märkä silkki

Kipsi märkä silkki - koriste materiaalia on laajat vaikutus

Koriste kipsi märkä silkkiä - materiaalia, jonka avulla voit luoda värikkäiden pinnoite. Se on kuin jos pinta on siroteltu läpikuultava silkki hiukkasia. Tällaiset koristeet sopii erilaisiin sisustuksiin, on varaa suunnittelija fantasioita. Tietenkin, jotta saavutetaan haluttu tulos on työskenneltävä kovasti, koska se on teknologian soveltaminen tuottaa halutun vaikutuksen.

Mikä materiaali?

On käsitys siitä, että kipsi ja neste silkkitapetit - se on yksi ja sama materiaali. Tämä sekaannus johtuu useista syistä.

Ensinnäkin, nämä kaksi tuotetta voi luoda "silkki" pinnan. Mutta tämä saavutetaan eri tavoin. Koska neste tapetti koostuvat pääkomponenttien muodossa silkkikuidut tai selluloosa. Se komponentit tarjoavat halutun tuloksen. Kipsi hankkii halutun vaikutuksen vuoksi levitystekniikasta.

Toiseksi, jotkut valmistajat ilmoittavat osa kipsi - selluloosakuitujen ja silkki hiukkasia. Kyllä, nämä aineet sisältyvät koriste seoksia, mutta ne eivät ole pääkomponentit, niiden sisältö on vähäinen.

Sisältyvät kipsi märkä silkki helmi hiukkaset antaa upeita hehkutehoste

Itse asiassa koriste kipsi silkki sisältää helmi hiukkasia, joilla on valoa heijastava kapasiteetti (muut vakio-osia). Ne luovat modulaatiot. Saada tällainen tulos, se on tarpeen soveltaa hyvin ohuita kerroksia, joista jokainen ei ole suurempi kuin yksi millimetri. On huomattava, että kerrosten lukumäärä voi olla kaksi kahdeksaan.

Vihje! Saavuttaa suurin "Silk" vaikutus, jokainen uusi kerros tulisi valo pääsee tunkeutumaan syvemmälle. On käynyt ilmi, että yksi väri virtaa toiseen. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tarkkailla ero sävyjä vierekkäisten kerrosten.

Jollei kaikkia sääntöjä työ rappaus voi saada suuren koristelua

Koriste kipsi massa on positiivisia ominaisuuksia:

 1. Ympäristöystävällisiä. Aineisto ei sisällä haitallisia aineita, jotka voivat olla haitallisia vaikutuksia ihmisten terveyteen.
 2. Palonkestävyys. Seos ei kuulu polttaminen, joten se ei ole jakelija tulipalon. Ja se ei säteile myrkyllisiä aineosia lämmittämällä.
 3. Kestävyys. Käyttöikä Tällaisen päällysteen kymmeniä vuosia. Erinomainen mekaanisten vaikutus.
 4. Mahdollisuus hakemuksen mihin tahansa pintaan. Todellakin, liuos voidaan sijoittaa eri perustukset.

Koriste kipsi märkä kävely voit luoda ainutlaatuinen sisustus

On huomattava, että on olemassa myös joitakin haittoja:

 • Korkea hinta. Olettaen, että suojakuoren 7 neliömetriä (telalla) vaatii 1 kg seosta, otetaan huomioon kerrosten lukumäärä on helppo laskea virtausnopeutta ja lopullinen hinta.
 • Monimutkaisuus työtä. Saada todella hieno tulos on pyrittävä. Mutta se on puute koristeellisia ratkaisuja.
 • Vaikeudet ennalleen. Itse asiassa korjata vaurioitunut alue on melko yksinkertainen, mutta ongelmana on se, että palautettava toivottu vaikutus on lähes mahdotonta. Varsinkin jos pinnoite on kuvioita tai piirustukset.

Suurin haitta kipsistä - se on hyvä materiaali kulutus ja korkea hinta

Vihje! Läsnäolo akryylihartsin on etuna seoksen. Tämä lisäaine suojaa pinnoite vastaan ​​halkeamia ja naarmuja, mutta myös tekee mahdottomaksi jäljittää ulkonäkö pinnalla ripaus sormilla.

Tämä materiaali on erittäin vaativa esikäsittelyn. Vaikka pieniä halkeamia se pystyy piilottaa, mutta muita vikoja näkyvät. Siksi on tarpeen poistaa puutteita.

Maali "märkä silkki" edellyttää pinnan huolellista valmistelua

Tulisi kiinnittää huomiota joitakin ominaisuuksia:

 1. Vältä tuotteita kutsutaan lasikuidusta. Se voi vahingoittaa koristekerros. Tämä johtuu siitä, että materiaali on hyvä imukyky, joka voi neutraloida edes esikäsittelyaineella.
 2. Jos käytetään metallin majakat soveltamista avauskokoonpanoon, niin ne olisi poistettava. Muuten, on todennäköistä, että jälkiä korroosio on muodostettu.
 3. Seinät huoneissa, joille on ominaista korkea kosteus, kosteutta kestävä kyllästys käsitelty. Järjestetään etukäteen antiseptinen sovellus, joka on suojattava hometta ja homeen.

Kun sovelletaan kipsi kosteissa tiloissa tulisi kiinnittää erityistä huomiota siihen, että pintojen suojaamiseen muotista ja homeen

Monet valmistajat kipsi silkki vaikutus on suositeltavaa noudattaa tietyin aikavälein. nimittäin:

 • lohko seinät on kestettävä välein muutaman kuukauden kuluttua alkaa päällyste on levitetty,
 • tiili seinät enintään kuusi kuukautta;
 • jos työ on tehty talvella (jäädytetty tupakoitsijat), koristekerrosjärjestelmä asetetaan vain kesäisin.

Kipsi märkä silkki on hyvin vaativa, joten kaikki ohjeet tulee ottaa huomioon tiukasti

Vihje! Vaikka menettely luoda koristepinnoite ei ole helpoin, mutta työskennellä tällaista materiaalia on paljon helpompaa kuin muihin vaihtoehtoihin. Se seikka, että seos levitetään tasaisesti, luomatta raitoja.

Peruskoulutuskauden on välttämätöntä seinät, joka oli peitetty koristeelliset kerrokset:

 • Vanha pinnoite poistetaan kokonaan, puhdistettu pinta lialta ja pölyltä.
 • Koko alue tarkastetaan piileviä vikoja. Emme voi sallia onteloiden läsnäolo ja delaminoituihin alueilla.
 • Kuntoutustoimenpiteitä tehdään akryyli kitti.
 • Mikäli maalattu pinta ei voida täysin puhdistettu, sitten ne pestään vedellä, rasvan tahrat. Luoda paras tarttuvuus - koskevat lukuisia naarmuja. Kiiltävä vaikutus poistetaan hiekkapaperilla.
 • Aluke levitetään kaksi kerrosta, kukin annetaan aikaa suorittaa kuivaus.

Vaiheittainen pinnan esikäsittely ennen koristeellinen pinta

Työ suoritetaan lämpötilassa seinälle 10 -15 astetta ja kosteus ei enemmän kuin 80%.

Soveltaminen kipsi

Soveltamista varten tarvitaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

 1. Kipsi, se myi jo valmiiden. Lisäksi voit hankkia väriä.
 2. Lastaa.
 3. Lastalla.
 4. Roller.

Materiaalit ja tarvittavat työkalut Kipsi

Teknologinen prosessi on seuraava:

 • Ensimmäinen kerros on emäs, se toimii perustana tuleville toimintaa. Se levitetään ohut kerros. Työtä tehdään lastalla ja lastalla. Seos vedetään oikea määrä ja asetetaan lastalla. Työkalun pintaan hieman taivutettu liike olisi sujuvaa.
 • Saatu pinta jätetään muutamaksi tunniksi. Sen pitäisi olla melko kuiva. Tarkka ajoitus indikaattoreita olisi selvennettävä valmistajan ohjeiden.
 • Toinen kerros levitetään samassa järjestyksessä. Mutta et voi estää sitä kuivumasta, joten helpotusta muodostuu välittömästi. Lastalla suorittaa kaareva liike, jotka luovat halutun kuvion. Hänen hieman tasainen.

Levittämisen menetelmässä pohjakerroksen kipsi

Vihje! Monet seokset vaativat samalla levittäen koko käsiteltävälle pinnalle, vaan sitä voidaan soveltaa silkki kipsi vaiheissa. Tätä tarkoitusta varten reunaosan suoritetaan jatkuvina väärinkäytöksiä.

 1. Pohjakerros levitetään samalla tavalla kuin ensimmäisessä tapauksessa.
 2. Myöhemmin levitetään telalla, jossa on lyhyt kysymys. Ne peittivät tarvittavat maa. Seos pannaan ilman virheitä, täysin täyttämällä valitun tilan.
 3. Seuraavaksi käytä lastalla. Hän kirjaimellisesti sileä pinta. Nykimistä valittu rakenne on muodostettu.

Levitystelan koriste laastarit

Et voi käyttää rullan, jolla on pitkä torkut. Hän jättää jälkeensä paksu kerros materiaalia, joka on hyvin vaikea käsitellä.

Luoda "sametti" pinnan

Työt tehdään seuraavalla tavalla:

 • Liuos levitetään kerros, joka ei saa olla liian ohut. Tämä johtuu siitä, että kaikki tehdään yhdessä vaiheessa. Lastalla on tarpeen suorittaa satunnaisia ​​lyöntiä.
 • Edelleen, vaadittu rakenne on muodostettu. Lastalla viettää kattamaan nykimistä on ilman aiheetonta painetta.
 • Väline pysyy irrotettava seoksen. Se poistetaan lastalla.
 • Koko alue on käsitelty, minkä jälkeen se jätetään täydellisen kuivumisen.

Tämän tuloksen saavuttamiseen, joka on alun - tarvitset hieman käytäntö. Tärkeintä on ymmärtää yksityiskohtien muodostumista.

 • leikata
  • katto
  • seinät
  • Paavali
  • Ovet, kaaret
  • ikkunat
  • Uuni, Takka
 • Viimeistely tilat
  • keittiö
  • Kylpyhuone, wc
  • Käytävä, halli
  • Parveke, Loggia
  • muut huoneet
 • viimeistely rakennuksia
  • Kesämökit ja koteihin
  • puutalot
  • Saunat
 • viimeistelytarvikkeet
  • kipsilevy
  • verhouslevyn
  • Tapetti, korkki
  • laatta
  • Laminaatti, linoleumi
  • koriste kipsi
 • viimeistelytyöt
  • kipsi
  • pohjamaali
  • caulking
  • Maalaus, kaunistellaan
 • ulkopinnat
  • julkisivu

Puinen kaari - erittäin suosittu muoto koristeluun. Sitä käytetään koristella oviaukkoja, koska maisemat.

Monet ihmiset, jotka eivät kohtaa viimeistelytyöt, näyttää siltä, ​​että kaikki puhe miten liimaa.

Jos kotona ei mitään virallisia keskus, niin todennäköisesti se on elävä, ja näin loppuun.

märkä silkki

Märkä silkki: hieno koriste kipsi

Kaikista pintamateriaalien erityisesti koriste laastarit, pinnoitus merkittävästi erottuvat "märkä silkkiä". Lisäksi ei vain hinta. Tämä on erittäin kaunis koristepinnoite pehmeä silkki värikkäiden ja helmiäis säteily, joka näyttää kallista ja mallikas.

Kuitenkin samaan aikaan se ei ole vailla eleganssia ja ylellisyyttä, hienostuneisuutta ja armo. Tässä artikkelissa, sivuston Dream House, puhumme rappaus, tunnistaa sen vahvuudet ja heikkoudet, soveltamisalaa ja antaa vivahteita omiin käsiinsä.

Koriste kipsi märkä silkkiä kuva

Mikä on märkä kipsi silkkiä

Tämä koriste pinnoite, silkki-kaltainen kangas venytetty seinään. Se näyttää näyttävä monipuolinen ja tyylikäs. Johtuu monimutkainen rakenne voit saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia, jotka kulloinkin saadaan, jos ei ainutlaatuinen, se on hyvin monimuotoinen. Lisäksi se on yksi pinnoitteita, jotka kokivat Mestarin käden, joten jos olet ystävän kanssa valitsi sama kulutushyödykkeiden (kuten väriä), mutta kutsui eri taiteilijoiden sen soveltamista tulos on hieman erilainen.

Kotimainen sisustus koriste kipsi märkä silkki on käytetty melko aktiivisesti. Sitä ei voi kutsua uutuus, mutta vieläkään tiedä kaikkea hänestä. Ja merkittävä pelote on korkeat kustannukset tämän pinnoitteen. Ja kallista, ei vain materiaalia, mutta myös sovellus. Tämä ei ole yllättävää, sillä tämä on todella kipsi on täyteläinen ja ainutlaatuisen "käsiala", kiinnitetään erityistä mestari.

Kattaa Wet silkki kuva

Edut ja haitat märkä silkki päällysteen

Kuten kaikki sisustusmaalien, kipsi märkä silkki on hyvät ja huonot puolensa. Perinteisesti aloitamme positiivisia ominaisuuksia.

 1. Tyylikäs muotoilu. Rikas ulkonäkö pinnoite pearlescent todella näyttää ylellinen ja ainutlaatuinen.
 2. Mahdollisuus valita värin päällysteen pienin vivahteita. Voit zakolerovat materiaali joko yksinään, manuaalisessa tilassa käyttäen sävytys maaleja, tai automaattinen, edullisemmin tuottaa laadukkaita tuloksia.
 3. Tämä saumaton kattavuus, joka, toisin kuin seinät taustakuva liittäminen ei ole ruma nivelet.
 4. Voidaan käyttää missä tahansa huoneessa, koska ympäristöystävällinen ja vedenkestävä pinnoite.

Märkä kipsi silkki kuva

Tämä pinnoite on hyvitetään yksi etu - helppous sovellus, joka valmistajan mukaan, voi tehdä jopa aloittelija teknikko ilman kokemusta. Mutta tämä ei ole totta. Jos haluat saada todella laadukkaita tuloksia, jotka miellyttävät sinua vuosia, että rappaus on parempi kutsua Master.

Myös vielä epäluotettava etuja pitäisi kutsua ei tarvitse valmistella pintaan soveltamisen kipsi. Joillakin resursseja olemme vakuuttuneita siitä, että ei ole tarvetta yhdenmukaistaa seinät, poistaa kuoppia, halkeamia, lohjennut pintoja. On kuitenkin myös erittäin hyvin harhaanjohtavaa. Kohdista seinä on aina tarpeen, mutta tässä tapauksessa se on tehtävä huolella. Onhan täysin tasainen seinä - on avain hyvän tuloksen.

Märkä silkki valokuva

Niistä muutamia haittoja olisi huomattava kalleus tämäntyyppisen kattavuus ja vaatimukset täysin tasainen pohja, josta juuri puhunut. Siinä kaikki. Epävakaus kosteudelle, joka on myös usein hyvitetään useita puutteita, kuten ei ole, ja pinnoite on täysin kestää jopa suora altistuminen kosteudelle. Muistuttaa, että seinät tämän kipsi voidaan puhdistaa märällä sienellä.

Miten soveltaa märkä silkki käsillään

Ensinnäkin on syytä jälleen jäädä niin tärkeä hetki kuin koulutuskeskuksessa. Pinnan tulee olla naarmuja, halkeamia, lommoja ja taso laskee. Voit tehdä tämän, hän ensin rapattu, sitten kitattavan ja hyvin oshkurivaetsya. Ensimmäisessä vaiheessa hakemuksen täytyy mennä vain, jos ne täyttävät nämä vaatimukset. Ja pinnan on oltava kuiva.

 1. Pohjamaalipinnan. Se voi olla värillinen (tässä tapauksessa valittua väriä varten pohjakerroksen) tai läpinäkyvä. Ohut kerros levitetään telalla. Mitä pohjamaalattu pinta? Tämä on tärkeä vaihe pölystä puhdistettujen seinät, parantaa tartuntaa (adheesio), ja vahvistaminen pohja. Sovelletaan 1 tai 2 kertaa (katso käyttöohje oman pohjamaali). Tapauksessa kahdesti avaamista pinta toisen alukkeen levitetään jälkeen 2-4 tunnin kuluttua ensimmäisestä.
 2. Nolla tai massoja käytetään sen jälkeen 1-4 tunnin kuluttua pohjustuksesta. Tämä tehdään jatkuvina tasaisesti. Pohjakerros tarvitse zakolerovat ensisijainen väri (joko yksi sävy tummempi) manuaalinen tai automaattinen tavalla. Kolmannessa vaiheessa tulisi edetä kuivaamisen jälkeen pohjakerroksen kahden tunnin kuluttua.

Miten soveltaa märkä silkkiä kuva

Se on siinä! Teknologia soveltaminen märkä silkki, toisaalta yksinkertainen ja toisaalta - on paljon vivahteita. Siksi antaa tämä työ parhaat ammattilaiset.

Ja lopuksi teema märkä silkki on sanottava, että kolmas vaihe on viimeinen sovellus. Tämä pinnoite ei vaadi muita lakat. Kun täydellinen kipsin kuivauksen jälkeen (7-15 päivää) hankkii kosteudenpitävä pinnoite ja lujuusominaisuudet.

Lumoava kauneutta märkä silkki

Muinaisista ajoista, silkki kangasta on synonyymi pehmeys, kauneus, rikkaus. On olemassa monia lajikkeita silkki, eri luokka ja kuitujen pituus, niiden käsittelyyn menetelmä, tyyppi kutoa, tiheys ja rakenne. Kaikista tämä lajike, on erityinen paikkansa märkä silkki, joka on pehmeä samettimainen pinta ja erityinen "virtaava" vaikutus.

Menetelmiä ja lajikkeiden

Kuten monet nykyaikaiset materiaalit, märkä silkki on tekstiili bändi, joka lajit voivat olla keskenään erilaisia ​​ja tuotanto- menetelmää ja koostumusta. Tämä kangas on tehty sekä luonnon silkkiäistoukkien kuidut, ja ohut ja tasainen synteettisiä kuituja.

Yhteinen piirre kaikissa lajikkeita, silkki satiinisidosta prosessi ja myöhempää pintakäsittelyä, jonka jälkeen materiaali on erityisen pehmeys, joustavuus, tulee erittäin pehmeää ja samettinen tuntuista, saa mahdollisuuden virrata ja muodostavat kauniin siro verhot.

Luonnon silkkiä kuin "märkä" pinta, joka on joskus markkinoidaan nimellä Atlas-satiini, kutsutaan eliitin kalliita materiaaleja. Sen etuina ovat ympäristöystävällisyys, erinomaiset hygieeniset ominaisuudet ja lämpötilan valvonta, mukavuutta ja kestävyyttä (asianmukaista hoitoa). Kudos ompeluun käytettyä kalliita vaatteita (mukaan lukien papiston), korut tyylikäs sisustus, Lippujen valmistus ja muiden valtion symboleja korkeimmalla tasolla, ja verhoilu premium kalusteet. Kiinalainen silkki tuotanto pidetään laadultaan huonompaa ja kutistuvan kuin Japani.

Erottaa nämä lajikkeet märkä luonnonsilkki:

 • jossa hillitty kiilto DuPont, jota käytetään luksusta häät ja iltapuvut, sekä yksinoikeudella vuodevaatteet;
 • aristocratically paistaa sharmez josta ommella kalliita vaatteita eri tarkoituksiin;
 • silkki faille, jota käytetään ompelu tyylikäs ja muodollista leningit ja puvut, miesten paidat, solmiot, huivit ja bannerit valmistus, sisustus, jne

Raion valmistettu polyesteriin myös käsitellään erityisiä ratkaisuja, ja mekaaniset laitteet. Sen pinta näyttää poikkea luonnon silkkiä, polyesteriä mutta on pahin hygieeniset ominaisuudet, ei niin pehmeä ja notkea, ja ei näytä yhtä ylellinen kuin luonnonmateriaali. Mutta polyesteri on kestävä, on saatavilla erilaisia ​​kauniita värejä ja melko helppo puhdistaa ja edullinen. Tämän vuoksi demokraattisempi ja tehokkaampi ja samaan aikaan kirkas synteettinen "märkä" materiaali on yleisimmin käytetty. Hän teki kaikenlaisia ​​vaatekaappi kohteita, kuten vaatteet, erilaiset tarvikkeet, koriste sisustuselementtejä.

Sekä luonnollisia että synteettisiä silkki kangas "märkä" vaikutus näyttää erittäin tyylikäs, varsinkin lakoninen tyyli, jonka tarkoituksena on hoikka. On syytä pitää mielessä, että materiaalin ominaisuus hyvin istuva muoto ei ole oikein sovellu omistajille suuria kokoja. Kuitenkin sen toteutusta leikata ja tarvikkeet lisää eleganssia ja hienostuneisuutta mihinkään wc.

Sillä kaikessa kauneudessaan "märkä" materiaali, erityisesti luonnon, se vaatii huolellista hoitoa. Ensinnäkin on syytä suojata suoralta auringonvalolta. Lisäksi, ilman kohdetta valmistettu luonnonkuiduista ei voi sietää vettä, mukaan lukien höyry ja spray, joten sen sijaan, että ne pestään olisi sovellettava ammattilainen kuiva puhtaampaa. Jos tarrassa silkki tuotteita merkkiäkään kielletään pesu, on välttämätöntä:

 • käytetyt pestiin lämpimällä vedellä ja pehmeällä laatu valmisteet;
 • missään tapauksessa, älä purista tai kierre;
 • kuivua suoristettu muodossa auringonvalolta ja lämmönlähteitä.

Hyvin huolellisesti, se olisi sovellettava silitys tällaisten tuotteiden. Tämä operaatio on vain tarpeen tehdä väärän puolella "silkki" -tila tai "synteettisiä", koostumuksesta riippuen. Kallis kangas paremmin rauta limakalvon läpi. Joka tapauksessa, älä käytä vesisuihkua, ei-toivottuja vaikutuksia voi esiintyä, kun kostean höyryn raudan säiliön. Samaan aikaan tilaa "märkä" silkki tuotteita hyvin suoristaa jos ne roikkuvat kylpyhuoneessa kylvyssä tai kuuma suihku.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1 + 3 =