liukuovet

liukuovet

Liukuovet - terve kestävä rakenne, joka koostuu riippumattomista paneelit. Elementtejä siirrellään kattoa pitkin radan. Katto raita on varustettu hyllyt alakattoasennukseen. Alakiskoon poissa, joka takaa eheys lattiapinnoitteen. Laatu rullat ja ohjaimet mahdollistavat seinien liikkua pehmeästi ja äänettömästi kiskoilla.

Liukuseinäelementti puiston tahansa huoneen, myös teknisiä markkinaraon. Liukuovet on erilaisia ​​ominaisuuksia: palonkesto, puoliautomaattinen ajaa, korkeus 15 metriä, jopa 57dB äänieristys, ovet, jotka kuuluvat kaikkiin paneelissa mahdollista pariovet. Liukuovet valmistetaan yksilöllisten kokoa asiakkaalle. Meidän tärkein tehtävä - tehdä tuotteen turvallisuudesta, helppokäyttöinen eikä vaadi jatkuvaa huoltoa.

Liukuovet on asennettu muun muassa seuraavilla aloilla:

 • hotellit, kokoustilat, näyttelytiloissa;
 • kouluissa, päiväkodeissa, korkeakoulut;
 • ravintoloita, kahviloita ja ruokalat;
 • ostoskeskuksia ja viihdekeskuksia;
 • toimistoissa ja julkisissa tiloissa;
 • urheiluhallit, stadioneilla ja muita urheilumahdollisuuksia;
 • tuotantolaitokset ja kasveja;
 • sairaaloissa, pankeissa;
 • asunto, ateljee, rivitaloja, maa taloa.

Toimimasta toimisto kokoushuoneeseen

Liukuva äänieristys seinä Palace - on äänieristys rakenne, joka koostuu erillisistä riippumaton paneelit, jotka kulkevat päällä kattokiskoon. Alakiskoon poissa, joka takaa eheys lattiapinnoitteen. Laatu rullat ja ohjaimet mahdollistavat seinien Palace liikkua pehmeästi ja äänettömästi kiskoilla. Liukuseinäelementti voi pysäköidä tiiviisti seinää vasten tai syvennykseen erilaisia ​​pysäköintialueet.

Liukuovet valmistetaan yksilöllisten kokoa asiakkaalle. Meidän tärkein tehtävä - tehdä tuotteen turvallisuudesta, helppokäyttöinen eikä vaadi jatkuvaa huoltoa.

Joustava ratkaisu tahansa huoneeseen

Erilaisia ​​ja viimeistely tuotteidemme yllättää jopa kaikkein kehittyneimmät mielikuvituksen suunnittelija. Esimerkiksi: haluat jakaa huoneen kahteen erilliseen huonetta tae äänieristyksen ja kyky kulkea luonnon valoa läpi liukuovet. Tämän ongelman ratkaisemiseksi - täydellinen äänieristetty lasi liukuseinä Transpalace tai liukuvat seinät sisäänrakennettua Windowsin Palace.

Lisäksi standardi liukuovet Palace 80, 90 ja 110S, tarjoamme suosittuja ominaisuuksia, kuten:

 • puoliautomaattinen toimilaite (semi seinä);
 • automaattinen siirto;
 • ja vastareaktioita EI30 EI60 (palomuurit);
 • imevää paneeli.

5 tärkeimmät edut liukuseinän:

 1. Eri pysäköinti voi sijaita missä tahansa huoneessa;
 2. luomalla yksittäisen järjestelmän katon kappaleet voidaan jakaa minkä tahansa määrän tilojen erillistä huonetta;
 3. paneeli liukuovet liikkua pitkin ohjaimia helposti ja rauhallisesti;
 4. Kattokiinnityksellä segmenttien lähtee lattiapäällysteen ehjä ja puhdas;
 5. Liukuovet voivat olla palo - EI 45. vahvistaa todistus Venäjän federaation.

Liukuovet on helppo käyttää ja varmistaa korkea ääneneristys sekä suurten ja kompakteja huoneita. Kukin segmentti on varustettu ulosvedettävä elementtejä lattian ja katon, jotka tarjoavat kiinnitys ja äänieristys koko seinän. Riippuen pysäköinti segmentit on varustettu yhdellä tai kahdella telalla suspensiot. Suljetussa muodossa rakenne on tasainen ja sileä seinä. Segmentti, jossa on kaksi rulla suspensioita voidaan pysäköidä kaikki kapealla. Rulla suspensiot muodostavat järjestelmän itsetasapainottuvia 4 laakerit puoli telat vähentävät melua ja kitkaa liikkuessaan nivelien kappaleita (kiskot). Rullat eivät vaadi lisävoitelua. Liukuseinä segmentit liikkuvat katon läpi kisko on valmistettu alumiinista ja päällystetty minkä tahansa värin mukaan asiakkaan pyynnöstä, standardi väri - valkoinen. Kehä segmentit kehystetty alumiini väri anodisoitu metallinen. Segmentit sinänsä ole sandwich-elementin, joka koostuu useista paneeleista lastulevy ja ääni eristeiden välissä. Lastulevy paneeli peitetty tavallisella laadukas laminaatti, mutta nämä päällysteitä voidaan käyttää pyydettäessä: laminaatti, viilu puusta, maalattu RAL, lasi ja paljon muuta. Alumiiniprofiilit kehä voidaan myös piilottaa paneeli lastulevy - vaihtoehtona.

Liukuseinä 3 metriä korkea ja näyttää tasainen ja sileä pinta ilman saumoja ja muita alumiiniprofiilit keskellä segmenteissä. Sisäänvedettävä elementtejä lattia ja katto ovat kiinteitä, kukin segmentti on muunnetaan ja koko rakenne (liukuseinä) on sileä pinta ilman aukko ja aukon. Vaakasuora kiinnitys johtuu teleskooppisen segmentin, joka ulottuu seinän. Jonkin segmentti liukuseinä voidaan viiltää standardi ovi, säilyttäen äänen eristys jopa 46 dB. Kukin liukuseinä tilaustyönä tahansa koko, väri ja tyyppi viimeistely.

Olemme myös tuottaa palonkestäviä liukuovet. Seurauksena testejä palonkestävyyttä, saimme todistuksen EI30 ja EI60 minuuttia. Tulenkestävä liukuva palo seinä varustettu erityisillä tiivisteet ympäri kehä kunkin paneelin, ja teräs kattokiskoon.

Liukuovet - nykyaikainen ratkaisu julkisen, teollisuus- ja asuinrakennusten. Niiden avulla voit muuttaa asetuksia tilojen nopeasti ja toiminnallisesti tarvittaessa miekkailu pois tietyt työtiloja. Niiden käyttö erilaisia ​​etuja ja mukavuutta! Liukuovet parantaa kilpailukykyä ja liiketoiminnan kannattavuus johtuu monikäyttötilat. Nämä mallit onnistuneesti päivittää joka toimiston suunnittelu- ja muita tiloja joten se tyylikäs, merkityksellisiä ja myönteisiä. Liukuovet luokitellaan toimistokalusteiden eivätkä vaadi pitkiä ja monimutkaisia ​​neuvotteluja. Kun liikut, voit helposti purkaa liukuovet ja kuljettaa niitä mukanasi. Aseta liukuovet hankkeen pitäisi edetä. Voit tehdä tämän seuraavissa vaiheissa: hanke toimisto, toimisto suunnittelu, rakentaminen, Korjaa Office. Voit tehdä tämän, ota yhteyttä johtajat, ja he valmistavat teille suunnitteluohjelman.

Liukuovet asennetaan seuraavat sivustot:

 • hotellit
 • ravintolat
 • yökerhoja, viihde ja vapaa-ajan keskuksissa
 • tiloissa viranomaisten ja paikallisten viranomaisten (alueet)
 • toimistot, edustustot ulkomaisten yritysten
 • kasveja ja tuotantolaitokset
 • kuntosaleille, urheilu kouluissa ja seurat
 • pankit
 • sairaala
 • koulujen, yliopistojen ja muiden oppilaitosten
 • koulutusta ja mentorointia keskuksia
 • konsertti ja näyttelytiloja
 • asunnot, studio huoneistoa
 • mökkejä, rivitaloja ja muita esineitä

Liukuovet käytetään seuraavilla aloilla:

 • neuvotteluvaraa
 • luentosalit ja luokkahuoneet
 • juhla- ja yksityisten osapuolten
 • virkistysalue
 • kuntosaleja
 • olohuoneet, pelaamiseen ja muihin tiloihin

Yksi siirto - ja kätevä liukuseinä yhdistää kaksi toiminnallisesti riippumatonta tilat yhdeksi tilaan. Kaikki tämä tapahtuu huomaamattomasti sekunnissa yksi henkilö. Kun push suunnittelu, luoda vaikutus "kadonneita" seinät, tilaa visuaalisesti lisää, ja se on käytettävissä kokoussali, sali, iso kokoushuone. Tämä tyylikäs ja moderni sisustus. Liukuovet tehdään tilauksesta, joten voit tehdä toimistoon ainutlaatuinen muotoilu sekä voit jakaa suuria huoneita mahdollisimman mukavasti ja vaikutus.

Liukuovet ovat ajankohtaisia ​​ratkaisu toimistotilaa. Mahdollisuus erillinen toimisto jokaiselle työntekijälle ei ole jokaisessa organisaatiossa, ja useimmissa akuuttia tarvetta. Vaan erillinen varustettu työpaikka on tarpeen, että jokainen asiantuntija toimisto, ja kysymys täysin ratkaistu asentamalla siirrettävät väliseinät.

Liukuovet voit luoda viihtyisä työympäristö jokaiselle työntekijälle, vaikka suuri toimistorakennus, jossa kymmeniä ihmisiä työskentelee samanaikaisesti. Erityisesti jako on nyt erittäin suosittu, nimeltään «Avoin tila», eli avoin tila. Tällä tarkoitetaan sitä, että suuri huoneen väliseiniä jaettu useisiin toiminta-huonetta, menettämättä, jossa kaikki edut suuri sali, koska siinä tapauksessa, että on tarpeen eristää voidaan poistaa helposti.

Seinät voivat olla erilaisia. Se ei ole välttämätöntä asentaa liukuseinä korkeus on sama kuin kiinteän seinän. Se kaikki riippuu toiveiden ja tarpeiden. Asennus toimistokalusteiden ja laitteet Väliseinät ei häiritse. Riippuen tilojen, johon on tarkoitus asentaa ohjauslevyjä määritelty tyyppi, koko ja materiaali osio on tehty.

Majoitus-, liukuovet usein poluperegorodki. Tässä tapauksessa erottelu vyöhykkeisiin on osittainen. Rajat on muodostettu erottaminen "tilaa" osion selvästi merkitty. Tätä tekniikkaa käytetään usein pienistä asunnoista ja studiohuoneistoja.

On myös huomattava, että muunnettavissa osioita voi suorittaa paitsi toimintaa seinät. On väliseinät muodostavat kaapit, vaatekaapit ja seinä. On hyvin tiedossa, että siirtää tapaus - ei ole helppo tehtävä. Jos tämä kaappi on mobiili osio, ongelmia ei synny. Nämä kaapit on helppo navigoida ja voit muuttaa sisätilojen riippuen tilanteesta ja toiveita.

Toinen etu Transformoitujen osioita on niiden monimuotoisuus. Käyttää eri materiaaleja, rikas värivalikoima, erilaisia ​​malleja, värjätään lasi insertit ja paljon muuta. Väliseinät voi näyttää taideteos.

Et löytänyt sopivaa tuotetta? Kysy asiantuntijalta.

Jos sinulla on kysyttävää, vain jotta konsultaatiota johtaja

197706, St. Petersburg, Sestroretsk, ul. Vaha, 2-I,

 • Valtuutetulta jälleenmyyjältä WINLAB-tehdas Venäjällä
 • Valtuutetulta jälleenmyyjältä valmistajan Scan-Mikael Venäjällä
 • Yksinmyyjälle PARTHOS-tehdas Venäjällä
 • Venäjän ensimmäinen valmistaja liukuvat väliseinät NORMA Ruotsin teknologian

© 2018 "Yhtiö tait"

© 2018 "Yhtiö tait"

Kiitos mielenkiinnosta yritystämme ja tuotteet.

Liukuovet ovat hyvin monipuolisia! 50 kuvaa sisätilojen

Tärkein etu tällaisen tyyli- ratkaisuja liukuvat väliseinät, se on asennuksen helppouden verrattuna rakentamisen kiinteiden seinien ja oven, ja mahdollisuus taiteellinen ja esteettinen vyöhykealuetta.

Sliding näytöt - tyypit, tarkoitus, suunnittelu

Liukuva näytöt - määritelty, joiden tarkoituksena on

 1. Osio laaja aukot.
 2. Kaavoitus tilavat huoneet.
 3. Eristyshuoneita.

Liukuvat väliseinät: päättää materiaalin tyyppi ja suunnittelu

Väliseinien mahdollista käyttää materiaaleja, kuten kevyt muovi, koristeltu metallista tai puusta tai laminoitu lastulevy jäljitelmä "luonteeltaan", lasi insertit, peilit. Viimeksi mainittu mahdollistaa vaikutuksen ylläpitämiseksi säilyttämisen tilaa ja valoa, jopa kun ne ovat suljettuina. Lasi voidaan sävyttää, himmeä hopea tai pronssi pinnoite, ja puhaltimet tietyn hohto ja refinement - kaksinkertainen lasi täytetään kaasulla, joka muuttaa kauko voimakkuus ja sävy.

Lankapuhelimiin ovat kehystetty, ei kehyksiä ja modulaarinen. Näytöt osiot ovat erittäin suuri venyttää. Taottu, väliseinät, hyllyt ja samanlaiset mallit eivät liukuva. Voidaan yhdistää osion yhdistetään liuku- ydinosan ja hyllyä kirjoja tai ruokia, joita käytetään yleisesti erottaa keittiö ja olohuoneessa.

Jälleen kerran, ajattele edut liukuovet:

Jos luetella kaikki edut liukuvat väliseinät, saat seuraavan luettelon dostoinctv:

 1. Monipuolisuus, sovi mihinkään tyyliin.
 2. Joustavuus (mikä tahansa liikeradan lasitus).
 3. Kykyä lähettää valoa (lasi).
 4. Ääni ja äänieristys.
 5. Kestävyys ja turvallisuus.
 6. Helppo käyttää.
 7. Runsaasti mahdollisuuksia suunnittelun valinta.
 8. Ei ole erityistä kokoa vaatimuksia.
 9. Mahdollisuus korvata yksittäisten osien, fragmentit muodonmuutoksen aikana.
 10. Helppous purkamisen tarvittaessa.

Kaksi pääväylää turvaamiseen liukuvat väliseinät

 1. Kanssa jousituksen ylemmän ohjausrullan voidaan kiinnittää kattoon tai puinen seinä, säilyttäen lattia, vajaakuntoisten palvelut ovat puhtaat. Ei voi asentaa tällaisen laitteen kipsilevy kattoon ilman ylimääräisiä metallilevyjen tai puiset palkit on kiinnitetty laakerin seinään tai kattoon. Suojautua puhelun purjeen järjestelmän ja sen rentoutumiseen parempi tasapaino alareunan välilevyn pehmeä rullat. Ennen tällaisen osion asetettu, se vaatii tarkan laskemisen kokonaispainosta suunnitteluun ja valintaan komponenttien (suspension, leikkeet, suluissa, liukuva mekanismeja, saranat ja vastaavat) ottaen huomioon tämä tekijä, sekä - korkeus ja leveys suunnittelu, tarkka laskelma paikkoja kiinnitys kiskoihin.
 2. Järjestelmän tukikiskoon kiinnityspisteet (Monorailiin, kaksi rautatie, mnogorelsovye - vieressä segmenttien toisiaan tai törmäävät toisiinsa). Ylempi kisko (kiskot) ohjaa liikettä osion, pohja - stabiloi rainan. Tämä on luotettavampi mekanismi, joka ei vaadi lisävakuutuksia. Peittää alakiskot utaplivajut lattiaan, ylempi - mahdollisuuksien mukaan katon muotoilu. Jos osio on tyyppiä kaapista ovet, haitta on kyvyttömyys työntää osiin niiden täydellisen katoamisen. Mutta jos se kallistuu-liukuvat väliseinät, ensimmäisen kappaletta pyöritetään seinän suuntaisesti, ja sitten siirretään eri suuntiin.

kävijämäärien vaihteluista siivet voivat olla sekä aukkoon, joten seinään tai jättää seinään.

Variantteja liukuvat väliseinät

Näiden joukossa ei ole osioita säde segmenttejä, jotka liikkuvat pitkin ohjainta käyrät ja se voi olla kupera, kovera, pyöreä, puolipyöreä, soikea, joka on asennettu kiskon kiinnitysyksikköön. Muuntuva osiot puute lattian oppaan ja suunnitteilla markkinarako täydellistä pannaan pois yksittäisiä fragmentteja. Suunnittelu muistikirja, jossa kukin puoli koostuu kahdesta rainasta. Haitarin-taitto tai saranoitu väliseinän voi olla tehty lasista tai puusta. Toinen vaihtoehto - kallistus-liukuvat väliseinät, jotka on muodostettu oven tyypin "Gazeli9raquo,.

Suosio sai myös japanilainen-tyyli väliseinät, jossa riisi paperia sijasta käytetään lasin palasia.

Liukuovet omin käsin

Jakaa suuri huone osaksi erilliset alueet, ei välttämättä rakentaa perus- ja raskas seinät. Kaavoitettu tilaa on mahdollista transformoituneina osiot, jotka eivät ole vain jakaa huonetta, mutta myös auttaa luomaan alkuperäisen ja epätavallinen muotoilu.

Sisällön ohjeita:

Suunnittelun transformoitu osiot

Muuntuva osiot poikkeavat epätavallinen suunnittelu: kankaat eri materiaaleista valmistetut liikkua johteita pitkin, jotka on asennettu kattoon huoneen. Kankaita, jotka eivät ole sitoutuneet toisiinsa voidaan rakentaa osaksi seinään, täysin jakamalla tilan kahteen alueeseen. Myös, raina voi olla osittain väliseinät razgorazhivat elintilaa, jos rakenteen osa sijoitetaan pysäköintialueen.

Päällysteet asentamiseksi riippuva rakenne säilyy ennallaan. Reunoilla terät kiinnitetty erityistä tiivistysaine joka tuottaa korkealaatuisia äänieristys kokonaan kaavoitus huoneessa. Jos osio on täysin auki, hänen maalaukset siirtyvät erityiseen pysäköintialue. Suunniteltaessa seinät tämäntyyppisen pohdittava pysäköintisijaintikortteja ja valitse se istuimen alle.

Liukuva seinät lasia

Materiaali välikehystä

Alumiinia. Profiilia tällä materiaalilla on useita etuja: kevyt, kestävä, luotettava, pitkäikäinen käytössä. Materiaali valmistetaan ekstrudoimalla alumiiniseosprofiili pinnan voidaan maalata tahansa väri sopii suunnittelun tilaa.

Tree. Tämä materiaali täysin sovi sisätilojen tahansa huoneeseen. Tyypillisesti runko seinät on valmistettu hyvin kuivattiin ja kirjoittamalla tasapainokosteus, jono. Puu on helppo työstää, se yksinkertaisesti asentaa koko ottelua. Mutta jos käytät raskaita pu kattokruunut olisi vahvistettava. Liina osioiden kanssa puurunko voi olla todellinen koristelu huoneeseen.

Muovia. Vaihto- liukuovella muovista profiilin, on luotettava, materiaali on täydennettävä betoniteräsmattojen insertin. Pinnan päällystäminen profiilin (laminointi) voi valita minkä tahansa väriä tai värisävyä kehyksen seiniin. Läsnä sisäinen tiiviste kumi luotettavan äänieristystä asennuksen aikana rainan.

Lasia. Jokainen sellainen lasi, jota voidaan käyttää täyttämiseen kehyksen seinät, ja erilaiset ominaisuudet painosta. Lasia voidaan käyttää täyttämään seinät puusta, alumiinista ja muovinen runko. Voit myös tilata Kaikki lasi kangasta ilman reunoja. Mutta se vaatii erityistä varusteet tällaisia ​​rakenteita.

Avaamalla liukuva seinät lasia

Tavallinen lasi. Tämä materiaali ei suositella liukuva rakenteita, se on liian hauras.

Polykarbonaattia. Tämä on yksi helpoimmista lasityypit, eri voimaa, mutta muuttuu sameaksi ajan mittaan.

Karkaistu lasi. Korkea iskunkestävä ominaisuuksia, paljon painoa.

Triplex. Tämä materiaali on päällystetty suojakalvolla, joka on yksi turvallisin tyyppisiä lasi. Jos triplex kangas tauko, se alkaa murentua pieniksi paloiksi ilman teräviä reunoja.

Akryyli. Iskunkestävä materiaali, mutta ajan kanssa sen pinta voi naarmuuntua.

Palonsuojalasilevyn. Iskunkestävä kestämään korkeita lämpötiloja. Erittäin raskas. Voi ei saa käyttää suurikokoisten osioita.

Video - Teleskooppi vaihtovelkakirjalaina osio kylpyhuoneessa

MDF luonnon vaneri. Tämä materiaali sopii hyvin seinät puu- ja alumiini runko. MDF voi olla mikä tahansa väri eri paksuisia. Koska materiaali on varsin kevyt maalausten eivät vaadi vahvistettu varusteet. Ainoa haittapuoli - kyky muuttaa muotoaan ja kerätä kosteutta lämpötilan muutoksen VLA zhnostnogo sisäilmaston.

Muuntuva liukuvat väliseinät

Muovipaneelit. Nämä materiaalit ovat hyvin erilaisia ​​sen toteutus: läpikuultava, sävytetty, himmeä, veistetty, jne. Voit valita tavallinen tai värilliset paneelit, jotka on helppo asentaa muoviseen tai alumiinirunko.

1 - osa 2 - ohjaavaa 3 - pysäköinti

Tarvikkeet transformoitu osioita

Runko- valolla terät, käytä seuraavia lisävarusteita.

Vaunu, johon on asennettu laakerin rullat.

Ohjauskiskon tai raita. Rakenteesta riippuen väliseinien voi olla kaksinkertainen, yhden ja kolmen hengen.

Suluissa asennuskisko kattoon.

Kiinnikkeet: leikkeet, ruuvit, laitteisto.

Jos osio on suuri, on toivottavaa käyttää rajoittimet teriä.

Erityiset kahvat coupe, joka ei työntyvät rainan.

Lukot, lukot, joita käytetään kiinnittämiseen lavat on osio.

Väliseinät karkaistusta lasista

Jos käytät lasilevy, lisävarusteista olisi vahvistettava.

Vahvistettu kelkkaan rullat laakerit.

Miten tehdä liukuva osio avoauto omin käsin

Ensimmäinen on tietää, että laatu ja luotettavuus kangasta, erityisesti lasista, on hyvin vaikea tehdä kotona.

Jos käytetään MDF-liinoja, materiaali leikataan tarpeellisiin arkkeihin kankaan koon mukaan. Sitten niiden täytyy piirtää profiilin reunoja. On tärkeää, että profiilin leveys vastaa rainojen materiaalin leveyttä. Profiilin kehällä on kiinteät erikoistiivisteet, joiden ansiosta paneelit voivat sulkeutua äänettömästi ja tiukasti ja antaa luotettavan äänieristyksen.

On suositeltavaa tilata erikoisrakentamisen kustantamoja, ne eivät ole vain kauniita vaan myös luotettavia. Jos tällaista mahdollisuutta ei ole, voit yrittää koota itse kansioita käytettävissä olevista materiaaleista.

Kun kangas on valmis, sinun on ensin asennettava riippuva laite ja pysäköintiosio.

Asennus osioon itse

Muunnettavan väliseinän rakenteessa ei ole lattiakaapelia. Kappale, johon paneelit liikkuvat, on kiinnitettävä kattoon. Parkkipaikka on sivukulma, joka on taivutettu 90 asteen kulmaan, joka on liitetty pääraiteeseen.

Kappale, johon paneelit liikkuvat, on kiinnitettävä kattoon

Pysäköintiraidan päällä on tynkä, joka estää kankaan liukumista. Rata ja seisontakiskot kiinnitetään kattoon tiukasti tason mukaan. Parkkipaikan kiinnittämiseen käytetään erityisiä kiinnitysosastoja. Rataosassa kiinnittimien välinen etäisyys on 40 - 50 cm, riippuen paneeleiden vakavuudesta.

Rataosassa kiinnittimien välinen etäisyys on 40 - 50 cm, riippuen paneeleiden vakavuudesta

Jos kiskon pituus ei riitä, sitä voidaan kasvattaa erikoistiivisteillä. Kiinnityslaitteiden tulee sijaita pinottujen kiskojen päissä.

Ennen telojen asentamista radan urilta, puhdista huolellisesti kaikki alumiinirungot, jotka estävät vaunun liikkeen rullien kanssa.

Rullat, joissa on vaunut, on kiinnitetty rungoihin, tähän tarkoitukseen on erityiset kahvat liittimiin. Kun rullat kiinnitetään ohjainraiteeseen, varmista, että liittimien pyörimismekanismi on oikein ja terä pyörii akselinsa ympäri haluttuun suuntaan.

Kun raidat on oikeassa järjestyksessä ripustettu radalle, sen on lisättävä kiskota vastakkaiseen seinään ja asetettava se erityisen pistokkeen tai tulpan päähän.

Rata asennetaan paneelien asennuksen jälkeen

Seinän reunat on asennettu väliseinän reunoille, jotka tarjoavat osion äänieristyksen avoimessa muodossa. Taimet - metalliprofiili, jossa kumilla tai huovan tiivisteillä.

Esivarren seinätangon asennus

Liuskat reunustavien paneelien reunat ovat lähekkäin toistensa vieressä. Palkit sijoitetaan kattoradan tasoon ja kiinnitetään seinään tason mukaan.

Seinäkiinnikkeen kiinnitys parkkipaikan alle

Kun liukuva väliseinän rakenne on koottu, on tarpeen säätää kaikkia liikkuvia mekanismeja ja varmistaa, että kaikki paneelit ovat lähekkäin toistensa vieressä liikkuen ilman häiriöitä ja nykäyksiä.

Levyjen säätö. Löysää vastamutteri

Säädämme laakeripultin pyörittämällä sitä ja kiristämällä sitten mutteri

Lattian ja paneelien väli on 22 mm

Video - Muunnettavan osion asennus

Oikein asennettu osio ei ainoastaan ​​koristele tilaa, mutta se kestää kauan.

Video - Liukuvat väliseinät omilla käsillä

Hanki parasta sähköpostia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

34 − = 27