Liukuvat väliseinät tilaa huoneeseen kaavoituksessa

Liukuvat väliseinät huoneisiin kaavoitus: valinnat ja hinta

Jokainen, joka haluaa olla joskus yksin hänen kanssaan, joten omistajat huoneistot ovat usein herää kysymys siitä, kaavoitus asuin- huonetta. Mahdollisuus suorittaa muutoksia asunto ei ole lainkaan samaa monissa tapauksissa tarvitsee vain väliaikainen erottaminen, ja kiinteän seinän sotkua tilaa ja viedä siltä keveyttä. Tällöin avuksi liukuvat väliseinät varten kaavoitus tilaa huoneeseen. Jotkut lajikkeet voi helposti tehdä sen itse ja säästää kunnon summan rahaa.

Liukuvat väliseinät: ominaisuudet ja rakenteet

Liukuvat väliseinät tarkoitettu kaavoitus huone voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. Oppaan, jos osio on kiinnitetty kattoon, lattiat ja siten pysyvät ennallaan. Ainoa negatiivinen Tällaisten malleja on painon rajoittamiseksi, voi olla ongelmia niiden vahvuus.
 2. Kahdella juoksijaa. Tämä on enemmän vankka rakenne, koska se on kiinteä ja kattoon ja lattiaan. Kun käytetään tämän suoritusmuodon zoning parantunut äänieristys.

Muista valita materiaali, jota parhaiten oman asunnon. Suosituimpia ovat seuraavat:

 • Lasi - voi olla läpinäkyvä tai läpinäkymätön, koristeltu värjätä tai hiekkapuhallettu kuvio photoprint. Lasi suunnittelee näyttävyyttä minkään kotona, mutta eivät aina pysty tarjoamaan tunnetta täydellisessä eristyksessä.

 • Alumiini - vähiten suosittu laji liukuvat väliseinät. On alhainen paino, edullinen, helppo asentaa, mutta helposti muuttaa muotoaan ja ei voi korjata.
 • Puu - soveltuu sisätilojen klassiseen tyyliin, maa, Provence, Skandinavian ja muita kutsuva luonnon materiaaleja. Puu voidaan tehdä perustana osion, ja sisäke on valmistettu lasista tai muusta materiaalista. Liukuva rakentaminen massiivipuuta simuloida seinään.

 • Lastulevy, MDF, OSB, vaneri - puu johdannaiset, jotka ovat erinomaisia ​​budjetti suoritusmuodossa. Riippuen pinnoitteen (viilu, laminaattikalvo) voivat matkia jalopuutuotteiden ja muita materiaaleja. OSB mielenkiintoinen näyttää ja raaka muodossa.
 • Muovi - yleisnimi, koska voit käyttää mitä tahansa polymeeriä. Täydellinen pienille ryhmille. Mielenkiintoinen ratkaisu - sälekaihdin.

 • Eksoottisia ja epätavallinen vaihtoehtoja - kangasta, bambu, nahka.

Kustannukset sisäänvedettävä seinän riippuu materiaalista. Voit ostaa valmiin tuotteen tai tilata tuotantoaan omalla tai ehdotettu piirustuksia. Jälkimmäisessä tapauksessa hinta lasketaan ruplissa. / M2.

Hinnat rakentamisen lasista tai puusta alkaen 8 000 ruplaa / m2, muovia -. 2 500 ruplaa / m2, alumiini -. 4500 hieroa / m2 .. Riippuen käytetyistä materiaaleista, muotoilu ja huonekalujen käytetään kustannuksia valmiin suunnittelun voi erota merkittävästi ja saavuttaa 80-100 hieroa. / M2.

Variantteja liukuva rakenteiden

Jos ajatellaan mekanismista ja rakenteesta, seinät ovat 4 lajikkeet:

 • Roller liukuvat väliseinät;
 • taitto "harmonikka";
 • säde suunnittelu;
 • näyttö.

Liukuva muotoilu rullamekanismia useimmiten puusta tai vaneria. Ne toimivat periaatteella ovelta coupe kaappeja. Tilan säästämiseksi kätevä käyttää.

osio kynnyksen tyyppiä käytetään usein, jos rullien ja ohjain on järjestetty vain yläosaan, mikä tekee niistä turvallisempia.

Liukuva osio "haitari" - tällä grafiikalla myös kiinnitetty rullan järjestelmä, mutta alas ei ole kuin muut. Jos edellisessä tapauksessa liikkuva osarainat keskenään päällekkäin, tässä tapauksessa rakenne muodostuu palkeet.

Kaareva liukuva rakenne on pyöristetty muoto, ja raina liikkuu kehän. Mekanismi voidaan tehdä muodossa osaston, ja muodossa haitarin.

Liukukansi voidaan kiinnittää ja kannettava. Sillä näyttö ei tarvitse kiskot rullamekanismi. Tällaiset tilan puute ovat käteviä, että ne voidaan sijoittaa mihin tahansa asunnossa.

Osio liukuovia omin käsin

Luoda osio vyöhykejaon on tärkeää määrittää seuraavasti:

 • Ottaen huomioon rakenteen;
 • materiaali, josta se on tehty,
 • jossa se sijaitsee.

Sulku voi olla kanssa tai ilman taskussaan. tasku syvyys ja leveys on oltava sama, jos haluat pystyä piilottaa rakenteeseen täysin. Jos taskun seinään ei ole tarkoitus tehdä, on järkevää valita osion-harmonikka.

Kiinnitä huomiota painon seinät, joka riippuu materiaalista. Riippumatta materiaali ei aio liikkua, sinun täytyy päättää etukäteen, mitä tehdään rakennusmateriaalien ja järjestyksen mukaisesti mittaukset.

Valittaessa suunnittelu kiskon täytyy varmistaa, että lattia on tasainen. Jos tarvitset roikkuu väliseinän, ottaa huomioon, että se voidaan kiinnittää ainoastaan ​​betonikatto tai kiinteä puupalkin, mutta joka tapauksessa ei valekattoon.

Valmistukseen yksinkertainen kehystys kädet liukuvat väliseinät täytyy:

 • Rullamekanismit;
 • lukot;
 • kiskot rajoittimet;
 • kulmat;
 • materiaalia ruhon - metallin profiilit tai sälepohja;
 • Materiaali suojakuoren (puu, lastulevy, MDF, muovi ja muu arkkimateriaali).

Mielenkiintoinen ajatus: päällystää seiniä runko voidaan laminoida.

Ensimmäinen aukko on mitattava, joka on osion läpät. Valinnassa materiaalin tutkittava lattiaan tasaisuus, paino väliseinät, vaakasuora katto ja lattia.

Jos rakennuksen seinään tehty betonista tai tiili, lisävahvistusta tarvitaan. Koska tämä ehto on välttämätön, jotta runkoon. Voit tehdä tämän käyttämällä kulmat, metallikiskot ja telineitä.

Kisko järjestelmä on asennettu perän, jossa minimaalinen paksuus - 40 mm. Valmistuksessa väliseinät, noudata seuraavia ohjeita:

 • Mittaa aukko asennuksen osion kokoa.
 • Päättää etukäteen, mistä aineesta suunnittelu tehdään, tee piirustuksia.
 • Tee oppaan profiilin käyttöön mount mekanismeja.
 • Koota kehyksen seinät, täyttää sen materiaalin. Kiinnitä kaikki elementit runkoon.
 • Kun kaikki asennustyöt on tehty, sinun on asennettava laitteet, sekä rajoitin, joka mahdollistaa ei vahingoita seinää aikana.
 • Oman harkintansa voit koristella osion. Yrittää varmistaa, että tyyli vastaa sisätilat.

Tarvikkeet ja muut osat saada paras huonekaluliike yhdestä lähteestä, koska niiden mahdollinen yhteensopimattomuus keskenään.

Koota runkoon erityistä pihdit, puusepän liimaa. Luotettavin ovat teräsrullat kiskoilla. Niiden käyttöikä on moninkertainen kumia.

Sliding näytöt - paras valinta faneille muutokset. Voit käyttää niitä muutaman sekunnin muuttaa tilaa olla yksin hänen ajatuksensa, erottaa ruokasali keittiön, makuuhuoneeseen tai toimistoon WC vessasta yhdessä kylpyhuoneessa.

Liukuvat väliseinät varten kaavoitus tilaa huoneessa: kuvia sisätilojen

Sliding näytöt - toiminnallinen suunnittelu, päivitetty suunnittelu kurssi. Ne näyttävät hyvältä kodeissa, joissa lapset elävät, tarvitsemme uuden kodikkuutta, mukavuus ja saavutettavuus kaikille perheenjäsenille. Suunnittelijat käyttävät usein liukuvat väliseinät varten kaavoitus tilaa huoneeseen. Tämä ratkaisu sopii suurille lapsiperheille, huoneet jakelun kahteen toiminnalliseen tilaan.

Muodot ja materiaalit liukuvat väliseinät

Toiminnallisuus kotelo on kasvanut merkittävästi, koska rakenne voidaan jakaa tilaa toiminnallisiksi vyöhykkeisiin. Siksi ulkoasu huoneiston muuttuu merkittävästi. On olemassa erilaisia ​​tuotteita. Ne eroavat toisistaan ​​niiden kokoonpano, suunnittelu ja materiaalien valmistuksen.

Asiantuntijat tunnistaa seuraavat suosittu osiot huonetta:

On huomattava ensinnäkin puutuotteet. Ne erottuvat niiden mukavuutta ja luotettavuutta. Erityisesti on mahdollista valita puu tahansa sisustukseen. Koska materiaali on korkeat kustannukset, moderni valmistajat tarjoavat jakaminen, joiden ydin on lastulevy, lastulevy tai MDF. Tiheys ja tuotteen luotettavuus riippuu valitusta materiaalista. Se vaikuttaa elämän rakenne, erityisesti säännölliseen käyttöön.

Sisustustavarataloa nykyaikaiseen tyyliin usein lasi osio. Se sopii täydellisesti kaikki mallit. Valmistajat tuottavat Erikoisrakenteissa pleksilasista niin, että ne eivät vahingoita voimakas paine.

Muoviseinämät huoneessa voi olla tyylikäs muotoilu. Tärkein etu tällaisia ​​palveluja - se on heidän kevyt. Siksi suunnittelu voi nimetä äänettömästi käyttämättä erityisiä ponnisteluja. Tällainen väliseinä voi olla erilaisia ​​suunnittelu. Siksi se sopii klassinen ja moderni sisustus.

Usein omistajat valitsevat yhdistetyn mallin. Esimerkiksi, osio pleksi ja runko on tehty MDF näyttää alkuperäisen ja houkutteleva. Sisäinen täyttö voi olla kaunis kuvio läpinäkyvä pohja. Joskus erityisiä lasimaalauksia käytetään tähän.

Moderni sisustus liukuvat väliseinät asuntoja

Erilaisia ​​tuotteita ja koneita. Tämä voi olla pieni näyttö huoneessa, tai sen toiminnallinen osio saranat. Sen vuoksi on tarpeen arvioida etukäteen mitat huoneen valita laadun konetta.

Älä unohda olemassaolosta osiot "palkeet". Ne näkyvät usein olohuoneessa. Esimerkiksi, vaihtoehtoisesti jakaa huoneen kahteen osaan. Tällaisia ​​malleja voi olla erilaisia ​​malleja. Niiden tärkein etu on, että ne ovat pienikokoisia kertaiseksi.

Tämäntyyppinen suunnittelu voi täysin jakaa suuri huone kahteen osaan. Tämän seurauksena saat puolet lapsille ja aikuisille. Olohuoneessa se sopii täydellisesti, jakamalla tilaa virkistysalueiden ja lasta, kun estää liikaa melua. Tällaisten rakenteiden on rajat. On se talon, asunnon tai huvila. Tällaiset ovet ovat täysin erilaisia ​​ripustuskisko akselit, ero äänen eristys ovi.

Suosittu osiot erityistä johteisiin perusteella tehdyt vaatekaappi mekanismi. Tällaiset tuotteet ovat hyvin täydentää sisätilojen suuri huone on jaettu vyöhykkeisiin.

Väliseinät sisätilojen kaavoituksesta

Käytettäessä osioita asunnossa? Hyvin usein. Suosittu ratkaisu on jakaa studio osaksi 2 vyöhykettä. Tätä vaihtoehtoa käytetään usein lapsiperheille. Kiitos toiminnallinen suunnittelu, voi olla samassa huoneessa luoda sängyn vanhemmille ja erillinen alue pelejä.

 • Suuressa huoneessa voi olla osioita kiskoilla.
 • Pieni huone olisi sopiva mekanismi seuloa "harmonikan".

Sisätilojen liukuvat väliseinät huoneiston voidaan tehdä eri väreillä. Siksi jopa klassinen sisustus voidaan koristella tällaisessa rakenteessa.

Toinen suosittu vaihtoehto on jakaa huoneen osaksi makuuhuone ja olohuone. Tällöin voidaan käyttää mitä tahansa konetyyppiä. Tärkeintä, että ulkonäkö suunnittelun korosti suunnittelun tilaa.

Jotkut omistajat erillinen pukeutumistila muusta huoneen. Tällaisessa tapauksessa olisi ihanteellinen vaihtoehto liukuovella kaapissa tyyppi. Se voi olla valmistettu muovista, värjättyä lasia tai lastulevy.

On olemassa erilaisia ​​rakenteellisia vaihtoehtoja, jotka täydentävät sisätilojen pieni tai suuri asunto. Liukuvat väliseinät varten kaavoitus tilaa huoneeseen voi luoda toimintayksiköiden muuttamatta asettelua huoneen. Kun ei ole mahdollista lisätä elintilaa, suunnittelu voi luoda oikeat tunne seinästä tai kankaasta.

Valitseminen katto keittiössä: hyviä ja huonoja puolia

1 Comment

Tilaamisesta liukuva osio kuviossa 2 edellä? Mikä on sen arvo? Osio vaaditaan vyöhykejaon huone 19 neliömetriä.

Liukuvat väliseinät varten kaavoitus tilaa huoneeseen: katsaus hyviä ideoita

Taustakuvia seinät: todellisen kuvan luettelo ja tyylikäs vaihtoehtoja

Kukkapenkkiin renkaan kädet: valokuvan kukkapenkkien pyörien renkaiden ja askel askeleelta opas yhtiön perustamiselle

Liukuvat väliseinät varten kaavoitus tilaa huoneessa - yksi varianttien sisätilan muutos luomalla erillistä vyöhykettä. Moderni design ovat yhä tarkempia ja täydellinen. Tämä koskee myös materiaaleja niiden valmistukseen, ja tarvikkeet, vastaa sujuvuuden ja itse asiassa muotoon ja koristelu kankaiden itse. Kevyt ja ilmava liukujärjestelmät voi vain luoda selkeät rajat, mutta myös sekoittaa ne asuinalueella.

Liukuva osio sekoittuvat sopuisasti sisustuksen, sisustettu tyyliin parvi

 • 1 Sliding väliseinät varten kaavoitus tilaa huoneessa: kätevä jakaja
 • 2 Merkitys siirrettävien väliseinien avaruusalan kaavoitus
  • 2,1 asentaminen liukuva väliseinä keittiö ja olohuoneessa
  • 2.2 Liukuva väliseinät huonetta kaavoitus: kerto- jako
 • 3 suunnittelu osioiden huoneessa: kuvia täydellisiä ratkaisuja
 • 4 käytetyt materiaalit liukuvat väliseinät huoneessa
 • 5 lasi liukuovet ja seinät: hinta tuotteen
 • 6 kokoaminen liukuovet käsillään

Liukuvat väliseinät varten kaavoitus tilaa huoneessa: kätevä jakaja

Mobile liukuvat väliseinät vallassa luoda uusia tai muokata olemassa olevaa suunnittelun ratkaisun koteja, asuntoja tai kabinettia. Lisäksi tällainen muotoilu temppu sopii yhtä hyvin pieniä asuntoja, ja asuntojen painava mitat. Ei ole erityisiä sääntöjä käyttöä eri vaihtoehdot eivät ole olemassa, mutta niiden soveltaminen suunnittelussa - se on aina tuoretta, ei-triviaali, kaunis ja toimiva.

Lasiseinä ei sotkua tilaa, samalla jakavat huoneen toiminnallisiksi alueille

Useimmiten sisätiloissa liukuvat väliseinät luoda lisää syrjäseuduilla. Niitä voidaan käyttää, kun se on tarpeen jakaa suuri huone kompaktiin epämiellyttävä osa, piilottaa syöttöalueen suojaamiseksi silmissä nukkujan tai työ keittiö, ja tiloissa laajalla alueella, ne voidaan toteuttaa liikkuvan seinämän väliin. Mutta mitä funktio ne tehdään, mutta niillä on joitakin tärkeitä etuja:

 • kyky asettaa suunnitteluun, ei ainoastaan ​​siinä vaiheessa, korjaus, mutta myös kunnostetussa huoneessa;

Liukuvat väliseinät moderni sisustus

 • asennuksen helppous ja tarvittaessa kyky nopeasti asentaa osiot;
 • säästää tilaa huoneeseen;
 • esteettinen ja edustava ulkonäkö;
 • rajattomat koriste mahdollisuuksia;
 • erilaisia ​​materiaaleja, muotoja, liukuva mekanismeja, tyylejä;
 • Asennus liukuvat väliseinät eivät edellytä yhdenmukaistamista sääntelyelinten ja ilmoittaudu STT;
 • asennus ei vaadi erityistä osaamista ja voidaan suorittaa itsenäisesti.

Esimerkki vyöhykejaon tilaa käyttäen vedettävä seinä

Ainoa negatiivinen ominaisuus kaikenlaisten liukuva tilanjakajat, on puute äänieristys toiminto. Kun otetaan huomioon niiden rooli on enemmän visuaalinen määrittely tilaa.

Osio erottaa sali ja olohuone ensimmäisessä kerroksessa omakotitalon

Merkitys siirrettävien väliseinien avaruusalan kaavoitus

On monia tilanteita, joissa on tarpeen jakaa elintilasta pieni erillinen alueilla. Tämä voi olla pieni alue huoneiston, jossa hän asuu suuri perhe, jossa jokainen haluaa olla mukava yksityinen tila. Vai haluatko visuaalisesti voittamaan pitkä ja kapea huone. Ja voi olla, että liian paljon tilaa täytyy jakaa toiminta-alueet. Kaikissa näissä tapauksissa, voit käyttää tilaa liukuvat väliseinät.

Liukuvat väliseinät on käytetty menestyksekkäästi kaavoitus tilaa suurissa tiloissa tai huoneissa pienellä alueella

Asentaminen liukuva osio välillä keittiö ja olohuone

Jos kunnostaminen keittiö ja olohuone muuttuu yhdeksi yksiköksi, yksi vaihtoehto taitava jako on asentaa liukuva väliseinän kaksi huonetta. Suljettuna osiolle piilottaa prosessin ruoanlaitto ja väliaikaisen sotkua työtasot, auki - avokeittiö muuttuu tilava ruokasali, jossa kaikki on käsillä ja voi nopeasti käsitellä tarjoilua.

Liukuva osio lasin ja metallin väliin on asennettu keittiö ja olohuone, ruokailu

Kuten liukuva järjestelmän yhdistetty keittiö-olohuoneen seinät voivat toimia rullamekanismi - ne ovat riittävän helppo siirtää, ja ne kestävät huomattavasti kuormitusta niin paljon aukkoja / käsittelyajat. Ilman tällaista järjestelmää, ohjauskiskon pohjasta eheys säilyy lattiapinnoitteen joka on erittäin myönteinen, sillä se tukee koko rakenteen huoneen.

Läpinäkyvä lasi tai muovi käytetään materiaalina kangas seinät, mikä auttaa visuaalisesti jakaa tilaa jää auki ja suuria, jopa suljettu siivet

Alunperin näyttävät peregorodki- "Pillisipuli", joka käyttää sekä keinu ja liukuva aukko prosessi. Koska vain pieni paksuus rainojen suljetussa muodossa, kuten väliseinät eivät vie paljon tallennustilaa. Usein rajalinja koristella keittiössä väliseinällä, jonka muotoilu on nimeltään kasettia. On huomattava, että tällainen malli olisi toimitettava sille vaiheessa korjausten tarpeen järjestelyn erityinen markkinarako web Oppaat.

Väliseinät liukuovia välillä keittiö ja olohuone matta muovi ei ole ainoa toimiva, mutta myös sopivat täydellisesti koko rakenteen huoneen

Jos materiaali kankaan seinät käytetään läpinäkyvää lasia tai muovia, tilaa yhteisen tilan tulee visuaalisesti auki ja suuri, jopa suljetussa asennossa. Valitse liukujärjestelmä tulisi perustua tyyliin interior tarvikkeet asunnosta. Moderni suuntaukset tunnettu yhdistelmä alumiinista ja lasista, sopiva puu, bambu ja muita luonnon materiaaleja klassisen ratkaisuja.

Laitteille modernin liukuovet on useita erilaisia ​​ratkaisuja materiaalien suhteen ja malleja, jotta kaikki asunnonomistaja voi valita ihanne on sen sisätilojen vaihtoehto

Liukuvat väliseinät huoneisiin kaavoitus: kerto- jako

Suurin haitta kvartir- "Hruštšov" on varsin suoraviivaista ulkoasu ja pieni neliö huonetta. Ja on mukava yksityinen tila - yksi tärkeimmistä ihmisen tarpeisiin. Ytimessä mitään päätöstä uudelleen suunnittelu on toimivaltainen jako asunnon toiminnallisiksi vyöhykkeisiin. Käyttö liukuvat väliseinät Vyöhykejaon auttaa välttämään maailmanlaajuinen uudelleenjärjestelyjä.

Hyvin suunniteltu mukava sisustus ennen kaikkea pitäisi olla paikka, jossa jokainen perheenjäsen on rento ja mukava. Ja älä huoli, jos se ei ole kotona ilman erillisessä huoneessa. Järjestämään oman tilaa kuin mahdollista ja ilman sitä, järjestämällä erillinen tutkimus tai hiljainen sänky, erotettu radan matta liukuovella yhteiseen tilaan.

Toiminnallinen osio erottaa makuu- ja oleskelutilat, pienessä kaupungissa huoneisto

Syy epämukavuus ei aina kuulu pieniä neliömetriä. Jos huone on suuri, ja se elää perheen neljä, jakamisesta yksittäisten vyöhykkeiden liukuvilla väliseinät huoneessa olisi myös aiheellista. Kuitenkin jakaa huoneen kahdelle tai useammalle aina tarvitse uhrata ikkunan. Tässä yhteydessä on syytä harkittu, mikä osa on yksinäinen nurkassa ilman ikkunoita.

Pieni olohuoneesta liukuva osio jaettu viihtyisä oleskelutila - vanhempien ja lasten makuuhuoneissa

Se toimii hyvin kaavoitus vastaanotto lastenhuoneisiin, jos se on tarpeen säätää erillinen tila oppimista ja viihdettä. Ja jos perheessä on kaksi lasta, kaavoitus auttaa rakentamaan yksityisen tilan kullekin niistä yhdessä huoneessa. Lukuisat fotoprimery eriyttäminen tila liuku- osioiden lastenhuoneeseen tulee eräänlainen mittapuu luoda mukava sisustus pikku kodin.

Liukuva peregorodka- "huuliharppu": sen suunnitteluun käyttää yhdistelmää keinu ja liukuvasti aukon

Suunnittelu väliseinät huoneessa: kuvia täydellisiä ratkaisuja

On olemassa kymmeniä vaihtoehtoja käyttämällä osioiden huoneessa eriyttää tilaa. Jos et ole täysin varma oman suunnittelun taitoja, käytä Näytevalokuvapaperia seinät huoneessa. Lukuisat vaihtoehdot ovat hyviä ideoita sovellus malleja tulla esimerkki luomiseksi ainutlaatuinen ja mukavin sisätilat.

Puinen väliseinä liukuovia makuuhuone ja olohuone

On tärkeää käyttää liukuva järjestelmät on koristeosista aukkoja. Lainata valmiita esimerkkejä kirjeenvaihto sisustus avaamisen olemassa tyyli suuntiin. Jos on modernin minimalistiseen tyyliin tai korkean teknologian linjan, niin useimmissa tapauksissa aukko pitäisi jättää ilman kehystä ja sisustaa sen seinät identtiset. Näissä tapauksissa asennus suoritetaan tasan ohjainpinnalta katon.

Perinteisten tyylipiirteitä tunnettu siitä, että käytön suunnittelu aukon samoja materiaaleja, jotka on tehty kankaasta liukuvat väliseinät. Tilattava valmiin pakin koristamaan aukko liukujärjestelmä. Sijoitetaan valokuvat kuvaavat verkon käytöstä peittämään järjestelyjään liukuva järjestelmät koriste reunuslista.

Käytettävissä valokuva liukuva lasiovet ja väliseinät auttaa määrittämään milloin valita matta, kirkas tai lasimaalauksia. Esimerkkejä suunnittelumalleja vuotiaiden käyttöön liukuvat väliseinät muuttaa huoneen auttaa valitsemaan vaihtoehdon, joka ei kuormita sisätilojen huono suunnittelu.

Kevyt muovinen väliseinään rullamekanismia voit luoda kodikas ja rento ilmapiiri makuuhuoneessa

Käytetyt materiaalit liukuvat väliseinät huoneessa

Moderni liukuva suunnittelu kaavoitus on erilaisia ​​malleja, erilaisia ​​materiaaleja ja runsas valikoima piirustuksia ja maalauksia kuvioita. Kehyksen rainojen valmistettu puiset palkit, metalli- tai muoviprofiileja. Ja kankaiden laminoidun lastulevyn, muovi, erilaisia ​​karkaistua lasia, ja lukuisia muunnelmia niiden yhdistelmiä.

Lasiseinien voi olla sekä hienostunut muotoilu ja sisustettu erilaisilla koristeet ja piirustuksia

On syytä huomata, että käytetyn lasin väliseinät, voi olla laaja valikoima koristeet ja piirustuksia. Lasitäytettä voidaan toteuttaa taiteen matot kautta hiekkapuhallusta tai laserkaiverrusteknologiaa. Hyvin usein yhdistelmä läpinäkyvä ja läpinäkymätön lasi tai asemointi kahden lasipinnat tulostuksen.

Kokenut suunnittelija auttaa sinua valitsemaan se osio joka mallikas ilmeen sisustus, täyttämättä tilaa samanaikaisesti

Ainutlaatuinen väliseinät erityisesti kehitetty suunnittelijoiden tietyn tyylin huoneen. Niissä kaikkein tyylikäs materiaaleja, alkuperäinen teknologia ja kaareva kokoonpanoja voidaan käyttää. Pieniä kuvioita käyttäen värjätään häikäisevä mutkikkaita ja runko taotut metalli ja taivutetun puun.

Yhdistetty osio rajalla kylpyhuoneen ja makuuhuoneen puun ja lasin

Kannattajia ympäristöystävällisiä materiaaleja valmistajat tarjoavat vaihtoehtoja osioita suurimmalla puun käyttöä sekä bambu, nahka- tai maalattu tekstiilejä. Kuten muovi, liukuvat väliseinät käyttää erilaisia ​​polymeerejä ja pleksilasi. Tällaiset mallit ovat kevyitä ja sopii koristeluun seinien pieniin tiloihin alueesta.

Väliseinän himmeä muovi luoda uusia eristetty vyöhyke uni ja lepo

Liukuovet lasiovet ja seinät: hinta tuotteen

Valmistus liukuva muotoilu vie paljon kotimaisten ja ulkomaisten yritysten-valmistajille. Kokoonpano suoritetaan asiakkaan puolesta, asiakas, ennen tutustuminen Tuotekatalogimme sähköisessä muodossa. Ennen kuin ostat liukuvat väliseinät Vyöhykejaon huone, on tarpeen tulla kauppaan tai yrityksen edustajan nähdä mallia todellisuudessa.

Tällainen menetelmä on kaavoituksen avaruuden asennuksen vedettävä seinästä, näyttää usein tuoreita ja triviaali

Kustannukset liukuvat väliseinät ja ovet on muodostettu materiaalirainan ja levitetään mekanismi laakerointirakenteeseen. Hinta vaikuttaa myös tunnettu valmistaja ja se on joka mallineversio tehdään: vakio- tai yksittäin. Huomattakoon, että sana tilauksen voi kestää jopa 3-4 viikkoa, jos rakenne kotimainen valmistaja, ja enintään kuusi kuukautta, jos malli tuodaan.

Asennus liukuvat väliseinät voidaan tehdä sekä siinä vaiheessa, korjaaminen sekä jo remontoituja

Hinta vedettävä seinä Diana 2 malli, jossa on kaksi rainojen himmeä lasi, timantti kaiverrus koko 0,95 x 2,1 m on 46500 hieroa. suspensio mekanismia käytetään rakentamisessa. Mallia on varustettu koristeellinen levy ja asennusvalmiina hankkimatta muita kohteita. Tuote on perusteltua ajaksi 12 kuukausi. Alustava tuotanto 4 viikon ajan.

Hinta osiot vaikuttavat monet tekijät - mistä aineesta tehty suunnittelu, siinä määrin tunnettujen valmistajien

Lasinen liukuovi sarjan vesiputous kustannusten hinnalla 43600 ruplaa. koko asettaa. Ovet voidaan asentaa sekä kattoon ja seinään. Valmistaja tarjoaa valikoiman 200 värejä profiilit suoritusmuodossa, jopa 10 erilaista lasi, 15 tapoja aukon, noin kaksi tusinaa erilaista varusteet. Mallissa käytetään karkaistusta lasista 8 mm paksu. Suurin korkeus ja leveys rainat ovat vastaavasti 3,2 ja 1,5 m.

Väliseiniä liukuovia ei edellytä yhdenmukaistamista sääntelyelinten ja ilmoittaudu STT

Ostajalle oli kätevä liikkua mitat ja paino liukuva lasiovet ja väliseinät, monet yritykset verkkosivuillaan sijoitetut laskimet laskea kankaan painosta ja koosta vaati häneltä silmälasit. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä valittaessa liukumekanismi. Hinnat kaupoissa ovat luonteeltaan tutkimuksellisia ja jotta vahvistetaan, yhtiön johtaja.

Liukuvat väliseinät, tehokkaasti jakamalla suuri tila huoneiston eri vyöhykkeisiin niiden toiminnot

Kokoaminen liukuovet käsillään

On paljon vaihtoehtoja mallit liukujärjestelmät tehdä itse. Pieni, kevyt liukuvat väliseinät voidaan tehdä omin käsin ovelta lehti, jonka rakenne liittyy tällaiseen käyttöön. Tehdä tämän, sen sijaan, että swing laitteen muodossa silmukoita tai katot, kangas on varustettu rullamekanismi. Jos oven korkeuden ei riitä, voit kerätä ovipalkki profiilien leveyttä vastaava.

Erittäin suosittu väliseinät puusta ja muista ympäristöystävällisistä materiaaleista

Kiskot ja tarvikkeet voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta. Valitsemalla rullamekanismi, tulisi suosia teräs rullat, kuten analogit kumipäällysteisten nopeasti epäonnistua. Sitä voidaan käyttää sulautettujen ja saranoitu mekanismeja. Jälkimmäinen vaihtoehto edellyttää asennus erittäin huolellisesti, koska se on näkyvä elementti.

Liukuvat väliseinät ovat helppoja asentaa ja se voidaan helposti toteuttaa itsenäisesti

Yksi vaihtoehto autographic valmistus osio - sihdin. Sen rakenne koostuu useista kehykset ja ohuiden rainojen toisiinsa kytkettyihin silmukoihin. Valmistamiseksi ruho voidaan käyttää PVC-profiili ja on sopiva täyttämään mitä tahansa sopivaa tyyppiä muovilevyn tai pystysuuntaiset listat samasta materiaalista.

Lisäämällä sisustus kuori, voit tehdä runko näytön runko puusta ja joita täytetään tiukat tekstiili- tai rottinki paju. Epätavallisen tyylikäs ja osioita, kuten täyte jossa käytetään kangasta epätavallinen tulosteita. Mikä osoittaa mielikuvitus, voit tehdä oman ainutlaatuisen malli, joka korostaa oman maun.

kahdenlaisia ​​ohjauslevyjen käytetään saattamista suuren alueen vyöhykejaon - liukuva rakentaminen ja sokea-osio kangas

Eräs esimerkki itse-tuotannon liukuovijärjestelmä voitaisiin periaatteeseen osio kaapissa. Työ voidaan minimoida tilaamalla valmiita tauluja studiossa. Tässä tapauksessa on vain itse liittää kiskot ja ripustaa ne raina rullamekanismi. Ne, joilla on aikaa ja erityisiä taitoja, voit koota oman suunnittelun maalauksia yksinomaan.

Käytetään rajaaminen tilaa huoneeseen liukuvat väliseinät, sisätilojen muutos voidaan saavuttaa lyhyessä ajassa ja taloudellisia investointeja.

Koriste kipsi sisäseiniin ja erityisesti sen käyttöä

Materiaalit julkaistaan ​​tällä sivulla ovat ainoastaan ​​tiedoksi ja ovat opetustarkoituksiin vain.

© 2016-2018 koskevat tiedot sivustolla ibuildrussia.ru ole julkinen tarjous.

Luominen ja edistäminen sivustoja omin käsin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

82 + = 89