litteä kattokruunu

Flat katto: lajit parabolinen grid rasteri valaisimet ja kattokruunut tasainen

n id = »attachment_5101" align =» aligncenter »width =» 660" ] puukatto Suunnittelu: vaihtoehdot »href =» http://potolokspec.ru/remont-i-operacii/dizain/dizajn-derevyannogo-potolka-80 "> puinen katto suunnittelu: vaihtoehdot).

Kyse erilaisia ​​tasainen valaisimia ja lamppuja käsitellään tässä artikkelissa.

Erilaisia ​​tasainen valaisimet kattoon

 • Kalusteissa rasteri voidaan sijoittaa ei ole sama, joka on eri säleet itseään. Säleikkö voi olla tavanomainen, V-muotoinen, toisin sanoen on ristikkokehyksen V-muotoinen sivuheijastimet ja poikittainen valmistetut lamellit uurrettua alumiini on yleensä himmeä valkoinen tai väri. Loisteputkia käytetään yleisesti valaisimille.
 • Armstrong katto laatta: asetukset ja ominaisuudet »href =» http://potolokspec.ru/widy/iz-plitki/potolochnaya-plitka-armstrong-220 "> Katto laatta Armstrong: vaihtoehtoja ja toimintoja) sekä piirtoheitin, mikä lisää niiden kulutus sisäkäyttöön. Koska valaistus käytettävien laitteiden, energiaa säästäviä - LED ja loistelamput.

 • Valaisimet peili verkkoon biparabolicheskoy parhaiten vastaan ​​valonsironta, koska tässä valossa käytännössä mitään häikäisyä. Esimerkiksi tietokone laboratoriot tai toimistoihin, joissa näytöt asennetaan ilman heijastuksenestopinnoitteet - tämä asia on välttämätön.
  • Raster kalusteet käteisellä paraboliset verkkoon voi olla joko yläpuolella tai upotettu kattoon tyyppi Armstrong. Kuten valaistus elementit on käytetty fluoresoiva tai LED-lamput.
 • Tasainen kalusteet voi olla soikea, pyöreä, neliö tai suorakaiteen muotoinen, ja siellä on jopa näyte muodossa puoliympyrän tai kolmio. Tällaiset laitteet ovat usein päällekkäin ja niiden kiinnitys on perusta, joka voi olla, on tärkein katto, ja lisäprofiileja ripustuskehys.
 • Ohut valaisin on yksi selvä etu heidän kollegansa - siinä voidaan käyttää mitä tahansa lamppu, onko hehkulamppu, halogeeni, LED tai fluoresoivat - tärkeintä hänelle cap tuli halkaisijaa kasetin. Nyt teollisuus tuottaa kukin laji lamppuliitännät käyttää kuka tahansa halkaisija, mikä tarkoittaa, että voit käyttää mitä tahansa sopivaa vaihtoehtoa sinulle.
 • Katto kattokruunu kauko-ohjattu - muodikas uutuus maailmassa valon »href =» http://potolokspec.ru/svet/lampy-lyustry/potolochnye-lyustry-s-pultom-432 "> katto kattokruunu kauko-ohjattu - muodikas uutuus maailmassa valon) .

 • Mielenkiintoinen piirre monissa moderneja, sekä tasainen ja tavanomainen kattokruunut on konsoli ohjata valaistuslaite, myös kauko-kytkentä valaistus on mahdollisuus järjestää monivärinen valaistus.
 • Katto kattokruunut keittiö »href =» http://potolokspec.ru/svet/lampy-lyustry/potolochnye-lyustry-dlya-kuhni-35 "> katto kattokruunut keittiö).

 • Useimmat näistä valaistuslaitteita on kolme tai enemmän pisteitä valoa, niin ne ovat yleensä kytketty kautta kaksinkertainen kytkin, joka mahdollistaa muun muassa kaksi kanavaa erikseen, ja siten on olemassa kolme valaistus tilaa - yksi, kaksi tai kolme (viisi) lamput. Huomaa, että on aukko vaihe (ei nolla!) Wire.
 • Tasainen katto kattokruunu

  Flat kattokruunu on merkittävästi erilainen kuin sen vääriä vastine paitsi ulkonäöltään. Erilaiset kalusteet kattoon kysynnän johtuu siitä, että ne eivät vie paljon tilaa, ja esitetty erilaisia ​​variaatioita. Valita oikea malli, sinun täytyy ainakin hieman ymmärrystä alueella ja erikoisen tasainen kattolamput.

  Flat kattokruunu - järkevämpi vaihtoehto roikkuu. Se vie vähän tilaa, ei vaadi tällaista huolellista hoitoa, kuten kaulakoru malli, valmistettu käytännön aineiston ja hyvin valaisee huoneen. Monet tyypit yläpuolella lamppuja voidaan käyttää paitsi kodeissa, mutta myös toimistoissa, ostoskeskuksissa, kouluissa ja sairaaloissa.

  Ohuet mallit asennetaan suoraan kattoon kankaalle eri tavoin. Koska suuri valikoima kiinnikkeitä voi valita malli mihinkään sisäkattoverhoukset: kattoon, kipsilevyä, rima, palkki, "Armstrong" katto, grilyato ja monet muut. On sekä sisäänrakennettu paneelissa ja yläpuolella. Asennus yläpuolella voidaan suorittaa ei-ammattilaisten, kun asennus sisäänrakennettu asennus edellyttää etukäteissuunnittelua ja huolellista valmistelua.

  On olemassa sekä avoimia rakenteita ja suljettu. Julkisen Valaistuselementit ei suojata lisäkyltillä tai sävyjä, kun taas suljetussa malleissa on suuri taiteellinen komponentin vuoksi eri mallit suojaavan paneelin.

  Nykyisellä markkinoilla on runsaasti vaihtoehtoja sekä omakotitaloihin ja julkisiin rakennuksiin. Voit valita malli jokaiseen makuun ja budjettiin, useista materiaaleista erilaisissa kokoonpanoissa ja kokoja.

  Tärkein luokittelu säädösten divisioonan kalusteet niiden ominaisuuksista. Se riippuu niistä materiaalin valinta ja ulkonäkö lopputuotteen:

  • Raster. On Näistä julkisista järjestelmistä löytyy usein julkisilla paikoilla. Kuten valaistus elementtejä käytetään loisteputken valo, vähemmän valoa lähettävä diodi. Ajovalaisimet saatiin kirkas valo, koska läsnä on peilikuva pinnan sisällä.
  • Vääriä. Useimmat kattokruunut Kaikkien edellä. He tulevat eri muodot, koot ja painot. Kattovalaisin on helppo asentaa verrattuna muihin. Koska lamput voidaan valita lähes kaikki vaihtoehdot: halogeeni, loisteputki, hehkulamput, ja monet muut.
  • Rakennettu. Mutkikkaaksi Tällaisten rakenteiden kompensoidaan se seikka, että ne eivät vie tilaa, yhdistämällä tason kanssa kattoon. Soveltuu vain seinärakenteita (grilyato, jännitys ja niin edelleen). Puutteessa ilmanvaihto voi aiheuttaa tulipalon, joten se on erittäin suositeltavaa valita LEDit valaistuksen.
  • LED-paneeli. Nuorin lamput samanlainen rasterin, mutta usein LED-paneeli, jossa on himmeä muovista tai lasista kilpi, tunnustettu hajottaa valoa. Tämä muotoilu kuluttaa vähän sähköä, ja se voi kestää jopa 50000 tuntia jatkuvaa polttaminen kuitenkin ja sen arvo on vaikuttava.

  Näin ollen on aina mahdollisuus löytää tasainen kattokruunu sovi toiveesi.

  Ohut katto kattokruunut eivät leveämpi kuin 10 cm, ja ultraohut LED paneelit harvoin liikkeeseen pinnan yli katto on enemmän kuin 12 mm. Näin voit valita vaihtoehtoja pienemmät tilat.

  Myös malleja eri halkaisijat, sekä suuret että pienet.

  Leveä malli valittiin tilava olohuone matala katto, ja on hyvin pieni, sopii huoneet 2x3 metriä.

  Tasainen katto kattokruunut julkaissut vain kaksi kokoonpanoissa: pyöreä ja neliö. Pyöreät mallit ovat yleisempiä, koska ne ovat täydellinen klassinen sisustus ja moderni. Tunnettu "pilleri" vain viittaa osassa universaali malleja.

  Neliön kattokruunut muodissa jokin aika sitten, mutta se on vankka asema. Niitä käytetään vain modernia tyyliä, kuten korkean lek jugend ja vastaavat. Koska tällaisten tiukkojen mieluummin tällaista mahdollisuutta mahdottomaksi. monet suunnittelijat käyttävät neliön muotoinen alustana koristelampuissa läppä, mikä antaa eri malleja hyvin eri muotoisia kuin pyöreitä ja neliön esimerkiksi timantin muotoinen tai jäljitellään terälehtiä.

  Valitessaan muoto sinun täytyy keskittyä pelkästään tyyli huone, mutta myös sen koosta. Pyöreä kattokruunut, ovat yleismaailmallisia, ovat saatavilla eri halkaisijat, kun taas liian suuri kulmaterästä näyttää naurettavalta. Paras vaihtoehto tässä tapauksessa olisi sijoittamista usean neliömetrin katto valot näyttävät yhdessä koostumuksessa.

  Pyöreä laaja malleja asettaa erikseen eikä "ystävät" muilla elementeillä, joten sinun täytyy valita oikea malli riittävästi tehoa ja valaistus.

  Yleisin materiaalien valmistamiseksi tasainen somisteet ovat seuraavat:

  • Metallia. Runko valmistetaan usein kromattua alumiinia, jolla on hyvä valoa heijastava kyky. Peilipinta heijastaa valoa toistuvasti, mikä parantaa valaistussa huoneessa.
  • Lasia. Useimmat laudat yläpuolella malleja lasista. Suunnittelumalleja voidaan tehdä värjättyjen mielenkiintoinen vaihtoehto erivärisiä, mosaiikki erilaisia ​​outoja muotoja. peili substraatti on valmistettu materiaalista, heijastaa ja vahvistaa valon.
  • Muovia. Muovikotelo eniten halpoja. Useimmissa tapauksissa, kuten elementtejä käytetään LED-valonlähteitä, kuten muovi sulaa kuumennettaessa. Välttämättä tarvitse pyytää todistus siitä, osto: huonolaatuisia malleja voi haihtua formaldehydiä, joka aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa terveydelle.
  • Tree. Litteä vaihtoehtoja puiset perustuva raskaita ja kalliita, mutta he näyttävät vastaavasti. Puu sopii useimmille sisätilojen näyttää ympäristöystävällisiä ja vähän juhlallinen.
  • Kristalli, keramiikka, kipsi ja muut. Näitä materiaaleja käytetään harvoin ja leikata kuin perusmateriaalien he eivät ulotu.

  Valinta hyväksi yhden tai toisen materiaalin riippuen huoneen. Esimerkiksi puu voi ripustaa kattokruunu kylpyhuoneessa tai keittiössä, koska suuri kosteus ensimmäisessä tapauksessa ja toisen lämpötilan eroja.

  Kylpyhuoneessa, puu alkaa mädäntyä, ja keittiö oli säröillä.

  Puhuminen tasainen katto kattokruunut, ei yleensä ole mielessä kirkkaan värikkäitä kuvioita, paitsi lasten valinta. Ensinnäkin puhua lämpötila valovirran. Lämpötila vaihtelee vaaleankeltaisesta vaimeita kylmä valkoinen. Näin ollen, arvo 2700 K on pehmeä keltainen valo, ja 8000 K - valkoinen ja violetti.

  Lasipallot voidaan maalata eri sävyjä, jolla voit saada epätyypillinen valon väri, kuten punainen, sininen, vihreä. Usein tämä temppu tehdä valot kaukosäätimen. Tämä valaisin on varustettu monen värisiä LEDejä, jotka sisältyvät kauko.

  Shade Shell kattokruunut ovat yleensä valkoisia, sovitettu väri kattoon tai lämmin valkoinen ja keltainen, jos aiot luoda kodikas tunnelma. Vaaleat värit auttavat visuaalisesti lisätä huonekorkeus, laajentaa tilaa.

  Harvinaisempia värimalleissa. Seuraavat värit ovat suosittuja:

  Kun kyseessä on harmaa ja musta se on vain täpliä väri, ei yksiosainen runko. Väri violetti kattokruunu maalattu avulla valon diodit.

  Useimmiten on monivärinen tasainen katto kattokruunu lastenhuoneessa. Ne ovat täysin turvallisia lapselle, koska heillä ei ole mitään johtoja ulkopuolella. Seuraavat värit ja kuviot löytyvät lapsille:

  • Neliökuviossa leija;
  • Kolikko "tabletti" ja sovushkami;
  • Kolikko kilvellä muodossa kuu ja tähdet;
  • Rahtikirja pyöreä malli piirustusten-pilviä.

  Lapset kattokruunut voi värittää, mutta taustana Maalausten edelleen jätetään yleensä valkoisia, koska se edustaa korkeinta valonläpäisyn.

  Litteä kattovalaisimena voidaan sovittaa mihin tahansa sisustukseen. Sen suuri etu on, että se soveltuu huoneissa matalat katot, koska lähes mitään tilaa.

  Asuinkäyttöön tilat, kuten olohuone, makuuhuone, lapset, kannattaa valita koristeellinen vaihtoehto. Riippuen tyyli kattokruunu voi olla neliö tai pyöreä. Täytyy olla erilaisia ​​koristeellisia yksityiskohtia: kuvioita, insertit, kidesuspensioiden.

  Älä unohda, että litteä lamppuja voidaan kiinnittää ja hauras sisäkattoverhoukset, Kuitenkin on huolehdittava vuorella ennen Kattoasennuksessa vahvistamalla sille kattokruunu puupalkki. -Ajovalot yleensä liitetty avulla rautakanki, joka on ruuvattu kiinni kattoon, ja on kiinnitetty suoraan paneeliin kehon kattokruunut. Samantapaisia ​​malleja ovat yleensä melko raskaita, mutta myös luotettavin.

  Kuin asuinrakennusten tiloihin on parasta valita sisäänrakennettu valoja tai LED paneelit. Ne eroavat toisistaan ​​enintään valoteho, mutta se ei tee tarpeettomia koriste ominaisuuksia, jotka eivät ole asuintiloja ovat usein hyödyttömiä. Poimien ohut versio, visuaalisesti laajentaa aluetta pienen kodinhoitohuone; läsnäolo koristeellinen viimeistely olisi vain satuttaa.

  Samoin kuin piirtoheitin kattokruunut, asennus sisäänrakennettu täytyy suunnitella etukäteen. Huom rajoituksia. Esimerkiksi kattoon voidaan asentaa vain pyöreä upotettu valaisimia, joiden halkaisija on enintään 15 cm.

  Kuulla ammattilainen, onko mahdollista toteuttaa valaistus ideoista totta.

  Kun oikeiden vaihtoehtoja varmasti kiinnittää huomiota alkuperämaan. Esimerkiksi kiinalaiset näytteet eivät ole halpoja, ja kestää teitä vuodessa, kun taas Euroopan LED-paneelit palvelee uskollisesti pitkään.

  Kiinnitä huomiota valonlähteet, joka voidaan asentaa kattokruunu. On suositeltavaa valita malli, jossa mahdollisuus rakentaa useita valaistuselementit esimerkiksi halogeeni, LED ja energiaa säästäviä lamppuja. Vaihtelu avulla voit nopeasti poimia tunnelmasta edullisin vaihtoehto.

  Litteä valaisin on luotava riittävä kattavuus. Tämä on erityisen merkittävää alhainen tiloihin, joissa tällainen valaistuslaite usein toimii ainoana valoa. Siksi on tarpeen laskea tarpeen, LED-paneeli, jos on tarpeeksi.

  Kiinnitä huomiota valon väriä. Kylmä valo on tärkeämpää toimistoon, koska se näyttää virkamies, stimuloi tehokkuutta. Pehmeä lämmin valo valitaan usein tavanomaisia ​​asuntoja, koska se luo kodikasta ja rento ilmapiiri. Muista kysyä sisällyttää kattokruunu oikeassa kaupassa, jotta voit nähdä omin silmin kaikki värit ja valaistus ja lämpötila onko ne vaikuttunut sinä.

  Muista kiinnittää huomiota arvion tietystä verikosto mallia.

  Se on niin, että itse asiassa se on ostamassa ei niin onnistunut investointi. Tarkista ja saatavuus kaikkien varmenteita, varsinkin valitessaan lamppu olohuoneessa. Huonolaatuisia malli voi vapauttaa syövyttäviä aineita, jotka suuresti vahingoittaa terveyttä.

  Asennus kunkin kattokruunut kattoon määräytyy sen rakenteelliset ominaisuudet, on suositeltavaa huolellisesti ohjeet. Pääsääntöisesti siellä sinulla on kaikki tarvittavat tiedot siitä, miten asentaa lamppua itse.

  Asennus sisäänrakennettu malleissa on parasta jättää ammattilaisille. He suorittavat työtä tehokkaasti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan.

  Helpoin tapa asentaa - Mount kattokruunut rautakanki. Tässä tapauksessa paneeli yksinkertaisesti kiinnitetään kattoon ruuvien, sitten läpi reikä keskellä viiran johdetaan katosta ja on kytketty johtimet kattokruunu, kattokruunut elin ruuvataan levyyn.

  Kuten näette, asennus on hyvin yksinkertainen ja ei vie paljon aikaa, jopa noviisi. Kaikki sen ominaisuudet voidaan nähdä seuraava video.

  Tyyli huoneissa hi-tech usein kierros johti malli laajalla alueella, koska ne ovat tyylin aiheellista kaikki muut. Tällainen kattokruunu on hyvä valo kaikki pikku olohuone. Neutraali valkoinen valo pitää plakkia surrealistinen, eivät salli olohuoneessa liian mukava - se on välttämätöntä korkean teknologian.

  tyyliä nykyaikainen Se päätti valita epätavallinen fantasia elementtejä. Tässä tapauksessa koostumus pyöreän lamppujen näyttää täydellisesti. Ne eivät anna riittävästi valoa, niin että katto kohdevalo käytetään lisäksi, joka mahdollistaa sen varmistamiseksi, että halutun valon.

  Vaatimaton lamppu-tabletti sopii täydellisesti Teollisuuden tyyli, ja riittämätön valaistus kompensoida piste LEDit ja lamppu asennetaan keskittynyt valo. Tämä valinta valaistus elementtejä säästää tilaa pienessä huoneessa ja samalla tehdä katon korkeus visuaalisesti.

  Ratkaisu olohuoneeseen usein malleissa erilaisia ​​koriste-elementtejä, kuten kristalli riipuksia. Kuitenkin ne tulee käyttää huolellisesti ja vain silloin, kun katon korkeus sallii. Peili substraatin auttaa haihduttamaan valoa kunnolla ohjaa koko virtauksen suoraan huoneeseen.

  Asentaa useita upotettuja kattopaneelit - erinomainen vaihtoehto käytävällä, valaista sitä täysimääräisesti ja samalla ei "syö" jo rajoitetusti tilaa. Kuten valonlähteet valittu halogeenilamput, jolloin edes valo, mutta halvempaa kuin ledit.

  Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

  Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

  Missä ja miten asentaa tasainen katto kattokruunu

  Kaikki ihmiset korjauksia koteihinsa edessä haitat limittyvät ja epäsäännöllinen geometria tilaa. Eikä aina, nämä virheet voidaan piilottaa leikata ilman merkittäviä taloudellisia kustannuksia. Mutta avulla hyvin muodostunut valo voidaan säätää jossain määrin puutteet tai jopa tehdä niistä kohokohta koko tilan.

  Kaikki tämä voidaan tehdä erilaisia ​​valaisimia, erilaisia ​​joka nykyään vaikuttaa jopa kaikkein tuhlaavainen mielikuvitus. Nykypäivän artikkelissa keskitymme tasaiselle kattoon kattokruunut.

  Tällaisella valaistus, voit luoda optimaalisen valaistuksen missä tahansa huoneessa. Tässä tapauksessa sinun tulee kätevä sekä vapaa-ajan ja työn alla tällaisia ​​kattavuus. Tämän kattokruunu vastaa tarpeitasi, sinun on tiedettävä ominaisuudet organisaationsa sekä miten oikein asentaa sen. Kaikki tämä kertomaan teille artikkeli.

  Nykyään markkinoilla valaistus, löydät erilaisia ​​vaihtoehtoja valaisimia. Samalla varsin näkyvästi joukossa kaikki käytettävissä monimuotoisuutta miehittää tasainen kattoon kattokruunut. Ulkoisesti ne näyttävät kattovalaisin.

  Kiinnittää huomiota! Tämän tyyppinen asennus valaistus vaatii asennuksen kattoon pinnalla. Samalla kalusteet kuin olisikin kattoon. Koska täällä et näe keskeyttämistä mallia, jotka on kiinnitetty kattoon avulla ketjujen ja johdot.

  Katto tasainen ja yläpuolella kattokruunut voidaan valmistaa eri materiaaleista:

  Johtuen siitä, että kyseiset tuotteet on valmistettu eri materiaaleista, se sallii tällaisen yläpuolella kattokruunut erilaisissa sisätilat: moderni, klassinen, korkean teknologian, Provence, ja monet muut. Siten valitsemalla tuotteen bias on tehtävä tiettyjä materiaaleja, jotka ovat ominaisia ​​tietylle tyyli: puu, lasi, kide, metallia (kromi), jne.

  Jotta tasapainoinen ja tietoisen valinnan, sinun täytyy tietää, mitkä tasainen yläpuolella valaisimia nykyäänkin.

  Joka vuosi lajitelma valaistus tuotteiden miellyttää meitä uusien mallien tietyntyyppistä kalusteet. Tasainen katto kattokruunu tänään näyttää lähes laajin tarjouksen, josta vain löytyy markkinoilta.

  Overhead kattokruunut tasainen, riippuen asennuspaikalla, on jaettu seuraaviin ryhmiin:

  • katto. Sijoitettu pintaa pitkin kattoa. Yleensä niiden valmistukseen tarkoitettu aines on puuta tai kromi. Tällaiset lamput täydentävät usein kristalli vesiputouksia;
  • seinään. Tällaiset lamput on järjestetty pitkin seiniä ja usein tyylitelty ulkonäkö. Niiden valmistus on myös yleisesti käytetty kromia ja puuta, mutta kristallin löytyy paljon pienempi määrä kuin kattoon malleja.

  Kattovalaisimena litteä (overhead malli) on pyöreä tai neliömäinen.

  Kattopinnan laitteita, kuten seinä, voi olla joko pyöreä tai neliömäinen muoto.

  Kiinnittää huomiota! Riittävä kattokruunut (piirtoheitin kattoon tai seinään) on yleinen sijainti. Tämä tarkoittaa, että ne voidaan kiinnittää sekä seiniin ja kattoon. Tässä tapauksessa nämä kattokruunut kutsutaan seinien ja kattojen.

  Valonlähteet Näiden lamput voivat toimia tässä:

  • fluoresoiva;
  • hehkulamppu;
  • halogeeni;
  • LED.

  Valitessaan valonlähde, kiinnittää huomiota siihen, mitä etuja ja haittoja tietyn tyyppisen lampun. Paras vaihtoehto olisi LED-valonlähteiden. He työskentelevät muita kauemmin, tarjota korkealaatuisia valotehon ja säästää energiaa.

  Erikseen on syytä huomata, että kaikki katto valot litteän on ominaista tiiviyttä. Joten niitä käytetään usein tiloissa, joissa matalat katot.

  Suunnitelman pohjalta, piirtoheitin katto kattokruunut tulevat eri lajeja. Tämän periaatteen mukaisesti perustuu luokitukseen kalusteet alla. Suunnittelusta riippuen kattokruunut vaihtelee sen ulkonäkö, käytettyjen materiaalien valmistukseen (puu, kide, kromi, jne.), Ja hinta. Valinta on tehtävä, jossa keskitytään nykyisen sisätilassa, sen kokoa, sekä omaan talouteensa.

  Mukaan rakenteelliset piirteet yläpuolella kattovalaisimet ovat seuraavanlaisia:

  • rasteri. Tunnettu siitä, että parabolinen array. Lamppu on rakenne, joka koostuu erityisen alumiini peili. Tämän rakenteen ansiosta voit käyttää erilaisia ​​heijastava hila. Käytetään valaistukseen oppilaitosten, toimisto- ja liiketilojen. LED tai loistelampun voidaan käyttää valonlähde;

  Kiinnittää huomiota! Kun asennat valaisimen et tarvitse erikoistyökaluja.

  • tasainen kattovalaisin. Nämä katto asennetaan suoraan kattopintaan. Sopivia alueita, joissa ei ole alakattojärjestelmiin, sekä tilanteissa, joissa ei ole mahdollisuutta soveltaa sisäisten tyyppisiä laitteita. Edut Tällaisten kattokruunut kuuluu asennuksen helppous. Tämä lamppu voidaan helposti asentaa kattoon kipsilevy tai tavallinen;

  Overhead litteä lamppu

  Sisäänrakennettu tasainen valo

  • sisäänrakennettu tasainen valaistus. Heillä on vaikein tapa asentaa. Täällä, asennus on mahdollista vain, kun läsnä on alakattorakenne. Tämä voi olla kipsilevy tai alakaton. Haitat Tämän rakenteen kuuluu lisätä tulipalon, erityisesti käytettäessä valonlähteitä, jotka tuottavat lämpöä toimintansa aikana. Kromi, materiaalina, tässä tapauksessa useimmiten käytetty;

  Kiinnittää huomiota! Asennus kattokruunu halogeenilamput vaatii vähintään etäisyys kattoon 7 cm. Kun käytetään hehkulamppujen painuman on oltava vähintään 12 cm. Vähemmän todennäköisesti tarpeen perääntyä, kun LED-lamppu on käytetty.

  • LED litteä. Tämä on taloudellisin sipulit kannalta sähkönkulutuksen. Samaan aikaan, tällaisia ​​tuotteita on ominaista pitkään palvelusaikaan, helppo asentaa eikä tarvitse erityistä hävittämistä. Nykyään Ledipaneelien tasaisista kattoon kattokruunut ovat tärkeimmät ja suosittu. Heillä ei ole haittoja, jotka ovat tyypillisiä edellä mainitut mallit. Ainoa haittapuoli paneelien - korkeat kustannukset.

  Riippumatta kattokruunu valitset, saat monenlaisia ​​materiaaleja saatavilla, joista nykyisin tehdään näiden valaisimien: kromi, puu, kide, lasi, jne.

  Katto kattokruunu (sisäänrakennettu tai epätosi) litteästä sopivat täydellisesti moniin suosittu tänään sisustus. Jos sinulla on high-tech-sisustus, kannattaa valita kattokruunu, jossa kromia on käytetty. Jos sinulla on huone on sisustettu jugend tai Provence, on käytettävä mallien puu paremmin. Mutta jugend kattokruunu olisi sujuvaa ja kaarevat linjat. Saattaa myös käyttää metallin tyylistä puiset haara.

  Sisustus on korkean teknologian

  Tällöin valaisimet, jossa on kromia, voidaan käyttää myös tyyliin "klassinen" tai "minimalistinen".

  Design on myös jossain määrin määrittelee millaisia ​​lampunvarjostin ja lamput. Nouveau sopii pyöreä katto, mutta korkean teknologian - Stars. Ja high-tech-lamppu on oikukas ja koristeellinen muoto. Sillä tyyli Provence, voit käyttää katon muodossa kukkia.

  Tällaisilla valaistus voi sisustaa ehdottomasti mitään huoneeseen. Mutta ne näyttävät erityisen vaikuttava makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Kun valitset kattokruunu varmasti viitata paitsi sisätilojen huoneeseen, mutta myös sen määränpäähän.

  Muista valita valaisin niin monia varjostimet valon peräisin laitteesta antoi optimaalisessa valo.

  Kiinnittää huomiota! Korko kullekin hotellihuoneiden annetaan SNIP.

  Kunkin tasainen kattovalaisimen on omat ominaisuuksista. Siksi asetus täällä päätetään mallin kattokruunut joka nostit pohjalta kattorakenteen korkeus seinät, määränpää tilat ja sisustus sitä. Tätä me puhui lyhyesti alussa artikkelin.

  Lähes kaikki tasainen katto kattokruunut, paitsi sisäänrakennettu malleissa, on asennettu kattoon pinta ruuveilla, ruuvit ja tulpat. Lisäksi joissakin malleissa täytyy käyttää erityisesti tätä tarkoitusta varten oppaita tai erityisiä kaapeleita.

  Laitetta asennettaessa on kiinnitettävä huomiota siihen, kuinka monta valot asennettu siihen. Jos kaksi tai useampi sipulit yhteyden järjestelmään liittyy käytön kaksinkertainen kytkin.

  Kun kytket lampun muistaa, että kun kytkin on rako menee elää lanka. Jos ei ole saatavilla kolme johtoa, ja kaksi, jos haluat käyttää kytkintä pakko sähkökatkos. Seurauksena käyttämällä kiertyvä nappi voi muodostaa halutun valon tasolla huoneessa.

  Kuten näette, tasainen katto kattokruunu tänään avulla voimme ratkaista joitakin ongelmia huoneen geometria, tietenkin kun se on oikein paikallaan. Tässä tapauksessa se voi täysin sovi sisälle huoneeseen ja luo sinne optimaalisen valaistuksen. Mutta vain sillä ehdolla, että olet ennalta laskettu ja harkittu.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  33 + = 43