Making hyvin maassa omin käsin kuva

Making hyvin erilaisen maan materiaaleja

Aiemmin hyvin harvat voivat ylpeillä ottaa oman hyvin mökillä. Pääsääntöisesti tietyllä asutulla alueella oli useita kaivot julkisia. Tietenkin paljon, jossa ne ovat säilyneet ja toimivat hyvin, mutta viime vuosina lähes joka kesä asukas obzavolsya henkilökohtaisia hyvin tai ainakin, hän aikoo saada käsiinsä oman.

Sen lisäksi, että saatavuus vetensä lähteestä erittäin helppo elämä mökillä, kauniisti sisustettu tietyn tyylin hyvin Se voi tulla ainutlaatuinen ja omaperäinen sisustus esikaupunkien alueella. Tässä artikkelissa tulemme keskustelemaan joitakin mielenkiintoisia ajatuksia hyvin loppuun, että voit käyttää prosessissa järjestelyn alueellaan.

Äskettäin rakentamiseen kaivojen käytetään pääasiassa teknologian käytön betonirenkaita ja jättää siten, että rengas on asennettu ylempään puutalo, en halua, koska se näyttää banaali ja tylsä. Mutta jos betoni rengas osittain koristella tukkien ja puumateriaalien muodossa tällaisten hyvin merkittävästi muuttunut. Yksi näistä vaihtoehdoista on esitetty kuviossa 1.

Kuva 1. hyvin mökillä avoin rengas

Yleensä säde on usein käytetään suunnittelussa hyvin. Voit täysin määrätä ruho rengas lisäksi voit käyttää lokit, ja täysin eri halkaisijat, kaikki riippuu ideoita ja mielikuvitus.

Kuvio 2 Puhdistuma hyvin log

Kuvio 3. tekeminen hyvin tukin

Hyvin epätavallinen ilme kaivot, valmis tukki, joka ei ole poistettu kuori, ilman mitään käsittelyä.

Huonona puolena on tietenkin olemassa, että tällainen rakenne mätänee paljon nopeammin kuin yksi, joka käsittelee erityisiä junia.

Kuvio 4 kuoppiin koristelu log kuori

Kuva 5. Viimeistely hyvin kirjautuu kuori

Ne näyttävät hyvältä kaivoja maassa, tehdään paitsi samantyyppisiä luonnonmateriaaleista. Jos palkki yhdistää erilaisten ongelmakohta, teidän hyvin heti transformoitu parempaan.

Kuva 6 No maassa tukkien ja kulmia

Kuva 7 No maassa tukkien ja kulmia

Jos maiseman suunnittelu maasi sivusto ei ole luovuutta, yritä leikata hyvin, noudattamatta jättämisestä geometriset mittasuhteet. Tällainen epätasainen kuoppa on miellyttävä, ja sinä ja läheisillesi.

Kuva 8. hyvin mökillä

Se on myös hyvin alkuperäisen ilmeen kaivot, valmiiden bar. Ja tässä tapauksessa se on erittäin kätevä luoda erilaisia ​​muotoja.

Kuvio 9 kuoppiin tekeminen palkki

Kuvio 10 kuoppien tekeminen palkki

Kuvio 11 kuoppien tekeminen palkki

Useammin käytetään prosessissa rekisteröinnin hyvin mökillä block-house tai luonnonkivi. Opetella lopuksi hyvin kivi, meille kerrotaan tässä artikkelissa.

Kuva 12. tekeminen kivi kuoppaan

Kuvio 13 tekeminen kivi kuoppaan

Kuvio 14. Making hyvin lohko talo

Ei tarvitse paneutua vakiolomakkeella hyvin loppuun. Voit jättää sen ympärille, rekennettiin ympyrän pystyssä lokit sekä antaa pois baarissa tai kirjautua muodossa muodossa neliön tai kuusikulmion.

Kuva 15 hyvin mökillä

Kuvio 16 hyvin mökillä

Kuvio 17 hyvin mökillä

Itse talon myös, voi olla eri muodoissa, ja sen katto voidaan tehdä kokonaan eri materiaaleista. Katto voidaan käyttää liuskekivi, Onduline, aaltopahvin, rauta, laatat, levyt, heinää jne Kaikki riippuu toiveesi ja saatavuus rakennusmateriaali.

Kuvio 18 Viimeistely hyvin

Kuva 19 Viimeistely hyvin

Kuvio 20 Viimeistely hyvin

Kuvio 21 Viimeistely hyvin

Tietenkin pitkän aikavälin säilymistä hyvin mökillä, parempi kun viimeistely käsitellä sitä erikoistyökaluja, jotka suojaavat kosteudelta, hyönteisiä, ja ympäristövaikutukset. Tällaiset yhdisteet ovat nyt monia. He tulevat eri sävyjä. Lisäksi voit käyttää läpinäkymätön muotoiluja ja läpinäkyvää, jos haluat tehdä selväksi puurakenne. Hyvä vaihtoehto olisi yhdistelmiä väriaineita.

Kuvio 22 väri hyvin mökillä

Kuvio 23 väri hyvin mökillä

Tietenkin tämä on vain pieni osa ideoita hyvin mökillä, olemassa, mutta toivomme, että ne auttavat sinua toteuttamaan ideasi. Varsinkin, että Tämän artikkelin tarkoituksena ei ole selittää koko prosessi askel askeleelta päättyy hyvin, ja puhua mielenkiintoisia vaihtoehtoja, että voit tehdä sen itse omin käsin ja joita käytetään maiseman suunnittelu.

Dmitry Vasilevsky 14/04/2016 20:18:24 5383

Suosittele tätä tuotetta ystävälle:

Arvostelu: 4/4 ääntä

lokit kuori rot ei ole vain nopea, erittäin nopea, koska kuoren alla elävien kovakuoriaisten, jotka syövät puuta

Jos et halua missata uusia materiaaleja sivuillamme, voit rekisteröityä päivityksiä.

Tallantamismateriaalin verkkosivuillaan on sallittu vain osoitus tekijän (Natalia Wasilewska tai Dmitri Vasilevsky) ja indeksoitu suora linkki sivustoon (http://lyagushca.ru)!

uusia artikkeleita

Rekisteröitymisestä Sähköposti, saat ilmoituksen uusista artikkeleista.

merkitä

Lisää ystävämme ja VKontakte ryhmä! Palautetta sivustosta ja jättää meidät ryhmämme.

Lisää ryhmämme Subscribe.ru

ryhmämme

haastattelu

Satunnainen video

Kun kasvi on sairas, hänen lämpötila nousee, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja nopeuttaa hengitystä, kuten kaikki elävät organismit.

Copyright © 2015-2018 Dmitri Vasilevsky. Kaikki oikeudet pidätetään.

Making hyvin maassa omin käsin: ideoita, materiaaleja

Monilla esikaupunkialueilla suurin ongelma on vettä. Kaikki eivät voi ylpeillä ottaa kaiuttimet maassa. Siksi tulee auttamaan tällaisen rakenteen kaikkien tiedossa samoin. Se ei voi olla vain lähde vettä säästäviä, mutta myös kunniapaikalla maiseman suunnitteluun. Tarjoamme selvittää, miten tehdä omiin käsiinsä esikaupunki kaivoja, tyyppiin ja koristeluun.

Miten Kaivojen

Rakentaminen vivahteet hyvin, emme mene. Se, miten luoda kohonnut osa hyvin. Useammin kuin ei tee add-pyöreä, neliö tai kuusikulmainen. Runko on valmistettu tahansa rakennusmateriaaleja, ja päälle katon asennettuna.

Yläpuolella hyvin se on tarpeen tehdä kannen sisäpuolelle hyvin ei saanut roskia (kuten lehdet). se myös suojaa veden lämmityksen kesällä. Lopussa ahdin asennettu kauha, joka on ripustettu ketju.

Suurimman osan ajasta kuluu ole rakentaa sitä, ja suorittaa koriste toimii. Loppujen lopuksi jokainen osa hyvin voi olla todellinen mestariteos.

Aineet luomiseksi kohonnut osa kuoppien

Seinät antenni osa on valmistettu, kuten raaka-aineiden, kuten:

Jotta harjakatolla, ota:

Yleisimmät kaivojen olemme shaduf ja venäjäksi.

Shaduf kutsutaan myös nosturilla. Tällainen rakenne on merkitystä vain alueilla, joissa pohjaveden sijaitsee hyvin lähellä pintaa. Shaduf - matala kuoppa, josta vesi menee puurakenne, kansanomaisesti kutsutaan nosturin.

Venäjän hyvin - se on tavallisempaa rakentamiseen nykymaailmassa. Mulla on jo syvempi ja vesi menee ämpäri, ketjun tai köyden kiinni rumpuun. Se pyörii kahvan kanssa on sijoitettu sivuttain. Tämä hyvin antaa enemmän tilaa mielikuvitukselle ja toteuttamiseen suunniteltuja sisustus.

Voit tehdä yksinkertaisia ​​harjakatolla, ja sitten koristele se eri elementtejä sisustus:

 • kukat;
 • tuuliturbiinien;
 • weathervanes;
 • hahmoja lintuja ja pieniä eläimiä (esim. proteiini), ja niin edelleen.

Katon hyvin on omaperäisempi jos teet sen Pallomaisuus tai kartio.

Jos sinulla on vanha hyvin katto, joka on menettänyt kaunis ulkonäkö, voit koristella sen sammalta. Tämä sisustus ei kestä vuoden. Mutta puolivälistä keväästä myöhäiseen syksyyn katolle hyvin on oltava esteettisiä ulkonäkö.

hyvin sisustus puu on erityisesti silloin, jos talo on rakennettu lokista. Sitten rakennus harmonisesti mahtua yleinen tyyli sivuston. Pyöreä muoto maanpäälliset osat sitten on heitettävä pois. Kuitenkin neliön tai kuusikulmainen kuoppia näyttää yhtä hyvältä. Runko on valmistettu tukin tai puisia lautoja.

Koska rekisteröinti voidaan tehdä lanka runko. Yksinkertaista tehtäväksi yksinkertaisesti mahdollista lisäämällä ylimääräisiä elementtejä:

 • stukki luvut eläimiä ja lintuja;
 • tuoreet kukat;
 • pieni kauppa.

Kun kyseessä on puinen kaivojen täytyy muistaa pääsäännön - puu välttämättä tarvitse käsitellä erityisellä kyllästys oikein. Muuten tällainen rakenne ei kestä kauan.

Making kohonnut osa kiven kaivojen pätee erityisesti chalet tyyliin. Voit käyttää sekä luonnollisia ja ihmisen materiaalista.

Tässä tapauksessa runko voi olla mikä tahansa muoto. Mutta useimmiten löytyy ympäri kiveä kaivojen. Ne ovat itsessään koristeellinen ilmeen. Yläosan kuoppiin on yleensä tehty materiaaleista, kuten puusta tai metallista (taonta).

Kivet voivat valita tavallinen tai eri väriä. Eräässä suunnittelu ideoita seinät, voit valita jonkin seuraavista:

 • koko akseli voi olla kiveä, tätä tarkoitusta varten toteuttaa sahattu tai villi materiaalia;
 • päin kivi on tehty konkreettisia rengas;
 • Jos haluat tehdä hyvin itämaiseen tyyliin, koristele muodossa pagoda, pehmeää tai veistetty kivi.

Koska lisätty koristelu kiven kuoppia parhaiten käyttää laitosta.

Kivi voidaan korvata tiili. Kuten päättyy suoritusmuoto koskee moderneilla ja on merkitystä, jos talon itse ja ne on valmistettu samasta materiaalista. Tiilet voidaan asentaa ulos toisiaan ja pinoa ne kuvioksi. On parempi, että ne ovat viilutettu betonilla rengas.

Jos kehys koostuu vain betonirenkaita, suunnittelu hyvin voidaan suorittaa avulla maalilla. Mutta ensin sinun täytyy valmistautua maahan. Voit tehdä tämän, ottaa sementti hiekalla ja tehdä ratkaisu. Levitä seos valmistetaan lastalla betonirenkaita. Samalla kun ratkaisua ei jäätynyt, voit antaa hänelle helpotusta. Tähän sopivia erityisinä rullat ja työkaluja, sekä tavallisia keppiä. Vain tehdä paljon pisteitä - ja sinulla mielenkiintoinen topografia. Anna liuoksen jäähtyä.

Nyt olet valmis maalata. Käytä neutraaleja värejä hyvin maassa ei tullut valopilkku, ja tunkeileva. Valitse väri, joka on jo olemassa sivuston ulkoasu. Esimerkiksi varjossa aidan, talon tai huvimaja.

Kiviä, kuoret, ja muita elementtejä voidaan käyttää lisäksi sisustus. Ne työnnetään vielä jäädytetty ratkaisua tai lopussa kadun kitti.

Kukkien ja muiden kasvien - tämä on tärkein koristeluun mitään juonta. Ne ovat ihanteellinen ja koristella hyvin maassa.

Ensinnäkin rikkoa kukkapenkkiin ympäri rakennusta. Se voi olla, että vaunun ja pystysuorat. Voit yhdistää molemmat vaihtoehdot. Pystysuoraan maisemointi käyttö vaatimattomia ylläpito viljelmässä (esim., Muratti tai Ipomoea). Varsin mielenkiintoinen ajatus järjestää osapuolille hyvin rypäleitä. Näin sinun ei tarvitse tehdä varmuuskopio hänelle.

Toiseksi käyttää myös kukka puutarha kohteita kuten katon, seinän tai jalka. Kukkia voi ripustaa erikoiskoukkuja. Käytä alkuperäistä ruukut kasveille.

Kolmanneksi on mahdollista rakentaa muuria hyvin monitasoisia portaita tai hyllyille. Silloin on mahdollista järjestää vesiputouksen kukinta päällä.

Pääsääntö suunnittelussa värit - seuraavat yleistä maisemaa. Kasvit pitäisi olla pois yleisen tyyliä. Älä myöskään unohda, että sinun täytyy valita värin perusteella ominaisuuksiin porauspaikassa. Onhan on niitä, jotka rakastavat kasvaa varjossa, ja on niitä, jotka voivat vain kukkii kirkkaassa valaistuksessa.

Kukkakauppias hyvin kädet vaatii enemmän aikaa kuin muut vaihtoehdot. Loppujen lopuksi tulos on nähtävissä vasta jonkin ajan kuluttua. Tietenkin tämä on, jos et ole jo istutettu kukkivia kasveja.

Omaperäisiä ideoita ja sisustus vihjeitä

 1. Tee yläosa hyvin metallista valmistetut. Se voi olla vain varmuuskopio tai koko seinän. Lisää kukkia ja lintu hahmoja. Sitten vaikka tyypillisessä rakennuksessa muuttuu jotain maagista.
 2. Valmistukseen polykarbonaattia katto, käyttö, ja pilarit - taottu metallia tai kivi. Tämä materiaali on läpikuultava, jolloin tunne keveys rakentamisen. Polykarbonaatti on tarkoituksenmukaista käyttää, jos osaa on huvimaja tai muita ylitys siitä.
 3. Jos tontin koko mahdollistaa, on mahdollista rakentaa taloja varten hyvin. Tietenkin nämä rakennukset vaativat enemmän materiaaleja. Mutta hyvin on suojattava epäedullisen sään vaikutuksilta. Myös tässä rakennuksessa voidaan varustaa pieniä koukkuja tai hyllyt tallentaa pieni puutarha työkaluja. Mutta kuten edellä mainittiin, talot voidaan rakentaa vain esikaupunkialueilla suurikokoisia. Muuten ne näkyvät vieviä ja vain ylikuormittaa maisemaa.
 4. Erityistä huomiota kiinnitetään menetelmiin ämpäri hissi. Jäykistämään voidaan kiinnittää nupin tai pyörä. Joka tapauksessa, tämä pala on oltava koriste kuormitus.
 5. Epätyypillinen tyyliä hyvin - meri. Tämän toteuttamiseksi ideoita elämässä tarpeeksi kääri tukipilarit paksu merkkijonon, vaihda nuppia ohjauspyörä sekä koriste-elementit ottamaan kuoret ja meri kiviä.
 6. hyvin suunnittelu, vaikka hänen tyylinsä ja mahdollisuus viimeistely, ei ole täydellinen ilman asianmukaista tilat lähestyä sitä. Olkoon se pieni laastari tai täydellinen polku, mutta se on tehtävä samaan tyyliin. Eli kivi kaivoksia sopiva foorumi samasta materiaalista, puu- - mukulakivet, asfaltti vyöruusu. Reuna lähestymistapa voi koristella groundcover.

Joskus se ei ole aina alkuperäisen suunnittelun hyvin vaatii suuria materiaalikustannuksia. Käytä saatavilla olevasta materiaalista ja mielikuvitusta. Ja sitten hyvin on tärkein koristeluun oman esikaupunkialueella.

Sekä ainutlaatuinen ongelma maassa: koriste etninen ja Contempo

Olennainen osa Venäjän hovin muinaisista ajoista lähtien siellä oli hyvin. Traditio oli niin vahva, että huolimatta nykyaikaisen tekniikan, ihmiset edelleen asentaa ne yksityisten ja esikaupunkialueilla, pihoilla kodeistaan. Tämä on totta, todella toimiva raikkaan veden lähteistä, ja rodut, toimii osana maiseman suunnittelu. Nykyään kaivot - ongelma ei ole niinkään teknologian suunnittelija.

Videopaja kokoonpanoon hyvin talon veistetty luvut

Erittäin harmonisesti sovi mihinkään maisemaan akselit puuta. Ne täydentävät hyvin kohonnut talot veistetty luvut eläimiä ja lintuja. Kukkia istutettu seuraava joukko kauppa, tynnyri punottu aita fragmentti tyylitelty mylly, ja jopa vaunu luovat erityisen ilmapiirin, korostavat yksittäisten osa.

Useimmiten suoritettu päällysrakenteen muodossa pyöreä, nelikulmainen tai kuusikulmainen puitteissa. Wall lay out pyöreä kivi, tiili, päällystää Höylätyt laudat. Set top harjakatolla. Ylempi osa talon voidaan muodostaa teltassa. Käytettynä pinnoite puu, vyöruusu, polykarbonaatti ja jopa oljet. Jos haluat tuoda oman suunnittelun suunnitteluun maalaistalon, katto on parasta tehdä samasta katemateriaali, jota käytetään talossa on katettu.

Korut ja toiminnalliset elementit

Vedenpinnan yläpuolelle, on toivottavaa korjata tiheä kansi, joka suojaa sitä roskia putoamisen, älä anna hänelle lämmintä alle säteet kuuman kesän aurinko.

Loogisesti se täydentää ahdin koostumus ketju ja kauha (se voi suorittaa sekä työ- ja koristeellinen funktio).

Uskomattoman kaunis katsoa heidän mökillä rakennuksia, jonka kaikki osat on päällystetty Lacy lanka, kudottu verkkoelementtien. Istutettu lähellä köynnökset kuten ruusut, elämänlanka, muratti, viinirypäle, paitsi kaunistaa ja täydentää kohde maiseman suunnittelu, mutta myös luoda alkuperäisen sisustus vaikutus, muuttaa sen varjossa rentoutua.

Jos haluat muita tyylejä, voit käyttää kiviaineisissa tai takorauta malleja. Joka tapauksessa, rekisteröinnin hyvin maassa olisi huvittavaa harrastus, antaessaan pelin kykyjään, näyttää tyylitajua.

Erityisesti alkuperäinen erottaa moderni koriste kaivot, jotka suorittavat vain esteettinen toiminto. Niiden valmistuksessa ovat yleisimmin käytetty puu. Kaikkina aikoina luonnon materiaalit ovat kysyntää, koska sen ympäristöystävällisyyttä, kauneutta ja luotettavuus. Ja tänään ei ole poikkeus. Käytettynä pilarit tai palkit sileä veistetty pinta. Ympärillä koriste rakenne sijoitetaan sokea alue betonia tai käytävälaatat. Äskettäin erittäin suosittu pehmeä sokea alue, koska se ei vahingoita itse rakenne ja ei salli pääsyä pintaveden.

Laskeutua maan tyyliin, mikä tahansa kohde voi olla omaperäinen täydentää hyvin. Edullisesti näyttävät puinen ratas, punottu aita istuu Stork pesä ostoksia käsityönä pinnoitteella. Koriste hyvin rakenne voi tarjota ja kasvava ruoho, istutus pensaat, luoden kukkapenkit ja jopa pieni lampi puusilta. On tärkeää esittää kattavaa kuvaa alueen ja voit saada uskomattomia ja uskomattomia tuloksia.

Kaunein, mutta samaan aikaan ja työvoimavaltaista koriste koristeellinen hyvin - tämä ympäristö on gustorastuschimi kukkia. Kuten kukkapenkissä käyttäen katolle hyvin, jalka, ympäröivän alueen. Kuitenkin kirkas ja värikkäitä kukkia voidaan järjestää myös riippuvasta ruukkuihin, sijoitetaan ruukkuihin alareunassa, laittaa seinät hyvin. Kasvit, voit valmistaa niitä kasveja, jotka jatkuvasti ilahduttaa kukinnan tai korvaa toisiaan - yhden ottsvetut heti avautua toisia.

Luomiseen yhtenäisen koostumusta voidaan käyttää tavallisena maata, hiekkaa, soraa, kiviä, luonnonkivi. Tästä kaikesta materiaalista on helppo luoda epätavallinen monitasoinen alustan, tai todellinen Alppien slide.

Jos hyvin suunniteltu tyyliin keskiajalla, se voidaan koristeltu luonnonkivi, mukulakivi tai graniittia. Kattorakenne metallikupujärjestelmä palvella. Koska punakka koristelu antavat hyvin minimalistinen modernin ilmeen, joka täydellisesti täydentää pilarit muodossa väärennettyjen tukee ja polykarbonaattia katto. Erityinen suunnittelussa tämä hyvin ei tarvita, kunhan se mahtuu helposti tupaan ulkoa.

Koriste hyvin voidaan tehdä myös osaksi meren tyyli vaatimaton. Sauvat ja pohja tarpeeksi kääri paksu köysi. Tavanomainen ämpäri täydellisesti korvata puinen oluttynnyriä, ja portti kahva - ohjauspyörä. Harmonisesti täydentää kuvaa ripustettu ankkurit, kuoret, meri kiviä.

Runsaasti tuoreita vihreä kasvillisuus, alkuperäisen sulkeumia kivi, jokeltelu puro ja hehkuva myöhään radalla voisi olla rauhoittava vaikutus suotuisan ilmapiirin hyvään levätä.

Sisustaa hyvin käsillään

Kauniita ja omaperäisiä katsomaan dacha koriste hyvin, joka luotiin omin käsin.

Rakentamiseen tarvittava kapasiteetti veden, kirjaa tuesta ja portin materiaali katto. Aluksi pitäisi laatikkomaisen kehyksen. Se on parasta laittaa ratkaisu sementin ja hiekan. Lomakkeen voi olla aivan mitä tahansa. Kätevä käyttää ja valmis betoni rengas, joka sittemmin on päällystetty helposti laatat, keinotekoista tai luonnonkivi, mosaiikki.

Navat on kiinnitetty joko sisäpuolelle rangaistusalueelle, tai asentaa erikseen. Paikoilleen jähmettyneenä tukea ajan mittaan, ei vilkaisi varikolla tulee täyttää soran tai sepeli, kaada ratkaisu.

Asennuksen jälkeen laatikot ja katto pilari on asennettu, joka on peitetty laatat, levyt, tai muu katto materiaalia. Sisäpuolella vesisäiliö.

Koriste hyvin voit koristella luonnollista materiaaleja. Ideoita voidaan vetää Internetistä sivuilta erikoistunut kirjallisuuden. Kaikki nämä lähteet tarjoavat epätavallinen ja alkuperäisen suunnittelun kaivojen kanssa kuvia valmiiden teosten jotka vaikuttavat luovuutta vaihtoehtoja. Valitse muutama, mutta älä unohda mahdollisuutta osoitus oman kykyjä.

Miksi tarvitset kylpy tiiliä? Kaikkiaan jopa hyvin pieni rakennus myymälä, puhumattakaan. edelleen

Kun heidän mökillä juuri mitään jäänteitä sängyt poistetaan sadon, on aika. edelleen

Tässä mitä kiivi istutus: Mutta hedelmä kasvaa hyvin tavallisia kaupunkien asuntoja. Paras aika. edelleen

Timjami - yksi suosituimmista jäsenistä minttu perhe. Se on yrtti natiivi izSredizemnomorya, ja ihmiset siellä kutsuvat sitä. edelleen

Wormwood - erittäin vahva työkalu nopeasti tuoda potilaat järjestyksessä. koiruoholla hoito puhdistaa kehoa kaikilta. edelleen

Kasvihuoneessa ottaa tina (alkaen silli tai muu), suoritetaan reiän pohjan. Vuodesta schepochek Kindle sisällä. edelleen

On käynyt ilmi, että kukat voivat kasvaa harppauksin, ja tämän voit yksinkertaisesti pitäisi tehdä ruokinta. edelleen

vieläkin ideoita:

in Maaliskuu kertoa kausitöihin tässä kuussa, pitää puutarhan täydellisessä kunnossa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

97 − = 96