Making kotisi uudelle vuodelle

Miten sisustaa asunnon tai talon uudenvuodenaattona (50 kuvaa)

Kun uusivuosi lähestyy, monet alkavat ajatella alkavat kotimaasi, koska loma - yksi rakastettu ja iloinen lapsuus. Lisäksi perinteisesti siinä käytetään useiden koriste-elementtejä, erityistä koulutusta, askarrellaan käsillään, ja muut, jotka ovat ainutlaatuisia häntä attribuutteja. Oikein tehty Joulun sisustus täysin nauttia juhla, sinun täytyy luoda iloinen mieliala, tekevät loma unohtumaton. Artikkelissa kerrotaan, miten koristella sisätilojen talon ennen uutta vuotta, ja mitä käyttää sisustus hauskaa ja rentoutumista epäonnistui.

Golden Uudenvuoden sisustus

Kaunis sisustus muodossa joulukuusi seinälle

Seinän koristelu muodossa joulukuusi paperi pallot ja sisustus

Mitä uudenvuoden koristelu on erityisen muodikas ja merkitystä tänä vuonna:

 • Classic on aina muodissa, joten perinteinen puna-kulta sisustus koristella huoneeseen ja joulukuusen koristelu on elossa tällä hetkellä. Erityisen hyvin se yhdistyy klassinen sisustus. Mikä laimentaa liian tarttuva ja intensiivistä valikoima pätevä ja sovelias käyttää valkoista. Ole varovainen käyttäessäsi kullanpunainen yhdistelmä - välttämätön suhteellisuudentajua, sisustus on hyvin aktiivinen.
 • Yksi tärkeimmistä suuntauksista käyttö muuttuu kiiltävä koriste - kulta ja pronssi. Vain se on tärkeää, ettei liioitella - kanssa niin kiivasta sisustus tarvitse tietää toimenpiteen. Muuten talo marssivat palatsiin, ei uudenvuoden sisustus. Best fit pronssi - se näyttää jalompi.
 • "Easy" suunnittelu on myös hyvin suosittu valkoinen ja vihreä sisustus. Tällöin suunnittelu ei juuri koskaan käytetä loistava sisustus. Koko ilmapiiri antaa vaikutelman keveydestä ja tuoreutta. Tämä Uudenvuoden sisustus heijastelee nykyaikaista ekologisen suunnittelun suuntaan.
 • Vuosikerta sisustus on edelleen muodissa. Jos siis vielä lapsuuden joulun leluja joulukuusi, voit käyttää niitä. Vintage Design tyytyväinen yksinkertainen, yksinkertainen sisustus, joka on erityisen suosittu lasten kanssa. Tällöin et voi maksaa liikaa huomiota valikoima värejä.

Kaunis seppele koristeluun kotona uudenvuoden

Seppele, kynttilöitä ja lahjoja uudenvuoden

Suuri seppel uudenvuodenaattona

Epätavallinen sisustus asunto uudenvuoden

Haara Uudenvuoden sisustus olohuoneessa

Making tulen uudenvuodenaattona

Mieti miten sisustaa asunnon päälle uudenvuodenaattona avulla mielenkiintoisia koriste-elementtejä.

 • Sisustus käyttäen seppeleitä. Tällainen koristelu on täysin yhdistettynä erilaisiin sisustustyyleihin. Mutta seppeleet on sovitettava väriä ja tyyliä. Ne näyttävät hyvältä seinillä, oviin ja jopa ikkunat. Lisäksi osa pientä tyylikäs seppeleet koristeltu juhlapöydän luoden joulutunnelmissa nykyisellä vieraille. Seppeleet voidaan valmistaa synteettisestä materiaalista, ja näiden haarojen kasvien - kaikki havupuut, mukaan lukien tavallinen puu.
 • Suuri suunnittelu voi osoittautua, jos käytät tallentaa osti joulupallot. On tärkeää, että ne ovat erikokoisia, mutta yhdistetyn tyylillisesti. Tällainen koristelu on hyvä tasainen pinta: hyllyt, pöydät, hyllyt. Myös nämä pallot voivat kutoa osaksi seppeleet, saattavat vaatimukset aiempaa koriste ja "uusi vuosi."
 • Tee se itse tai ostaa värikäs loma laatikot lahjoja. Nämä säiliöt sijoitetaan kauniita lahjoja jokaiselle perheenjäsenelle - ja kaikki tämä loistossaan leviää puun alla kauniisti. Sitä taustaa vasten joulukuusi lahjoja, voit viettää suuren perheen valokuva ampua kuvia, jotka sitten pitkä muistuttaa kunniakas ja onnellinen loma.

Kaunis joulukoristeita on takkahuone

Joulukoristeet asuvat skandinaaviseen tyyliin

Joulun kynttilät ja joulukuusi ikkunassa

Sisustusta seppeleitä

Miten saada tärkeimmät symboli uudenvuoden juhlat - joulukuusi. Muutamia hyödyllisiä vinkkejä:

 • Älä yritä ripustaa joulukuusen kaikki lelut, joka vain on talossa. Toimenpiteen noudattamiseksi - ei oversaturated sisustus puu näyttää paljon enemmän tyylikäs ja antaa jalo tyylikäs sisustus.
 • Jos talossa on pieniä lapsia elää, lasi ei ole toivottavaa käyttää leluja - ne voivat rikkoutua ja vahingoittaa vauvaa. On myös tärkeää, ettei ole leluja pieniä osia alemmassa puun oksat - jossa lapsi voi saavuttaa. Lukuisat tapaukset kun vauva syö pieniä osia.
 • Laittaa alle joulukuusen matto Joulu - ne myydään kaupoissa, on eri kokoja ja värejä. Tämä matto antaa tilaa puun alla, on mahdollista järjestää mukavaa esittelee - se antaa juhlavan ulkonäkö loppuun puu.

Tekee suuren puun uudenvuodenaattona

Valkoinen ja sininen joulukuusenkoristeita asunnossa

Joulukuusi sisustus violetti ääniä

Kaunis lelu joulukuusi

Valkoinen lelu koristeluun joulukuusi

Valkoinen koristelu joulukuusi ja sisustus

Hopea koristeita joulukuusi ja sisustus

Epätavallinen joulun leluja

 • Voit koristella "talon Eye" on käytetty perinteistä kirkas koristeet, usein - paperi. Se voisi olla lumihiutaleita, ja tarroja, ja seppeleitä. Voit myös leikata paperia siluetit talojen, lumiukkoja, jopa Joulupukki.
 • Lisukkeita kotitekoisia paperi lukuja ja lumihiutaleet villaa, glitter soveltaa. Tämä "lumi" sisustus on hyvin kaunis ja kimallus sisustaa asunnon. Lisäksi hinta on koristelu ei käytännössä mitään, ja tuo paljon iloa.
 • Eaves voidaan koristeltu hopealanka tai Garland. Kaunis reunalistat, kietoutuvat kierre kiiltävä hopealanka.
 • Erittäin mielenkiintoinen ja koriste näyttää tärkeältä pallot, poimia sävy verhot, roikkuu pitkää säiettä. Käytä särkymätön palloja.
 • Jos ikkuna sisustaa sähkö Garland, illalla huone muuttuu satumaa. Ja katu on suunnittelussa ikkuna näyttää hyvin juhlallinen, piristää ihmisiä kulkee talon.
 • Osittain Christmas "tarina koostumus tehty oksia, käpyjä ja luvut näyttivät hyvin koristeelliset ikkunalaudalla. Tällainen sisustus voi tehdä lapsen, panoksemme koristelu talon uudenvuoden.
 • Special valkoinen spray glitter tukeutuu "huurteinen" ikkunoita kuvioita, lumihiutaleet ja muut talven yksityiskohtia ja piirustukset uudenvuoden.

Kaunis joulukoristeita ikkunoita

Vaihtoehdot Ikkunareunustusten uudenvuoden

Haara palloja ja lumihiutaleita ikkunaan

Ikkunareunustusten leluja ja kynttilöitä uudenvuoden

Ikkunareunustusten leluilla ja paperin koristeet uudenvuoden

Suunniteltiin alun ikkunan

 • Se näyttää mukavalta kattokruunu, kerrattua seppeleitä. Kuitenkin tässä tapauksessa on tärkeää seurata tarkasti sääntöjä paloturvallisuutta. Parempaa käyttöä LED-seppeleet - ne ovat turvallisempia.
 • Vuoteen kattokruunu voidaan ripustaa lankojen helmiä ja muita koriste-elementtejä. Tämä muotoilu antaa lampun joulua charmia.
 • Leikkaa paperista siro siluetteja, roikkuu kattokruunu kierteisiin, näyttävät maagisesti antaa hellyyttä ja charmia sisustus, tehden vuosikerta hengessä niin rakastettu monet tänään.

Joulu kattokruunut, koristeltu lumihiutaleet

Joulu kattokruunut, koristeltu pallot

Tähdet kattokruunu koristelu uudenvuoden

Kuvan alkuperäinen kattokruunu koristelua uudenvuoden

 • Ostaa erityisen joulun lautasliinoja. On tärkeää, että sen lisäksi, että uudenvuoden juoni, ne ovat sopusoinnussa väri perusrakenne huoneeseen.
 • Käytä tyylikäs tekstiili pöytäliina. No, jos se on myös jouluaiheisia. Mutta puku ja yksinkertainen, yksivärinen, valittu sopimaan tärkein koristeluun.
 • Järjestää kaunis kynttilät lampetit tai kynttelikkö. Tämä valoisa ja tyylikäs sisustus tarvitsevat juhlallinen maku sisustus.

Koristeet joulupöytään punainen ja vihreän sävyt

Koristeet Joulun pöytäliinat lautasliinat

Koristeet uudenvuoden taulukko värillistä kartonkia ja paperia

hedelmä koristelu uudenvuoden pöydän

Hopeakoristeita taulukon uudenvuoden

Sininen ja valkoinen sisustus taulukon uudenvuoden

Punainen ja valkoinen pöytä sisustus

Kaunis koristelu Uudenvuoden pöydän

kattaukseen kohtelee uudenvuoden

Joitakin hyödyllisiä suosituksia, joiden avulla pystyy älykkäästi ja helposti valmistaa kodin uudenvuoden:

 • Uusi sisustus omin käsin - hyvä idea. Voit tehdä seppeleitä, tähdet, seppele, pallot joulukuusia, lyhdyt ja muita käsitöitä. Tämä antaa ainutlaatuisen tunnelman charmia ja mukavuutta. Puoleensa työtä lasten - ne ovat vain liian mielellään. Niinpä uusi vuosi vahvistaa perhettä ja osalliseksi ehtoollista kaikista kotitalouksista.
 • Muista harkita tyyli huoneen, valitsemalla uusi vuosi sisustus. On epätodennäköistä, että tilanne sopii minimalistinen kömpelö, liian koriste pallot kullalla ja "lumi", kiiltävät tai kirkkaita koristeita. Tietenkin helpoin tapa toimittamaan talon, suunniteltu klassiseen tyyliin, ja jotka eivät noudata mitään tyyliä - voit käyttää melkein mihin tahansa sisustukseen, joka vain toivottaa.
 • Älä käytä liikaa koristeita joulukuusi. On tärkeää, että kuusen vihreillä oksilla oli näkyvissä. Muuten, sisustus on liian voimakas, oversaturated aiheuttaen silmä voi väsyttää nopeasti.
 • Käytä yhtä väriä. Jos valittu sisustus valkoinen ja punainen tai sininen ja kullan värejä, sinun ei tarvitse sekoittaa niitä. Muuten, monimuotoisuus antaa sisätilojen mauton ja satunnaisuutta.
 • Jos asunto on kooltaan pieni, jolloin sen muotoilu käyttää enemmän valoa sisustus. Tumma ja liian kirkas joulukuusenkoristeet, seinät ja ikkunat voi visuaalisesti tekevät tilaa jopa pienempi, mikä ei ole hyväksyttävää tässä tapauksessa. Erityisesti voit käyttää ja täysin valkoinen sisustus, laimenna hieman kultaa tai sininen. Tämä muotoilu luo tarvittavan tunteen ilmavuutta, keveyttä ja viileyttä. Lisäksi valkoinen muotoilu näyttää hyvin juhlava.

Kuten näemme, aseta kädet talon uudenvuoden on helppoa. Tärkeintä - löytää kaikki mukavuudet, mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä, ota sopivin ideoita internetistä ja sisustus lehtiä - ja onnistua.

Seppele joulun leluja uudenvuoden

Joulu seppele tehty oksista ja sisustus

Making kotiisi uudenvuoden

Making tulen uudenvuodenaattona

Kaunis seppeleitä uusivuosi

Joulukuusen pallot ja oksat koristella huoneeseen

Puu seinämäosat puun

Kaunis tähti lanka, helmiä ja seppeleitä

sali koristelu uudenvuoden

Punainen ja valkoinen olohuone uudenvuodenaattona

2 Täytä kaikki kentät, ja soitamme sinulle selvittämään kaikkia vivahteita!

Valokuvalaatuisina ideoita tilaa tavata uudenvuoden 2017

Uusi vuosi - ihanaa aikaa, mikä vaatii sopivan ympäristön. Siksi monet ovat raapiminen päätään, miten sisustaa talon uuden vuoden 2017 (vuosi kukko). Lomatunnelmaa pitkälti luotu maisemista: Joulukuusi ja tyylikkäitä sisustusratkaisuja, välkkyviä kynttilöitä, juhla ruokia, seppeleet ja joululahjat. Ympyrä olisi ilo, juhla ja hieman taikuutta. Loma, joka muistetaan koko vuoden, voit luoda itse. No, tänään originalwoman heittää sinulle paljon ideoita siitä miten sisustaa talon uuden vuoden 2017.

Ideoita sisustaa talon tai huoneen asunnossa uudenvuoden 2017

Katsotaanpa ideoita sisustaa talon uuden vuoden 2017. jauhettu valkoinen alas katoille taloja, puita ja kadut, luoda upea maisema vapaapäiviä. Siksi voit kutsua talven kotiinsa ja tulla sisälle epätavallinen pakkasella ilmapiiri. Pue joulukuusen valkoinen - valkoinen helyjä, köynnöksiä jousitus ja varovasti yhdistää hopea koristeet. Siten kauniisti koristeltu puu loistaa yössä.

Olohuoneessa voi myös poimia valkoinen talvi koristeet, tyynyt ja kääreet, jotka näyttävät ne olivat priporoshit ohut lumikerros. Tämä muotoilu on upea, ihanan kodikas ja ehdottoman ajaton.

Niille, jotka asuvat kerrostalot, se koskee myös kysymys: "Miten sisustaa asunnon uusivuosi 2017 (Year of the Rooster)?". Tänä vuonna metallinhohtosävyt näkyvät kaikki mahdolliset yksityiskohdat - maisemista, valaistus, työpöydän kuvakkeiden.

Yksi kuumimmista trendeistä - se on kupari yhdessä puun ja neutraaleja, tyylikäs värit. Halunnut luoda sisustus tyyliin suunnittelijat laittaa turkista. Ihanteellinen lattialla, tuolit, mutta myös epätavallinen koristelu taulukossa.

Jos todella tiedä miten sisustaa tilaa uuden vuoden 2017 kanssaovetuem kiinnittää huomiota ekologisen trendi, se on saamassa yhä enemmän faneja. Luonnonmateriaaleja, hillityt värit innoittamana luonnollinen maailma, ovat juurtuneet sisätilat. Sen pitäisi siirtää Eco trendi ja joulukoristeita. Kalusteet ja varusteet on valmistettu puusta - kudottu lisäämällä puuvilla, paitsi tuoda talon talven aura, mutta myös tehdä siitä viihtyisä. Sijasta perinteisen palloja juhlava joulukuusenkoristeet tehdään köyden, paperia tai puuta.

Miten kaunis pallot sisustaa talon?

Et tiedä miten sisustaa talon uudenvuoden palloja? Seuraavassa on muutamia ideoita, kuva:

Ideoita koristeluun talon uuden vuoden 2017 ulkopuolella

Jos asut omakotitalossa luultavasti ei haittaa, sisustaa kotisi, paitsi myös sen ulkopuolella, sitten kiinni muutamia ideoita, miten sisustaa talon uuden vuoden, ulkopuolella ei ole vain kaunis, mutta myös alkuperäinen.

Ensimmäinen asia harkita, kun koristamaan ulkopuolella talon uuden vuoden, tämä ovi suunnittelu, jotka sopivat erilaisiin kuusen seppeleet, ja seppeleitä käpyjä ja muita luonnon materiaaleja.

Köynnöksiä, kauniit värikkäiden sateenkaaren värit, paras ratkaisu ulkoisen koristelu talon uudelle vuodelle 2017.

Uskokaa minua, jos seisovat pihalla kelkka ja käski heitä koristeelliset porot kaikki ohikulkijat eivät voineet repiä hänen silmänsä. Se on myös erittäin mukava ja alkuperäinen sisustus kotona uudenvuoden näyttävät oravia tai peura seppeleitä, ja tarkemmin hirvieläinten metallikehyksestä peitetty sähkövalo.

Ideoita miten sisustaa lastenhuoneen uudelle vuodelle 2017

Uusi vuosi - tämä on hyvä aika suunnitella muutoksia ja päivityksiä meidän sisätilat. Mielenkiintoisia ajatuksia koristamaan tilaan voi herättää mielikuvitus, niin perusteltua, varsinkin vauvan huoneen.

Vauva joskus antaa iloa pienetkin yksityiskohdat, joka houkuttelee hänen huomionsa ja herättää mielikuvitusta.

Joulukoristeet voi täysin muuttaa sisätilojen talon ja luoda joulun tunnelman. Vain muutama lyhdyt, joukko oksaa Holly ja juhlava päähine, joka vallitsi koko talon maagisen tunnelman. Mitä joulukoristeita valita lapsen huoneeseen?

Joulun hahmoja enkeleitä, nappuloita Holly ja kynttilät lisää loistoa mihin tahansa huoneeseen. Voit tehdä lapsesi loma seppeleen. Tarvitset vain ostaa valmiina runko ja koristele se oksaa Holly Lisää valitut koruja.

Joulukuusi aina näyttää kauniilta, vaikka kuinka pukeutunut. Making joulukuusi uudenvuoden 2017 (Year of the Rooster) pitäisi poimia sisustus sävy. Sininen - in pojan huoneeseen ja kultaa tytön huoneeseen. Voit myös laittaa avantgarden ja ostaa värikäs joulukuusi. Lapset rakastavat pukeutua itse joulukuusenkoristeet teki oman, esimerkiksi voidaan tehdä lasten lasitettu piparkakut, paperia koristeet, pastaa tai langan ja ripustaa ne joulukuuseen

Vuonna lastenhuone koristeluun ovat puita kuin alkuperäinen idea toimii myös seinälle tarroja, tyynyn tai vuodevaatteiden joulun kuviot. Jotta lapsen huoneeseen, voit ostaa hyvin pieni pussitettu puu. Oveen, seinään tai sängyn runko ripustaa joulukoristeet huovasta valmistettuja, esimerkiksi sukat joulupukki, poro, lumiukko tai kukko.

Muuten, yksinkertainen koristelu joulukuusi uudenvuoden 2017 lastenhuoneessa lapsesi voi muuttua jännittävä seikkailu, lapset ovat kovasti tässä ammatissa.

Ihana loma koristeet ovat kaikenlaisia ​​taskulamput. Ideoita miten sisustaa talon uuden vuoden paljon, lapsen huoneeseen pitäisi saada kirkkain ja turvallista sisustus.

Voit upottaa niitä pieniä kynttilöitä, kauniit koristeet. Tarpeeksi laittaa sisälle lampun tuoksukynttilät, ja koko huone on täynnä juhlava maku! Kuitenkin koristelu tilaa lapsen sijaan kynttilän on parempi käyttää koristeluun LEDit.

Hehkuva pallot pumpulia - on viimeistä huutoa ... ja kaunis koriste loma. Pallot ovat ihanteellisia lastenhuoneessa, valaisemaan sen lempeä ja pehmeä valo. Lapsi ehkä halua osa heidän kanssaan, ja uuden vuoden jälkeen. Tässä on toinen ajatus miten sisustaa tilaa uudenvuoden erityisesti lapsilla

Juhlapöydän uudenvuoden puolue

Valkoinen ruokia - on synonyymi eleganssia. Monet stylistit suositella kysymys tässä Väri kaikki loma taulukossa, lisäämällä palvelun valkoisia kynttilänjalkoja, kynttilöitä ja seppele.

Valmistelee juhla kattaukseen, älä unohtaa rustiikkityyliin, varsinkin kun uusi vuosi on määrä tavata maan. Koristeluun voi toimia turkisten yhdessä puuta!

Voit käyttää laudoista kuin stand tai ottaa pala raakapuun kirjoittamaan sen valikosta. Keskiosassa taulukon luoda oman kappaleen puun joitakin loistavia lisäyksiä. Tässä roolissa ihanteellinen kuparin astiat, ja sisustettu samoja värejä, ja astiat.

Voidakseen tarjota asiakkailleen ainutlaatuisen tunnelman, on varauduttava alkuperäiseen vinjettien ja järjestää lautasella, haarojen väliin, tai liittää lasia. Tärkeintä on juhla järjestely - on luoda hyvä, ystävällinen tunnelma. Kupari lisäravinteet tarjoavat lämpimän ja kodikkaan tunnelman jokaiseen kotiin!

Juhlapöydän koristeet, voit käyttää metsän käpyjä ja kuusen oksia, ja paperipyyhkeitä tilalle puuvillaa.

Musta ja valkoinen ja punainen ja valkoinen - ikuinen duets. Nämä värit ovat täydellinen joulua tyyli. Jos haluat luoda epätavallinen loma sisustus, moderni, tyylikäs ja kunnollinen näyttää musta pöytäliina täydellinen valkoiset astiat, joulukuusi, mustiin pukeutunut lelu, mieluiten matta sävy ja kääritty valkoinen paperi kulta lahjoja.

Koristelu pullo samppanjaa uuden vuoden

Tietenkin, jos koristella samppanjaa uuden vuoden omin käsin kaikki vieraat ilahtuvat, ja loma pöytä on paljon kirkkaampi. Ollakseen koristeluun pulloa samppanjaa uudenvuoden omin käsin ei ollut kovin monimutkainen, siellä paljon ideoita koristelevat alempi askel askeleelta kuvan ideoita, joka on hyödyllinen.

Jos koristelu pullo samppanjaa uuden vuoden päätitte olla järjestämättä omaa, on paljon vaihtoehtoja, miten tehdä koristeluun pulloa samppanjaa uuden vuoden, esimerkiksi, on valmis Uusi cheholchiki Pullo, kuten kuvassa:

Vieläkin ideoita koristeluun pulloa samppanjaa, eikä vain voi katsoa täältä.

Miten sisustaa tilaa tallentaa, koulu ja toimisto uuden vuoden 2017

Joulu - maaginen, jonka aikana jokainen haluaa tuntea tämä erityinen tunnelma, joten kannattaa huolehtia sen perustamisen paitsi asunnossa. Asianmukaiset toimistokalusteet, kauppa tai luokkahuoneessa kuka tahansa ympäristössä, tuntea tuntea taika aura.

Miten sisustaa toimiston uudelle vuodelle on yleensä ratkaistu työntekijöitä tämän toimiston, joten keräsi ja ystävällinen, eivät häiritse toisiaan ilmaisemaan mielipiteitään ja ajatuksiaan.

Juhlava tunnelma tässä tapauksessa luo puuhun. Siksi vaihtoehtoja miten sisustaa joulukuusi uudenvuoden ja valokuva ideoita ennen loman täynnä koko internet. Uuden vuoden koristeluun joulukuusia voidaan käyttää luonnonmateriaaleja sekä tavallista lasia tai muovia leluja. Making joulukuusi 2017

Se on sovitettu koko huoneen, jotta ei absorboida sisätilaan. Nykyisin tuoksuva puu vaatii huolellisuutta, on suositeltavaa ostaa keinotekoisia.

Jos neuvotaan koristella toimistoon uudenvuoden omin käsin ja työntekijöiden huomioon, että värisävyjä joulun leluja ja muut koristeet voidaan valita mukaisesti yhtiön logon. Sisustus koskevia virallisia tiloja parempi pitäytyä minimalismia. Heterogeeninen joukko lumihiutaleet, lumiukkoja, enkeleitä ja kukko hahmoja antaa toimistossa kevytmielistä laatuaan.

On välttämätöntä löytää tasapaino ja ylläpitää tyyliä. Esimerkiksi pieni keinotekoinen puu ja alkuperäinen matkamuistoja tyyliin hi-tech tai avantgardea.

Työntekijät tuntevat koko täyteys loma, jolloin juovat suosikki kahvia tai teetä mukista juhlava teema. Toimisto on yleensä koristeltu uuden vuoden, näet kuvassa alla:

Aattona opettajat alkavat ajatella, miten sisustaa luokkahuoneessa uudelle vuodelle. Usein koulusta voi kuulla myös me sisustaa luokalla koulussa uutta vuotta - se on yksi parhaista päätöksistä, koska lapset ovat aina paljon alkuperäisiä ja kauniita ajatuksia.

Myös jokainen esikoulu on tarpeen koristella ryhmään päiväkodissa uutta vuotta. eniten yhteiset koristeet luokan koulussa ja päiväkodissa ryhmä Garland ja mänty seppeleitä, jotka soveltuvat hyvin käytettäväksi pienissä toimistoissa johtuu siitä, että voit ripustaa ne lähes minne tahansa. Tässä mitä etsiä koruja luokat ja ryhmät päiväkodissa uuden vuoden, kuva:

Toinen luokka, jotka on ajateltava uudenvuoden sisustus, tulee myyjät, koska usein päättää miten sisustaa myymälän uusi vuosi on pysyä heidän harteillaan.

Joten, millainen kultakauppa uudenvuoden omin käsin kaikkein yksinkertainen ja helposti, mutta myös kauniita ja omaperäisiä?

Yksinkertaisin olisi kaikenlaisia ​​köynnöksiä, kuten hehkuva ja yksinkertaisesti kauniita palloja ja pompoms. Älä unohda koristella ikkunat, ajatus siitä, miten he voivat koristella näet alla.

Jos myymälän tila sallii, voit laittaa pienen joulukuusen ja koristella sen, ja älä laiminlyödä palloja ja koristelu etuoven ihmettelemään. Tässä muutamia ajatuksia siitä, miten sisustaa myymälän uuden vuoden, kuva:

Miten sisustaa ikkunan uudenvuodenaattona

Ennen kuin aloitat koristelu ikkunoiden uudenvuodenaattona, on tarpeen määritellä tyyliä vastaamaan muun tiloissa. Jos ideoita talon uuden vuoden voi kiivetä päähäsi, niin autamme sinua.

Jos huone on sisustettu klassiseen tyyliin, perinteinen koristeet näyttävät sopivampi. Ikkunalaudalla ovat lumiukkoja, joulukuusia, tai enkeleitä. Lasi koristeltu talvi kohtauksia tehty esimerkiksi keinolumi. Piirustukset tai lisävarusteita valkoinen, hopea tai kulta värejä, tuo taloon valoa ja lämpöä.

Muoti tarvikkeet - ja helmi koruja, voit ripustaa ne joulukuuseen, mutta yhtä kaunis ne näyttävät kiinnitetty verhoja tai laittaa ikkunalaudalla.

Ikkunat voidaan koristeltu mänty seppeleet, köynnöksiä höyhenten, pähkinöitä, ja helmiä. Luo juhlava tunnelma tarroja tai stensiilit Joulupukin, enkeleitä ja lumihiutaleita veistetty. Ikkunakoristeita, voit käyttää keinotekoista lunta suihkeen muodossa tai erityisiä helposti pestäviä maalilla.

Miten valita joulukuusi ja miten sisustaa sen mukaan Feng Shui, video:

Tietenkään se ei ole kaikki ideat koristeluun talon uuden vuoden 2017, mutta olemme koonneet sinulle tänään tässä artikkelissa, kaunein ja alkuperäiset versiot sisustuksessa loma. Toivotamme sinulle miellyttävää vapaapäiviä ja onnellista uutta vuotta!

Monet alkuperäisen ideoita suunnitteluun. -Niin, että voin tehdä käsillään, jotain on vielä aikaa oppia tekemään loma ikimuistoinen!

Erinomainen sisustus kotiin tai toimistoon - se on uudenvuoden koostumus luonnon kuusen ja tuoreita kukkia, kaunis, juhla, ja haju on ihana. Voit myös tehdä omia. kollegansa Cape käsityö

Kaunis ja mielenkiintoinen muotoilu! Muista tehdä sama uudenvuoden!

Paljon kiitoksia resepti!

Olen kyllästynyt jyrkästi perjantai-iltana. Oksentelu ja ripuli samanaikaisesti läpi ...

Tein niin rahalle, ostin vihreä saippua, kylpysuola ...

Olen Saniya muuttuvat köyhyyttä 5 $ miljoonaa euroa. 27 * 108 kertaa niin.

Jo pitkään olen ymmälläni siitä, miten tehdä yllätys suosikki tyttöystävä devichn ...

Varoitus! Kaikki oikeudet pidätetään. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on sallittua vain, jos tekijä ja aktiivinen linkki http://originalwoman.ru.

Blogi alkuperäinen naisten muoti ja tyyli, kauneus ja terveys, miten erottua joukosta ja olla alkuperäisiä.

Miten sisustaa talon uudenvuodenaattona 2018

Symboli ensi vuonna - iloinen leikkisä koira, joka ei siedä konservatiivinen joulukuusen nurkassa olohuoneessa. Hän piti runsaasti leluja, kirkas hopealanka ja epätavallinen koruja.

Mutta muuttaa kotisi osaksi esimerkki joulun satu ei vaadi valtavia määriä rahaa - tarpeeksi lukea tämän artikkelin ja tehdä yksinkertainen ajatus sisustaa talon uudenvuoden.

Koira ei siedä liiallisia mahtipontisuus ja teeskentely. Hän pitää mukavuus ja helppous. Koristelu talon, sinun täytyy luoda sitä rauhassa. Myös koirat eivät pidä suunnittelu epätavanomaisen talon köynnöksiä, serpentiini ja muut hopealanka - se luo tunteen sotkua. Siksi suotuisimmat yhdistelmä olisi yksi mukavuus ja yksinkertainen dokoro.

Johtuen siitä, että symboli 2018 lemmikkieläinten olisi pidettävä kiinni yksinkertaisia ​​tyylejä ja suuntauksia, kuten Boho-chic, eko-tyyliä tai jäljitelmä maan ja maalaismainen. Mitä enemmän itse tehtyjä koristeita käytät, sitä suurempi todennäköisyys saada hyväksi Dogs.

Yrittää minimoida läsnäolo talossa tehtaan sisustus muovia, metallia ja lasia. Nämä "ei-elävä" materiaalit ilkeä koirat. Mutta hän on iloinen epätavallinen käsintehtyjä koruja: Little Angel, pieniä eläimiä, jouset, tekstiili seppeleitä.

Koira - puolustaja alueellaan. Siksi älä ole laiska tehdä pieni aitta lukot ja kahvat koristavat ikkunat ja ovet. Voit ostaa valmiina koristeellisia lukkoja. Tämä ei ainoastaan ​​luoda "oikea" uudenvuoden tunnelmaa, mutta myös tehdä selväksi, emäntä talon ja sulki vastustajien ei voi päästä alueelle.

Käytä stensiilit ja tarrat

Jos ostat yksi monista uudenvuoden myynti stensiilit ja keinolumi, vain puolen tunnin maalata koko talo voi olla oikukas talvi kuvio. Kaavain haluttaessa lainkaan voidaan tehdä itsenäisesti kautta paperi veitsi ja kartonkiarkki. Kallis keinolumen korvataan valkoinen hammastahna, joka on lisäksi paljon helpompaa pestä pois lasipinnat.

Laatta, puukalusteet ja tapetit maalata ole sen arvoinen, muuten voit jättää joulutunnelmissa asunnossa lähimpään korjaukseen. Tällaisten pintojen parempi poimia tarroja, jotka voidaan helposti poistaa lopussa loma.

Katkaisemalla ylimääräinen oksat asennuksen aikana puun teille kauneutta, joka ei tiedä on tallennettu materiaalia perusta hänen tulevan Jouluseppeleet. Tietenkin voit ostaa valmiina tai saada viimeinen vuosi monivärisiä sade, vain paksu haju männyn neulasia tämä ei korvaa.

Koristele seppeleen kuivattuja sitrushedelmiä renkaat, helmiä, pähkinät, punaisilla nauhoilla, kultainen kelloja - ja koira ei voi vastustaa tällaista loistoa. Jos lähellä etuoven, joka normaalisti roikkuu seppeleen, siellä pistorasia, muut LED taskulamput koostumus.

Saavuttaa samankaltaisuus sisustus elinympäristön Dogs, astrologit suositeltavaa koristella asunto uudenvuoden 2018 avulla vanhoja muotokuvia ja valokuvia, kortteja rakkailtamme, vanhat laatikot, muistoesineitä, käsintehtyjä tuotteita.

Symboli 2018, on se posliini pentu säästöpossu tai hakata hauska koira, Mark kunniallinen, näkyvin paikka. Muodosta pikku koirankoppi tehty pahvista ja "hoitaa" koriste koira luun.

Se ei ole suositeltavaa käyttää hahmoja, patsaita ja muita esineitä ja kuva kissojen. Tiedetään, että koirat ovat usein ristiriidassa niiden kanssa.

Odotetaan uudenvuoden ei voida ajatella ilman valokeilassa tulipalon. Jos talossa on takka, muista puhdistaa sen ennen lomia, kerätä polttopuut ja koristella itse.

Voit myös käyttää kynttilöitä ja lyhtyjä. Järjestää niitä kodin, lisäämällä koostumuksiin kuusen oksat, hedelmät, kirkas hopealanka. Mutta ryhtyä varotoimiin ja parempaa Luovu tätä ajatusta, jos talo on pieni lapsi elää.

Älä unohda kylpyhuone, keittiö ja eteinen

Yleensä joulun sisustus "elää" vain tärkeimmät olohuonetta, mutta siinä keittiön sisustus, eteinen, makuuhuone, monet unohtaa. Mutta miksi ei koristella koko talo täysin neliö uudenvuodenaattona 2018?

Älä unohda ominaisuuksia jokaisessa huoneessa. Korkea ilmankosteus kylpyhuoneessa ei salli käyttää syötävät koristeet, mutta peili ja laatta antaa valtava tilaa luovuudelle. He voivat maalata pestävä markkereita tai maaleja, hammastahnaa, tai koristella tarroilla.

Keittiössä on parempi olla sijoittaa tekstiili koristelu, joka on nopeasti kyllästetty haju ruokaa. Tulee tarkoituksenmukaista sade, hopealanka, serpentiinit, sillä ehdolla, että tämä kaikki ei estä prosessia ruoanlaittoon.

Symboli 2018 omistettu isäntäänsä ja arvostaa ystävällisyyttä. Siksi on erittäin hyödyllistä antaa hieman hyvällä tuulella sivulliset, koristelu ikkunoiden joulua satuja. Tuoda lemmikin piirtää yhtä hauskaa kuvia Liitä tarroja ikkunoihin, laittaa numero "2018" loistavat valot.

Jos asut omakotitalossa, tilaa luovuudelle yleensä on rajaton. Voit koristella kuusen seppeleet ja pieniä palloja ulkoseinien talon, puut tontille kääri kotitekoinen köynnöksiä, talon edessä roikkua hahmoja hauska koiria ja enkeleitä.

Kotiisi näyttämään piparkakkutalon satu, etukäteen ostaa LED-valot ja koristella sen kokoisen talon tai ajotieltä. LEDit, päinvastoin kuin tavanomaiset hehkulamput, kuluttaa hyvin vähän virtaa, jotta tämä koristelu maksaa melko edullisia.

Toivottavasti nyt osaat sisustaa hänen asuntonsa uudenvuoden 2018. Aina houkutellut tähän prosessiin kotitalouden - loistava tunnelma on taatusti jokaiselle osallistujalle. Kiistojen välttämiseksi riisuttu talon erillisiin paikkoihin, ja kun on ollut yleistä tarkistamista koristamaan talon ja esitellään kaikille, poikkeuksetta pieni yllätyksiä vaivaa. Hyvää uutta vuotta!

Miten sisustaa pöytä uusivuosi 2018

Uusi kampaus 2018

Muoti kynnet uudenvuodenaattona 2018

Mekko uusivuosi 2018

Skenaariot uudenvuoden 2018

Lahjat uudenvuoden 2018

Miten juhlia uutta vuotta 2018

Käsityöt uudenvuoden 2018 omin käsin

Miten sisustaa joulukuusi uudenvuoden 2018

Uusi vuosi meikki 2018

Lahjat uudenvuoden 2018

Skenaariot uudenvuoden 2018

Miten sisustaa pöytä uusivuosi 2018

Yllätys syntymäpäivä tyttöystävä

5 ideoita epätavallinen juhlia syntymäpäivää

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

39 − 38 =