Maalata puutalo

Miten maalata puutalossa ulkoa

 • 1 pohtimaan värien
 • 1.1 Öljy
 • 1.2 akryyli
 • 1.3 Opaque antiseptinen
 • 2 Oikean väri ja sävy
 • 3 Valmistelut
 • 4 värjäys tekniikka
 • 5 videot

Ennemmin tai myöhemmin jokainen omistaja mökin tai mökki ajattelee mitä maalata ulkopuolella puutalon? Tietenkin sen rakentamiseen käytettiin korkealaatuista puuta, mutta siitä huolimatta se vaatii myös lisäsuojaa kosteudelta: sateelta ja lumelta. Lisäksi on syytä pitää mielessä, että tämä menettely päivittää julkisivu ja houkuttelemaan.

Pidämme valikoima värejä

Värien

Toki, mennä kauppaan hankintaan maalia ilman koulutusta on mahdotonta. Täällä, ostaja joutuu monenlaisia, jossa kunkin maali on omat ominaisuudet ja edut, on tärkeää ottaa huomioon.

emalit öljy

Tämä kategoria pitäisi kutsua yleisin ja saatavilla sellaisenaan maaleilla on kohtuullisin kustannuksin. On mahdollista todeta läsnä jopa sellaisia ​​positiivisia ominaisuuksia: läpi tunkeutuminen syvälle, kuivattu kerros on tiivis eri sääolosuhteissa muutos. Kuitenkin, useita haittapuolia:

 • nopea häipyminen;
 • taajuus maalaat keskimäärin 5 vuosi;
 • kuivua muutaman tunnin (jos tuulisella säällä kaikki pöly on seinille talon).

On virkistystaajuus mustekerroksen vaikuttaa sademäärä, määrä UV-säteilyn ja värin laatu.

Akryyli julkisivuihin

Innovatiivinen materiaali, joka sopii värjäys molempien kodin sisällä ja ulkopuolella. Lisäksi päällyste voidaan valmistaa eri materiaaleista: metalli-, tiili ja puu. On huomattava, että vaikka kuivatun mustekerroksella eivät estä ilmankierto välillä talon ja kadun, toisin kuin muut maalit. Kesto vakautta värillinen kerros on noin 8 vuotta.

Toinen viimeaikainen kehitys valmistajille. Maalaus kehitetty alkydi-akryyli-pohjainen, mikä tekee siitä yhden korkeimmista indikaattorityötä. Päivitystä kerros on aikaisintaan 10 vuotta. Suojakerros voi luotettavasti suojata puuta sään ja hyönteisiä.

On ohjattava yksi yksinkertainen sääntö, valita oikea maali materiaali: jos haluat suojata seinät, valmistettu kalliita puusta, on parempi suosia lakkojen, joissa voidaan säilyttää ulkoasua rakenne. Maalattu puu tavallinen, yhteinen puun alueella voi olla mikä tahansa maali.

Oikean väri ja sävy

Valitse väri ja sävy

Sen lisäksi laaja valikoima erityyppisiä maaleja, puutalon omistajat on toinen ongelma: kuinka valita väri? Tämä voi olla joko yksivärinen tai yhdistelemällä useita. On myös mahdollista suunnitella malleja, piirustuksia ja grafiikkaa. Luonnollisesti vastata tähän kysymykseen, on riittävää seurata makumieltymyksiin, ja otettava huomioon maaston, joka ympäröi talon.

Silti asiantuntijat suosittelevat ottaa huomioon muutamia vinkkejä oikean värivalikoima julkisivuun seurauksena oli houkutteleva ulkonäkö. Joten, jos puutalo sijaitsee Etelä leveyttä, on tarpeen maalata sen viileitä värejä:

violetti julkisivu

Jos puhumme pohjoisen leveysasteen, on parempi valita lämpimät värit:

Kiitos, että luodaan keinotekoisesti kontrastin ympäristön kanssa, talo on täysin eristetty joukosta. Tiukka bisnestyylistä ja antaa harmaa, mutta liian tumma sävy ei pitäisi valita. nämä vaihtoehdot voidaan tutkia säilyttää luonnon puun väri on vaalean keltainen, vaalean ja tumman ruskea. Ne antavat suuremman kylläisyyttä.

Oikein valitut värit värjäämiseen sallia puutalo sulautuu harmonisesti alueella tai erottuvat upeasti yleiseen suunnitelmaan.

Valmistelukäsittelyssä

Yksi tärkeimmistä vaiheista laadullisen värjäytyminen puutalo on valmistella seinät. Jos et tiedä miten maalata kaunista julkisivu hänen puutarha, sinun täytyy tutustua suhteellisen yksinkertaisia ​​ehdotuksia.

Puu, maalattu ennen, sinun täytyy valmistella asianmukaisesti, tai lähikuukausina maalikerroksen alkavat kuorintaan ja pudota. Ensimmäinen asia päästä eroon pölyn ja muut epäpuhtaudet. Voit tehdä tämän, voit kävellä koko vedenpinnan mukana letkusta paineen alla. Jos kuitenkin olevien saastuttajien muodossa homeesta tai sieni-infektioita, sinun täytyy kohdella erikoistuneita rakenteita. Myös, joissakin osissa hartsin voidaan muodostaa, joka poistetaan tavallisella lastalla ja päälle levitetään erityinen lakka.

Kun pinta on täysin valmis maalattavaksi, on suositeltavaa antaa puun lepäämään 7-10 vuorokautta.

Kun kysyttiin, mitä parhaiten maali puu, olla täysin ratkaistu, ja seinät ovat valmiit, voit alkaa ohjata väriaineita. Maalata ulkoapäin talon ei tarvitse olla mitään erityisiä tietoja ja taitoja. Koko menettely on melko yksinkertainen, joten se voidaan tehdä erikseen. Tärkeintä on tarkka noudattaminen värjäyksen teknologian ja noudattaminen muutamia sääntöjä:

 1. Ennen koko julkisivun prosessi on pohjustettu tunkeutua syvälle, ja odota, kunnes kerros on täysin kuiva.
 2. Maali voidaan levittää millä tahansa sopivalla menetelmällä: spray, telalla tai siveltimellä.
 3. Ennen kuin siirrymme soveltamista seuraavan kerroksen, sinun täytyy varmistaa täydellisen kuivumisen edellinen. Pinta ei olla vielä hieman kostea.
 4. Yhdenmukainen soveltaminen käyttäen suuri harja tai sumutin rakentaminen.
 5. Maalit ja antiseptiset soveltaa pitkittäinen kuituja.

ase

Huolimatta siitä, että työtä tehdään kadulla, on tarpeen suojella hengityselimiä päässä syövyttäviä ja hajuhaittoja. Käytä kaasunaamareita ja yrittää pysyä suojan puolella.

Kuten näette, maalaus talon - se ei ole liian aikaa vievää. Riittää valita oikea tyyppi ja sävy maali, sekä noudattamaan täysin värjäys teknologian hallitsemaan tulokseen tyytyväinen. Kun se tulee maalaus julkisivu vanha puurakennus, jossa on maalikerros on sovellettu, on tarpeen ottaa huomioon merkittävät sääntö: viettää maalaat tarve vain samantyyppisiä maali, jota käytettiin ensimmäistä kertaa. Jos et tiedä, mitä talo oli maalattu, on tarpeen itsenäisesti millainen kattavuus, sillä jokainen väri ikääntymisessä, polttaminen auringossa, visuaalisesti erilainen kuin täsmälleen sama, juuri ostanut.

Virhe, joka voi esiintyä, kun maalaus puutalo video:

Ota huomioon muita artikkeleita:

Minulle oli vaikein kysymys - on oikea valinta maali ja lukumäärä lasketaan tölkkien tarvitaan. Olen ymmärtänyt, että määrä riippuu puun laadusta, koska joillakin alueilla maalien vähempää, ja lisää. Mikä aiheuttaa tämän ja miten tämän ongelman ratkaisemiseksi, mikä oli sama, ja väri ei ole muuttunut? Onhan kerrosten lukumäärä ja värien menyaetsya.

Anton! Pick maali soveltuvat kyllästys ja käsitellä sitä - niin maali ei absorboi voimakkaasti ja sen vähentää kulutusta.

Artikkelissa on erittäin hyödyllinen, ja kampanja En koskaan kunnolla maalata ei valita. Ja niin uskon, miksi kuten maalattu vasta seuraavana vuonna sones tarvitse maalata. Voitko kertoa millainen maali on parasta käyttää yritykselle? Mikä maali testin ajan?

Of alkydiemalimaaleissa maali Unicom hyvä - otimme maali sukupuolen viime vuonna. Maalata ruoste akku pätee, vaikka väri ei ole palanut.

Miten parhaiten laskea määrä maalia omasta, ja onko se riippuu myös maalityypistä? Kun maalaus talon sisällä sen tosiasian edessä, että yksi väri ei riitä, ja toinen sitä vastoin edelleen enemmän kuin on tarpeen, asiantuntijat auttoivat meitä laskettu väärin. Silti on olemassa erilaisia ​​maalien ja saada eri nopeudella samaan tilaan. Ja silti huolissaan miten olla, jos värillinen osa talon, ja yhtäkkiä sää muuttui huono, kuten sade? On syytä odottaa, kunnes puu on täysin kuiva, jatkaa maalausta ja eikö olisi terävä rajan "koristeena" ja väri ensimmäisen osan?

Miten maalata puutalossa ulkoa pitkän käyttöiän julkisivun

Miten maalata puutalo, että hän ilmeisesti katsoi erinomainen, ja samalla suojattiin erilaisia ​​vikoja ja mikro-organismeja, voit lukea tämän artikkelin.

Miksi puu ikääntyminen ↑

Ensinnäkin Katsotaanpa miksi puutaloja alkaa romahtaa.

Puu - elävä materiaali, johon sovelletaan ikääntymisestä. Se vaikuttaa moniin luonnolliset tekijät, kuten veden, auringon säteily, sieni. Kielteiset vaikutukset voidaan nähdä vain muutaman viikon kuluttua uusi talo on rakennettu.

Sademäärä muodossa sateen ja lumen aiheuttaa turvotusta ensimmäisen, ja kuivauksen jälkeen tapahtuu vastareaktion. Tämän seurauksena pinnalla on halkeamia, joissa sieni alkaa kehittää, se on "stealth" - kehittyy sisällä, joten sitä on vaikea huomata.

Ei ole tarpeen alentaa tilit ja kaarnakuoriaisten, joka 2-3 vuotta voi nukkua rauhassa asunnossasi, ja et edes epäillä tällaisten naapureita.

Ilmakehän kuormitus vaikuttaa puurakennuksia sijaitsevat rannikkoalueilla tai avoimia tiloja, paljon enemmän kuin taloa, jotka ovat kunnon etäisyydellä kosteuden lähde. Pohjoisen puolella rakennusta on paljon vähemmän altis kielteiset vaikutukset kuin etelässä ja lännessä.

Syyt ikääntymiseen puu on enemmän kuin tarpeeksi. Vaan auttaa häntä kaikki voit, jos käytät oikea maali.

Maali uusi puutalo ↑

Olet rakentanut uuden talon ja nyt haluat maalata. Millainen maali käyttää tähän tarkoitukseen? Katsotaan tutkia.

Alkuvaiheessa - huolellinen valmistelu ↑

Ennen siirtymistä väri, sinun täytyy huolellisesti valmistella pintaan. Esivaihe luoda haluttua emästä, jolloin parannettu tarttuvuus ja kestävyys valmiin päällysteen kasvanut huomattavasti.

 1. Käytettäessä puutarha sumutin eikä liian kovalla siveltimellä pölystä. Vesi on paljon parempi imee pölyn, kuin jos vain käveli läpi harjan pinnan poikki.
 2. Saatat huomata homeen puussa tai sininen. On välttämätöntä poistaa erikoistyökalua.
 3. Hartsi on poistettava metalli lastalla, lakka solmua (se on pehmeämpi).
 4. Metalliosat on peitetty alukkeen metallia.
 5. Suoritettuaan tämän työn, sinun täytyy antaa puun lepäämään puoli tai kahden viikon kuluttua, joka kattaa elokuva. Älä unohda jättää reikä ilmanvaihtoa lämpimällä säällä yleensä, voit poistaa "huopa".
 6. Jos puu on kostea, ei kuiva mahdollista, sitten oikealle märällä pinnalla voi aiheuttaa zakolerovanny pohjamaali antiseptisiä ja jättää talon yksin kunhan saavat mahdollisuuden kuivaa se.

kolmenlaisia ​​pinnoitteita voidaan ostaa tätä tarkoitusta varten:

antiseptiset Sillä on suuri levinneisyys. Työntymissyvyys - 4-7 mm. Tämä mahdollistaa luotettavasti suojaa pintaa kaikilta ilmakehän kuormat, hometta ja lahoa. Ne ovat pinnoitteen ja lasitus. Läpinäkyvä lasitus antiseptisiä säilyttää tekstuuria puuta, mikä antaa sille jalo, luonnollista varjoa.

Läpinäkymätön antiseptinen peittää kokonaan tekstuuri, säilyttäen helpotusta.

akryylimaali tunnusomaista korkea säänkestävyys ja erinomainen säilyttävät värin ja kiillon pitkään. Akrylaatti mahdollistaa puun hengittää.

Tahansa, jopa kallein ja laadukkaita maali, ennemmin tai myöhemmin vaativat päivityksen. Kun siellä tulee tuolla hetkellä?

 • keskimääräinen elinikä lasien antiseptiset noin 5 vuosi, vaikka tämä luku voi vaihdella suuri, ja pienten puolella.
 • on antiseptinen pinnoite - jopa 7 vuotta
 • akryyli maali - jopa 10 vuotta;
 • Öljyn - jopa 6 vuotta.

Alustavat luvut - sinun täytyy nähdä kun talo menettää alkuperäisen ulkoasun.

Miten maalata uusi puupinta ↑

Erityistaitoja soveltamaan sitä ei tarvita, mutta on olemassa joitakin vivahteita.

 1. Pohjustus. Antiseptisiä pohjamaali on tärkeää suojaavat sieniä. Älä kitsastella antiseptinen, se voi merkittävästi pidentää valmiin pinnoitteen.
 2. Maalausta. Ensimmäinen ja tärkein sääntö - sinun täytyy maalata täysin kuivalle pinnalle useita kerroksia (2-3 kerrosta riittää). Jokainen kerros täytyy kuivata.
 • musteen täytyy ajoittain sekoittaen hänen sävy oli aina sama;
 • parempi levitetään siveltimellä, niin yhtenäisen kerroksen aikaansaamiseksi, mutta ei liikaa sitä maalilla;
 • paremmin käyttää värimaailman maalaus pohjamaali, niin väri on täydellinen;
 • Älä maalaa puun alle paahtavan auringon - maali kuivuu liian nopeasti, mikä ei ole toivottavaa. Suotuisimmat sää maalaustyöt - lämmin, pilvinen ja tuuleton;
 • ja maali, ja antiseptisen olisi sovellettava ainoastaan ​​pituussuunnassa;
 • loppuun tukkien ja lankkuja ovat heikoin lenkki ne - veteen näissä paikoissa hyvin nopeasti imeytyvät. Välttää nopeaa tuhoa ja hajoamisen takia suuri kosteus, päät täytyy huolellisesti käsitellä useita kerroksia pohjamaali ja pinnoitemateriaalin.

Petsattu vanha puutalo ↑

Ennen kuin aloitat sinun täytyy huolellisesti tutkia pintaa - ehkä se tarvitsee välitöntä korjausta. Länsi- ja eteläosiin talon menettävät houkuttelevan näköisiä, se on näiden seikkojen on välttämätöntä ennen kaikkea kielteiset vaikutukset.

Mikäli täydellisen uudelleenmaalausta pitäisi noudattaa sääntöjä - joko käyttää samaa maali (eli valmistaja) tai samantyyppinen maalilla, johon malyarnichali viime kerralla.

Jos olet ostanut talon ja ei tiedä, mitä hän oli maalattu aikaisin? Sitten voit kokeilla omasta millainen maali tuotetta. Tämä tehdään visuaalisesti.

 • akryylimaalia näyttää ja tuntuu ohut iho. Yleensä se halkeamia pitkin viljan.
 • Öljypinnoitusrullan ajan, tulee läpinäkymätön napin jättää valo jauhomaiselta jäännös iholla. Säröillä se puunsyytä tai solun.
 • lasitus antiseptiset ohentunut. Jos pinta on kiiltävä, on mahdollista maalata talon antiseptisiä sama tai tummempi väri, tai jopa öljyvärimaalaus. Jos jälkiä Antiseptisen on lähes ole näkyvissä, voit käyttää akrylaatti.

Sen lisäksi, että visuaalinen arviointi pinnan, on mahdollista tehdä pienen kokeen: repäistä pala vanhaa maalia ja rullaa sitä rullalle. Jos se taittuu helposti, joten talo oli maalattu akrylaatti, ja jos se vain mureni käsissäsi, se on öljyä.

Jos on muotti, se poistetaan erityisellä ratkaisu, ja paremman tarttuvuuden maalia pinnalle puun edelleen käsitellään emäksisellä pesuaineella.

Vanha, karkea ja mätä laudat vaihdetaan uusiin, tai he pilata kaiken työn sinun unpresentable ulkonäköä.

Maali voidaan poistaa kaapimet, teräsharjojen tai kemiallisin keinoin, mutta jos se pitää hyvin ja ei irtoa, niin voimme jättää. Mekaaninen irroitus on parempi, jos haluat tehdä kaikki työt mahdollisimman nopeasti, sitten käyttää menetelmää "kemiallinen kuorinta". Tämä vaihtoehto on paljon parempi säilyttää tekstuuri puuta, mutta se vie paljon aikaa, mutta tulos on varmasti kiitos - puupinta on kuin uusi.

Seuraavaksi noudattamaan samaa käytäntöä kuin ehdotetaan uutta puupinnoille.

Video ohje: n sekvenssin työn, suositusten ↑

Vahvistaa tätä tietoa ja saada uusia ja hyödyllisiä tietoja auttavat yksityiskohtaisen videon opetukseen prosessin kuvaus ja suosituksia valintaan tarvikkeet.

Hyvää päivää. Luin artikkelin, ja minulla oli kysymyksiä.

Rakensin puutalo, talo julkisivu koristeltu plankenom lehtikuusi, erittäin kaunis väri ja rakenne materiaalin. Ja en todellakaan halua sulkea tekstuuri puun ja muuttaa väriä. Joten kysymys kuuluu: onko olemassa mitään altarnativnye pinnoite puu, kuvaat sinun artikkeli, joka auttaa säilyttämään puusta ja näin varmistaa lapsen suojelua? Kiitos jo etukäteen.

Hyvää päivää, se ei ole vaihtoehto, vain selitys. Siellä päällystysmateriaalit puu on lasitus (se on siinä, että se ei sulje puun rakenne), yleensä ulkona valmistajille soittaa heille sininen. Mutta koska sininen käytetään ulkotyöt, sitä käytetään yleensä sävy, suojaamaan ultraviolettisäteilyltä. Lisäksi Zobel etsiä vertailuissa sininen Osmo Kraydetsayt, Lobo, jne, lasitus pinnoite on käytännössä lainkaan, ja koska valmistajat väittävät - kaikki säilyttää luonnollisen puun, hengittävä)))

Ostimme vanhan mökin. Edellinen omistaja välittänyt hieman sen turvallisuudesta. Tämän seurauksena kulma mätä julkisivu säröillä. Täytyy maalata tänä vuonna, tai kunnes seuraava tulee hiiltynyt. Valita kolme taivaansininen tarjotaan - Tikurilla, Eurotex ja Remmers. Kaikki suunnilleen sama hintaluokka ja yhtä hvalimy (rugaemy) konsultit. Tikurillu kesti 2 viikkoa sitten. Kvinsistentsiya ei. Ja se osoittautuu, maali on erittäin arvaamaton. Vanhan ei mene, väri vaihtuu. Ja mätä kulma on ensin käsiteltävä. Ostin tämän Remmers Langzelit universaali. Se on aivan toinen. Käsitelty puu jopa näyttävät erilaisilta kustannuksia. Todennäköisesti, ja maalaus vie Remmers.

Olen samanlainen tilanne ostamalla vanhan huvilan. Olen ratkaissut ongelman melko nopeasti maalataan. Tuli uloväri weber.ton mikro V. Erittäin hyvä osuu vanha pinnoite, erityinen kuidut täyttämällä kaikki aikaisemmat halkeamia ja haketetaan.

Vuonna 2013 käyttöön Remmers kyllästys, nimeä ei voi muistaa, hoitoon julkisivun ja puutarhakalusteet. Sitten toinen sininen väri, yleensä kokemusta tuotteita. Mutta joukossa värit kunnes olet löytänyt paras vaihtoehto - tärkein asia, joka oli kaikkein ympäristöystävällisin, mikä tarkoittaa väistämättä, vesi-pohjainen. Kerro minulle, että se sopii paremmin kotitöihin.

Miten maalata talon puusta

Kuinka hyvin maalattu puutalo tehdään ulkopuolella, se vaikuttaa ulkonäön ja kestävyyden materiaalin, ja sisätilojen pitäisi rauhoittaa ja kodikkuutta huoneeseen.

Puussa negatiivisesti vaikuttavat seuraavat tekijät:

Ulkopäällystyksen puutalon

Ennen kuin maalata puutalo ulkopuolelta, sinun täytyy valita oikea maali pinnoite. Se on yleensä jaettu kolmeen ryhmään:

 1. Antiseptiset. Tämä materiaali tunkeutuu syvälle puuhun (7 mm) ja suojaa lahoa, hometta ja muut tekijät, kuten pinnan ja sisäosan puun. Antiseptiset voidaan lasitus (läpinäkyvä) ja pinnoitus. Ero on vain näennäisesti - läpinäkyvä antiseptisiä suurin säilyttää ulkoasua puun. Pinnoite myös täysin piilottaa rakenne. Yleensä, antiseptisiä ovat noin 5 vuotta.
 2. Akryylimaalit. Eco materiaalista, joka perustuu akrylaatit ja vettä, hyvin suojaa puuta kosteudelta, alhaisessa lämpötilassa. Lisäksi akryylimaalien ei ole voimakasta hajua ja mahdollistaa puun "hengittää." Nämä maalit ovat pisin elinikä - jopa 10 vuotta.
 3. Öljyväreillä. Perusteella tehdyt öljyyn, joka mahdollistaa materiaalin tunkeutua syvälle puun rakenne ja takaa sen luotettavan suojan. Maali on halpaa, mutta se on useita haittoja - pistävä haju pitkään kuivua ajan mittaan, vaihtaa väriä. Tyypillisesti öljypohjaiset maalit on vaihdettava joka 4-6 vuotta.

Ensin sinun täytyy valita oikea maali

Joka materiaali valitset? Se kaikki riippuu olosuhteista, tavoitteet, keinot. Se ei kannata kitsastella maaliin - puu vaatii korkealuokkainen viimeistely. Ammattilaiset neuvovat käyttämään kalliimpia luonnollisia värejä. Mitä väriä, niin on roolileikki vain valintasi.

Maalaus puurakenne ulkopuolelta - se on yksinkertainen, mutta tarpeeksi volyymi. Jaamme prosessin kolmeen vaiheeseen:

Jos talo jo maalattiin aiemmin, ensinnäkin, sinun täytyy täysin puhdas seinät vanha maali. On parempi tehdä sen avulla erityisiä pesuja, jotka eivät vahingoita rakennetta puun. Myös vanha maali voidaan puhdistaa tavallisella harjalla. Tämä tehtävä on myös hyvää työtä rakentaa hiustenkuivaaja - maali kuoriutuu helposti seinistä.

Puuseinät ensin puhdistaa vanha maali

Puhdistuksen jälkeen seinät, ne täytyy pestä ja anna kuivua. Tällä hetkellä näet ongelma-alueita - mätä levyt korvataan, korjataan halkeamia, hometta ja sininen kahva erityiskeinoja.

Jos uusi koti, vain ohittaa prosessi puhdistaa vanha maali.

Kun kaikki edellä mainitut vaiheet on suoritettu, voit aloittaa pohjustusta. Se levitetään kaksi kerrosta - tässä se on tärkeää arvata, kun ensimmäinen kerros ei ole kosteaa, mutta ei täysin kuiva. Se on parasta soveltaa toinen kerros tällä hetkellä.

Antiseptisiä pohjamaali on erittäin tärkeää suojata puu, jos päätät ohittaa tämän vaiheen, on täysin mahdollista, että katua sitä lähitulevaisuudessa. Älä kitsastella hiekkatielle - muuten puu kestää liian kauan.

Kun pohjamaali on kuivunut, voit siirtyä suoraan puunmaalausta. On parempi odottaa lämmin, mutta ei liian kuuma päivä. Tosiasia on, että lämpöä maali kuivuu liian nopeasti, ei tarpeeksi syvälle vaikuttavan puuhun.

Mitä työkalu pitäisi käyttää? Se säädetään riippuen koostumus ja konsistenssi puuviilulla:

 • sileä seinä maali telalla tai lyhyen nap harja kuvioitu - harjalla pitkät harjakset;
 • kuvioitu maali levitetään lastalla.

Mitä aseen, sitä käytetään vain koulutettu henkilökunta.

Kun maali on täysin kuiva, on mahdollista edetä soveltamisen toisen kerroksen.

seinämaalaus tavoitteet voivat olla erilaisia, mutta useimmiten, sisäilman puu maali seuraavista syistä:

 • pidentävät materiaalin;
 • turvallisuussyistä;
 • koristelussa.

Suoritettavaa sisäistä käsittelyä varten käyttää samaa erilaisia ​​maali, kuten ulkoapäin tulevan. Ero - useimmat niistä ovat vesipohjaisia, joka vähentää myrkyllisyyttä ja voit työskennellä ahtaissa tiloissa. Myös tähän luetteloon lisätään palonestoaineita. Palonestoaineet - koostumukset, jotka menetelmä puun estämiseksi tulipaloissa. On kuitenkin parempi, jos puut peitetään palonsuoja tehtaalla - tässä tapauksessa pinnoite toimii tehokkaammin.

Useimmiten käytetään sisustukseen kuullottamiseen ja lakat, kyllästys. Tällöin säästät kauneuden puun suurin määrä. Jos se on aika piilottaa mitään puutteita, on tarpeen käyttää koristepinnoitteet - akryyli- ja öljyväreillä. Öljyvärimaalaus käytetään useammin, koska niiden edullisia. Kuitenkin tämä väriaine on terävä, hajuttomia, mikä rajoittaa sen käyttöä kylmä kausi, kun ilma lähtökohta on ongelmallinen.

Antiseptisiä ja maali sisätilojen työtä, varmista, että niitä voidaan käyttää sisätiloissa. Yleensä todetaan etiketissä.

Maalaus puutalo hieman erilainen kuin ulkoinen jalostus. Yleensä - kaikki samalla valmisteella ja käsittelyprosessit, lukuun ottamatta joitakin vivahteita.

Virstanpylväitä sisäinen maalaus talon:

Jälleen, jos seinät on maalattu aikaisemmin - sinun täytyy poistaa ne vanha maali. Vain puhdistus sisäseinien teräsharjalla, varo käytä liikaa voimaa, se voi vahingoittaa puuta. Jos näin kävi - hiertää yläkerros käyttämällä hiomakoneen tai hiekkapaperilla.

Seiniin olivat sileitä, sinun on hiekkaa puuta ennen maalausta

Sen jälkeen (tai jos seinät eivät maalattu vielä) hoitoon vesi puu.

Jalostus antiseptisiä ja palamattomat

Kun seinät ovat kuivat, voit aloittaa käsittelyn niitä antiseptisiä. Huomaa, että jotkin osat (pistorasiat jne) on kuuluttava muovipussiin ja nauha.

Seuraavaksi voit aloittaa palonestoaine hoitoon seinät.

Kun kaikki edelliset vaiheet tehdään, palonestoaineena kuivuttua voit aloittaa maalaus puun. Kutakin maalia levitetään eri tavoin - täsmennettävä, että tiedot myyjältä. Yleensä asiantuntijat suosittelevat levittää useita ohuita kerroksia kuin yksi paksu. Maalata on parempi käyttää spray, mutta jos päätät käyttää harjaa, sinun täytyy maalata pitkin paneelin irrottamatta pinnasta.

Kun työskennellään maalilla, käytä tarvittavan suojan ihon, silmien ja hengitysteiden ärsytystä. Noudata kaikkia turvallisuus - käyttö suojalasit, hengityssuojaimet, säännöllisesti tuuleta huone, ja ulos raittiiseen ilmaan.

 • leikata
  • katto
  • seinät
  • Paavali
  • Ovet, kaaret
  • ikkunat
  • Uuni, Takka
 • Viimeistely tilat
  • keittiö
  • Kylpyhuone, wc
  • Käytävä, halli
  • Parveke, Loggia
  • muut huoneet
 • viimeistely rakennuksia
  • Kesämökit ja koteihin
  • puutalot
  • Saunat
 • viimeistelytarvikkeet
  • kipsilevy
  • verhouslevyn
  • Tapetti, korkki
  • laatta
  • Laminaatti, linoleumi
  • koriste kipsi
 • viimeistelytyöt
  • kipsi
  • pohjamaali
  • caulking
  • Maalaus, kaunistellaan
 • ulkopinnat
  • julkisivu

Yhteydenottoja jotka luotiin tai sijoittaa kokonaan, aina ollut ongelma. Se voi olla hyvin vaikeaa.

On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja jäljitelmä muuraus käsillään. Niiden avulla voit luoda pinta on täysin.

Kysymys on miten halvalla kylpyhuone, innostaa monet ihmiset maassamme. Keskipalkka ei ole.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 8 = 2