Making lastenhuoneet

Miten sisustaa lastenhuoneen

Lastenhuoneessa on tehtävä eri "aikuisten" huonetta. Tämä ja elävämpiä värejä ja epätavalliset ja kuvia, ja täysin eri asia. Tavallisesti luominen lastenhuone harjoittavat aikuisilla, mutta jos lapsi on vanhempi, ottamaan sen mukaan prosessiin, vaikka se osallistuu sisustus oman huoneen.

Mikä on ero tämän nimenomaisen huoneen muusta ja on totta aksentti? Olemme laatineet joitakin tärkeitä vihjeitä, jotka auttavat sinua luomaan täydellisen lastentarha.

Yleisiä virheitä suunnittelussa lasten

Hyvin usein, lapset aikuiset määrätä niiden näkökulmasta ja tuntuu, että heillä on jotain parempaa tietää, mitä lapsi haluaa. Mutta useimmissa tapauksissa tämä ei ole totta. Älä täytä sisätilojen lasten "lapsellinen" asioita. Kaneja, kettuja ja tiivisteet lastenhuoneessa näyttää erittäin mukava, mutta lapsi he ovat todennäköisemmin kiinnostuneita lyhyessä ajassa. Yrittää luoda lastenhuone, joka valittaa lapselle. Tämä huone olisi vastattava täsmälleen hänen etujaan eikä etuja vanhemmille.

Toinen yleinen virhe - luominen lastenhuone, ei poikkea "aikuisten". Raskaat verhot ja verhot eivät ole valtava paikka tässä huoneessa. Älä myöskään lähettää täällä kuvajoukkoa tai kopioita maalauksista tunnettujen taiteilijoiden. Jos niin haluavat koristella seinämaalauksissa lapsen huoneeseen, saat maalausten joiden tekijätiedot kuuluu poikasi tai tyttäresi. Nämä maalaukset eivät vain näyttää hyvältä lastentarha, mutta myös näyttää lapselle kuinka paljon arvostamme hänen ja hänen toimiaan.

Oikea lähestymistapa sisustus lasten huone

Jos haluat luoda todella hyvä vauva, kun vauva on mukava ja hauska viettää aikaa, sinun täytyy keskittyä ensisijaisesti lapsen.

Yrittää käyttää kuvassa olevat sisätilojen sarjakuvia tai lastenkirjoja. Nalle Puh ja hänen ystävänsä, sijaitsee tapetti lähellä vauvan sänkyyn, väittelee syvään uneen, ja kattokruunu muotoinen merkki "Smeshariki" perii loistava tunnelma aamulla.

Kiinnitä huomiota lapsen taipumuksia. "Clean" seinään lasten ehdottomasti kiinnostunut nuori taiteilija, mutta lapsen huone mieltymys musiikkia tai sen suunnitteluun todennäköisesti pysyy puhtaana.

Älä yritä vaikuttaa lapsen avulla hänen lastenhuone, jos vauva ei halua oppia soittamaan jotakin instrumenttia, tahallinen maininta niistä sisätilojen lasten ainoa syy hylkäämiseen.

Jokainen lapsi kasvaa ja kehittyy omaan suuntaan, joka perustuu hänen etujensa luomisessa lastenhuoneeseen. Pojille, rakastaja jalkapallo, täydellinen ratkaisu olisi maton muodossa jalkapallokenttä tai tyynyjä, kuin iso jalkapalloja. Jos lapsesi on kiehtonut avaruus, saada yövalo, ulkonevat vauva tähti kattoon. Tämä yövalo auttaa nopeammin, laittaa vähän tähtitieteilijä nukkumaan.

Jos sinulla on kyky ja halu, kaikki lastenhuoneessa voidaan suunnitella yhdessä tyyliin: vuoteesta ja päättyy lamppuja. Tämä saattaa olla teema koneita tai supersankari, prinsessa tai merenpohjan linnassa.

Miten ratkaista riitoja suunnittelussa lasten

Prosessissa sisustus lasten huone välttämättä ole ristiriitaa. Ideoita aikuiset ja lapset eivät useinkaan vastaa toisiaan. Missään tapauksessa et saa painostaa lasta. Jos tarjoat lapselle valmiina hanke huoneestaan, ja lapsi samaa mieltä aivan kaikesta, niin luulet, jos tukahduttaa sen viranomaiselleen. Jopa ne vanhemmat, jotka näyttivät täysin tuntevat lapset pakotetaan tekemään kompromisseja. Riidoissa, jotka koskevat lapsen huoneeseen, on valmis luopumaan. Älä huoli, vauva kasvaa, muutamaa kuukautta myöhemmin hän menettää kiinnostuksensa mitä et pidä.

Vuoden valinta kalusteet ja varusteet, yrittää kunnolla esille, luo tilanteen selvä valinta. Jos kysyt mitä lapsesi haluaa nukkumaan, on epätodennäköistä saada ymmärrettävässä vastauksen. Mutta kysyy, kumpi kahdesta erityistä sänkyä kuin se enemmän, kuulet erillinen asema lapsen.

Älä unohda, että voit aina tarkentaa ajatus vauva. Lisäksi voit kiinnostaa häntä ajatus, jotta se veisi hänet omaan ja puolustan viimeiseen.

Älä unohda syöttää lastentarha muutamia yksityiskohtia, joka antaa lapselle tilaa pelejä. Puiset portaat, seinällä ei vain edistää liikuntaa lapsen, mutta mahdollistaa myös tarjota todellista merirosvo. Kun tähän lisätään pieni puinen alusta ohjauspyörä - ja poikasi on todellinen kapteeni.

Aseta näytön huoneen maalattu raketti (voit tehdä sen kanssa lapsi) ja mene avaruusmatka. Laita nuori prinsessa huone pieni pukeutumispöytä homo, niin että hän voisi kokeilla vaatteita ja epätavallisia kampaus.

Taimitarhan kasveja ovat välttämättömiä. He eivät vain rikastuttaa hapella, mutta myös vähentää pölyn määrää, joka, kuten tunnettua, muodostuu yksinkertaisesti tyhjästä lastenhuoneessa. Mutta yritä välttää massiivinen ruukkuihin ja porealtaat, korvata ne helposti ruukuissa. Voit myös sijoittaa kukkia ikkunalaudalle.

Lapset - paras paikka laittaa lapsen luovia teoksia. Ja se ei ole vain piirustuksia tai esimerkiksi luvut savesta. Voit ommella lapsesi päiväpeite tilkkutäkki, tie pad vaatekappaleita, jotka on jo pieni lapsi. Yritä koristella lastenhuoneen hänen kanssaan ja saat heti kaksinkertaistaa tuloksen: ei vain muuttaa huonetta, mutta myös paremmin ymmärtämään lapsellesi.

Valokuva lastenhuoneessa

Tämä sänky - unelma jokaisen nuoren kilpa-ajaja. Se, hän on heidän tulevaisuutensa voitto, mutta silti hyvin nukuttua ennen suuri kilpailu, sillä nukkua se mahtava (tarkistetaan joka ilta äitini).

Kynnyksellä tämä sänky pysähdymme kiistelleet kuka nukkuu silloin. Salama osoittautui vahva peruste.

Miten sisustaa lastenhuoneen oikea?

Sovitus lastenhuoneessa olisi kiinnitettävä paljon huomiota. Ensinnäkin on syytä laittaa paljon erilaisia ​​huonekaluja Tarvittavia ja viimeistely vuodevaatteet kaappiin. Ja kaikki tämä tulee sijoittaa niin, että oli suurin vapaata tilaa lapsen mukavuutta. Oppia koristella lastentarha käsitellään tässä artikkelissa.

Yksi tärkeimmistä edellytyksistä toimivaltaisen järjestely lastenhuoneisiin on kaavoitus. Lastenhuoneessa on tärkeää sijoittaa kolmeen alueilla oikein.

 1. Ensimmäinen näistä - työpaikan, jonka pitäisi olla mahdollisimman mukava, ja niissä on työpöytä ja kirjahyllyt tallentamiseen tarvittavan koulutarvikkeita. Erittäin kätevä käyttää ikkunalaudalla työalueelle. Tässä tapauksessa se tulee jatkeena työpöydälle, joka on kätevä nostaa työalueella ja säästää tilaa huoneeseen.
 2. Toinen tärkeä alue lastentarha on peli. Sen pitäisi olla hyvin valaistu. Vanhemmille lasten leikkialue, voit lisätä liikunta-ja pikkulapsille leikkialue pitäisi olla iso laatikko tai kätevä säilytyslaatikko leluja.
 3. Kolmas vyöhyke - oleskelualue. Vauvan kehto riittää, mutta vanhempi lapsi 2-3 vuotta enää tarvitse todellinen koko sänky. Vuonna makuuhuone, valaistus olisi vaimeaa, ja huonekalut ja tarvikkeet minimaalinen määrä. Kaikki pitäisi edistää normaalin hyvän unen.

Jos lastenhuone on pieni ja se on suunniteltu kaksi lasta, paras vaihtoehto olisi kerrossänky hänelle. Jakaa tämä huone vyöhykkeisiin auttaa taustakuva eri värejä. On myös mahdollista jakaa huoneen näytön tai verho. Lisäksi, jos tila sallii, huone voidaan jakaa sisäänrakennettu kaari. Modernit huonekalut on hyvin käytännöllinen ja mobiili, joten se voidaan helposti siirtää paikasta toiseen, ja tästä johtuen huone voidaan jakaa, katkaista osa kiinteistöstä esittämien kaappiin tai kirjahyllyt, jotka erottavat pelin ja työalueen makuuhuoneesta.

Valinta värit lastenhuoneessa

Väripaletti seinät, katto ja verhot pikkulasten riippuu valitusta teemasta. Jos tämä vauva tytöille, se voidaan järjestää linnan pikku prinsessa, jota hallitsevat vaaleanpunainen ja kultainen sävyjä. Pojalle sopii dynaaminen, kirkkaita värejä, mutta on tärkeää, ettei liikaa sitä kirkkautta. Kaikkien pitäisi olla kohtuullisesti.

Voittanut muotoilu on yksi huoneen sisustus hänen hiljainen pastellivärit kirkkaan aksentti lisävarusteita, kuten tyynyjä, verhoja, verhoilu jne Lastenpsykologilla suositeltavaa valita päävärit suunnittelusta lapsen huoneeseen sininen, kerma, kulta, beige, vaaleanpunainen tai vaalean lila, matta vihreä. Paljon kirkkaita värejä tarkoituksenmukaista käyttää ainoastaan ​​leikkialueella, jossa he luovat oikean sävyn viihde- ja vapaa lapsen.

Lapsen ikä on myös tärkeä rooli värivalikoima. Esimerkiksi lapselle enintään 3 vuotta hiljainen värejä sopivat parhaiten yleistä taustaa huoneen, ja stressi voi tehdä sillä kirkkaita kuvia, kuten kuvia kukista, pieneläinten, perhosia, että vauva on utelias oppimaan.

Iässä 3-10 vuotta vanhoja lapset ovat erittäin dynaamisia, niiden edut ja maistuu voi muuttua useita kertoja päivässä. Vanhempien täytyy varautua siihen, että nykyään lapsi kuten vihreä, ja huomenna hän oli iloinen kulta. Tässä iässä lapset ovat intohimo tehdä, varsinkin seinillä, joten on toivottavaa kohdistaa osa seinää näitä "taiteen" tai perustaa erillinen hallituksen. Sisustus huone on täynnä kirkas lisävarusteita.

Valitessaan suunnittelu nuoren lapsen huoneeseen tulisi kuulla omistajan huoneen, koska tässä iässä lapsi jo on oma maku ja etuja, joten huone sinun täytyy rekisteröityä niiden mukaisesti.

Valitessaan värimaailman lastentarha, on muistettava, että pikkulapsi lapsi tarvitsee lepoa, niin hiljainen pastellivärit pitäisi sisällä vallitsevat. Hyvä vaihtoehto sisustus voi olla chalet tyyliin. Koristelu seinät tähän tyyliin käyttää luonnollisia materiaaleja, jotka ovat ympäristöystävällisiä, sillä on suotuisa vaikutus lapsen terveyteen. Vanhempi lapsi seinä sisustus voidaan myöntää omin käsin, jossa lapsi itse voi osallistua siihen, varmista, että on vetosi häneen, koska edut ja toiveet lapsi on hyvin tärkeä, koska juuri hän eläisi tässä huoneessa.

Tapoja suunnitella lapsen huoneeseen

Making lastenhuone, sinun täytyy keskittyä iästä ja lapsen sukupuoli, huoneen koon ja lasten lukumäärä.

Miten tehdä tilaa tytöt? Useimmat vanhemmat uskovat, että se on ennen kaikkea suuri määrä kaikenlaisia ​​nauhoja, nukkeja, valoisa ja hauska piirustukset että mukana iloisen ja romanttisen tunnelman huoneeseen. Mutta tämä on suuri virhe. Psykologit sanovat, että suuri joukko lisävarusteita ei hyödytä, ja päinvastoin, voi vahingoittaa haurasta ja vain alkoi muodostua lapsen psyyke.

Paras ratkaisu devochkovoy huoneessa on tilaa ja houkutella mahdollisimman paljon valoa. On tarpeen jättää tytön tilaa mielikuvitukselle. Myös kiinnostavaa ja ovela temppuja voit kanssa lapsi keksiä nimi huoneen, ja hänen mukaansa jo tekee puhdistumaan. Esimerkiksi huone nimellä "Flower Meadow" on todellakin samanlainen clearing jossa tärkein väri on vihreä tausta, ja se kukkia, perhosia, puu maalattu seinälle, muodossa tuolit penechki. "Halls of Snow Queen" toteutetaan vaalean sinisen sävyt, verhot - lumivalkoinen, Crystal lampetit, herkkä tyynyt ja päiväpeitteet.

Vanhemmille tyttöjen huone on toivottavaa järjestää, sopusoinnussa toiveet eniten kotirouvat. Se voi olla, esimerkiksi "musiikki huone", "keiju valtakunta", "vuodenaikaa", "Winx".

Huone poika voi olla todellinen ponnahduslauta täytäntöönpanoa rohkein luovia ideoita ja suunnitteluratkaisuja. Yleensä pojat kuten useimmat alkuperäinen huoneen valaistusta tai monimutkaisia ​​valaistusjärjestelmä, kuin mikään kranttu ja hienostunut huonekaluja. Tästä perustasta, että pojan huoneeseen voidaan tehdä merirosvolaiva. Voit tehdä tämän, valita taustakuvan aqua, rakentaa sängyn muotoinen laivan. Tarvikkeet palvelevat maapalloa kellon muodossa ohjauspyörä, merirosvo aarrekartan, kiikarit, iso aarrearkku, joka tallentaa leluja.

Jos lapsi on kiinnostunut tähtitieteen, huone voidaan järjestää mahtavana taikuri laboratorio, jossa katto on tähti, sänky on tilaa satelliitti muoto seinään voidaan kiinnittää tähden kaavio ja teleskooppi on oltava läsnä.

Urheilija on tarpeen säätää kirjaa saavutuksia, joka voidaan sijoittaa mitaleja ja todistukset. Ystäville taiteen lisäksi kirjallinen vaihe tarvitsee mukava työpöytä, jossa lapsi voi puuhastelun. Mitä vanhempi lapsi, sitä suurempi huone otettava huomioon hänen henkilökohtaiset tarpeet ja mieltymykset.

Suunnittelu lapsi lapsille eri sukupuolta

Jos lapsi voisi elää poika ja tyttö, se olisi kullekin kestää yksittäisen alueen. Tämä on erillinen kaappi, erillinen työpöytä ja erillinen sänky. Tyttö on välttämättä oltava sen peili lipaston "palauttaa kauneutta" ja poika ylimääräinen taulukko, jossa hän salata aarteita.

Tarjoamme useita vaihtoehtoja suunnittelun tilaa lapsille eri sukupuolta:

 1. vaihtoehto - peliä kontrasteja. Huone on jaettu kahteen täysin vastakkaisia ​​väriaineita alueella. Pojalle yli viileitä värejä sopivat, jotka liittyvät maailmaan seikkailu (sininen, jade, akvamariini, violetti). Tyttö puku lämmin ja romanttinen värit: beige, kulta, fuksia.
 2. vaihtoehto - yksittäinen tyyliin. Yleinen tausta, voit valita klassinen tyyli: pastelliväreillä puukalusteet. Huoneeseen ei kalpea ja mielenkiinnoton, se on koristeltu kirkas lisävarusteita.
 3. vaihtoehto - inversio. Tämä vaihtoehto on hyvä, jos lapset ovat yhtä mieltä väripaletti mieltymykset. Sitten yksi puoli huoneen voidaan järjestää, esimerkiksi, keltainen ja sininen kuvio, ja muut - sinisellä keltainen kuvio.
 4. vaihtoehto - luova. Seinät liitetään kirkas yksiäänisiä taustakuva. Puolelta kunkin lapsen seinään piirretty kuvia, jotka kiinnostavat lapsia. Jos et voi piirtää, voit käyttää sapluuna. Esimerkiksi puolelta pojan avaruusaluksia tai raviradalla autoihin voidaan näyttää. Tyttöjen puku satuhahmot, kukkia, kasveja. Anna lasten värittää itse kuviin. Ne on iloinen. Huone on epätavallinen ja omaperäinen.

suunnittelu huone vastasyntyneelle

Kun valitset värin koristeluun tilaa vastasyntyneen, on parasta suosia pehmeitä, pastellivärejä. Aggressiivinen värit pitäisi olla, koska ne edistävät nopeaa sammumiseen lapsen. Kirkas laikkuja voi olla erillinen kylpyhuone tarvikkeet, kuten pussi leluja, tulostaa verhot, iso kuva seinällä eläimen keiju.

Lääkärit ja psykologit suositeltavaa noudattaa tiettyjä ohjeita sijainti sängyn lastenhuoneessa. Se on parempi sijoitettu keskelle huonetta, koska ikkuna vauva altistuu luonnoksia, ja lähellä jäähdyttimen - liian kuivaa ilmaa.

Huone täytyy ehdottomasti vyöhykkeen alueella virkistys- ja pelejä. Anna lapsi syntymästä tottunut nukkumaan siihen paikkaan ja pelata - se ei ole sama asia. On tärkeää korostaa alueen äidille, jossa hän voi perepelenat ja syöttää vauvaa. Huoneessa ei pitäisi olla matot ja raskaat verhot, jotka keräävät pölyä. Pikkulapset ovat herkkiä allergeeneille, sinun täytyy keskittyä ympäristöystävällisiä materiaaleja voidaan pestä usein. Tämä ei koske vain verhot, matto ja vaatteita, mutta myös huonekalut, seinät ja katto, joka ei pidä pelätä pesuaineita, joita ne usein käsitellään.

Teini-ikäisten lasten on parasta antaa tilaa klassiseen tyyliin ja tarvikkeet valita tarjota omistajalle huoneen mukaan hänen henkilökohtaisten mieltymysten ja toiveiden mukaan. Esimerkiksi musiikin ystävä voi saattaa seinäjulisteet suosikkimuusikkosi ja kitara, urheilijat voidaan tarjota ripustaa nyrkkeilysäkki faneille tietokonepelien sovi mukava tuoli sekä erillinen hylly CD- ja vempaimia.

Jossa lapsi tekee läksyjä huoneen opiskelija, painopiste olisi asetettava työalueelle. Kaiken on oltava helposti saatavilla ja kätevää. Hyllyt kirjoja on sijoitettava taulukon yläpuolella niin, että ne voidaan helposti. Desk oikein järjestää ikkunan, joka sisältää pääsyn valaistus. Pöydällä, pöytälampun tulisi olla läsnä, ja taulukossa on oltava kooltaan sellainen, että se mahtuu väljästi tietokone ja kirjoja muistikirjat.

Tehdä pieni lastenhuoneessa harkittava tarkkaan. Pieni alue - ei syy luopumista tilaa kaavoitus. Kätevin vaihtoehto tässä huoneessa on huonekaluja, jotka voivat muuttaa muotoaan koosta riippuen. Esimerkiksi vuode voidaan sijoittaa toisen tason, ja pohja järjestää pieni toimisto kirjahyllyt ja työpöytä.

huoneen sisustus lapsille hruschevke

Kun viisas suunnittelu päätökset voidaan ratkaista pienellä alueella lastenhuoneeseen Hruštšovin. Visuaalisesti lisätä huoneeseen, jos seinät ja katto liisteriä yli valoa ikkunassa voi ripustaa kevyt verhot, niin aurinko helposti tunkeutuu huoneeseen ja täytä se valo. Voit harkita vaihtoehtoja lisävalaistuksen, erota pelaamiseen ja makuutila, vähän kirkastaa pieni koko huoneen.

Huoneen pitäisi olla vapaa sotkua lukuisia huonekaluja ja tarvikkeet, ei muuta. Lapselle pitäisi olla niin tilava kuin mahdollista. Voit hyödyntää mahdollisimman seinään, joka sijaitsee kirjahyllyt sijasta peukalot, voit muokata työpöydän taitto ja järjestää sängyn toisessa kerroksessa yli kotelon kaappiin ja hyllyt.

Pieni huone on tarpeellista antaa siten, että enintään vapaata tilaa jäljellä. Tämä voi auttaa sisäänrakennettu huonekalut, minne laittaa kaiken, mitä tarvitset lapsille. Esimerkiksi sisäänrakennettu vaatekaappi on erittäin tilava ja ei häiritse muita huonekaluja. Jos kaappi on ovi-coupe, niin he voivat liikkua ylös perässä tuolin tai laatikko leluja. Myös säästää tilaa, voit käyttää nurkassa kaappi, joka on paljon tilavampi kuin tavallisesti, eikä vie paljon tilaa.

Valittaessa värit pieni huone on parempi valita vaaleita värejä, jotka visuaalisesti parantaa tilaa. Valaistukseen parempi käyttää muutama vaihtoehto. Valaisin on sijoitettava vuoteen viereen ja työalue on pöytälampun. Jos valaisimet on sijoitettu ympäri huonetta, se on myös visuaalisesti antaa sen tilavuus.

Miten varustaa lastenhuone kapea?

Jos lastenhuone on pitkä kapea muoto ainoa ikkuna etuseinässä, on mahdollista visuaalisesti muuttaa ja tehdä neliön. Voit käyttää menetelmää yhdistää tapetti. Kunhan huone voidaan jakaa näytön tai hylly kirjoja alueella ja makuuhuone. Vaikka alue, ja se on hyvin pieni, mutta toimiva kuin mahdollista.

Materiaalit koristeluun lasten huonetta

Valittaessa materiaaleja viimeistelyyn lasten etusijalle olisi asetettava ympäristöystävällisiä materiaaleja. Tiettyjen sääntöjen jäljempänä, voit tehdä oikea valinta valoisa, juhlava ja toiminnallinen suunnittelu lasten sisustus.

Nämä taustakuvat ovat yleensä kirkkaita värejä, rikkaita tulosteita. Tilava päiväkoti voi olla täysin liittää hoitaakseen nämä taustakuva. Jos huone on pieni, se voidaan kaavoitettu, liitä yli kirkas taustakuva on vain yksi seinä tai osa seinää, korostaen näin pelialueelta.

Katot lastentarha voi koristaa myös. Voit tehdä tämän, täytyy vain luopua vieviä kipsilevyä kappaleita, varsinkin jos huone on pieni. Se näyttää hyvin omaperäinen katto muodossa tähtitaivas. Korkeassa tarpeeksi tilaa, voit tehdä monitasoinen katto muodossa taivaan pilvien ja aurinko.

Kuten aiemmin mainittiin, raskaan matot on hävitettävä, koska ne ovat pölyisiä. Lapselle huoneen lattialla voit luoda pehmeä matto leikkialueella, ja jatkuva matto on poistettava kokonaan. Lattia lasten paras laminaatti tai linoleumin, jotka ovat resistenttejä kosteutta, joten se on kätevä pestä. Lattiat voidaan lämmittää tai käyttää nukkaamattomalla matto, joka on helppo puhdistaa ja pestä. Lattialaatat täytyy välittömästi sulkea: se on kylmä ja liukas, mikä ei ole paras ratkaisu lapsille.

Verhoja ja verhot pitäisi valita luonnonmateriaaleja mikä väri tulee vastata koko rakenteen huoneen.

Valitsemalla huonekaluja lastenhuoneessa on tärkeää noudattaa useita ehtoja: sen on oltava mukava, liikkuva, kevyt, teräviä kulmia ja helposti särkyviä esineitä. Nyt erittäin suosittu modulaarinen huonekaluja, jotka voidaan helposti muuntaa tarpeiden mukaan. Huonekalujen päälliset on irrotettavissa, joten ne voidaan pestä. Kalusteet on kevyt, niin se on helppo siirtää paikasta toiseen, vaihtaa ulkoasun. Pienten lasten kätevä käyttää pinota seinä, joka voi olla sopivasti ja yhdistää alkuperäiset vaatekaappi, kirjoituspöytä ja sänky.

Lastenhuoneessa olisi hyvin valaistu Sen ei pitäisi olla raskaat verhot verho. No, jos lasten ikkunat ovat itään tai kaakkoon. Aamuaurinko on suotuisia vaikutuksia hermostoon ja perustaa työ tuulella.

Sillä iltavalaistuksessa lapsen tarvitse varustaa lamput hajavalon. Sängyn lähellä olevan yövalo valonsäätimellä joka antaa tilaa erityistä lämpöä.

Miten sisustaa huoneen käsillään?

Liittäminen taustakuva seinät, katto suunnittelu, järjestely lattialämmitys - perusvaiheet suunnittelussa tilaa vauva, jotka suorittavat aikuisilla. Mutta elementit sisustus taimitarhan voidaan tehdä yhdessä lasten omin käsin.

On monia vaihtoehtoja eri lisävarusteita, jotka on helppo tehdä itse:

 • Vinyl Tarrat. Ympäristöystävällistä, on pehmeä rakenne. Ne on helppo liimata mille tahansa pinnalle, ja helppo poistaa, jättämättä jälkeäkään. Vinyyli tarroja voi koristavat seiniä ja huonekaluja. On olemassa erityisiä valoisa tarroja, jotka antavat tilaa erityistä mysteeri ja täytä se henki romantiikkaa ja seikkailua.
 • Pahvi valokuvakehykset. Ne voivat koristavat seiniä. Kehykset voidaan tehdä omin käsin, koristelu ne kuoret, helmiä ja kaikenlaisia ​​sovelluksia. Jos sinulla on vanha lipasto tai pöydän, voit antaa heille uuden elämän, hiottu ja maalata käyttäen stensiilit. Tämä työ miellyttää sekä teitä ja lapset.
 • Lasten piirustuksia. Ne voivat tulla ylpeyden omistajan huoneen, jonka hän maalasi ne. Piirustukset voidaan sijoittaa seinälle, valitsemalla tätä erityistä alueelle.

On tärkeää muistaa, että lastenhuoneeseen laatimista ensinnäkin, sinun täytyy seurata lapsen etu, joka elää siinä, yhdistämällä ne kohtuullinen valinta väripaletin ja muotoilu. Vain tässä tapauksessa lapsi tuntuu lastenhuoneessa on mukava ja kodikas.

Kylpyhuone, sisustettu punaiset sävyt, näyttää epätavallisia. On ylellinen, yksinomainen.

Valitsemalla keittiön suunnittelu, sinun pitäisi ensinnäkin otettava huomioon mieltymysten henkilön.

Mikä voisi olla parempaa kuin lämmin ja kodikas asunto? Ehkä vain oman talon, mutta.

Studio - tilava huone, jossa ilmainen suunnitteluun. Huone on jaettu.

Mitä tarvitset tilaa teini? Huolimatta siitä, että hän on kasvanut ja kypsynyt hieman.

Pieni kylpyhuone on parempi asentaa suihkukaappi. Se säästää paljon vapaata.

Jätä kommentti peruuttaa vastaus

Jos teet komerossa käsillään, se voidaan oikeutetusti pitää toimivin.

Bungalow rakensi omin käsin työmaalla ennen talon rakentamiseen. Sen tärkein tehtävä.

Kehittämällä nykyaikaisen rakentamisen tekniikka, monia vaihtoehtoja kattoon.

Kun tyttö saapuu nuoruusiässä, vanhemmat ovat ajatella muutosta sisustus.

Olet päättänyt rakentaa talon omin käsin ja valitsi tämän vaahtopala tai gazoblok. Erinomainen! Todellakin.

Viime aikoina ajatus sähkön tuntui fantastinen. Kuitenkin tekniikka.

Ostamalla neste tapetti, jotka ovat olennaisesti tyyppiä kipsi.

Taittotuoli - täydellinen kalastus, ulkoilu. Tämä on välttämätöntä.

Viime aikoina taustakuvia ovelle katsottiin vanhentuneen tekniikan koristelu huoneeseen.

Hyvin usein, sillä näiden kotitalouksien tarpeisiin saamme läpinäkyvä liima nimeltä "Tsianopan".

Making lastenhuone

Lastenhuone - ei ole vain suunnittelun päätöstä, valittu tyyli, mutta myös oman pienen maailmansa lapselle, jossa hän tuntee sen turvallisuus ja luotettavuus, ja se on hyvin tärkeää lapsen kehityksen ja hermostoa.

ihanteellinen rekisteröinti lastenhuoneessa Sen on oltava yksilöllinen. Luuletko, että tämä on vaikea saavuttaa? Ei lainkaan. Ei tarvitse kopioida toisten päätöksiä ja lähestymistapoja, vain luota itseesi ja omaan makuun. Tietenkin sellaisenaan muoti tietyn lähestymistavan suunnittelu lastenhuoneisiin siellä, mutta kukaan ei velvoita teitä seuraamaan sitä, koska se merkitsi menettää piirre kuin persoonallisuus. Kalustettu pelihuone, ohjattava lapsen mieltymyksiä.

Making lastenhuone

Kuten käytäntö osoittaa, että useimmissa tapauksissa lasten huoneet - eräänlainen kirkkaan "spot" koko sisätilojen asunnon, koska ne on koristeltu aurinkoinen ja iloinen värejä. Tutkimukset osoittavat, että tämä on suotuisa vaikutus mielialaan lapsen ja hänen psyykkinen tila.

Laitteet lasten huoneet sopivia sisäänrakennettu laatikot ja kaapit. Se on tavallaan peli lapselle, joka haluaa paljastaa salaisuuksia ja ratkaista arvoituksia. Tämän lisäksi epätavallinen kalusteiden myös näyttää hienolta, hyvin istuvat tilaan huoneen.

Voit ajatella modulaarinen lastenhuone, jonka avulla lapsesi ilmaista omaa mielikuvitusta, muuttamalla sisustus sinun makuusi.

Making lastenhuone omin käsin

Lastenhuone - suosikki paikka monien sisustussuunnittelijan toteuttaa luovia ideoita, koska täällä jopa kaikkein epätodennäköistä ratkaisu on kätevä ja ilahduttaa nuoria ystäville. Kuten muissakin äiti, joka haluaa hänen lapsen huone oli kodikas ja mukava, ilo sisustaa lastenhuoneen ja tehdä kaikkea mahdollista lapsi oli mukava ja mielenkiintoinen oleskelun lastentarha.

Mitä voidaan tehdä omasta, miten sisustaa huoneen lapsen?

Making lastenhuone omin käsin

Making lastenhuone omin käsin ei ole niin vaikeaa. Runsaasti ideoita tästä aiheesta voi olla esimerkiksi, päivittää vanha yöpöytä, koristele se hauskaa kuvioita, samoin voin muuttaa sohvapöytä valoisa ja toimiva kaluste taimitarhan.

Tämä edellyttää kattaa pöydälle valkoisella maalilla ja maalata värikkäitä kuvia mitään suosikki sarjakuva vauva. Koristella seinät lastenhuoneessa maalilla tai piirtää oksa ja liimata paperia perhoset. Vinyl Tarrat voivat myös päivittää sisätilojen lapsi, jos se on oikein pystyä asettamaan niitä, niin lapset tulee muuttumaan.

Lapsesi huoneeseen valokuva

Tässä kohteessa voimme puhua ikuisesti, mutta se on parempi katsoa mielenkiintoisia ajatuksia, joita voidaan käyttää, jotta huone lapselle mielenkiintoisen ja ilmeikäs. Katsotaanpa esimerkkejä Lapsesi huoneeseen valokuva.

Making lastenhuone tytöille

Ensinnäkin, varmista, että tyttöjen huone oli sisustettu pehmein pastellisävyin. Sieltä lapsen tulee taukoa mitä se oli tarpeetonta tietoa, eli vaimennettu, tiedot tuskin harmaan ja valkoisen sävyt neyarkimi värielementistä mahdollistavat mielensä rauhoittua, mikä vaikuttaa enemmän kuin hyötyä lapsille, jotka joutuvat elämään nykymaailmassa täynnä mielen ylivoimainen tietoa.

Kun valitset taustakuva suunnittelu lastenhuone tytöille, Yritä mieluummin enemmän valoa ja yhtenäinen vaihtoehtoja, voit lisätä sisätilojen erilaisia ​​lisävarusteita, kuten seinäkellot värillinen lasten asioista tai mitään muotoja ja värejä, pidät tyttäresi, kehystetty valokuvia, maalauksia, seinämaalauksia ja peili. Jopa kuvia vauva löytää paikka seinille hänen huoneeseensa, voit jopa omistautua luovaa saavutuksia tai erillistä kulmassa seinään.

Making lastenhuone tytöille Making lastenhuone tytöille

Making lastenhuone pojalle

Suunnittelussa lastenhuoneessa pojalle on otettava huomioon, että ei koskaan järjestyksen huoneessa, ja tässä mielessä valita kalusteita taimitarha. Kaikenlaisia ​​laatikoita ja hyllyjä leluja ja kirjoja auttaa nopeasti laittaa asiat järjestykseen huoneeseen.

Lastenhuoneessa kalusteet olisi mukava ja turvallinen legkomoyuscheysya. Vältä huonekaluja teräviä kulmia tai muuten lapsi vammoja ei voida välttää. Pehmustetut huonekalut, valitse vettä hylkivää kangasta. Sohva parempi olla irrotettava kansi.

Making lastenhuone pojalle Making lastenhuone pojalle

Ikkunareunustusten lastenhuoneessa:

Making lapsen huoneeseen ikkuna Making lapsen huoneeseen ikkuna

Suunnittelu lastenhuone vastasyntynyt

Standard lavastus lastenhuone vastasyntyneelle:

Erityinen sarja vaihtovelkakirjalainan huonekalut pienistä asunnoista on käytettävissä, joka ei ole vain mukava, mutta myös monikäyttöinen. Noina hetkinä, kun sitä ei käytetä, se voidaan taittaa. Esimerkiksi nyt voit ostaa lipasto, jonka päälle on pöytä swaddling.

Tärkeimmät vaatimukset suunnittelu lastenhuoneessa vastasyntyneelle ovat:

 • ympäristöystävällisyyttä;
 • turvallisuus musteet ja materiaaleja;
 • ergonomia ja toiminnallisuus.

Korkeimman laadun materiaaleja ovat puu, moderni korkealaatuisesta muovista ja lastulevyä.

Vauvasängyssä täytyy ostaa patja luonnon täyteaineita, kuten kookos. Kattaa patja tulisi olla luonnollinen, paras puuvilla. On toivottavaa valita sängyn useita tasoja korkeus, jota voidaan säätää.

Lapsen huoneen rekisteröinti vastasyntyneelle Lapsen huoneen rekisteröinti vastasyntyneelle

2 kommenttia

Kiitos, otin pari kuvaa kokoelmissani pinterestissä)

Haettaessa materiaaleja lasten koristeluun kiinnitä huomiota vanhoihin palapeleihin. Näistä voit tehdä mielenkiintoisia sovelluksia, maalausteknisiä yksityiskohtia, liittää ne pohjaan ja sijoittaa ne kuvakehykseen. Hauska sisustus on ilmapalloja täynnä heliumia. Kiinnitä pari näistä palloista lattialle, joten ne sijaitsevat lapsen silmätasolla. Ompele ja liitä pallot hatut ja hiukset langasta, piirrä hauskoja kasvoja - lastenhuoneen koristelu omilla kädillä on valmis.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 4