Making katto olohuoneessa kuva

Making suunnittelu katto olohuoneessa: 5 trendikkäitä 2017

Katto olohuoneessa tulee vastata suunnittelu huone katon muotoilu maailma kehittyy hyvin nopeasti nykyään. Se, että katto - tällä alalla toteuttaa lähes mihin tahansa sisustukseen fantasioita! Loppujen lopuksi katon - se on vapaa huonekaluja alue, jonka pitäisi sisältää vain valoja. Olohuoneessa sinulla on varaa valoisa ja epätavallinen suunnittelu, koska tämä huone on kokoontumispaikka ystävien ja perheen kanssa. mukavaa viettää aikaa täällä äänekäs keskustelu tai suosikki harrastus.

Making katto olohuoneessa: valokuvan katon kipsilevyjä

Kipsilevy on erotettava muista materiaaleista sen monipuolisuus. Monia etuja, jotka voivat antaa joitakin tai muita tapoja järjestää kattoon, yhdistetään keskeytetty kipsilevy kattoon.

Kipsilevy - riittävän joustavaa materiaalia, joka auttaa sinua helposti piilottaa puutteita enimmäismäärän

Edut kipsilevykatot:

 • Kyky piilottaa puutteita nykyisen ylärajan.
 • Alakatto helposti mukautua kaikki käytettävissä olevat johdot ja viestintäkanavat, sekä valaistus.
 • Tuloksena saatu ylärajojen menevät täysin sileä ja tasainen.
 • Alhaiset kustannukset. Kipsilevy on huomattavasti alhaisempi hinta kuin PVC tai joustavaa materiaalia katot.
 • Lämpö ja äänieristys mahdollista, jos laittaa erikoismateriaaleja maan ja katto kipsilevy.
 • Mahdollisuus ideoita eivät rajoitu, jos et kipsilevy kattoon. Se voidaan asentaa useita kerroksia, maali, liitä ja niin edelleen.
 • Kipsilevy on ympäristöystävällinen ja turvallinen kaikenikäisille ja eläimiä.
 • Toisin kuin kalvo Stretch katto Kipsilevy - on kestävä materiaali, ja se kestää korkeita lämpötiloja.
 • Mahdollisuus itse asennus ihmisille, joilla on vähän kokemusta rakentamiseen ja korjaamiseen.

Tällaisen etuja Kipsilevy helposti vedetään johtajat keskuudessa materiaalit sisäkattojen koristeluun.

Kipsilevy sopii sinulle, jos haluat piilottaa puutteita nykyisen ylärajan kaunis ja laadukas pinta nopeasti, helposti ja edullisesti. Muista, että ei ole tarpeen ripustaa kipsilevyä, jos katon korkeus on alle 2,5 metriä.

Ei tietenkään kaikki tässä maailmassa on täydellinen. Puutteet kipsilevy ovat myös saatavilla. Jotta ei saa altistaa illuusioita eikä kiirehtiä rakentaa myymälän arkkia Kipsilevy, on suositeltavaa lukea läpikotaisin pahvi-kipsi rakenteita.

Kipsilevyä olohuoneessa auttaa tekemään katto on ainutlaatuinen ja luova

Miinukset kipsilevystä katto:

 1. Sisäkaton piilottaa seinämien korkeuden. Joka tapauksessa, huoneistoissa enimmäismäärien eivät ole kovin korkeita. Tämä voi olla vakava este asennus riippuvan rakenteen kattoon.
 2. Altistuminen kosteudelle. Olohuoneessa on harvoin kostea, mutta jos haluat järjestää katto yksiö, jossa keittiö on vielä varattu erillinen huone, sinun tulisi varmista, että kosteus ruoanlaitto neste ei kosketa ruokia kiviseinään.
 3. Jos on olemassa mahdollisuus, Persianlahden naapureita päälle, asentamalla kipsilevyä on myös ei-toivottua. Tapahtuman jälkeen, se edellyttää korvattu kokonaan tai osittain katon.
 4. Uusissa taloja, joissa nostoa rakennuksen kipsilevyn on riski murtaa tai loimi kuin jotain muuta.
 5. Jos ei kohdistu kattoon maalaus tai liittämällä, et voi odottaa, että Kipsilevy pysyy raikkaat valkoiset ikuisesti! Tämä materiaali edellyttää väri muuttuu, kun ne altistetaan valolle, kosteudelle ja aika.

Miten saada kattoon olohuoneessa: menestyksekkäin kuvan vaihtoehdot

Itse asiassa, nykyaikaisen tekniikan avulla voidaan toteuttaa kaikki ideasta alan sisustus. Mutta sillä on omat perinteensä kullakin toimialalla. Ammattilaiset suosittelevat, että ensin tutustut vaihtoehtoja suunnittelun katto olohuoneessa, joka sai yleisin keskuudessa.

Ennen kipsilevy katto olohuoneessa, sinun on ensin päätettävä sen suunnittelu ja valaistus

Mitä vaihtoehtoja katot olohuoneessa ovat menestyksekkäin:

 • Ehdoton johtaja joukossa tapoja suunnitella katto olohuoneessa on valkomattalakattu katto. Tämän tuloksen saavuttamiseksi monella tavalla. Voit tehdä sisäkaton valmistettu kangas tai ripustaa kipsilevyä, joka kattaa sen matta maali. Koska tavanomaiset suoritusmuodossa valitaan usein poisto kattoon myöhemmin maalaus tai liitu.
 • Kiilto on myös suosittu koristeluun katto olohuoneessa. Kiilto voi olla valmistettu PVC-kalvo kiristys- tai kalvo voidaan kiinnittää olemassa oleviin ei kiiltävä pinta. Myös korkea kiiltomaali.
 • ympäri kehä tasolla. Erinomainen tyylikäs suoritusmuoto neliön tai suorakaiteen istuimet on saada aikaan pienen ulkoneman ympäri huonetta, katto kehystys. Tämä taso on usein laittaa paikkoja, mikä luo uusia valaistus olohuoneessa.
 • Kuvio. Jos tyyli olohuoneen voit esitellä elementti sisustus, anna sisään huoneeseen kokeilu! Söpö kuvioita katossa - se ei aiheuta kohtuuttomia, ja muodikas ja trendikäs osa sisustusta.
 • Kulmat ja aaltoja. Kattoon näytti todella epätavallinen, on mahdollista harkita mahdollisuutta luoda aaltomainen kattoon tai kattoon altistuvat kulmat. Kiinnitä huomiota seinämien korkeuden: sen pitäisi olla riittävä sisustus näytti orgaanisesti, eikä luo tilan tuntua sverhzamknutogo.
 • Taivas. Luontoteeman on erittäin suosittu moderni sisustus. Yläosa tila on aina luonteenomainen yhdistys: taivaalle. Luo taivaankappaleiden maalaus kattoon avulla valokuvien tulostamiseen, tapetti roikkuu tai monimutkaisia ​​kuvioita LEDien simuloida tähdet. Kuin yö ja päivä taivas upealta katossa olohuoneessa.
 • Geometria. Kyky luoda monitasoisen katto on tehnyt läpimurron maailman taiteellisten ideoiden sisustussuunnittelijat! Pofantaziruet te, keksiä geometrisia kaavoja paikannus monitasoinen rakenteita kattopinta olohuoneessa.

Riippumatta katto olohuoneessa, korkea tai matala, voit tehdä muodikas ja värikäs muotoilu sen katto, valitsemalla sopiva vaihtoehto.

Suunnittelu katto olohuone 2017: modernia ajattelua

Kunkin kurssin muodin ja muotoilun on sen trendejä. Maailman katto verhous liikkuu ajat, ja uusi 2017 odotamme suuntauksia, jotka ovat niin mukavia päästää olohuoneeseesi!

Kipsi enimmäismäärä pystyy täydentävät hyvin suunnittelu olohuoneen ja korosta sen ainutlaatuisuus

Tärkeimmät suuntaukset vuonna 2017:

 1. Luonnonmateriaaleista. ympäristön ideoita kaikkiaan Euroopan valloitus, ja siirretään meidän oleskelun. Ekologia - on käyttää luonnon materiaaleja tai niiden jäljitelmä. Niin, että suuntaus kausi tulee olemaan kattoon, simuloi veistetty kivi. Puu luonnollisesti sopivat täydellisesti sisätilojen maan talon.
 2. Geometria. Kun se tulee suunnitella ja malli, sitten vuonna 2017 tulee olemaan vaihtoehtoja: Vain selkeät geometriset linjat. Lakien geometristen mittasuhteet ja rakentamisen luvut ovat avainasemassa suuntaus kuvio kattopintaan.
 3. Metallia. Palaamme asiaan jäljitelmä materiaalien, miellyttävän muistutti alakatot satiini, mikä ihmeen kuten metallia, joka on myös trendi vuonna 2016-2017. Messinki, kupari, tina - valitse sävy, joka tulee luoksesi ja sisustukseen parhaiten.
 4. Minimalismia. 2017 pois rehevän sisustus, niin lähellä suuntauksia 2015. Nyt yläreunassa taulukon seisoo yksinkertaisuus, vaatimattomuus ja käytännöllisyys. Minimalismi vasten katon pinta on suoritusmuoto tämän suuntauksen.
 5. Kasveja ja eläimiä. Jos haluat koristella, lopeta valinta maailman eläimiä ja kasveja. Kuva kukkia, hedelmiä, kalaa, kantarelli ja vastaavat, voivat hieman infantiili ja sarjakuvamainen, mutta voi sen sijaan olla realistisia ja harkittuja. Mieti tätä suuntausta, ja katto on tärkein koristelu olohuoneessa.
 6. Kansanperinnettä. Kansallisen tietoisuuden syntyy uudelleen läpi sisustus! Perinneaiheiden elvytettiin kuvia ja kuvioita eri pinnoilla - tämä on ehdoton suuntaus 2017. Valitse motiivit vastaavat mielentila.

Artsy valitus monivärinen katto pysyi vuonna 2015. Tänään tapaamme käytännöllinen ja huomaamaton katto designvaihtoehtoja elämiseen.

Muoti tyyli: valitse katto johdolla sisätilojen olohuoneen

Modernisti ei määritetä ainoastaan ​​yksittäisiä suuntauksista kattopinnat, mutta myös korostaa tyylillinen suuntaan. Jotka ovat edullisimpia tulevana vuonna.

Suunnittelu kipsi enimmäismäärä olisi valittava siten, että se on selvä lisä sisätilojen vierashuoneen

Mitä tyylit pidetään muodikkain kaudella 2016-2017:

 • Eklektisesti. Painottomia aikaisemmin, eklektisesti nyt osa suuntaus moderni sisustus taidetta. Luoda katto eklektinen tyyli, voit käyttää puuta tai geometrinen kattoon kipsilevyjen ennusteita.
 • Parvi. Useiden vuosien ajan, se ei menetä asemiaan grungy parvi suuntaan. Tässä sopivia puuta tai metallia laatta taustalla monokromaattinen katto rauhallista vaalean sävyn.
 • Eco-tyyliin. Muodikas ja nautittavaa eko-style tarjoaa käyttää vain luonnollisia materiaaleja. Puinen katto sopii parhaiten.
 • Minimalismia. Tässä suhteessa kokeet ovat usein tarpeettomia. On parasta vetää lumivalkoinen satiini ja piilottaa sen jalkalistat valaistus.
 • Hi-tech. Edelleen huipulla suosio tech hi-tech. Käyttää metalli simuloinnin avulla satiini kangas kireys.

Jokainen muoti trendi on omat mieltymyksensä muoto, rakenne ja väri.

Suunnittelu katto kipsilevyä ja alakattojen olohuoneeseen (video)

Vaikka matala katto, voit tehdä muotoilu, joka sopii elämäntapa ja kotiin. Pienelle elävä olento - se ei kuormita kattoon, ja iso olohuone pääsäännön on toimivaltainen aksentteja. Lukutaitoisia ja johdonmukainen suunnittelu olohuoneessa, koska tämä huone on sydän kotiisi.

Esimerkkejä suunnittelu katto olohuoneessa (sisä kuva)

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Alakatot olohuoneessa sisustus

Olohuone - tämä huone, joka on suunniteltu rentoutumiseen ja viihdyttävä. Siellä on aina kodikas ja mukava, riippumatta tyylillisiä ja huoneen koon.

Äskettäin koristeluun tämän huoneen yhä useammin venytys sisäkattoverhoukset. Että koska ne näyttävät kallista ja haastavaa, anna ymmärtää lähes mitään ideoita.

Seuraavat kuvat alakatot elämiseen, osoittavat monimuotoisuus värejä ja kuvioita, jotka voidaan näyttää pinnallaan.

Mikä tahansa kuvio tai kuva niistä näyttävät realistinen ja jalo ja tavallinen kansi näyttää enemmän intensiivistä ja syvää.

Yleisiä neuvoja valinnasta alakatot

Kuten on tunnettua, suurin etu jännitys pinnoite on, että se voi olla laadullisesti tasolla kattoon ansiosta niitä. Ja myös piilottaa mahdollista halkeamia, tahroja ja muita muodonmuutoksia.

Lisäksi, kuten rainoja on suuri kulutuskestävyys. Niiden keskimääräinen elinikä on noin 50 vuotta.

On huomattava myös, että edessä heidän välitöntä asennusta ei tarvitse suorittaa esivalmistelu työtä. Siksi ne voidaan asentaa ilman ottaa pois huonekalut olohuoneeseen tai muuhun huoneeseen.

Venytys katot ovat kahdenlaisia:

 • Kangasta. Ne voivat olla minkä tahansa levyisiä, joten niitä käytetään usein suurissa tiloissa. Ne on valmistettu ympäristöystävällisiä materiaaleja. Näyttää jalo ja tyylikäs.
 • Vinyyli (PVC). Tällaisen päällysteen leveys jopa 3 metriä. Se voi olla joko kiiltävä tai mattapintainen, sekä mokka tai satiini. Lisäksi ne kestävät paljon painoa. Erityisesti hätätapauksessa, ne säilyttävät eheyden 100 litraa 1 neliömetri.

Valita paras vaihtoehto kangas, on tarpeen ottaa huomioon kaikki parametrit huoneeseen. Mutta joka tapauksessa, emme saa unohtaa sitä, että runsaasti tilaa vievien tavaroiden voi tehdä tilaa liian tumma ja "raskas".

Jos olohuoneessa on pieni, niin voit valita peili arkkia. Ne visuaalisesti laajentaa tilaa ja täytä se valo.

Riippuen kankaan, huoneen se voi heijastua selvästi tai epäselvä. Valtavuudesta tällaista vaikutusta ei kärsi, joka tapauksessa, että huone on kevyt ja painoton.

Peilata pinta ei menetä alkuperäisen ulkoasun, on tarpeen antaa heille lempeä ja säännöllistä hoitoa. Poistaa vahva pesuaineita hioma, ja etusijalle mietoa saippualiuosta ja pehmeää tekstiilikangas.

Niitä käyttäen voit poistaa epäpuhtaudet. Säilyttäen peililevy kirkas, sileä, ilman mitään juovia tai pisteitä.

Kokoelma kuvia alakatot olohuoneeseen - se on joukko upeita ideoita kotiisi. Loppujen lopuksi, ne antavat sinulle mahdollisuuden voittaa tilaa, jotta se on ihailtu ja kiehtoi.

Joissakin tapauksissa on tarpeen käyttää kahta tason katot?

Duplex katot ovat monimutkaisempia ja runsas rakenne. Siksi niitä käytetään yleensä suurissa tiloissa. Niiden avulla voit merkittävästi muuttaa tilan hahmottamiseen, jakamalla se vyöhykkeisiin tai siirtää sen keskellä.

Kuten nimestä voi päätellä, että tämä enimmäismäärä koostuu kahdesta osasta, jotka on sijoitettu eri korkeuksille suhteessa toisiinsa. Ne erotetaan erityinen puusta tehdystä kehyksestä tai metallinauhojen.

Pintaosa voidaan täyttää yhdellä värillä kangas. Mutta useimmiten mieluummin kaksi vivahteita, joita jo suunnittelussa huonekalut, seinät ja tarvikkeet.

Tasot Tällaisen pinnan ei välttämättä järjestetty pystysuoraan kerroksessa. Sen osia voidaan viistetty vinosti tai jopa pyöristetty kupolin muotoon tai kaari.

Kiiltävä ja matta katto olohuoneessa suunnittelu

Kiiltävä pinnoite venytys - olennainen vaihtoehto pieniin tiloihin. Ne visuaalisesti nosta katto ja laajentaa tilaa.

Keinovaloa heijastuu sen pinnasta. Siksi tällaisia ​​terän huone on aina tarpeeksi valoa.

Kirkas kiiltävä katto - tämä on päätös, joka ei ole tylsää ja ei menetä tuoreutta. Vaikka värilliset kankaat näyttävät satunnaisia ​​ja kehittää, ne sopivat täydellisesti etnisen tyylejä.

Matta päällyste venyttää muistuttaa maalattu tai kalkittu katot. Ne näyttävät aristokraattinen ja kallista, erityisesti klassisen ja itämaisia ​​tyylejä.

Ne täyttää tilaa lämpöä ja kotoisaa tunnelmaa. Ja jos yhdistää niitä monimutkaisia ​​valaisimia, se myös toimii täydellinen tausta, mikä sävy niitä oikein.

Musta venytys katto - on varsin tehokas ratkaisu. Sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa ympäristössä, lisäksi tyylejä, joita perinteisesti valittu ainoastaan ​​vaaleita sävyjä - Baroque, maa, "Provence".

Tumma pinnoite on paras käyttää tilavissa huoneissa. Sen jälkeen, kun kaikki, se voi peittää vähän tilaa ja seinämien korkeuden visuaalisesti tehdä vähemmän.

Kiiltävä tumma kangas voi olla paljon kirkkaampi ja houkuttelevampi, jos valita oikea valaistus. Säteet peräisin valaisimia, näkyy sen pinnan, ja antaa hänelle tippa kiillottaa ja hienosäätö.

Mattamusta katto muistuttaa samettia. Sekä ulkonäöltään ja tuntoon tuntemuksia. Ne täyttää huoneen hienostuneisuutta, on vaikea yhdistää tekstiilitarvikkeet.

Tunnetut suunnittelijat suositella täydentämään musta kattojen tummaan seinään suunnitteluun. Mutta huonekalut on oltava tässä tapauksessa mehukas tai päinvastoin, valo, tehty pastellivärit.

Tämä kurssi näyttää hyvin odottamaton ja riskialtista. Mutta voit olla varma, että tämä sisustus on todella erityinen ja ainutlaatuinen.

Ominaisuuksia käytön valkoisen venytyksen enimmäismäärään

Valkoinen venytetty kankaalle - se on win-win sisustustyyppiin. Hän näyttää aina itse, on täydellisen taustan muita värejä, grafiikkaa ja piirustuksia.

Lisää kylmä valkoinen väri sopii huonetta, esimerkiksi art deco-tyyliin. Hän korostaa koko lyhyys rekisteröinnin, lisää huoneen keveyttä ja tilavuutta.

Jos kuitenkin mieluummin lämpimämpi sävy, sitten mahdolliset rajoitukset poistetaan. Loppujen lopuksi tämä maalaus on aina orgaaninen ja kiehtovaa.

Muuten, muuttaa käsitystä ja korjaa pinnan väriä, voit käyttää valaistusjärjestelmä. Esimerkiksi valkoinen pellava käyttö LED-taustavalo, joka on sen värikkäitä valoja antaa todella juhlava tunnelma.

Valkoinen katto yhdistää muihin väreihin. He virkistää kaikki sävyt, lisää ne ilmaisuvoimaa ja tarttuvuus.

Tällaisen kattaminen kussakin sisäisessä tulee todella viehättäviä. Ja ei ole mitään syytä ehdottaa toisin.

Kuvan alkuperäinen versiot jännitteitä päällystämisen valokuvatulostusta

Kaunis enimmäismäärät olohuoneessa, kuten näissä kuvissa, näyttää paino epätyypillisen ja houkutteleva ratkaisuja. Tärkeintä on valita yksi, joka korostaa yleistä sisustustyyli.

Yleisimpiä vaihtoehdot syytä huomata:

 • Abstrakti sommitelma. Ne näyttävät täydellisesti lähes kaikki tyyliin, varsinkin kun seiniä peittävät ja kalusteet ovat helposti epätoivoon.
 • Kuvioita ja seinämaalauksia. Useimmiten ne sijaitsevat ympäri tärkeimmät kattokruunu tai huoneen nurkista. Erittäin mielenkiintoinen ne katsoa jalo kulta ja pronssi sävyjä, koska katto muunnetaan todellinen teltassa tai silkkihuivi.

Valittaessa suunnittelu alakatot olohuoneessa tai muihin huoneisiin, on välttämätöntä ymmärtää yleisen tyylillisiä kuva. Kun kaikki, katto on täynnä sisätilan osalla, joka toimii sisustus, ja funktionaalinen elementti.

Tämä johtuu siitä, että niiden avulla voit muuttaa huoneen totaalisesti, luoda uusia koostumuksia ja jopa muuttaa muotoaan.

Yksityiskohtien valinta valaistuksen kattoon olohuoneessa

Valaistus olohuone venyttää katto, kuten kuva osoittaa, että tänään voidaan käyttää pisteen, ja suurten yksittäisten lamput. Tärkeintä on valita oikea muoto kattokruunut ja lamput suoraan.

Emme saa unohtaa, että enimmäismääriä ei saa altistaa erittäin korkeille tai matalille lämpötiloille. Tässä yhteydessä ne voivat haljeta ja näyttää vähemmän hoidettuja.

Esimerkiksi suurissa tiloissa, valitse suuret lamput epätavallisen muotoisia tai tekstiili lampunvarjostin. Sami lamppu on sijoitettava noin 25 tuumaa päällysteestä.

Se voi olla massiivinen tai taottu metallia, jossa on suuri määrä silmukoita. Tiiviisti, tilaa, voit valita yksinkertainen graafiset valoa suorakulmainen, soikea tai pyöreä.

Pienelle olohuone, voit poimia muutamia paikkoja. Ne myös tulevat eri muotoisia ja kokoisia, mutta on sijoitettu suoraan koloon kankaalle vaakasuoraan tärkein kattoon.

Heidän metallikuori tarjoaa erinomaisen suojan kansi ylikuumenemiselta. Kun tämä on erinomainen lisäkoristetta.

Välttämättömiä tämän suoritusmuodon ja taustavalo täydellisen määrä kuvia. Yksi iso lamppu tässä tapauksessa ei selviydy, ja monet pienet täplät korostetaan kaikkia yksityiskohtia kuvan. Varsinkin kirkkaasti tämä vaikutus voidaan nähdä kankaita kuvalla taivaalle.

Lisäksi voit kokeilla hieman ja luoda monimutkaisia ​​monitahoista koostumus, joka yhdistää useita erilaisia ​​valaistus.

Esimerkiksi, suuri lamppu voidaan sijoittaa huoneen keskelle. Mutta paikkoja on sijoitettu ympäri kehä tai huolimaton hallitsemattomasti.

Älä unohda LED-taustavalo. Se on täydellinen todellinen moderni sisustus, voit lisätä ripauksen vaihtelua ja kirkkaimmillaan yksinkertaisissa arkipäivän muotoilu.

Sen rooli tässä tapauksessa voi toistaa ja tuulettimet, jotka sijoitetaan seinille. Niiden valo voidaan suunnata ylöspäin, mikä luo erityinen iloisen tunnelman ja jännittävä yhdistelmä valon ja varjon.

Alakatot - on moderni, luotettava ja todella mielenkiintoinen ratkaisu olohuoneessa. Ne pystyvät korostaa tyyliä sisustus, piilottaa puutteita ja lisää tarpeellinen monimutkaisuus tahansa huoneeseen ja ylellisyyttä.

Valmistettu kokonaan podobrku vaihtoehtoja erilaisia ​​malleja ja kuvioita.

Yksityiskohtainen analyysi etuja ja haittoja alakattoon kylpyhuone ja WC.

Et tiedä miten parhaiten järjestää kattoon makuuhuoneessa? Muista tutustu valokuvavalinnan.

katto suunnittelu olohuoneessa: Kuvat

Olohuone - huone talossa, jossa perheenjäsenet kokoontuvat kiireisen päivän jälkeen jakaa uutisia, keskustella tulevista tapahtumista ja kiireellisiä asioita. On toivottavaa, että se oli kodikas, mukava, hävittää pitkän aikavälin yhdistys.

Olohuoneessa on kohtauspaikka ystävien, perheen, kun vieraat tai kävijöitä. Näin ollen on kehystetty tyylillä, korkeassa taiteellinen, esteettinen, laadullinen taso, jotta säännösten noudattamiseksi tasolla luonne isännät kotiin, todistamaan heidän maksukyky, hyvä maku, miellyttävä käytös.

Suuri määrä kuvia olohuoneen kattoon muotoilu voit valita erilaisia ​​vaihtoehtoja, se, joka parhaiten sopii toiveet, maut, kykyjä omistajat.

Katto voi merkittävästi muuttaa sisätilojen olohuoneessa. Moderni rakennus ja viimeistely materiaalit mahdollistavat edullinen, nopeasti, tehokkaasti sujunut ja koristella katto, ottaen huomioon haluttu väri, tyyli, muoto, tyyppi valaistus.

Laajalle levinnyt kipsilevykattoihin mahdollistavat sen asettamisen todellisuutta erilaisia ​​arkkitehtonisia tyylejä, suunnittelijat ideoita.

Niiden käyttö tarjoaa useita etuja:

 • alhaiset hinnat kipsilevyn ja lisävarusteet tekevät nämä katot ovat saatavilla lähes jokaisen asiakkaan;

 • niiden avulla voit saada mitään tyyliä, amazing kaunis silmää miellyttävä ilman pintavikoja, joka soveltuu käytettäväksi useimpien rakennusten

 • kipsilevy mahdollistaa käyttää mitä tahansa valaistuksen perinteisiä kattokruunut, kuoret valot, LED-valaistus;

 • tapa asentaa Kipsilevy järjestelmien nopea, yksinkertainen ja avoin kaikille, ei vaadi erityisiä taitoja, osto lisää työkaluja;

 • käyttäen Kipsilevy voi piilottaa viestintä putkijärjestelmiä, johdotuselementteihin, suuret ja pienet epätasaisuudet, vikoja;

 • tarvittaessa lämmittää huoneeseen, eräänlainen katon voit yksinkertaisesti ja helposti tehdä tämän asettamalla lämmitin väliseen tilaan ytimen ja kipsilevy kerros.

Suuri kauneus, katot suosiotaan nopeasti asukkaiden keskuudessa useimmissa maissa.

Niiden lajike - kankaalla, joka on kostutettu liitua, joka on venytetty huoneen, käytetään takaisin XVII Armeniassa. Vuoden jälkipuoliskolla XX vuosisadan, enimmäismäärät on aktiivisessa käytössä Ranskassa, joten on heidän toinen nimi - Ranskan.

PVC tai kankaan polyesterikalvo, jota käytetään tuotannossa alakattoon. Näin ollen, on olemassa kaksi lajikkeiden ryhmä, tunnettu siitä, että ulkonäkö ja ominaisuudet:

 • PVC katto on hyvin kaunis, monipuolinen, saatavana eri väreissä: 200 lajia.

Ne voivat olla edelleen maali, levitetään tulostus piirustuksiin, seinämaalaus.

Suosittu laji, jäljittelemällä taivaan pilvien ja tähdet, kuvilla kukkia, enkeleitä, malleja, kuvakkeet, kopioita kuuluisia maalauksia.

Niiden pinta on matta ja kiiltävä, sametti ja peili. Ottaen huomioon nykyisten rajoitukset leveys PVC rainojen, kuten katot ovat liitossauman tiloissa, joissa on suuri pinta-ala.

 • Kangas tai polyesteristä tai saumaton katot on rajoituksia koko, ja näin ollen, saumat. Määrä on rajoitettu muutamaan eri päävärit matta pinta.

Useammin kuin ei, ne ovat saatavana valkoisena, joka on täydellinen klassinen tyyli sisustus. Ne voidaan maalata ympäristöystävällisiä vesipohjaisia ​​maaleja.

Positiivisen ominaisuuksien alakattoja järjestelmät ovat samanlaisia. Lisäetuna on niiden kyky suojata sisätilojen olohuoneen ja kohteita sijoitetaan se, ylhäältä virtauksen. Vuotava vesi kerätään ja järjestetään tällaisen päällysteen. Avulla asiantuntijat voivat poistaa vettä, minkä jälkeen alakaton palauttaa sen ominaisuuksia.

Tarvittaessa rakenne voidaan purkaa ja palauttamaan heikentymättä niiden laatua.

Kipsialakattoja eivät aina voi mennä omistajien asuntoja Hruštšov johtuu siitä, että tarvitaan lisätilaa telineasennukseen. Seurauksena matalampia, ja niin alhainen seinät.

Kokeneita suunnittelijoita voivat osoittaa taitojaan mahdollisimman paljon näissä huoneissa. On mahdollista visuaalisesti parantaa ja lisätä tilan kautta taitava kattorakenteeseen kanssa asianmukaisen käytön kerrostaminen, kiiltävät pinnat, värjäämällä ne vaaleat värit.

Hämmästyttävä kauneus yhdistelmä tarjoaa yhdistetyn katon. Usein elävät kehä asennettu kipsilevyjen eritasoisiin korostaen keskeinen osa alkuperäisestä avulla venyttää kattoon.

Monet lajit nykyaikaisten kaavoista kodeissa ovat keittiö yhdistettynä olohuone.

Tällaisessa sisustus voi olla kaunis ja omaperäinen tapa jakaa keittiö ja loput avulla valaistus tai yhdistelmä kattoon.

Näkymä katto on kankaalle halutun koon, joka on kiinnitetty erityinen laatikko. Se voi sijaita erilaisia ​​lamppuja. Perusvaatimuksena on rajoittaa syötetty teho hehkulamput 60 W ylikuumenemisen välttämiseksi ja sen jälkeen materiaalin muodonmuutos.

Sisäkaton on eräänlainen nykyaikaisten sisustus. Erityiset alumiiniprofiilit liittää yhteen muodostaen neliön muotoisia soluja käytetään sen asennusta.

Tämän jälkeen ne lisätään pikakiinnityslevyjen, enimmäkseen valkoinen, sileä pinta tai kohokuvio.

Nämä mallit on selkeä näkymä tiukka, koska leikkaavia viivoja profiilin järjestelmän. Niitä voidaan käyttää yhdistelmänä muiden aineiden kanssa tai itsenäisesti.

Nykyaikaisia ​​kattojen koristeluun erilaisia, kaunis, käytännöllinen. Niiden avulla voit muuttaa olohuoneeseen, antaa hänelle mukavuutta, tai kiilto tai yksinkertaista eleganssia yksinkertaisuus, joka vastaa valittua tyyliä sen sisustus.

 • Yhdistämällä keittiö ja olohuone
 • Seinä sisustus makuuhuoneessa käsillään
 • Suunnittelu pienikokoisia asuntoja - Kuva

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

67 + = 75