Making oviaukkojen ilman ovia kuva

Miten tehdä oviaukko ilman ovea: vaihtoehtoja, materiaalit, suunnittelu ideoita

Siinä esitetään korjaus omassa asunnossa, omistajat yrittävät käyttää kaikkia mahdollisia suunnittelutekniikoita lisätä tilaa pienille ryhmille. Tätä varten monet kieltäytyvät asennus sisäovet, mikä yhdistää useita huoneita yhdeksi. Tämä ratkaisu mahdollistaa laajentaa rajoja huoneen ja tehdä siitä tilavampi. Mutta miten sisustaa oviaukko ilman ovea, jotta hän tuli todellinen koristelu sisustus, harkitsemme meidän artikkeli.

Joten, jos päätät virkistäytyä sisustukseen ovesta, niin suosittelemme aloittamaan päättää sen tulevasta muodosta. Hän voisi jäädä suorakulmainen muodoltaan kaari tai hankkia lisää näkökulmista. Joka tapauksessa kulkua sisustus pitäisi sopia hyvin sisälle molemmissa rakennuksissa. Siksi sinun pitäisi vain mennä kauppaan varten viimeistelytarvikkeet, joka lopulta tulee täysin hyödytön. Jotta onnistuneesti tehdä oviaukko oveton omin käsin ensinnäkin oltava hahmotella hahmotelma tulevaisuuden rakentamiseen. Mieti suosituimpia menetelmiä rekisteröinnin kulkee vierekkäisiin huoneisiin.

Tämä on suosituin ja eniten yksinkertainen rakenne, joka voidaan tehdä omin käsin. Tässä tapauksessa, tulo ylläpitää suorakulmainen muoto, mutta on täydennetty kiinteän tulevan eri koriste-elementtejä.

Yleensä kaiken tämän aukon, poista ovilehden purkaa ruutuun ja poista kaikki osat entisen oven. Tuloksena on kohdistettu linjaan ja altistettiin viimeistely valituista materiaaleista. Suorakulmaiset aukot soveltuvat sekä pienille että suurille huone, jossa tyyli niiden suunnittelu usein karu ja hillitty.

Ovi-kaari aukot on usein klassinen muoto. Tällaisessa suoritusmuodossa, holvi kaari koristelu on muodostettu puoliympyrän, jonka säde on yhtä suuri kuin puoli leveys kanavan. Soikea aukot ovat varsin suosittuja ja helppo toteuttaa. Kuitenkin ennen kuin valitset tämän vaihtoehdon, huomaa korkeus katon hänen asunnossaan. Tiloihin, joiden seinät eivät ole yli kaksi metriä, se ei ole suositeltavaa tehdä pyöristetty aukko, koska se visuaalisesti ylärajan alentamista entisestään.

Tässä se on parempi suosia kaaren muotoinen ellipsin. Tämä vaihtoehto on sopiva huoneita, joissa on matalat katot, kuten erityinen muoto kaari mahdollistaa visuaalisesti lisätä seinämien korkeuden.

Mikäli yksinkertaiset muodot eivät täytä omistajien tarpeet, voit kokeilla ja luoda kehittyneempi versio. Koska moderni sisustus, ei ole olemassa tiukkoja sääntöjä, passage muoto voi olla kaikkein epätavallinen ja jopa hieman outo.

Asetetaan usein kaaren muodossa puolisuunnikkaan, kolmion, puoliympyrän ja eri epäsymmetrinen kokoonpanoissa, joissa on kaltevat rinteitä sivuun. On myös mahdollista yhdistää useita muotoja. Esimerkiksi, kun suorakulmainen portaali, johon on lisätty pyöristetyt kulmat vaihteli säde. Tämä muotoilu käytetään vain silloin, kun aukon leveys on suurempi kuin 80 cm.

Usein moderni design hankkeita voidaan nähdä epätavallinen aukot, joissa on kohdevalaistukseen, sivuhyllyjen tai laskurit. Tämä lähestymistapa ei vain kaunistaa huoneen, mutta tekee myös kulkuaukon sisätiloihin toiminnallinen elementti.

Erityisen huomionarvoista muotoilu, koristeltu lasimaalauksia, lasimaalauksia tai mosaiikki palasia. Tämä muotoilu tehdä itse on hyvin vaikeaa, joten useimmissa tapauksissa työ on luotettu ammattilaisia. On huomattava, että monimutkainen ja muotoinen kaari voidaan asentaa vain niissä tapauksissa, joissa aukon leveys on suurempi kuin standardi. Useimmiten tällainen muotoilu käytetään studiohuoneistoissa. Pienissä ja alhainen huonetta on parempi mieluummin tiukkaa klassista tyyliä.

Kun olet selkeästi määritelty siten, Missä muodossa pass, voit alkaa sen viimeistely ja valinta koristelu elementtejä. Aloitamme materiaalin valintaan.

Ajattelen miten sisustaa oviaukko ilman ovea, tutkia kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja koristeluun ja valitse se, joka sopii parhaiten sisustukseen.

Nykyään nämä materiaalit ovat laajalti käytetty tähän tarkoitukseen:

Mikä on kunkin materiaalin ja miten sitä voidaan käyttää antamaan ovella, ottaa tarkemmin.

Jaloin ja näyttäviä katsotaan lopuksi puusta. Siellä voidaan käyttää kaikkein arvokkaita puulajeja, kuten saarni, tammi, valkopyökkiä ja mahonki.

Tämäntyyppiset eroavat mallikas ja kestävä, mutta se on liian vaikea käsitellä ja on korkea hinta. Siksi suosituin nykyään tuote mänty. Se on kohtuullisin kustannuksin, riittävän kestävä eri kaunis rakenne ja, mikä tärkeintä, helppo työskennellä käsityökaluja.

Nämä kaaret myydään lopputuotteita, jotka voidaan asentaa vain oikeassa paikassa.

MDF paneelit voidaan käyttää vaihtoehtona puusta. Ne ovat kevyitä, edullinen hinta ja laaja valikoima värejä.

Viimeistely muovi viittaa taloudellinen vaihtoehto koristelu aukkoja. Materiaali on helppoa työskennellä, koska se ei vaadi koulutusta ennen pohja ja se on kiinnitetty tavanomaiseen neste kynnet.

Huolimatta sen yksinkertaisuus, muovi paneelit näyttävät hyvin mallikas. Ne korostavat vakavuudesta sisä- ja luoda kontrastin avausalueella taustaa vasten viereisen seinät. Tämä malli on mukava ja että muovi on kosteutta kestävä, ja sen vuoksi voidaan käyttää lähellä ruokaa. Viimeistely muovista voi täyttää kuka tahansa, sillä vaikka he myönsivät virheitä, korruptoituneet elementti voidaan helposti vaihtaa.

Jos olet ajatellut, miten järjestää oviaukosta ilman ovea, katso sisustus polyuretaania. Tämä on melko tiheä, mutta samaan aikaan, joustavasta materiaalista, jota käytetään luomaan simulointi raskas ja kallis kipsi listat. Tämä muotoilu näyttää erittäin houkutteleva samalla paljon halvempaa laatat ja kiviseinä.

Polyuretaanivalukappaleet kiinnitetään erityistä liimaa erilaisilla pinnoilla. Kevyestä materiaalista sallii käyttää sitä jopa malleja kipsilevyjen. Aluksi koriste-elementtejä ovat valkoisia, mutta voidaan maalata tahansa varjossa.

Tämän aineen oviaukosta voidaan koristeltu pyöristetty tai neliön sarakkeet, laajeneva ylöspäin. Jos huone on pieni, joko sen suunnittelussa vain ei sovi massiivinen elementtejä, voit koristella seinään tyylikäs listat samasta materiaalista.

Kiviseinä on erilainen kyky edistää sisätilojen hienostuneisuus ja korostaa korkean hyvinvoinnin ja hyvän maun omistaja. Tänään rakentamisen markkinoilla löytyy paljon lajikkeiden kangasta eri väriä ja tekstuuria. Tietenkin tällainen viimeistely ei voida pitää kustannustehokasta, mutta nämä kulut ovat perusteltuja, koska sisätilojen tekokivestä näyttää aina ylellinen.

Viimeistely oviaukko kiviseinä vaativat paljon työtä, mutta tulos on aina vaikuttava. Useimmissa tapauksissa se joutuu kohtaamaan paitsi välittää, vaan osa ympäröivät seinät. Siellä voidaan käyttää symmetrisiä ja epäsymmetrisiä muotoilu. Jos oviaukot sijaitsevat lähekkäin, ne voidaan antaa samaan tyyliin. Tehokkaasti näyttää tasaisesti suojakuoren yhden aukon toiseen.

Jos päätät käyttää keinotekoista kiveä sisätilojen hänen asunnossaan, kiinnittää huomiota painoon materiaalin olet valinnut. Tietyt kivi jäljitelmä ovat paljon raskaampia oven, mikä tekee niistä mahdotonta käyttää kipsilevyrakenteissa. Tässä tapauksessa on parempi suosia vaihtoehtoja laastarilla.

Miten suorittaa viimeistely kiven?

1. Ensin täytyy valmistautua seinät. Jos pinta pohja on suuria kuoppia, poista ne avulla kitti.

2. Jatka sitten liimaa vaivaamista. Jos limakalvon aukon valittiin kevyempiä vaihtoehtoja, ne pitävät perinteisen Akryylinaulat. Raskaampaa lajien tyypin klinkkeri laatat, jotka on kiinnitetty liuokseen, jossa sementti, liima, kalkkia ja hiekkaa.

3. vastapäätä aukko alkaa alaosan seinään. Tuote on asennettu tasolla, sotkee ​​liimalla ja tiiviisti seinää vasten. Jos et halua sinetöidä nivelet edelleen kiven kulmissa aukon materiaali tulee kiinnittää päällekkäin. Tiili ensimmäisen rivin puskukosketin aukkoon ja elementin seuraavan rivin siirretään sisäänpäin etäisyyden yhtä suuri kuin kankaan paksuus. Siten, vuorotellen rivit, suorittaa rekisteröinnin aukko.

Jos lähitulevaisuudessa teidän suunnitelmat eivät sisällä korjausta asunnon, mutta haluat tehdä sisätilojen tuoreen muistiinpanoja, Ole valpas - ripustaa verhot oveen. Tämä siirto mahdollistaa molemmat sisustaa ja tarvittaessa piilottaa kulun huoneiden välillä.

Tekstiili verhot hyvin katsoa aukkojen ehdottomasti mitään geometria. Tärkeintä - kiinnittää huomiota valintaan värejä ja kuvioita, jotta ne sopusoinnussa sisätilat. Muilta ei ole rajoituksia. Sisätilojen kaihtimet voi olla painava kanssa Lambrekiinin, verhoja tai huomaamaton ja kevyt.

Jos sisätilojen Huoneisto on sisustettu itämaiseen tyyliin, siellä kaatuvat tavalla bambu kangasta. Tuotteet on valmistettu puusta erilaisia ​​tikkuja ja helmien tulee suuri koristelu oviaukosta. Tämä vaihtoehto on houkutteleva, että ei kertyy pölyä sinänsä eikä estä ilmankiertoa välillä huonetta.

Valitsemalla verhot oveen, kiinnittää huomiota ja pysyä kierre vaihtoehtoja. Ne markkinoidaan muodossa kankaan johdot, joita on täydennetty eri bittiä lasi, kuoret ja kiviä. Tekstiilituotteita voi kattaa koko matkan, tai käyttää sen ympäristöön.

Tämä menetelmä suunnittelu on houkutteleva, koska se voidaan helposti tehdä omin käsin, ja kohtuullinen hinta sekä erilaisia ​​vaihtoehtoja voit muuttaa Sisustussuunnittelu avaamalla vähintään vuosittain.

Toinen yksinkertainen tapa kiinnittää oviaukkoon ilman ovea - lopuksi koriste kipsi. Hän on niille omistajille, jotka haluavat tehdä työtä omin käsin, koska tämä prosessi ei aiheuta vaikeuksia myös kokemattomille taiteilijoille. Tämä muotoilu pidetään riittävän kestäviä ja vaatimattomia hoitoa. Kuiva pinta voidaan helposti maalata haluamasi väri, niin että aukko on onnistuneesti sovi mihinkään sisustukseen.

Ennen soveltamalla emäsliuosta ja linjassa naamiointi korkki kiinnikkeet. Seuraava aukko käsitellään primerilla ja sitten edetä soveltamista koristelu koostumusten. Erityistä rullat ja postimerkkejä ratkaisu saadaan haluttu helpotusta. Sen jälkeen, kun kipsi on sen värjättiin väriainekoostumuksissa tai päällystetty viimeistely ratkaisuja.

Kuten näette, on olemassa monia ajatuksia siitä, miten sisustaa oviaukko ilman ovea. Kun valitaan oikea tyyli, voit hakea apua asiantuntijoilta, ja voit luoda omia ja ainutlaatuinen muotoilu projekti. Tärkeintä on, että kaikki käytetyt materiaalit sisustus sopusoinnussa keskenään. Vain tällä tavalla voit luoda alkuperäisen ja houkutteleva tyyliä oviaukon. Toivomme lukemaan oli sinulle hyötyä, ja kuvia julkaistaan ​​tässä artikkelissa auttaa sinua valita optimaalisen variantin kulun välys huonetta.

Making oviaukkojen ilman ovia

Koska ovet visuaalisesti yhdistää huonetilaan. Tätä menetelmää käytetään usein kanavan välillä keittiö ja ruokasali, olohuone ja kirjasto. On kuitenkin edellyttää jatkuvaa ulkopuolista vaikutusta iskua, kulutusta. Siksi valinta materiaalien on oltava sellaisia, että ne ovat palvelleet tarpeeksi dolgo.Kak kysymys oviaukko, ellet aio asentaa oven sinulle.

Ennen kuin alusta loppuun, sinun täytyy kohdistaa aukkoon. Tämä voidaan tehdä:

Rappaus - luotettava menetelmä hoidon. Mutta se merkitsee paljon pölyä ja likaa. Siksi, kun työskentely yhä mieluummin kipsilevy.

Riippuen siitä, miten tehdä aukko, voit houkutella huomiota käytävässä tai piilottaa sen tekemällä huomaamaton. Avaamisen jälkeen kipsi voidaan maalata samalla värillä kuin seinään, tai erilaisia, ja myös määrätä koristeellinen kivi tai muuta materiaalia.

Kun iho kipsilevy kulkuaukon omin käsin, pinta osoittautuu täysin sileä ja tasainen. Siihen voit liittää mihin tahansa sisustukseen, jos haluat valita kanavan. Jos väylä ei pitäisi herättää huomiota, se vain maalata.

Toisin kuin kipsi, kipsilevy on helppo käyttää. Se ei muodosta pölyä ja likaa on helppo kiinnittää vaivattomasti avulla luoda johdotus ylimääräisiä valaistuksen aukossa. Viimeistely kipsilevy ihanteellinen kaareva rakenteita, sitä voidaan käyttää antamaan minkäänlaista kulkua.

Valmistuttuaan rappaus tai kipsilevy paneelit, ennen viimeistelyä pinta tulee puhdistaa pölystä ja muut epäpuhtaudet. Voit siirtyä koristekuvio aukon.

Yleisimpiä viimeistelyt ovat seuraavat:

Yllä oleva lista ei ole täydellinen. Voit käyttää muita materiaaleja, riippuen suunnittelu huone ja omistajat mieltymykset. Pidämme yksityiskohtaisesti prosessiin ja erityisesti yleisimmin käytetty viimeistely materiaaleja.

Making avaaminen kiviseinä käsillään

Kiveä käytetään koristeluun voi olla luonnollinen ja keinotekoinen. Tärkein haittapuoli luonnon - korkea hinta. Keinotekoinen valmistettu luonnonmateriaaleista tehtaisiin. Se maksaa vähemmän, se painaa vähemmän, eikä huonolaatuisempi luonnollinen, jos tehty noudattamista tekniikkaa.

Rekisteröitymisen edut aukon kiviseinä:

 • paloturvallisuus;
 • kosteudenkestävyys;
 • kestävyys ja helppohoitoisuus;
 • helppous ja mukavuus työskenneltäessä;
 • standardi koot.

Making kiviseinä sopii hyvin avaamalla luukku. Sitä käytetään myös tilavissa huoneissa, huoneet, joissa on pieni määrä huonekaluja. Kaunis kivi mahtuvat takkahuone.

Loppuun oviaukosta ilman ovea koriste kivi ulottuvilla myös niille, joilla ei ole kokemusta siitä. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tietää perussäännöt.

 1. Makaa seinän on oltava symmetrinen molemmin puolin käytävän.
 2. Väliset saumat kiviseinä olisi sujuvaa ja leveydeltään yhtenäisiä.
 3. Alaosassa aukon seinään tulevan voi olla raskaampaa kuin alkuun.

Työ pitäisi aloittaa merkinnän. Seinään lyijykynällä paikkoihin kiven sijainti. Liimaa se alkaa alakulmaan. Esikäsitellään kanssa sivuston, joka on kiven alla esikäsittelyaineella. Asiantuntijat suosittelevat levittää lattialle laatat, koska se loppujen lopuksi on avajaisissa. Tämä mahdollistaa halutun väriyhdistelmiä.

Jotta tehtiin sujuvasti, käytä tasolla. Jos täytyy rikkoa laatta puoli, niin varmasti akuutin kulmat, kiillottaa ne.

On syytä pitää mielessä, että yhdistelmä kiven, vaikka se on keinotekoista, Paneeli tai muuta materiaalia, joka jäljittelee puuta, ei ole toivottavaa. Sitä taustaa vasten kiviseinä loppuun, ne näyttävät luonnotonta.

Päättymisen jälkeen kuivaus liimaa ja voi edetä pinnoite kivi erityinen rakenne, joka antaa sille enemmän luonnollisen ulkonäön.

Making ovella kädet puuta tai MDF paneelit, jotka jäljittelevät sitä, se on yleisesti käytetty sisätilojen kohtia asunnossa. Koska sen vahvuus, se on usein valittu koristeluun ovelle.

Edut MDF paneeli:

Ainoa haittapuoli on pieni määrä värejä.

Avaamisen jälkeen saadut mittaustulokset siirretään paneelin mitat ja leikata säleet. Kiinnitys MDF valmistetaan käyttämällä erityistä seosta nesteen tai nauloja. Välisen sauman paneelin ja seinän suljettu kotelot, jotka on kiinnitetty seinään.

Lisäksi MDF voidaan tehdä ilman viimeistely kulkee ovet Viimeistely paneelit tasainen.

Toinen tapa soveltaa rekisteröinnin - TFC paneeli. Heillä on useita etuja:

 • helppohoitoisuus;
 • edullisia;
 • Helppo asennus;
 • monenlaisia ​​väri ja rakenne vaihtoehtoja.

Kun viimeistely PVC-levyt usein edullinen materiaali, jäljittelemällä puu. Kiinnitys tehdään nestemäisellä kynnet. TFC paneelit soveltuvat sisätilojen aukkoja asunnossa. Asenna ne seinälle etuovesta ei ole sopiva, koska heillä ei ole riittävästi voimaa.

yksi on edelleen hyvä vaihtoehto - sisustus verhot avaaminen. Ne vetää huomion pois sisääntulokulkutien, antavat tunteen mukavuutta ja sisätilojen täydellisyyttä ja näyttää kauniilta.

Kaikki mitä tarvitset lopettaa verhot - ripustaa reunuslista. Tehdä sen kädet voimia jokaisen. Tärkein asia harkita - verhon saisi häiritä vapaan kulun. Siksi Roman, Ranskan ja muita vaihtoehtoja vaaka sulkeminen ei toimi. Vertikaalisesti avaaminen verhot sidottu seinään.

Kun valitset miten sisustaa oviaukko sisäänkäynti tai ovien käsillään, pysähtyen usein suunnitella kiviseinä, PVC ja Paneeli tai verhot. Making mahdollisesti muita materiaaleja, kuten laatat tai peilejä, mutta niitä käytetään harvemmin.

Making oviaukosta: salaisuudet harmonisen

Ennen puhumme miten järjestää oviaukon, huomaa, että on tarpeen harkita vaihtoehtoja ottaen sisustusta yleensä. Vain tällä tavoin luoda positiivinen esteettisen kokemuksen, ja tulos miellyttää asukkaille talon.

Ohjeiden tässä paitsi kertovat kaunis muotoilu ja oviaukot, mutta myös suunnata lukijat materiaalin valinta kysymys, jota tähän tarkoitukseen voidaan käyttää. Hyvä visuaalinen tuki, toimii video tässä artikkelissa.

Huolimatta siitä, että ihmisten makuun ovat hyvin erilaisia, on olemassa tiettyjä tyylillisiä tekniikoita, jotka auttavat saavuttamaan harmonian kaikissa tilanteissa. Nykyihminen vaikeampaa kuin yllätyksenä, ja vielä on sisustus asiantuntijat ovat yhä odottamattomia luovia ideoita, mukaan lukien ne, jotka liittyvät suunnitteluun ja oviaukkojen.

Suhtautuminen niihin kahdella tavalla: yhtäältä, ovi tarvitaan, koska on parasta varmistaa yksityisyyden yhden hengen huone. Kyllä, ja itse oven voi olla niin mielenkiintoista muotoilu, että kaikki muut tarvikkeet huoneeseen yksinkertaisesti häviää sen taustalla. Toisaalta, se on usein mahdollista ilman niitä - niin miksi tuhlata rahat?

Asentaminen ovet, joka tapauksessa, perinteinen sisustus (katso asennus sisäovet -. Video ammattilaiset), suunnittelusta aukkojen voi olla vahva ja olla ajattelematta. Ostaessaan puuta ja MDF-ovet, voit aina ostaa pakki loppukokoonpanosta hihnat, joiden avulla vastaamaan Millwork oblitsevat rinne paksuuden poikki oven.

 • Toinen asia on, että myynti ei aina halutun levyiseksi löytää bar - joka usein tapahtuu, kun välys on oviaukko oven. Sisäänkäynti talon tai huoneisto on aina sijoitettu kantavaan seinään, ja sen paksuus on vähintään 25 cm. Lisäksi suulla yleensä asennettu kaksi ovea, joista kukin on samassa tasossa seinän pintaan.

 • Tässä tapauksessa kysymys: "Miten tehdä oviaukko ovi", voidaan vastata yksinkertaisesti. Mitään parempaa jalostuu levymateriaali voi olla täällä ja keksiä. Se voi vain olla laminoitu tai viilutettu lastulevy, kipsilevy mutta myös vinyyli pinnoite, joka sai nimen gipsovinil.
 • Väli kaksi ovea voit vain rappaus ja kipsilevyä tai kohdista, maalattu sävy oven tai seinien käytävällä. Täällä valinta ei ole niin suuri, koska on olemassa kaksi ovea avaavan, asettaa tiettyjä rajoituksia sen loppuun.
 • Kun ovi yksi tulo, rinteillä yleensä leikata sekä seinän kanssa, johon ne ovat kiinnittyneet. Riippuen suunnittelu käytävällä, voit oblitsevat kivi tai laatat alle tiili, sekä päällystää Paneeli - jos tätä mahdollisuutta käytetään viimeistelyyn käytävällä seinät.

Ja muutenkin, mitä ei olisi käytetty seinäpaneelin päättyy: Classic puinen, 3D kipsi tai ekologista paneelit, polyuretaani seinäpaneelit - kaikki tämä voidaan soveltaa moniin leikata rinteitä. Jos ne ovat tiukat, niin vaihtoehdot eivät niinkään: käyttää transoms, vastinetta rakenne oveen, tai vain pitää kiinni kipsi tai tapetti, ja muotoilemaan koristeellinen muovinen alueella.

ovi arvokkaasti sileä kankaalla

Kun se tulee aukkojen vierekkäisten tilojen, sitten vaihtoehdot soveltuvat koristeluun suhteettomasti. Ensinnäkin, ne eivät saa olla ovi - ja vaikka on haluttaessa se voidaan tehdä yleisesti huomaamaton.

Tässä tapauksessa, sen kangas on tehty seinän kanssa samaan tyyliin, ja että on ovi, on mahdollista arvata vain läsnäolo oven kahvan. Silmukat - ja jotka eivät ole näkyvissä, kuten tässä tapauksessa, käytä uppoasentaa versiot. Jos tarkastellaan kuvan alla, näet, että koristeluun aukkoa oven, käytä tavallista sisustus tarra.

Tässä tapauksessa se liitetään seinälle, jossa ovella lehtiä, eikä vain piilottaa ovea, herätti paljon huomiota. On selvää, etteivät kaikki aukko voidaan suunnitella siten.

Voit tehdä tämän, ovi on varustettu erityisellä, piilotettu kojerasia, joka on etupuolella ei ole suljettu listat ja yksinkertaisesti tehdä yli. Hyvin ja edelleen kaikki kuten tavallista: kitti, pohjamaalaus, maalaus.

Ovi voidaan peittää ja korosta seinälle, ja sopii parhaiten tähän tarkoitukseen oven taustakuvia. Niitä voidaan käyttää normaalia paneeli puiset ovet - mutta vain sillä ehdolla, että hänen maalaus olisi rapattu ja pohjamaalattu. Muutoin tapetti ei yksinkertaisesti pysy pinnalla.

Tällainen maisema, että näemme alla, oven helat vain pilaa. Siksi monet suunnittelijat tarjoavat asentaa heiluri ovet voidaan avata molempiin suuntiin helppo työntää kätensä. Täällä ne voidaan valmistaa täysin näkymätön - paitsi tietenkin, kankaan oblitsevat samalla tavalla kuin viereisen seinän.

Kiinnittää huomiota! Ovea ei ole tarpeen salata, mutta voit päinvastoin tehdä hänen aksentti - vaikka avulla samalla seinällä kuvia. se ei saisi olla vain esimerkiksi, kirkas valopiste seinälle. KUVA osoittautui harmoninen, koristelu seinien on oltava läsnä samoja värejä, jotka hallitsevat ovilevy.

Jos ovi on asennettu ilman koteloa, se vain näyttää hyvältä fringing värejä, tehty kehä aukon hieman sisennys. Väriltään se on valittu ja lattia jalkalistat - tai sen sijaan maalata samalla värillä baari sekä luukun.

Yleisesti vaihtoehdot voivat olla massaa, mutta joka tapauksessa, aukon viimeistely riippuu muotoilu ja ulkonäkö oven.

Pienissä huoneistoissa usein luopumaan ovet, koska ne vaativat tietyn tilan avaamista. Vaikka niitä ei keinuvat ja liukuva, paikka on käytössä edelleen - ellei lattialla kuin seinään.

Jälkeen kaikki, että liikkeen kankaan yli aukon asentaa kiskoon ja seinän samalla säteellä yksi ja puoli metriä kummallakin puolella tulee olla vapaa.

Puutteen vuoksi tilaa ja meidän täytyy keksiä, miten sisustaa oviaukko on Hruštšovin käyttäen vaihtoehtoja. Ja he, kuten tiedätte, siellä.

Toteuttavat samat verhot: se ei ole vain hyvä tapa pitää koko huonetilaan vapaa, mutta myös suuri mahdollisuus järjestää huoneen tietyn tyylin:

 • Sellainen tyylillinen suuntauksia, jotka viittaavat siihen suunnittelu oviaukkoja kankaat tarpeeksi. Näitä ovat klassinen ja Englanti tyyliin; Provencen ja tilkkutäkki; budoaari suoritusmuodot Barokkityyliin tai Chanel. Ne soveltuvat paitsi rekisteröintiä tilojen ahtaassa asunnossa, mutta myös esimerkiksi studiossa tyyppi - visuaaliseen erottamiseen toimintayksiköiden.

 • Tietenkin, kankaan verhot tulisi valita paitsi väri, tiheys ja rakenne, mutta myös visuaalisesti sopusoinnussa pehmustetut huonekalut, seinät, tai lattiapinnoite. Kaikkein win-win-tilanne, kun verhot oviin päällekkäisiä verhoja tai vain hauskaa kootaan sävyjä. Mitä tulee kuvion kankaalle, se on oltava tyyliin käsite.
 • Chintz tai satiini kangas kirkkaassa kukkien tai raidallinen, sopivat paremmin kirjava tai Provence. Englanti tyyliin - Skotlannin häkki tai tavallinen verhot reunusverhot. Suuressa huoneessa on korkeat katot ja runsaasti luonnonvaloa, näyttää hyvältä valoa kangas geometrinen kuvio - että me itse nähdä alla olevassa esimerkissä.

 • Kuitenkin emissiokurssi vastaavassa sisustus voi olla varsin korkea. Varjostaa oli kaunis, kangas on koottu olla - siis kunnollinen materiaalin kulutukseen, sekä kaikki mitä tarvitset ostaa kauniita räystään. Niille joilla ei ole varaa sitä, on enemmän yksinkertaisia ​​lauseita.

Esimerkiksi: tämä köysi, hehkulamppuja, ja jopa magneettinen verhot, jotka on esitetty tyypin mukaan moskiittoverkkoja. Tietenkin, oviaukon johtavan olohuoneeseen, jossa muotoilu ei näytä kovin hyvältä, mutta täällä, esimerkiksi välillä keittiö ja parveke - on se, mitä me tarvitsemme.

Versio verhoilla, tietenkin mielenkiintoista, mutta: yhtäältä nykyaikaisin sisustustyyleihin se ei sovi, ja toiseksi, sopii lähinnä pienissä huoneissa. Ja kuka sanoi, että kaikki aukot on jotain ripustaa. Se on pakollinen vain makuuhuone ja kylpyhuone.

Mutta olohuoneessa, miksi ovi:

 • Yksityiskoteihin ja mökkejä on aukkoja eri paikoissa - esimerkiksi suulla portaita aulaan tai aulasta portaita. On vielä enemmän niin ei tarvitse ovea, joten vain tehdä ulos oviaukkojen koriste tiili, luonnon- tai tekokivestä (ks oviaukko :. Miten viimeistely kivi), leikata koriste kipsi, tai, jos seinät ovat paksut tarpeeksi asentaa puu- tai polyuretaania portaaleja.

 • Jos pienessä asunnossa ihmiset pyrkivät paitsi päästä eroon ovet, mutta myös seinillä, suuri - päinvastoin, on osioliitokset aukot. Niiden avulla voit järjestää paremmin tilaa, tai yksinkertaisesti sisustamisessa. Joskus se tapa, koristelu ei ole edessä leikata pintojen ja mielenkiintoinen aukon.
 • Saneerauksiin rajattomat mahdollisuudet, jonka avulla voit luoda siitä suunnittelusta mitään asetuksia. Viime vuosina tullut suosittu kaareva seinät, mutta jotkut mestarit liian innokas muutosta. Joskus katsot tällaista sisustus, ja näyttää siltä, ​​että oli jonkinlainen "valtakunnan kiero peilit."

 • Se on yksi asia, kun osio vain kauneuden kihara elementtejä käytetään. Mutta kun se on tehty epäsymmetrinen käyrä oviaukko - tämä on liikaa. Jos haluat olla omassa sisustus oli harmonia, muista, että mikä tahansa aukko on oikein peräisin geometrinen näkökulmasta.
 • Oletetaan tämä ei ole suorakaide tai neliö, soikea tai puoliympyrän let - mutta sen on oltava, kuten kuvassa yllä, symmetrinen. Kaaret paljolta, ja keksi arkkitehtoninen elementti ei ole tänään. On vain muutamia lajinsa, ja ne ovat muodoltaan kaari.

 • Jos haluat muuttua olemassa olevaa standardia kaari oviaukko, niin sinulla on muutama vaihtoehto: puoliympyrän, ellipsin, romanttinen ja moderni. Miltä ne näyttävät, jos haluat, voit helposti selvittää. Huolimatta siitä, että kaaret ovat erilaisia ​​muodoltaan, ne ovat välttämättä symmetrisiä.

Mitä tulee laaja aukkoja, tai ne kutsutaan: portaalit, niin ei ole mitään parempaa kuin perinteinen neliössä ei ajatella. Mutta niiden suunnittelu voi olla mitä tahansa: alkaen paneeleiden - maalata kipsi, jota useimmat meistä voi suorittaa omin käsin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

46 + = 47