Marmorilaudan arvosteluja

Kysymyksiä marmorin kipsiin.

Kiva päivä.

parveke seinä, laatat + 4 kerrosta. maalilla.

saumat ovat päällystettyjä, pohjustettuja "etiketti akryyli 1: 4.

Kaikki on peitetty sertifikaatin st-16 kanssa.

Ensimmäinen kerta, toisin sanoen, ei ole kokemusta.

Asetuksen spatulilla. ja min. Kymmenen vuoden kuluttua se alkoi hankautua muovisella kellulla ilman paineita.

Sain huonosti, kipsi alkoi hiljentyä kuten "rug9 ", yritti rasvaamaan vielä pahempaa.

Jäljelle jäi ongelma-alue 0,5 neliömetriä. aukkoja, sisäänvirtoja, paksunnoksia.

Loput levitettiin lastalla cm. "glyantsu9quot; Se osoittautui hyvin tasaiseksi, ymmärsin miten.

Jäljellä oli ongelma-alue, rip off ja uuden materiaalin ei riitä, ostaa toinen pankki-kallis.

Koostumus on vesipitoinen polymeeridispersio.

Kerättyjen kipsien jäännökset, osan otmoyu, osa tulipalosta liuotinuunin osaan kokeessa --- ts. saat puhtaat marmoriset pelimerkit.

polymeerin vesidispersio --- mitä polymeeriä, mistä selvittää, missä, mitä korvata, tehdä **** (kemian ei ole vahva) - oma kipsi - restaurointia varten.

Mikä liuotin, mikäli mahdollista, vie tämän polymeerin.

Neuvot, kuten peräpukamat, mutta miksi tarvitset sitä jne., Jätä se itsellesi, itsekunniksi.

Kuka on kokemusta tällaisten pinnoitteiden palauttamisesta?

Neuvot, kuten peräpukamat, mutta miksi tarvitset sitä jne., Jätä se itsellesi, itsekunniksi.

Kuka on kokemusta tällaisten pinnoitteiden palauttamisesta?

On epäilystä siitä, että kukaan (hyvin, koska se, että neuvoja "vumnyh9quot; heidät hylätään ennen kuin ne skannataan).

Älä ole masentunut! Olet edelläkävijä, ja se on kunnia.

Pian sinä opet "vumnyh9quot;:

-". Kyllä se on helpompaa kuin nauri. "

Rakastan rakentavia vastauksia.

Ystävällisin terveisin, ei mitään henkilökohtaista.

Huumori on kauhea voima.

Kiva päivä.

Erottelemalla muru (jätteestä) yritin seuraavia:

Polymeeri liuotetaan 646-liuottimeen.

Polymeeri alkaa "tayat9quot; 210-215 g: n lämpötilassa, 250-260 palaa, mutta valkoinen muru menettää

Hävität jätteet veteen, hierotaan käsillä, huuhdellaan vedellä, kuivattua murusia.

Jäljellä on vielä poimia aine, kunnes tuloksia ei ole.

yritä sekoittaa akryylidispersioon

Kiva päivä.

Selitä, että akryylidispersio on, mistä se saa, myydäänkö se erillisenä komponenttina?

Arvostamme vastausta.

Hei, täältä löydät mitä tarvitset: www.lacrysil.com kiinnitä huomiota lacrytex 501.experimental kokeiden sijaintiin.

Koriste-kipsiä levitetään metallirastilla ja muovia hierotaan pois, on mahdotonta odottaa 10 minuuttia! Materiaali on erittäin helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen, vain hyvin valmistettu pinta on valmistettava, sen on oltava tasainen.

Tässä on linkkejä koristeellinen kipsi kuten kuori kuoriainen, mutta sovelletaan täsmälleen samalla tavalla, sinun tarvitsee vain hieroa sitä alas muurausmittari

Bayramiks

Koristepäällysteen Bayramiks - graniitti marmori kipsi, joka perustuu pallomaisia ​​marmori granulaattia luonnolliset värit, vesidispersiota akryylipolymeerin ja erilaisia ​​lisäaineita. Sitä käytetään kaikkiin mineraalialueisiin. Noudattaen prosessia ja valmistajan suositusten pakkauksessa, se on hyvin käytännöllinen materiaali jo vuosia. Teimme, kukaan asiakkaista ei valittanut, suosittelen käyttämään. Tarkista paketin viimeinen voimassaolopäivä. Toivotan teille onnea!

Tuen Alexanderia ja sanon, että jo jonkin aikaa sitten jopa kuistien seinät oli leikattu maalin sijaan. Jos täytät kaikki vaatimukset, mukaan lukien ehdot, olet tyytyväinen. Mutta vain kosketus, yrititkö sitä? jos niin sitten edessä, jos ei sitten ensin näyttää, tuntuu, ja sitten tehdä päätöksen.

ja naarmuttaa kaiken - kaikenlainen kosketus, kahdenlainen materiaali: pallomainen - huonosti leikattu valolla ja katkaistulla lamellilla - kaikki välkkyvät, so. Valo heijastuu graniittihiukkasten pinnalta. Sovellustekniikka on erityinen, erityisesti vaaleat värit.

Marmorilaudan arvosteluja

Kipsien valmistajat ovat nyt enemmän kuin tarpeeksi, mutta "joukko vaihtoehtoja" käytännössä identtinen. Nämä ovat sileät venetsialaiset päällysteet, tilavuudet ja kaikenlaiset kiiltävät vahat.

Laatu materiaalit tietenkin eroavat halvemmista jäljitelmistä. Ja voimaa ja ulkonäköä. Kalliista haluan työskennellä San Marco -materiaalien kanssa, halvempaa kuin Oikos.

Hänellä on useita "minusov9quot; ilmastoitu.

1. Se tekee huoneesta enemmän "kylmä 9kv; eli vähemmän kodikas, kodikas, jos voin sanoa niin. Mutta tässä tapauksessa maku ja väri. joku like it, joku "kylmä 9quot;, joten hänellä on kipsi kaikkialla, ja makuuhuoneessa taustakuva)

2. Tuhansia materiaaleja ja sovellustekniikoita! lopullisessa versiossa voi olla hyvin erilaisia ​​vastakkaisia ​​ominaisuuksia. On joitain, että et voi edes koskettaa sormella - tahra pysyy ja jotkut eivät purku. Siksi, kun palkata yrityksen ja tilaa tilauksen, ole varma! sano mitä odotat kipsi, voit pestä tai ei, on naarmuja tai ei, jos palautetaan, sitten palasiksi tai koko seinälle.

3. Kustannukset. käytännöistämme: vähemmän houkutteleva ja kova kipsi alkaa 1200 ruplaa / m2 (hinta on avain: viilusta, sovellukseen). Vaihtoehtoja on hieman halvempaa, mutta ne eivät ole mielestämme niin mielenkiintoisia.

4. No, tietenkin, kipsi on sovellettava asiantuntija, ei työntekijä "Kolya9quot; Kirgisia. Useimmiten näillä asiantuntijoilla on taidekasvatus. Minua yllättyi, edellisissä aiheissa on kuvattu, mahdollisuus houkutella halpoja työntekijöitä tai toivoa siitä, että tämä työ voidaan tehdä itsenäisesti)) on parempi kuin kokenut mestari, kukaan ei tee.

20 kg oli tarpeeksi 2,5 neliömetriä. metriä, eikä luvattu 8 neliömetriä.

Ja pohjimmiltaan - pidämme siitä, miltä se näyttää. Likainen pieni seinä - pyyhitään pois kostealla liinalla.

Keittiössä hän oli hiiltynyt, mutta maalattu käytävällä.

Eilen ostin toisen ämpäri kipsistä, yllättäen paino oli enemmän muovia kuin edellinen) ja prosessi sujui paljon hauskempaa)))) tosi kaarnakuoriaisten ei edelleenkään toimi, hän sotkee ​​jo käsissä, olkoot ne pupyrki juuri))))), ja ei ole tehty "potolok9quot; kaari, putosi kaiken lennossa))) seurauksena uudelleen razmazyukala kädet, pupyrki siellä, okei), sitten peitetään - ei näy))))))

Laadullisesti uudelleenkouluttaa taidemaalari nopeasti ja tarkasti pereshlopaet 500kvadratov vähiten neliöitä, ja taiteilija (muuten, ja työntekijä voi hyvinkin olla taiteilija sielu) seinälle tekee kuvasta, jotain kiinteä.

Luultavasti kannattaa tarkastella työntekijöiden salkkua ennen palkkaamista?

Noin alfreynye työ, olen itse juuri selville pari viikkoa sitten, Häpeäkseni)) Mutta koristamaan ammatti Olen aivan menneisyyteni auttoi prop-sisustaja))

Stucco ja master-sisustus on mukava ja testattu muurien jälkeen

Otin synedekon kipin

Kaupunkitalon passissa on pari kuvaa

Jos salasana on 9998

Stucco ja master-sisustus on mukava ja testattu muurien jälkeen

Otin synedekon kipin

Kaupunkitalon passissa on pari kuvaa

Houkutteli rakentajia tekemään. ja meidän täytyi myöntää, että se tapahtui täydellisesti, mutta. oschushunie "kuten sisäänkäynnin, toimiston, baarissa. ". Hyvä on, että suostuin vain koristelemaan parveketta. Täällä parveke, jossa laatta joen kiven alla näyttää hyvältä. IMHO, tämä kipsi soveltuu parhaiten italialaisiin taloihin, joissa on kivilattiat tai kauniit laatat ja runsaasti auringonvaloa. Kyllä, meidän on tunnustettava kaikki 2 vuoden jälkeen täydellisessä kunnossa.

Voin vain sanoa, että jos teet pienen huoneen, liian aktiivinen rakenne voi tappaa koko tunteen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 1 =