Maisema tyyli maiseman suunnittelu

Ominaisuudet maisematyyliin

Maisematyyliin suunnittelussa puutarhan, jota kutsutaan myös Englanti, lähempänä luonnonmaisemaa. Tärkein huomautus Tämän tyylillisiä päätös puutarha on yhtenäisyys ihmisen luontoon. Kuten näette, tämä tyyli ei ehdota selkeää olevien osien alueella, on olemassa jopa tietty huolimattomuus ja epäsymmetria. Tässä tapauksessa tässä on tärkeää, että kaikki alueen osiin ovat luonnonmukaisesti sovi maisemaan ja samalla riko harmoniaa luonnon.

Suojaukset maassa

Puutarha maisematyyliin sellaisenaan alkunsa Englannissa ympäri XVIII vuosisadalla. Kehittämisen ansiosta romantiikan ilmestyi Englanti tyyliin. Tässä tärkein merkitys on yhteinen käsitys ihmisen ja luonnon, joka on tiiviisti tuntui heidän suhteensa. sellainen arkkitehdit kuten William Kent, Charles Bridgemanin ja Lanseloa Brown osaltaan muodostumista tämän suuntauksen maiseman suunnittelu.

Tuolloin tämä alue on tullut laajalti käytetty Ranskassa, joka hallitsi tiukasti Ranskan puutarhoissa ja puistoissa. Myös muodostuminen tämän tyylillinen iskun suunta ja itään, joka kielsi mahtipontisuus ja teennäisyys, vaan suosi luonnollisuuden ja yhteen ihmisen ja luonnon.

Maisematyyliin tänään - se on yksinkertainen kokonaisuus, joka voi luoda lähes minkä tahansa puutarhassa. Englanti Garden hieman vähemmän kalliita, myös sen laite vaatii vähemmän työtä ja jatkohoidon. Koska tahansa maiseman suunnittelu tehdä joitakin säätöjä ja saada kokonaan uusi tyyli, joka on esitetty alla olevassa kuvassa.

Maisema tyyli on hyvä, koska se ei vaadi suurta tilaa hänen laitteeseen. Englanti puutarha liittyy osioinnin ja pienille alueille. Luomiseen pääkohdat puutarha tulisi olla pehmeä ja samalla mahdollisimman paljon sileät linjat, ja olisi noudatettava asteittaista siirtymistä toiseen.

Maisematyyliin sivustosta

Suunnittelu puiston tyylillinen suuntaan helpotus pysyy samana, ei ole tarvetta tukimuurit ja muita rakenteita. Kaikentyyppisiä esille kuoppia voi voittaa, ja kaikilla alueilla voidaan korostaa erillisillä osia. Myös useimmat arkkitehdit tänään käyttää tätä menetelmää helpotusta transformaation geoplastika, johon arkkitehtuurin ja taiteen muutos helpotusta.

Maisema kuva on saatavilla pihalta, jos sekoitus nurmikon siemenet sisältämään pari erilaisia ​​yrttejä. Usein se koristaa maurien nurmikon, joka näyttää varsin tyylikäs ja muistuttaa suurta matto. Voit myös käyttää vaihtoehtoisia nurmikko - upottamisen tai maa kattaa kasveja.

Englanti Garden, ja sijainti tehtaan se

Maisemapuutarha on erilainen ja että kasvit se on järjestetty kerrokseen - suuret puut, pensasaidat, pensaat, rajoja ja kukkapenkkien. Kaikki istutukset ovat toisistaan ​​riippumatta, ryhmistä. Tämä tyyli, kuten maisema, valtava määrä erilaisia ​​eri kukkapenkkiin, että maiseman suunnittelu hallitsee:

 • mixborders;
 • kivinen puutarhat, matkimalla vuoristomaisemia.

Voit tarkastella vaihtoehtoja, puutarhan kuvassa.

Englanti Garden, ja sijainti tehtaan se

Tässä puutarhassa on myös kauniita heisimato, jotka määrittävät ainutlaatuinen tunnelma koko. Tällaisella alueella usein laittaa hunajaa kasveja, jotka houkuttelevat mehiläisiä ja kimalaisia. Olemassa olevat istutus suuria puita yleensä eivät muutu. Varjossa suuri puu kokoja mahtuu mukavasti vista, jotka voidaan piilotettu alareunassa puutarhaan. Tällaisessa landscape landscaped valittujen kasvien lehtiä ja kukkia eri sävyjä, usein arkkitehdit käyttää viherrakentamiseen puutarhassa, jossa jatkuvan kukinnan.

Vesi elementtinä maisematyyliin

Maisemapuisto on käsittämätön ilman säiliö. Ei tarvitse valita oman pienen esikaupunkialueella valtavia varastoja, jotka näyttävät luonnotonta. Tämä tyyli kuuluu sumea rannikot, rannikkoalueiden Kasvien lukumäärä mielivaltaisesti. Mutta jotkut omistajat omakotitaloalueella jo luonnollinen vesistö. Tässä tapauksessa sinun täytyy hyödyntää uusia variantteja puiston ulkoasun ja maisemointi. Kuitenkin tämä tyyli viittaa läsnäolo puutarhassa luonnon vesistöihin.

Visuaalisesti, lampi ymmärretään paremmin, jos se on soikea tai pyöreä muoto. Lampi alueella melko nopeasti kansoittavat erilaisia ​​pieniä eläimiä, jopa paljon lähempänä dacha alueelle luontoa. Täydellinen liuos virtaa ja organisaation tai virtoja. Tasaisella alueet järjestävät virtoja tavallista tyyppiä, jossa polveileva kanava, epätasaisilla Create virtoja kivilajien eroihin. Liik ja melua vesipuutarhassa nopeutuu.

Suojaukset ja koostumuksia kukkia

läsnä ja suojaukset puutarhassa. Toisin kuin normaali tyyli, siellä on tarkoitus käyttää nestriguschihsya suojauksiin kukkivia puita ja pensaita. Kuitenkin pensasaidat ja hoidettujen rajoja voidaan myös käyttää. Useimmat arkkitehdit käyttävät tätä tekniikkaa, kuten Bercystä.

Suojaukset ja koostumuksia kukkia

Lukuisat kaaria ja pergolat, jotka kerrattua kanssa köynnökset, jotka kykenevät erottamaan alueella paloiksi ja palvella sen kaavoitus. Myös, puu aidat käytetään maa-alueiden, metalli aita, sekä erilaisia ​​näyttöjä.

Kuten voidaan nähdä kuvassa on kukka-asetelmat parempi käyttää koriste heinät, jyvät, kasvit koristeelliset lehdet ja ne, jotka ovat yleensä vapaasti laajentua, ja ei tarvitse suurta huolta niistä. Useimmissa tapauksissa, puutarhurit luoda eri teemalla kukkapenkkien kuten vesi, varjoisa kukkapenkit sekä monoklumb. Myös täydentää tällaista puutarha voi olla erilaisia ​​lisävarusteita puutarhan esimerkiksi lukuja tai tyylikäs antiikkia.

Tallenna linkki jotta ei menetä, tarvitset:

Maisema tyyli maiseman suunnittelu

Luotu luonteeltaan: maisema tyyli maiseman suunnittelu ja sen ominaisuuksia

Alkaen 18-luvulla Euroopassa alkoi kukoistaa Voltairianism. Tämä on tuettu vapaan ajattelun ja uskonnollisen yleensä. Tässä tapauksessa kiinnostuneita ihmisiä eri luonnolliset yksityiskohdat, mukaan lukien puutarhoissa ja puistoissa. Aktiivisesti kehittää luovuutta, erityisesti taide. Taiteilijat loivat hämmästyttävä maisemat, jotka ovat saaneet vaikutteita maisemaa ajasta. Maisema tyyli maiseman suunnittelu kutsutaan myös Englanti suunnitteluun. Mutta hän syntyi Hollannissa ja Saksassa, ja sitten Englantiin rekrytoida lisää nopeutta. Nykyään myös pienessä Englanti tuomioistuin voi nähdä ihana luonnonmaisemaa.

Ajankohtana, jolloin tämä tyyli syntyi, filosofia sanoo, että on olemassa monia etuja sopusoinnussa luonnon kanssa. Rikkaat yrittää oppia mahdollisimman paljon kulttuurista, perinteistä ja historiasta muissa maissa. Eri maiden veti mielenkiintoisia ajatuksia ja toteuttaa kotimaassaan. Varakkaat aateliset yrittivät varustamaan kartanot alkuperäisen ja houkutteleva. Se oli muotia luonnollinen lampi pihalla, ja että taustalla laiduntavat lampaat. Tällaiset maisemat Inspire Art, kannusti romantiikkaan, osaltaan luovia impulsseja.

Maisema tyyli on aktiivisesti käytetty tänään, ja meidän sivustoja, joten jos olet kiinnostunut ominaisuuksia perustamisestaan ​​jatka lukemista tämän tarkastelun "Dream House" ja nauttia upeista maisemista maisemakuvien.

Maisema tyyli maiseman suunnittelu

Ominaisuudet voivat poiketa maiseman tyyli

Ensi silmäyksellä maiseman tyyli - se on yksinkertainen ja luonnollinen, mutta itse asiassa tarvitse investoida paljon vaivaa luodakseen tällaisen siisti maisemointi. Sujuva siirtyminen kirkas nurmikkoa pensaat ja puut. Ei geometrisia muotoja, pehmeät linjat ja mitään lakeja. Mutta on olemassa joitakin erityisiä yksityiskohtia, jotka yrittävät tuoda maahan, jotta uudelleen hämmästyttävä muotoilu maiseman tyyliin:

 • Maasto. Voi olla tavallinen, mäkiä, laaksoja, luonnon altaat, rinteitä - kaikki vuorottelee sujuva siirtyminen.
 • Puute symmetria. Ei ole suoria viivoja, geometrisia muotoja, täysi vapaus suunnittelussa.
 • Arkkitehtonisia rakennelmia päällä. Eri karat, sillat ja vastaavat voivat olla läsnä ja tarkasti virtaa koko maisemaan.
 • Mutkitteleva polku luotu kiveä tai puunrungot spilite, nurmikko ja muut vastaavat. Niillä ei vain rooli koristeluun, vaan myös edistäisi myös yksittäisiä puutarha esineitä.
 • suolikanavan järjestelmässä. On välttämätöntä, jotta voi nauttia puutarhassa, jossa on eri pisteissä ja samalla nähdä eri maalauksellisia maisemia.
 • Puute kohtia, joista voisi avata näkymä koko puutarhaan.
 • Puutarha koostumukset täysin eri pensaita ja puita. Niiden ei pitäisi toistaa toisiaan. Voit käyttää metsä, puutarha ja luonnonvaraisia ​​kukkia ja perennat.
 • Luonnollisia tai keinotekoisia lammet epätasainen rantaviivaa.

Sen jälkeen, kun kaupunkien kerrostalot, sileä tiet, tiukka ja yhtenäinen pihat, maisema tyyli puutarhanhoito osuvimmat ja suosittu koristeluun omalla takapihallaan. Vaikka se sopii suurille alueille, mutta myös esikaupunkialueella vain 4-6 eekkeriä, voit rakentaa tähän tyyliin.

 1. Ensinnäkin on syytä huomata, luonnonkaunis ja upeat näkymät. Maisemapuutarhoissa hyvin kaunis. Näyttää siltä, ​​että ne luotiin luonnon itsensä, jos se on villi puisto, jota ei käytetä ihmisen käsiin.
 2. Tontti maisema tyyli on käytännöllinen. Hänelle voit käyttää kukkia, jotka kasvavat ihanan tietyissä leveysasteilla. Ei tarvitse etsiä eksoottisia kasveja, riittää kasvaa suosituin pensaat ja puut kaikilla aloilla. Iso plussa on, että nämä tilat ovat hyvin sopeutunut ja eivät vaadi paljon hoitoa. Maisema tyyli kasvit ovat yleensä istutetaan tietyssä järjestyksessä: korkea puu, pensaita, kukkia ja nurmikko.
 3. Tämä tyyli sopii koristeluun vyöhykkeen kävelee tai virkistysalueiden ja urheilupelit.

Puutarhamaisemaan tyyli kuva

Puutarhamaisemaan tyyli kuva

suunnitelma

Tehdä sivuston maiseman tyyliin, pitäisi ensin tehdä suunnitelma. On tarpeen nimetä sijainti talon ja sijainti kaikki elementit, jotka tarvittaisiin mukavasti alueella.

Kun suunnittelet maiseman suunnittelu tulisi harkita läsnäolo ja sijainti radan. Kuten edellä mainittiin, niiden ei tarvitse olla suora ja selkeä. Kierrosta olisi kaareva. Polkuja voi olla mielivaltainen, vaan ne tulisi sijoittaa niin, että se on mukava päästä tiettyyn pisteeseen. Esimerkiksi tällaiset palvelut ovat puutarhassa, ulkosuihku ja wc. Nämä polku on lyhyt, jotta ei tarvitse saada koko puutarhaan.

Maiseman suunnittelu esikaupunkialueella maisematyyliin

Kun kyseessä on maan järjestely Englanti maisema tyyliin, sinun pitäisi luopua tapana käyttää aluetta maksimiin. Tässä tilanteessa, joka kulmassa ei voida tehdä jotain hyödyllistä, päinvastoin - vapauden ja lisää tilaa on luotava. Ei tarvitse varata joitakin ylellisiä suihkulähteet, rakentaa vesiputoukset ja muut vastaavat. Voit käyttää mitä sinulla jo on päällä. Jos sivusto on epätasainen, se on vain käteen. Sinun täytyy käyttää kaikki "heikkouksista" alueen, jotta ne muuttuivat sen ansiot.

sivusto maisema maisematyyliin kuva

Jos talossa ei ole rakennettu, niin sen suunnittelussa tulisi seurata Victorian ja Brittiläistyylisessä. Mutta tilanteessa, kun talo on rakennettu pitkään ja hänen tyyli ei sovi maisemanhoito, voit:

 • muuttaa joitakin yksityiskohtia talon, mutta se voi vaatia paljon rahaa;
 • istuttaa suojaukset, jolloin erotetaan lähiverkon sisäänkäynnin puutarhan
 • Valmiit rakennukset, erityisesti kotona, voit antaa haluttu tyyli käyttäen haarautunut kasveja, jotka kattavat sen julkisivu.

Talo puutarha maiseman suunnittelu

Puutarhamaisemaan tyyli kuva

Maiseman suunnittelu puutarhan värit ovat tärkeitä. Oikea väri ja sävy pystyy visuaalisesti suurentaa tai pienentää lähennä tai siirrä yhden tai muun esineen. Kiitos väri voi olla keskittyä yhteen osaan ja "piilottaa" toisella. Ja muistathan, että pieni yksinkertainen koostumus näyttää ihanan toisin vieviä ja mielikuvituksellinen yhdistelmiä.

On olemassa monia erilaisia ​​salaisuuksia, miten parantaa maisemaa maisemointi. Esimerkiksi kaukana nurkassa puutarhassa oli yhtä merkittävä, on tarpeen laittaa se elävämpiä puita, kuten mänty istutukset sinisen sävyjä.

Englanti maiseman tyyli maiseman suunnittelu

Huolimatta siitä, että puutarhan maiseman tyyli on yhtä luonnollista, se ei tarkoita, että heidän ei tarvitse käsitellä. Sinun on luotava ryhmä pensaita ja kukkia, istuttaa kirkkaan värinen kukkapenkkien varjoa puutarha kujien läpi vehreässä kasveja ja niin edelleen.

Englanti maiseman tyyli maiseman suunnittelu kuva

Kukkapenkit maisematyyliin

Voit järjestää vihreä nurmikko omalla. Syvyys hedelmällisen kylvöä paikassa, jossa se on suunniteltu nurmikon tulee olla vähintään 15 cm. Ennen kylvöä ruohoa, noin kuukauden, on tarpeen kaivaa maahan, ja poista kaikki rikkaruohot, lannoite tarmoa alueella. Pinnan tulee olla sileä ja tiivis, joita käytetään vanerin levyinä tai rullina. Läsnä ollessa kääntyessään tai muiden esteiden leikkuri, ruoho pitää kylvää metrillä häneltä.

Nurmikko ruoho voi olla erilainen. Keskimääräinen siemen nopeudella noin 15 g / m, mutta lisätietoja löytyy suoraan ostaessaan tietyn yrtti. Siemenet kylvetään ole liian syvä, mutta ne on peitetty maa, ja heille on tarjottava tippua kaltainen poutaa. Ja niin joka päivä ensimmäisen viikon kuluttua istutuksesta, jos katu on aurinkoinen ja kuuma. Emme voi sanoa, että nurmikko kasvaa hitaasti, mutta samaan aikaan, tämä prosessi voidaan nopeuttaa ostamalla valmiita rullaa ruohoa. Heidän tarvitsee vain laajentaa, levittää ja kaada.

Kukkapenkkien ja nurmikoiden maisematyyliin

paljon erilaisia ​​kukkia, puita ja pensaita voidaan käyttää maiseman tyyli maiseman suunnittelu. Sinun tulisi myöskään unohtaa eri osatekijät koriste- ja käytännöllinen, kuten penkki tai patsaan.

Maiseman suunnittelu esikaupunkialueella maisematyyliin

Kiitos kaikille tämän, voit luoda oman pala paratiisia. Maiseman suunnittelu tuo hauskaa ja tarjoaa täydellistä lepoa puutarhassa.

Tyylejä maiseman suunnittelu ja niiden ominaisuudet

Omistajalla maa haluaa hänen puutarha oli todella ainutlaatuinen ja kaunis. Sekä suunnittelussa kotelon, sivusto voidaan suunnitella eri tyylejä maiseman suunnittelu. Kukin niistä on hieman samanlainen, mutta samalla ne ovat täysin erilaisia. Siksi ennen järjestelyä puutarhan rohkaistaan ​​tutustumaan suosituimpia tyylejä maiseman suunnittelu ja niiden ominaispiirteet.

Maiseman tai Englanti tyyli maiseman suunnittelu

Päätavoitteena maiseman tyyli (hänen toinen nimensä "angliyskiy9raquo) - luoda simulaatio luonnonmaisemaa. Ensi silmäyksellä tämä tehtävä saattaa tuntua melko yksinkertainen, mutta itse asiassa viljelijät tulisi harkita paljon hienouksia ja vivahteita. Älä myöskään jättää taiteellisen silmä.

Maisema tyyli maiseman suunnittelu on ominaista epäsymmetriaa ja puute geometria, joka on edellytys puutarhojen.

Maisemointi Englanti tyyli on aina hyvin hoidettu. Mutta on tärkeää, että se ei ollut havaittavissa. Tietenkin lisäksi nurmikkoa, jotka on välttämättä tasaisesti leikattu. Perinne pitämiseksi tarkkuutta British syntynyt yli sata vuotta sitten.

Englanti tyyli - se on siisti nurmikko, purkaminen polkuja, erilaisia ​​pensaita, puita ja kukkia. Tuoda tyyli loppuun, on toivottavaa, että ainakin pieni lampi lumpeet ja muita kasveja. Myös pankki, voit laittaa pienen itkuraita.

Suosituin värit ovat ruusut, Hollyhocks, delphiniums, koska meidän olosuhteissa, ne kasvavat parhaiten. Keväällä ne voivat korvata tulppaanit, krookus tai narsissi. Toinen tärkeä sääntö istutus kukkapenkkien on, että ne täytyy kasvaa tiheä möhkäleitä. Tämä luo houkuttelevampi ulkonäkö.

Tyyli voi täydentää eri paviljongit, penkit ja muut tällaiset yksityiskohdat. Kuitenkin rakentaa olisi valmistettu luonnon materiaaleista: puu, luonnonkivi. Mukana on myös tarkoituksenmukaista erilainen väärennettyjä kappaletta.

Älä myöskään jätä ilman huomiota ja itse talo. Voit koristella kuistin lattia tai roikkuu ruukkuihin kukkia. Seinän rakennusta voidaan peittää muratti.

Tavallinen (ranskalainen) tyyli maiseman suunnittelu

Kurinalaisuuden ja absoluuttinen symmetrisyys on edellytys uudelleenrakentaminen säännöllisen tyyli maiseman suunnittelu. Suosituin on aksiaalinen koostumus. Eli keskellä on keskeinen kohde (suihkulähde, suuri puu, veistos tai jopa talon). Ja se on suunnattu vastakkaisiin suuntiin seuraa oikea muoto, jota pitkin "ustelen9raquo; hoidetulle nurmikolle. Myös Germane erilaisia ​​kukkia, pensaita, kukkia ja puita. Niiden pitäisi kuitenkin olla järjestetty symmetrisesti.

Lisäksi voit luoda värikäs värillinen kukkapenkkien. Kasvien lukumäärä niitä tietyssä järjestyksessä, jotta kukinnan aikana luoda kauniita ja alkuperäinen ohje.

Täydentävät ranskalainen tyyli maiseman suunnittelu voi olla erilaisia ​​veistoksia, sekä luonnon ja onko keinotekoisesti luotu lampia.

Myös, ei haittaa on luominen "besedki9raquo,, joka voi piilottaa henkilön uteliailta katseilta. Toisin kuin Englanti tyyliin, "vozvodyatsya9raquo; ne ovat peräisin eri pensaiden ja kutsui Bosquet.

Puutarhaan oli todella kaunis, on tärkeää paitsi käyttöönottoa kasvien lisäksi myös heidän valintansa. Joten, luoda tyyli tulee:

 • Kukkia. Kesällä se on parempi valita kehäkukka, petunian, ja muita lajeja, jotka kukkivat koko kauden. Keväällä, kuten edellinen tyyli, sopivat tulppaanit ja krookus.

 • Pensaat ja puut tulisi valita joka varmasti pitää muotonsa jälkeen hiustenleikkuun. Näitä ovat happomarjapensas, orapihlaja, lehmus, cotoneaster, vaahtera, spirea, ja toiset. Myös symmetristä istutus, voit käyttää kuusta.

 • Skandinaaviseen tyyliin maiseman suunnittelu

  Skandinaaviseen tyyliin maiseman suunnittelu - on runsaasti satunnaisessa järjestyksessä, mutta samalla harmonisesti yhdessä koriste-elementtejä ja erilaisia ​​kasveja.

  Puutarhakalusteet on olennainen ominaisuus tahansa kasvimaa. Tässä tapauksessa olisi punottu tai puuta.

  Korkea viherkasveja lähellä huonekaluja oltava suuremmat. Vielä parempi, sen lehdet, ne ympäröidä häntä.

  Pienet yksityiskohdat ovat avain perustamisen onnistuminen Skandinavian puutarhassa. Siksi on hienoa, jos eri maalaismainen astiat on mukana kokonaiskuvaa.

  Scandinavian puutarha ei voi kuvitella ilman kiviä. Niiden on oltava ylimäärin. Sitä paitsi paremmin, jos niitä käytetään pienempiä kiviä lisäksi tavanomaista lohkoja. On myös mahdollista rakentaa keinotekoisia grottos ja kivi takka. Ensimmäinen voidaan laimentaa eri kasveja. Takka toimii myös sisustus, mutta se on myös mahdollista järjestää illanistujaisiin ennen tulipalon.

  Polut tulee myös voida suorittaa kivi. Myös tämä materiaali on säädetty alusta suorakaiteen tai neliön muotoisiksi. Lisätä kontrastia, kirkkaat värit voivat asettaa niiden kehä. Tässä asennossa keskellä sivusto voi olla suuri kivi kivi suuren koon (tai useita päällekkäin lohkojen pienempiä).

  Kasvit voivat käyttää mitä tahansa. Kuitenkin etusija annetaan marja- ja hedelmäpuita. Valoisassa skandinaavistyylinen kasveja käytetään pieniä määriä ja tietyillä alueilla.

  Venäjän kartanon tyyli maiseman suunnittelu

  Suurin ero Venäjän kartanon tyyli maiseman suunnittelu on taitavasti yhdistetään käytännöllisyyttä ja kauneutta. Tällaisessa puutarha täydellisessä harmoniassa kirkkaat ja vehreä kukkapenkkien pieni puutarha, jossa kasvaa erilaisia ​​vihanneksia ja hedelmiä.

  Toinen piirre Venäjän kiinteistöjen on luonnollista ja helppoa "zatrepannost9raquo;. Kuitenkaan tämä ei tarkoita, että voit antaa elämän kulkea omaa rataansa päällä. Päinvastoin, se luo luonnollisen toisinaan paljon vaikeampaa kuin täydellinen leikata kaikki pensaat.

  Erilaisia ​​eksoottisia kasveja, sekä outoa muodot kiven pois paikaltaan Venäjän kartanossa. Sijasta heistä tulevat koivuja, tammet ja syreenipensaita ja vastaavia kasveja. Tällöin valintaan purkupaikkojen tulisi käsitellä vakavasti.

  Venäläinen sielu ei ole vain antelias, vaan myös laaja. Haluamme aina enemmän tilaa ja mahdollisuuksia. Venäjän puutarha, kunnon kaavoitus, voit toteuttaa kaikki toiveet, ja jokainen alue tekee jo varmasti.

  Ennen kuin talo on mahdollista varustaa kaunis puutarha, joka on naapureita on tunnusomaista koko puutarhan. Olisi istumaan vain kauniit kukat, jotka kukkivat eri aikaan. Tämä mahdollistaa keväästä syksyyn nauttia kirkkaat värit luonnon.

  On muun sivuston voit myös asettaa lomailuun. Ja seuraavaksi nähdään kompakti kukkiva puutarha. Ja jos suuri tonttilaajennuksen, on mahdollista rakentaa tätä venäläinen sauna. Tämän seurauksena Venäjän puutarha on täydellinen paikka rentoutua koko perheelle.

  Japanilainen tyyli maiseman suunnittelu

  Aasian filosofia on aina ollut erilainen kuin eurooppalainen. Se ei ole poikkeus ja puutarha sisustus. Päätavoitteena on japanilainen tyyli maiseman suunnittelu - yhtä luonnon kanssa.

  Piirre tyyli on sen monipuolisuus. Japanilainen puutarha voivat luoda erikokoisia osuuksille (optimaalisesti 1-8 on ar).

  Luotaessa sen pitäisi näyttää luonnolliselta. Siksi on parempi käyttää kasveja ja kiviä, jotka kasvavat ja tuotetaan omassa ympäristössä. Lisäksi sinun täytyy kokonaan unohtaa symmetriaa, koska luonteeltaan täysin erilainen maku. Hän ei hyväksy geometriaa, mutta luo kauniisti ainutlaatuinen ja satunnaisia ​​maisemia.

  Ihanteellinen vaihtoehto olisi japanilainen puutarha uudestaan ​​useita vyöhykkeitä. Näin ollen on toivottavaa, että niiden kehä on epäsäännöllisen muotoisia. Kullekin alueelle voidaan liittää toisiinsa eri siirtymiä. Hyödyntämään paremmin kasvien ja materiaaleja, jotka luovat tasaisen siirtymän.

  Toinen ehto klassinen japanilainen tyyli on käyttää vain rauhallinen ja lempeä värejä.

  Kiinan tyyliin maiseman suunnittelu

  Ne, jotka asettuu hänen puutarha ensimmäistä kertaa, ja ei ole aivan perehtynyt koukerot eri tyylejä voidaan helposti erehtyä luulemaan kiinalainen tyyli maiseman suunnittelu japanilaisten kanssa.

  Itse asiassa ne ovat paljon eroja. Esimerkiksi japanilainen tyyli maiseman suunnittelu korostaa paremmuuden luontoa. Kiinan laittaa omat ansiot ja mahdolliset huuhtele ympäristöön.

  Eli jos teet tontin kiinalaiseen tyyliin, on syytä muistaa, että suunnittelussa seuraavien viiden osien on oltava läsnä:

  Kiinalainen puutarha vaihtoehdot melko paljon. Siksi voidaan paremmin tunnistaa, ne voidaan jakaa useisiin ryhmiin.

  • Classic puutarha. Tämä vaihtoehto yhdistää ainoat kirkkaita värejä. Tämä koskee sekä kasveja ja koristeita.
  • Filosofinen puutarha. Saavuttaa yksin hänen ajatuksensa, päinvastoin pitäisi luopua maalit. Parempi valita kasvi rauhoittavia värejä, jotka antavat mukavan sävy.
  • Kotipuutarha näyttää enemmän kuin moderni puutarha. Kasvit tässä suoritusmuodossa, täysin vailla geometrisia muotoja.
  • Hiljainen tai aggressiivinen. Ensimmäisessä tapauksessa on syytä suosia alhainen kasveja ja koristeita. Aggressiivinen puutarha on päinvastainen. Kalustettu puutarhassa näin, kannattaa valita korkea kasvi.

  Lisäksi tyylejä maiseman suunnittelu löytyy video

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3 + 5 =