Maalin kulutus per 1m2 laskin

käyttömäärät lateksi maali 1 m2:

Käyttömäärät tahansa lateksimaalia 1 m2 täytyy tietää kaikki, jotka aikoi käyttää tätä rakennetta koristeluun erilaisia ​​pintoja. Tämä auttaa laskea tarvittava määrä materiaalia ja välttää tarpeettomia taloudellisia kustannuksia. On virhe ajatella, että kaikki on mahdollista valmistaa "silmämääräisesti". Tämä johtaa siihen, että työn laatu pienenee, ja kulunut aika vaikuttaa yleiseen mielialaan.

Erityyppistä materiaalia ja niiden virtaus

Ennen kuin menet rautakaupasta, sinun täytyy päättää, millaista materiaalia käytetään. Todellakin, erityiset ominaisuudet vesi-pohjainen maali ja sen käyttö on pitkälti riippuvainen koostumuksesta.

Veden musteita erilaisia

Vihje! Nopeasti löytää oikea määrä materiaalia maalaus seinien ja kattojen apua Laskin maalinkulutus.

Emulsion akryylihartsin

Tällä hetkellä se on tällaista pidetään kaikkein suosituin. Kuten nimi kertoo, tärkein komponentti on akryylihartsi. Lisäksi, erilaisia ​​lisäaineita lisätään, jotka ovat vastuussa hankinnasta halutun koostumuksen ominaisuuksia.

Pinnoite on erinomainen suorituskyky, ei pelkää mekaanisia iskuja ja kosteutta. Siksi se on erinomainen tapa käsitellä rakennuksen edessä.

akryylimaali

Akryyliemulsio on vakio kulutus 1 neliömetri ensimmäisen kerroksen - 180-250, toinen kerros vaativat 150 g Tämä riippuu alustan materiaalista ja sovellus tekniikkaa.

Suurin osa maali materiaali on silikoni. Erikoisuus tämän lajin on, että pinta on luotu, jolla on erinomainen vesihöyryn läpäisevyys.

Tämä maali voidaan käyttää sovelluksen kerroksessa, se ei muodosta hometta ja hometta. Se on myös hyvä ratkaisu seinien on lukuisia halkeamia, ei ole suurempi kuin kaksi millimetriä. Toisin kuin edellinen laji, on hyvä vaihtoehto sisätilojen sovelluksiin.

silikonimaali

Ensimmäinen kerros silikoniemulsiota vaatisi 300 grammaa 1m2. Ja kerroksen 2 kanssa samat parametrit - vain 150 g

Emulsiot lisäämällä silikaatti

Koostumus materiaalin mukana vesilasia. Se johtuu tästä tulevan kestää hyvin erilaisia ​​vaikutteita.

Mutta vaikka on pitkä käyttöikä, joka voi olla kymmeniä vuosia, koostumus ei pidä kosteutta. Tämä rajoittaa sen käyttöä.

silikaatti maali

Haettaessa ensimmäinen kerros 400 on tarpeen, toisella - 300-350 g neliömetriä kohti pinta.

Osana tällaista tuotetta on läsnä sammutettua kalkkia tai sementtiä. Tämä materiaali on osoittautunut erittäin sopivia sekä sisä- että toiminnot, jotka on betonin tai tiili pinta.

Standardi levitysmäärä tällaisen lateksi maali 1m2 550 ja 350 grammaa ensimmäisen ja vastaavasti toisen kerroksen.

Kaupassa on myös polyvinyyliasetaattiemulsio, joka käsittää PVA-liimaa. Tällainen rakenne on erittäin epävakaa kaikille ilmenemismuotoja kosteutta. Per 1 neliömetri se tarvitsee lähes yhtä paljon kuin mineraalimateriaalien seos-pohjainen.

PVA maali

Vihje! Tällä hetkellä maaleja tölkit ruiskuttamalla. Ne erottuvat siitä, että se on riittävän vaikeaa ennustaa niiden kulutusta, vaikka otettaisiin huomioon näiden standardien valmistaja. Lisäksi tällaiset koostumukset on terävä kemiallinen haju.

Riippuvuus musteenkulutustilanteen muut tekijät

Kaikki nämä käyttömäärät pidetään vakiona. Tietyissä olosuhteissa, nämä indikaattorit voivat vaihdella. Joten kanssa veden emulsioiden olla varovainen, kun otetaan huomioon eri tekijät.

Paljon riippuu peittävyys, joista jokainen on muodoltaan maalin. Tämä ominaisuus vaikuttaa siihen, kuinka monta kerrosta tarvitaan tehdä. Perusversioissa katsotaan käyttöön yhdessä tai kahdessa kerroksessa. Joskus työ voi vaatia enemmän aikaa, mutta kukin seuraava kerros vaatii vähemmän kulutusta. Tämä on suurelta osin riippuvainen pinnalla. Puun ja Kipsilevy vaativat enemmän mustetta kuin betoni ja tiili.

Lateksi maali kulutus riippuu suuresti materiaalin pintaan käsiteltävän

Kulutukseen vesipohjaisia ​​maaleja seuraavat parametrit vaikuttavat 1m2:

 1. Työkalu, jota käytetään työssä. Taloudellisin pidetään yksinkertainen harjalla. Me käärimme kulutus on suurempi, mutta paljon riippuu hänen päänsä pitkä kasa lisää tarvittavan materiaalin määrä lähes 2 kertaa. Spray ei toimi nopeasti, mutta laskettu seoksen virtaus voi olla hyvin vaikeaa, erityisesti ilman kokemus.
 2. Lämpötila ympäröivään tilaan. Korkea johtaa suuriin kustannuksiin, koska on olemassa nopean haihtumisen sisältämän veden koostumuksessa. Alhaisissa lämpötiloissa on sama vaikutus, koska ratkaisu ei ole yksinkertaisesti sopimaan alustan kanssa.
 3. Kosteus. on melko vaikea toteuttaa työt kuivissa olosuhteissa, vaativat enemmän maalia. Tämä johtuu siitä, että pinta imee paljon vettä.
 4. Oikeellisuutta valmistusmenetelmillä. Tärkeintä - on sovellus kitti, jos pinta on merkittäviä haittoja, ja pakollinen pohjustus (useita kerroksia).
 5. laskeuman tekniikkaa. Se on tämä luku on piirretty vähiten huomiota, vaikka se on yhtä tärkeää.

Siten ennen kuin laskea oikea määrä vesiohenteiset koostumus on otettava huomioon monia osia. Ja tietenkin, toimii ottaen käytetyt välineet ja olosuhteet vaativat tietyn keskittymistä.

 • leikata
  • katto
  • seinät
  • Paavali
  • Ovet, kaaret
  • ikkunat
  • Uuni, Takka
 • Viimeistely tilat
  • keittiö
  • Kylpyhuone, wc
  • Käytävä, halli
  • Parveke, Loggia
  • muut huoneet
 • viimeistely rakennuksia
  • Kesämökit ja koteihin
  • puutalot
  • Saunat
 • viimeistelytarvikkeet
  • kipsilevy
  • verhouslevyn
  • Tapetti, korkki
  • laatta
  • Laminaatti, linoleumi
  • koriste kipsi
 • viimeistelytyöt
  • kipsi
  • pohjamaali
  • caulking
  • Maalaus, kaunistellaan
 • ulkopinnat
  • julkisivu

Kapealla seinässä käytetty antiikin ajoista sisustaa talon ja laajentaa sen toiminnallisuutta. Vielä.

Poista vanha maali metallin? Tämä ongelma ilmenee, kun edellinen koristekerros tulee.

Käyttö tapetti tyyliin Provence - se on hyvä ratkaisu, jonka avulla on mahdollista saada valoa, hieman.

Laskin musteen virtauksen, seinä alue

Työskentely Paint olettaa maksutapahtumien tehdään ennen materiaalin hankinnan. Tämä voi merkittävästi vähentää talousarviossa varattu kulutustarvikkeiden hankintaan.

Selvittää, kuinka paljon maalia tarvitset maalata seinät, voit käyttää laskinta, joka sijaitsee alle. Tämä online ohjelman avulla voit laskea koostumus vastaa kulutusta, riippuen pinnan, jolle se levitetään.

Kokoamiseen laskin kaavassa huomioon alue päällystetyn pinnan käytettiin, ja sen tyyppi. Laskelmia varten sinun täytyy valita maalityypistä ja päällystettävä pinta syöttää mitat metreinä.

Seuraavaksi sinun täytyy valita tyypin maalatun pinnan ehdottamia kolmea vaihtoehtoa: kipsi, metalli, puu.

Kun mustetta kulutus keskiarvoja käytettiin varsinaisen maalituotteista joka esiintyy eniten hyllyillä supermarket rakennuksen.

Display käyttäen neljän viimeisen kyseisellä alalla. Kokonaiskustannukset ilmoitetaan kiloina ja osoittaa, kuinka paljon mustetta tarvitaan kaikkiin maalausta.

On tärkeää, että kaksi viimeistä kentät ovat ainoastaan ​​kustannukset materiaalin tarkoitettu vastaavan tason - seinään tai lattiaan. Jos sinun täytyy laskea vain yksi lentokoneita, yksi kentän käskyn jätetään tyhjäksi.

Esimerkiksi laskea kulut lattian täytyy syöttää pituus ja leveys huoneen. Pitkään seinät - pituus huoneen ja seinän korkeus, pituus leveä - leveys huoneen ja seinän korkeus.

Mikä vaikuttaa kulutus pinnoitteiden?

Siveltimiä ja rullat sopivat hyvin kuljettaa koostumuksen pieni alue

Mahdollinen maali valmistajan on ilmoitettava pakkauksessa tarvittavilla välineillä maalaus 1 m2. Tässä esimerkkinä esitetyt arvot ovat voimassa vain täysin tasainen pinta, joka on valmistettu sen mukaisesti.

Että on, seinään tai kattoon on suunnattu tilan mukaan ja on minimaalinen eroja, ilman vaurioita, karkea, pitkä, kolhuja ja sirut.

Sovellus menetelmä ei yleensä ole määritelty, mutta valmistaja toteaa on ammatillinen käytettävien laitteiden koulutettu henkilö.

Karkeasti ottaen ylivoimaisesti uskovat tiedon arvot ei ole välttämätöntä. Käytännössä varsinkin työskenneltäessä kädet, kustannusrakenne on suurempi 10-15%. Tämä on tärkeä seikka on muistettava ostamalla maalilla.

Yleensä tapauksissa kulutus maalaustarvikkeet riippuu seuraavista:

 • näkymä työkalu väritys;
 • tyyppi, väri ja kunto maalattavan pinnan;
 • maalityyppiä.

Värjäämiseen kotona päätynyt kolmenlaisia ​​välineitä: pensseli, tela tai maaliruisku (ase). Kukin työkalu on omat etunsa ja haittansa, kun sitä käytetään, mikä vaikuttaa myös koko materiaalin kulutusta.

Pensseli eri pituus paalun - se on yksinkertainen työkalu maalata pienille alueille pinnan. Kun erityistaitoja ei tarvita, mutta on suositeltavaa ennen hakemuksen yrittää harjata millä tahansa sopivalla pinnalla. Virtaus maali käyttäen harja on voimakkaasti riippuvainen tyypin maalikoostumukseen.

Roller pitkällä varrella mahdollistaa nopeimman maalin korkeat muurit. On suositeltavaa käyttää yhdessä erityisesti tarjotin ja liikkuvan pinnan poistamalla ylimääräinen koostumus, jossa on ommeltu kasa. Jos oletetaan, että muste käytetään eri värejä, sinun täytyy ostaa muutama ylimääräinen obtyazhek.

Spray käytetään laajoilla alueilla tilat. Hyödyllisiä työskenneltäessä etu- ja vesi-pohjainen maali. Tämä työkalu antaa mahdollisimman ammattitaitoinen tuloksen takia yhtenäinen suihkutus koostumuksen ja säätää asteen arkistointi, vähentämällä tai lisäämällä painetta.

Työskenneltäessä huoneistoissa on toivottavaa käyttää pientä sumutin kotitalouksien valtaa.

Yleiset tiedot veden-dispersio ja julkisivu koostumuksia

Etsien väri seiniin tai lattiaan suoraan vaikuttaa virtaus maali levitetään. Eli kun maali levitetään samanvärisiä, jossa hieman erilainen sävy, materiaalin kulutus on alhaisempi.

Rakenteen ja pinnan tyyppi vaikuttaa myös. Rapattu seinät ja katto on huokoinen rakenne, joka imee maali, jolloin huomattavia kustannuksia rakenteen ensimmäisen kerroksen.

Laskin musteen kulutus per 1 m2 tehneet suosituin tyyppisiä koostumuksia, joita käytetään värjäys seinät, lattia ja katto. Virtausnopeus kunkin koostumusten vaihtelee suuresti ja se riippuu menetelmä pinnan päällystämiseksi.

Akryyli maali levitetään sisustuksen sisä- ja ulkopintojen. Kuivaamisen jälkeen maalattu pinta sameus liitteenä. Sävytystä koostumus sopivilla akryyli tahnaa. Keskimääräinen polttoaineenkulutus per 1 m2 130-150 grammaa.

Useimmat valmistajat takaa 1 litra akryylimaalia tarpeeksi värjäystä 8 m2. Itse asiassa, tämä arvo on hieman pienempi noin 6-7 m2. Edullisin sovellus käyttää pistoolissa tai telalla. Harjaus on suositeltavaa ennalta pohjamaali työtasolle.

Virtaus lateksi maali on 120-130 c. / M2. Tämä vertailuarvo, joka on tarkoitettu suurimman osan koostumusten tunnettuja tavaramerkkejä. Käytännössä tämä arvo edellä ja on noin 150 grammaa. Soveltamisen mukavin käyttää vaahtoa rulla venyttää.

Keskimääräinen kulutus kiilteen koostumusten ja öljypohjaisia ​​formulaatioita ovat samanlaisia ​​kuin edellä on esitetty. Yleensä se ei ole enempää kuin 150-160 gr. / M2. Jossa vaaleat muste kulutus on suurempi kuin tumma. Formulaatiot levitetään telalla tai harjalla.

Formulaatiot julkisivutyöt vaihtelevat suuresti koostumukseltaan ja opasiteetti. Kulutus vaihtelee 150-250 grammaa per m2. Kulutus valkoinen ja valon yhdisteet on huomattavasti suurempi kuin tummempia värejä.

Vähentää kustannuksia tulisi huolellisesti yhdenmukaistaa seinät ja kaikki työ pinnat. Muutamaa tuntia ennen alkua teosten on toivottavaa kattaa seinät ja katto sytytinseos tai PVA liimaa.

Kun maalaus on tarpeen varmistaa, että laite ei maalata uudestaan ​​ja eivät muodosta raitoja. Toiminnassa, harjalla ja maalaustela ovat hyvin on toivottavaa jakaa koostumuksen pinnan yli, erityisesti silloin, kun ensimmäinen kerros.

Muista, että laskennassa musteen kulutuksen 1m2 laskin ei selitä materiaalia, jota käytetään tippuu, putoaa ja pysyy instrumentin.

Laskin maalinkulutus

Tarjoamme sinulle maalinkulutus laskin, takit ja niin edelleen. Viimeistely materiaaleja. Tällä laskin voit helposti laskea tarvittavan määrän viimeistely materiaalia, laskea alueen ja tilaa heti valitessaan tuotteita!

Laskea tarvittava määrä mustetta, pohjamaali, tai muu viimeistely materiaalia, on välttämätöntä:

1. Määritä materiaalin kulutus per 1 neliömetriä grammaa kohti. Valittaessa haluttu tuotteiden keskimääräinen kulutus on substituoitu automaattisesti (valikoima tuotteita, ei ole pakollinen).

2. Valitse haluamasi laskimen ja määritä parametrit laskennassa.

Vaihe 3: tuotteiden tilaamista

Voit valita värin, mene RAL ja NCS luettelo ja klikkaa haluttua väriä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

52 + = 55