marmori kipsi

Marmori kipsi: kuvaus ja edut

Kokoelmien modernin viimeistelypinnoitteet säännöllisesti yllättää kuluttajille uusia kuvioita ja kuvioita. Valmistajat materiaaleja seinän ja lattian päällystys ovat jo pitkään ollut tärkein luontaisia ​​ja piirustuksia hänen mallinsa perheensä ja menestyksekkäästi kehittää niitä. Linja tapetti, laminaattien, kangas päällysteet löytyy jäljitelmä puu, nahka, metalli ja jopa lasia. Kuitenkin moderni teknologia mahdollistavat tyyli ei vain näyttää, vaan myös materiaalin rakenteesta. Tämä vaikutus sisältää marmori kipsi kuva, joka on esitetty alla.

Mikä on marmoria peite?

Valmistuksessa tällainen kipsi käytetään marmori sirut ja kivi pölyä. Näin saavutetaan se, ei luoda vain luonnollista mineraali pinta, mutta myös jossain määrin sen sisältö - tietenkin, seoksena muiden komponenttien kanssa. Esimerkiksi nivelsiteen kehittäjät käyttävät vesiemulsiota, jotka perustuvat akryyli- kopolymeereihin. Otetaan käyttöön, ja muita lisäaineita, kuten vettä hylkivä lisäaineita, säilöntäaineita ja liuottimia. Tuloksena on pinnoite marmoria siruja, ja joka voi simuloida ominaisuudet kivi. Emme kuitenkaan usko, että kussakin suoritusmuodossa koostumus mukana puhdasta marmoria.

Joskus valmistajat käyttävät sekoitettu koostumuksia käytetään myös graniitti hiukkasia. Tämä ei tarkoita, että materiaalin laadusta menettää suhteen toiminnallisen - vain ulostulo kattavuus on eri joukko teknisiä ja fysikaalisia ominaisuuksia. Esimerkiksi, marmori sirut on hyvä tarttuvuus ominaisuuksia, kuitenkin, sen kestävyys on huono. Puolestaan ​​graniitti täyteaine suorittaa korjaavat toiminto, mikä marmori kipsi saa kunnon suorituskyky mekaaninen kestävyys. Kuitenkin, vahvistaminen eri laatuja voidaan saavuttaa kustannuksella muut synteettiset lisäaineita.

Edut marmori kipsi

Kuten näemme, marmori pinnoite aikaansaa ei vain pinnallinen muistuttaa luonnonkiveä, mutta myös osittain replikoituu rakenne. Suurelta osin ne johtuvat materiaali- ja arvokkuutta. Tällaisen viimeistely talon tarjoaa ekologisen puhtauden tiloissa. Taustaa vasten leviämisen päällysteen laatu on erityisen arvostettu. Myös marmori kipsi eri höyryn läpäisevyys, jonka kautta se käsitellään pinta "dyshat9raquo;. Tämä parantaa laatua sisäilmaston ja on edullinen ennalta ehkäisevä vaikutus kannalta parantaminen paikallisen biologisen ympäristön. mekaaninen kestävyys ei ole asuinalueella varten sisustus laatu on erittäin tärkeää, mutta on huomattava, että se on tyypillistä lähes kaikkien koostumusten marmoria pinnoite.

Tarvittaessa käyttö marmori kipsi?

Käyttö voi viimeistelyyn kaikkien pintojen päällystykseen, jossa on erityisen edullinen tekstuuria marmori ilmeen. Tyypillisesti, siten se on tehty sisäosaan, vaan myös ulkopinnat eivät ole poikkeus. Se, että läsnä on pehmittimiä ja vedenkestävä lisäaineiden massa kipsi tekee lopullisen päällysteen käytännössä läpäisemätön sadannan vaikutuksia. Lisäksi, joissakin suoritusmuodoissa koriste kipsi marmori sijoitettu pakkasta. Tämä tarkoittaa, että koostumusta voidaan käyttää julkisivun suunnittelua kylmillä alueilla. Toisaalta, päällysteen ei pelkää ultravioletti ja altistuminen korkeille lämpötiloille, mikä mahdollistaa sen käytön yleinen verhous.

Esittävät enintään positiivisia ominaisuuksia, tämä materiaali on mahdollista vain silloin, kun on määritetty oikein kokoonpanoa, joka alkaa valmistamiseksi karkeita pintoja. Tässä vaiheessa on syytä suorittaa kaksi tehtävää - eroon työalueen ilmeisiä vikoja ja muodostavat perusrungon, jona aines laskee edelleen. Marble kipsi tasaisesti ja ilman vikoja peitetty pinta tulee hoitaa seinään kitillä ja pohjamaali syvä tunkeutuminen. Seuraavaksi käyttämällä tavanomaista telaa pohjalevyn on muodostettu epäorgaanisen emäksen, joka kvartsi täyteainetta. Tässä kerros - riittävän kytkennän kanssa kipsi pinta. Nyt voit siirtyä välittömästi asennuksen marmorinen pinta.

Menetelmä tehdyn päällysteen marmori on suurelta osin samanlainen kuin tavanomaisen menetelmän soveltamisen kipsi. Seos on muodostettu vesisäiliöön, niin että lähtö kytketään kermainen massa. Seuraava, lastalla ja lastalla laasti levitetään työpinnan. Ulkoinen polymerointiseokseen tapahtuu 20-30 minuutissa, niin toimenpiteet tulee suorittaa viipymättä. On suositeltavaa valmistamaan liuos heti riittävän määrän täyden talletussuojan kohdealueen.

Hieman erilainen tekniikka, jossa marmorijulkisivu kipsi on lisätty. Soveltaminen koostumuksen tässä tapauksessa voi edellyttää sisällyttämistä rakenteeseen vahvikemateriaaleja. Tätä tarkoitusta varten, komposiitti ja lasikuitu ohut mesh, ja lujuusominaisuuksien parantamiseksi päällysteen. Kuivaus kipsi on tarpeeksi nopea - yleensä 2-3 päivän jälkeen pinta on valmis täydessä toiminnassa.

Tuottajat marmori kipsi

Ensimmäistä kertaa tämän tyyppinen rappaus markkinoilla esittämä "Bayramiks9raquo;. Tähän päivään, tämä valmistaja on lainsäätäjälle muoti teknologian tämän segmentin, tuottaa erilaisia ​​rakenne ja koostumus päällysteen. Tämä kilpailu on luja leima "Bolars9raquo;, joka täysin hallitsee materiaalin valmistustekniikka ja onnistuneesti kokeillut sävellyksiään. Erot lähestymistavoissa muodostumista näistä yrityksistä ei ole mallia riviä, mutta marmori kipsi "Bayramiks9raquo; Sitä pidetään parempia ja kestävämpiä. Yhtiön tuotevalikoima löytyy koostumuksia sisustukseen, ja muutos käytettäväksi kadulla.

Sen käyttäjät antavat koristepinnoite ominaisuuksia. Indikaattorit mekaanisen rasituksen kesto tunnetaan monenlaisia ​​vuori, mutta todella alkuperäisen tekstuurin tänään ei ole niin helppo kehittää. Vain siksi, että esteettisiä ominaisuuksia ja erottuu taustasta marmoria rappaus. Perusteella sanoa se melkein toistetaan yksityiskohtaisen kuvan luonnonkiveä. Tietenkin voidaan todeta välisessä kilpailussa tyylillistä ansioiden kivi ja kipsi, mutta muut indikaattorit ovat eduksi se puolella keinotekoisen koostumuksesta. Jäsenet painottavat helppous sen soveltamista. Eikä vähiten valintaperusteisiin vie edullisuus yhdistettynä ekologista turvallisuutta tämän materiaalin.

Luonnonkivi Jäljitelmä on yksi kokeneimpia teknisiä menetelmiä. Se seikka, että hyväksikäyttö monia pinnoitteiden vaikutuksesta kylmä, kosteus ja auringonvalolta mukana vääristymä laskun, sillä seurauksella, että vaikutus itse häviää ja uudestaan ​​luonnollinen materiaali. Tässä suhteessa marmori kipsi on yksi luotettavasti. Synteettisiä lisäaineita, jotka vaikuttavat osa valmistajien tällaisten seosten, antaa laaja suojaavan pinnoitteen ominaisuuksia. Niin, että edessä oli pakollisten koostumusten pakkasta ja kosteussulku lisäaineita, ja materiaalien sisustamiseen, kehitetty antibakteerinen ja Allergia osallisuutta.

Marmori kipsi ja sääntöjä sen soveltamisesta

Marmori kipsi kutsutaan erilaisia ​​viimeistely materiaalia, joka on läsnä koostumuksessa luonnon marmori pelimerkkejä. Kuivauksen jälkeen rakenne on muodostettu seinäpintaan. Tämä materiaali on valmistettu käyttäen pieni osa marmori luonnon tai synteettisiä sideaineita.

Koriste marmori kipsi käytetään aloittamaan ja viimeistelytyöt sisällä tai ulkona. Ominaisuuksista riippuen ilmasto ja käyttöolosuhteissa, valmistajat voivat muuttaa merkittävästi seoksen koostumus. Yleensä koriste kipsi marmoria pelimerkkejä toimitetaan kuivina jauheina pusseihin 10 kg, ja 25, mutta on myös valmis käyttämään (laimennettiin vedellä) analogeja.

Tämä rakennus materiaali koostuu seuraavista osista:

 • Tärkein - on marmori pelimerkit. Jotta voidaan parantaa toimintakykyä ja vähentää kustannuksia seokseen lisättiin siihen graniitti sakkoja.
 • Käytettynä sideaineina akryylihartsia tai kivennäisaineita.
 • Joissakin tapauksissa, koostumukset lisätään aineita, jotka estävät kasvua haitallisten bakteerien, sienten ja homeen.

Marmori chips - perusteella marmori kipsi

Käytöstä riippuen olosuhteista, komponentit voivat olla seoksia, suojaava pinnoite haitallisia vaikutuksia UV-säteiltä, ​​radiotaajuisen aallot tai kemiallisesti aktiivisia aineita. Koristeena usein helmiäinen.

Riippuen sideaineen laastarit on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

Ulkokäyttöön yleisimmin käytetty formulaatioissa, jotka perustuvat akryyli- hartseja. Markkinoilla on myös marmoria kipsipohjaisia ​​kipsi, mutta koska liian korkeat kustannukset eivät ole saaneet suosiota.

Useimmiten käytetään viimeistelyyn akryyli koostumus marmorilla pelimerkkejä

Myös materiaalit ovat marmoria raekoko:

 1. Hieno - raekoko 0,2-1 mm.
 2. Medium-- osa 1-3 mm.
 3. Karkea - koko marmori sirut 3-5 mm.

Lisäksi nämä kipsi jaettu valmiiksi formulaatiot, jotka täytyy purkaa hieman yhdistelmä-siirtymät ja sovelletaan, sekä kuivana, jotka vaativat laimentamista vedellä.

Marmori kipsi eri raekoko marmori

Viime aikoihin asti, värit materiaalin rajoittui luonnonsävyiset marmoria. Levittämisen jälkeen epähomogeeninen pinta saatiin seokset valmistuksessa käytetään marmorin tuottaa eri kokoonpanoissa. Nykyaikaiset valmis käyttöön liittyviä eri väriaineita. Niiden avulla huomattavasti laajennettu valikoima värejä ja saatu laastarit vakaa värisävy. Lisäksi, Colera hyvin kestää ultravioletti aaltoja, niin rappaus julkisivu ja kellarissa säilyttää väri 15 vuosi, ja sisäpinnoille 25.

Koristekomposiitti materiaali edustaa erilaisia ​​värejä

Jos puhumme positiivisiin ominaisuuksiin marmori kipsi, seuraava erottuvat:

 1. Ympäristöystävällisiä. Kaikki osat tällaisista seoksista ovat turvallisia ihmisten terveydelle.
 2. Paloturvallisuus. Tuote ei ylläpidä palamista, ja ei pala.
 3. Monipuolisuus. Stukkomarmorilla sirut sopii kaikille pinnoille, mukaan lukien eri laatuja betoni, kipsilevyä, tiili ja rappaus päällysteen alusta alkaen.
 4. Helppous valmistelu. Erityisesti rakenne päällystysmateriaalin avulla soveltaa sitä seinät vikoja (halkeamia, kuoppia ja niin edelleen).
 5. Pitkä käyttöikä. Tällaiset laastarit eivät crack seinille, ja eivät ole alttiita lämpötilan ja kosteuden.
 6. Erilaisia ​​valikoima. Moderni rakentaminen markkinoilla on tarjolla valtava määrä sekä väriltään että laadultaan ratkaisuja kirjattu tämän materiaalin.
 7. Kyky korjata. Vahingon sattuessa Yhden osan ei tarvitse poistaa päällysteen koko seinään, se on tarpeeksi, jotta jälleen sama koostumus kuin ongelmallinen alue.

Koska korkean suorituskyvyn ominaisuuksia, marmori kipsi käytetään usein koristeluun julkisivujen

Suurin haittapuoli on korkeat kustannukset seoksen. Lisäksi työskentelystä tällaisen materiaalin vaatii kokemusta ja taitoa, siksi todennäköisesti viettää lisärahoitusta työn asiantuntijoita. Useimmissa tapauksissa valmiin pinnoitteen vaatii viimeistely vahalla tai lakalla.

Ohjeet soveltaa kipsi

Ennen työn aloittamista välttämätöntä valmistaa työkaluja ja suorittaa joitakin alustavia tehtäviä.

Viimeistelyyn marmori koostumus tarvitsee seuraavat:

 • Leveä ja kapea lasta (se on parempi ostaa kumi tai ruostumattomasta teräksestä).
 • Lastaa.
 • Poluterok ja raastin.
 • Hiekkapaperia (mieluiten hiomakone).
 • Kulhoon.
 • Porakone ja sekoittimen suuttimen (jos käytetään kuiva seos).
 • Askel tikkaat tai rakennustelineet.
 • Rakennus vaakatasosssa.
 • Lastaa.
 • Kone seoksen levittäminen (jos valittu automaattinen viimeistely menetelmä).

Keskeinen väline luoda koristepinnoite

Myös seokseen. Valmistelutöitä varten tarvitaan - takkeja ja täytteet. On myös suositeltavaa huolehtia suojavaatteita ja päähineet. Toimii sisätiloissa voidaan suorittaa itsenäisesti, mutta julkisivu - tarve ainakin kaksi ihmistä.

Saada laatua pinnoite ja palveli yli vuoden, sinun täytyy oikein valmistelutyötä varten:

 1. Ensimmäinen askel poistaa vanha maali (maali, tapetit, ja niin edelleen).
 2. Seinät poistettiin kaikki kiinnikkeet ja varusteet fragmentit.
 3. Pinnan litistetään täyteainetta ja tulos tarkastetaan rakennuksen vaakatasosssa.
 4. Kuivauksen jälkeen kitti, aluketta käytetään sen kaksi kerrosta välein 3-4 tunnin joita tarvitaan kuivaamalla koostumus. Tämä toimenpide on tarpeen parantaa pinnan tarttuvuuden ja enemmän läheisessä kosketuksessa sen laastarit.

Valmistelevat työt ennen koriste viimeistely

Jos seinä on liian karkea, ja yksinkertaiset täyteainetta hoidot eivät riitä, on suositeltavaa asentaa kipsilevyä. Niiden liitokset tiivistetään kitti ja sitten koko pinta on käsitelty pohjamaalilla. Tämä koskee vain sisäpintojen, ulkoinen - voi kopioida vain kitti ja kipsi kotiin. Jos virheet ovat vähäisiä, on mahdollista luopua linjaus - rakenteen kipsi marmori murunen piilottaa väärinkäytöksiä.

Sinun pitäisi tietää! Jos väri käsitellyn pinnan epätasaiseksi, on suositeltavaa lisätä värejä primerin liimakerroksessa valaistiin seinän läpi yhden varjossa.

Jotta pohjaväri tasaisuus, olisi lisättävä Pohjusteliuosta on hieman karamelli

Tämä manipulointi tapahtuu parhaiten ensin, koska se on yksinkertainen. Siten, rappaus korkki voi olla harjoitus edessä julkisivun tai sisäistä toimintaa. Käyttö tekniikan tuksella käyttäen lujiteverkko on seuraava:

 • Liuoksen valmistamista. Tätä varten se on parempi käyttää karkeaa kipsi.
 • Aineen sovellusta. Pebbledash voitto lastalla ja levitetään seinän ja sitten venytetään lastalla pinta.
 • Sitten sinun täytyy vain odottaa kuivaamalla seos.

Pintarappausta marmori sokkeli

Vihje! Suorittaa töitä viimeistely seinäosan, joka on rajoitettu korkeus 1 m ympäri kehä rakennuksen.

Jos kerrokset aikaisemmin ei ole osoitettu verkkoon, niin se on ensin kiinnitetty ruuveilla, nauloilla tai tulpat, ja sitten korjata hienojakoisia hiukkasia liuos, ja kuivauksen jälkeen soveltaa koristeellinen kerros karkean jakeen.

Soveltaminen kipsi marmori murunen julkisivua

Ensimmäinen askel on valita aika menettelyyn. Se, että seinät kosteus yli 5% työstä ei voida toteuttaa, joten on parasta valita kuiva ja lämmin kausi. Aattona korjaukset alkoi sataa, niin se on parempi siirtyä 2-3 päivää anna pinnan kuivua. Viimeistely koriste kipsi julkisivu koostuu seuraavista vaiheista:

 • Liuoksen valmistamista. Tämä materiaali ei ole tarttunut hyvin nopeasti, joten se on suositeltavaa valmistaa määrä kipsiä, joka olisi tarpeeksi loppuun koko seinän. Työskentely fragmentteja pinta ei voi olla - kuivauksen jälkeen tulee selvästi näkyvä reunus.
 • Rappaus. Käytössä lastalla saamassa ratkaisun ja soveltaa sitä seinään, ja sitten venytetty lastalla pintaan. Kerroksen ei saa ylittää 1,5-halkaisija rakeiden materiaalin. Jos suunniteltu kuvioitu, voit "kävellä" läpi metalli lastalla.
 • Viimeistely vaiheessa. Kuivaamisen jälkeen puhdistettu metallipinnan float ja lopussa lakkakerroksella.

Julkisivu, koristeltu marmori kipsi

Vihje! Työskennellä julkisivun pinnat on parempi ostaa kipsi keskimmäisen fraktion.

Soveltaminen koriste materiaalia sisällä parantaminen

Tämä menettely ei poikkea edellisestä. Suurin ero on siinä, että, sen käyttö hienon jakeen liuos. Myös, seinät sisällä tiloissa tulee olla sileä, jotta koristekerros on suositeltavaa ohut, ja töiden jälkeen, tarkista tasaisuus pinnan rakennuksen tasolla. Kuivaamiseksi ratkaisu sisäpinnalla tarvitaan noin yksi päivä, jonka jälkeen se käsiteltiin vahan kanssa. Lakka tässä tapauksessa ei ole suositeltavaa, koska se on melko myrkyllistä ja rapauttaa pitkään ulos huoneesta.

Sisustukseen käytetty rappaus sakkoja

Resepti itsepalveluperiaatteella marmori kipsi

Markkinat eivät ole vaikea löytää marmoria rappaus, mutta jotkut taiteilijat silti mieluummin kokata itse. Marmori kipsi kädet valmistetaan seuraavista komponenteista:

 • Sammutettua kalkkia tai sementti-hiekka seos - 1,89 litraa.
 • Jauhot marmoria tai marmori sirut (voit myös lisätä hieman graniitti chips) - 1,89 litraa.
 • Nestemäinen saippua tai saippua emäksen (jos tällaisia ​​materiaaleja ei löytynyt - voi sulaa vesihauteessa saippua) - 30ml.
 • Pellavansiemenöljyä - 360 ml.
 • Vesi - 180 ml.
 • Väripigmenttiä (voidaan käyttää mineraali- tai synteettinen aine).

Valmistaa kuivat ainesosat sekoitetaan ensin ja sitten se kaadettiin veteen ja sekoitettiin, kunnes saadaan tasainen, viskoosinen massa.

Koristeellinen rappaus seinät tällaisen materiaalin - on melko yksinkertainen toimenpide, joka ei vaadi erityistä teoreettista tietoa ja käytännön kokemusta. Johtuen epätavallinen rakenteen kipsi, se ei vaadi täydellistä linjaus seinät, mikä johtaa helposti työskennellä tämän materiaalin.

 • leikata
  • katto
  • seinät
  • Paavali
  • Ovet, kaaret
  • ikkunat
  • Uuni, Takka
 • Viimeistely tilat
  • keittiö
  • Kylpyhuone, wc
  • Käytävä, halli
  • Parveke, Loggia
  • muut huoneet
 • viimeistely rakennuksia
  • Kesämökit ja koteihin
  • puutalot
  • Saunat
 • viimeistelytarvikkeet
  • kipsilevy
  • verhouslevyn
  • Tapetti, korkki
  • laatta
  • Laminaatti, linoleumi
  • koriste kipsi
 • viimeistelytyöt
  • kipsi
  • pohjamaali
  • caulking
  • Maalaus, kaunistellaan
 • ulkopinnat
  • julkisivu

Useimmat ihmiset uskovat, että kipsi puuseinät - ei paras idea, koska nyt on.

Koristelu seinät asunnossa - tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista, jonka avulla voit saada kaunis ja.

Laattojen lattialla kädet - erittäin työläs prosessi, joka vaatii tietyn tarkkuutta. Jos.

Marmori kipsi - uusi ilme klassisesta materiaalista

Marmori kipsi sisustus

Materiaali, kuten marmoria kipsi, on laajalti tunnettu. Se on hyvin suosittu, käytetään viimeistelyyn pinnat sisä- ja ulkopuolella rakennuksen. Tämä ei ole mikään super-uusia koristelutarvikkeet tiedetään antiikin ajoista lähtien, mutta se on laajalti levinnyt viime vuosina.

Nimi materiaalin puhuu puolestaan. Marmori kipsi ns koska käytetyn täyteaineen. Se on tehty sen perusteella, marmori sirut ja pölyä. Toinen komponentti ovat synteettisiä sideaineita, kuten vesiemulsiota akryylikopolymeerejä. Myös sisällyttää koostumukseen ja muita lisäaineita - liuottimen, säilöntäaineita, erityinen lisäaine (vettähylkivä, antiseptinen ja biosidi). Mutta, jos näin voi sanoa, tärkein rooli on täyteainetta.

Värimaailma marmorin pelimerkkejä

Värimaailma marmori on monipuolinen ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet luoda pinnoitteet kaikenlaista. Kuitenkin, hyödyntämisessä ei aina puhdas marmori, on myös sekoitetun koostumuksen, esimerkiksi graniitti marmori kipsi. Käyttää eri materiaalien ansiosta voimme tarjota seos, jossa on uusia ominaisuuksia, jotka ovat erilaisia ​​kuin alkuperäisessä.

Graniitti on kuitenkin samanlainen, mutta erilaisia ​​ominaisuuksia.

 1. Tällä marmori sirut hyvä adheesio polymeereihin, mutta sen mekaaninen lujuus on pienempi kuin muiden vastaavien luonnon materiaaleja. Pinnan karheus hiukkasten on lisääntynyt.
 2. Graniitti karkeus on keskimäärin adheesio polymeereihin, sen pinta on karhennettu, mekaanisesti lujuus - korkea.

On huomattava, että moderni teknologia ja materiaalit mahdollistavat värjätä pinnoite luoda vaikutus helmiäistä ja sävytetty marmori kipsi.

Mikä on tämä aine tiedämme jo. Koostumusta ja valmistuksessa käytetyt marmori kipsi komponenttien määrittää sen ominaisuuksista. On kuitenkin tarpeen luetella ansioita erikseen:

 • kestävyys mekaanista rasitusta, joka tarjoaa lujuutta ja kestävyyttä lopullisen päällysteen;
 • erilaisia ​​värejä, jotka tekevät mahdolliseksi saavuttaa ei-standardi suunnittelu huoneen tai rakennuksen;
 • vesihöyryn läpäisevyys, jonka läpi seinän pinta, ja on kyky "hengittää";
 • kestävyys ympäristön sään. Kuumuus, kylmyys, ultraviolettivaloa ja sade eivät aiheuta tuhoa ja värin häviämistä marmori kipsi;
 • ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Materiaali tällaisia ​​ainutlaatuisia ominaisuuksia voidaan käyttää ratkaista erilaisia ​​ongelmia. Tärkeintä hänen ihmisarvonsa - käytetään pintamaali, jolla on sisältä ja ulkoa koristelu. Stukki sisustus antaa heille erikoisen vaikutelman, dramaattisesti erilainen kuin tavallista seinien tyyppi laatoitettu tai päällystetty maalilla lattea.

Kuitenkin, tämä ei kata mahdollisuuksia materiaalin. Marmori kipsi on täydellinen ulkokäyttöön koristeluun. Ulkopinnat talon, peitetty kipsi kuten, näyttää erittäin kunnioitettava ja antaa omistaja vastaavan kuvan.

Viimeistely julkisivu marmori kipsi

Tiny Marble, kipsistä tai se on jonkinlainen seinäpaneelit, sopii täydellisesti lähes mitä tahansa materiaalia. Ne voivat olla seinän rautaa, kuonan tai vaahto betoni, tiili, kipsi tavanomaiset pintamateriaalit, kipsilevy, lastulevy.

Se soveltuu parhaiten marmoria stukki koristeluun kuin asuintilojen - hallit, käytävät, portaikot, jne, sekä hallinnon ja toimistorakennukset.

Jos vertaamme materiaalin koostumus muihin laajan koriste laastarit, kuten mosaiikki, tai venetsialainen stukki, jotain siltä väliltä näyttää hyvin samanlaisia. Kaikissa tapauksissa, yleisesti käytetty synteettinen sideaine ja murskattu marmori täyteaineena.

venetsialainen stukko

On syytä huomata, että sama venetsialainen kipsi, marmori käytetään sen valmistuksessa, tai muita mineraali- täyteainetta, tunnettu siitä, että erityinen tekniikka sekoittaminen. Se määrittää ja tuottaa yllättävä vaikutus valon leikki, tunkeutumissyvyyttä päällysteen ja sen ainutlaatuinen kuvio.

Soveltaminen ja käyttö kipsi

Valmistajat kuten koriste materiaalia asettaa, mutta historiallisesti ensimmäinen markkinoille saattaminen alkaa Bayramiks yrityksestä ja sen tuotteista on tullut synonyymi tuotantoa marmori kipsi. Näin ollen, yleinen nimi marmori kipsi Bayramiks - se on vain toinen nimi pohjalta seosta marmori pelimerkit valmistajan nimi.

Kuten tavallista on riittävän laaja valikoima tuotteita markkinoille, tuotteiden hintoihin, on hyvin erilaisia. Ja se on enemmän johtuen eri materiaalin ominaisuuksista itse. Saman nimi voi olla materiaalia eri tahojen jolla on erilaisia ​​ominaisuuksia. Tämä johtuu marmoria koko fraktioita käytetään täyteaineena.

Joten, jos haluat marmori kipsi, paketin hinta voi vaihdella eri toimittajilta ei johdu pelkästään eri hinnoittelua. Ja tarvittava määrä, joka on ostettava suorittamaan suunniteltujen töiden tapauksissa on tarpeen määrittää, ottaen huomioon materiaalin määrä, ja se riippuu koosta täyteainetta jakeet.

Tekniikka hakemuksen ja hakemuksen ominaisuuksia marmori kipsi

Kuten kaikki viimeistelytyö, materiaali levitetään kuiva, esipuhdistettu, ilman halkeamia ja koloja. Pinta ennen seoksen applikointia tulee laittaa. Kuivumisaika kerrosten kosteus (60-70%) ja lämpötila ei ole alempi kuin + 20 ° C: ssa on vähintään yhden päivän.

Laitteet ja välineet työn

Soveltamista marmorin pelimerkkejä tarvitaan:

 • kapasiteetti laimentamiseen kipsi;
 • metallinen lastalla;
 • ruostumaton teräs lastalla;
 • laakasiveltimellä;
 • porakoneen pakattu "sekoitin";
 • Käsineet x / b, liimanauhaa, hallitsija.

Ensimmäinen liuos valmistellaan sovelluksen. Tätä tarkoitusta varten koko liuos laitetaan poikimisaltaissa materiaalia, lisätään noin yhteen litraan vettä ja sitten kaikki sekoitetaan sekoittimessa, kunnes homogeeninen seos konsistenssi paksua kermaa. sekoittamalla menettely tulisi kestää alle 15 minuuttia, liuos tulee vapaasti vettä.

Jälkeen seoksen valmistamiseksi voi edetä sen soveltamista. Tätä tarkoitusta varten ensimmäinen metalli raastin. Käytössä se levitetään lastalla vähän materiaalia. Sitten painamalla se vasten seinää, materiaali on venytetty pinnan tasoitus lastalla. Lisäämällä määrin kuin on tarpeen, uusi materiaali, joka on käsitelty koko seinään.

On tärkeää, että aineen sovellusta koko pinnalle ilman läpimurto tapahtui, tai ne voivat muodostaa kuoppia. Kun materiaali kuivuu hieman, tällä kertaa 15-30 minuuttia, se käsitellään lastalla täyteen tasaisuus, eli suoritettu laasti. Kipsin kuivauksen lämpötila on yli viisi astetta kestää noin kaksi päivää. Tällä hetkellä on olemassa polymeroitumisensa ja vain sellaisissa tapauksissa tarvittavat tulos odotuksia.

Lisätietoja näet koko hakumenettelyn marmori kipsi videon alla:

Sovellettaessa marmori pelimerkkejä tarvitaan suorittaa muutama lisäehtoja.

Sitä ei suositella rappaus sateisena tai kuumalla säällä, auringon säteet eivät putoa rappauspinta. Sähkölaitteet on asennettu seinään substraatin materiaali on pois päältä, ne voivat sisältää vasta kipsi.

Applied kerros materiaalin paksuuden ei tulisi ylittää kahta arvoa rouhekoko.

Kommentoidaksesi, kirjaudu sisään.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =