Maalaa takki minkki

Maalata takki (minkki)

Luultavasti jokainen omistajien minkkiturkin ajoittain saada se ulos kaapista, hän ymmärtää - että pitkien sukkien turkista menettänyt entisen väri, haalistua tai värjäytyä paikkoja ilmestyi. Ja näin ollen se on jo halua käyttää. Heittää sääli, myös siksi, että turkis on hyvälaatuista, ja erinomainen tyyli.

Onko mahdollista maalata turkin?

Sitten jokainen nainen miettii turkin voidaan maalata? Vastaus on yksinkertainen - kyllä ​​se on mahdollista.

Vain sen arvoista tehdä pesulat, ostoksia tai erikoistyöpajoja tulokseen sinulle tyytyväinen. Tämä palvelu on myös monet suuret turkista salongit, joten voit ostaessaan uuden, välittömästi yhteyttä tulevaisuudessa, ehkä jos heillä oli maalata minkki turkki. Tähän mennessä tämä menettely on hyvin merkityksellistä ja kysynnän.

Paint kaikki turkista poikkeuksetta ja valtava värivalikoima, voit valita itse omat värit. Vain olisi huomattava, että kaikki turkis tuotteet käyvät läpi uudelleenmaalausta koska jos sen laatu oli heikko ja valmistuksessa käytetty liian venytetty nahat, se ei voi siirtää kemiallisia reaktioita. Tarkista laatuun voit kotona, tämä on vähän otporot vuori ja kostuta iho. Nyt pitää olla vähän vetää eri suuntiin, jos iho on halkeillut - tämä takki ei voi maalata, ja jos vain hieman venytetty, sitten mennä eteenpäin ja käyttää sitä maalauksen.

Prosessi toteutetaan sääntöjen mukaisesti ja teknologisten standardien. Uusintamaalaus minkki turkki on varsin aikaa vievää, mutta lopussa työn saat lähes uuden tuotteen.

Ennen kuin alkaa maalaamaan tuotteelle tehdään perusteellinen analyysi - rip off vuori, koukut, napit, jne Kaikki saumat on repeytynyt. Kukin ihon ulottuu syvälle väritys ne hyvin zhiruyut kuivataan. Kuivauksen jälkeen, Roll Back ja hyvin kammattu. Sitten tuote kootaan yksityiskohdista ja ommel. Tarvittaessa vaihda koukut, napit ja vuori uudesta, sillä vanha on jo kulunut ja ei sovi

on väritys menettelystä Hinnat vaihtelevat 30 000-40 000 ruplaa. Se kaikki riippuu koosta ja pituudesta turkistuotteita. Minkki takki avtoledi tyyliin, eli pituus lonkan naamioida alueella 30 tuhatta ruplaa, takit polven maksaa välillä 35000 ruplaa, ja maalata pitkänomainen minkkiturkin polven alapuolelta maksaa 40 tuhatta ruplaa.

Miten maalata turkista kotona. Miten maalata turkis minkki, kettu. Mitä ja miten maalata turkis

Fur tuotteet ovat aina merkittäviä niiden haavoittumattomuudesta vaikutuksesta lämpötilaerot ovat suuret ja muut ympäristötekijät, mutta ennemmin tai myöhemmin turkista niitä voi haalistua, menettää sen entinen kiilto, peitetty täplät tai yksinkertaisesti irtoa. Kuitenkin menetys turkin väri - tämä ei ole lause, ja palauttaa sen entiseen kirkkautta voidaan turvautumatta asiantuntijoita. Tänään katsomme miten maalata turkis (esimerkiksi minkki ja kettu) ja keinotekoiset tehokkaimmista tavoista.

Erittäin likaisissa olosuhteissa tai värin, pinnan käsitellään lipeällä. Värielementteinä putoavat sairas rakenteeseen rasvaiset tai likaiset hiukset. Siksi saavuttaa täydellisen tuloksen sinun täytyy tehdä oikea ratkaisu. Puhdistusaine valmistetaan seuraavasti:

  1. 1 litraan vettä, lisätään 2 tl suolaa.
  2. 1 tl ammoniakkia ja samalla pesuaineella.
  3. 2 tl ruokasoodaa

Tuloksena oleva materiaali olisi sovellettava turkin avulla harjalla. Kuivattu tuote on luonnollinen tapa.

Hoidossa sisällä takin tulee esikäsitellä se glyserolin tai rasvaa kerma. Tämä tehdään, jotta estetään se ei kuivu.

Vastaus tähän kysymykseen on epäselvä. Joka tapauksessa lopullinen valinta vain sinulle. Asiantuntijat kuitenkin suosittelevat maalata kettu tummat värit. Jos haluat uudelleen maalipinta sävyltään, esikäsittele sitä vetyperoksidilla.

Ennen maalata turkista kotona, sinun täytyy perusteellisesti kostuttaa takki veteen. Levitetään pintaan turkisten normaalin hiusvärin. Viivästyttää soveltaminen aine ei ole sen arvoinen. Älä unohda turvatoimet - käytön kumin Lääkärin käsineet. Niitä voi ostaa lähes missä tahansa apteekissa yksittäin tai paketin 100 kappaletta. Aiheuttaen maali turkista, sileä turkki käsi - koska aine on tasaisemmin pinnalle. Sen jälkeen on välttämätöntä säilyttää tuotteen muutaman minuutin (kuten merkitty maali ohjeet). Lisäksi fur huuhtele lämpimällä vedellä. On parasta lisätä etikkaa. Nyt voit edetä kuivumisen. Turkiseläinten ei enää "sel9raquo, varovasti venyttää sitä. Tarvittaessa Pin It nastat.

Turkin minkki on hyvin samanlainen rakenteeltaan ja ulkonäöltään hiuksista, joten se olisi vain maalata aerosolin tai pistooli etäisyys ei ole pienempi kuin 50 eikä suurempi kuin 80 cm: n etäisyydellä pinnasta. Jotta voidaan maalata hyvin imeytyy materiaaliin, sinun täytyy huolellisesti kammatut jokaisen soveltamisen uuden kerroksen. Kampa maalata tasaisemmin pinnalle turkkeja ja muita turkistuotteita, sillä seurauksella, että ne näyttävät tuoreen ja houkutteleva. Kuten olemme aiemmin on huomattu, minkki on hyvin samankaltainen rakenteeltaan hiuksista. Tämän vuoksi sinun täytyy poimia hänen maali, joka ei vaikuttaisi sen laatua. On parasta käyttää materiaalia testattiin niiden TRESSES, että on normaalia hiusten värjäykseen. Tämä myydään lähes kaikissa supermarket ja markkinoilla. Valikoima ja erilaisia ​​värejä tyydyttää jopa kaikkein oikukas nainen muodin, joten valitse sopiva vaihtoehto, ja sitten helposti levittää maalin takki.

Kuten kuivaukseen, nämä kunnostettuja tuotteita voidaan käsitellä tavalliseen kodin hiustenkuivaaja. Sitä olisi aika kampaus turkista edelleen se ei ole sitkeä. Jotta turkin kiiltoa, käytä balsamia hiusten. Se on hyvin pehmittää turkista ja tehdä väri voimakkaampi.

Miten maalata tekoturkis?

Ensinnäkin on tarpeen määritellä, missä järjestyksessä yksi väri maalasit turkista. Vaikka yleensä toimintaperiaate ei eroa onko maalata takki radikaalisti tai käsitellyt sen pinta vain osittain. Ainoa aikaero.

Maali tekoturkikset? Samoin kuin luonnollisen, paras tapa olisi se, että hiusvärin. Jos haluat tehdä väri takkinsa tumma tai vaalea (eli yksi, joka on hyvin erilainen kuin todellinen varjossa), käytä vastustuskykyisiä lajikkeita. Jos aiot käsitellä turkista vain osittain, näihin tarkoituksiin on varsin sopiva tavanomainen virkistävä shampoo.

Joten, olet ostanut oikea maali. Mitä seuraavaksi? Ennen maalata turkista kotona, sinun täytyy huolellisesti rasva pintamaali, ja poista siitä kaikki epäpuhtaudet. Tehdä tämän, vanupuikolla kasteltu pesuainetta tai shampoo. Ja vielä yksi asia - ennen väritys on parempi tarkistaa väri maali tahansa paperille. Joskus käy niin, että pullo ei vastaa varjossa. Tai se vain ei pidä siitä. Sitten sinun on mahdollisuus muuttaa sitä ja turkin puolestaan ​​ei kärsivät kaksinkertaisesta "pytok9raquo;.

Miten maalata turkista kotona? Kun kuituihin follow niin että turkin on sijoitettu pinnalle tasaisesti. Välttää maalaamaton alueilla, kammalla (samalla tavalla kuin jos kyseessä luonnontuotteet). Itse materiaali levitetään siveltimellä suuntaan kuitujen. Siten, maali kaapata ei vain ylempi osa takki, mutta sen kangas perusta.

Odota muutama minuutti, kunnes koko pigmentti imeytyy. Nykyinen paikallista aikaa kussakin väri on erilainen, joten aina noudata sovelluksen ohjeita. Kun maali imeytyy hyvin osaksi turkista, pese vedellä, käsittele shampoo tarvittaessa. Jos turkki soveltuu hyvin pestä, voit laittaa sen pesukoneeseen. Sen jälkeen kampa kuidun kampa ja tuotteen annetaan kuivua. Kuivauksen jälkeen uudelleen kampa. Jos kangas tausta kerrosta ei voida pestä, maalijäämistä poistaa se lämpimällä vedellä kappaletta pumpulipuikolla.

Joten, me tajunnut, miten värjätä turkikset kotona ja sitten mitä työkaluja sinun täytyy olla varastossa.

maalipinta

Fur ateljee, joka ei ole kilpailijoita

Kautta ainutlaatuinen tehdasvalmisteinen TECHNOLOGIES

Soittopyyntö

Täytä lomake ja meidän Manager

kanssasi kertoa yksityiskohtaisesti teknologia ja versio turkin.

Takkisi hieman kellastunut ja menetti alkuperäisessä muodossaan?

Tai vain halusi jotain uutta? Ehkä sijaan valkoisilla kuten ruskea?

Ehkä vaaleanpunainen?

Vuodesta 2004 meillä on yksinomainen turkistuotteita.

Vuosittain maalata yli 180 kerrosta yksilöllisiä FACTORY tekniikkaa.

Päivitä väri takit, jolloin se

alkuperäiseen muotoon.

Maalattiin takki halutun väriseksi.

Lisää eri sävyjä tai korostaa joitakin alueita kirkkaita värejä.

Fix scuffs ja rypyt turkista

sekä pehmeys turkis palautusta

ja luonnollista kiiltoa.

Siksi olemme ole kilpailua

Kautta kansainvälisten kumppaniemme pääsemme

yksinomainen tekniikka tunnetuimpia tuotemerkkejä.

Sitä me vahvasti erottuu muista studioista, joka voi tarjota sinulle laadukkaita ja standardeja.

Saat kokonaan uusi takki, mikä on mahdotonta tietää.

vapauta

Teknologiamme mahdollistaa

maali turkista ehdottoman

mitä tahansa väriä, ja saada

täysin mitään sävyjä.

Ruskea, musta, grafiitti,

violetti, vaaleanpunainen, keltainen,

punainen, sininen, jne,

Minulla oli lumivalkoinen minkkiturkin, ja vuoden kuluttua sukkia turkista hieman kellastunut ja kun laittaa takki lunta taustalla keltainen ja näkyvästi, hyvin epämiellyttävä tunne. Remake minun turkki maalattu grafiitin väri musta yksinkertaisesti minua "ubivaet9quot; - Olen hyvin kalpea, vaikka perustettu mielestä nuori musta sopii hyvin! Ja kuitenkin olen muuttanut turkki takki Italian osittainen Poperechka. Pyysin tehdä painikkeet paikkaa koukut minua lannistunut. Olen erittäin tyytyväinen!

Ripustettu kanadalainen minkkiturkin kaapissa maitomaista 8 vuotta. Kun tämä takki käytin irrottamatta usealla kasvukaudella. Mutta kolme vuotta sitten värjännyt hiukset punaruskea, hyvin sopii minulle, mutta kevyt meijerin takki näyttää aivan naurettavaa. Punaiset hiukset velvoita oikein valita vaatekaappi. Minulle tarjottiin maalipinta tummansininen väri. Maalaan kerrosta yhdistetään pereshivom on-takki ja vetoketjun bumbonchiki määräsi, minusta tuntuu, että näytän paljon nuorempi tällä tavalla. Suurkiitokset remake Fours tehdystä työstä.

Takkini sininen minkin haalistunut esittämisen jälkeen parvekkeella. Ajattelin paras - oli kuten tavallista. Olkapäähän alueen ja hyllyt auringon ilmestyi hieman suuri kellertävä pisteitä. Turkis Studio remake Fur suositeltavaa maalata väri musta timantti. Shuba on tullut uusi, oli upea kiiltoa! Suosittelen remake kuorma kuin korkein päteviä ammattilaisia.

Täytä lomake ja meidän johtaja sinuun yhteyttä kertoa yksityiskohtaisesti teknologiat

Toinen mahdollisuus YOUR turkkien

Moskova, st. 5 Bryansk

2 minuutin kävelymatkan päässä m.Kievskaya

(Pysäköinti on ilmainen)

© 2004-2015 «remake TURKIS-» Kaikki oikeudet pidätetään

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

30 + = 40