorittaa yksi ehto - virtaa kytkimen levyn kaapeli, johon on kytketty kattilan, koska tämä laite vaatii erillisen sähköinen piiri yhteys.

alkeellisinta käytetyille materiaaleille asennukseen. Tyypillisesti laatu toteutus asennuksen tulisi käyttää:

Suorittaakseen sähköosien, tarpeeksi Ennakkomaksu:

 • kuparikaapeli;
 • tarpeelliset elementit kiinnittämiseksi seinään;
 • peltiruuvilla.

Liitäntä vesijohtoon

Kytkentäkaaviota vedenlämmitin vesijohtoverkkoon käsittää useita vaiheita. Ensimmäinen vaihe käsittää laitteen kytkemistä vesistöön. Toisessa toimii Erillisen sähköjohto lämminvesivaraajaan. Johdotuskaaviossa no vaikeita hetkiä. Jos noudattaa valmistajan ohjeita ja kaiken voi tehdä oikein ilman virheitä.

Päättäminen liitetty vedenlämmitin, on välttämätöntä ensin asentaa suodatin kylmää vettä. Se on asennettu tulo. Kuuma vesi ei tarvitse asentaa mitään, koska kattila on kytketty järjestelmään vain kylmää vettä.

Jos aiot käyttää kuumaa vettä vain kattilasta, on mahdollista ollenkaan haarakatkosta kuumalla vedellä. Jos laite toimii varmuuskopio vaihtoehto kuumaa vettä, on välttämätöntä varmistaa, että näyttö on suljettu.

Niin lähellä kuin mahdollista merkintä voidaan sijoittaa Apartement tuloputken. Kuitenkin muut jakajat eivät saisi vähentää koko pää. Putki, joka yhdistää lämminvesivaraajaan, olisi käytettävä vain toimittamaan laitteen kylmällä vedellä ja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Liittää laitteen vettä tulisi käyttää PVC-putki lujitekerros. Levitä metallituotteet kattiloiden voi, koska ne eivät täytä perusvaatimuksia toiminnan, joita sovelletaan näihin laitteisiin. Jotta syöttöputket laitteeseen haluat käyttää messinkiä sovittimia, ja lisäksi nostureita. Ne ovat helppokäyttöisiä. Avata ne helposti suljetuiksi.

Alkaa alle kytkentäkaavio kattilan veteen ja vähitellen nousee. Nosturi on oltava juotettu liitäntäputken. Kun tämä on tehty, asennat sovittimen. Sitten edetä sulkuventtiili kokoonpano. On tarpeen karkotettiin ylivuoto vettä säiliöstä tulee paluuveden. Sanotaan, että käännetyn venttiili mahdollistaa veden valumisen korotetussa paineessa lämminvesivaraajaan. Siirtymäkauden mutteri on asennettu säiliön ulostulosta. Se on liitetty yhteiseen kosketa. Siten, jakaa kuumaa vettä suoritetaan.

Verkkoliitäntä

Vaikeuksista sähkökytkentäkaaviota Lämmittimen ei sisällä, mutta on useita kohtia, jotka on otettava huomioon kun alkaa kytkeä lämmittimen. Tärkeintä - voima säiliön tulisi olla täysin sopusoinnussa käytettyä kaapelia laitteen liitäntään. Se on parasta kytkeä kattilan sähköverkkoon käyttää kuparilankaa. hänen osa pitäisi olla alueella 2,2-2,5 mm 2 .

Siitä, että toimiessaan vedenlämmitin toimii luotettavasti ja ilman ongelmia, on välttämätöntä päästä erillisen linjan mittarista. Tällöin laite on täysin turvallista käyttäjälle. Eri koneelle asennetaan lähelle säiliön. Sen pitäisi olla voima, joka pitäisi olla samanlainen kuin tämän parametrin käytettäviä laitteita.

Jos vedenlämmitin on kaapeli, jossa on pistoke, sitten sähköliitännän järjestelmä on vieläkin helpompaa. Kaikki mitä tarvitsee tehdä omistajalle - tuoda erillisellä johdolla, joten voit kytkeä avulla lämminvesivaraaja. Kun laitteen asennusta, on tarpeen älä unohda maadoitus. Kuitenkin kaupunkialueilla asunnot, tämä ongelma ei ole kiireellinen. Siinä tapauksessa, jos maa siellä, sinun täytyy tehdä - muodostaa yhteyden siihen. Jos ei, niin tässä tapauksessa on parempi työskennellä sen luomiseen.

Laitteet kuten lämminvesivaraaja voidaan asentaa käsillään lyhyessä ajassa. Suorittaessaan omistajan on yksinkertaisin materiaalit ja työkalut. Ennen kaikkea on viettää vain kuparikaapelia. Jos turvautua asiantuntijan palveluille, tässä tapauksessa työskennellä laitteistoyhteys joutuu maksamaan 3000 s. Kuitenkin, tämä määrä voi olla sekä pienempi ja enemmän. Kaikki riippuu siitä, missä asennus kattilan ja asennusohjeissa.

Miten valita paikka asennusta?

Jokainen henkilö, joka osti kattila tietenkin haluaa sen asennuksen jälkeen sujuvasti. Tämän varmistamiseksi on tarpeen lähestyä ongelmaa valita asennuspaikan. Useimmissa tapauksissa tällaiset laitteet asennettu kylpyhuoneissa lähellä vesihuollon.

Tavallisesti ne sijoitetaan kylpyhuoneessa, jossa vesi nukkuville ja testattu. Kylpyhuone vähiten todennäköisesti käytetään sijoittaa tällaisia ​​laitteita. Läheisyys nousuputket - tärkein edellytys, joka varmistaa, että riittävä paine. Asentaa lämminvesivaraajan sen vakauttaminen on vain tehtävä seinällä pääoman, koska ohut seinä ei kestä painetta kattilaan ja romahtaa.

Kun asennus käymälän on sijoitettava siten, että se ei aiheuta esteitä käytölle kylpyhuone. Joissakin huoneistoissa suunnitelma ei ole tarpeeksi kätevä, joten mukautumaan tähän laitteita Falls asentaa kaksi erilaista säiliö:

 • yksi käytetään keittiössä;
 • toinen on suunniteltu kylpyhuoneet.

Huomaa, että tämä lisää kustannuksia asennus laitteita. Ammatti vetämällä putki tässä tapauksessa on merkityksetön. Siksi on tarpeen luopua tällaisia ​​ajatuksia ja asentaa kaksi vedenlämmittimet. Tällöin wc asettaa kattilan suurempaa, johon liittyy huomattavia kustannuksia siitä kylpyhuoneessa. Keittiössä on pieni säiliö. Sijoittamalla vedenlämmitin huoneessa, se on parasta asentaa altaan alla. Tässä tapauksessa se ei vie tilaa huoneeseen. Jos kattila asennetaan kylpyhuoneeseen tai wc, paras paikka sen sijainti on paikka yli wc tai pesuallas.

Kun tila laitteen asettamiseksi veden lämmitykseen on valittu, on välttämätöntä määrittää sopiva yhteys järjestelmään. Varmista, että lähellä laitoksen alueella ei ole mitään esineitä, johtoja, vesijohdot. Lisäksi on toivottavaa sijoittaa lähelle lämmittimen asennuskehys sovitettu kytkemään säiliö ja säätölaitteen säätämiseksi veden lämpötila.

Itsekokoontumisen kattilan

Jos et halua käyttää palveluja asiantuntija ja tekemään siellä työtä asennus lämmittimen kotona, jolloin sinun täytyy suorittaa työsi, viitoittaa paikka telineeseen. Yksin tämä työ ei selvitä, joten sinun täytyy tuoda asennustyöt avustajia. Voit auttaa joku ystävien tai sukulaisten. Yksi henkilö pitää painaa kattila, ja tällä hetkellä toinen suorittaa asettelua.

Esimerkkejä paikkoja kattilahuoneeksi, on tarpeen jättää välistä etäisyyttä laitteen päällä ja katto. Se ei saa olla alle 10 cm. Tarvetta tällaiseen välys johtuu siitä, että sitä voidaan käyttää ilman ongelmia poistettu tai ripustaa kattilaan, kun tarvetta ilmenee. Tässä tapauksessa se on helppoa nostaa sitä, ja laite toimii kanssa kiinnitys.

On melko yksinkertainen menetelmä, jonka avulla voit suorittaa vaikeuksitta lasketa Wizard. Muodossa suorakulmion useimmissa malleissa on varustettu rei'illä kiinnittämiseen. On tarpeen kiinnittää laitteen seinään, ja sitten ympyrä ne sisempi silmukka. Edelleen kukin niistä olisi piirtää diagonaalinen viiva, risteyksessä ja joka on optimaalinen piste porataan reikiä kiinnitys. Jos tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, tässä tapauksessa käyttäen mittanauha merkitä paikkansa reikään, mitataan etäisyys katon ja kiinnityshihna.

Suorita vääntyminen kiinnitysruuvien pitäisi olla vasteeseen asti. Paljon parempi pitää etäisyyttä seinään, noin 1,5 cm, jos seinä on tietty karheus. Kun laite on navesheno, ja näet, että se on löysä, voit kiristämiseen toisen kierroksen kestävyyden varmistamiseksi.

Katkoksia veden jakelu kaupunkialueilla huoneistoissa tapahtuu melko usein. Varsinkin kesällä, jolloin suoritetaan korjauksiin vesihuoltoverkostojen. Jokainen ihminen ratkaisee tämän ongelman omassa. Monet omistajat kaupunkien asuntojen hankkia kattilat, joka auttaa tarjoamaan ja sellaisina aikoina mahdollisuus käyttää kuumaa vettä riittävästi.

Osta vedenlämmitin ei ole tällä hetkellä suuri ongelma. Monenlaisia ​​malleja voit valita sopivin vaihtoehto. Ei tule sekoittaa valinnan kanssa, sinun ei pitäisi kiirehtiä ostaa tämän laitteen. Sinun on ensin perehtyä päätyyppiä kattiloiden ja malleja saatavilla kaupoissa. On hyödyllistä oppia eduista näitä laitteita.

Kuitenkin vain oikea valinta vedenlämmitin ei riitä. Jotta tämä laite toimimaan pitkään eikä aiheuta ongelmia, turvasi omistaja niitä käyttäessään, sinun täytyy asianmukaisesti hoitaa asennuksen. Kyse ei ole vain toimivaltainen yhteys vesihuollon asennus, mutta myös luomaan oikeuttaan virtapiirejä. Monet turvautuneet asennettaessa vedenlämmitin sen yhteydessä verkko kaapeli pistorasiaan. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, mutta ei sovellu kaikille kattiloiden. Yleensä sitä käytetään pienissä voimalaitoksissa.

Laitteissa, joissa on suuri arvo tämä parametri on tarpeen suorittaa erillinen kaapeli vaihde, johon laite on kytketty. Jos jätämme tämän suosituksen, nopea on ongelma paitsi korjauspalvelut, mutta myös korvaaminen johdotuksen talossa, joka yksinkertaisesti ei kannata suuria kuormia. Jos siis suorita asennus kattilan kädet, sinun on ensin perehtyä kaikki suositukset laitoksen asiantuntijoiden ja siirry suoraan asennustyöt. Tässä tapauksessa virhe poistetaan. Kattila toimii luotettavasti, ja voit käyttää kaikkia sen ominaisuuksia, saada kuumaa vettä riittävästi.

Harkitsemme eri järjestelmissä sylinterin yhteys

Useimmissa tapauksissa vedenlämmitin asennetaan kylpyhuoneeseen, keittiön tai kylpyhuoneen, sekä useat muut LVI pistettä. Hän kiukaalle liitäntäkaaviosta ei ole iso juttu, tärkeintä - noudattamaan tiukasti ohjeita. Yhteyden menettely käsittää useita vaiheita: valmistus, asennus kattilan, yhteyden veden ja sähköliitännät. Me katsomaan tarkemmin kunkin vaiheen.

Ennen kuin alkaa toimia, sinun on selvitettävä, kuinka suuri kantavuus seinän, johon asennusta suunnitellaan. On tarpeen selvittää, onko se kestää painoa - ja merkittävät - lämmitin. Jos on syytä epäillä, että ei kestä, on mahdollista rakentaa pienen seistä tukea tai muuta asentamaan lisäkannattimet laitteeseen.

Tärkeää tietoa! Koska lämpötila nopeus tässä tapauksessa ei ole erityisen kriittinen, kattila voidaan asentaa mihin tahansa sopivaan paikkaan.

Loput asennus ei ole mitään monimutkaista: reiät porattu, kädenvääntöä tulpat, ripustettu kattila. Mutta tehdä se oikein, sinun täytyy valmistautua tarvittavat laitteet ja tarvikkeet. Lue lista.

Mene suoraan asennukseen. Kun selvisi, kattila voidaan ripustaa seinälle, ja lopullinen läheisyydessä nosturi: se, että liike työnesteen lämpötila laskee hieman.

Tärkeää tietoa! asennuskorkeus riippuu täysin siitä, miten se on käyttömukavuutta. Käyttäjän on asetettu vaadittu tiloja ilman mitään vaikeuksia.

Algoritmi asennuksen aikana on oltava seuraavanlainen.

ensimmäinen vaihe. Määrittää asennuspaikka (tämä on tehtävä heti laitteen hankinta). On tärkeää, että tämä on oikea paikka tavata useita vaatimuksia:

 • lämminvesivaraajaan olisi esteetön pääsy koko käyttöiän ajan;
 • johdotuksen täytyy olla riittävä (on tarpeen tarkistaa), jotta se kestää kuorman;
 • nousijat kanssa putki on myös oltava erinomaisessa kunnossa; Usein asennettaessa kattilan ihmisten on lisäksi suorittaa korvaaminen putket, niin tehdä "sidebar" vanhassa järjestelmässä yksinkertaisesti mahdotonta ..;
 • Lopuksi, on välttämätöntä, että seinä, joka keskeytetään lämmittimen, pystyi kestämään painoa, kaksi kertaa laitteen paino (jos säiliö on viimeinen, esimerkiksi, 65 litraa, on tarpeen kestää seinään ainakin 130 kilogrammaa).

vaiheessa kaksi. Kaikki, poikkeuksetta varastointi lämmitin (eli ne, jotka vahvistetaan useimmissa tapauksissa) on riittävän tehokas lämmitin, koska neste, joka ilmeisesti tarvitse lämmittää nopeasti. Tästä syystä, lämmittimen piiri sisältää sarjaan kytketyt ainutlaatuinen vaatimukset johdotus (halkaisija riippuu tietyn valmistajan suosituksia, vaikka keskimäärin 0,4-0,6 cm).

Liittäminen kattilan veteen

Aiemmin puhuimme miten yhdistää kattilan vesihuollon lisäksi tässä artikkelissa, kannattaa lukea tämä tieto, kaikki yksityiskohdat kuulehan

Lisäksi, on suositeltavaa selvittää mahdollisuutta laskuri, vetomurtolujuuden nykyisen, jolla hän pystyy toimimaan normaalisti (jos tämä luku on pienempi neljäkymmentä-vahvistimet, tällainen kirjanpito laite on purettava ja korvattava uudella yksi). Lisäksi tarvitaan asennettaessa kytkeytyvät suunniteltu tarvittava määrä ampeeri, ja viiran tai 3x6 3h8.

vaiheessa kolme. On aika suoraan asentaa. Aluksi tästä markkeri ja piirtää viiva seinään, joka on matalin kohta meidän vedenlämmitin. Seuraavaksi mitataan etäisyys kiinnityskorvakkeen yläosassa kotelon, mistä tätä linjaa. Tämän jälkeen kahden pisteen merkitty seinälle, porataan reikä.

Tärkeää tietoa! Aivan kiinnike reikään ilman, koska se tarttuu pintaan ankkurit asennettu koukkutyyppi.

Jos seinät ovat betonin "maksuja" poravasara tehty pobedita, jos seinä on tavallinen, puinen, puku ja tavallinen pora puun (sen halkaisijan on oltava suurempi kuin tappien). On mäiske tulpat tarvittaessa vasaralla. Tapit ruuvataan rauta ankkurit - eräänlainen koukkuja, joiden avulla joka ripustetaan kattilan. Kehrätty ankkurit aina (yleensä se on noin 10-12 senttimetriä). Takertuvat kattilan ankkuroi läpi tappi.

Varoventtiili kattilan

Aiemmin puhuimme siitä, miten oikein asennetaan varoventtiili kattilan, kytkentäkaaviot ja hinnat. Lisäksi tässä artikkelissa, kannattaa lukea tämä tieto, kaikki yksityiskohdat kuulehan

Periaatteessa tämä lämmittimen asennus on valmis. Kuten huomaatte, mikään pelottava se ei ollut.

Vaihe kaksi. Liittäminen vesijohtoverkkoon

Taipuisien letkujen ottaa, mutta sitä voidaan käyttää sen sijaan, ja PP ja putki valmistettu metallista. Milloin tahansa kattila on höyry liitin, johon putki voidaan liittää:

 • Punainen - se menee läpi lämmitetty vesi;
 • sininen - avulla se virtaa säiliöön vesijohtovettä.

Näitä liittimiä voidaan nähdä kaavion alapuolella liittää lämminvesivaraajaan

Paikoissa, joissa nimetty kuuma ja kylmä vesi, on oltava talon nousijat (jos puhumme kaupunkiasuntoa). Kuvioissa 1 ja 2 on merkitty nosturit, päällekkäisiä ja uusiutuva veden varastosäiliöön ja takaisin ulos kattilasta. Kun toimiva laite, kaikki hanat on oltava avoinna, kun taas ei-toiminnan, vastaavasti suljettu. Kuviot 3 ja 4 ovat vesi hanat, kävely tilaan. Ne ovat välttämättömiä, jotta voidaan pysäyttää veden virtausta tarvittaessa. Lopuksi, 5 - paluuventtiilillä suojaamiseksi ylikuumenemiselta lämmitin (jos veden syöttö on katkaistu, vedenlämmitin säiliö ei saa lämmittää hukkaan, ja lämmityselementti siis ei pala).

Tärkeää tietoa! Ymmärtää ydin prosessi, meidän lyhyesti miettiä, miten lämminvesivaraajaan itse. Vesi syötetään pohjasta, ja jos jostakin syystä veden syöttö keskeytetään, niin kaikki se pour tyhjään putkeen. Tällöin lämmityselementit lämmittää ilmaa, ja pian poltettu. Ja sulkuventtiili vaaditaan estämiseksi hätätilanteessa.

Tällaisen välineen olisi sisällytettävä kaikki hyvä kattila, on tarpeen kiinnittää erityistä huomiota.

Viitenumero 6 tarkoittaa nosturi tuhoisa varastosäiliöön. Tällaisen nosturin voidaan tyhjentää ulos laitteesta purkamisen aikana. Todellakin, tankissa - riippuen sen kapasiteetista - voi olla jopa 150 litraa.

Me Siirrymme työprosessin.

ensimmäinen vaihe. Varoventtiili, niputettu, asettaa jossa laite toimitetaan kylmää vettä. Aseta liitos on tässä tapauksessa välttämätöntä pre-wrap sinetti.

vaiheessa kaksi. Sulakkeen sijaitsee alaosassa nosturin, kiinnitä letku. Ei ole tarvetta käyttää tiivistettä, kun mutteri jo varustettu kumitiiviste, joka on samanlainen rooli.

vaiheessa kolme. Vain hyvin Kiinnitä toinen letkun pää putkeen tarkoitettu lämpimän. Perinteisesti kieltäytyä soveltaminen tiivisteen.

Neljäs vaihe. Seuraavaksi toinen pää liitetään letkun toimitettavaksi kylmän veden linja, ja toinen sylinteri, joka on kiinnitetty tuloaukon (recall: tämä on merkitty sinisellä). Mutta ennen sitä, tässä vaiheessa nosturi, että kuten edellä on todettu, milloin tahansa voisi pysäyttää vesi on asennettava.

Tällä "vesi" osa työ on valmis. Nyt puhua tarkemmin tarkoituksesta nosturit.

Lämmittimen toimintaa nosturin

Hanat numeroilla 1 ja 2, jotta voidaan päällekkäin tapauksessa ei-vedenlämmitin (esimerkiksi, purkamisen aikana). Mutta hanat 3 ja 4 koskevat kaupunkien asuntoja - siellä ne on asetettu yhteyden keskitettyyn vesihuollon.

Erityistä huomiota ansaitsee venttiili 4. se pysähtyy liikkeen kuuman nesteen välillä nousuputken ja huone ajettaessa kattilaa. Nyt selvittää, mikä on kytkentäkaavio lämmittimen avaa säiliön.

Liittäminen kattilan avoimeen säiliöön

Tämä kohta käsitellään vain yksityiskoteihin ja mökkejä. Siellä, kuten tiedätte, ilman keskitettyä vesihuoltoa vesisäiliöt ovat erityisiä, jotka vaihtelevat useimmiten katolle. Vaikka tämä ei ole este kiukaan käyttö! Tärkeintä on, että etäisyys säiliön ja lämmityslaite ei ylitä kahta metriä; Toinen tärkeä asia: jos linja paine ylittää merkin kuusi baaria, pakolliset asettaa vähennysventtiilillä - on lämminvesivaraaja - jotta pystyä vähentämään sitä (painetta).

Ajo - Jos säiliö on alle kaksi metriä lämminvesivaraajaan.

Järjestelmä - jos säiliö on yli kaksi metriä lämminvesivaraajaan.

Vaihe kolme. Liitoslaite sähköverkkoon

Aluksi, että kattilat vaativat standardi teho 220 voltilla, sekä erityinen maadoitus. Tästä syystä on edullista liittää ne pistorasiaan on olemassa jo asetettu pesukoneen avulla haarukka (tietenkin tämä on mahdollista vain, jos ulostulon suorittaa yksittäisten linjojen ja kaikki vaatimukset on täytetty).

Puuttuessa tällaisen ulostulon huoneen neuvoo kääntymään kokenut sähköasentajia että ne laadullisesti päällystetty sähköjohdot. Ja että on olemassa useita syitä.

 • Työskennellä sähköä edellyttää tiettyjä tietoja ja taitoja. Loppujen lopuksi, jos asennuksen aikana ei noudata joitakin kohtia, se voi johtaa paitsi vahingoita laitteita, mutta myös sähköiskun.
 • sinulla ei ole ongelmia myös valita koneiden ja erilaisten lankojen asennusta.
 • Lopuksi, jolloin sinun tulee syyllisiä, jos työ on tehty huonosti. Tietenkin, jos sinulla on aiemmin ollut sopimus luotettava yritys.

On myös mahdollista, että se pakottaa sinut tarkistaa johdotukset koko talon. Se oli kytkentäkaavio lämmitin.

Säiliöliitäntä asunnossa

Tässä vaiheessa olemme jo viitattu, mutta nyt keskustellaan siitä tarkemmin. Mikä on erilainen tästä asennuksen? Se, että hyvin vähän vapaata tilaa useimmissa huoneistoissa. Niin usein vedenlämmittimet on asennettu takaseinälle wc (eli silloin yleensä on seinäkaappi). Algoritmi on seuraavanlainen.

ensimmäinen vaihe. Ostaminen kattilan. Meidän tarkoituksiin, laite soveltuu tilavuus enintään kymmenen litraa - runsaasti malleja kaapissa yksinkertaisesti ole vlezut. Vapauta sitten koko sisältö kaapin saadakseen pääsyn viemäriputkia.

vaiheessa kaksi. Enintään mitata tarkasti keskelle etäisyys kiinnitys-. Tarkoittaa korkeus kaapin välinen etäisyys seinästä ja häntä. Saatuaan kaikki tarvittavat numerot ottaa mittanauha ja jatka merkintä seinän pintaan. Halutulla paikalla tekemiä reikiä kädenvääntöä on tulpat ja ankkurit ruuvataan niihin.

vaiheessa kolme. Ankkurit roikkua lämmitin.

Neljäs vaihe. Kiinnitä takaoven kotelon. Sen jälkeen, laite pysyy kytkettynä sähköverkkoon ja vesijohtovettä (tämä on tehty, kuten on kuvattu edellä olevissa kohdissa).

Asenna lämmittimen altaan alta

Loistava paikka asennus vedenlämmitin voi toimia mitätön altaan alta. Käytettäviksi tässä pienoiskoossa laite, edullisesti suorakulmainen. Ei häiritse sen asennuksen jälkeen, ja kosteuden suojaus on erittäin luotettava. Vaikka tässäkin on varmasti huolehdittava siitä maadoitus, muuten on olemassa sähköiskun vaara.

Tärkeää tietoa! Missään tapauksessa älä aliarvioi pienoiskoossa kattilat! Lähes kaikki niistä on kapasiteetti, jonka avulla voit saada noin kaksi litraa kuumaa vettä minuutissa.

Mitä tulee asennuksen järjestelmä on merkittävästi erilainen kuin jo kuvattu, hän ei ole.

Mitä välttää asennettaessa?

 • Korjaus kaikenlaisia ​​suorittamisen yksinomaan mukaisesti turvallisuusvaatimukset.
 • Kattilan koskaan käynnistää, ennen kuin se on täytetty vedellä.
 • Älä yhdistä se linja, jossa paine on suurempi kuin kuusi ilmakehää.
 • No amatööri - ei tehdä muutoksia suunnitteluun.
 • Älä valuta vesi pois lämminvesivaraaja on kytketty verkkoon.
 • Älä käytä tarvikkeita, jotka eivät valmistajan suosittelemia.
 • Älä käytä kiuasta ilman maadoitus.

Tämän seurauksena voidaan todeta, että nykyaikaisen tekniikan avulla kuka tahansa, riippumatta asuinpaikasta (kaupunki, kaupunki) olla oikeat tason mukavuutta, tärkeä tekijä on jatkuva mahdollisuus kuumalle vedelle. Kattilassa on monia etuja, joista tärkein on täysin itsenäinen, ja kytkentäkaavio lämmittimen voidaan toteuttaa varsin henkilökohtaisesti. Siinä kaikki, onnea työssänne ja lämpimät talvet!

Miten yhdistää kattilan veteen - työ järjestelmiä ja Instru

Vedenlämmittimet miten valita hyvä malli - lajikuvaus

Paisuntasäiliö lämmitykseen - Laskeminen ja asennus kaavio

Miten yhdistää kattilan veteen - työ järjestelmiä ja Instru

Vedenlämmittimet miten valita hyvä malli - lajikuvaus

Paisuntasäiliö lämmitykseen - Laskeminen ja asennus kaavio

Laite kaasu sarake - piiri aiheuttaa katkenneita ja video

Sulkuventtiili lämminvesivaraajaan - järjestelmän työn ja erityisesti

Epäsuora kattila omissa käsissä - Video Guide

Miten valita kaasupatsas - pääkriteeri + video kahva

Varoventtiili kattilan - keskihinta ohjeet

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

78 − 72 =