Liukuva muovi-ikkunat

Käytännön liukuikkunat parvekkeelle: 3 tyypit

Liukuikkunat parvekkeelle tarvitaan tehokkaasti käyttää tilaa muotisuuntaukset käytetä parveke tilaa ei ole tallentaa tarpeettomia asioita, kuten tehtiin Neuvostoliiton aikana sekä toimisto- tai virkistysalue. Tällaisten laitosten ja kuuluu liukuikkunat.

Plussat ja miinukset -alustat parvekkeella

Liukuikkunat parvekkeelle tilaan on monia etuja - he eivät vain vievät paljon tilaa, mutta eivät pääse irtoamaan ja slam vastaan ​​tuuli puuskissa. Tämän tyyppinen ikkunoiden sopivin, jos kynnys on liitetty ikkuna, jolloin suuri työtaso, yksinkertainen ikkunanpuitteen ei tavallisesti kyntää runko ja liukuva erinomaista työtä vastaavassa tilanteessa.

Alennuksessa on liukuikkunat on tehty:

Alumiini - niitä käytetään usein kylmissä lasitus, joka ei vaadi lisäeristys. Parveketila tehdään sellaisessa muodossa käytetään vain kesällä, se on loistava puolustaja oikut sää - sade ja tuuli, mutta ei auta lämpötilan laskiessa.

Liukuva runko parvekkeella voidaan tehdä erilaisista materiaaleista

Alumiini laajennettavissa hieman huonompaa laatua kuin muovia, koska sillä on suuri vaikutus sääolosuhteissa.

Metallia - tämä aine on vakiintunut elämässä nykyajan ihmisiä, sillä on korkea tiiviys, hyvin kestävä, ja sopii parhaiten parvekkeet, tehty käyttämällä lämmittimiä. Puusta - ne ovat puhtaita, mutta ne vaativat huolellista hoitoa, huolellinen hoito, ja lopulta muotoaan muuttava. Kustannukset Tällaisten järjestelmien on melko korkea, ja käyttöikä - alhaisempi kuin metallista, joten suuri määrä ostajat mieluummin nykyaikaisia ​​materiaaleja.

Ins liukuva järjestelmät on kyky tuuleta tila hyvin, yksinkertaisia ​​sääntöjä hoidon, erinomaisen suojan paitsi sää muuttuu, mutta kadun melu. Ehkä ainoa haittapuoli on, että asennus liukujärjestelmä omin käsin on melko vaikeaa, joten sopivin vaihtoehto on kutsua asiantuntija, hän ei vain tehdä työtä mahdollisimman nopeasti, mutta myös, miten näyttää paremmalta tällaiselle järjestelmälle.

Tyypit liukuvat muovi-ikkunat parvekkeella

Valmistajat ovat menossa tapaamaan ostajia, ja tuottaa useita työntöikkunoista.

 • Rinnan liukuva;
 • Liuku-ja-over;
 • Liukuvat pystysuunnassa.

Rinnakkainen-liukuva - ne aiheuttavat rakenne on samanlainen ovet vaatekaappi, myös sivujen avulla rullan järjestelmä, vapauttaen täysin ikkunan tilaa. Sliding-kääntyvä ikkuna järjestelmät ovat samanlaisia ​​toimintaperiaate linja Ikarus, he ensin päälle henkilö, ja siirtyi sitten hitaasti rajaa pitkin profiilia.

Liukuva muovi-ikkunat parvekkeelle voi olla useita erilaisia

Tämän tyyppinen liukuva ikkuna on kaikkein hermeettinen, verrattuna muiden, on siis hieman korkeammat kustannukset johtuen lämpöeristys ja suunnittelun monimutkaisuus.

Vertikaalisesti liukuva muotoilu ikkunanpuitteet ovat harvinaisempia maassamme, mutta varsin suosittu Euroopassa ja Amerikassa. Ne ovat järjestelmä, johon toinen toisensa päällekkäin ikkunan, jonka pohja nousee ylöspäin ja lujasti. Parvekkeet tai loggias, jotka on asennettu liuku- muovi-järjestelmää voidaan soveltaa ikkunoiden, Ruukut kanssa pysyvän koskematta. Se on hyvin samankaltainen kuin fanit vihreät, joten tällainen rakenne on perustettu useimmiten lämmin parveke.

Laita lämmin työntöikkuna parvekkeelle

Muovi parveke järjestelmän korkealaatuisista lasitus, kestää useita vuosia. Asiantuntijat suosittelevat PVC: n käytöstä on järjestelmän pystyä tekemään kuin kokoontaitettava tai liukuva mekanismi heidän valintansa. Tämä mahdollistaa käytön ikkunan, riippuen eri tilanteissa.

Riippuen suunnittelijan ideat voivat olla lämmin lasitus asettaa erityyppisiä liukujärjestelmät. Vaikuttavin näyttää ranskalainen parveke lasitus paitsi, vaan myös ulkona - on ikkunat pitäisi olla koko lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat on upeat näkymät kadulle.

Kätevin tapa on soveltaa periaatetta liukujärjestelmät osastoon, ei tuota hankaluuksia ja palvelevat pitkään.

Ainoa haittapuoli on vaikeus hoito - täytyy puhdistaa huolellisesti valtava lasi, koska vasen sormenjäljet ​​pilata koko ulkoasun. Liukuikkunat pienempi ja vielä pitkään palvelemaan, tarvitsee vain määritellä etukäteen, mikä järjestelmä ostaa - coupe, Icarus tai nousee.

Liukuikkuna järjestelmiä on useita etuja

Osto metalli-muovi-ikkuna järjestelmä tarjoaa useita etuja:

 1. Tärkein on hyvä lämmöneristyskyky, sen avulla voit suojata huoneeseen kylmältä tuulenpuuskat, lumen tai sateen, sekä tarjota lämmön säilyttämiseen sisällä.
 2. Huoneen pidetään riittävä määrä auringonvaloa, joten se kirkas.
 3. Kestävyys ja laatu - muovi ei ole nirso hoitoon ja pitkä säilyttää erinomainen ulkonäkö.

Kaksinkertaiset ikkunat on myös useita kameroita, joiden määrä riippuu hintaluokan ja kyky lämmittää energiaa säästävä ja laadukas lasi voit nauttia huolettoman näkymä ikkunasta. Puhtaus on riittävä laajuus saastumisen lasista pyyhkimällä kostealla tai kuivalla sienellä.

Säännöt onnistuneen hankintaan parvekejärjestelmiä

Virheiden välttämiseksi valitessaan liukuva muotoilu, on parempi noudattaa suosituksia asiantuntijoiden heidän valintansa. Tarpeen asettaa etusijalle yrityksen hyvä maine, todistettu rakentamisen markkinat positiivisella tavalla. Laatutuote on vähän kalliimpi, mutta se säästää huomattavan määrän rahaa tulevaisuudessa, koska halvempia vaihtoehtoja on taipumus säästää tarvikkeet, ja se on parhaillaan nopeasti tulossa yksi vika.

Valitsemalla parvekkeelle järjestelmää, kiinnitä huomiota sen laatuun

Lisäksi on tarpeen selvittää, millaisia ​​lasien tehdään - lämmin tai kylmä, tämä riippuu myös ihanteellisen tasapainon oston. Sinun täytyy ostaa lisää ikkunaluukut ja hyttysverkot, ne suojaavat hyönteisiltä ja auringolta. Jotta ei hemmotella itseäsi ostettu järjestelmä, se on parempi kutsua asiantuntijoita asennusta, niin talo on taattu mukavuutta, ja loggia olisi vain miellyttää omistajat talon.

Suosituimpia ovat Saksan valmistajat, niille on ominaista korkea hintaluokan, mutta myös niiden tuotteiden on pitkä aika, ja tehnyt eurooppalaisten standardien mukaisesti. Ennen ostamista sinun täytyy varmistaa, että myyjä on todistus laadukkaita tuotteita, koska nykypäivän maailmassa on monia väärennöksiä, joita ei ole tehty vain huonompaa materiaaleista, mutta voi vahingoittaa terveyttä kaikille, jotka tulee asumaan talossa, huolellisesti täytyy tarkistaa, jos valmistaja Minulla on pieniä lapsia. Kehonsa on alttiimpi vaikutus eri myrkyllisiä aineita, jotka voivat aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita.

Toiminnallinen liukuikkunat parvekkeelle (video)

Huolto ja asennus ikkunoiden tulisi suorittaa pätevä asentaja, niin silloin ei oteta virheiden todennäköisyyttä ja ennenaikainen osia.

Lisää kommentti

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Sliding ikkunoiden - montako parvekkeella säästä!

Parveke tai loggia on kerrostalot, pääsääntöisesti standardin koot. Joten niiden alue on parempi asentaa sijaan tavallinen muovi Liukuikkunat järkevään käyttöön.

Liukuva muovi-ikkunat eroavat, avattaessa yksi läppä siirretään samansuuntaisesti muiden - coupena kaapit.

Tyyppisiä lasien työntöikkunoista PVC

On olemassa kahdenlaisia ​​lasitus parvekkeet ja lasitus:

Kylmään lasitus käytetään alumiinia kehyksiä, tai ohuesta muovista profiileja, vahvistettu sisällä alumiinia.

"Kylmä" muovi-ikkunat asennetaan parvekkeet ja terassit, mutta ei asunnoissa

Kylmä liuku muovi ikkunat loggialle helposti siirtää ikkunoita, helppohoitoisia, ja ne ovat kestäviä - yli 80 vuoden ajan. Lisäksi ne ovat erittäin kevyt - jopa vanha parveke hengissä.

Tämäntyyppistä lasia käytetään tapauksessa, jos he haluavat lisätä tilaa viereiseen huoneeseen tai suojaa se lialta, pölyltä, sateelta ja lumelta.

Sopii muovinen runko, joiden seinämän paksuus on 3 mm. Kiitos liukuvat parvekeovet muovi-ikkunat, yhteinen parveke tai Loggia muuntuu viihtyisä tila, jossa voi laittaa niin erilaisia ​​simulaattoreita ja laimennettu kaunis konservatoriossa kukkia, varustaa toimisto jne Onhan muovi-ikkunat ja lämmin lasitus sinua suojataan ulkopuolelta melua, ja talvella - kylmä.

Huomaa, että asentaa liukuva rakentaminen voi vain parvekkeella / Loggia, mutta sen sijaan, että johtavan oven viereiseen tilaan huoneeseen.

Haluatko lasitus parvekkeelle, mutta sinulla on enemmän kappaleita kuin raha? Katso vaihtoehtoja budjetin lasituksen loggias ja parvekkeet.

Suosituimmista paikoista asennuksen muovi-ikkunat liukuvat parveke ja Loggia, t. E. Lisätilaa asuntoja, joita voidaan käyttää, on varsin sopiva, jos lasite niitä. Sitten ala tarpeettomia asioita tulee toimiva paikka.

Liukuikkunat ovat halvempia muovia vauhdissa

Säätäminen liukuikkunat muovia asentajien heti asennuksen jälkeen ikkunan rakentamisen. Mutta joskus he tekevät sen huonosti, ja sinun täytyy säätää liukuvan ikkunan itse.

Hinta eri liuku- muovi-ikkunat - 2-5 tuhatta ruplaa .. 1Q. m. Se riippuu monista tekijöistä.

Katsauksia liukuvan muovi-ikkunat

Sivusto komcity.ru käyttäjä Daniel kirjoitti: "liukuva rakentaminen loggialle täydellisesti suojaa tuulelta ja lumi, helppo avata, ja näyttää hienolta."

Itse asiassa, liukuvan ikkunan PVC on monia etuja. Se pitää lämpöä huoneeseen milloin tahansa vuoden ja laajentaa tilaa, t. E. luo ylimääräistä neliön kuvamateriaalia omassa asunnossa.

Samana sivuston käyttäjä -nimellä taistelija hän lisää, että" muovi-ikkunat ovat hyvin suojattu kadulta melua. Ja se soveltuu erityisesti lasitus parvekkeet. "

Itse asiassa, liukuva muovi-ikkunat voidaan asentaa parvekkeella ja loggia. Tällaiset mallit sopivat täydellisesti sisälle tahansa asunto, jopa hyvin pienellä alueella. Eikä suorittaa kaikki samat toiminnot.

Ovella johtaa loggialle, voit asettaa lämmin työntöikkunoista muovia

Foorumin Bulletin Käyttäjä nimillä jään sanoo: "Sillä Loggia liukuikkunat on täydellinen, toisin ensinnäkin, heillä on erinomainen ilmatiiviys, ja toiseksi, eivät absorboi kosteutta, toisin kuin puu ... Ja kolmanneksi, paljon halvempaa kuin ikkunat swing. "

On totta, kaikki liukuva ikkunat muovinen profiili on hyvä tiivistys, ja hinta on hyväksyttävä. Lisäksi ne ovat kestäviä - 50-90 vuotta.

Samaan foorumin käyttäjä nimellä Gl @ sser neuvoo: "Laita välillä kylpyhuone ja parveke liukuikkunat muovinen runko, ja parvekkeella tai loggia - valmistettu alumiinista."

Täysin samaa mieltä. Kun teemme niin, ensin, säästää viisaasti, ja toiseksi, asut lämmöstä.

Video toiminta ja kokoonpano liukuva ikkunoiden näet tästä:

Lisää artikkeleita ikkunoissa ja malleja

Lasiverantoja ja terassien - -alustat ja ovet

Liukuvat ristikot ikkunoiden ja ovien, edut ja haitat

Liukuikkunat alumiinista - hyödyt, ominaisuuksista ja asennus

Liukuikkunat terassille - kätevä suunnitteluratkaisua

Näytön kokoaminen alumiini liukuikkuna

Liukuikkunat alumiinista. Kylmä, mutta parvekkeelle juuri oikea

Liukuva hyttysen näytöt ikkunat - plus liikkuvuus

mainos

 • Parvekkeet ja parvekkeet (192)
  • Käyttämällä parvekkeet (33)
  • Parvekelasitus (30)
  • Korjaus-ja (67)
  • Lämpeneminen parvekkeet (39)
  • Lakiasioita (8)
 • lasi rakenne (278)
  • Syöttöyksikkö (32)
  • Kattoikkunat (4)
  • Konstruktioita alumiiniprofiilin (33)
  • Lasitus (126)
   • Lasimaalaus (18)
   • Yhteensä (20)
   • Panoraama lasitus (19)
   • Lasit ja lasi (40)
   • Ulkoikkunat (25)
   • Kylmä lasitettu (2)
  • Lasi lohkot (12)
  • Lasiovet (24)
  • Lasiseinien (18)
  • Lasilevypuoliskot (12)
  • Lasi lattiat (4)
  • Lasikatto (6)
  • Lasi seinät (6)
 • Arviot yritykset (38)
  • Yhtiön tuotantoa ja myyntiä puuikkunoilla (11)
  • Yhtiön tuotantoa ja myyntiä ikkunat (26)
  • Yrityksen tuotantoon julkisivun rakenteiden (1)
 • Ikkuna rakentaminen (492)
  • Puiset ikkunat (40)
  • Luukut (52)
  • Osat (9)
  • Kattoikkunat (30)
  • Vastauksia lukijoiden kysymyksiin (46)
  • Muovi-ikkunat (280)
   • Profiilit ikkunoiden (92)
   • Ikkuna korjaus (23)
   • Eristys ikkunat (9)
   • Liittimet (72)
  • Liukuva ikkunat (9)

suositeltava

Bazis-prom elimissä. 8-495-725-2615

Toimiston verkkosivuilla seuraavasti: Moskova, Gateway NAB., 6, sivu 3

Sivusto on tietolähde.

Tärkein tehtävämme on ohje ostajat muovi-ikkunat ja lasi suunnittelee valitaan oikea ratkaisu ja urakoitsijan.

21 kuvia liuku muovi-ikkunat

Liukuva ikkunoiden kirjaimellisesti auttavat hallitsemaan tilaa. Esimerkiksi terassilla, alle pergola, kesäkeittiö tai viherhuone, liukuikkunat koostuvat yhdeksi panoraama seinään, todella yhdistää tilan ja sen ulkopuolella tiloissa. Vuonna samea ja kylminä päivinä kuten ikkunoiden luotettavasti suojaamaan talon säältä.

Panoraama liukuikkunat voi tulla ornamentti olohuoneessa tai ruokasali sekä tehdä liikkuvan seinän verannan. Mutta myös tavallisena ikkuna liukuva järjestelmät lupaavat monia etuja, joten pääsy ikkunan enemmän vapaa ja ei vaadi lisätilaa ammollaan siivet.

Valitse liukuikkuna tai liu'uttamalla lyttyyn ripustettu ikkunat parempaa mukavuutta kotiisi tai Arbor tai kesäkeittiö.

Sliding muovi-ikkuna avautuu koko aukon ala, joka auttaa täysin nauttia upea näkymä ikkunan ulkopuolella.

Pystysuora liukuva ikkuna taiteellinen helposti muuntaa tavallisen ullakko tilava ja valoisa veranta.

Valtava panoraama Liukulasiovi seinät luovat tunteen yhdistämällä luonteen kanssa laajentaa tilaa lehtimaja.

Suuri liukuva kuva ikkuna, on myös ovi puutarhaan. Lämpiminä päivinä, avaamalla kuten ikkunoiden - yhdistää olohuone terassi ja puutarha yksi välilyönti.

Taittorasia ratkaisu niille, jotka haluavat kokeilla. Tämä muuntaja voit hallita tilaa.

Useat transoms yhdistetty harmonikan avulla auki ikkuna ilman välilyöntiä viettää huoneeseen tai huvimajassa.

Yhdistä keittiö ja terassi yhdeksi tilaan avulla liukuva harmonikka useisiin keittiökaappien.

Korkeatasoisen muotoilun liittyy liukuva patiopuutarha yhdeksi kokonaisuudeksi, astu ulos ikkunasta ja olet lempeä ja valoisa nurmikkoa.

Liukuikkunat kesäkeittiö ja huvimaja mahdollistaa laajentaa tilaa pienellä alueella huomattavasti.

Valmistautuminen ympäristöystävällinen illallisen perheen ja vieraiden, nauttia raikkaasta ilmasta ja upeat näkymät.

Kelluva talo joen tai penthouse yksinäinen transformoitu ansiosta panoraama liukujärjestelmät.

kasvu ratkaisuja voit kytkeä terassille ja keittiö baarissa kuluvan vuoden. Kaikki mitä tarvitaan - liukuikkuna ja hieman mielikuvitusta.

Ikkuna ovi, pyörivä akselinsa ympäri - alkuperäisen ja käytännöllinen ratkaisu nykyaikaisen, ympäristöystävällisiä asuntoja.

Ikkuna siirretään ylös, tarjoavat ainutlaatuisen luonnon ilmastointi ja sääntelyn ilmavirtausaukko.

lasiovi järjestelmä maata kiertäviä sovey akselin raja hämärtyy talossa ja puutarhassa kesällä, mutta pysyy luotettavana zazhitoy kotiin huonon sään kylminä päivinä.

Suuri ovi-ikkuna puutarhaan, joka täyttää talo valoa ja tuore viileä - mitä muuta tarvitaan onnellista elämää?

Classic laatikko liukuva runko - nykyaikaisen tekniikan avulla säästää tilaa huoneeseen.

Toinen teeman variaatio baarin yhdistettynä keittiöön. Lohtua kummaltakin puolelta sekä sisä- ja ulkopuolelta talon.

Kodikas ulkona aivan pihalla, antaa kaikkein ympäristöystävällisin ja terveellinen päivällinen koko perheelle.

Valtava runko tyyliin hi-tech terästä koristelu valtava olohuone ja ruokailutila Paulsen päivällinen, asiakkaat voivat siirtyä suoraan puutarhaan ikkunasta.

Liukuovet liukuvat järjestetään talvipuutarhassa, joka voi erottaa kaksi paikkaa yhdeksi suuri sali.

Yhdistelmä klassista luonnon materiaaleja ja modernin teknologian - yksi tärkeimmistä muotivirtaukset. Liukuikkunat ja puusta näyttää asianmukaisia ​​ja käytännöllisiä.

Sliding muovi-ikkunat - on ensinnäkin, ei-standardi suunnitteluratkaisu persoonallista. Making mieluummin nykyaikainen muotoilu, saat paljon vaihtoehtoja tehdä ikkunat. Nyt, et mikään ei ole mahdotonta, ja rohkein idea voi toteutua.

Tietoonne laaja valikoima profiileja ja kiinnitysmekanismit, erilaisia ​​toteutuksen ja tyyppisiä rakenteita, jotka voivat auttaa luomaan ikkunaan unelmiesi. Suunniteltaessa kotiin tai homestead rakennusten olisi ehdottomasti käyttää näitä tekniikoita luoda erityinen tila, joka yhdistää talon ympäröivä maa ja puutarha.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 6 = 2