Määrää laskettaessa taustakuva laskin

Laskeminen tapetti huoneeseen

Taustakuva laskin perustuvat ikkunat ja ovet

F - siirtyminen kuvio tapetti

Määrittäminen seinien pinta-alasta, kun otetaan huomioon ovet ja ikkunat.

Laskeminen kehä.

Rekisteröidy tai kirjaudu jotka voisivat pelastaa heidän laskelmat ja lähettää ne postitse.

Määrää laskettaessa rullaa tapetti huoneessa

Työkalu, joka kertoo, kuinka laskea määrän tapetti, on online laskin.

Tapetit kulutuksen laskeminen ja tarve itsensä liimaus, ja jos valittaa ammattilaisille. Tämä määrällinen indikaattori virtaa ajan määrän korjauksen tai uudisrakentamisen ja vain omistaja asunnon tai talon riippuu valinnasta viimeistely koriste materiaalia ja materiaalin määrä kustannuksista niiden ostamisesta.

Miten käyttää laskinta laskea kulutuksen tapetti

Jos henkilö ei voi jostain syystä tai ei halua määrän määrittämiseksi tapetti huoneen käsin, hänen tulisi tehdä siitä erittäin tarkkoja mittauksia, tai katso tiedotteessa. Sitten sinun täytyy määrittää parametrit valitun taustakuvan.

Se on nyt myynnissä ja materiaalin perinteisen Venäjän koko 0,53 mx 10 m ja "mittari" taustakuva 1,06 mx 10 m. Euroopan valmistaja toimittaa Venäjän markkinoille tapetti, jonka leveys on 70 cm 140 cm.

Pakolliset kentät täyttää laskin ovat:

 • pituus huoneen;
 • sen leveys;
 • korkeus huoneen;
 • Taustakuva asetukset: pituus ja leveys rullan.

Oikea digitaaliset arvot kuuluu se vastaa yksikköä. Väärin, esim., Tapetti antaa leveys senttimetreinä, ja niiden pituus - metreinä. Jos koko huoneen tai tapetti ilmaistuna seka desimaalia, nämä kaikki numerot, erottamalla kokonaisluku osittain desimaalipilkkua ei ole, ja pisteen (10,05 - oikeassa!).

Lopullinen vaikutus työskenneltäessä laskemiseksi laskimen taustakuva - klikkaa painiketta "Laske!". Saatu arvo voi poiketa hieman todellisesta virtausnopeus tapauksessa koristelu seinäpinnan huoneen monimutkaisia ​​asetuksia.

Fit Rapport kuvio vaikuttaa myös lisääntyneet teloja. Siten, laskettu tarvitaan kuusi rullaa materiaalia, jolla on monimutkainen koristelun lisäsi.

Esimerkiksi laskettaessa tarvittava määrä tapetti teloja

Määritetään oikea määrä tapetti on valmistettu avulla taulukon, mikä riippuvuus aineen virtauksen alueen huoneessa, mutta ei seinästä alueella.

Esimerkiksi, Seinänpäällystys tehty huoneen mitat:

Oletetaan seuraavaa menettelyä laskemiseksi huoneen alueeseen:

  • 1. Määritelmä lattiatilaa, soveltamalla laskentakaava
  • S = A x B ², jossa: A - pituus B - huoneen leveys:
  • S = 6 x 3 = 18 m, jossa S - huoneen tilan.
  • 2.Nahozhdenie haluttu arvo alla olevassa taulukossa laskemiseksi huoneen alueeseen. Jos käytät Tapetointi koko 0,53 mx 10 m huoneessa parametrit Esimerkiksi he täytyy ostaa 12 rullaa. Kun käytetään tapetti leveys 0,7 m sama pituus telan, telan on oltava sellainen, kpl 8.

Esimerkiksi laskettaessa oikea määrä taustakuva seinäpinnan

Esimerkki osoittaa sama suorakulmainen kokoonpano huone 6 m x 3 m korkeus 2,6 m, jossa on yksi ikkuna-ala 2,59 m (mittaus 1,4 m x 1,85 m), ja oven alueelle on 2,625 m (1,25 m x 2,1 m). On tarpeen laskea, kuinka monta taustakuva koristaa seinät yksinkertaisia ​​laskutoimituksia ja mittauksia. Menettely laskemiseksi seuraavasti:

Lasketaan kehä huoneen (2 x 6) + (2 x 3) = 18 m.

Lukumäärän määrittämisen nauhat taustakuva:

18: 0,53 = 33,96 nauhat. Emme hyväksy niitä vastaavan määrän 34 kpl.

Kun otetaan huomioon korkeus huone, jossa on pieni marginaali (2,65 m), määrittää kaistojen lukumäärä telan: 10: 3,7 = 2,65 yksikköä. Hyväksyä 3 kpl., Ei sisällä 0,7 raidat, joita ei voida käyttää.

Laskemme rullien lukumäärä, joka erottaa tarvittava määrä bändejä niiden numero yksi rulla: 34: 3 = 11,3 tela. Otamme 12 rullaa, joka rullaa yhtä monta määritelty edellisessä esimerkissä taulukoita. Tämän vahvistaa oikeaksi laskelmat.

Kerran viikossa lähetämme Digest suosituimmista artikkeleita.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Laskin taustakuva huone - miten laskea, kuinka paljon sinun täytyy kääriä

Toimenpide kahdesti, leikkaa kerran. Folk viisaus ei voi väittää, varsinkin kun täytyy löytää oma taustakuva huoneeseen.

On tarpeen laskea tarkkaan määrän tapetti, seinä ja katto, koska se ei ole materiaalia, että se on hyvä säilyttää.

Jäljelle jääneet palaset paneelit, ja enemmän ylimääräistä rullat eivät sovellu käytännössä mitään (kyllä, me aina varata "on varaus", mutta pääsääntöisesti harvoin käyttää). Toisaalta, jos uudelleen ostaa tapetti, voit jäädä loukkuun. Jälkeen varjossa tapetti maalauksia poikkeavat joskus erästä toiseen.

Täällä seisoo omistajat järkevän kysymykseen, kuinka paljon sinun täytyy ostaa tapetit, niin se riitti liittämisen, ja lähti ylimääräistä metriä.

Valitse keskitie - laskea virtausnopeus ja määrä rullaa tapetti laskin apua huoneessa.

Ohjelma on enemmän kuin pelkkä laskentakaava on intuitiivinen tarpeeksi määrittää tilan koon ja ominaisuuksia tapetit. Mutta joissakin vivahteita haluaisin kiinnittää huomiota.

Miten laskea, kuinka paljon sinun täytyy taustakuva huoneeseen

 • pituus, leveys ja ympärysmitta huoneen. Jos sinulla on yksinkertainen kokoonpano huoneen, määritä leveys ja pituus. Ja jos monimutkainen, kehä;
 • taustakuva leveys. Määrittelee työleveyden koska vielä löytänyt taustakuva, että sinun täytyy liimata päällekkäiset;
 • välit - peruselementti koristeen kankaalle tapetti.
 • siirtymä. On määrä, jolla offset Rapport tapetit. Yleensä tämä arvo on listattu roll. Samana määränä tarpeen lisätä nauhan pituus.
 • katon korkeus on osoitettu marginaali 5 cm. Tämä on tarpeen, jotta vältetään puutteesta taustakuva nauhapituuden kanssa ero korkeuksia ja vasemmalle kauniin sadon.

Huomaa, ikkunat ja ovet ei vähennetä ulkoseiniin, kuten paikkansa sijainti vaikuttaa järjestykseen tapetointia. Tarvittaessa tämä voidaan tehdä itsenäisesti. Valmius www.moydomik.net sivusto

Taulukko tapetti - tapetti laskemisesta järjestelmään

Lisäksi laskin, menetelmää käytetään - laskeminen tapetti pöydälle vakioparametreja. Tietenkin tulokset ovat suuntaa antavia ja tuloksena luku on parempi lisätä ylimääräisellä roll.

Taulukko № 1 - määrän laskemiseksi puoli metriä leveitä rullia taustakuva

Rullan leveys kaksi jalkaa (0.52 cm) ja 10 metriä (10,05 m)

Taulukko № 2 - lukumäärä lasketaan rullien 70 cm leveys

rullan leveys 70 cm (0,68 m) ja 10 metriä (10,05 m)

Lukumäärän laskemiseksi tapetti telojen 70 cm leveä (0,7 m) - taulukon (huoneen kehä 9-19 m) Lukumäärän laskemiseksi tapetti telojen 70 cm leveä (0,7 m) - taulukon (kehä huoneen 20-30 m)

Taulukko № 3 - Taustakuvan laskentaosa leveys yhden metrin

Rullan leveys on 1 metri (106 cm) ja 10 metriä (10,05 m)

Joskus taustakuva voi olla jopa 15 metriä, joten arvioita on mukautettava käytettävissä oleva pituus.

Laskin tapetit huoneeseen

Alla on ohjelma - verkossa tapetti laskin, joka auttaa määrittämään virtausta taustakuva: paperi, vinyyli, ei-kudotut, tekstiili ja lasikangas.

Kommentit (0)

Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

94 − = 88